- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sharkweb
aktív tag
válasz dragon1993 #49 üzenetére
Igen az.
-
dragon1993
őstag
Gyerekek kasperky 2012-ben mi at a Cloud protect az amire gondolok a felhő techonlógia ?
-
Szellem.
Topikgazda
Nálatok sem müködik az URL checker? google.com-on a találatoknál az összes kis k ikon szürke. Nálatok is?
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek, érdemes engedélyezni a feedback to kaspersky security network -öt?
hogy mit jelent azt értem, védelem szempontjából "nyerek" vele, ha engedélyezem? -
Gaberking
senior tag
Megvettem!
1 évig ez marad, a családban 3 gépen!
Sokáig comodo is -t használtam, de szerintem ez jobb védelem!
-
Sharkweb
aktív tag
Én újonnan vásárolt 2011-es kulcsal használom, elfogadta, mivel a kulcsok tovább vihetők az új verzióba.
[ Szerkesztve ]
-
Noctuafan
csendes tag
Na mizu nem látom hogy agyba főbe bugzik a KIS2012
Csak nem lett jó? -
kororo
tag
Sziasztok!
KIS 2011 féláron a V3.co.uk-n!/20 Euro-még 51 napig/[ Szerkesztve ]
in gold,we trust
-
Sharkweb
aktív tag
A Cloud Protection-nél mindenkinek disconnectet ír?
-
HZoli87
veterán
A "régi" szériát még mindig foltozzák ('F' patch).
-
HZoli87
veterán
Languy bácsinál most jól teljesített: YouTube
-
félisten
Amikor átállítod, csukd be az ablakot, aztán megint nyisd meg és akkor már látni fogod, hogy áttette a megfelelő csoportba. Ismert hiba, de hát ki kellett adni így...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Narxis
nagyúr
Én leszedném előtte, tiszta telepítés mindig jobb mint a frissítés.
De a licenc fájlod mentsd le, vagy ha jól emlékszem uninstallnál be lehet jelölni, hogy azt ne törölje.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
andy83
aktív tag
Megjelent a végleges Kaspersky Internet Security 2012. Próbáltátok már? Érdemes felrakni a KIS2011 helyett?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
őstag
Mostanság gondolkodóban voltam, hogy lecsapok majd egy akciós 3 gépes csomagra, de úgy látom az öreg Kaspersky is tiszteletbeli El-Quro lett a sorozatosan összetákolt, egyébként komplex védelmet ígérő szoftvereivel...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
L7wy
őstag
Applications Activity->egy low restricted-es programnál bal klikk a low restricted szövegre, és átraknád trustedre, nálatok ez működik, mert nálam nem, és így elég fail
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
dnsi
aktív tag
Felraktam én is most és eddig minden ok, remélem így is marad.
-
HZoli87
veterán
Nem kell búsulni, majd a CF2 ...
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
50 nap és lejár a Kaspersky licensem. Eltökélt vagyok a kaspy mellett, de ha tényleg nem javítják ki ezeket a hibákat, akkor bizony elképzelhető, hogy meg kell váljunk egymástól. Pedig én tényleg "szeretem" a KIS-t.
Fire/SOUL/CD fórumtársunkat idézve:
-"Csak remélni merem, hogy nem a régebbi telepítőt adták ki véglegesnek, mert akkor nem igazán értem, hogy mit is csináltak a Kaspersky-nél kb másfél hónapig..."
Most már tudjuk, hogy a régebbi telepítőt adták ki, nem értem, de szerintem ti se, hogy miért nem képesek egy normális működő version-t kiadni, mint anno? Nem írom le őket, de kár érte! Pedig, hogy vártam a visszaszámláló mindenhol nullát mutasson, és kipróbálhassam az új KIS-t. Kár volt, marad a régi egyenlőre.Köszönöm, hogy meghallgattatok!
battletag: bossi#2666
-
Szellem.
Topikgazda
Szerintem meg van még benne bőven vírusos fájl, mert a TrustPort-ot alapul véve, elég kicsi a fals riasztása, így azért az, hogy 8-at hagyott meg, nem véletlen. Egyszerűen nagyon lassan teszik bele a küldött mintákat a programba. Ezt 1 éve csinálják, és sajnos meg is látszik a felismerési eredményeken! Próbálnak az egyébb a programba beépített technikákra támaszkodni, de az adatbázis alapú felismerés nem vesztette érvényét! Főleg semmit nem érnek ezek a technikák, ha a tapasztalatlan user nem használja őket!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Hiszem ha látom.
Ezzel én is így vagyok, bár legyen igaza a 2f-nek.
Látom, frisült a Kaspersky honlapja. Kíváncsi vagyok, kinek mi lesz majd a tapasztalata!
Egyenlőre egy biztos, hogy vírusfelismerés terén nem hamarkodják el. A 06.01-es pakkot elküldtem nekik még a múlt héten, és 17-et még mindíg nem ismer fel! -
HZoli87
veterán
Lényegesen gyorsabb, mint az előző verziók (2011). Böngészést nem lassította nálam. Hibák még előfordulhatnak, de ezeket folyamatosan javítják (patchek). Természetesen az lesz a legjobb, ha letöltöd (pár hozzászólással feljebb megtalálod a linket) és kipróbálod, mert ahány hardveres/szoftveres környezet, annyi különböző/eltérő hiba/lassulás léphet fel.
-
adise
őstag
magyar nyelven mikorra varhato?
-
g.gergo
senior tag
Mit kell tudni a 2012-es termékekről? Nem követtem nyomon ezen változat fejlesztését, így kb. nem tudok róla semmit. Új szolgáltatások, gyorsaság, rendszerterhelés stb.
-
Szellem.
Topikgazda
Sziasztok!
Hamarosan 2 nap múlva megjelennek a végleges Kaspersky 2012-es termékek.
Visszaszámlálás
Ezt a topicot a termékek, a problémák, megoldások, stb., megbeszélésére hoztam létre!
A megjelenéskor az első hsz. bővítve lesz a letöltési linkekkel, és a programleírásról.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Digitális Állampolgárság Program
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.