- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbee
tag
Sziasztok!
Eladósorba került egy fél éves telefonom, melyet a T-mobil-nál vásároltam két év hűséggel, teljes áron. Lenne néhány kérdésem. Milyen feltételekkel adhatom el, milyen adásvételit kéne írni róla (ha van valakinek minta, azt megköszönném), és mely papírokat adjak át a vevőnek?
Köszi! -
_seth_
veterán
Próbáld meg azt, hogy a GPRS internet beállításait írod be jelszónak a wap/Wap-ot vagy üresen hagyod. Nekem pl wap startal megy a v3x-en az msn/net... BT segítségével a PDA-n is van net wap startal persze nem olcsó de csak akkor használom ha vmi nagyon nagyon fontos (eddig 1x kellett...).
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Viktor0610 #147 üzenetére
''A levelek mobilon történő olvasásához Net csomagot kell megrendelj''
Áhh itt lesz a hiba nincs ilyenem.Több ezer forintot meg nem fogk ezért kiadni, na mindegy akkor erről ennyit. Köszi a segítséget.
-
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
Igen ezeket már én is megtaláltam, de ott van ugye hogy díjmentes. De hol van a regisztráció vagy létrehozás vagy hogy lehet nekem is ilyen?
Más mail szervernél meg csak kapcsolódik egy ideig aztán kiírja hogy kapcsolódási hiba. -
-
S.J.M.
senior tag
Hi! Meg tudjátok mondani, hogy hogyan lehet T-email-os e-mail címem? Mert úgylátszik a telefonom a T-mobil-os wap miatt csak azt hajlandó fogadni.
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Mostmár eldöntöttem, hogy új előfizetéssel veszek egy Nokia 6233-as telót Relax 100 -al. De most az érdekelelne, (és hátha valaki meg is mondja) hogy várjak vele decemberig mert akkor olcsóbb lesz vagy vegyem meg most?
1x-er már ráfaragtam hogy vettem telót, és másnap 5000 Ft-vel olcsóbb volt.
[Szerkesztve] -
oak
tag
Egy közérdekű infót osztanék meg, hátha még nem tudtok róla. A +36309876543-ra átirányított hívásokról érkezik sms értesítő. Így magadnak is tudod állítani, nem kell őket hívni.
-
Dare2Live
félisten
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új előfizetést venni a T-Mobil-nál, készülékkel együtt. A készülék a Nokia 6233-as lenne, de nem tudom, hogy meg lehet e venni a Net csomag nélkűl, mert az nem kellene nekem? -
ZP67
tag
Sziasztok!
Jár esetleg errefelé valami T-Mobil bennfentes?
Feleségemnek szeretnék X820-as Samsung-ot vagy esetleg P310-es, ja ez is Samsung;-)...
Várható ez a két telefon karácsony előtt az akciós kinálatban?
Köszi előre is a választ!
Üdv,
ZP67 -
Dare2Live
félisten
t-mobilnál mennyi idő múlva lehet új készüléket venni előfizetéses rendszerben?
mert ugye 2év de ez forgalomfüggően változik.? Hogy? -
busman
veterán
Reklamáló levelemre ennyi választ kaptam:''Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét, melyre hamarosan válaszolunk. Addig is türelmét kérjük! ''
Ennyit a 24 órán belüli válaszról... -
busman
veterán
Le szerettem volna cserélni a telefonomat,be is vonulttam az egyik helyi üzletbe..
Vittem a kap kártyámat is illetve e régi telcsit.erre azzal fogadtak hogy csere nem lehetséges,vegyek inkább társkártyára egy telót...
Hiába hivatkoztam a t-mobil oldalon olvasottakra,hajthatatlanok voltak...''A készülékváltást csak előfizetéses, Kapcsolat kártyával rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe!''
ennyi.... -
Gebriel
veterán
Lehtséges ugy elöfizetést kötnöm a T-Mobilnal hogy nem mutattok be közüzemi számlát és nincs meglévö elöfizetésem?
Akkár publikus csomagban akkár flottás csomagban v cégesben? -
Ferenc.v
tag
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Tényleg... Akkor mi van, ha át akarok menni egy másik szolgáltatóhoz és őket kérem meg a hálózati korlátozás feloldására?
Tehát pl. a T-Mobile 9.600 forintért, míg a Vodafone 2.500 forintért teszi meg ugyanezt - gondolom teljesen szabályosan... szal másik szolgáltató telóját is függetlenítheti a szolgáltató, vagy csak a sajátját - hiszen gondolom 'szervizen' keresztül csinálják... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Köszi! Kártyás, úgy hogy akkor csak 9600HUF lesz.
THX! -
-
Qru
MODERÁTOR
T-mobil mennyiért függetlenít telefont, nem tudja vki?
(ott vettem egy LG-t és átmennék Pannonhoz) -
törölt tag
ha viszem szervizbe a telot, es megmondom a nagy igazat, hogy szoftverfrissites utan mukodo telo behalt memoriakartyarol masolas kozben, akkor mire szamithatok?
-
-
Noncsi
tag
válasz
Viktor0610 #112 üzenetére
Miértekre nem tudok válaszolni, elvégre nem rólam van szó!
Egyébként nem értem miért kell lehurrogni csak mert tettem egy megjegyzést a T-re? Kérek engedélyt meghunyászkodni!
Ja, nekem nem olcsó telefonom van, mégis kártyás csomagot használok... Ennyi.
Komolyan néha itt azt érzi az ember hogy meg sem lehet szólalni.
[Szerkesztve] -
-
Noncsi
tag
Azt nem értem miért van az, hogy a T-nél szinte semmit sem lehet venni kártyás csomagban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest