Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Logan_M

csendes tag

Üdv, nem tudok már kihez fordulni szóval ide írom már.

Xiaomi Redmi Note 11 pro 5G készülékem van Mobil L + Korlátlan internet csomaggal

Mostanában elég gyakran dobálja a készülék a hálót, főleg beltéren, még Budapesten is (Újpesten és Kelenföldön volt a legtöbb problémám. Pl bemegyek az Etele plázába el se lehet engem érni) ahol a Yettellel nem volt problémám sose (sokszor telefonálni sem tudok, nemhogy internetezni)

Illetve egyik napról a másikra eltűnt a VoLTE. Próbáltam már azt a tárcsázó kódot is, beállításokban kiírja hogy VoLTE bekapcsolása de gyakorlatban nem működik, ikont nem adja ki, hívás alatt se mutatja.

Ezzel felkerestem a szolgáltatót már háromszor mert ez így nem állapot hogy egy huszast fizetek havonta és szinte használhatatlan. A chates ügyfélszolgálat azt mondta vegyek egy új telefont náluk kedvezménnyel (köszi szépen..) de felvett egy ticketet, 2 óra elteltével jött egy SMS hogy a hiba nálad van, mondom legyen igazuk, majd megcsinálják. Ma felhívtam a 1414-t hogy korábban is szóltam de most egyre jobban zavar, megint 2 óra mulva SMS, nálad van a hiba, nem nálunk (legalább most nem akart rámsózni egy új telefont).

Esetleg vannak még itt olyanok akik ezzel küzdenek? és ha ezt meg tudták oldani, hogyan?
    Ügyfélszolgálattal kb semmit nem tudok kezdeni már.

Új hozzászólás Aktív témák