Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Még mindig nem sikerült javítani a My Telenoron a hibát, hogy nem jelenik meg a szolgáltatások listája.
-
KamuMazsola
őstag
Nem tudja valaki, hogy a Telenornál várható valami vérfrissítés készülékek terén? Jövőhónapban tervezem készülék vásárlását hűségprogramban, de most szinte ugyanaz a kínálat mint tavaly ősszel volt.
-
whiskeys
őstag
hol találom hogy részletre mennyiért vehetők meg a telefonok? csak mik a feltételek, ezt találom....
-
-
DS39
nagyúr
csak pár példa több árszegmensből:
Ace 2 - 35k -> 40k függetlenül
Lumia 520 - 38k -> 35-40k f.
L7 II - 48k -> 54k f.
Ace 3 - 60k -> 65k f.
S4 Mini - 100k -> 100k f.szóval a Telenornak bőven megéri ha van pár olyan ember, aki akár azonnal is függetleníteni akarja, a náluk vett telefont.
csak akkor éri meg a vásárlónak, ha olyan telefon kell, amit nem árulnak függetlenül, pl F6. -
club1
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
7650 Ft a hálózati korlátozás feloldása. Praktikumos készüléknél azonnal megoldható a hivatalos függetlenítés.
Én most néztem két készüléket (S4 mini) és Sony Xperia SP a webshopban és az egyik hivatalos forgalmazónál (kiskereskedelmi árral). Az S4 mini pont annyi volt függőként mint függetlenként hivatalos beszerzéssel. Ott tehát bukta lenne a kifüggetlenítés díja. Az Sp esetében egy 10-essel volt olcsóbb a Telenor, azaz 2350 Ft-al olcsóbb kifüggetlenítve a Telenornál. Ezért még nem rohannék a Telenorhoz kártyás készüléket venni. Persze biztosan van olyan készülék is ami jobban megérheti, kérdés, melyik kiskereskedelmi forrással hasonlítjuk össze (a gyári garanciával forgalmazottak közül). -
DS39
nagyúr
válasz
tylerddd
üzenetére
Ez miért érné meg a Telenornak?! Így sokkal olcsóbban juthatnánk független készülékhez, normális (nem GSM bolti) 2 év garanciával.
ezzel vitatkoznék. a legtöbb telefonjuk kártyásan a független árak határán mozog, de az biztos hogy ha még rászámolom 7650-et, akkor már sokkal egyszerűbb ha megveszem egy MM-ben vagy edigital-ban. és még szerződést sem kell kötnöm feleslegesen.
-
Hello!
Egy másik topikban keveredett vita a Telenoros készülékek hivatalos függetlenítéséről, ami most olyan 7500 körül van.
Egy előfizetéses telefont gondolom a hűség lejárta után lehet függetleníttetni. De mi a helyzet a praktikumossal?! Van, aki szerint azonnal lehet, amit én nem akarok elhinni. Ez miért érné meg a Telenornak?! Így sokkal olcsóbban juthatnánk független készülékhez, normális (nem GSM bolti) 2 év garanciával. Hülye lenne, aki nem így venne készüléket, főleg, ha függetlenre utazik az illető és el tudja hozni egyben kifizetve Praktikumos csomagban.
-
DS39
nagyúr
viszont van 10 napos cseregarancia, ha Telenor webshopból rendelsz. ami persze csak a készülékre vonatkozik, magától az előfizetéstől/szerződéskötéstől, nem állhatsz el. ez utóbbit meg azért szerintem jobban meggondolja az ember, a készülék viszont lehet hibás, esetleg kiderül pár nap használat után hogy nem neked való az OS, és egy másikra cserélheted.
-
csernak75
senior tag
Helló!
Új telefonom van Alcatel Idol X, és ez van a MA tesztben. Adatátvitelből is elég jó felszereltséget kapott az Idol X. LTE ugyan nincs, van viszont DC-HSPA, így megfelelő lefedettséggel akár 42 Mbit-tel lehet letölteni, míg felfelé 11 Mbit a maximum sávszélesség."
A DC-HSPA nem csak lefelé DC hanem felfelé is?

Szerk: Hipernet-es kártyát meg ki kellene törnöm hogy kipróbálhassam de akkor meg a router-be nem lessz jó.
-
asdf_
veterán
válasz
Eli577
üzenetére
Az o szemszogukbol nezve te jelzed szerzodeskotesi- es vasarlasi szandekodat, ok visszajeleznek, hogy vetttek az adast (semminemu szerzodes nem jon letre!), majd uzleten kivuli kiszolgalnak, miutan alairtad a szerzodest.
A jogi kiskapu pont azert kiskapu, mert jogilag szabalyos, am megis ellene megy valaminek. Itt is ez a helyzet. Azt fogadd el, hogy ameddig nem tudsz elektronikus uton szerzodest kotni veluk, marpedig perpill nem tudsz, ha jol tippelek -ami elofeltetele annak, hogy keszuleket vasarolhass- addig keszuleket sem tudsz vasarolni online (tehat tavollevosen). Nem tudsz egy telefont idoben elobb megvasarolni, mint ahogy egyaltalan jogosult lennel ra (a kesobb letrejott hang elofizetoi szerzodes alapjan). -
Eli577
senior tag
Márpedig ha az egyik fél ad egy ajánlatot, a másik pedig elfogadja az ajánlatot, majd az ajánlattevő fél azt visszaigazolja, akkor a szerződés megköttetett (távol lévők között kötött szerződés). Ha nagyon csűrjük-csavarjuk a dolgot, akkor lehet egyfajta előszerződésnek tekinteni ezt, de ahhoz ugyanúgy kötve vannak a felek.
Értem én, amit magyarázol, és az eszmefuttatásod helyes is lenne, de ez attól még nem változtat azon a tényen, hogy ez bizony jogszabályt sért (mármint ha ezek után nem élhetsz az elállási jogoddal).
szerk.: Nyilván nem hülyék dolgozni a jogi osztályukon, pont ezért van az, hogy egy ilyen csavaros dolgot kitaláltak, ami látszólag helytálló is, azonban ha kicsit lejjebb ásunk, akkor már nem annyira meggyőző.
-
asdf_
veterán
válasz
Eli577
üzenetére
Ez egy elég érdekes hivatkozási alap, mivel a két fél között már az online ajánlattal, a vevő részérő az arra történő szándéknyilatkozattal létrejön az adásvétel, de legfőképp azzal, hogy már akkor ki van fizetve a termék, amikor kihozza a posta.
Nem, mert idorendileg nem stimmel a tortenet. Amig nem irsz ala egy ujabb/meghosszabbitott hang elofizetoi szerzodest, addig az, hogy keszuleket veszel, mint opcio fel sem merulhet, hiszen a hang elofizetoi szerzodes letrejotte okan valsz jogosultta kedvezmenyes keszulekvasarlasra. Namost, mivel a hang elofizetoi szerzodest a futar hozza kinyomtatva, te meg kek tintaval ott helyben irod ala miutan a szerzodeskoteshez szukseges okmanyaidat bemutatod (ezeket talan meg le is fenykepezik) es csak ezen szerzodes alairasa utan tudsz telefont venni, innentol szerintem mar megvan a logikai bukfenced, miert is nem online vasaroltad a telefont
Ha elore kifizetted mondjuk bankkartyaval, azt meg gondolom elolegkent kezelik, tehat a hang elofizetoi szerzodes alairasa utan megvasarlod a telefont, amirol kapsz egy aznapi szamlat, nulla forint fizetendo vegosszeggel.Ezt támasztja alá az is, hogy az előfizetői szerződés és a készülékvásárlás az két külön dolog, függetlenül attól, hogy milyen konstrukcióban veszed a készüléket (részlet vagy teljes árkiegyenlítés), a kapcsolat csak annyi, hogy adnak árkedvezményt az egyikre.
Lasd fent, amig egy hang elofizetoi szerzodest nem irsz ala, addig nem tudsz telefont venni, ebbol adodoan a telefon vasarlasa csak eztan tud megesni. Namost ha te ezt a hang elofizetoi szerzodest papir alapon kotod meg otthon/lent az utcan/munkahelyeden, akkor az ezen szerzodes alairasat kovetoen -szinten tollal, papirral- megvasarolt telefonbol ugye hogy, nehez tavollevos vasarlast csinalni?
Csak telefont meg ugye nem arulnak hazhozvivosen. Hidd el, nem hulyek dolgoznak a Telenor jogi osztalyon... -
Eli577
senior tag
Ez egy elég érdekes hivatkozási alap, mivel a két fél között már az online ajánlattal, a vevő részérő az arra történő szándéknyilatkozattal létrejön az adásvétel, de legfőképp azzal, hogy már akkor ki van fizetve a termék, amikor kihozza a posta. Nem hiszem, hogy ha valaki elvinne egy ilyen ügyet a bíróságra, akkor a szolgáltatónak adnának igazat. Az egy dolog, hogy megpróbálnak mindent megragadni, hogy kibújjanak a kötelezettségeik alól, viszont szerintem ez teljesen jogellenes, ha tényleg erre hivatkoznak. Ezt támasztja alá az is, hogy az előfizetői szerződés és a készülékvásárlás az két külön dolog, függetlenül attól, hogy milyen konstrukcióban veszed a készüléket (részlet vagy teljes árkiegyenlítés), a kapcsolat csak annyi, hogy adnak árkedvezményt az egyikre.
novake: engem nem érint a dolog (most), elég sokat rendeltem már online, de eddig szerencsére csak egyszer kellett élnem az elállási jogommal (akkor sem a termék hibája miatt).
-
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Korrektnek nem tul korrekt, de jogilag szerintem megall (ugyanez a jogi kiskapu megy amugy a Tescos hazhozszallitott cuccokkal is). A tessek utananezni meg szep es jo, csak ez nem mindenkinek van modjaban/lehetosegeben. Gondolok itt pl. a videkiekre, ahol 50-60 km-re van a legkozelebbi olyan bolt, ahol kezbevehetne (ha egyaltalan kezbevehetne) az adott termeket es oda elmenni a munkarendjevel es/vagy a tomegkozlekedessel pl. osszeegyeztethetetlen. Vagy en pl. epp a minap futottam bele egy olyanba, hogy egy kinezett fenykepezogep papiron, tesztek, leiras, user manual alapjan tok baba volt, aztan a kezembe fogtam es olyan rohadt kenyelmetlen volt, hogy masodszorra bottal sem nyulnek hozza
, 10 masodperc alatt kizarta magat a szobajoheto gepek kozul. Ha nem lett volna lehetosegem boltban megtapizni es weben rendeltem volna, akkor ment is volna vissza 8 naposban, pont amiatt, ami miatt a jogalkoto lehetove tette ezt, hogy mivel nem boltban vasaroltam, nem volt lehetosegem megismerni a termeket (itt siman kerdes nelkul meg tud allni meg hangos proszivo, hangos hajszarito, meg ilyenek, szoval nincs ezzel gond). -
asdf_
veterán
válasz
Eli577
üzenetére
Arra, hogy te nem neten rendeltel egy telefont es kotottel uj elofizetoi szerzodest, hanem kimegy a futar a szerzodessel es a telefonnal, ott kotod meg a szerzodest papiron, tollal (tehat nem beszelhetunk tavollevos szerzodesrol), es ezen szerzodes folyomanyakent jon letre a lehetoseged egyaltalan, hogy telefont vegyel. Magyarul szerintuk te vasarlasi es szerzodeskotesi szandekot jelzel, ok kimennek, es te ott, akkor helyben tortenik minden szerzodes megkotese, tehat nem tavollevos szerzodesrol beszelunk, igy a 8 nap elallasi lehetoseg sem tud fennalni.
-
Eli577
senior tag
Szevasztok!
Csak kíváncsiságból kérdezem, egy másik topicban egy fórumtárs írta, hogy a Telenornál érdekesen alakul a webshopos elállási lehetőség, és hogy itt már volt róla szó korábban. Pontosan mire is hivatkoznak, amikor nem engedik, hogy érvényesítsük az elállási jogot? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk már ki hogy kartelleznek a tarifacsomagok és az árak kialakitasanal, ennyi az egész.

-
whiskeys
őstag
nézegettem az előfizetéseket. Smarttarifa 1-el nem nagyon lehet akciós mobilt venni?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Abban igazad van, hogy a Redre válaszként lépett minden versenytárs a piacon.
Viszont pl. a Next S hálón belüli korlátlansága ár/érték arányban jobb, mert 10-ből öt ember 30-as,és csak 10-ből három 20-as. Ez a próbahónap sem rossz ötlet, csak nem ilyen feltételekkel. Persze értékesítéskor mindenre illik kitérni, pl. a törthavi számlázás hiányára is. Szerintem azért ez a promóció is egy eszköz, hogy szondázzák a piacot. -
-
313313
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nah ez a kijelentés volt az évszázad vicce.
Szerinted tényleg van verseny a Magyar mobil piacon? -
-
zoli62
addikt
Szerintem ez az All in-re vonatkozó próba nem nagyon éri meg, vigyázni kell vele. A Telenor szerződéskötéskor egyhavi előleget kér, de ha például másfél hónap után lemondja valaki, akkor is két hónapot fizet. Szerintem ezzel a promócióval is megpróbáljál felmérni, milyen kereslet van erre a korlátlan tarifára, és ha nem válik be, akkor ez is olyan rövid időt él meg, mint a Flow.
-
tomi5244
őstag
Köszönöm!
-
atosan
veterán
válasz
tomi5244
üzenetére
19 hónap leteltével tudsz telefont váltani, webwn lépj be a mytelenorba, bónusz program, ott látod enged e telefon váltást. Ha igen, akkor válaszd ki a neked szimpi telót, ott fogod làtni milyen tarifával engedi. Elméletben lehet, mert nem lejjeb váltasz, de nem vagyok benne biztos, azért írtam a fentieket. Egyszerűen nem viszed végig, ha nem online akarsz rendelni.
-
válasz
tomi5244
üzenetére
Tudomásom szerint tudsz váltani kötbér megfizetése nélkül ugyanolyan, vagy magasabb kategóriájú előfizetésre, de a havidíj annyi lesz, mintha vettél volna készüléket is. Tehát egy All-In M tarifa esetén nem 5.990,-, hanem 7.500,-Ft. Ez a hűség lejártáig lesz enniy, akkor aláírhatsz újabb két évet készülék nélkül az alacsonyabb havidíj érdekében.
-
ottoyes
senior tag
válasz
xxxyyyzzz111
üzenetére
Jaj,bocsi..deazért vágod,nem?
-
ottoyes
senior tag
válasz
xxxyyyzzz111
üzenetére
Dejó,hogy ittis segítessz!Bár ittsem te osztassz.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Smart tarifa 3-ban vagyok. Egy Xperia J telót vettem még tavaly nyáron, nyilván két év hűségre... A tarifacsomag váltáson gondolkodom. Kérdés, ha ugyanabban az S kategóriában maradnék, akkor tudok váltani kötbér befizetése nélkül is, vagy erre nincs esély?
Mert jóformán 6-7 ezer forintos számláim szoktak lenni és bosszant, hogy - az összel megjelent - all in tarifák is hasonló árban vannak és akkor azzal legalább korlátlanul tudnék telefonálni hálón belül +180 perc hálón kívül.Nézegettem még a BlackBerry z10 készüléket 25 ért az all in tarifával egész jó árnak tűnik.
El vagyok keseredve mert ez a sony telefon egy - enyhén szólva is - fos. Nagyon nem vagyok megelégedve vele és a tarifacsomag is rossz!drága.
Köszi a tanácsokat előre is!
T
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
-
-
St3ven
addikt
válasz
xxxyyyzzz111
üzenetére
Mi az az "MF"?

-
-
simbazz
aktív tag
válasz
zoli62
üzenetére
Itt sem látszik a szolgáltatások listája. Hétvégeken gyakran előfordul az ilyesmi, eszem a trükkös fejüket. Otthon vagy, ellazulva átnézhetnéd a dolgaidat, nyomás nélkül és zavartalanul dönthetnél, de nem. Dönts hétköznap, két rohanás között.
Megjegyzem, a trékom is pont ezt szokta eljátszani. Amíg volt DSL előfizetésem, rendszeresen hétvégékre feküdt ki az online ügyfélszolgálat, sőt, most a 30-as számommal sem tudok ügyintéződni, egy rendkívül informatív "Technikai hiba történt." parajelenség miatt.
Biztosan a telihold az oka. -
-
krystman
őstag
Ezzel a próba ajánlattal egy a baj, főleg a 2GB+Deezerrel, hogy hiába rendelem meg, csak a 2GB tudom használni, a Deezert nem.Mert már egyszer meg volt rendelve. Így már ezt nem tudom használni.
-
Varszegig
veterán
válasz
ottoyes
üzenetére
Nyugodt lehetsz, amikor el akarsz menni, akkor a telenor nem ismeri a törthavi számlát. És ha nem tiltakozol időben, akkor bizony szépen be is hajtják rajtad. Én annak idején megreklamáltam+ bejelentést tettem a felügyeletnél, erre elengedték az utolsó hónapom havidíját. Azt a hónapot, amiből 20 napot ott voltam, és csak azt kértem, arányosítsanak.
-
scarabaeus
őstag
Szóba került a tarifacsomag-váltás ÉS készülékvásárlás kedvezménnyel, ONLINE.
Úgy két hete én is ezzel szórakoztam. Kártyásról akartam számlásra váltani, és egyúttal venni egy akkor még online is megvehető S4 Active-et (ahogy nézem, ez mostanra már csak pl. az S4-es párjával tehető még meg). Természetesen a számomat tovább akartam használni.
A telefon és a számlacsomag kiválasztása után felkínált lehetőségeket, de olyat nem, hogy a számom megtartásával váltok az épp előtte kiválasztott új csomagra és veszem meg hozzá az épp előtte kiválasztott készüléket, pedig a MyTelenor fiókba bejelentkezve történt az egész, ki is írta közben a számomat.
Csak ezeket az opciókat kaptam a online felületen:
- Új számot szeretnék vásárolni
- Meglévő Telenor előfizetésemet megtartom és lecserélem a készülékemet
- Telenoros vagyok, és új számot szeretnék vásárolniNamost, hát egyik sem. Úgyhogy választottam a harmadikat, de nem a felkínált három telefonszám közül választottam, hanem visszahívást kértem, mivel akkor ugyanúgy az olcsóbb webshopos ár van még érvényben. Persze lehet, hogy két lépcsőben megoldható a dolog az online felületen önmagában is, először tarifaváltás, aztán ha az megtörtént, akkor készülékvásárlás, de én egyben akartam az egészet letudni. Úgyhogy visszahívtak, mondtam, a kártyás a szám megtartásával alakuljon számlássá, webshopos árú készülékkel, azt mondták, OK, és elindult a folyamat, amiben már náluk futott a két lépcső, az elsőben a tarifa szerződéssel jött ki a postás, megtörtént a Telenornál a váltás, majd a második lépcsőben a készülékkel jött.
Ez mind szép és jó is volt, egy dolog kivételével. Ha online ment volna végig az egész, akkor választhattam volna a banki átutalást, így viszont kénytelen voltam készpénzben fizetni a csomag átvételekor.
-
tomp
félisten
sms: a hálózati hibám kivizsgálásához további vizsgálat kell, türelem.
Miből tart visszaállítani a 30GB+4G-t? Agyrémek... -
el szeretném hordozni a számom, de van még 7800 Ft a kártyás egyenlegemen, amit nem szívesen veszítenék el. lehet olyat csinálni, hogy a számom elhordozom, de a régi díjcsomagom és egyenlegen egy másik számmal tovább éljen? vagy hogy tudnám legkisebb veszteséggel pénzre váltani az (univerzális) egyenlegemet? nem talált valaki valamilyen kiskaput?
(pl. azt néztem, hogy Máv jegyet lehetne belőle venni, amit utána vissza lehet váltani, de sajnos ilyenkor a visszaváltott összeget egyenlegre töltik vissza. Vagy mi történne akkor, ha mire visszaváltom már nem élne az a számla?)
-
válasz
Karesz_25
üzenetére
Az a baj, hogy mindenféleképpen webshopon szeretném megvásárolni, kártyás fizetés miatt.
Beszéltem ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy végül is az járható út, hogy megrendelem a jelenlegi tarifámhoz, majd utána módosítok kategórián belül. Csak jó, hogy nekem kell megmondani a megoldást az ügyintézőnek...

-
Karesz_25
csendes tag
Szerintem kérj visszahívást a Telenor oldalán (http://www.telenor.hu/mobiltelefon/lg/optimus-f6/fekete?tarifa=188). Tavaly így rendeltem meg a Samsung Galaxy S4-m, plusz tarifát is váltott nekem a hölgy (Okostarifa 180-ról Smarttarifa extra 3-ra). Plusz minden kérdésemre tudott válaszolni a hölgy, amit kérdeztem tőle a megrendelés rögzítése közben.

-
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni:
Okostarifa 180 előfizetésem van, amire szeretnék vásárolni egy LG Optimus F6 készüléket és egyben tarifacsomagit is váltanék All-In M-re.
Be is lépek a My Telenor oldalára az adataimmal és el is kezdem a rendelést, azonban a választható tarifáknál többféle is van, csak az All-In M nem.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol a hölgy nem igazán volt a helyzet magaslatán és mindenáron azt akarta, hogy menjek be egy üzletbe és ott intézzem el, de én ezt több okból sem szeretném:
- nem biztos, hogy van az adott készülék az üzletben, és ha nincs, akkor feleslegesen mentem oda, álltam sorba,
- üzletben drágább a készülék, mint a webshopban,Ráadásul az tis mondta az ügyintéző, hogy nem lehet egyszerre telefont vásárolni és tarifát váltani. Mondtam neki, hogy ez elég hihetetlen, mert kb. 5 perce néztem az online felületet és ott lehetett, csak az volt a baj, hogy pont olyan tarifát nem engedett választani, amilyet én szerettem volna.
Szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani, hogy webshopon keresztül vásároljam a készüléket és tarifát is tudjak váltani All-In M-re?
Még arra gondoltam, hogy a jelenlegi tarifámhoz (okostraifa 180) megvásárolom a készüléket és utána váltok All In M-re. Mivel mindkét tarifa S-es kategória, gondolom lehetséges köztük bármikor, akár hűség időn belül is váltani.
Előre is köszönöm a segítséget

-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mobilinternet díjcsomagok havidíjas előfizetőknek nekik is elérhető.
-
zoli62
addikt
Kártyás számmal My Telenorba belépve nem látszik a szolgáltatások listája. Másnál is van ilyen hiba?
A most bevezetett próbaajánlatoknál pl. a Deezer 500 MB esetében tényleg nincs havidíja? Mire használható havidíj? Pédául egy All in díjcsomag próbaidőn belüli lemondásakor időarányosan számláznak? -
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
Kerio
őstag
Ez van. 17.-ével megszüntetik a számlám, de 23.-ig ki kell fizetnem, mert akkor van fordulónap. Hiába az, hogy lejárt a hűségidő. A 8 nap arra vonatkozik, hogy ha fel akarom mondani egy Telenor boltban, akkor 8 nap múlva felhív egy ügyintéző, hogy lebeszéljen a megszüntetésről. És ha nem egyezem bele, akkor is ki kell várni a fordulónapot. Ezt az egyik Telenor üzletben mondták el nekem. Vagy hétköznap fel kell hívni a 1220-at, és már nem tudom, melyik melléket kell beütni. Ekkor az ügyintéző kifaggat az okáról, és tájékoztat, hogy a fordulónapig ki kell fizetni a számlát, és onnantól szűnik meg a szerződés. Ezzel a 8 napot lerövidíthető. Vagyis ha a nyolcadik nap 24.-ére esik, akkor beleléptem a következő díjidőszakba, mert nekem 23.-án van számlazárás. Ekkor a következő hónap 23.-ig várnom kell.
Szóval ez gáz...
-
Mi?

A felmondási idő 8 nap.
Bemégy bármely boltba, bejelented a felmondási igényt. Megszüntetik egyből a számod vagy felveszik az igényt, 8 napos határidőre.Az lehet esetleg a probléma, hogy az épp' aktuális hónapot célszerű végigvinni, mert nincs a havidíjak tekintetében részarányos számlázás.
-
Kerio
őstag
Milyen kedves a Telenor. A lejárt hűségem után fel szerettem volna bontani a szerződést. Hát nem sikerült azonnal. "Felmondási idő" van. 30 nap. És persze a 30 napot ki kell fizetnem.

-
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van [link]
Feltöltőkártyás csomagoknál a Telekom jóval olcsóbb ,mint a Telenor. Ők is léphetnének ez ügyben.
-
Melack
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mint suppprtos, nem szeretek telefonálni. Meg az értékesítőket sem akarom elhajtani amikor Smarttarifa csomagot akar rámsózni... De ha nem marad más, inkább, mint személyesen a boltban.
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Telenor még nem gondolkozott azon, olcsóbb és több adatforgalmat adó csomagot adjon, mint a Telekom ahogy most tette?
-
A napokban vezette be a Telenor ezeket a próba ajánlatokat.
Egy hónapig ki lehet próbálni nagy havidíj kedvezménnyel az itt felajánlott csomagokat, ezután visszaáll az alapárazás, illetve -amennyiben egy év hűségidőt vállalsz a csomagra- 500 forint havidíj kedvezményt kapsz egy éven át. -
-
Melack
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm! Már csak azt nem értem, hogy ezt miért nem tudom megtenni a honlapon? Ehhez pl miért kell személyesen bemenni?

-
-
Malanrion
tag
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy most DPI-s előfizetésem van, viszont szeretnék vásárolni telefont, de az üzletbe azt mondták, hogy engedély szükséges hozzá, ezt hol, vagy hogyan tudom megszerezni, illetve, szeretném a saját nevemre iratni a számláimat, de ez elvileg azzal jár, hogy nem leszek többé flotta tag, mivel csak kilépni lehet átíratni nem, vagy rosszul vagyok informálva? Ha kilépnék szerződésbontással mire számíthatok, illetve milyen csomagot ajánlanátok (5k körül)?
-
Sziasztok!
Szerettem volna rendelni egy LG Optimus F6-ot, de tegnap óta elfogyott a webshopból. Van valakinek tapasztalata, hogy kb. mennyi idő lehet, mire újra elérhetővé válik a készülék? gondolom készlethiány lépett fel.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Sziasztok! Két szolgáltató közötti hibáról van szó, ezért mindkettő topikjába beírom.
A következő a helyzet van egy telenor-os magán számom és egy telekom-os céges számom (tegnaptól). A magán számot forward-olom a cégesre, de a forward-olt hívásoknál nem írja ki a telefon, hogy a hívás forward-olva volt. Tehát nem tudom, eldönteni egy bejövő hívásról, hogy annak felvétele most pénzbe kerül-e vagy sem (a magámszámlám egyenlegének terhére.)
Próbaképpen megcsináltam fordítva, telekom-osról telenor-ra forward-olva, így megjelent a telefonon, megcsináltam úgy, hogy minden résztvevő szám telenor-os volt és úgy is működött. Mivel csak egy telecom-os számom van, ezért olyan tesztet nem tudok végrehajtani, hogy minden szám telekom-os.
Melyik szolgáltatónál van a hiba? Vagy melyiknél kell kérnem, hogy engedélyezzenek valamit? (Nem telefonkészülék beállításának kérdése ez elég egyértelmű.)
-
Melack
veterán
Ha a hűségidő március 2-vel jár le, akkor ha már most jelzem a tarifacsomag váltást, az a március 14-i számlazárással fog megtörténni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha elore kifizetted mondjuk bankkartyaval, azt meg gondolom elolegkent kezelik, tehat a hang elofizetoi szerzodes alairasa utan megvasarlod a telefont, amirol kapsz egy aznapi szamlat, nulla forint fizetendo vegosszeggel.
, 10 masodperc alatt kizarta magat a szobajoheto gepek kozul. Ha nem lett volna lehetosegem boltban megtapizni es weben rendeltem volna, akkor ment is volna vissza 8 naposban, pont amiatt, ami miatt a jogalkoto lehetove tette ezt, hogy mivel nem boltban vasaroltam, nem volt lehetosegem megismerni a termeket (itt siman kerdes nelkul meg tud allni meg hangos proszivo, hangos hajszarito, meg ilyenek, szoval nincs ezzel gond).