Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoomee
tag
Sziasztok!
Már lejárt a hűségidőm,(simplyAll csomag ) viszont szeretnék új telefont venni, de új szerződést és csomagot nem szeretnék. Ez megoldható, ha igen milyen lehetőség van?
üdv, thoomee!
-
asdf_
veterán
válasz
pdw_ph
üzenetére
Semmi koze a sim kartyahoz (jo, lehet, hogy a sim-en is tarolva van, es lehet, hogy egyes telefonok meg onnan veszik az infot), a telefon szoftvere tarolja, a szolgaltato egyes telefonokra pedig push-ban ki tud tolni erre vonatkozo frissitest (igy lett pl. a 6-7 eves nokiamon ami se uj simet, se netet, se uj sw-t nem latott ezer eve Telenor a Pannonbol), tehat nem feltetlen kell fw update hozza.
-
pdw_ph
tag
Hali!
Mitől függ az, hogy a telefon pannon-t v telenor-t ír e ki? Azért kérdezem mert az én kb. 2 éves SIM kártyámon még mindig pannon van, viszont láttam már 6-7 éves SIM kártyát ahol meg már telenort ír.
Nyilván nem életbevágó csak érdekelne, hogy mi van a háttérbe. -
club1
veterán
válasz
XenHai
üzenetére
A mobilnet ilyen. Egyre több helyen jól használható, de még mindig maradt jóval több olyan hely, ahol nem igazán élmény dolgozni vele. Az LTE-ben egyébként kiküszöböltek egy csomó hibajelenséget, az alacsonyabb freki miatt jobban is terjed, biztos hogy nem az eszközöddel volt adott helyen a probléma? 3G-re próbáltál visszaváltani? Ahol a digi működik, ott a nyomor netjének is kell, hiszen a digi nem kap dedikált sávszélességet a nyomortól, csak apn-t. Ha meg az online apn száll el, azt mindenki érezné az országban...
-
XenHai
senior tag
Üdv!
7 napja köttettem 2 év hűséggel egy hipernet heavy . 6 napig nem is volt vele gondom de a mai nap folyamán használhatatlan volt . Gödöllőn elvileg LTE-n volt fel is csatlakozott csak net nem volt !Szokványos ez a dolog mert ha igen akkkor lemondatom és vissza megyek digire azzal legalább nem volt gond hiába ,hogy egy hálózatot használnak. -
tomp
félisten
Telenor interneten elérhetetlen számomra a teleteka.hu! Átirányít a go.telenor.hu-ra mivel telenor hálózaton onnan érhető el, de ha rámegyek akkor közli, hogy csak megfelelő beállítással rendelkező telefonon működik. Wifin rögtön bejön. Le van tiltva?

-
axioma
veterán
válasz
ViCk980
üzenetére
En a tv stickhez akartam feleleszteni, es kimondottan a korabbi adasok visszanezesere, amiket jo esellyel nem vettem fel, de idonkent erdekes lehet, es a tv sajat oldalan sincs mindig minden fent. De egyelore a stick-en nem muxik (verzio miatt), a telefonon meg nem jottem ra, hogy elozo napra hoygan lehet visszamenni vele, csak ejfelig. Elo adast tenyleg hulyeseg nezni rajta, ha ott a tv is, ha nincs rajta amugy vita a csaladban.
-
tomp
félisten
válasz
Vangelis
üzenetére
De akkor sem értem miért pont ezt az "ittas" platformot választották. A MyTV az első éles megvalósítás. Van sokkal jobb is. Telefonon ott a mindig tv megoldása. Telefon hardvere alapján dönti el, hogy milyen streamet indítson el. HD vagy nem HD. Itt is lehetne ilyen. Esetleg indítás után feljönne egy ablak, hogy milyen szeretnénk. SD EDGE hálózaton, SD 3G hálózaton, HD 3G hálózaton.
Az ittas alkalmazás az akksit is szívja, lassú is és bugos is. Örülnék neki, ha kidobnák ezt és egy normális alkalmazást írnának rá. -
club1
veterán
@Melack: Jobb kétszer, mint egyszer sem...
Most is ezt írják:
A felhasználást követően az adatforgalmazás forgalmi díja, belföldön 0 Ft. A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a szolgáltatás igénybevétele maximum 32/32 kb/s le- és feltöltési sebességgel lehetséges. Amennyiben az igénybevétel helyén elérhető adatátviteli technológia - ÁSZF 4. sz. mellékletében vállalt - célértéke magasabb 32/32 kb/s-nál, a 32/32 kb/s sebesség az esetek 80%-ában biztosított.
A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik.TELENOR ÁSZF 1/A. MELLÉKLET 28-29. oldal
-
Melack
veterán
"A felhasználást követően az adatforgalmazás forgalmi díja, belföldön 0 Ft. A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a szolgáltatás igénybevétele maximum 32/32 kb/s le- és feltöltési sebességgel lehetséges. Amennyiben az igénybevétel helyén elérhető adatátviteli technológia - ÁSZF 4. sz. mellékletében vállalt - célértéke magasabb 32/32 kb/s-nál, a 32/32 kb/s sebesség az esetek 80%-ában biztosított.
A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik."Forrás (oldal alja)
-
5-htp
tag
Sziasztok fórumtársak! A napokban én is Telenoros lettem. Smarttarifa extra 1 csomagot vásároltam egy LG G Pro készülékkel.Nem világos számomra,hogy most akkor ha elérem az 500Mb adatforgalmat akkor belassul a net vagy plusz költségekkel számolhatok. Amikor megrendeltem a csomagot még belassítást írtak.
-
tomp
félisten
Megtaláltam a MyTV alapját!

Amerikai UUX cég által kifejlesztett iTaas(Internet TV-as-a-Service) platformon működik a szolgáltatás. Nem értem miért pont az UUX-et kereste meg a cég, mivel eléggé gyenge a cucc. Silverlight bővítmény... Androidon sokszor feljön a hiba üzenet, hogy kevés a memória, miközben rendesen fut a stream.

-
ViCk980
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ebben a formában akkor semlátom sokértelmét..
Vegyünk alapul egy 500 megás net keretet amit a MyTV a mai okostelefonokkal gyorsan elhasznál. Lassítás után a stream sem nagyon akar már menni. Ezt így fölöslegesen kidobott pénznek tartom. A másik dolog meg szerintem az, hogy ha már egy szolgáltató kidob egy ilyen csomagot akkor műszakilag legyen felkészülve arra amit okozhat..
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát a mai tapasztalatok alapján mobilneten a legjobb a minősége. Miközben a stabil kábeles 120-as neten vagy a 10megás adsl-en elég sokszor visszaváltott gyenge minőségre. Meglepő volt.
Ha egy mobilszolga úgy ad szolgáltatást, hogy azt valójában a saját hálózatán nem használható akkor az bukta. Meg is írtam nekik, hogy esetleg lehetne olyan megoldás aminél a havidíj bizonyos mennyiségű percet tartalmaz. Azaz megadott ideig használható mobilneten szabadon a szolgáltatás. Megköszönték a javaslatomat amit továbbítanak a megfelelő osztályra.
A deezer egy eléggé érdekes dolog. Most, hogy felemelték a lassított sebességet 32kbps-ről 128-ra így már majdnem működik a 128kbps-es deezer akadás nélkül. A 12-én indult Spotify a 96kbps-es ogg vorbis módban viszont tökéletesen megy.
-
csernak75
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt javaslom hogy tartozzon a korlátlan böngészésbe! Így a keretet is fogyasztaná de az elfogyása utánn is menne, akinek olyan csomagja van!
(Szerintem ez még elfogadható lenne mind a 2 félnek.) 
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én másnap lemondtam.....
xarok rá, hogy ingyenes .... nem ér semmit!
-
-
ViCk980
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már megbocsáss a hülye kérdésért, de minek a mobil tv ha azt inkább "helyhez kötött" WiFi-vel érdemes használni? Szerintem egy ilyen előfizunak pont az lenne a lényege, hogy a My TV adatforgalma ne számítson a keretbe. Bár az is igaz, hogy én a Telenorhoz képest éhen halnék az üzletben......................
-
-
tomp
félisten
Érdekes ez a MyTV!
Kábelneten és adsl-en elég sűrűn váltogat a gyenge és a tökéletes minőség között. Ma néztünk egy tegnap leadott műsort az m1-en. HDTV-n a kábeles és telefondrótos betáppal elég ocsmány volt.Megosztottam a telefon netét és 3G-n végig tökéletes volt. A látottak alapján HD stream is van. Érdekes, hogy hálózaton belül nagyobb erőforrást adnak.
A mytv indulása óta kb 15GB-ot forgalmaztam vele. -
zoli62
addikt
Bizony. én is nézegettem a régebbi, Pannontól kapott SMS-eimet. Akkor még szokásban volt, hogy ezzel is megisztelik az ügyfeleiket. Amúgy a honlapon a 4G leírásában [link] az szerepel, hogy most 2014 január minden 4G-képes telefonnal adatforgalmat biztosító számlás előfizetéssel vagy Mobil Online kiegészítő díjcsomaggal kipróbálható. Ehhez képest ez messze nincs így, és erről persze az ügyfélszolgálat nincs felvilágosítva. Ráadásul ehhez usim kell, persze erről sem tudnak semmit tájékoztatást adni. Az újonnan eladott előfizetéses és kártyás 4G-s készülékeket ilyen, új tipusú kártyával kellene forgalmazniuk. Ez viszont nincs így.Ez megint egy olyan meghirdetett promóció, aminek a feltételei nem egyértelműek.
-
-
Armahun
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Telenornál azt írják, hogy tabletnél az
APN típusa: Internet -
-
pinnacle
nagyúr
Internet Praktikum-nál (5 ft/perc, már nem forgalmazzák), milyen APN beállítással működik az internet? Idáig modemben gond nélkül ment, most tabletben akartam, de sehogy sem megy. Online, net, Chap, Pap már miden variációt próbálgattam, de nem akarja.
SMS-ben is lekértem a beállítást, de ez sem működik. -
Kerio
őstag
A T-mobile-tól és a Vodafone-tól kaptam karácsonyi üdvözlő emailt.
Ma reggel megjött a Telenor-é, ami az alábbiakat tartalmazza:"Tájékoztatjuk, hogy xxxxxxxxxx számú számlája elkészült, összege 7939 Ft, fizetési határideje? 2014.01.13.........."

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
All-in L csomagban tiltott a voip.
Ez vonatkozik az iphone facetime-ra, és facetime audióra is?és Kellemes Ünnepeket!

-
ViCk980
tag
válasz
poli27
üzenetére
Mind amellett írhatsz egy levelet a MNHH-nak is (mint ahogy mi is tettük) mert amit e körül a csomag körül művelnek az már kimeríti az morbid vicc kategóriát. Nekem a telefont sem adták ki a Flow1-re holott fizetnem kell a készülék vásárlás díját. Szerintük két napom lett volna átvenni a telót amit meg is tettem volna ha van készleten, sőt tovább megyek neten is előrendelhettem volna, ha normálisan működne az a ki@&#Đßtt honlapjuk. Most meg már jönnek az ennek a tarifának lezártuk az értéksítését szöveggel pfff...

-
poli27
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt nem a megérésen van a hangsúly, hanem az átbaszáson..... miért hirdetnek egy olyan csomagot, amit nem is adnak oda!Szval átbasszák vele az embereket![link]
-
-
poli27
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már csacsogtam velük, és nem tudtak érdemben segíteni, azt mondták minden beállítás jó, és mennie kellene az lte sebességnek!Szval forduljak a fogyasztóvédelem felé,mert én lte sebességgel vettem meg a csomagot, szval átbasznak vele?
-
válasz
csernak75
üzenetére
A tarifacsomag kizárólag Fujitsu Q702 vásárlása esetén érhető el új előfizetéssel a tarifacsomagra vállalt 2 év hűségnyilatkozattal.
Hipernet Prémium tarifacsomag
Havidíj (Ft): 12 000 Ft
Tarifacsomagba foglalt forgalmi keret: 100 GB
SMS küldés díja belföldi hálózatba: 40 Ft
SMS küldés díja külföldi hálózatba: 67 Ft
Le- és feltöltés maximális sebessége:
Letöltés: 60 Mbps
Feltöltés: 10 Mbps
Le- és feltöltés sebessége a 100 GB adatforgalom elérése után:
256/128 kbps4G/LTE hálózat elérhető
-
csernak75
senior tag
Helló!
Ez milyen tarifacsomag: Hipernet Prémium ?
A weboldalon nem találtam ilyet de elvileg 12k-ba kerül.
-
-
tomp
félisten
válasz
poli27
üzenetére
Pedig LTE-n a Flow1-nek maximális sebesség van engedve azaz 150/20mbit
Táblázat az alján -
-
poli27
veterán
A Telenor Flow1 nél miért csak 10/2mbit et mérek 4g hálózaton?annál elvileg LTE kéne lennie korlátozás nélkül nem?
-
zoli62
addikt
A 4G-t milyen díjcsomagokkal lehet használni? Telenor oldalán fel vannak sorova, hogy melyik tarifával milyen sebességgel működik. Például Mobil Online -nal 7,2 Mbs. Az is ott van, hogy most promóciósan minden 4G képes készüléken 2014 január 14-ig ki lehet próbálni.Ráadásul 1220-on azt mondták, hogy 4G-hez speciális SIM kártya kell,és Praktikumnál a 4G nem működik Akkor most hogy is van ez?
-
Ryder1
senior tag
21 óra körül aktiválva lett. Boldogság van.

-
asdf_
veterán
válasz
Ryder1
üzenetére
Amig vissza nem er a futar a papirokkal (mert ugye szerzodest is kotottel, es annak elbiralasara csak a Telenor jogosult, egy random futarceg alkalmazottja nyilvan nem, mert ez gondolom kiszervezett, nem sajat futarokkal toljak), addig tutira nem fogsz tudni telefonalni. Visszamegy, atveszik, iktatjak, lecsippantjak vonalkodilag, elfogadjak, atporog a rendszern, anyamkinja, vagy csak siman atvetek utan jelzi, hogy kezbesitve, de akkor is at kell porognie a rendszeren. Turelem, tornaterem.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Ryder1
üzenetére
Asszony most kapott telót,kicserélték a kártyát(névjegyzéket B@szt@k frissíteni)betettük - nemmegy...visszaséta 10méter,a csaj mondja restart....megvan minden....okés...ennyi a névjegyeket meg a gugliból *.vcf - visszatettem.Viszont ha New a zsuga benne akkor lehet -72 óra maximum

-
Ryder1
senior tag
De nem is hasznal.
Mar probaltam parszor, de semmi. Azt hiszem a telenor facebook oldalan irta valaki, hogy ugyanez a baja es a telenortol valaszoltak, hogy 3 napon belul aktivaljak. De most ez komoly? Nincs valami netes felulet, ahol ezt meg tudom csinalni magamnak? Rohej, hogy vettem egy telefont, de telefonalni nem lehet vele napokig... -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Ma hozta meg a futar a mobilt, amit elofizetessel rendeltem, viszont a sim kartya nem kapcsolodik halozatra.
Mennyit kell varni, hogy vegre hasznalni is tudjam, amiert fizettem?
-
BéHGT
senior tag
Működik a Telenor online nektek?
Próbáltam regisztrálni magam a frissen vásárolt Tablet Mobilnettel, elvileg mégsem... Beregisztráltam, de amikor belépek, mindig kiírja, hogy az e-mail címemre elküldtek egy kódot, regisztráljam be. Ha beírom a kódot, azt írja, hogy a megadott telefonszámot már korábban regisztrálták.
Ha azt választom, hogy elfelejtettem a jelszavam vagy a felhasználónevem, akkor a szám beírása után azt írja, hogy a megadott telefonszám nem található..... -
Bone123
HÁZIGAZDA
Be lehet állítani, hogy a teló a számot kijelezze, de a név ne legyen az adatbázisban kereshető?
-
Vangelis
félisten
Azt hittem még valmai jó kártyás akciót belök a végére a telenor.... pedig kellene valami készülék a DPI-mhez.
-
pinnacle
nagyúr
Lehet az a gond, hogy már nem is árulják a 8.0 Wifi-s verziót, így amikor számláznák, nem tudja a rendszer értelmezni.

-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Van már egy S Advance a családban, kernel csere után tökéletes. Sok telefont néztem, de ez tettszik a legjobban. Nem szeretem a kerek, fényes telefonokat. Főleg szöveget olvasok, legfeketébb betűje az Amolednek van. Bent voltam a központban, vezetővel beszéltem, de semmit sem tudtak tenni. Egyszerűen nem enged tovább a rendszer a Tabbal, S Advance meg nincs nekik sehol.
-
B.i.L
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Átfogó a problémád,de Advancet ne vegyél elöször is,inkább jobbat.Ha bentvagy a Boltban( nem frencsájz)akkor az ottani vezetőt kérd,és alázatosan ecseteld a problémád,meg is mondom,miért: Ő is ember,karácsony közeleg,és Biztos megértő lessz.Kérd meg segítsen....ennnyi
-
pinnacle
nagyúr
DPI-nél december 14-én rendeltem, Galaxy Tab 3 (8.0 Wi-Fi)-t, Samsung S Advance-t. December 20.-a után, személyes átvétellel igazolták vissza. Bementem, az S Advance nem érkezett meg, és nem is tudják, hogy mikor lesz, a Tab-ot meg nem tudták odaadni, mert hibaüzenetet dobott a gép, amikor ki akarták számlázni. Azt mondták már többször volt ilyen gond, a Telenor 19.-re ígért megoldást, de semmi változás.
Felhívtam a 1220/5/0-t, ahol azt mondták, azért nem engedi a Tabot a rendszer, mert azt nem lehet hangalapú híváshoz hozzárendelni, elő kell fizetni Hipernetre. Később visszahívtam őket, mert szerintem az LTE-hez kell +internet előfizetés. Most már azt mondták a Tab-nál kiszállítva szerepel a nyilvántartásban. Azt viszont nem tudták, hogy miért nem tudom átvenni. S Advance van még nekik, hogy miért nem kaptam nem tudták. Van valami ötletetek, hogy mi a francot kellene csinálni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nem engem kérdeztél, nekem ezt írja:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)