- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Nono, a számlarészletező mióta fizetős? Ha nem utólag kéri az ember, hanem havi rendszerességgel, akkor papír alapon, vagy elektronikusan, de biztosítaniuk kell az ingyenességet. Utólag kiadott, illetve újra kiadott számlarészletező az már fizetős. A Telenor Online-on is ott van egyébként, az sem fizetős. Legalábbis mikor még én számlás voltam, ingyenese volt valamelyik lehetőség. A vezetékes szolgáltatónál is úgy van, ha papír alapon postázzák ki fizetős, de ha e-mailben küldik el, az ingyen van. Jó nekem mailben is, ki tudom én nyomtatni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Szépfiúúú
csendes tag
Ez most komoly, h. a hívásértesítőért pénzt kérnek el havi szinten??? (Trénél ingyé van!!)
-
club1
veterán
válasz atillaahun #22688 üzenetére
Az EU-ban 1 MB roaming 170 Ft körül maximalizált.
-
atillaahun
veterán
Igen sejtettem. Tévedtem már el egyébként lengyelben tavaly, amikor időre mentem valahova, jól jött volna egy Maps-es útvonaltervezés, még jó hogy sokan beszéltek angolul.
Mi egyébként a díjazás, nagyjából 1000 Ft/MB környéke?
Gondolom ha a roaming ki van kapcsolva a telóm beállításaiban, akkor nem tudok a sima mobilnetes beállítással kint forgalmazni? -
moonguru
őstag
Külföldön (is) keresel valami WIFI-t és csak úgy!
Monitor Guru!
-
asdf_
veterán
válasz atillaahun #22685 üzenetére
Kulfoldrol soha, semmilyen esetben nem akarsz roamingolva internetezni. Nem, akkor sem.
Amugy ha nincs roaming tiltasod, akkor tudod hasznalni. -
atillaahun
veterán
Flottám van, 100 MB nettel, ami gondolom külföldön nem használható. Kint milyen elszámolás van érvényben? Alapból aktív ez?
-
leo81
aktív tag
-
club1
veterán
Ez két ok miatt szuper: Egyrészt kiírnak valamit a weblapra, ok, elszúrják. De mivel az adott opció nem szerepel az ÁSZF-ben, így gyakorlatilag nem publikus. Mivel keretszerződésre hivatkoztál, az is erre utal. Amin viszont a leginkább felhúzom magam, hogy a flottánkban kora nyáron azért kellett 2 mobilnet-előfizetést megszüntetnünk (és egy másik szolgáltatónál létesítenünk), mert nem ajánlottak ilyen opciót. Ez így egy szemétdomb...
-
leo81
aktív tag
A keretszerződésben ez van leírva:
(8) Teljesen korlátlan (sebesség&adat) csomag A szolgáltatás megrendelése után bármely időszakban korlátlan bármilyen adatforgalom. A teljes korlátlanságot biztosító szolgáltatás megrendelésével törlésre kerül az ügyfél minden más kiegészítő szolgáltatása (korlátlan email&böngészés és korlátlan nappali adatforgalom és a 100 GB éjszakai kvótát biztosító technikai kiegészítő szolgáltatás is), mivel azok „hatását” felülírja a teljes korlátlanság.
Amit a weboldalra kiírtak az hülyeség.
Az opció már ez év január óta aktív azóta nem fogy a keret se nappal se éjszaka akció ide akció oda.
Mehet a youtube a torrent az FTP bármi....Na egy utolsó kép...
Ma 0 órától indult az új számlázási ciklus. Itt a mai forgalom egy része:Ha akarod akkor bármikor kimásolom a számlálót és a híváslistát....
üdv.
-
club1
veterán
A teljesen korlátlan (sebesség & adat) csomag opció bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 0 óra és reggel 8 óra között, az adott számlázási ciklus végéig.
Januárig akció van, enélkül sem lassítanának. Csak ezzel viszont január után napközben fognak ha elfogy az 50 GB-od. -
csernak75
senior tag
-
leo81
aktív tag
-
club1
veterán
válasz atosan #22669 üzenetére
Nálunk az emberek nagyrészt azért kötelezik el magukat egy szolgáltatóval, mert olcsóbban kapnak cserébe függő telefont. Az általad említett szolgáltató semmivel nem adja olcsóbban a független készülékeket, mint a piaci ár. Azaz a példád jó, csak ezzel az árazással nem fogja azokat lázba hozni, akik független két kártyás készüléket keresnek.
-
BéHGT
senior tag
Ezt sehogy nem lehet elhozni részletre, csak a Tab 3 8.0 LTE-t?
-
club1
veterán
Az ciki. Mert hogy ha függő, akkor mind a két kártya ugyanazt a frekvenciát fogja használni (kivéve ha az egyiket fixen 3G-re állítod, amivel ott szívsz ahol hipergagyinyet van=nincs 3G), ez pedig a dual standby készülékeknél nem egy élmény (lassú és nagy késésű lesz a mobilnet). Magyarul az egésznek csak akkor van értelme sim lock esetén, ha két külön hangelőfizetést szeretnél rajta használni egy szolgáltatótól, vagy az egyik slotba tett internetes kártyánál nem gond a lassúság/szakadozás, esetleg internetezés közben nem szeretnél hívást fogadni a másik kártyán. Ezek meg elég speciális igények...
-
Elképzelhető, hogy (jóárasítva) felveszi kínálatába a Samsung duos 2-t?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
lampard6
csendes tag
Azt írja hogy nincs csatlakozva a hálózathot. Ilyenkor le van járva a sim vagy nem?
-
lampard6
csendes tag
Most találtam egy telenoros sim kártyát a fiókban ami kb olyan február óta lehet ott. Beleraktam egy telefonba de nem akar csatlakozni a hálazthoz akkor lelehet járva a sim kártya?
-
polonic
félisten
Mi a fene van az átkozott telenor ász expressz regisztrációval? Már több, mint egy hete nem működik az oldal. . .
-
addikt
Lehetséges, bár én eddig akármit rendeltem (telefon, tartozék, tab) az azon a napon itt volt, amikorra jelezték az érkezését.
Telefonos ÜFSZ-on pedig mindent pillanatok alatt el tudtam intézni.
Vodafone-ról nincs személyes tapasztalatom, náluk még nem voltam havidíjas előfizető.Jó szerencsét!
-
Bogessz20
csendes tag
Ezek a kiszállítások nem nagyon mennek mostanában a telenornak.. Egy hete szombaton rendeltem telefonon tőlük egy F6-ot (azért telefonon, mert online nem lehetett), amikor is azt mondták, hogy hétfőn hívnak, és, hogy kedden (10.) szállítják is. Ezen meglepődtem, mondván, hogy készlethiány van, de hát gondoltam ezek csak tudják mit beszélnek. Persze hétfőn nem is hívtak, kedden nem is kaptam meg a telefont (mondjuk meg se lepődtem). Gondoltam azért rájuk csörgök, hogy azért mégis mi van. Kb. az ügyintéző hülyének nézett, hogy hogy gondoltam, hogy már kedden hozzák.. pedig nem én találtam ki, ők mondták. Na mindegy, azért meg kérdeztem, hogy azért ugye karácsony utánig nem húzódik el a kiszállítás.. válasz: nem valószínű. Na mondom az még király lenne.. Na mindegy, szerdán hívtak, hogy pénteken hozzák, persze pénteken se hozták. Csak nem értem, hogy akkor minek hívnak? Vagy miért nem tudnak szólni, hé te hülye ne várd már.. mert nem az a probléma, várok én rá szívesen, csak ha már szólnak...Szerintetek mikor van kb. esély rá, hogy megkapjam?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Hogy van az, hogy december 8-án rendeltem egy Galaxy Ace 3-at ma délutáni szállítással és nem jött meg?
Semmi értesítőt nem kaptam, hogy csúsznának, vagy valami. -
B.i.L
senior tag
válasz atosan #22641 üzenetére
Köszönöm,igázán jól esik a törődés : aszonynak lessz,de csak telefonálásra.Nem is cifráznám,de megérdemli - Sajnos néha a munkája miatt 5 telefon van a kezében a sajátjával együtt,és most valami olyan kellene amivel 3 vagy több nnapig kihúzza,ha leejti sem lessz baja(ezért samu*),viszont nincsen zsebe a ruháin(ne kérdezd! )
De érdekelt is hogy mit kapok a Telenortól...? Köszönöm várom még az építő jellegűt[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
bostone
addikt
A szolgáltatón keresztül le lehet korlátozni egy előfizetést, ha az adott keretet eléri a percek száma?
-
atosan
veterán
A készülékcsere 3 munkanap vagy naptári nap?
Maine coon
-
atosan
veterán
Telenor smart touch mini, Samsung galaxy young ezek mind 5-6 ezer forint készülékbeszámítás nélkül, azzal 2-3 ezer, ha meg valami újat szeretnél kipróbálni Alcatel one touch fire, Firefox OS-szel (teszt szerint még három napig is birja az akku). Ezek szerintem netezésre, facebook, meg ilyen alap dolgokra elég. Ez persze az én meglátásom.
Maine coon
-
moonguru
őstag
Fóton én is idegbajt kaptam a 3G-s "szuper" lefedettségtől!
Főleg attól, hogy 6 toronyból pont a két legközelebbi általában üzemképtelen volt!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
kokokka
őstag
Az én hsz-emiben (és a válaszokban is) találhatsz okosságokat ezzel kapcsolatban. Sajnos azonban elszomorítalak már előre, nem lesz jobb. Nem készülék hiba, ez viszont jó. Az FB-n megírtam egy ügyintézőnek, hogy ez a gondom, még aznap visszahívott. Felvette a panaszt és megígérte, hogy a technikusok keresni fognak e miatt. Fél óra múlva már hívtak is, ránézett a szolgáltatásomra, a vételi lehetőségekre az általam felsorolt helyeken, és elmondta, amit már gyanítottam : sajnos hiába a full térerő E-nél, az igazából netezésre nem alkalmas. A H ott ahol mérni tudtam nagyon gyenge, valami adókörzet pereme, így az is marad amilyen amíg itt használom. Kérdeztem, hogy ha a terveim szerint veszek egy 4G-s készüléket akkor mi a helyzet, azt mondta csak ezért felesleges, mert közel s távol nem fogom tudni használni Ennyit a Telenor óriási moboilnetjéről. Érdekes, mert a munkatársam T-s telóján úgy száguld az enyém mellett a net, mint a villám. És mindegy hol próbáltuk, csak szégyenkeztem a Telenor szolgáltatása miatt
-
zedok
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
a,
Adott most egy smart tarifa 2-es csomagom, és a mobilnet mérése során (ma volt időm lemérni, a jelenség már jó ideje tapasztalható) a pingem 250-350 között mozog ( EDGE, tehát 2G-n, ha jól gondolom). Ez mitől lehet ilyen magas? Semmilyen letöltés nem megy a háttérben. Továbbá a download speed 0.016 mbps és az upload speed: 0.006 mbps. Csak szerintem alacsony roppantmód? Mi lehet a galiba?
b,
Adott ez a smart tarifa 2 csomag. Ezt mire lehet megváltoztatni, vagy hol tudnék utánajárni, hogy melyik olcsóbb csomagra érdemes cserélni?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Prien
addikt
Huhh, hát olvasgatva itt a kommenteket, most kezdek megnyugodni, hogy nem csábultam el a Flow1-re, hanem maradtam a céges flotta kedvezményes, olcsó, kiszámítható fedezékében...
A kevés is több a semminél.
-
B.i.L
senior tag
Kicsit hosszú lessz : Van 2 előfizetésem az elsőt most váltottam le Start csomagra + Lg F6 részletre történő vásárlással.A második előfizetésem Okostarifa 180 + SE,LWW most fog lejárni.Ez utóbbit is Start-ra fogom tenni,viszont szerenték telefont is mellé,mert asszonypajti megint összetörte a Glasst".A véleményetekre vagyok kíváncsi : válasszak valami "gyengus" telefont 0.-Ft .-ért?Vagy vegyek valami jobbat?Ez utóbbi eseteén sem vagyok hajlandó 10 ezer fölé menni.Tudtok alternatívát?Tudom ez félig meddig magánügy,de Telenor csak 1 darab készülékre ad részletfizetési lehetőséget,bár nem értem miért,mert 2 darab előfizetésem van....Ez idáig megközelítőleg 6 éve vagyok a Telenor előfizetője,mind készülék és szolgáltatás gyanánt.Az első telefonszám 4 a második ugye meg 2 éve tartozik a nevemhez,elötte csak *Online Éjjel-Nappal* csomagom volt(6-éve),ami a korlátlan netelérést biztosította 2 éven át.Amikor megszüntettem,akkor lett meg az uj előfizetés(4-éve) és utána (2-éve) jött a második előfizetésem.
ui : köszönöm a megértéseteketHorgászni mentem...B.i.L
-
axioma
veterán
válasz Viktor0610 #22631 üzenetére
Lehet, hogy nincs osszeeskuves, de szerintem boven eleg, hogy olyan modositast csinaltak a rendszerukon, ami akar utolag kimutathatoan hatranyosan erinti az ugyfelet, es megsem adtak kotber nelkuli felmondasi lehetoseget (vagy a keszulekopciot mint spec esetet tolni, vagy szolni hogy ne kosson ilyet ha nem elerheto a keszulek ami miatt koti, vagy akarmi).
Szerintem egyebkent az ilyen huzasok miatt lesz az, hogy tavlay meg csak rezgett a lec abban, hogy a flottankat koltoztesse a felelosunk, de most mar szinte tuti, hogy menekules lesz, hiaba ez a konkret eset nem erinti a flottakat, de mutatja azt, hogy sz*rnak a fogy.ved. eloirasaira, es erobol (alairt szerzodes) kommunikalnak. En me'g azt se tartom elegendonek, hogy ha egy eleg tudatos es jogi ismeretekkel felvertezett ugyfelnek igazat adnak, es a tobbi atvert tizezernel meg dorzsolik a markukat. Ha egyszer nala megallapitjak, hogy jogellenes eljaras tortent, akkor tessek az eljarast valtoztatni. -
MODERÁTOR
-
ntomi0730
senior tag
válasz Viktor0610 #22626 üzenetére
Akkor félre tájékoztattak most is, és akkor is??? Erre hivatkozva szerintem az Én esetembe engedni kell, mert a beszélgetést is rögzítették, és az bizonyítja ezt a tényt! Vagy hogy van ez?
-
axioma
veterán
válasz Viktor0610 #22626 üzenetére
Basszus, ez mar nekem is sok. En tuti mennek a fogyasztovedokhoz, akkor is ha csak szobeli volt az az igeret, hogy nincs keszulek de kesobb ha lesz keszleten, vehet hozza, azert ennyiert kototte. Az, hogy nem tartjak keszleten, es TUDVAN TUDVA, hogy az ugyfel karosul a varakozassal, nem vittek fel a keszulekigenyt, amit kesve majd fizikailag is kielegitenek, az nagyon durva. En azt mondanam, a fogy.vedokhoz ugy kellene egybol menni, hogy hatranyos szerz.modositasrol (tudniillik, hogy a tarifaja megszunik, tehat az elo kesz.vasarlast amit tartalmaz a tarifa elveszik) nem tajekoztattak, ezert a kotbert felejtsek el, es jol menne'k is el a telenortol mar csak tuntetoleg is...
En azt is siman megkockaztatnam, hogy direkte valotlan keszletallapotot mondtak, mert ezzel az ugyfelen garantaltan tobb evi felesleges koltseget tudnak leverni (magyarul hogy eleve hazugsag volt, hogy nincs telefon, csak a flow1 lejarasa utan). Akkor is lehet ezt velelmezni, ha nem igaz... fogy.ved szempontbol boven elegendo, hogy a rendszer lehetoseget ad ra, hogy az ugyfelet megkarositsak.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ntomi0730
senior tag
válasz Viktor0610 #22624 üzenetére
De az ALL-in M közel sem ugyan az mint a flow1, különbségek vannak, nem kicsik (LTE hozzáférés, nincs "e"számla "M" kategória-készülékvásárlásnál lényeges,). Természetesen ez mind a Flow1 javára... És továbbra is hivatkozom a kettővel ezelőtti írásomra! Ne akarjanak All-in M-et adni, amikor az sokkal kedvezőtlenebb!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ntomi0730
senior tag
válasz ViCk980 #22616 üzenetére
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, mert Nekem is hasonló a esetem mint Neked, csak Én 2014.02 hóban leszek jogosult készülék vásárlásra. Azt a választ kaptam az ügyfélszolgálattól, hogy természetesen jogosult leszek készüléket vásárolni, csak annyi a különbség, hogy a tarifahűség 2015,11,19-én jár le(mivel 2013.11.19-én kötöttem), míg a készülék vásárlás esetében a vásárlás napjától számított 2 év. Tehát a tarifahűség, és a készülék "hűség nem egy napon jár le. Ill. még azt is mondta kérdésemre, hogy ha nem vásárolok készüléket, akkor is marad a 7.490.-. Ezzel nem értek egyet, de ez van, majd még ennek is utánajárok. Egy másik kérdésemre, hogy ha letelik a tarifahűség, és nem vásárolok készüléket akkor mi történik utána, ill. megszűnik-e a tarifacsomagom mivel már nem forgalmazzák ezt a flow1-et? Erre azt a választ kaptam, hogy nem szűnik meg, csak annyi különbség lesz, hogy tarifahűség nélkül automatikusan megy tovább. Röviden ennyi. Neked jár a telefon vásárlás lehetősége. A boltba menj vissza, és igenis kérd Őket, hogy beszéljenek a központtal, mert valamit rosszul értelmeznek!!!
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Flottaügyintézéshez használható ügyfélkártyá-t mennyi idő alatt szokott megküldeni a Telenor? LG Optimus F6-ról milyen felhasználói tapasztalatok vannak?
[ Szerkesztve ]
-
ViCk980
tag
válasz wwenigma #22619 üzenetére
Egyenlőre még várom az ügyfélszolgálat válaszát azután az is meg lesz ha nem változik semmi.
Azért váltottunk feljebb mert a férjemnek szerettem volna egy telefont mert nekem adta a 4XHD-t de közben a másik telefonja amit a cégeshez használt feladta. A régit meg makacs módon nem kéri vissza mondván "azt már neked adtam". Szóval most van egy OT-995 amit használ és egy törött kijelzős cégese.
Remélem megoldódik ez a dolog mert öszintén megvallva most úgy hat mintha a fél karját adta volna oda nekem.Ja amúgy ez az ő felhasználó neve csak én kontárkodok ameddig ő alszik.
-
Prien
addikt
válasz ViCk980 #22616 üzenetére
Ha nem kaptál készüléket a csomaghoz, akkor ne hagyd annyiban. Mindenképpen jár hozzá!
Vagy még azt tudom elképzelni, hogy akkor a készülékvásárlás nélküli havidíjat számlázzák ki 2 évig (5990Ft).
Írj levelet az ügyfélkezelési csoportnak, persze lehet,hogy rajta ülnek majd 30 napig...A kevés is több a semminél.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #22617 üzenetére
Ahogy a kollega irja, nem kapott telefont egy olyan tarifára amiben telefon van, ez minimum egy NMHH bünti lesz ha az egyedi ugyfélkezelési csoport nem lép időben...
ViCk980: face oldalon ird le a sztorit hogy kontaktoljanak veled, ez igy nem adja...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ViCk980
tag
válasz Viktor0610 #22617 üzenetére
Ez idáig meg van. Viszont én egy 3000 forintos tariférol váltottam 7500-ra. Akkor most váltsak 14000-es előfizura, hogy ne nekem kelljen fizetni a telenor @&#-ga miatt? Mert csak az All in L csomagra tudnék váltani. Az már barátok közt is közel havi 5x-ös kiadás. Ezt nem gondolhatják komolyan!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ViCk980
tag
Sziasztok. Leírnám, hogy jártunk hátha tud valaki valami tanácsot adni.
Novemberben volt tarifa váltásunk amikor is átváltottunk Flow1 tarifára (készülékkel együtt). Az üzletben azt mondták december 5.-én aktiválódik akkor tudok kihozni rá telefont. Az LG F6 lett a kiszemelt. December 5.-én be is mentünk az üzletbe de sajnos nem volt készleten és rendelhető státuszban sem. Azt mondták pár napon belül érkezik addig várjunk még. Hétfőn bementünk mert már volt készleten amikor is közölték velünk, hogy mivel ez a tarifa csomag megszünt így nem adhatnak rá ki telefont max ha tarifát váltok, és most jön a de. Mivel 2-év tarifa hűségem van a tarifaváltás is kötbéres lenne.
Szóval most itt vagyunk készülék nélkül egy olyan havidíjjal amibe belevan kalkulálva a készülék is.A kérdésem az lenne: Mivel a szerződés kötés pillanatában a tarifa élő tarifa volt ezáltal szerintem ki kellene, hogy adjanak telefont rá, vagy rosszul látom?
Az üzletben ÁSZF változásra hivatkoztak, de ez hol érinti a már megkötött szerződést?
Esetleg ilyen ügyben hova fordulhatok?Előre is köszi a válaszokat.
-
MODERÁTOR
-
bozont
veterán
A Telenornál létezik biztosítás a telefonokra, mint mondjuk amit a T-mobile estében is lehet kötni?
-
törölt tag
Sziasztok!
iPhone 5S-t árult a Telenor? -
club1
veterán
válasz szabonagyur #22608 üzenetére
Megírtam az előző topicban. 15 perc ha mind a ketten ott vagytok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok
Kérdésem elég egyszerű, de nem vagyok magyar Telenor közelében. Ha át akarom iratni az én nevemen lévő kártyás csomagot tesóm nevére akkor az kerül valamibe a telenornál? Valamint időben ez mennyi lehet?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Lehet valamit tudni arról, hogy meddig lehet előfizetni all in s-re? Mintha valahol olyat olvatam volna, hogy dec vége, január eleje.... Ti tudtok erről valamit? -
csab2
veterán
A Nokia Lumia 520 a Telenornál kártyásan most 37990 forint.
A Limit csomagokról már megírták a lényeget.
Jobban jársz, ha MM-ban vagy az edigital-ban megveszed 39990-ért eleve függetlenül. Ingyen házhoz is viszik.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest