- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djalmasi
tag
válasz
cigam #108402 üzenetére
Én T-től jöttem át számhordozással a KÜF-höz, kitöltöttem a weboldalon az adatokat, napra pontosan 3 nap múlva felhívott egy üszf-es a Yetteltől és mindent elmondott a csomaggal kapcsolatban, mikre számíthatok, minden kérdésemre válaszolt, volt egy idősáv (napra pontosan) mikor lesz átkapcsolva a sim, aztán meg is voltam kb.
Előtte én is a Netfoneal szemeztem, de a teszt után kiderült, hogy eléggé egy kiherélt voda apnt használnak, szóval lemondtam róla. -
donjohnson
addikt
válasz
cigam #108396 üzenetére
semmi baja nem lesz, de mindenből drága az egyszeri csomag mert nem vagy "fix" bevételi forrás.
nézz valami olcsó előfizetéses csomagot (mobil flották topikban), ha sokat netezel. küf-nek hívják azt hiszem a yettel-est.
500 ft-ért tudsz venni benzinkúton yettel sim-et ha le akarod előtte tesztelni a térerőt, sebességet. -
mtibee2
tag
Ja, értem. A szerverválasztás automatikus volt, utólag sajnos nem tudom megnézni, hogy melyiket használta az alkalmazás. Egyébként most vettem észre, hogy ez a Telenor topik, rossz adatsort szürkítettem ki.
Sajnos újabb méréseket nem tudok mostanában végezni, mert elfogyott az adatkeretem, de szerintem az app mindig a leggyorsabb szervert használja, valószínűleg nem lenne szignifikáns különbség a mérések között. -
azbest
félisten
-
azbest
félisten
"- korlátlan böngészés és e-mailezés"
ezt alapból tartalmazza a hipernet home, nem?
Nem tudom még, hogy az adatmegosztó sim ~650-es ára beleszámít-e.
A díjszabásban ez van a 26ios oldalon a hipernet home-nál:
"A hűségvállalás időtartama alatt a tarifacsomaghoz biztosított Extra Kedvezmény Keret
kizárólag a jelen Díjszabás III. fejezetében így megjelölt szolgáltatás(ok) havidíjára
vehető igénybe. A tarifákhoz igénybe vehető más eseti díjas szolgáltatásokra (pl. Extra
1GB, Extra 4GB, Extra 10GB adatjegy), valamint forgalmi árazású (pl. SMS és roaming
adatforgalom) díjakra nem használható fel."és a III-as fejezet végén 11-es pontként ott a mytv is.
-
törölt tag
Nekem minden droidomon működik, beleértve a PC -n futó RemixOS -t is. Egyedül egy M8 -as boxomon akadozik a lejátszás. Sztem valami hardveres anomália lehet az oka. Szvsz. összességében jó cucc, bár lehetne még rajta fejleszteni. Pl nem értem, hogy a hangszóró ikon miért nem lehet némító gomb, vagy, hogy teló UI -n miért nem tud minden activity landscape -ben megjelenni.
-
-
4Grider
félisten
Más a saját hálózat, meg a bérelt. Utóbbinál megállapodhattak fix havidíjban is (adott adatforgalomig), így bizonyos kihasználtságig a bérbevevőnek nem érdemes takarékoskodnia a sávszéllel. Ha pedig forgalom alapján fizet a UPC, kiszámolta ő azt, hogy ne járjon rosszul. Gondolom van a szerződésben egy olyan pont, hogy a szolgáltató (a UPC) felmondhatja a szerződést, ha a felhasználónál extrém hálózathasználatot észlel. Ha ezt mondjuk 100 GB/hó-ban húzza meg saját magának, pontosan ki tudja számolni, hogy mennyit éri meg fizetni a vodának GB/hó. Az alatt meg ott a profit...
-
szemy94
senior tag
Apának van ilyen, MT6580M, 512MB RAM, 4GB tárhely, 5.1 Android, kamera
5+2MPtucatkínai.
Na már most, neki előtte LG P500 volt, nem ment rajta már pár dolog, ami neki kell, arra jó.
Pl.: valamelyik időjárás app, meg a Horizon Go nem megy csak 4+-os Androidon.
(Van mondjuk P500-ra Kitkat is, de a jó öreg mézeskaláccsal fut normálisan [CM7.2])
Használja még telefonként, zseblámpaként, másra nem tudom, de megy, szépen teszi a dolgát játékon kívül mindenre jó, egy Mérges Madarak, meg egy Metró Szörf elmegy rajta, gondolom RR3 vagy Asphalt 8 már esélytelen lenne.
Szerk.: Jah a kijelző meg szemből jó, máshonnan nem. -
-
club1
veterán
-
club1
veterán
Csakhogy nála látszik a letöltésnél, hogy egy központi egység leszabályozza 8 Mbps-ra a feltöltés irányt (a letöltését). A felhordó hálózat meg nem lehet arrafelé annyira tré, hogy csak 8Mbps-ot tudnak a cella felé nyomni. Persze ha igen (Telenorból kinézek mindent, még azt is, hogy egy szomszédos LTE bővítés miatt tekertek egy jó nagyot lefelé), az is lehet magyarázat a dologra...
@svili: Telenor elég sok helyen így áll hozzá a dolgokhoz. De a Balatonon speciel ilyenkor elég sok lyuk van a 2.1 GHz-es mobilnet hálózaton (terheléstől függő lélegző cella jelenség), így akár igaz is lehet, hogy alapból a kertetekben szokott lenni 3G.
@Vangelis: A sértegetés és a helyzetelemzés között van némi különbség.
-
cigam
titán
A hónap elején írtam, hogy a mytelenor alkalmazásban a parkolás indítása az új számra megy, a leállítást a régi számra küldené.
Ugyancsak ezzel a programmal volt gondom, mikor a számlát a mastercard mobil alkalmazással fizettem volna ki. Mindég csak a tranzakció elutasítását közlő SMS jött. Erről is panaszkodtam a Telenornak (telefonon), akik az FHB-hoz, illl. a bankomhoz irányítottak, hisz náluk minden jó. Mivel mindenki a másikra mutogatott, ezt megírtam e-mail-ben a Telenornak.
Már el is felejtettem az egészet, mikor tegnap ill. ma több alkalommal felhívott a Telenor ügyintézője, a levéllel kapcsolatban. Mind kettő hiba magában a mytelenor alkalmazásban van. Ígéretet kaptam rá, hogy már ma ki is adják a javitott verziót.Csak nekem fura, hogy hetekkel később is csak többszöri telefonos konzultáció után derül ki, hogy hibás a programjuk? Csak én használom ezt a progit?
-
axioma
veterán
En a multkor a weboldalon mcm-mel fizetessel szivtam, napokig nem sikerult, aztan egyszer csak igen.
Amugy ha nem flottas szam, akkor itt irtak a tippet, hogy az mcm alkalmazasban ki tudod fizetni a sajat Telenor szamladat kozvetlenul... de csak a te ugyfelszamode't es csak a legregebbi tartozast.
(Esetleg ha van hozza a szamlan QR kod... hatha, nekem is az mcm-be juttatassal volt gondom, a kifizetes mar tok sima.) -
Fkris
őstag
HR után került fel, így gondoltam ezzel gond nem lehet.Passzív követője vagyok a megfelelő fórumnak a PH hasábjain belül, ha gond van a WP vel akor HR, az esetek többségében tényleg beválik
Amit kinéztem az a Nexus 5, egy referencia droiddal csak nincsenek hatalmas gondok...
esetleg egy 1 gigás WP (kivéve 525), ezek mind százezres kategóriában vannak függetlenül, ennyi pénzem meg egyenlőre nincs rá.Nem, a telefonon magán nincs részletfizetés, " 4.2 az előfizetői szerződés időtartama határozott idejű 24 hónap"
-
-
BandiHUN
veterán
Nem,ez azért tetűség,mert a rohadt fixes csomagodra akkoris kell pluszban fizetned,ha használni mered,ennyit a tervezhető tarifáról!És ez annak a különösen jó,aki naponta csak 1-2 perceket beszél,sokszor,és les,hogy megette a tarifaideje felét,de még ráterhelnek egy halom kapcsolási díjat.
Közben ha a KD a csomagkeretből jönnel le,bőven ellenne.
Tetű ez a világ,amit a drága kormányunk kipkpskodik,megfejelve nyomják tovább ránk minden téren,csak épp nem látják az emberek.MERT a kedves cégek azt mondják ugye,hogy jajj,X pluszköltségem lett?Akkor adok tovább X-et,Y burkolttal,és még indokolt is lesz...
Nem kell ehhez Telenor,ezt csinálja mindenki...5% az infláció?Éves áremelés?A bolt betol 10-et,és az ötöst meg elteszi...Kíváncsi vagyok,mikor csinál valaki egy globálisabb tanulmányt,hogy az itthoni termékek,szolgáltatások hogyan emelkedtek az elmúlt években inflációt meghaladóan,és mennyi rejtett költséget nyomtak az emberekre.
Mert akárhogy nézem,a válságba cég nem betegedett bele,csak az emberek... -
Vangelis
félisten
[talán így!] Jó!
Így tényleg átdob.. (gondolom direkt!)
Próbáld ugy, hogy a lap alján kattints a számlás tarifákra.
Már tényleg nem elérhető...
-
Vangelis
félisten
Te ezt linkelted: [http://www.telenor.hu/all-in-korlatlan]
Én meg ezt: http://www.telenor.hu/all-in -
zeorsdfd
senior tag
-
x1port
addikt
Igen de amikor nyomták a marketinget az is ott volt ,hogy a havidíj 100% ban lebeszélhető.
De ez most megszűnt , ezért (is) rinyálnak az emberek.De tök igaz amit írtál.
Vállaltad a tarifacsomag hűséget a kapott kedvezményért cserébe.Az esetleges módosításokkal együtt.
Ami jelen esetben meg is történt.Egyébként pedig ha a telenor jófej lenne az emelésért cserébe eltörölné az adatkorlátot.
Pláne egy már közel 6000 HUF-os előfizetési díj mellé. -
Vangelis
félisten
A bejelentésében jelzett szerződésmódosítás panasszal kapcsolatosan a következő felügyeleti szervek
az illetékesek: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Békéltető testület, Média- és Hírközlési Biztos.
Illetékes Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elérhetősége:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1376 Budapest, Pf. 997; E-mail: info@nmhh.hu
Illetékes Békéltető Testület elérhetősége:
Pest Megyei Békéltető Testület, 1052 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8.
Illetékes Hírközlési- és Média Biztos elérhetősége:
Hírközlési- és Média Biztos, 1525 Budapest, Pf. 75.
-
axioma
veterán
Elso OK bar a III. keruletben ketlem hogy ilyen gond lenne, a masodikat viszont felreertetted, en nem azt mondtam hogy a tornyokban tegyek at mobilhalozatra, hanem hogy nekem az lenne a termeszetes, hogy a user a sugarzasnak megfelelo celeszkozt valassza a neten nezes helyett. Mondjuk 3e nem a vilag ha tenyleg nincs honapforduloja (es kesobb nem akar ugyanigy olimpiat vagy mast nezni), de en erre a celra keresne'k egy hasznalt minitv-t, amit ha mar nem kell, kesobb kb. ugyanannyiert el is lehet adni, bar ha mar lenne megtartanam pl. nyaralni. Mondjuk nalam ez nem merul fel mert meloban nincs uresjarat, meg kibirom ha valamit felvetelrol nezek meg, azt meg az ingyenes mytv-vel otthoni wifin is meg tudom tenni (sot, ott a normal tv-men egy android tv stick-kel, nem egermoziban).
-
-
club1
veterán
Az lte jóval többet bír, mint 2.1 GHz-en a 3G. Már itt nem stimmel amit írsz. 3G szintén nem dobál lefelé, ott a vételkörzet csökken. 2G esetében van az, hogy a beszédcélú átvitel nagyobb prioritást élvez mint az adat, így aztán az adatátvitel leghal egy terheltebb 2G cellán.
-
dptrsk
addikt
Az a baj, hogy az esetek 100%a kell, azaz bárhol bármikor. Tegyük fel a te példádat, annyi sim van 1 tornyon amennyit ki tud szolgálni, 1 sim netezik a sokból, jön még 3 sim, a netes sim adatforgalma letiltásra kerül(0kb/s lesz mivel a hívás nagyobb prioritást élvez, mint a mobilnet), de térereje marad csak netezni nem tud(hívás és SMS van). Ha a 100%os garantált nem 0 lenne, az azt jelenti, hogy a fenti esetben valaki térerő nélkül marad, mivel minden simnek kell a netes sávszél minimum, hogy ne lehessen kötbér.(nem tudom mennyire életszerű, de kb emiatt 0kb/s a 100%os garantált)
Kokokka: régen 80%os értéket kellett megadni, azaz éves szinten 292 napon át garantálják ezt a sebességet, nehéz bebizonyítani h neked csak 291 napon volt meg a sebesség(főként hogy nem 0-24 használod). A 100% viszont azt jelenti, hogy akár 1 mérésen nincs meg a garantált minimum, kötbért követelhetsz. A Telekom meghagyta a régi értékeket is, hogy valami elképzelés legyen róla hogy nagy átlagban mire számíthatsz.
-
313313
addikt
Ha nincs hűséged, akkor le tudod mondani mindenféle kötöttség nélkül a szerződést.
De ha van hűséged a díjcsomagra, hiába emel a telenor, nem mondhatod le, nem válthatsz olcsóbbra, hanem be kell nyelned, hogy szerződtél x ft-ra, 2 hét múlva x+áremelés lesz az előfizetői díjad. -
x1port
addikt
Szerintem az okostelefonok megjelenése óta igencsak visszaesett a feltöltőkártyások száma.
Ugye régen feltöltöttük , lebeszéltük.
A legtöbb okostelefont számlás előfizetéssel adják el a szolgáltatók.
De valamivel életben kell tartani a feltöltőkártyás konstrukciót is.De lehet,hogy rosszul gondolom.
-
x1port
addikt
-
moonguru
őstag
Jó, persze tudom hogy a LTE cellát nem csak nekem hozták létre.
Jut belőle másnak is!
Csak bekapcsoltak egy közeli LTE AP-t.
Ui:
A VIP-re visszatérve tényleg VIP-nek érezhetem magam
1.
Hipernet: közeli (nagyon) LTE AP.
2.
Smarttarifa 3: aktív mindenirány szolgáltatás.
3.
Korlátlan adatforgalom, Hoppá az már csak volt...
-
-
tomp
félisten
Linkeltem a február végi sajtóhírt amiben leírták, hogy heteken belül lesz csatornabővítés. Lassan májusnak is vége és még mindig semmi. Ha tudjátok, hogy a hír nem igaz, miért mondtátok azt?
Ezt! Ebben semmi sincs. Valami konkrétan szó szerint anyázik és az ott marad.
A jelenlegi csatorna kínálatért aminek a fele mosott(Filmbox csatornák), 2x 1490Ft-ot kérni vicc...csernak75
Akkor vezessük be mi ügyfelek a számlafizetésnél a "hamarosan befizetjük" szlogent. Fél év után pedig "ha lesz a befizetésről bővebb információm, jelzem önöknek" szöveget. Mindkettő ugyan az... -
axioma
veterán
Passz, nem lett belole ugy, ahol ez elokerult volna, mert nem volt neki fontos a szam megtartasa. Rakerdeztek egy masik tel.szamrol a 1220-n es ott mondtak, sot mintha me'g azt is emlitettek volna, hgoy akar tovabbi terheles is erkezhet par napon belul. SIM a kukaba, es ment is at a Vodahoz azzal a lendulettel.
-
BlackSoft
addikt
Kártyás vagyok. Egy Nexus 5-t vennék All-In S csomagban (5490huf havidíj) a telefont pedig 22 hónapos törlesztőrészlettel rendelném meg.
Ha be vagyok lépve az oldalon, akkor látja, hogy ügyfél vagyok már, így nem számol 50,000+ forgalmi előleget meg minden baromságot, szépen írja, hogy 0FT kezdőrészlet meg minden, tehát 0FT-ért vihetem a telefont, és az első hónapban fogom fizetni az első havidíjat és az első törlesztőrészletet.Kitöltök minden adatot (egy része már ott van, mert ügyfél vagyok) rákattintok a tovább gombra, ami az ellenőrzéshez vezetne, de kiadja a hibát, amit előbb leírtam...
-
asdf_
veterán
Majus 14-en lep hatalyba az uj szabaly, de folosleges rugozni, kb. tokugyanaz szerepel benne es most nagyhirtelen az uj ptk-ban sem latom, hogy 15 napon belul javitani KELL.:
5. § A vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
(19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet)
-
-
-
club1
veterán
Én sem, mivel a szabályzó hatóság és a szolgáltatók között elég szoros a kapcsolat, már csak azért is, mert a vezetőség 15%-a dolgozott itt is, ott is. Viszont az ötletnek szerintem kicsit ellentmond, hogy a korábbi 80% a szolgáltatóknak kedvezett, a 100%-hoz megadott 0 Mbps garantált sebességgel ugyanis nehezebb új kuncsaftokat szerezni...
-
Szerintem valamikor január végén, február elején lesz új árlista, mert akkor jár le több akció.
Minden árváltozáskor szokták módosítani.
Természetesen minden boltra érvényes az árlista, partnerboltra, bemutatóteremre egyaránt.
A majd' 32 k-s ár az szerintem független készüléké lehetett, mert a listaára sem ennyi, mert az meg 35k. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged