Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Kicker
üzenetére
Ügyfélszolgálat beszélgetéseidet igen.
"A fogyasztóvédelmi törvény 17/B. § (3) bekezdése – 2012. július 29-től – előírja, hogy a telefonos ügyfélszolgálatra beérkező hívásokat, ezen felül az ügyfélszolgálat és a fogyasztó közötti kimenő telefonos kommunikációt is rögzíteni kell, egyedi azonosítószámmal kell ellátni, és öt évig meg kell őrizni.
...
Függetlenül attól, hogy a szektorális jogszabály a hangfelvétel visszahallgatására, netán jegyzőkönyv kérésére biztosít lehetőséget, ha az ügyfél kéri, számára biztosítani kell azt, hogy a hangfelvétel másolatát díjmentesen lakáscímére postázva kérhesse."[forrás]Egyéb beszélgetéseid ügyében fordulj az NSA-hez.
-
Kicker
őstag
sziasztok
jól hallottam, hogy egy évben egyszer díjmentesen ki lehet kérni a beszélgetéseimet dvd-n?
Egy cimbim mondta, és ő be is ment a vodafonehoz, 2 héten belül megkapta postán...
amúgy ez ijesztő, hogy ennyire archiválva vagyunk

-
kokokka
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Azért ezt érdemes átolvasni :
http://www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog.html
Ezek pedig a kivételek, amikor nem lehet elállni a szerződéstől :
http://www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog-hianya.html
Ha perre kerülne sor a Telenor beakaphatná, bármi is szerepel az általuk papírra vetett kis szösszenetben......
-
club1
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Sajnos van:
A megrendelésre, a kiszállításra, a szerződéskötésre a Telenor ÁSZF-je az itt feltüntetett eltérésekkel, az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a 2003. évi C. törvény (Eht.), valamint a további releváns jogszabályok rendelkezései az irányadóak.
Fontos, hogy az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik az online megrendelésre, mivel a megrendeléssel a megrendelő keresi meg a Telenort, aki a megrendelőt kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel. A távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet nem alkalmazandó – tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.
Ez az, amiről beszélünk. Nem mondhatja azt a Telenor, amit itt mond... -
club1
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Természetesen ezzel csak azokat pattintják le, akik nem tudják, hogy mi az elállási jog és/vagy nem tudnak a sarkukra állni. Ez a szánalmas próbálkozás már egy békéltető testületen elbukna, bíróságig pedig el sem juthatna.
Egyébként én is egyre többször tapasztalom, hogy a jótállási szabályoktól jóval keményebb elállási jog alól egyre több kereskedő igyekszik kihúzni a fejét. Pl. személyes átvétel esetében előszeretettel íratnak alá nyilatkozatot, miszerint az átvételkor megismerhetted a rendelt terméket(ket), így aztán már magadra nem is látod kötelezőnek az elállási jogot, ami papír persze nem sokat ér, hiszen jogszabály alól felmentést nem jelenthet egy fecni. -
bostone
addikt
A minap vásároltam kártyás csomagban egy készüléket a telenortól, viszont a kívánalmaimnak nem igazán felel meg (lépten-nyomon belassul a végtelenségig és ott állunk mindketten lefagyva a zord télben). Létezik hivatalos megoldás, hogy az ominózus darabot visszajuttatom, mire ők leszámolják nekem a nehezen megkeresett forintjaimat?
-
harcosparej
tag
Tudtommal csak ezeknél lehet szabályozni a lebeszélhető keretet. Max mobilodon beállítod, hogy tiltsa le a kimenő hívásaidat vagy max figyelmeztessen ha közelítesz a havidíjadban foglalat mennyiséghez. Van már jó pár ilyen program. Call MEter NG -t használtam egy időben. Eléggé pontosan jelezte az aktuális számla állásomat. Remélem segíthettem.
-
club1
veterán
válasz
harcosparej
üzenetére
A limit tarifák a kártyás csomagok közé tartoznak a Telenor szerint is. Én nem véletlenül írtam postpaid tarifát.
-
tonyrulez
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Javítson ki valaki ha tévedek, de szerintem az itthoni netcsomag nem fog roamingolva működni.
Díjszabás 1-es díjzónában:
Adatforgalmi díj számlásoknak: 169,06 Ft/MB
Adatforgalmi díj kártyásoknak: 163,84 Ft/MB
Meg van még NetRoaming napijegy egy ezresért (50MB után lassítva). -
freaghill
őstag
Ha Németországban vagyok akkor hogy működik a netem, amit itthon kötöttem a Telenornál?
Gyorsabban pörög az adatforgalom, vagy nem megy egyáltalán? -
freaghill
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az az 50 perc ugye ingyen?

Vagy csak annyit telefonálhatok, utána már letilt? -
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Deezer topikban olvastam, pont egy Tipo tulajdonostól, véletlenül nekem is van ugyanilyen telefonom. Ő írt a Deeter supportnek is. Én a Telenort, és a Sony ügyfélszolgálatát kérdeztem meg erről, sajnos megerősítették. Mindenesetre szomorú. Xperia-n nem ez az első korlátozás, amivel találkozom.
-
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mint kiderült, a Sony Xperia telefonoknál nem lehet változtatni a tároló-t
-
-
freaghill
őstag
Mennyibe kerülne a legolcsóbb előfizus tarifa 500mb-os nettel?
-
_ATi_1
senior tag
Üdv!
Van valamilyen szabályzata a klikk-nek arra vonatkozólag, ha valaki 3 havonta új kártyát venne? -
moonguru
őstag
Vége van a jó világnak!
"Feladó: 172
Dátum idő: 01/14/2014 16:13:13
-------------------------------------
Adatforgalmi keretedböl kevesebb, mint 20% maradt. Az adatkeret elfogyàsa utàn a sebességet lassìtjuk. Infò: www.telenor.hu/pluszadat. Üdv: Telenor" -
tonyrulez
őstag
Üdv!
Kipróbáltam a MyTV-t, tetszik nagyon, de az istenért sem tudok előfizetni a másik 2, még ingyenes csomagra. Telenor Online-on azt írja mindkét csomagra hogy felfüggesztett. Ez mitől van?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Számít, hogy egyelőre a promóciós 15 nap ingyenes kipróbálási időszak van még csak jelenleg?
-
harcosparej
tag
válasz
ratobi
üzenetére
DPI tarifák Bármi további kérdésed van írjál rám privátban.
-
ratobi
senior tag
válasz
harcosparej
üzenetére
Erről honnan tudok meg bővebb infót ? Tud segíteni valaki? (DPI)
-
Vangelis
félisten
válasz
harcosparej
üzenetére
Én sem menekülök innen!
kifogástalan!
-
-
zoli62
addikt
Deezer app ICS-en futó verziójában hol lehet állítani a tárolómappa helyét? Nálam a beállításokban szürkén jelenik meg ez a menü.
-
Vangelis
félisten
nekem DPI-vel engedi.
-
club1
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Én sem gondoltam volna, de sajnos tudják, a Vodafone-nál már egy ideje működik a megosztás tiltása. Működésekor a kliensekig csak a kért csomagok egy része jut el, gyakorlatilag használhatatlanná téve a megosztást.
-
club1
veterán
A routerek dhcp szerverei mindig adnak ip címet a klienseknek függetlenül attól, hogy van-e bármilyen internet kapcsolat. Hasonlóan a mobil-hotspotoknak is kell adniuk. Ezek a privát ip cím tartományok teljesen függetlenek az internet szolgáltatástól magától, a router és az eszközök közötti kommunikációra szolgálnak. Az más kérdés, hogy az adott privát kommunikáción keresztül érik aztán el a csatlakozott eszközök az internetet, az adott megosztó eszközön (router/mifi/hotspot/stb.) keresztül natolással.
-
_ATi_1
senior tag
válasz
harcosparej
üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Közben megrendeltem a Klikket a MyTelenor felületen, ami működik is.
Üdv!
-
bozont
veterán
A Smarttarifa Extra Csomagoknál pl engedélyezett a megosztás:[link]
-
asdf_
veterán
Ezt amugy aszf-ileg tiltjak vagy technikailag (tehat mondjuk egy ugy erkezik az adatcsomag a keszulekre, hogy 1 a TTL-je, igy a juzer mar nem tudja megosztani, vagy valami hasonlora tippelnem a modszert). Mert ha technikailag nem tiltjak, akkor arra tippelek tok mindegy mi van az aszf-ben

-
tomp
félisten
válasz
harcosparej
üzenetére
Okostarifa 90-nél nincs tiltás, tökéletesen megy.
-
válasz
harcosparej
üzenetére
Eddig 2 ember jelezte itt a fórumon, hogy újonnan aktivált kártyánál hívást lehet indítani, de az sms küldés nem megy. 1220-on ügyintéző kapcsolta be az sms szolgáltatást. Klikk-nél nem kell megvárni a postai levelet, 1741-en automata praktikum ügyfélszolgálaton meg lehet rendelni.
-
club1
veterán
válasz
harcosparej
üzenetére
Én nem tapasztaltam tethering tiltást a Tré nextnél.
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Szeretném kérdezni, hogy a Telenor engedélyezi-e a tetheringet All-in tarifacsomag esetén? A honlapon nem láttam erről semmit se, de azt tudom, hogy a Voda hasonló csomagja tiltja ezt.
Köszi
Judy -
club1
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
Az 1 Ft-os telefon belépő szintű előfizetéshez olyan is lesz, vagy kell még rá törlesztőrészletet fizetni. Ha annyira gagyi készüléket akar, azt meg talál a blue mobile-nál (Lidl) is, ha meg komolyabb törlesztőrészletes, akkor már olcsóbb lesz a részletfizetéses nem szolgáltatói telefon.
-
club1
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
Az ilyen előfizetőnek egyértelműen bluemobile kártyát fix 33 Ft-os percdíjjal. A telefont meg vegye meg valami műszaki áruházban részletre. Egyértelműen jobban jár, mint a 40 Ft-os percdíjú belépő szintű postpaid csomagokkal és a két év hűséggel, hiszen gyakorlatilag minden hónapban megspórol 20 napi előfizetési díjat (min. 2000 Ft-ot).
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Milyen díjcsomagot ajánlanátok egy olyan előfizetőnek, akinek eddig egy 3k feltöltés 5 hónapig elég volt, hogyés nem használ netet? Első okosteló is kellene hozzá, minél nagyobb kijelővel.
Köszönöm! -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Telenor SIM kártyát Praktikum Ász Expressz díjcsomaggal, amit aktiváltam is. Szeretném a klikk-et is aktiválni, de nem tudok SMS-t küldeni a sim-kártyáról. Hívást kezdeményezni lehet a kártyáról. Valamit esetleg még be kell állítani? -
club1
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Gratulálok, mi nem vagyunk ilyen szerencsések. Tőlünk kb. 2 milka kötbért kér a búcsúért cserébe ez a gagyi szolgáltató. Egyébként én tudok olyan helyeket Budapesten, ahol elég jól működik a Telenor. A cellák 50-100 méteres körzetében pl. majdnem biztosan így van, sőt valahol még 200 méterre is (nálunk sajnos nem, mert itt 4 másik cellával veszekszik a legközelebbi cellájuk). El kell költözni vidéki kisvárosokba, ott azt a 3-5 cellát több száz, esetenként még több kilométerről is elég jól lehet használni.
-
neduddki
nagyúr
HI!
es a mai nappal felszabdultam haleluja, papa!
udv
neduddki
p.s. miert? nyolcszogon nincs terero, halozat foglalt, nagykorut rendszeresen halozat fogllat, eszakjaszsag nincs terro es mondezt egy 2710b-val, mi lett volan velem egy vacak okostelfonnal /tudom a vlaszt maert multkor osszeroffentun paran es az osszes telenoros maszott ki az ablakon tereroert, erdeks modon tobbienek ijje nbaja nem volt.../
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Kicker
üzenetére
ESETEKBEN: 3825 FT
Fizikailag sérült kártya cseréje,
PIN/PUK kód letiltása miatti kártyacsere,
Normál méretű SIM kártya cseréje Micro-SIM-re és fordítva (amennyiben a csere nemtartozik a fenti díjmentes esetekbe)A díjmentes eset ha nem vágod szét és két évnél régebbi de ez rád már semmiképp sem vonatkozik.
-
Kicker
őstag
Tuti nagyon bugyuta kérdés, meg már volt is, de ha sim kártyám van, és microsim-et akarok (, mert új a telóm, és régi sim-em csak azért működik még, mert kivágtam, és épp érintkezik....)
akkor mi a menete ennek? Be kell mennem a telenorba, bárhol, és egy perc alatt kapok másikat, ingyen? Vagy?előre is bocsi, köszi..
-
BeriHampeR
aktív tag
Mennyire gyors a Online vásárlás itt?
Ha most megvásárolnám a telefont új előfizetéssel akkor mikorra várható a telefon érkezése? -
asdf_
veterán
válasz
Gedeon31
üzenetére
Annyiban korrigalnam, hogy szerintem marcius 7-en mar levonjak tole majd a marcius 22-aprilis 6-ig tarto idoszakra vonatkozo torthavi dijat (jeeeeeeeeeeeeee, ilyenkor tudnak tort havidijat csinalni, de erdekes), mert innentol kezdve igy lesz utemben a fizetes es a szolgaltatas, es aprilis 7-en vonodik majd egy honap dija, es aktivalodik egyhavi szolgaltatas.
-
noxon
őstag
Hello!
Manapság mi kell a telenornál egy telefon részletfizetéshez? Online megrendeltem egy telefont és ott csak személyit meg adókártya számot kért. Kérni fognak még mást is az átvételkor? Olvastam, hogy 2012 márciustól lett pár engedmény ebben. (?) -
Gedeon31
addikt
válasz
harcosparej
üzenetére
Eléggé béna rendszer így. Sajnos régóta ez van így megeshet ,hogy egy napért is levonnak egy egész hónap havidíját. Persze letelik a 3 hónap.
(#23111) Bailey van sajnos.
-
Bailey
senior tag
válasz
harcosparej
üzenetére
Ez egy praktikumos sim. Erre is van számlázási nap?
-
Bailey
senior tag
Ha egy 2013.12.20.-án vásárolt sim kártyára ugyanaznap lett a klikk megrendelve, akkor miért küldött ma a 172 sms-t hogy a klikket meghosszabbították, mikor még nem telt le az 1 hónap? Hogy hamarabb vége legyen az ingyenes időszaknak?
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
bozont
üzenetére
Köszönöm az ajánlást, teszteket olvasva elég meggyőző.
Viszont hogy zajlik a vásárlás menete?
Smarttarifa Extra 3 7790 Ft M
Készülék ára üzletben: 4 990 FtHelyben 5.000Ft kell fizetni vagy már az első havidíjat is?
2 év hűség van, viszont ha 1 év múlva le akarom cserélni a telefont akkor azt megtehetem vagy csak hűségidő lejárta után adhatom el a telefont?
-
asdf_
veterán
Jo, hat egy az egyben forint fillerre nem tudtak attolni, mert az tul atlatszo lett volna, az meg a vaknak is kiutne a szemet. Nagy atlagban naluk kijon, hogy az osszes elofizeto utan fizetendo telekomadonyival megemeltek az osszes elofizetest, te epp azok kozott vagy, akik szarabbul jartak. Mi is, csak azt a legegyszerubbet nezem, hogy minima 10 mobilparkolasunk van havonta, ez eddig masodperc alapon max 10 masodperc volt -az inditas es leallitas!-, most meg mivel az elso perc percalapu lett, az rogton 2 percnyi hivasdij. Erre meg ra a lebeszelhetoseg felesbe bontasa, szerinted mennyire jartunk jol?
Es az a jo, hogy banknal ugyanez, a havi 6-7 ezres banki koltsegunk perpill 20 ezernel tart (es ekkor kp-t meg egy fillert sem vettunk fel!), mikozben a szamlaosszesiton ott a szoveg, hogy a bankot forgalmunk alapjan 6-7 ezer ft tranzakcios illetek terheli, szoval itt is duplajat fizethetjuk annak, mint ami a "reszunk" lenne, nem csak a Telenornal... -
club1
veterán
A mi flottánkban a nettó 2 Ft-os adó kb. nettó 3 Ft-os áremeléssel járt. Azaz a flottánkban a Telenor nyerészkedett az adóemelésen. Persze az igaz, hogy ha a hűségszerződés hatálya alatt nem változtatja állambácsi a játékszabályokat, akkor a Telenornak sincs lehetősége változtatni a szabályokon.
-
club1
veterán
válasz
harcosparej
üzenetére
Azért az utolsó mondatodhoz hadd tegyem hozzá, hogy Fidesz flottásként van így. A mi vállalati flottánkban viszont az elmúlt egy éven belül kb. 25%-os volt az áremelkedés, mindezt úgy, hogy a hűségszerződésünket nem engedik kötbér nélkül felmondani.
-
harcosparej
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meglátásom szerint Telenor üldözi el saját ügyfeleit. Kihasználja azt hogy a magyar embernek a többsége még ha rosszabb feltételekkel is de marad a váltás helyett. Belőlük élnek, akinek van esze menekül. Bevezették ezt a forgalmi előleget új előfizetés vásárlásánál. Pl haveromnak All-In M tarifára akart aláírni Sony xperia SP telefon vásárlásával 46ezer előleget kértek amit persze később jóváírnak. Kiröhögte őket oszt inkább T-s lett ottani Next S csomaggal. Én se hordok magamnál ennyi pénzt még ha jóvá írják is félév alatt. Nem olyan világot élünk. Egyedül flottásként érni meg náluk lenni, amúgy egy nagy putri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

klikket rendszeresen megosztom, sőt még géppel is szoktam használni