- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
Nálam újra működik a My Telenorban a Szolgáltatás rendelése/módosítása menü
-
MODERÁTOR
válasz mfranky #23792 üzenetére
Nálam két készülék, a családban több készülék, mind telenoros kártyával megy -hibátlanul.
A hiba szerintem nálad (felétek) lehet.
A szám az S4-ben előfizetéses vagy kártyás? A Nokiában lévő kártya lejárhatott? plusz feltöltés nélkül max egy évig működik a kártya.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
mfranky
őstag
Sziasztok! Van valakinek rajtam kívül hálózati hibája? Nem tud regisztrálni a telefonom a telenor hálózatra (galaxy s4) elővettem egy régi nokiát ami kártyás, nem előfizus, de pin kód után az se tud hálózaton regisztrálni...mi van a telenornál?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
St3ven
addikt
válasz tomi5244 #23749 üzenetére
Korábban nem azt írtad, hogy 46 ezer a kötbér?
Mielőtt a többire reagálnék; most akkor a jelenleg is érvényes, 2 évre szóló szerződésedet szeretted volna felbontani, és új szerződést kötve új telefont is venni kedvezménnyel?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
club1
veterán
Én sem, mivel a szabályzó hatóság és a szolgáltatók között elég szoros a kapcsolat, már csak azért is, mert a vezetőség 15%-a dolgozott itt is, ott is. Viszont az ötletnek szerintem kicsit ellentmond, hogy a korábbi 80% a szolgáltatóknak kedvezett, a 100%-hoz megadott 0 Mbps garantált sebességgel ugyanis nehezebb új kuncsaftokat szerezni...
-
-
simbazz
aktív tag
válasz zoli62 #23782 üzenetére
De legalább ráfeküdtek az ügyre és lesz megoldás
Említettem a minap, hogy a T-Mobile online felülete is a múlt héten roggyant meg. Ott a második levélváltás is megtörtént már, de továbbra is engem tartanak alkalmatlannak. Cseréljek böngészőt, másik gépen is próbáljak belépni, próbáljak kukitlanítani, engedélyezzek popupot, meg ehhez hasonló blődségek. Nem fogják fel, hogy ezt már mind megpróbáltam, és ugyanezeken a gépeken egy másik 30-as szám ügyintézése csont nélkül megy...
Szóval hozzáállás kérdése, kb. ilyesmire számítottam mindkét szolgáltató részéről.Elektromos abakusz
-
zoli62
addikt
My Telenorral kapcsolatban.
"Panaszában jelezte felénk, hogy a MyTelenor felületen nem látszódnak a szolgáltatásai, s nem tud szolgáltatást megrendelni/lemondani sem.
Illetékes kollégáink megvizsgálták vonatkozó rendszereinket, s az Ön bejelentésének is köszönhetően megállapították, hogy rendszereinkben lévő hiba okozza az Ön által jelzett problémát, s elkezdték annak javítását is.
Az probléma elhárításáig türelmét kérjük, segítségét ezúton is köszönjük."
Az mellékes, hogy már egy hete bejelentettem.
-
-
axioma
veterán
válasz timea1991 #23766 üzenetére
En csak azt nem ertem ezekben a nagy adattartalmu mobilnet csomagokban, felteve ha nem otthoni netet valt ki (bar az akkor nem hangelofizu melle vett szokott lenni), hogy kinek szamit a mennyiseg, mi az amit lassitva nem lehet turhetoen elerni? Multkor varakoznom kellett, egy mobilarena-tv adast is megneztem (korabbit) ugy, hogy mondjuk 10 alkalommal volt egy-egy rovidebb-hosszabb ideju szakadas amikor varni kellett a folytatasra, de amugy meg azon kivul hiba nelkul jott. Ennel tobb minek?
szerk. tudom, lehetnek eltero igenyek, akkor modositom ugy, hogy nem ertem a tomeget, amiket ezek a csomagok megmozgatnak...
[ Szerkesztve ]
-
timea1991
tag
Praktikumhoz a 2gb net 2990ft
-
club1
veterán
válasz szabonagyur #23764 üzenetére
Ilyen környezetben egymástól 2-300 méterre is lehetnek cellák, mivel ahol sok ember fordulhat meg, több oldalról is igényel kisebb hatósugarú lefedettséget (az egyes cellák kapcsolati és sávszélesség korlátai miatt).
-
félisten
válasz Viktor0610 #23763 üzenetére
Igen a probléma az, hogy bent jó a net kint meg nagy nulla. És nem vagyok annyival messzebb a toronytól szerintem ha kint vagyok, hogy ekkora drasztikus csökkenésre kell számítani.
Én néha úgy tapasztalom, hogy vissza fele történik a fejlesztés..vagy inkább nem arra fejlesztenek amerre én járok. Sok helyen nekem még telefonálni sem lehet pedig nem a föld alatt vagyok km-rel.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ViCk980 #23762 üzenetére
Bocs, nem olvastam a számokat elég figyelmesen. Úgy olvastam, hogy a kint is jó a sebesség.
A megoldás két féle lehet.
Az egyetemen a net sebességét az intézmény kérésére a Telenor "felhúzta", vagy a kinti net lassabb, a messzebb lévő torony/több felhasználó miatt.Xiaomi 13T
-
ViCk980
tag
válasz Viktor0610 #23761 üzenetére
Szerintem az a baj, hogy ahol van vezetékes telefon is ott működik max-on, ahol a mobil az úr ott + csak működget...
De a benti letöltési sebességet befolyásolhatja az egyetemi "Smart" légkör is...
Ettöl eltekintve sokat nem lehet észre venni a hálózat fejleszésből nálunk...
Szeptember óta Hypernet Heavy csomagban vagyunk, ami kb novemberig hozta is amit kellett..
Azóta + ha már 2 Megabit megvan akkor össze teszem a kezem. De nem panaszkodom, végül is a minimum 0 megabit megvan..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #23760 üzenetére
Jól értelek, hogy az a baj, hogy túl gyors a net?
Hálózatfejlesztés a magyarázat.
Xiaomi 13T
-
félisten
Sziasztok!
Elég fura jelenségre lettem figyelmes. Pár napja a Miskolci Egyetemen tartózkodom és csináltam pár speedtest egy Galaxy ACE 2 telóval, teló szerint HSDPA volt mindenhol.
Épületen belül le 7-7,5Mbit fel. 2-3 Mbit
Kint szabadtéren le:1-2 Mbit, fel 2-3 Mbit.Van erre valami értelmes magyarázat?
-
asdf_
veterán
válasz s3toraph #23755 üzenetére
3 napos vasarlastol elallasi jogod nincs. Hibas termek eseten, ha a hiba a rendeltetesszeru hasznalatot akadalyozza, akkor az elso harom napban elado nem javithat, hanem cserelni koteles (ha nem tud, akkor meg
penz visszaa vasarlas elotti allapotot kell visszaallitani, tehat ismet jogosultnak kell lenned kedvezmenyes keszulekvasarlasra), ennyi. Hogy ez ilyenkor hogyan zajlik, hogyan kene zajlania, bevizsgalhatjak-e egyaltalan a hibasnak jelzett termeket, vagy egybol cserelni _kell_ (volt mar erre a velemenyre juto birosagi dontes) abbol mar a fogyved topikban is volt egy par jo csorte pro kontra, itt nem mennek bele, meg offkent sem) -
s3toraph
senior tag
válasz 313313 #23756 üzenetére
Én sem azt mondom hogy hánynám őket kardélre ezért, viszont egyrészt nem olyan sok teló az ami egy szolgáltatónál van, másrészt akkor mit mond ha megkérdezed hogy mit tudna még ajánlani és miért?
De nézzen utána, ez ok, inkább mint hülyeséget mondjon, az nem gáz, csak legalább annyit tudjon, hol kell. Ami problémás, ha keveri a dolgokat és szentül állítja hogy úgy van, ezzel akaratlanul, de megtévesztve a kevésbé jártas vásárlókat...Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
313313
addikt
válasz s3toraph #23755 üzenetére
Nem védeni akarom őket, de amennyi telefon van a piacon (nyilván a palettájukon nem sok...) azért nem olyan egyszerű megjegyezni ezeket a főbb adatokat se, pláne úgy, hogy egyik-másik nem egy technikai zseni...
Másrészről alapbér+jutalékrendszerbe dolgoznak, nyilván eladás/bevétel lobog a szemük előtt...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
s3toraph
senior tag
válasz Melack #23753 üzenetére
Legalább lenne náluk egy specifikációs lap kéznél, vagy valami. Mondjuk az értelmesebbje ilyenkor a gépen, ami előtt ül, szépen ránéz gsmarena-ra. Vagy még mellé a mobilaréna tesztet, vagy mást, ahol pl. ugye le van írva mennyi a szabad/ténylegesen felhasználható belső tárhely. Ez már valami, de azért illene tudniuk az alapvető dolgokat, és nem keverni, ha már a spec nem megy.
(#23754) asdf_ v: Tudom és olvastam, de ha megfigyeled, ezt le is írtam, hogy tisztában vagyok vele, mert olvastam. Ott mikor kérdeztem a 3 naposat. A 8 naposat azért kérdeztem egy másik helyről(ED), mert itt arról volt szó, hogy a telenornál nincs és miután 313313 írta hogy 3 napos nincs már régóta, érdekelt, máshol ha ez a 8 napos webes oda van írva, na akkor mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
Melack
veterán
Telekom honlapja is így dolgozik, külön kellett néznünk, hogy mennyi RAM van bennük. Mert háttértárnak mindent írtak. Plusz a boltban az eladó sem tudta, illetve keverte a memória / háttértár fogalmát... Imádom őket.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
club1
veterán
válasz Melack #23751 üzenetére
Így érthető. 512 MB RAM, amiből jó ha 200 MB szabad egy szűz telefonon. A gyártókat kötelezném, hogy a RAM méretét az elérhető szabad méretben adják meg. Mert ez kb. olyan, mint ha egy autóra azt írnák, hogy 200 LE-t tud, de alapból sajnos benzinnel csak 72 LE hozható ki belőle (a katalógusban az utóbbi mondatrész nélkül).
-
tomi5244
őstag
válasz tomi5244 #23653 üzenetére
Sziasztok!
Közben voltam a telenornál, 26 ezer a kötbér, ha a hűség lejárta előtt szeretnék telefont vásárolni. Mivel annyira tele a hócipőm a jelenlegi telefonommal és új/független készüléket nem tudok vásárolni így úgy döntöttem, hogy benyelem a kötbért.
Ott a helyszínen meg is igényeltem a dolgot, viszont ezt a telenor pár perc várakozás után szépen elutasította! Mondta a srác, hogy most következik a második kör, ír egy kérvényt a telenor - erre az ügyre illetékes -osztályának és ott fogják elbírálni az ügyemet ami 30 napos határidővel bír. Nem feltétlenül lesz annyi de pár nap alatt sem lesz meg. Kérdeztem, hogy mi a tapasztalat ezen a téren, de csak hebegett habogott, nem angyon akart mondani semmit, csak annyit fűzött hozzá, hogy ez jóformán az elbíráló személy jóindulatán és kedvén műlik...
Tanulság az, hogy ha még kötbért is szeretnél fizetni azért is meg kell "harcolni" és semmilyen garancia nincs rá, hogy meg is tehetem!! Azt nem értem, ha ugyanúgy előfizetőjük akarok maradni és ismét aláírok két évet, plusz ki köhögöm a kötbért is akkor mi a francért kell még ezt is megnehezíteni/el lehetetleníteni??
-
313313
addikt
válasz s3toraph #23747 üzenetére
Sajnos többi kérdésedre nem tudok válaszolni.
Netes rendelésnél normál esetben fenn áll a 8 munkanapos elállás joga, mivel nem láttad a terméket. Ám ez alól a Telenor kibújik, így nem tudod érvényesíteni ezt a jogodat...Szerk: Elvileg vonatkozik kipróbált, használatba vett termékre is, de nyilván meg kell őrizni minden műtyürt, fóliát, illetve karc és hiba mentesnek kell lennie...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
s3toraph
senior tag
válasz 313313 #23742 üzenetére
Értem, köszi. Ez igazából csak érdekelt, a fentebb olvasottak miatt.
Mondjuk itt ez a 8 nap akkor mire jó? Ill. kipróbált, használatba vett termékre vonatkozik-e szerinted?Esetleg többi kérdésemre te vagy más tud válaszolni?
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
shaggy
aktív tag
Ha a telefon azt írja bekapcsolás után a sim kártyát nem sikerült regisztrálni?
régi a kártya feltöltős és rég volt töltve rá akkor gondolom lejárt és akkor megszünt ez a szám gondolom? -
313313
addikt
válasz s3toraph #23741 üzenetére
Már jó ideje nincs vásárlástól való elállási jog 3 napon belül, legalábbis műszaki cuccoknál.
Az más kérdés, hogy Tesco...etc alkalmazhatja és erre hivatkoznak.
Vásárlást követő 3 napon jogod van cserére, ha akadályozza a rendeltetésszerű használatot a hiba... Bár ha nem vagy szemfüles, ez alól is kibújnakHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Ha online rendelek készüléket új előfizetőként, akkor mit kell kapnom pontosan (milyen és hány db papír), mit kell aláírnom? Mire figyeljek?
Gondolom így kapok az új készülékhez egy SIM kártyát is. Ha pár nap múlva át akarom erre hordozni a régiről a számot, ami nem telenoros, az mennyibe kerül?
Ha az üzletben veszem meg a készüléket, van 3 nap vásárlástól való elállási jogom? Vagy ez sincs, ki van kiskapuzva, mint az online 8 napos?
Mi történik, ha az adott készülékkel a helyszínen vásárláskori kipróbáláskor, vagy a 3 napon belül gond van, pl. gyárilag pixelhibás, és nincs belőle másik raktáron, és nem is tudnak beszerezni 3 napon belül? Visszakapom a pénzem? Vagy kitolódik a 3 nap, egészen addig amíg be nem tudják szerezni? Vagy mi lesz?
Ha 2 évre aláírok, és menet közben feljebb váltanék XS-ről S-re mondjuk, akkor olcsóbb lesz-e a havi törlesztője a telefonnak? Vagy az annyi marad mint amikor aláírtam?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a gyors segítséget nektek és további jó fórumozást!
-
B.i.L
senior tag
-
MODERÁTOR
-
B.i.L
senior tag
válasz Viktor0610 #23723 üzenetére
Köszönöm srácok a sovány vigaszt ,akkor kivándorlok,vagy megkeresem az őshazát.Egyébként jogos,hogy magasabb kategóriára kedvezmény megy,nekem meg Kettő előfizetésem van,mondjuk havi 13-15k.Tudom ez nem sok,de nem is kevés.Majdnem ott van,mintha nagyobb csomagom lenne.
Más_van regem a mytelenoron`,de nem teljeskörű.Ha törlöm és megint beregelek(ez is szép szó ám)láthatom mindkettő előfizetésemet?Mert most csak az elsőt látom.Horgászni mentem...B.i.L
-
bopeti98
őstag
válasz Viktor0610 #23732 üzenetére
Sajnos nem működik.
Pár napja még működött de holnap lejár a 3 hónap ingyen klikk és természetesen most nem lehet lemondani. -
MODERÁTOR
-
Gigicuci
senior tag
válasz Viktor0610 #23727 üzenetére
Most Nexus 4-em van, az is "csak" max. HSPA-t tud, ugye? Tehát az LTE jóságából eddig sem kaptam, így nem fogom észrevenni a különbséget.
-
MODERÁTOR
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
USA Iphone 5s (SIM free, contract free) viszi majd itthon a Telenor szélessávú internetet?
Nem kell nekem LTE, csak az edigi díjcsomagot tudjam használni, amin van mobilnet is.
Köszönöm a választ előre is!
-
atosan
veterán
Na várjunk csak, visszaolbasva lehet, hogy félreérthetően írtam, akkor bocsi.
Konkrétan egy Samsung galaxy trendről ban szó, ami kártyásan 39 ezer egynéhány, xs-ben 9990, bónusszal 0. Ihen lehetne több is, mindegyik szolgáltatót nézegetem, sehol sem jobb, van ahol ez a telefon még 10-sel drágább. Csak hogy üdvözlés előtt tisztázzuk.Maine coon
-
KamuMazsola
őstag
válasz Viktor0610 #23723 üzenetére
A Telenor oldaláról:
"Személyes ajánlatodat a velünk töltött évek száma és az átlagos havi költésed alapján állítjuk össze, amelyeket megtekinthetsz a MyTelenoron.,,
Nekem is kicsi csomagom van, de a tiéd az a 35 perces még olcsóbb, erre elképzelhető, hogy készülékcsere esetén 1000 Ft a kedvezmény. M, L, XL csomagok esetén nem ritka a többtízezres kedvezmény sem. Viszont nem kell készülékcseréhez új telefonszámot venned és így mint bónusz nem változik a telefonszámod. Azért ki lehet fogni néha egész jó ajánlatokat, persze nem a sokszázezer forintos készülékekre gondolok.Üdv.: KamuMazsola
-
MODERÁTOR
Szerintem már az is kedvezmény, ha nem kell új számot vegyek az új készülékhez.
Abban igazad van, hogy lehetne forintkedvezmény is, de szerintem nem forintkedvezmény kellene, hanem az árak lehetnének alacsonyabbak X vagy Y csomaggal.Tisztában vagyok vele, hogy ez tőlünk nyugatabbra másként megy, de ez szerintem nem csak a szolgáltató hibája.
Xiaomi 13T
-
B.i.L
senior tag
válasz Viktor0610 #23721 üzenetére
Tiszta sor
Csak nincsen semmi kedvezmény...így 6 év után ,ha érted mire gondolok.
De kimerem jelenteni,hogy kevesebbet fizetek,2 kihozott készülékkel(az egyik részletre volt),mint elötte.Bár ott a készülék volt drága : Okos90+Sony LVWM+35perc(régebbi telóval)[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
MODERÁTOR
-
B.i.L
senior tag
És valaki kifejtené,hogy mikor van Bónusz?
Mert idestova 6. évem a Telenornál...de bónusz nuku - szvsz 1-ezer nem sok,aki meg 9990.-helyett 0.-ft-ért kapta meg a telefonját,azt üdvözlöm
2 év Mobil Online Éjjel-Nappal /törölve ez hiba volt,de nem fejtem ki.
2-5 év valami alap 1350.-huf-os csomagocska + 1 Gb net
3.év után + 2. előfizetés Okos90
5...évtől Start...semmi kedvezmény...Bónuszban csupán valami ezrest emlegettek,de lexartam - az nem kedvezmény + Start 2. telóra,röviden,és minden csak a meghirdetett árakon.Most a második 2*2 év hűségem megy(2 teló azaz 2* Start és letelt az első 2 év hűség)utána lett meg hosszabbítva,és f rissítve.Nem értem na*
Jah és volt benne családi* is...[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
taip
senior tag
válasz Viktor0610 #23717 üzenetére
Egész biztosan fizetős.
Dominóról olyan csekély 67 Ft/perc, díjcsomagtól függetlenül.Aki nem hiszi, járjon utána.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
MODERÁTOR
-
sid87
senior tag
Hello!
Telenoros vagyok. Barátnőm viszont Telekomos. Azon gondolkoztunk hogy bevesznek családi kedvezménybe, csinálnánk egy sim-et, de azt rögtön átirányítanánk az én telenoros számomra. Ez így működhet?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Melack
veterán
válasz #42308056 #23712 üzenetére
Boltban tudják megmondani, legalábbis neten még nem láttam nyomát.
XSes előfizetés árát vedd kedvezménynek - nekem is az előfizetésre fizetett összeg átlaga volt a kedvezmény, olyan 8.600 Ft körül (pontosan már nem emlékszem)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
törölt tag
Ha már szóba került ez a bónusz dolog, valahogy meg lehet nézni hogy állok vele? Vagy ez csak akkor derül ki ha már vehetek vele új telefont?
Ez a bónuszos ár amúgy mennyire versenyképes egy újonnan kötött XS kategóriás árhoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
secler07
tag
Nagyon köszi mindenkinek, erősen gondolkozom, hogy átmegyek a kékekhez, mert úgy látom mostanában csak ők tudnak "normálisan" árazni a telefonokat
-
atosan
veterán
válasz KamuMazsola #23707 üzenetére
Ó, értem. Évek óta ugyan abban a csomagban vagyok, de boltban mindig azt mondták max 1000 ft bónuszom van.
Maine coon
-
atosan
veterán
válasz KamuMazsola #23705 üzenetére
Én is mindig boltban szoktam intézni, ott mindig azt mondták vihetek telefont, de 19 hónap után még alig van bónusz. Múlt hónappban online rendeltem visszahíbással, és lám a 9900 forintos telót 0-ért kaptam, hölgy azt mondta ennyi jár, szerintem ez jó.
Maine coon
-
secler07
tag
Sziasztok !
Telenornál, ha új előfizetést kötök 2 év hűséggel, akkor mennyi idő után lehet legkorábban készüléket cserélni ? Másik T-s szolgáltatónál, ugye 21 hónap aranykártyával ... itt vannak ilyen megkötések ? Előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest