- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz atillaahun #24386 üzenetére
Vannak gyártók, amelyek elfogadják a számlát is a garancia helyett, de nem mind.
Xiaomi 13T
-
asdf_
veterán
válasz atillaahun #24381 üzenetére
A garancia 1 éven belül papír nélkül is érvényes, és érvényesíthető - egy számla azért jól jön ami igazolja a vásárlást.
Ilyet meg offba se irjal...
-
RootRulez
félisten
válasz atillaahun #24383 üzenetére
Értem, itt ugye a magyarországi képviseletet és a szervizt is a telenor intézi. Legláabbis anno úgy volt, mert a huaweinek nem volt semmi képviselete vagy szervize itthon
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz atillaahun #24381 üzenetére
Maga a készülék szűk két éve lett vásárolva, de az utolsó szerviz óta nem telt el egy év. A vásárlásról megvan a számla.
═════════════════════════════════════════
-
korpicschess
veterán
válasz atillaahun #24367 üzenetére
Ajjaj, ez nagyon macera.... Igazából 2015. júliusig lenne gari, és Sony, szóval nincs plusz. Ez így elég problémás akkor.
Rendes gari nélkül már nem tuti, hogy be merek vállalni egy Sonyt, sok a szívás.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz atillaahun #24364 üzenetére
Nekem sem rémlik, hogy kérték volna a számlát, csak érdekelne a hivatalos álláspont, egy használt telefont vennék így, és ez nagyon fontos aspektus.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
club1
veterán
válasz atillaahun #22688 üzenetére
Az EU-ban 1 MB roaming 170 Ft körül maximalizált.
-
asdf_
veterán
válasz atillaahun #22685 üzenetére
Kulfoldrol soha, semmilyen esetben nem akarsz roamingolva internetezni. Nem, akkor sem.
Amugy ha nincs roaming tiltasod, akkor tudod hasznalni. -
Armahun
addikt
válasz atillaahun #22570 üzenetére
Kipróbáltam, nálam működik.
Bár sok értelmét nem látom, pont azok az infók hiányoznak belőle ami végett a telenor online oldalt szoktam nézni.
Smart tarifánál meg van szabva, hogy milyen arányba lehet a havidíjat lebeszélni hálózaton belül és kívül.
Na pont ezt nem mutatja, hogy melyik irányba mennyit telefonáltam és mi maradt.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
darvinya
titán
válasz atillaahun #17344 üzenetére
Pre Paid -ra rá van írva a szavatossága.
Általában 4 hónap.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz atillaahun #13424 üzenetére
Oké, de nem mindenki ilyenről gyorsan kapcsol.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz atillaahun #13418 üzenetére
Felvett egy kérdést, meddig lehet árat emelni a fogyasztó megtartásával?
-
Prien
addikt
válasz atillaahun #13395 üzenetére
De mindig nem lehet ezzel kontrázni,hogy: "de hát más országokban is ez van", mert akkor megnézhetjük a fizetéseket és az életszínvonalat, meg az ehhez viszonyítandó előfizus percdíjakat is más országokban és akkor ahhoz kéne a magyart is igazítani...ami ugyebár csak egy szép álom.
Na mindegy, egyelőre esszük, amit főztek nekünk, közben keressük az olcsóbb lehetőségeket.A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
válasz atillaahun #13404 üzenetére
Írország mindegy melyik szolgáltató, mindegyiknél így megy (voda, meteor, o2).
-
törölt tag
válasz atillaahun #13402 üzenetére
Nyilván nem minden országban van így, amiről én tudok ott pl kapsz egy középkategóriás telefont (ami itthon olyan 30.000Ft) 100euróért, amiből 80 azonnal lebeszélhető. Ezt ha havonta feltöltöd minimum 15euróval, akkor hálón belül ingyenduma.
-
törölt tag
válasz atillaahun #13395 üzenetére
Az lehet, de külföldön egy szaros feltöltőkártyás csomaggal is ingyen hívsz mindenkit
-
Prien
addikt
válasz atillaahun #13392 üzenetére
Igen, elég egyértelmű, hogy a perc-díjak felé akarnak terelni mindenkit, de sajnos már nincs olyan számlás csomagjuk, ami nem lenne megosztva 60-40 arányban hálón belül -kívül.
Nem tudom, mi történt a Telenorral, régen ők voltak a királyok anno a 400 Ft-os átalánydíjas gprs w@p szolgáltatásukkal, átlátható csomagjaikkal,
manapság meg ahelyett, hogy a "közel hozzád" érzést vinnék tovább az ügyfelekben, egyre inkább azt érzem, hogy "távol tőlük".
Mert minden létező módon le akarnak húzni, legyen szó lebeszélhető percekről vagy internet-felhasználásról.
Ha valaki kifizeti a piaci árát pl.100 MB internet-forgalomnak, akkor ne mondják már meg,hogy azzal nem skype-olhat az ügyfél.Hát ez milyen dolog? Ezt is csak ebben az országban lehet megcsinálni.A kevés is több a semminél.
-
mpetrooo
tag
válasz atillaahun #13392 üzenetére
Nem drága, mert mólos flottában vagyok
-
mpetrooo
tag
válasz atillaahun #13389 üzenetére
mondjuk nekem nincs gond a perc díjjal mert csak 15 forint/perc, ja és másodperc alapú
-
asdf_
veterán
válasz atillaahun #13327 üzenetére
Azzal semmi, mert az a szavatossagra vonatkozik, itt viszont jotallasrol beszelunk, melynek teljes ideje alatt a jotallasra kotelezetten a bizonyitasi teher.
(a garancia pedig nem letezik, csak a jotallas es a szavatossag)[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz atillaahun #12803 üzenetére
Az engem nem tulsagosan erdekel. Egyreszt email szinkronhoz eleg, meg ha hirtelen kell net akkor az is eleg ha lassu van (pl. elindultunk valahova es otthon maradt a pontos cim); masreszt meg amikor tenyleg szukseg van ra - pl. tobb napos nyaralas wifitol messze -, akkor ra lehet tolteni plusz adatmennyiseget. De az se lenne egy rossz alternativa , csak olvashattuk ugye hogy van amit mar most tudnak lassitani, es amit most esetleg nem, idovel azt is fogjak... szoval en erre nem szamitok jelenleg.
Igazan egy MiFi-be kerulne (atmenetileg egy Blade-et fogok erre hasznalni), be a kocsiba, aztan ha kell, keznel van. Ennyit meger nekem. Raadasul pot-lehetoseg telefonalni is, ha lemerul-elromlik-kartyat tiltanak-stb.; mert szoktak lenni ilyen-olyan prepaid kartyaink, de annyira elfekvoben, hogy pont mikor kellene egy, akkor mar nem aktiv, nincs rajta penz vagy ilyesmi. -
darvinya
titán
válasz atillaahun #12803 üzenetére
Hálózat osztás van így nem.
-
darvinya
titán
válasz atillaahun #12518 üzenetére
Praktikum(expressz)+Online100MB.
-
club1
veterán
válasz atillaahun #11590 üzenetére
A Trénél nem csak 32 kbps-ra, hanem a relaxnetekben 128 kbps-ra is korlátoznak. A Telenor általában 32 kbps-ra (ez a maximum) korlátoz. Gyakorlatban valahol 24 kbps körül volt a korlátozása.
Hogy mikor jön el a korlátozás időszaka, azt senki nem tudja csak sejthető: Közel egy éve dolgoznak a problémán, egyre jobban szorítja őket az idő, mert a gagyinetre előfizetők egyre inkább panaszkodnak, hogy lassul a netjük. Mindenesetre én nem írnék alá velük 2 évre egy tarifára csak azért, mert azt most nem korlátozzák... -
darvinya
titán
válasz atillaahun #11590 üzenetére
Tapasztalatból mondom.
100Kbit/s-ra és nagyon ritkán 24Kbit/s-ra.
Ez időszak alatt Opera mini jól tette a dolgát, letölteni az már más tészta…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
novake
tag
válasz atillaahun #11583 üzenetére
Be volt tárazva. Mindenfelé mérek.
-
darvinya
titán
válasz atillaahun #11583 üzenetére
Valamiért nem tudják „korlátozni”.
VOIP-ot egyáltalán nem korlátozák.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
novake
tag
válasz atillaahun #11581 üzenetére
Zsolca: 6212 kbps / 2057 kbps / 79 ms, 5758 kbps / 1264 kbps / 93 ms
Miskolc belváros: 2613 / 283 / 71, 3199 / 2277 / 95
Lyukó meg ilyen: 199 / 68 / 352Korlátozással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
100 megással kapcsolatban milyen infót keresel?
-
novake
tag
válasz atillaahun #11579 üzenetére
Zsolcán 7.2-es mobillal 5-6 körül szoktam mérni. Miskolc belvárosában kb a felét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest