- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
válasz ViCk980 #26313 üzenetére
Köszi, csak itt azt írja h felhasználható 0MB, amit én is tudok, mivelhogy lassítva van,
de hogy mikor és mennyit az nincs itt, és én azt szeretném tudni, mivehogy erős a gyanúm h vagy átcseszik a telenor (érdekes mód épp most járt le a hűségem, és a mostani csomagok rosszabbak), vagy valaki lopja a netemet
Uh ennél részletesebb akkor nem létezik?(Az átcseszést esélyesebbnek tartom)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ViCk980 #23762 üzenetére
Bocs, nem olvastam a számokat elég figyelmesen. Úgy olvastam, hogy a kint is jó a sebesség.
A megoldás két féle lehet.
Az egyetemen a net sebességét az intézmény kérésére a Telenor "felhúzta", vagy a kinti net lassabb, a messzebb lévő torony/több felhasználó miatt.Xiaomi 13T
-
axioma
veterán
válasz ViCk980 #22857 üzenetére
En a tv stickhez akartam feleleszteni, es kimondottan a korabbi adasok visszanezesere, amiket jo esellyel nem vettem fel, de idonkent erdekes lehet, es a tv sajat oldalan sincs mindig minden fent. De egyelore a stick-en nem muxik (verzio miatt), a telefonon meg nem jottem ra, hogy elozo napra hoygan lehet visszamenni vele, csak ejfelig. Elo adast tenyleg hulyeseg nezni rajta, ha ott a tv is, ha nincs rajta amugy vita a csaladban.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ntomi0730
senior tag
válasz ViCk980 #22616 üzenetére
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, mert Nekem is hasonló a esetem mint Neked, csak Én 2014.02 hóban leszek jogosult készülék vásárlásra. Azt a választ kaptam az ügyfélszolgálattól, hogy természetesen jogosult leszek készüléket vásárolni, csak annyi a különbség, hogy a tarifahűség 2015,11,19-én jár le(mivel 2013.11.19-én kötöttem), míg a készülék vásárlás esetében a vásárlás napjától számított 2 év. Tehát a tarifahűség, és a készülék "hűség nem egy napon jár le. Ill. még azt is mondta kérdésemre, hogy ha nem vásárolok készüléket, akkor is marad a 7.490.-. Ezzel nem értek egyet, de ez van, majd még ennek is utánajárok. Egy másik kérdésemre, hogy ha letelik a tarifahűség, és nem vásárolok készüléket akkor mi történik utána, ill. megszűnik-e a tarifacsomagom mivel már nem forgalmazzák ezt a flow1-et? Erre azt a választ kaptam, hogy nem szűnik meg, csak annyi különbség lesz, hogy tarifahűség nélkül automatikusan megy tovább. Röviden ennyi. Neked jár a telefon vásárlás lehetősége. A boltba menj vissza, és igenis kérd Őket, hogy beszéljenek a központtal, mert valamit rosszul értelmeznek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz ViCk980 #22616 üzenetére
Ha nem kaptál készüléket a csomaghoz, akkor ne hagyd annyiban. Mindenképpen jár hozzá!
Vagy még azt tudom elképzelni, hogy akkor a készülékvásárlás nélküli havidíjat számlázzák ki 2 évig (5990Ft).
Írj levelet az ügyfélkezelési csoportnak, persze lehet,hogy rajta ülnek majd 30 napig...A kevés is több a semminél.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest