Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Pedig ennek az igénynek a legolcsóbb dpi (Fidesz/Telenor) flotta díjcsomag felel meg a leginkább. Keresd cekkk vagy harcosparéj felhasználókat az adott fórumban.
-
-
Válasz: erre a bejegyzésre:
Megtettem az észrevételemet, de mivel tényleges vásárlás nem történt (meg szoktam nézni 3-szor, hogy mit okézok le...), így szerintem le fogják sz*rni az egészet.
De ettől függetlenül b*ssza a csőrömet a telefonos ügyintéző hozzáállása és stílusa...Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak válaszolni... Egyébként már kezdem nézegetni a többi szolgáltató tarifáit, hátha találok valami jobbat, mint a mostani.
Itt a Mobilarena-n nincs olyan topik, ahol leírnám a telefonálási szokásaimat és ajánlanak tarifát?
-
kokokka
addikt
Huawei Y300-as. A beállításokban minden stimmel, gyárilag úgy volt. Biztos ami biztos alapon átnéztem a Telenor oldalán is az Android-ra vonatkozó APN beállításokat, de minden egyezik. Innen néztem át :
http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar
A Telenor Online beállítások alatt minden úgy van nálam ahogyan az oldalon is írják.
-
kokokka
addikt
válasz
csernak75
üzenetére
Nincs. Először is januárig korlátlan, másodszor meg a legelejétől ilyen, hogy kivettem a dobozból. De eleinte nem tudtam próbálni csak két helyen, gondoltam így jártam, ratyi a hálózat ott ahol éppen vagyok. De azóta több helyen is voltam és mindenhol ilyen. De mondom: WiFi-n jön az itthoni 6-8. Nem értem

-
atosan
veterán
De jó, a kisvállalkozóknak még mindig nem kehet online rendelni
Így lemaradok az online akcióról, ez nem korrekt! -
kokokka
addikt
Újraindítás már megvolt, SIm ki-be szintén. Lock-os, úgyhogy csak a saját SIM-mel tudom próbálni. Most mértem itthon, és 0,08Mbps fel. 0,03Mbps le
Ez azért elég siralmas. Fehérváron a kórházban is csak ,17/0.03 volt az eredmény. Ha az itthoni WIFi-t mérem az meg teljesen korrekt eredményeket mutat.... -
GML
őstag
Az létezik, hogy a telefonos megrendeléskor nem él az "online" kedvezmény? Pl olcsóbb készülék ár, SPAR-os utalvány...

-
Melack
veterán
A technikai hibák bejelentésére is 30 nap alatt válaszol a cég?
-
bozont
veterán
válasz
atosan
üzenetére
Szerencsére az Xperia SP, amit kinéztem, egy 20-sal olcsóbb.
Jó döntés volt várni a vétellel.Amúgy böngészésre, e-mailre és kicsi navigációra (a google saját navijával) 250MB vagy 500MB adatforgalom az ajánlottabb? A Smarttarifa 2 vagy a Smarttarifa Extra 1 csomagok között gondolkozom, előbbinél viszont jobbak picit a percdíjak.
-
B.i.L
senior tag
válasz
tecsa74
üzenetére
Bocsáss meg,lehet hülyeséget mondok,de "frencsájz"boltokról van szó?Mert lehet az Üfsz:jobban tudja,csak éppen nem tájékoztatott megfelelően.A fluktuáció bizony nyomot hagy,és folyamatos tréninget nem tesz lehetővé,gondolom.Ha bemennél PL:nagy Telenor boltba - amit nem az XY Kft visz,ott minden bizonnyal már sikerrel járhattál volna.Már úgyértem az Üfsz szerint.Nekem a HüvejMáté gép kellett,de nemvolt "frencsájz" boltba.Erre bemegyek vagy 3 helyre - ott sincs - mire Börsön közli a srác,hogy rendelésre van - akkor nem értem miért nem mondja az első helyen?(ebben Vörösvári út,Eger,Miskolctapolcán megszünt az eggyik bolt,Börs,és Solymár)
-
Prien
addikt
Új árlista van...akad 1-2 jó akció, de jellemzően rabsággal.

-
kokokka
addikt
Jut eszembe : Az normális a Telenornál, hogy mindegy hol vagyok a NET még nem jött gyorsabban 30-50kb-nál? Se 2G se 3G kapcsolatnál, pedig próbáltam itthon, munkahelyen, Fehérváron és más városban is. A munkatársam T-mobil-ja meg hasít az én telóm mellett ugyanazon a helyen

-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Ebből bizony ügyfélszolgálat lesz, mert az online felületen meg sem említik ezt az mindenirány-t
Lehet, hogy már nem is engedik azért nincs fent? -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni,a következő lenne a kérdésem:
Ez év áprilisában kihasználtam a bónuszprogram adta lehetőséget,s vásároltam egy olcsóbb kategóriás készüléket.
Alá is írtam 2 évet,immáron sokadszorra,régi előfizető vagyok,s nem is szándékozom váltani.
Viszont kinéztem egy készüléket LG F6 s csak a Telenornál van.
Még csak 7 hónap telt el de gondoltam rákérdezek,hátha van megoldás.Az ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy minden további nélkül,ha kifizetek 5000 ft kötbért,és befizetek 7500 ft-ot a készülékre,majd újra aláírok 2 évre akkor elhozhatom ezt a típusú készüléket azzal a tarifacsomagommal ami jelenleg is van nekem.
Ez egy jó hír volt számomra,s hogy 100% -os legyen,később újra felhívtam őket,s ismét ezt a választ kaptam.
Másnap irány az üzlet,elmondom mi a helyzet,s ott meg értetlenül néznek.
Telefonálgatnak ide-oda,de nem is hallottak ilyen lehetőségről.Kifelé menet hívom az ügyfélszolgálatot,Ő már azt mondta,hogy 5000 ft kötbér,és 19900 ft befizetéssel MÁS tarifacsomaggal elhozhatom a készüléket+2 év hűség aláírás is szükséges.
Na,ez már nem olyan kedvező.
Pár órával később nem hagyott nyugodni,hívom újra a 1220-at ,s újra a kedvező 5000 ft kötbér,7500 ft befizetés+ 2 év hűség és elhozhatom a készüléket.
Visszakérdezek ez biztos?????
Megerősítettek hogy igen,de várjak,megkérdez egy kollégát.
Várok 2 percet,s újra megerősítenek,hogy semmi akadálya,így simán kihozhatom ezzel a jelenlegi tarifacsomagommal.
Ma újra elmentem az üzletbe,de továbbra sem tudnak segíteni,ők így nem adhatnak készüléket.
Mondták írjak emailt az egyedi elbírálás nem tudom kinek,hát ilyet a Telenor oldalon nem találtam,viszont írtam az általános információ kérésbe,hátha tudnak segíteni.Jelenleg félretették nekem a telefont,s várom a fejleményt.
Megoldásra várnék javaslatokat

-
moonguru
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát rendszerhiba volt! (gondoltam)

Ui:
Lehetett volna még pár...
-
-
moonguru
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is láttam, meg is rendeltem, aktiválták is, pedig sehol se vagyok alkalmazott...

-
-
kokokka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Smatr 2-ben. Nekem elég, néha még sok is

-
poli27
veterán
Thx a válaszokat
amőgy nem viszik túlzásba a mennyiséget... azé 100mb ot adhatnának sztem legalább! -
-
club1
veterán
válasz
poli27
üzenetére
Ha a napi limit elérése után is sebességkorlátozás nélkül neteznél, rendelj NetRoaming Extra napijegyet, amellyel további 990 forintért ismét 50 MB adatkeretet kapsz az adott nap éjfélig.
Rendeld meg a külföldön is díjmentesen hívható MyMenu-n keresztül: *111#@Viktor0610: Ja, van.
-
poli27
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
jó de az a használhatatlan kategória, ezért kérdeztem, a több adat mennyi hozzá!
-
-
poli27
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi, és ha elfogy az 50mb akkor mennyibe kerül a feltöltés és mennyit töltenek fel? ezt se találtam meg!
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ugy kell feltolteni, hogy vasarlasi egyenleg lehessen belole, es akkor parkolni meg autopalyamatricara jo lesz.
-
-
poli27
veterán
Tudja valaki a NetRoaming napijegy miért lehet mind a 2 előfizetésnél 0ft a szolgáltatások megrendelése menünél (flow 1,smarttarifa3)?Ez miért nem 990ft ot ír vajon?
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, ebből én is okosodtam!

-
kokokka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez remek, köszi szépen a választ! De úgy néz ki online nem tudom aktiválni, mert miután ismét átnéztem sem találtam ezt a lehetőséget....
-
-
kokokka
addikt
válasz
TODI1111
üzenetére
Sziasztok!
Kb 1 hónapja van Y300-asom és nagyon szeretem. Ez a "mindenirány" szolgáltalás érdekelne, de semmi hasonlót nem látok a mymenüben. Sőt, keresésre sem dob ki ezzel kapcsolatban semmit. Aki aktiválta az hogyan csinálta? És a pontos percdíjak is érdekelnének, mert az sincs leírva sehol. Ha mindenirányusítom, akkor lehet, hogy egyforma lesz a percdíjam minden irányba, de gondolom a drágábbal számolnak. Vagy rosszul hiszem? Egyébként most írtam magamnak egy összefoglalót magyarul a teló feloldásáról. hamarosan lehet, hogy kipróbálom...
-
libus
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, "fantasztikusan jó percdíjak"!

-
-
TODI1111
veterán
Valaki akinek smarttarifa 3 csomagra meg van rendelve a mindenirány szolgáltatás, meg tudná mondani, hogy abban az esetben milyen percdíjjal számolnak?
Alapból ugye a lebeszélhetőségig hálózaton belül 26, hálózaton kivül 30 ft. -
-
libus
őstag
Ma visszaküldtem az eladónak a telefont!
Ugyanis kiderült függelenítés előtt, hogy nem is kártyásan vették a telefont, hanem előfizetéssel!
Így függetleníteni nem lehetett!Úgy döntöttem, hogy megveszem újjonnan a Telenornál kártyásan és függetlenítetem is egyből.
Ez így oké, ugye?
15.000 Ft-os feltöltéssel venném meg, így 60k helyett 50k lenne a készülék. A 15k-val feltöltött SIM kártyát meg eladnám, így 50k-ba megmarad a készülék + 7650 Ft lesz a függetlenítés. Így 57650 Ft-ba lesz egy független Lg F6-om.
De az itt lévő Telenor üzletbe, a még mindig nem kaptak ebből az Lg F6-ból.
Online nem lehet rendelni ilyen telefont kártyásan, de 15k-s feltöltéssel??? -
-
Chase
tag
A telefonoknál így szokták megadni, hogy milyen frekvenciákon működnek (pl.):
2G: GSM850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA850/2100MHzA Telenor Magyarország zRt. weboldalán semmi infó nincs arról, hogy az ő 2G/3G szolgáltatásuk milyen frekvenciá(ko)n van.
Ha valaki tudja, légyszi írja meg! -
GML
őstag
De ha valamit mond a 1220, ami neked kedvező reklamálhatsz, hogy ők mondták. Nekem anno volt egy tarifahűséges akcióm, amit alacsonyabb csomagra cseréltem. A 1220 azt mondta, hogy free. Erre kijön az 50.000-es csekk. Szerencséjükre törölték.
Azt mondtam már, hogy külföldi ISP-vel teljesen meghülyül a MyTelenor és a bónusz rendszeres oldal?
-
atosan
veterán
Január elején hozhatok ki telefont, erre eltünt a Lumia 520

Tud valaki infót, hogy ideiglenes, vagy kivonták az 525 javára? Ami gondolom drágább lesz
-
csab2
veterán
-
asdf_
veterán
De nem egyszerubb online megrendelni az alacsonyabb aron, mint odamenni a boltba patentkodni, hogy marpedig ez ennyi es szajkaratezni egy jot? Max rajonnek a hibara, es nem igazoljak vissza a rendelest, nem szallitjak ki, a weben meg javitjak. Mar ha meg akarod venni a telefont (ha meg nem, minek foglakozol vele?
). -
GML
őstag
Találtam én is egy jó dolgot. Mi a teendő akkor, ha egy készülék honlapon feltüntetett bolti ára eltér, az árlistán szereplő bolti ártól?? A honlapon vastagon szedett bolti ár alacsonyabb? Hívjam az üzletvezetőt?
-
-
asdf_
veterán
Ne hivjad, adjak irasba, es kerjel ra jogszabalyi idezetet, hogy mi menten gondoljak megis. De 99%-ot adok ra, hogy fingjuk sincs arrol, hogy ok tulajdonkepp 1+1 ev garival adjak a telefont es csak a masodik egy evet akarnak megvonni, de igazabol szerintem meg a masodik evet sem vonhatjak vissza, itt egyLG jotallasi jegy, mely egy megvalosult adasveteli szerzodes szerves resze, ettol utolag elterni meg sajat, onkent vallalt korlatozott jotallas eseten is csak abban az esetben lehetne, ha ez mind ezen a jotallasi jegyen olvashato lehetne (az LG-nek amugy ezuton gratulalok, hogy kitakarjak a minta szoveggel es annak hatterevel a jotallasi jegy tartalmat, hulyeseggfejek), es nem mellesleg az ASZF-ben (mely a mobiltelefon hang szolgaltatasra letrejott szerzodes szerves resze) szerepelne ilyen kitetel. Ha egyikben sem szerepel, akkor netto bullshit amit mondanak/ha csinaljak is, akkor meg siman jogserto (ami ellen viszont csak akkor tudsz fellepni, ha a kez alol vasarolt keszulekkel kapcsolatosan adasveteli szerzodest tudsz bemutatni).
-
libus
őstag
igen, ez egy vicc lenne...
3x rákérdeztem a hölgytől a 1220-on, hogy bíztos ez??
Mindjárt felhívom őket megint. Kíváncsi leszek most mit mondanak.
Itt a helyi Telenornál a hölgy azt mondta, hogy ő továbbküldené úgy is a készüléket, mert ő még ilyent nem csinált...
Ez is egy vicc, hisz kegyetlen nehéz lehet egy kódszámsort bepötyögtettni. -
club1
veterán
Amekkora fluktuáció van a telefonos ÜFSZ-on, nem csoda ha néha félretájékoztatnak.
Viszont ha ezt komolyan gondolják, akkor fogyasztóvédelmi kategória mint ahogy azt már páran megírtuk. Az ui. vicc, hogy egy általuk nyújtott szolgáltatás igénybevételével akarnak egy törvény által neked biztosított jog alól kibúvót keresni. Magyarul egyáltalán nincs köze egy telefonkészülék hivatalos függetlenítésének a jótállásról szóló törvényhez. -
ntomka
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Szerintem elég ratyi szolgáltatás. Pontosítok. Ratyin van tálalva. Az app, webalkalmazás meg mindeg mintha egy hét alatt összedobta volna egy egyetemista csapat. Még megtartom ha már ingyenes, de le fogom mondani én is. Gondolom a szokásos lehet nálad: képtelenek tört hónapban bármit is változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem lehet tudni, hogy az Ő esetében mi volt a megoldás? Vagy hívjam fel a Telenor-t, hogy ilyenkor mi van?
Így lemaradok az online akcióról, ez nem korrekt!

Jó döntés volt várni a vétellel.