Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
Szerintem havi 9.990 Ft-ért nagyon megéri és korlátlanul lehet telefonálni és sms-t küldeni bármely belföldi hálózatba. Lehet, hogy tarifacsomagot fogok váltani.
szerk: Egyébként ÁSZF szerint a Flow Total 1 tarifacsomag havi díja 29.990 Ft, gondolom ez a 9.990 Ft-os havi díj egy promóció keretén belül érvényes és 2 év hűség aláírásával.
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nem kértek semmit...
Én jó ügyfél vagyok.
-
-
B1T3
addikt
Igen, ez bennem is felmerült, ám az előfizetőnek szokták kérni a személyi igazolványát és lakcímigazoló kártyáját. Közben telefonon azt mondták, kell egy ügyféljelszó (vagy valami hasonló, nem emlékszem szó szerint
), és ebben az esetben az előfizetőnek nem kell személyesen megjelennie.Köszönöm ismét a választ!
-
tomp
félisten
Flow1 tarifa lte modemben: 95mbites letöltési sebesség!!!

-
WP14
őstag
Sziasztok!
A kérdésem: ha egy adott mobilszám hívásra "a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható, kérjük ismételje meg hívását később!" mondja be, de az sms kézbesítése megtörténik, az ugye azt jelentheti, hogy külföldön van az adott számhoz tartozó előfizető és nincs anyagi kerete hívást fogadni, de a telefon be van kapcsolva, mivel szöveges üzenet átmegy? Jól gondolom?
Köszi a válaszokat előre is. -
B1T3
addikt
Üdv!
Adott egy új telefon, amelybe már micro SIM kártya kell. Előfizetés mellé lett vásárolva, ebben az esetben van díja a cserének/méretre vágásnak? Továbbá a régit magával kell vinnie a tulajnak?
-
Tompie
őstag
Hali!
Nálatok működik most a Telenor mobilnet?
Nálam nincs se 2G se 3G, Bp. III. ker. Békásmegyer.köszi
-
asdf_
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Talan egy oldalt sem kell visszalapozni...
-
Varszegig
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Ááá, elő sem fordulhat ilyen.
(Csak egy pár napot olvass vissza
) -
Varszegig
veterán
Értelmes csomag lenne, ha nem társítanák 2 év rabsággal. És ugye ismerjük a telenort: egy év múlva bocsi, de sajnos 2x-esére emeljük a havi díjat, de kötbéresen leléphetsz, vagy bocsi, de a csomagot megszüntetjük átteszünk hülyetarifa4-be, 3x havidíjért, de kötbéresen leléphetsz. Szóval azért óvatosan

-
tomp
félisten
Flow tarifacsomagok.
Érdekesség:
A 4G/LTE hálózat 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe, maximum 150 Mbit/s letöltési sebességig.
Azaz jelenleg még csak a Flow tarifákkal érhető el a leggyorsabb LTE hálózat. -
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést. Nálatok működik most a Telenor-os mobilnet?
-
asdf_
veterán
válasz
dedike
üzenetére
A reszletes szamla nem szolgaltatas, plane nem olyan, amiert penzt kerhetnek. Az Elektorinkus Hirkozlesi Torveny alapjan dijmentes kotelezettseg.
138. § (9) Az előfizető kérésére a szolgáltatónak az adatkezelési szabályok figyelembevételével biztosítania kell, hogy az előfizető a kezelt adatok törléséig díjmentesen megismerhesse a fizetendő díj számításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokra vonatkozó kimutatást.
-
törölt tag
Nem tudom, hogy megéri-e a huzavonát Okt. 21-től Angliában leszek, bár ez az egész online lejátszható (kivéve az eszköz visszaadása).
-
törölt tag
Nekem sem tetszik ez a dolog. Nagyon el vannak tévedve... hol lehet bejelentést tenni? Érdemes alkut ajánlani nekik? A teljes levél: http://gtx.hu/telenor.jpg
-
Vangelis
félisten
Nekem most ezek vannak: (remélem így nem ér baleset?!)
Telefonszámhoz tartozó aktív szolgáltatások
Szolgáltatás Havidíj Egyszeri díj Aktiválás Lejárat
DPI Alap tarifacsomag Nincs információ Meglévõ 3 175 Ft 0 Ft 2013.09.25
DPI Mobil Online 200 MB Nincs információ Meglévõ 444 Ft 0 Ft 2013.09.25
Emeltdíjas és felnőtt tartalmak: LETILTÁS Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.10.02
EU-n belüli üdvözlő SMS-ek: LETILTÁS Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
Internetezés külföldön (GPRS roaming): LETILTÁS Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.10.02
Magas forgalmi limit: 16 500 Ft Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
MMS Információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.10.02
NetRoaming napijegy Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
Pay Market Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
SMS Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
SMS-kedvezmény Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
TravelSure Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
TravelSure Információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
WAP hívás adataktiválással Nincs információ Meglévõ 0 Ft 0 Ft 2013.09.25 -
-
real777
tag
azt irta a számla, hogy ez csak szeptember 3.-án volt,aztán semmi. 23-a volt a számlaforduló.tehát arra az egy napra hozta ki.
-
real777
tag
és most lemondhatom vagy késő van?
-
tomp
félisten
Találkozott már valaki ilyennel?

2napja kezdődött. Olykor elmegy az adathálózatom majd miután visszajön, ez az értesítés fogad. Amíg nem megyek rá addig inaktív a net azaz jelzi, hogy van de semmi forgalom nincs. Ha rámegyek akkor bejön a böngésző egy ip címmel majd rögtön ki is lép és aktiválódik a forgalom is. Miért kell betárcsázni?
-
real777
tag
a pontos megnevezés emelt díjas hangalapú mobil tartalom szolgáltatás. ez mi lehet?mivel semmire nem fizetett elő

-
real777
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de nem tudom hova kellene.
remélem tudtok segíteni.páromat hívták szülei, hogy valami hangalapú hívást/szolgáltatást kiszámlázott neki a telenor 11percet ami 7500-ba kerül. mi lehet ez?
köszönöm ha tudtok segíteni! -
Vangelis
félisten
Nyugi ezek nem.
Én is ma hívtam Őket, és azt mondták, hogy minden havidíjkon felüli szolgáltatást egész hónapra számláznak ki.
A havidíjat tudják bontani napra.Érdekes, mert a többi DPI-s ismerősnek tudtak bontani napra.. csak nekem nem.
Nem az összeg a gond, hanem az, hogy kinek, hogy számláznak.
A dijcsomagért cserébe még vissza is jöttem....nem azért mert annyira a szívemhez nőttek!
-
g0dl
addikt
Más is tapasztalt voip tiltásra utaló jelenséget mostanában? ( engem nem hallanak, de én igen)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
A szerződés kétirányú, Te leszerződtél hogy használod két évig, ők leszerződtek hogy biztosítják két évig. Mondd meg nekik hogy a szerződés felbontása mellett, mivel nem tudnak olyan vagy jobb csomagot kinalni, a hátralévő időszakra eső előfizetési díj kétszeresét kéred kötbér gyanánt, és akkor rendben vagytok. Persze fapofával.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
meroly
veterán
Sziasztok!
T-mobile Dominos SIM-et lehet telenorhoz valami hasonló feltöltőkártyás csomagba hordozni?
-
Melack
veterán
Nah, újra itt. Szeretett Alcatelem nem javítható, ezért új készüléket ad a Telenor. A kérdésem az, hogy melyik árlista alapján? Előfizetéses vagy feltöltőkártyás, vagy hogyan?
-
törölt tag
Ma kaptam levelet a Telenortól, hogy a Hipernet 84 tarifacsomagot megszüntetik és helyette a Hipernet Heavy tarifacsomagot aktiválják az előfizetésemen. A levélben azt taglalják, hogy amennyiben nem tetszik a tarifacsomag, díjmentesen módosíthatok, de ezt nem szeretném, ha csak nem az utolsó megoldás. Mivel kedvezményeket is igénybe vettem, a levél azt is részletezi, hogy 15 napig felmondhatom a szerződést de a kedvezménnyel azonos kötbért kell megfizetnem, nos ezt sem szeretném. Nem tartom fernek, hogy ők úgyszintén 2 évig vállalták a tarifacsomag teljesítését, aztán most beállítanak egy ilyennel.
Mivel számomra ez kedvezőtlen és egyébként is október végén Angliába megyek dolgozni, nincs szükségem az előfizetésre.
Mit tanácsoltok?
-
Karesz_25
csendes tag
A Hipernet Medium 4990 Ft, addig a Hipernet Heavy 6990 Ft...
Ráadásul nekem elég az a 10 Gb nappali forgalom...
Másrészt mennyire korrekt, hogy eddig úgy adták el, hogy lehet 4G/LTE-re csatlakozni, ahol van, most meg még 3 hónap és marad a DC-HSPA+ hálózat... Na mindegy... 
-
Karesz_25
csendes tag
Már eltelt a 19 hónapom a Hipernet előfizetésemből és most akartam hosszabbítani Hipernet Medium + 4G/LTE-s modemre, de a Hipernet 4G-nél ezt találtam a telenor.hu-n:
"Az elérhető sebesség tarifacsomagonként eltérő, de most bármely adatforgalmi keretet biztosító Telenor számlás tarifacsomaggal vagy havidíjas Mobil Online szolgáltatáscsomaggal az év végéig kipróbálhatod a 4G hálózat hihetetlen sebességét! 2014. január 1-től azonban a 4G/LTE hálózat csak Smarttarifa 5,6; Smarttarifa Extra 4,5,6 és Hipernet Heavy, Pro tarifákkal lesz elérhető."
Na már most, ha én hosszabbítok, akkor december 31-ig tudok fellépni az LTE hálózatra és utána meg "csak" a DC-HSPA+ hálózatra, mint most is (pont a 4G/LTE miatt hosszabbítanék, de így...) ?
-
Prien
addikt
Sziasztok!
Hipernet Heavy előfizum van, tervezek SIM kártyát cseréltetni fekete USIM kártyára. Jelenleg 11-14 mbps sebességgel jön a szolgáltatás. A modemem 21mbps-t tud. Még nem DC-HSDPA. Gyorsulhat a net pusztán az USIM kártya használattól? -
tomp
félisten
Az előbb elment az adatkapcsolatom pár mp-re majd miután visszajött, kaptam egy rendszerértesítést, hogy "Bejelentkezés a hálózatra: Telenor HU" Rábökve behozta a telefon a böngészőt egy ip címmel majd ki is lépett. Érdekes. Tesztelik az egyedi adathálózati bejelentkezést?

-
harcosparej
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
nekem 5 napra 649ft. Érdekes nekem az nap jött meg mikor átállt a számom. Elsőre azt hittem ennyivel kevesebb lesz majd a következő havi, aztán ráeszméltem, hogy nem így működik. Betudom regisztrációs díjnak, dobok egy pacsit nekik ha ezért akarnak lehúzni... Nagyobb összeg lenne balhéznék, de ez még belefér a költségvetésembe.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Azt meg tudjátok nekem mondani, hogy Vállalati okostarifák esetében melyik tipustól felfelé nem lassítják a beépített adatmennyiséget? Esetleg egyiknél sem lassítanak?
Sajnos ez a kapott papírok alapján nem egyértelmű.
-
colker
tag
Most lett egy Hipernet Medium előfizetésem és felmerült bennem pár kérdés.
A telenor oldalán alapból lett profilom és betudok valahogy lépni vagy regisztrálnom kell?
Ha regisztrálnom kell hogy azonosítják be a számlához a profilt?Regisztrálásnál a telenor azonosító fogalmam sincs mi mivel havi számla még nincs amin szerepelne,a jelszóhoz pedig csak azt tudnám írni amit megadtam rendelésnél 4jegyű jelszó..
Az extre kedvezményeket a telenor oldalán belépve is tudom majd aktiválni vagy csak az ügyfélszolgálatos telefonon?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de oké utána nézek mert ezt nem hiszem el.