Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdvözletem!
Kicsit hülye kérdésem lenne, de ilyennek is lennie kell... Szóval, június 20-án vettem egy SE Zylo-t Mix díjcsomagos előfizetéssel, az eddigi 3 havidíjat mindig a számla megérkezésének napján, közvetlenül az üzletben befizettem (ez talán nem is annyira lényeges). Ez a telefon, a kártyával együtt az egyik rokonnál landolt, ő használja, de egyéb okok miatt nem szeretnénk a nevére íratni az előfizut, nekem viszont kellene egy, amit én használhatok. MédiaMánia M csomagon gondolkodtam egy Xperia Mini társaságában, így a nettel sem kellene külön szarakodnom, a jelenlegi keretbe is bőven beleférne, a havidíj sem terhelne meg túlságosan, ráadásul lenne végre egy szerethető mobilom is.
A valódi kérdésem az lenne, hogy az eredeti 9900 Ft-os áron felül kb. mennyi mobilelőleget húzhatnak le rólam? Van-e valakinek valami hasonló tapasztalata, vagy ezt mi alapján számolják? Egyáltalán van-e esélyem ilyen kis idővel az előző megkötése után megvenni?
A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- EAFC 25
- Mobilokra/tabletekre is megjelent a Delta Force
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest