Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Pityke85
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Esetleg nem lehetne valahogy feltöltő kártyássá módosítani a szerződéseket?
-
-
Pityke85
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kösz a gyors választ.
Sajnos egy másik szolgáltatónál fekete listán van. és amikor múlt héten át akartuk íratni a nevére, szóltak, hogy nem lehet. :-( -
-
Pityke85
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem nevén van 4 db előfizetés. De sajnos mind a négyet anyós használja (mivel az Ő nevére nem lehetett venni, ezért hát gondoltuk, hogy megvesszük a feleségem nevére) és használja is rendesen mert 30.000 és 60.000 ft közötti számlákat csinála már hónapok óta, amit persze sosem fizet be időben és mindig küldözgetik nekünk a levelet hogy tartozásunk van. Már az idegeinkre megy ez az egész dolog.... Sajnos a hűségidő köti a kezeinket, különben már rég felmondtuk volna mind a 4 előfizut.
Tudnátok tanácsot adni, hogy mit lehet tenni ilyen helyzetben??
Köszönöm.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Jövő hónapban szerettem volna a telenornál bevállalni egy Xperia Z1-et..
-Meg is néztem a telenor jelenlegi készülék kínálatát és látom amit sajna nem látok,hogy az Xperia Z1 sajna kivan véve a kínálatból.
-A Z viszont benne van,ezt most komolyan gondolják..?
-
Rhino666
addikt
válasz
vgyuri
üzenetére
Nem hogy a közelbe nincs, de szerintem nem is ismerek Telenorost.

Akármit hívok, a 171-re irányít át, ott meg nem tudtam beregisztrálni a kártyát.
Ha személyesen bemegyek valamelyik Telenorhoz, akkor ott vajon elhajtanak azzal, hogy hívjam a 171-et, vagy készségesen segítenek a problémámon? 
-
Kb fél éve volt nálam ugyanez a probléma, akkor a Telenor-tól megkaptam az sms-t, de engem hívni vagy hívást indítani még nem tudtam. Telenor Online-on egy vadidegen ember adatai szerepeltek, töröltem a regisztrációt és újra regisztráltam.
Rhino: ha van a közeledben valakinél Telenoros telefon, akkor ingyen az ügyfélszolgálatot is felhívhatod. Az új kártyával pl. a 1741-es számot fel tudod hívni?
-
válasz
Rhino666
üzenetére
Lehet, hogy újra kiosztottak egy olyan számot, amit korábban már valaki használt és beregisztrált a Telenor Online-ra, én már jártam így.
Kérj felhasználói név és jelszó emlékeztetőt a telefonszámod alapján, jelentkezz be a kapott adatokkal és töröld a régi regisztrációt, utána be tudod regisztrálni az "új" telefonszámod.
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Az express csomag aktiválása oldalon ezt a hibaüzenetet kapom:
a megadott telefonszám már regiszrtrált a MyTelenor oldalain!
(igen, regiszrtrált
)Tegnap vettem bontatlanul és biztos nem aktív még, mert telefonálni nem tudok vele.

Telenor boltban meg tudják oldani a problémámat vagy mindenképp telefonon lehet csak aktiválni?
Köszönettel:
Rhino666 -
Watson25
tag
Sziasztok!Szeretnék venni egy nexus 5-öt a telenornál smarttarifa extra csomagban.Jelenleg a T-mobilnál
vagyok dominó feltöltőkártyás.Először át kell hordoznom a számom,és azután mehet az online megrendelés? -
Varszegig
veterán
Mondjuk az áfa az tökmindegy, mert az továbbhárított adó. Az mindegy mennyi, minden cég a nettó árat határozza meg, aztán rárakja az áfát. Ha az 27% akkor annyit, ha 200% akkor annyit, ha 5% akkor annyit. Nem érdekli őket, mert az az államé úgyis. Azt Te fizeted. Meg én. Meg mi

-
csab2
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem támasztok alá semmit. Nincsenek konkrét adataim. Mint a téma iránt érdeklődő, különböző cikkekben olvastam erről. Nálunk ha jól emlékszem 3 különadó terheli a mobilszolgáltatókat. Az ÁFA köztudomásúlag magas nálunk. Azt is úgy olvastam valahol, hogy nálunk Európában az egyik legmagasabb a frekvencia használatáért fizetendő díj. A frekikre kiírt pályázatokon több tíz milliárd forintot kell kifizetni.
Egyebként már rohadtul unom a témát, úgyhogy én részemről lezártam.
További jó rinyálást és okoskodást!Egyébként ki beszélt itt arról, hogy sajnálni kellene valakit is?
-
kokokka
addikt
Ez nem ilyen egyszerű! A magyarországi hálózatokat sem teljesen a saját zsebükből építették fel, ezt mindenki tudja. Amikor az államunk annak idején hatalmas támogatásokat adott ezeknek a cégeknek, akkor azért sírtak sokan, hogy miért a mi zsebünkből támogatjuk az ő leendő bevételeiket! Most meg sajnáljuk őket? Kaptak az EU-tól is bőven, így badarság azt feltételezni, hogy szegények a saját zsbükből építettek fel itt mindent az utolsó tégláig! És a privatizációnak nevezett elkótya-vetyéléssel vajon mekkora vagyonhoz jutottak potom pénzért? Voltak akik sz@rért húgyért megvették a Matávot, most meg horror áron adják nekünk a szolgáltatást azokon a drótokon és oszlopokon, amiket annak idelyén mi magunk vettünk meg! Egyenként, családonként! Ugye tudjuk kiröl van szó????
De egyszerű a képlet : számoljátok ki, hogy egy osztrák fizetésből hány perc telefonálás kerülne ki az ottani árakon és ugyan ezt tegyétek meg az itthonival is! Minden viszonyítás kérdése, és ez mutatja meg a legjobban, hogy le vagyunk húzva a földig! Lehet vitatkozni, de ez az én véleményem erről az egészről..... -
csab2
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Nincs semmi. Csak próbáltam rámutatni, hogy nálunk miért drágább a mobilozás és ne csak fogalom nélkül menjen itt a rinyálás.
Látom, nem sikerült.
Egyébként tessék céget alapítani és szolgáltatást indítani. Millió dollárokért kiépíteni a hálózatot, folyamatosan fejleszteni és karbantartani, fizetni a frekvenciákért, fizetni a frekvencia használatáért, fizetni az adókat, fizetni a különadókat, stb. stb.
Vagy egyszerűen csak ne vedd igénybe a rohadt tetves szolgáltatók drága szolgáltatását és kész. -
club1
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Darvinya ezt nem kellene erőltetni. Miből gondolod, hogy valamelyik szolgáltatónak nem kell azt a néhány milliárd Ft telefonadót befizetnie, amit törvények tesznek számára kötelezővé minden egyes megkezdett percre és elküldött üzenetre? Miből gondolod, hogy az állami közbeszerzésen nyertes szolgáltatónak nem kell társasági adót, szja-t, foglalkoztatási és egyéb közterheket, frekvencia és hatósági díjakat fizetnie?
-
darvinya
titán
Csak, hogy én is bele köhögjek a téméba.
Az államilag preferált szolgáltató fejlesztésért nem fizet áfa adón kívül semmit.
Amit tavaly Telenor volt idén a V.Így lehet számolgatni.
-
KamuMazsola
őstag
Nem tudok ilyeneket, de nem is az én dolgom! Én csak egyszerűen sokallom az árát! Nem érdekel, hogy mit miből, van hasznuk így is bőven, de mi lenne, ha a befektetésük hosszútávon, korrektul térülne meg úgy, hogy nekünk is jó lenne és nem kartelleznének. Mert, ha nem kartelleznének, akkor volna választási lehetőségünk, de így mindegy kinek fizetünk, szinte ugyanannyit kell fizetnünk egy kb azonos szolgáltatásért. Amúgy meg akármilyen adó meg miegyéb terheli őket, pl osztrákoknál miért tudnak ugyanannyi pénzért kb 10 szer annyi lebeszélhető percet és 10 szer annyi internet keretet biztosítani?
-
club1
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ja, majd jön az állami mobilszolgáltató helyettük. Tudsz mondani olyan hazai állami céget, ami olcsón, innovatívan, magas technikai színvonalat tartva már legalább 3 éve publikusan szolgáltat az országban, befizet évi több mint 10 milliárd adót a költségvetésbe és nem kell a költségvetésből közvetve vagy közvetlenül megtámogatni?
Vagy tudsz olyan hüle befektetőt, aki a hazai mobiltelefónia harmadába beszórna több mint 100 millió USD-t? -
KamuMazsola
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Külföldön minden ingyen van nekik... se áfa, se frekvenciadíj, de frekvencia-használati díj, se extra adók...

-
KamuMazsola
őstag
És akkor mi van? Nincs az kőbe vésve, hogy mekkora hasznot kell kitalicskázniuk az országból! Vagy egy tisztességesebb hozzáállás részükről elképzelhetetlen? Akkor húzzanak a 3,14csába az országból, majd jön más! Nehogymár sajnáljuk őket, azért elég jól keresnek rajtunk!
-
csab2
veterán
A magas díjakban erősen benne van az állam is:
- szolgáltatókat sújtó extra különadók
- az egyik legmagasabb ÁFA a világon
- a frekvenciákért kifizetett magas díjak
- az egyik legmagasabb frekvencia használati díj Európában -
club1
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Már az elején másképp közelítettem meg: Horst és Călin jellemzően más szempontok alapján dönt vásárláskor, mint Jóska vagy Péter. A piacot pedig a vevői magatartás is igen erősen meghatározza. Amíg egy 10%-os áremelés csak 5% vásárlói döntését befolyásolja, nincs akadálya az újbóli 10%-os áremelésnek...
-
club1
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Aki csak bótban keres kommunikációs lehetőséget, az fizesse a 30-70 Ft-os percdíjakat. (Segíts magadon az Isten is megsegít.)
Sima (kártyás/előfizetéses) mobilneten sehol nem tiltják a voip-ot, csak a mobilnet opciókon (hangelőfizetés mellé opcióként kapott/választott mobilnet csomagok nagy részén). -
BMS
őstag
amúgy a telenor a lumia 925-re hány év garit ad? 2-t ugye? illetve tartozékokat nem lehet venni? tokot akarok venni
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez egyértelmű hogy olcsó, de itt nem erről volt szó.
Jópár évvel ezelött amikor megújítottam az előfizetésem hozzámvertek ingyen egy Motorola K1-et, amit eladtam 14ért mert nem volt szükségem rá. Viszont e miatt a szolgáltatónál maradtam mert a többi nem tudott jobb ajanlatot felmutatni.
Most az a helyzet hogy gyk. mindegyik egyforma dijakkal operál, egyformán nem kapok semmi normalis keszuléket semmi normalis percdíjat. Lasd bónusz program, a hajamra kenhetem mert semmit nem jelent. Ezt allitsuk szembe külfölddel ahol még van verseny a szolgáltatók között és nem mutyiznak össze...
-
club1
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Ha van otthon vezetékes internetje és számítógépe, vagy mobilnetje és okostelefonja, akkor igen. Voip megoldásról van ui. szó.
A voipba beruházott költség megtérülése természetesen attól függ, ki mennyit telefonál. Nekem egy-két hónap alatt behozza az árát, annak aki havonta 15 alkalommal beszél 15 percet, pedig bőven jó a 40 Ft-os percdíj is.
900 MHz-es 3G hálózatnak jellemzően nagyon vidéken is van 3G-je. -
wwenigma
Jómunkásember
Elérhető ez a csomag Kiss Jóska mucsaröcsögei lakosnak? Én is ismerem pl. a kormányzati díjcsomagot 2ft-os percdíjakkal másodperc alapon, mégsem fizethetek elő rá havi 700ft-ért. Egyébként telóról beszéltem, azt is extraprofittal adják tovább. (drágább szolgáltatónál mint függetlenül)
Sőt ha csak mobilnetet veszek akkor is ott a SIP lehetőség, de Tóth Oszkár salakszentmotorosi rezidens nem fog tudni 10-15€-t paypalon keresztül feltölteni rá és lehet nem is elerheto normalis sebessegu mobilnet felette. [link]
Meg azért ehhez a masodik opcióhoz is megfelelő telefon kell.
-
club1
veterán
válasz
zoli62
üzenetére
Szerintem leginkább a piac. Nézd meg, itt a fórumokon minden ötödik új kérdés az, hogy mennyivel a hűség lejárta előtt lehet "kihozni" az új telefont, meg hogy egy adott telefont melyik szolgáltatótól tudnak olcsóbban/ingyen/részletfizetéssel "elhozni". Azaz hogy tudnának egy készülékhez minél kisebb beruházással hozzájutni. Minden más (2 év hűség, percdíjak, lebeszélhetőség) nagyjából mellékes, kb. a többség még azt nézi, hogy mennyi havi állandó költsége lesz a telefonért "cserébe". Na, ettől a gondolkodástól azért még a románok többsége is okosabb, őnáluk azért jóval több olcsóbb/régebbi típusú telefont látsz a kezekben, ők többnyire nem olyanok, hogy a havi fizetésük 10%-át telefóniára költsék. Amíg pedig sokan így gondolkodnak, nem lesz érdeke a szolgáltatóknak a változás. Ráadásul erre a rétegre a szolgáltatók a 0 Ft-os marketinggel és a hozzá tartozó előfizetéses díjcsomagokkal üzletileg már régóta rá is épültek...
-
sifarr
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyébként pedig pár ok, ami miatt szerintem drágább a mobiltelefonálás nálunk, mint külhonban:
Hát, ezek az okok nagyon nem állnak meg.- magasabb bérköltségek (most néztem meg, bruttó 150000 forintra majd' 193000 forint munkáltatói kifizetés és nettó 98000 forintos alkalmazotti bér tartozik
),
Szóval szerinted nálunk magasabb a céget terhelő bérköltség, mint pl. Ausztriában? De jó is lenne!!
A Lajtán túl 4x akkora a bruttó átlagbér, mint nálunk, de számoljunk csak háromszorossal. Ahhoz, hogy egy magyar cég bérköltsége azonos legyen egy osztrákéval, a magyar cégnek több száz százalékos munkáltatót terhelő járulékot kellene fizetnie az államnak. Te épp most nézted meg, hogy ez nem éri el a 30 %-ot.- ÁFA mértéke magasabb.
Az osztrák és a magyar mobiltarifákat nettóban, ÁFA nélkül hasonlítsd össze. A finoman szólva is nagyon nagy különbség megmarad.- rosszabb fizetési hajlandóság (az elmaradások behajtása nehezebb/drágább),
A mobilelőfizetések 46 %-a prepaid, azaz előrefizető. Ezek esetében fogalmilag kizárt a nemfizetés.
Ahhoz, hogy a nemfizetők, behajtási költségek érzékelhetően befolyásolják, megemeljék a tarifát, az 5,1 millió postpaid előfizetők jelentős részének elmaradásban kellene lennie. Minimum 20 %-ának, azaz milliós nagyságrendűnek. Kizárt, hogy ennyi legyen. Van fekete lista a mobilcégeknél is, mint a bankoknál.Szóval, nem ezek az okok eredményezik nálunk a magas tarifát. Szerintem.

-
polonic
félisten
Van egy telenor praktikum asz csomag es nem lehet rola uzenetet kuldeni rola. Telefon azt irja kuldes sikertelen. Beallitasok jok, nem valtoztattam semmit. Meg ezelott elofizeteses csomaggal ment rendesen errol a telefonrol. Mi lehet a baj?
-
moonguru
őstag
válasz
scarabaeus
üzenetére
Igen, nem lassulnak annyira...
DE csak max. 1 Mbit/s sebességgel lehet az 500 MB keret elfogyása után böngészni! (nem a csomag sebességével)
-
HaZsolt
őstag
Smarttarifa 3-al bármennyit netezhetek (Korlátlan Facebook, email, böngészés és navigáció)? Csak ha letöltök valamilyen programot/fájlt az számít bele az 500Mb-os adatforgalomba?
-
novake
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem véletlen, hogy nem kötnek bárkivel szerződést a szolgáltatók. Előfizetéseknél, hitelkártyánál stb. komolyan ellenőrzik a vásárlót.
-
BMS
őstag
annyira rájöttem,hogy ezt a 27ezer forint kezdőt ezt online kell kifizetni de akkor mit küldenek sárga csekkel?
-
BMS
őstag
Sziasztok
Most rendelek a telenortól egy telefont úgy kérem hogy a 2 éves tarifa mellé egy 12x4500ft és úgy akarom,hogy postai sárga csekkes utalás,azt be is pipáltam meg nem kértem online számlát viszont a fizetés módjánál mégis online fizetés van..megadtam egy 4 jegyű kódot mert nem volt más választás..most akkor ez mi? mit kell fizetnem onlnie? a kezdőrészlet 24k + 3k a forgalmi előleg de azt gondolom helyben kell fizetni amikor kihozza a futás nem?
-
Landsmann
addikt
Nem. Ez úgy működik, ami hülyeség és nekünk többe kerül, azt egységesítik uniós szinten. Ami nem, azt természetesen nem vesszük át.
-
KamuMazsola
őstag
Esetünkben most mindegy, az egységes euban szinte mindennek a levét isszuk, akár bank akár mobilszolgáltató!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KamuMazsola
üzenetére
A román OTP-re gondolj inkább...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én siman büntetném a szolgáltatókat ha nem biztosítanák ugyanazokat a csomagokat mint pl. osztrákiában. Többet keresnek mégis kevesebbe kerül nekik pedig ki tudnak fizetni a mi tarifáinkat is. Most vagy a szolgáltatók hülyék vagy itthon kartelleznek ezerrel...
De ezért kövessem a csatornáikat mert meglepődhetek.
-
-
válasz
Vangelis
üzenetére
KamuMazsola is megírta: "Mert a kedves szolgáltatónk éhen halna egyébként!"

Egyébként pedig pár ok, ami miatt szerintem drágább a mobiltelefonálás nálunk, mint külhonban:
- magasabb bérköltségek (most néztem meg, bruttó 150000 forintra majd' 193000 forint munkáltatói kifizetés és nettó 98000 forintos alkalmazotti bér tartozik
),
- rosszabb fizetési hajlandóság (az elmaradások behajtása nehezebb/drágább),
- ÁFA mértéke magasabb. -
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
De Viki az ígérte nem háríthatják át...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert a kedves szolgáltatónk éhenhalna egyébként! Ezt is velünk fizettetik, meg az egyperces egységes számlázás. Szerinted a saját hazájukban is ilyen gusztustalanok? (A tévedés lehetőségét fenntartom magamnak!)
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
a többi szolgáltató nettó 2 Ft emelése rosszabb, mint a Telenor kapcsolási díja.
más kérdés hogy potom összeg ugyan, de nem a lebeszélhető havidíjból levonni ezt prosztóság. (+ SMS is azon kívül van)engem ami még mindig elképeszt, a mai világban az ez:
A forgalmi díjak mérése egyperces egységekben történik.
tudom, nem a technikai oldal a kérdéses, hanem hogy ezeken az apró forintokon nyerészkednek a szolgáltatók. -
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Később sem?
Mert elég gyakran írkálják át az ÁSZF.-et...

Régen se gondolta volna senki, hogy lesz még valaha kapcsolási díj.....
De vikiék megoldották, hogy legyen... -
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Nem tudjátok az All-In M tarifacsomagnál van-e kapcsolási díj? -
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok! Most jött meg a neten rendelt Nokia Lumia 625 smarttarifa2 előfizuval. Sim belerak, bekapcsol, pin kód elfogad, beállításokon végiglépked, de nincs térerő. Valahogy még aktiválni kell vagy mi a fene? Próbáltuk 2G-n, 3G-n is a 4G helyett, de semmi. Elméletileg a településünkön 3G van.

-
csab2
veterán
Ha már számhordozás. Ha nekem 11-én van számlazárásom a Telenornál, akkor mikor célszerű a Vodához mennem számhordozás témában?
10-én? -
válasz
wwenigma
üzenetére
Nmhh-nak és két szolgáltatónak is írtam, azt válaszolták, hogy a ráhordozásra nincs külön szabályozás.
Pl. már meglévő T-Mobile Domino sim kártyára nem lehet ráhordozni, új simet kell venni (4e, online 2.7e forintos nem jó) és csak erre engedélyezett a számhordozás.
Tesco mobilnál viszont előbb venni kell egy sim kártyát, és később erre bármikor rá lehet hordozni a számot.
Szóval ami az egyik szolgáltatónál tilos, az a másiknál kötelező, és szerintük ez így helyes.
-
s3toraph
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi az infót!

(#23893) wwenigma:
Értem. Akkor lehet várok inkább, megkímélem magamat. Azért sietnék ennyire a dologgal, nehogy megint kifogyjanak a telóbol (most van raktáron), mert nevetségesen sok idő (8-10 nap) mire rendelni tudnak megint.(#23895) KamuMazsola:
Hmmm.. egy telefont akkor még megeresztek holnap az ügyfélszolgálatuk felé, kíváncsiságból, ott mást mondanak-e. -
tomp
félisten
Nekem olyan ügyem volt, hogy a már kifizetett internet havidíj után a kötbérmentesen felbontott szerződés követően még követeltek pénzt. Ha nem fizetem be akkor a másik meglévő előfizetésemre késedelmi kamatot rónak ki. Én a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot kerestem meg. Ők meg a telenort. Azt lett az ügy vége, hogy az 1hónapig használt net teljes havidíját, plusz 5ezret jóváírtak. Ergo 1hónapig nem, hogy ingyen használtam a netet hanem még ők fizettek nekem.
Ez után megkerestek telefonon, hogy megfelel e mert ha igen akkor ezt jelzik a hatóság felé is. NMHH-tól és a telenortól is jött ezután még 1-1 levél.
Én csak az NMHH-ban bízom, mert ők rárúghatják az ajtót a kedves szolgáltatóra.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az a baj hogy a békéltető tanács csupán ajánlást fogalmaz meg, ezt követően lehet perre vinni a dolgot (és kellene is!) és/vagy NMHH/fogyvéd.
batai15: a válallati csomagodnak van egy képviselője aki bármilyen dologban eljárni jogosult és erről csakis Ő tud felvilágosítani, őt kell kérdezned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

),