Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logan_M
csendes tag
Üdv, nem tudok már kihez fordulni szóval ide írom már.
Xiaomi Redmi Note 11 pro 5G készülékem van Mobil L + Korlátlan internet csomaggal
Mostanában elég gyakran dobálja a készülék a hálót, főleg beltéren, még Budapesten is (Újpesten és Kelenföldön volt a legtöbb problémám. Pl bemegyek az Etele plázába el se lehet engem érni) ahol a Yettellel nem volt problémám sose (sokszor telefonálni sem tudok, nemhogy internetezni)
Illetve egyik napról a másikra eltűnt a VoLTE. Próbáltam már azt a tárcsázó kódot is, beállításokban kiírja hogy VoLTE bekapcsolása de gyakorlatban nem működik, ikont nem adja ki, hívás alatt se mutatja.
Ezzel felkerestem a szolgáltatót már háromszor mert ez így nem állapot hogy egy huszast fizetek havonta és szinte használhatatlan. A chates ügyfélszolgálat azt mondta vegyek egy új telefont náluk kedvezménnyel (köszi szépen..) de felvett egy ticketet, 2 óra elteltével jött egy SMS hogy a hiba nálad van, mondom legyen igazuk, majd megcsinálják. Ma felhívtam a 1414-t hogy korábban is szóltam de most egyre jobban zavar, megint 2 óra mulva SMS, nálad van a hiba, nem nálunk (legalább most nem akart rámsózni egy új telefont).
Esetleg vannak még itt olyanok akik ezzel küzdenek? és ha ezt meg tudták oldani, hogyan?
Ügyfélszolgálattal kb semmit nem tudok kezdeni már.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dptrsk