Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Okostarifa 90 tarifán megy egyáltalán az LTE?
-
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor is díjmentesen cserélik ha meg lett vágva?
Ma a telenor üzletben megvágták nekem. De csak hazaérve jutott az eszembe, hogy basszus az LTE. -
-
tomp
félisten
2012-es nyári SIM kártyával megy az LTE? LTE képes telefonban azt mondja a megfelelő üzemmódnál, hogy "Nincs szolgáltatás" Okostarifa 90.
Érdekes, hogy egy westeles sim kártyán megy a T lte hálózata. -
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Az all in m-el hogy vagytok megelégedve ? Mi a buktató?
-
-
Szerintem valamikor január végén, február elején lesz új árlista, mert akkor jár le több akció.
Minden árváltozáskor szokták módosítani.
Természetesen minden boltra érvényes az árlista, partnerboltra, bemutatóteremre egyaránt.
A majd' 32 k-s ár az szerintem független készüléké lehetett, mert a listaára sem ennyi, mert az meg 35k. -
cigam
titán
Mikor lesz új publikus árlista? Milyen sűrűn módosul? Lehet, hogy nem mindegyik árváltozáskor módosítják?
A partner boltokra is érvényes az aktuális árlista, vagy kedvük szerint eltérhetnek? Mert pl. az árlistán 29990.-az Y300 kártyás verziója, egy "telenor butik"ban majd32k-ért van kirakva. -
haxiboy
veterán
Neten rendelt előfizut amit a póstással aláírtam szerződést stb kb mikor aktiválják?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Nalunk is korlatlan adatcsomagok vannak, csak a sebességben különböznek - miutan elfogyott a keret...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
RedCactus
üzenetére
Botrányos ez az egész...100-500-1000 MB net? mire? időjárás appnak jó 2 hétig max...

Érdekes az amcsiknál mióta szifon van azóta a csomagok csak sebességben különböznek és nincs adatforgalomkorlát
Itt meg megy a lájkoldtöltsedfulhdba meg minden...meg LTE meg hipernet...hát igazán jó, hogy ezzel a sebességgel kevesebb mint 1 perc alatt elhasználhatom az adatforgalmamat 
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát eléggé úgy érzem, hogy ez felejtős lesz...S4 mini úgy néz ki. Azért ezek az árak botrányosak előfizetésként, a dupláját fizeted ki mint amennyit ér...

-
-
cigam
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! A mobitrendmax kb melyik lakosságinak felel meg?
-
-
cigam
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mostanság jár le a 2 évem, ha újra aláírok 2évet ugyanazokkal a feltételekkel adnak telót, mintha most kötném, vagy külön árlista van hozzá? Hol lehetne megkukkolni ezeket az árakat? (A web-es felület szerint nem vagyok jogosult, és a cég számlaszámát sem fogadta be, mert "rossz formátum")
-
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát igen, de nem tudom, hogy pontosan így van-e ahogy mondtam ( törlesztőrészlet+havidíj egyszerre), ha igen, akkor ebből nem lesz Iphone, azért még valamikor bemegyek és megnézem még 1x. Amúgy más kérdés, hogy egy bizonyos határt meg nem ér meg az IOS, amikor kicsivel több, mint a negyedéért veszel egy ugyanolyan androidost, ha nem jobbat

-
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A kezdőrészlet még nem is lenne probléma, csak az utána lévő, mert a törlesztő lenne havonta vagy 8K+a havi számla ( S csomag pl) így már 12K körül lenne havonta, ami borzasztóan sok..
S4 minivel jobban járnék, az jó áron lenne jó havi árral, csak hát IOS-t szerettem volna. -
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Atya ég....Akkora vicc, hogy kb drágább így, mintha megvenném egy gsm-ben...Szánalmas...S4 mini megfizethető kategória legalább, de még egy nagy S4 is. Bár nem is nagyon értem ezt a listát, mi az, hogy törlesztőrészlet, nem csak annyi, hogy 165+ a havidíj?
-
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ú, köszi
Viszont most akkor egy Smarttarifa Extra 2 (S) díjcsomaggal, ami 4800 Ft havonta, azzal mennyi lenne így a boltban az Iphone 5? Mert Pl. a Galaxy S4 mini igen kedvező, 60 ezer Ft így. -
válasz
Chereiose
üzenetére
Smarttarifa és Smarttarifa Extra család a kategóriákhoz.
-
-
RedCactus
őstag
Köszi! 1220-at felhívtam, kérdezem a hölgytől, hogy lehet e hipernethez adatmegosztó SIM-et kérni? "Persze...", jött a válasz. -de a honlapon az van, hogy csak bizonyos előfizetésekhez lehet és a hipernet nincs köztük. - "jaaa, ha ott az van, akkor nem lehet." ááááááááá
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Iphone 5-öt szeretnék venni, de a honlapon nincsenek fenn az Iphone árak....Nem tudja valaki, hogy miért, s esetleg nem lehet valahonnan megtudni? Sok időm nincs mostanában bemenni a telenorba és megkérdezni, de nem értem miért nem lehet nekik feltenni a honlapjukra... -
RedCactus
őstag
Hipernet pro előfizetésen gondolkodom, de nem lehet kérni hozzá adatmegosztó SIM kártyát, pedig szerintem logikus lenne. Nem tudja valaki, hogy várható e a közeljövőben valami változás?
-
-
flash-
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
hát problémám az van hogy a párommal mikor beszélek(neki van régebbi kártyája) akkor fura háttérzaj hallani időközönként mintha valami zavarná a jelet(de nincs a közelébe semmi elektronikai eszköz)
-
Prien
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Érdemes kicserélni. Veszíteni való nincs. Én pl.2 évente cseréltetem, akkor ingyenes. Változnak a telefonok, a hálózatok is idővel, tehát ártani nem árt. Van akinek jól működik a régi kártya is, kinek hogy. Azonban amíg régen egy GPRS kapcsolat volt a plafon, addig ma már LTE és azt nem kezeli régi SIM, hogy csak egy példát hozzak.
-
-
flash-
veterán
androidos telefonban kb 4 éves sim kártya van..
ki kell cserélni újabbra?változna valami pozitiv irányba?
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rendben, koszonon szepen a valaszokat.
-
válasz
BeriHampeR
üzenetére
A negyedik számlától kerül majd levonásra a befizetett összeg.
-
asdf_
veterán
válasz
BeriHampeR
üzenetére
a havidíj 100%-ban lebeszélhető belföldön, fele-fele arányban hálózaton belül és kívül, esetleg? Tehat amit 44 percen felul beszelsz halon kivul, vagy 50 percen felul halon belul az mar fizetos.
-
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello
Jan. 10. en vasaroltam uj elofizetest + telefon reszletre.
Smart tarifa 2 - 3190 Ft + helyben 3000 Ft. Fizettem.
Mult heten kikuldtek a szamlat es az elso havi torleszto reszlet mellett az addig eltelefonalt perceket is felszamolta...
Ugy tudom h az a 3200 ft az az elso havi dij amit teljes egeszeben lebeszelhetek.
Akkor miert szamlaztak ki az addigi beszelgeteseket? -
SG3rg0
őstag
600ft 100mb net a csomagomban. Ha túlmegyek akkor vissza korlátoz 32/32kb ezzel a sebességgel mit lehet kezdeni? Van akinek ilyen 100mb netje van?
-
Szokenesz
senior tag
válasz
simikeeee
üzenetére
Szerintem arról ne válts sehova, ennek elég jó percdíjai vannak. Nekem is az ajándék 100Mb volt a múlt hónapig, de inkább átváltottam Klikk-re. Igaz 1000Ft, ugyan azért ami eddig ingyen volt, de mivel ezt korlátozzák így vígan el vagyok a 0,18/0,18Mbit-es sebességemmel.
64kbps-es AAC netrádiót hallgatok vele, Skypen szoktam órákat telefonálni, tökéletes a hangminőség. Bár, ha a percdíj lényegtelen, a net számít, akkor lehet jobb az. -
90Quiet
tag
Üdv!
Telenornál vagyok előfizetéssel hűség nélkül, és függetlenül vettem egy új microSIM-es telefont. A mostani elég régi (még pannon gsm feliratos) miniSIM cseréjét a telenor ingyen is megcsinálja, vagy készülni kell valamennyi váltóval? Szerintetek miniSIM adapterrel is ki fognak tudni segíteni, ha szeretnénk néha cserélgetni a kártyát egy régebbi telefonba is? -
simikeeee
csendes tag
Sziasztok,
djuice számlás 20 csomagom van jelenleg 100 mb ajándék mobilnettel. Amit minden hónapban felhasználok. A havidíjam átlagosan 5000 forint körül van. Azon gondolkodtam, hogy költségcsökkentés céljából átváltanék Smarttarifa 2-be. A havidíj egy picit drágább (kb 200 ft-tal), de cserébe 250 mb net van, illetve utána csökkentik a sebességét.
Az lenne a kérdésem, hogy ha lecsökkentik az adatforgalmat utána az mennyire teszi használhatóvá a netet? értem én ezt esetleg skype, viber, hangouts használatra?
Ez is a célom, hogy esetleg többet használom ezeket a programokat és akkor a 3000 forint havidíjnál többet nem kellene fizetni.
Köszi a segítséget!
-
haxiboy
veterán
üdv
Smart korlátlan adat promóci, ez pontosan mit takar?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
A héten megyek Mol Groupos flottás csomagot kötni a Telenorba. Milyen 0 ft-os telefonokat kínál a Telenor most jelenleg flottán belül?
-
tomp
félisten
Érdekesség:
Eddig az szerepelt az oldalon, hogy az LTE hálózat csak januárig fog menni az összes tarifával. Most eltűnt ez az infó és a táblázat maradt, azaz ugyan úgy lesz továbbra is LTE jogosultsága az összesnek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
PeLa87
üzenetére
Bocsánat, valóban csak és kizarolag azt a sz*rt forgalmazza a Telenor, egészen biztos hogy itt fog először feltűnni infó róla és nem a saját topikjában.

-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Note 3 telefonom. Tudja valaki, hogy a KitKat frissítés mikor fog megérkezni rá?

-
-
lexter00
őstag
Mennyi időnek kell eltelni készülékváltás közt?Mondtak már nekem 18 hónapot meg 12 hónapot is.
-
-
-
Batib
őstag
Sziasztok!
Van-e itt valaki aki banki átutalással fizeti a telenoros számláját? Kis segítség kellene. Most először fizetném így és nem teljesen világos minden.1.Egy ilyen számlaszámot küldtek: 100130044811 Ez olyan mintha rövidebb lenne. ez jó?
2.A közleménybe a Telenor azonosító vagy Számlázási azonosító számsorát kell beírni? -
bostone
addikt
válasz
Melack
üzenetére
Azóta módomban volt ismerősök készülékeit kézbe venni és gyakorlatilag mindegyiknél sikerült produkálnom a "hibát". Ezen tulajdnosok szerint ez a jelenség, nem ritkán előfordul, ezek szerint nem egyedi eset.
A telenor garanciával kapcsolatban fenntartásaim vannak. Pár évvel ezelőtt megjelent egy csuda készülék, amelybe gyárilag be volt építve a probléma. Teszem azt az Lg rom elfelejtette fogadni a hívásokat. (Cirka másfél évet kellett várni, hogy valóban használható legyen.) Beszélgettem, leveleztem az ügyfélszolgálattal, minden előremutató eredmény nélkül.
Ettől a készüléktől nem vártam semmi különöset, de egy pocket neo-val vagy egy lww-vel összevetve az ár-érték arány múlt évi győztese cím szerintem nem a kínai brand-et illeti. -
DS39
nagyúr
tudja vki mikor jelenik meg új árlista? (dec. 21-e óta nem frissült)
-
bostone
addikt
válasz
harcosparej
üzenetére
A fórumokon nem jelezték, hogy általános probléma lenne.
Mindegy, felteszem hátha kisebb bukóval kijövök. -
club1
veterán
A telefon egy dolog, és megint egy dolog az előfizetői szerződés. És ha valamiért össze is vonjuk a kettőt, ugye nem csak számlás előfizetéses telefonok kaphatóak a webshopban.
De maradjunk csak az előfizetői szerződésnél. Az elállási jogot azért biztosítja a jogszabály a vevőnek, mert távollévő felek között - elméletileg - a fogyasztói döntéshez szükséges minden körülmény nem tisztázható. A futár - ha képzett ügyfélszolgálatos - elméletileg tisztázhatja. Ha képzett ügyfélszolgálatos... -
asdf_
veterán
Nem tudom, ezen a topikon elmelkedtem-e errol, ha igen, sorry az ismetlesert:
Szerintem (hangsulyosan szerintem):
- juzer jelzi szandekat, hogy szeretne telefon elofizetest kotni/hosszabbitani es ezzel egy kanyarrban venni egy telefont
- futar a szolgaltato kepviseleteben kimegy hozza egy telefonnal es egy szerzodessel
- az ugyfel ott es akkor eldontheti, hogy az ele tart szerzodesi feltetelekkel kivan-e szerzodest kotni (mivel ez ott helyben, tollal es papirral tortenik, maris nem beszelhetunk tavollevos, csak uzleten kivul kotott szerzodesrol a hang elofizetoi szerzodes tekinteteben)
- HA alairta a hang elofizetoi szerzodest, akkor beszelhetunk egyaltalan arrol, hogy telefont is vasarolhasson, mert a telefonvasarlasnak elofeltetele az, hogy alairjon a juzer egy uj hang elofizetoi szerzodest/meghosszabbitsa a regit, magyarul a keszulekvasarlasi szerzodes letrejotte az kovetkezmenye a hang elofizetoi szerzodes letrejottenek
- mivel ezen hang elofizeto szerzodest ott helyben, 1 perce irta ala, innentol logikailag bukfencesnek lenne rahuzni a tavollevos szerzodeskotest a keszulekvasarlasara, hisz az is ugyanugy, mint a hang elofizetoi szerzodes, ott, helyben, tollal, papirral tortent, ez igy szinten uzleten kivuli ertekesites jogszabalyilag (hiszen hogyan tudsz megvenni valamit tavollevosen, hogy ha azt a szerzodest -a telefon elofizetoi szerzodest-, mely egyaltalan feljogosit arra, hogy megvasarold a telefont, azt nem tavollevosen, es 1 perce irtad ala?)A Tesco ugyanezt a kiskaput csinalja amugy, ha jol tudom.
Amikor errol korabban -vagy itt, vagy nem itt- elmelkedtem, biztosan megigertem, hogy majd jol megkerdezem az NFH-t, hogy ok ezt mikepp latjak, de persze erre azota sem kerult sor, igy nem vagyunk okosabbak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

S4 minivel jobban járnék, az jó áron lenne jó havi árral, csak hát IOS-t szerettem volna.