- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IBMAN42
csendes tag
A biztonsági frissítések meddig jönnek?
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok!
Kb 4 hónapja boldog tulaja vagyok egy ilyen telefonnak azonban akadt pár kisebb nem életbevágó de azért zavaró dolog. Hátha van valami megoldásotok rá.
Az első ilyen, hogy amikor valami miatt újraindul (többnyire azért mert véletlen lemerítettem) elfelejti a korábban megadott tárhely engedélyeket. Eddig soha egyik androidos telefonom sem csinált ilyet. Ez valami motorola feature lehet?
Másik ami egy kicsit jobban zavar, hogy az okosórámhoz tartozó appot rendszeresen kilövi a háttérből (withings). Már beállítottam, hogy futhat a háttérben, fejlesztői beállítások között is átállítottam, hogy a háttér alkalmazásokra ne legyen korlátozás valamiért mégis kilövi. Más alkalmazás is fut a háttérben azokkal nem csinálja. Ez csak azért kellemetlen mert nem jönnek mindig át az értesítések.
De, hogy ne csak panaszkodni jöjjek ide hanem valami tippet is adni, van a telefonnak telegram csoportja ahol rendszeresen posztolnak mindenféle főzött ROM-ot, lineage OS támogatása és portoltak rá GCAM-et is (telegram csoportban érdemes körülnézni). Az utóbbit próbáltam és használom is, szerintem szebb képeket csinál az amúgy nem túl acélos kamerája.
Illetve akit zavarnak a gyárilag előre telepített alkalmazások azok a Shizuki + Canta appal könnyedén le tudja szedni azokat root nélkül. (van rengeteg előre telepített egyéb alkalmazás is amit szintén le lehet szedni vele és érzésre egy kicsit mint ha gyorsabb is lenne utána.Érdemes az alkalmazásokhoz készült 1-2 mondatos leírást elolvasni)
-
bakgab
csendes tag
Új biztonsági frissítés érkezett. Eddig nem okozott semmi problémát.
-
roseA580
tag
Én is megkaptam a frissítést! (köszi hogy beírtad a fórumba)
Ki is kapcsolnám a 2G-t, de ahhoz SIMET is kéne tennem bele!
Mivel ez csak a tartalék telefonom!De így biztos letilthatod:
Tárcsázó: *#*#4636#*#*
Telefon adatai:
Preferált hálózattípus beállítása: LTE
Az elsődleges telefonomon már beállítottam, ha kerül SIM ebbe a telefonba akkor megteszem vele is! -
-
bakgab
csendes tag
Új biztonsági frissítést tolt fel... jó kis teló ez, a frissítéssel meg a hibák is eltünnek majd
a 2G-t vajon ki lehet kapcsolni? hol s miképp? -
válasz
MaxxDamage #166 üzenetére
Szóval...
Kezd elég lenni már, szeretem a gyors dolgokat, bár 100 alatt ne várjunk el ilyet ügye.. 🤭☝️
-
Lehet kell vennem egy közép de inkább felső kategóriás telefont, mert ez a sok (megnyitott /nyitva tartott) Chrome ablakot sem kedveli nagyon.
Ma írni sem tudtam, billentyű nem akart megjelenni és megfagyott a Chrome.
Memória ürítés/minden törlés megoldotta a gondot.Van mikor kiírja "manóba" és újra kell tölteni az oldalt, mert valamiért kiakadt...
Gondolom ez telefon gyengeség lehet (?)
Ezt Samsung Galaxy S20 Ultra is produkálta meg LG V50 is mielőtt cserélve lettek...Samsung Galaxy S23 Ultra lehet jó vétel lenne!?
-
-
bakgab
csendes tag
értesítésekhez elkezdett rezegni, eddig nem csinálta
tudom, ki lehet kapcsolni, de miért kapcsolta be? -
bakgab
csendes tag
ha már így pörög, megkérdem, hátha..
Ez a Tinkshield dolog mennyire jó? Használja valaki valamire? -
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #160 üzenetére
Írtam ezt korábban is, de nagy túlélő ez a telefon, árulom, olcsón elvinnék de többet ér -
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #158 üzenetére
Mi a "Hh"?
-
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #156 üzenetére
?
Tartalék -
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #154 üzenetére
Én ritkán kapcsolom be
-
-
blueye
veterán
Biztosági frissítés jött: július 1
-
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #149 üzenetére
Időképben nagyon sok település van, próbáld ki, nincs baja a GPSnek.
-
-
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #146 üzenetére
Nem tudom, hogy alapból milyen, de ez valami beállítási gond is
(hiányzó engedélyek) lehet ...G34 5G nagyon jól szerepelt a részletes és elég szigorú (Garmin készülék a referencia!) kerékpáros, városi navigáziós teszten is
( = kiváló pontosság).
Nem gondolom, h a Motorola ebben a telóban gyengébb GPS csipet, használt volna. -
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #146 üzenetére
Időkép?
-
Csak egy gondom van a készülékkel.
A pontos helymeghatározás nem igazán jó...
Írja hány fok, de nem azt a települést írja ahol vagyok... hiába állítom be a pontos helymeghatározást. -
vence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #143 üzenetére
Hasonló áron, vagy olcsóbban ott van az eSIM-es
Moto G34 5G, azért az egy érdekes és versenyképes alternatíva ...
akit nem zavar a HD+ felbontás.Az SD 695, HD-s felbontás mellett, pedig veszett gyors és nagy ár-diszkonttal majdnem egyenrangú a moto G54 5G-vel.
Nyugaton a szolgáltatók nagy kedvence, mert nagyon berobbant az eSIM ebben az évben.
Ezt a részét elég jól időzítette a Motorola.
100 € körül (4-64 vagy 128 GB verziók) ez most a legnépszerűbb teló ebben a kategóriában.De ettől függetlenül - szerintem - még mindig sok kategóriatársat ver ez a teló is.
Csak túl kevés figyelmet kapnak, mert sokan a megszokott márkákhoz ragaszkodnak.Azért a tulajok más fórumokban sem túl aktívak, sajnos.
Lehet túl jók ezek a telók! -
-
blueye
veterán
Jól kihalt a topic. Másik második telefonom lett, ezt eladnam de senkit se érdekel. Meglepő mert tényleg jó tekefon.
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #140 üzenetére
Tényleg jó.
Nekem tartalék telefon addig amíg kap biztonsági frissítéseket. -
A battery 2 napot simán bír és van sok kímélő mód is, ha azt is használja az user néha, akkor még tovább birhatja!
Nekem nagyon tetszik ez a telefon.
Kamera sem rossz (tudni kell jól használni) a telefon árát tekintve, mert szinte ingyen volt.Feljebb haladva még jobb a tudás, anyag minőség, stb..?
Edge 50 Ultra 12GB/1TB volt a számomra kinézett modell. -
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #137 üzenetére
Ez mindenre (is) elég
-
Telefon ezt tudja 1000/1000 Telekom Optikán:
-
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #134 üzenetére
A G32-ön alapból be van kapcsolva a mentés, ha bemész a Google Fotók alkalmazásba, jobb felül ráböksz az avatarodra a biztonsági mentés is ki van kapcsolva?
-
Érdekes dologra lettem figyelmes.
Fotókat nézve a telefon elmenti a képeket Google Drivera?
Szinkronizációt kikapcsoltam, de a driven nem látom a képeket/fotókat viszont a tárhelyet foglalja? Ezt hogyan lehet törölni?11GB+ de hol van ez és hogyan törölhetjük?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges a hívás rögzítése a telefonon külön app nélkül?
-
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #130 üzenetére
Érdemes
Természetesen van: "Érintse meg és tartsa lenyomva három ujját a képernyőn. Nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a Bekapcsoló és a Hangerő csökkentése gombot, amíg a képernyőfotó el nem készül."
-
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #128 üzenetére
Igen, kezd el újra és Novában el tudod menteni az elrendezést (is), ha bármikor vissza akarod állítani. Természetesen rengeteg más dolgot is tud, ez az az app amit meg is vettem (lehet vásárlás nélkül is használni) annyira jó.
-
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #126 üzenetére
Nem fogja meg. Próbáld ki, nem fogod leszedni.
-
-
blueye
veterán
Kellemes meglepetés, megjött a májusi biztonsági frissítés.
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #123 üzenetére
Tegyél fel egy Nova Launcher-t és menni fog.
-
Nekem is megjött, sok beállítást meg is csináltam, de az alsó sáv (3 ikon) az fixen van és nem változtatható?
-
vence
aktív tag
válasz
vargalex #121 üzenetére
Ha ennek komoly technikai oka lenne, akkor az adatroaminghoz ugyanilyen kompatibilitási listák lennének, de én ilyenről nem tudok.
Azt viszont már többször tapasztaltam, hogy a jelzett problémákkal nem nagyon szeretnek érdemben foglalkozni, i nkább gyártanak valamilyen kifogást.
Szóval, leginkább véletlen, vagy szerencse dolga, h sikerül valamit intézni, vagy nem.
Egyébként, a bemásolt válasz, olyan nagyon jellemző és szokásosan semmitmondó.Arról nem beszélve, h amikor nyilvánvalóan törvényeket játszanak ki, pl. a 10-11 hónapos hűséggel, az sem tűnik fel az illetékeseknek, vagy hogy ilyeneket egyáltalán meg mernek csinálni.
Vagy pl. most az üzemanyagárakat hasonlítják a környező országok áraihoz, akkor a távközlési szolgáltatások árait miért nem!
De jó sok hasonló kérdést fel lehetne tenni ... -
vargalex
félisten
Én is keresgéltem a neten és velem is szembejött olyan hozzászólás, hogy írta egy külföldi emberke, hogy nála sem ment, felvette a kapcsolatot a szolgáltatóval és engedélyezték neki. Így kellene mennie ennek itt is. Mert ugye a VoLTE is egy szabvány, igaz előfordulhatnak inkompatibilitási problémák. Ahogy írtam, egyébként Telekom hálózaton megy a VoLTE.
Persze minden készüléket viszont nem fognak tesztelni, így valóban maradnak az általuk forgalmazottak... Szemét banda... -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #115 üzenetére
amúgy az OK Google működik nektek rendesen?
milyen verzió van nektek? (6/128? vagy 8/256?) -
vence
aktív tag
válasz
vargalex #118 üzenetére
Köszi az info-t!
Ez kb., annyit jelent, ami eddig is közszájon forgott, hogy nem nagyon óhajtják azokat a készülékeket támogatni, beengedni, amiket nem forgalmaztak.
Külföldi fórumokon ez a probléma, valahogy nem jött még velem szembe, úgy tűnik máshol ezt meg tudják oldani, vagy nem mernek ezzel játszani.
A versenykorlátozásokat sok helyen elég komolyan veszik, mert az nem fér bele a tiszta és szabad versenybe, nehezen egyeztethető a jól működő piaccal.Ezzel, azért a saját előfizetőiket is szívatják elég rendesen, nem beszélve arról, h ilyen dolgokkal korlátozzák a versenyt.
Lehet erre kellene hivatkozni és jelezni a problémát a felügyelő hatóság felé, ha már maguktól nem veszik ezeket a problémákat.Leginkább kötelező olvasmány lehetne nekik pár fórum is!
-
vargalex
félisten
Természetesen felvettem velük a kapcsolatot, ez volt a válasz:
"Köszönjük, hogy VoLTE funkcióval kapcsolatos megkeresésével hozzánk fordult.
Tájékoztatjuk, hogy a Yettel hálózatán a VoLTE funkció működése csak a tesztelt és jóváhagyott készülékek esetén garantált.
A korábban alkalmazott VoLTE tiltás minden előfizetésről központilag törlésre került. A funkció így minden kompatibilis készüléken használható, nincs szükség külön megrendelésre vagy engedélyeztetésre.
Jelenleg a Motorola G32 nem szerepel a Yettel hálózatán VoLTE-képes telefonok listáján. Az aktuális listát a www.yettel.hu/volte oldalon találja. A tesztek folyamatosan zajlanak, ennek megfelelően a lista is bővül. Így korábbi típusok is bekerülhetnek a támogatott készülékek közé, a megfelelő szoftver kiadásával."Sok jóval nem kecsegtet szerintem a válasz...
-
vence
aktív tag
válasz
vargalex #116 üzenetére
Kicsit ostromolni kellene a Yettel-t (írásban)
ez leginkább rajtuk múlik.Persze valószínűleg egyszerű kifogással kibújnak alóla.
De foglalkozhatna már ezzel a felügyelet is,
vagy a SZAKSAJTÓ !!!
mert ez a probléma sokakat érint.Simán meg lehetne kérdezni őket hivatalosan is, hogy miért is nem ...
-
vargalex
félisten
válasz
easy...rider #115 üzenetére
Biztos, hogy a Yettel nem engedélyezte a készüléken. Nem is a hívás közbeni net hiánya a fő probléma, hanem ha én hívom Telekom hálózatról ezt a készüléket, akkor nagyon pocsék a hangminőség (a Telekom oldalon).
-
easy...rider
őstag
válasz
vargalex #114 üzenetére
Lehet a Yettel miatt? ¯\_(ツ)_/¯
Nekem Digi (Digi-Vodafone) van és 2G-n mennek a hívások, de így volt ez kezdetektől minden készülékkel a Digi hálózata miatt. (engem nem zavar, annyi hogy hívás közben nem lehet netezni)
Közben lenne nekem is egy kérdésem
Szokott nálatok olyat csinálni, hogy a Google Assistant nem reagál?
Mondom hogy OK Google meg Hello Google, de nem csinál semmit. Ha manuál megnyitom az asszisztenst, akkor beindul a hangfelismerés és várja az utasítást, de ezt csak kézi indításra. a "passzív hallgatózás" funkció leáll.csak telefon újraindítás oldja meg, de van hogy 1-2 naponta restarolnom kell, máskor fut "sokáig" de szerintem egy hetet nem bír ki sose. úgy emlékszek még amikor android 12 volt rajta, akkor nem tapasztaltam ezt, de lehet, akkor nem is nagyon használtam még ki ezt
próbáltam rájönni hogy milyen service vagy alkalmazás állhat le, de nem találtam meg.
amúgy 6GB RAM verzió van nekem, nem hiszem hogy a RAM fogyna el, de lehet azért zár be valamit. vagy az is lehet hogy valami "energiagazdálkodás" emiatt áll le.
minden alkalmazásfrissítést feltettem ami relevánsnak tűnt.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Most szereztünk be egy ilyen készüléket. Yettel hálózaton nem megy a VoLTE? Telekom hálózaton sincs a menüben kapcsoló, de ott 4G-n épül fel a hívás.
-
"Túlélő"
friss újonc
Szerbusztok ! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Motorola g32 telefonom. Amikor teljesen lemerült és töltöttem akkor egy idő után automatikusan bekapcsolt kérte a pinkódot, és és egy női hello moto hang szólalt meg. Most már nincs így. Nekem kell bekapcsolnom a telefont úgy kéri a pinkódot. Hogy lehet visszaállítani hogy automatikusan kérje a pinkódot a teljes lemerülés után amikor töltöm. Előre is köszönöm a választ.
-
bakgab
csendes tag
válasz
Pécsi gyerek #109 üzenetére
nekem fekete - mivel fekete a hátterem is
bocsi, de tényleg -
Lorenzo01
friss újonc
Sziasztok! Android autó használata valaki? Csatlakozott vezeték nélkül?
-
Pécsi gyerek
addikt
Üdv srácok ! Tegnap vettem egy g32-őt , mert össze törtem a honor x7-em
Tetszik
Jó hangszóró , szép kijelző , plusz 2 GB RAM Android 13 ez is , kicsit jobb érzés használni mint az x7-et
Mondjuk nem vagyok már egy telefon buzi
szóval nem nagyok az elvárások....
Egy bajom van csak vele , az értesítési sávot nem tudom feketére állítani , mindig átlátszó és fehér/szürkeA honor x7-emen át lehetett állítani hogy fekete legyen , tud valaki erre megoldást,
-
-zaki-
tag
Bluetooth kezelésen javítottak mert a frissítés előtt néha nem szinkronizált Garmin órával, de azóta jó.
-
vasskos
csendes tag
Android 13 tapasztalatokat várok én is. Még nem telepítettem.
-
kicsizee
aktív tag
Nálam a frissítés óta csökkent az akkuidő. Más is tapasztalta?
-
kicsizee
aktív tag
épp ezt akartam írni, reggelre megjött a 13-as. már csak kérdés hogy orvosolja e a bluetooth-wifi problémát, még nem teszteltem
-
bakgab
csendes tag
Most frissített Android 13-ra, ez is rendben van.
-
baalco
tag
Sziasztok,
nem biztos, hogy konkrétan készülék függő kérdés, de megpróbálok első körben itt választ kapni...
Sem a Facebook Lite, sem a Facebook alkalmazásoknál nem jelennek meg az értesítések, ha üzenet érkezik. Mindenhol be van állítva az értesítések engedélyezése, de vmi nem kerek.
Tapasztalt valaki más is ilyen hibát? App újratelepítés nem oldotta meg.Köszi!
-
Kivántsee
friss újonc
Sziasztok, Még sosem volt Motorola, 2 hete vettem egyet, eddig megfelelőn működik. Viszont egy fura dolog zavar, pl.asztalon van a telefon és csak megrezdül az asztal a kijelző azonnal feléled, majd rögtön le is kapcsol. Ez "normális" ennél a készüléknél, vagy beállítási probléma? Van vkinek ötlete?
Más negatív eddig nincs. Én sem kaptam adaptert, de a samsung gyorstöltővel működik. -
-
Anyumnak rendeltem egy 6/128-ast Media Marktból, jár hozzá töltő adapter? (Hátha valaki...)
-
zeorsdfd
senior tag
Tudtok valami pesti helyet, ahol olcsón (?) kicserélik a törött érintőüveget? Sztem csak az üveg, mert minden érintőfunkció működik amúgy.
-
zolda
tag
közben sikerült frissíteni a Rescue and Smart Assistance programmal. S2SNS32.34-72-31-1 szoftver verzió.
-
zolda
tag
sziasztok!
van egy néhány hete emag-tól vásárolt készülékem (6/128), ami sehogy sem akar frissítést találni. Jelenleg 2022. június 1-i biztonsági frissítés van csak rajta ... (S2SN32.34-15-2 szoftververzió)
Van valami trükk a frissítés kikényszerítésére?
Köszönöm előre is a segítséget! -
HeineD
csendes tag
Üdv!
Samu J4-ről költöznék Moto G32-re.
Névjegyek, híváslista, notes. Illetve majd a dokumentumok.
Hogyan induljak? A biztonsági mentés elvileg kész, de azt sem találom.
Köszi a segítséget :-) -
kicsizee
aktív tag
válasz
Pancsermeste #81 üzenetére
hááát a kamera kérdéskör az nagyon jó. vettem a moto g32 mellé egy noe 11s-t, háát mit is modnjak, az se készít valami csodás képeket. Ha jó képet akar az ember, meh kell fizetnie a magasabb árt. ennyi sajnos. én is a Pocot váasztanám amúgy. Ezen még mindig alacsony a fényerő még maxon is.
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Pancsermeste #81 üzenetére
Köszi szépen a tanácsot!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Cruzito76 #80 üzenetére
Én nem vagyok nagy szakértő, de a Helio G99 azért erősebb valamivel.
Amúgy nagyon hasonló a két telefon a specifikációkat nézve, nem csodálom, hogy vacillálsz.
Moto-nál szimpatikus a nyers android rendszer, Poco-nál a kamera szerintem jobb lehet, de ezt a tippet csak arra alapozom, hogy a Moto nem készít szép képeket.
Én azonos áron a Poco-t választanám. -
Cruzito76
csendes tag
Sziasztok Srácok!
12 éves fiamnak szeretnék venni egy új telefont, eddig csak a régi, szülők által levetetteket használta.
Vacillálok a Moto 32 6/128 (most elég jó áron van néhány helyen) és a Poco M5 között. Mit gondoltok?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #78 üzenetére
Hmm.... ezt találtam:
"There is no 4k support on this Qualcomm Snapdragon 680. It is a bit of a shame to see there is no 4k support on a 2022 mid-range smartphone."
Video playback: 1080p at 60FPS -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek átküldtem egy autós kamera készítette H.265 4K videót, de nem játssza le neki a telója. Elindul a video, majd rögtön meg is akad, aztán elkenődik a kép majd megint elindul, néha kitisztul, de folyamatosan akadozik. Azt hiszem a gogle féle lejátszóval próbálta, de aztán VLC-vel sem ment neki.
A teló nem képes lejátszani rendesen, vagy valami hiányzik róla, esetleg a belső memória lehet túl lassú hozzá? Biztosan lassú, de azért ennyire csak nem... -
fradi81
veterán
Tud valaki megoldást az érintéses képernyő lezáráshoz?
-
Géza55
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek, hogyan kell a hívószám kijelzés beállítani a telefonon?
Bárkit hívok, náluk a Rejtett szám jelenik meg. Köszi. -
kicsizee
aktív tag
Fél éve van meg a teló. Most vettem ki a tokból és tapintásra a hátlap alatt teljesen kitapintható az akksi. Nem tudom újannan is így volt e (akinek új, esetleg meglesné nekem) vagy használattól "felpúposodott" az akksi és azért. köszi
-
Géza55
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem új telefont. Még szokni kell. Ami nekem nagyom hiányzik, mert már megszoktam a telefon automatikus be- és kikapcsolás ütemezése. Keresek olyan alkalmazást, amely ingyenesen elérhető, nem igényel rootolt telefont. Ajánlották a Power Schedule alkalmazást, de ezt a telefon nem engedi telepíteni.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
wferry1
újonc
Igazibol a sok huawei telefonom után ismét huaweit szerettem volna, de sajnos google nélkü van már mind igy egy Huawei p smart z - t váltott a moto
Szerintem így kezd a telefon beállításait , és használatát. Először :
Gyári frissítések után gyári visszaállítás , és szuper-Nincs hozzá töltő
-Ujjlenyomat azonosításkor mindig rezeg….ezt nem lehet kikapcsolni
-Ha nagy felbontásra állítod a kamerát , akkor nincs előlapi kamerára váltó gomb
-vaku üzemmód közt nincs -folyamatosan világít
-pin kódos feloldásnál kell ok t nyomni
-meta(face) az alkalmazások közt ….-jó hangminőség hívás és zene lejátszás esetén is
-jó közelség érzékelő ( hívás közben még nem sikerult elállitani semmit )
-jó fényképek 50mpx en
-ké sim + mSD
-iránytű…. így jó a térképes navi
- 2 + nap üzemidő ( 2 sim el ) ….az én szokásaimmal más telefon 1 napot nem bír
- védő tok ( bár szerintem a kamera szigetet jobban védhetné )
- sok előtelepitett google alkalmazás ( keep és diák mehetett volna mellé )
-szuper gyorsSzerintem tökéletes telefon ár érték arányban…. újra ezt választanám
( Igaz a gyors töltést még nem próbáltam mert nincs mivel)Egy értesítő szines led de jó lenne….
-
m@ci79
újonc
Sziasztok!
Nálatok működik a képernyőmegosztás?
Csak keres, de nem talál. Több tv-vel is próbáltam. -
-
kisputyin
tag
Kérdezném akinek ilyen telefonja van, hogy a volte támogatás Vodafone hálózaton működik rajta. Mert sok Motorola telón nem működik a volte. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Egy barátom vett ilyen készüléket és nem tud rajta beállítani zenét csengőhangnak. Én is próbáltam, mp3-al, m4a-val és semmi. Elmenti a beállításokban, de csak pittyeg, ha hívás van.
Mi lehet a probléma? Találkoztatok ilyennel? -
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de magyar menü van benne alapból?
Köszönöm előre is. -
válasz
Luck Dragon #58 üzenetére
Eközben utánna olvasva elvileg képes rá ;
Does Motorola Moto G32 support HD content on Netflix?
A : Yes.
Q : Does Motorola Moto G32 support Widevine L1?
A : Yes. -
-
kicsizee
aktív tag
válasz
Luck Dragon #56 üzenetére
gondolom ezt csak akkor tudhatom megválaszolni, ha van ilyen szolgáltatásom előfizetve. de nincs
-
-
kicsizee
aktív tag
válasz
Luck Dragon #54 üzenetére
a rendszer ár értében megfelelő. lassan fél éve használom, jól kezeli az appokat. a wifivel, mobilnettel nem volt gondom (eddig). a fotók minősége és most a Turbó, a csigatöltéssal van "bajom". Már felvettem a kapcsolatot a hivatalos szervekkel ez ügyben, várom a válaszuk.
-
-
kicsizee
aktív tag
válasz
Luck Dragon #52 üzenetére
fél éves telefon, ajánlom is neki
-
-
kicsizee
aktív tag
jött rá valamilyen security frissítés. na azóta a turbo töltés inkább csiga töltés. rádugom töltőre 80%nál és kiírja hogy több mint másfél óra a teljes feltöltődésig. igen, tudom, 90 % körül már lassabba tölt, optimalizál. de ez már túloptimalizáltság. a kamera továbbbra is úgy használhatatlan ahoyg van. nya, ebbű se lesz néptelefon
-
Taszillo
tag
.
-
kicsizee
aktív tag
olyan gyorstöltőm még nekem sincs
van egy töltőfejem 5V 2.1A, na azzal meg se nyikkan a töltés
nem tudom, a kameráját próbáltad e, de ilyen vacak még egyik telómon sem volt. a régi xiaoimijaimon még most is jobbak a kamerák (azt is használom, ha fotózni, videózni kell) a többivel egyet értek. olyan budget telefon, inkább gyereknek, játszósnak. de azért a 6gb ram az tetszik, az kell
-
dances
tag
Az irànytűt hol tudom ennél elérni?
-
atthany
aktív tag
Hali, mobilcsere programban lőttem egy G32-t, elődje Redmi Note 5 volt.
Ami tetszik:
- gyors, remek akksi, jó hangszórók, FM rádió ami RDS-es, azaz kiírja az adót és éppen futó számokat
Ami nem tetszik:
- nincs értesítési LED vagy mondjuk AOD, rezgés erősségét nem tudom állítani, nincs gyorstöltő a dobozban, most egy 20W-os töltővel kb 1,5 óra33 w-os töltővel mennyi idő alatt tölt fel?
Olvastam, hogy jön rá az Android 13 -
kicsizee
aktív tag
semelyik verzió sem, új trend, de más telók se már nagyon
-
kicsizee
aktív tag
na, újabb érdekesség. van egy töltőadapter Baseus 10,5 W dual portos, ami akároh is, 5V mellett csak 0,5A enged a telefonra. A töltőadapter jó, más telókat tölti rendesen 1,2A körüli értékkel, valahogy a motorola hasal el. Más töltők gond nélkül töltik
-
kesenyi
tag
Alzás verzió tényleg nem tartalmaz töltő adaptert?
Gyári dobozos tartozék pedig. -
fradi81
veterán
Megjött a teló, első körben ami hiányzik az a miuiban található képernyőzár widget, de az nagyon
Ami kellemes redmi note 7 után alig magasabb és nem mértem le de talán még könnyebb is így ebből a szempontból barátnőnek ideális.
-
baalco
tag
Sziasztok, a dupla sim kezelés nálatok működik rendesen? Nálam pár kontaktnál hiába választom ki a sim1-et, mégis a sim2-ről megy a hívás. Az érintett kontakt mellett pedig ott van a sim1 címke.
-
martonx
veterán
válasz
tamikomac #34 üzenetére
"a többség jobb oldalt szereti a vissza gombot használni" - azért nem kellene általánosítani, pláne hogy butaságot beszélsz.
Mióta könyvek léteznek (és tegyük hozzá, hogy a mi kultúránkban balról jobbra írva-olvasva) a bal oldal a vissza, a jobb oldal az előre.
Ettől függetlenül nem lenne hülyeség, ha választható lenne, simán lehet, hogy a balkezeseknél, jobbról balra író-olvasó kultúráknál, és a furabogaraknál (vegyük észre, hogy ez azért nagyon erősen kisebbség) ez nagyon hasznos tudna lenni. -
tamikomac
aktív tag
Köszi szépen. Ettől tartottam sajnos.
#30 vacs: Stock Android ide vagy oda, szerintem a többség jobb oldalt szereti a vissza gombot használni, ha használ ilyet.
Xiaomiban, Samsungban ez megoldható, jó lett volna, ha a Moto (Lenovo) legalább ennyire belenyúlt volna a rendszerbe. Gondolom így egyszerűbb, hogy Stock Android (ami ezt nem tudja) és kész. -
kicsizee
aktív tag
én egy gyorsan, viszonylag barátságos áron elérhető telefont kerestem, mert alaplaphiba miatt behalt a redmi 9t-m. nincsnek nagy igényeim telefon téren, így ezért esett erre a válsztás. na ahhoz képest folyamatkezelésben azért ez sokkal jobb. lehet csak az én példányom ilyen fényszegény, vagy egy frissítés megoldja, beállítás kérdése?! mióta megvan, még semmiféle frissítés nem érkezett rá.
mondjuk a gesztusvezérlés tetszik, mókás dolog, illetve vannak hasznos funkciók, mint pl a feloldógom kétszer gyors érintésére előjön egy gyorsmenü, előre beállított appokkal, funkciókkal. e mellett van még egy redmi note 8-am is 4/128 kisztásban. így két telóval egészen el lehet lenni
-
kicsizee
aktív tag
Pár mondatban így egy hónapos használat után:
+ akksi jól bírja, működik a gyorstöltés - nekem 18W-os töltőm van
+ talán a tiszta androidnak köszönhetően jobban kezelei az appokat a RAM
+ 2sim 1memóriakártya - gsmarenán hybrid slotot írt, így nagy volt az öröm kicsomagoláskor
+ bluetooth jól működik, jó a hatótáv- a fényképezője éjjel használhatatlan, nem zoomol rendesen, nappal átlagos képeket készít - nem szoktam fotózásra használni
- más fotóalkalmazás összeomlik, el sem indul (CameraMX)
- nekem a Xiaomiaimhoz képest kevesebb a kijelző fényereje - pedig magasabb nitet ír (elvileg)
- "szubjektív", hogy az adatforgalmat egy kapcsolóval lehet ki/be kapcsolni, jobban szeretem a külön wifi és mobilinternet kapcsolós megoldást
- napon nem miindig olvasható a kijelző
- hiányolom a napi adatmennyiség mérőt/kijelzőt - nekem hasznos dolog, nem kortlátlan az adatmennyiségem, de lehet vele élni* a kijelző panda glass
* hívási hangminőség közeps, a xiaomi telefonjaimot jobb volt a hang
* jelenleg 12-es android fut rajtaMivel én bevezető akciós és kuponos áron vettem, akkor azt mondtam hogya 6/128-as megérte, azt a 165 eurós árat megüti. Nem egy teljesítménybajnok, de netezésre, navigálásra átlagos irodai felhasználásra használható.
Ha van kérdésetek, szívesen megnézem, letesztelem, megválaszolom.
u.i.: ez az első motorola mobilom, nincs viszonyítási alapom, csak a profilban fellelhető xiaomi telók -
kicsizee
aktív tag
válasz
Krugszvele #16 üzenetére
igazság szereint nem játszom rajta. Egy pokemon go-t játszok, az korrekt. én lekapcsoltam a 90hz-es képfirssítést, azt nem használom, fölösleges.
-
vacs
veterán
Motorola Moto G32 6/128 GB szürke vagy piros
68 990 Ft Alza.hu -
totron
addikt
Az értéknövelő vagy értékcsökkentő a szemetekben, hogy csak IPS a kijelző?
-
fradi81
veterán
alza+boxba küldés 71000Ft töltőadapter nélkül
b-tel szállítással 75000Ft adapterrel.
szerintem utóbbi jobb vétel, egy új gyorstöltő 7000Ft körül van ahogy nézem. -
fradi81
veterán
Alzán azt írja adapter nélkül erre figyelni.
-
fradi81
veterán
Használ ilyet valaki? Most épp ezt nézegetem barátnőnek a note 10 5g mellett, van valami hibája? Az adatai alapján korrekt.
-
kicsizee
aktív tag
Sziasztok. én megvettem a telót. Ha valamivel kapcsolatban kérdésetek lenne, szívesen válaszolok. Így elsőre 2 dolog ami zavaró nekem: szinte maximumon is kevés a fénye a képernyőnek, a másik pedig, hogy az adatkapcsolat be/ki kapcsolója egy gomb, tehát azon belül kell külön a mobil vagy a wifi adatkapcsolatot bekapcsolni... ellenben könnyű a telefon (előző redmijeimhez képest). Még próbálok kompromisszumra lépni vele. remélem szoftveresen lehet majd még fényerőt varázsolni rá
-
Gábor90!
csendes tag
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Ha valaki fázik a kínai telefonoktól, a Samsung meg legalábbis az alsó - alsó-közép kategóriában elég ganaj, akkor szinte csak a Motorola és a Nokia maradt (ami majdnem olyan fázós, mint a kínaiak). Ez amúgy egy nem egy szar telefon és az egyik utolsó gyártó, ami még hajlandó fejhallgató jack-et tenni a telefonjára, ami nálam erős pozitívum. Ha jönne rá Lineage/Calyx/Graphene támogatás, hólapáttal szórnám a nyakukba a pénzt.
-
janeszgol
félisten
Az sd680 nem erősebb jóval, mint az Unisoc T606. Kb egy szint GPU-ban, de a cpu része is hasonló teljesítményű.
-
Padree
senior tag
Nekem az 1év garancia nem tetszik.
-
Taszillo
tag
Android 13 megígérve.
https://www.androidupdatetracker.com/android/13 -
gzoll
aktív tag
Ez nem rossz, ami rontja a dolgot, hogy a Moto nagyon foscsika a frissítésben :-/
-
Oh! Ez meglepett! Szokatlanul jó ajánlat
-
Még a végén a Moto-k lesznek az ár-érték bajnokság győztesei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Star Trek
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest