Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
Sziasztok!
Sokan panaszkodnak az 50-50% lebeszélhetőség miatt, és erre ma mit látok?

"Mindenirány szolgáltatás Nincs információ Meglévõ Jövőben aktiválódik 0 Ft"
Az ügyfélszolgálat szerint 100% lebeszélhetőséget jelent minden irányban! (remélem jól tudja, mert publikus infót nem találtam róla)
Ui:
Mivel csak "idegen" számokat hívok, nekem nagyon is jól jön! (anyagilag)
-
tomp
félisten
válasz
Karsa Orlong
üzenetére
Örülj, hogy már nem ZTE modemet adnak az lte hálózathoz. Az megégette a kezemet és megolvadt benne a SIM kártya. 2hét elteltével pedig kékhalálozott a rendszer mert károsodott a modem elektronikája.
-
cigam
titán
válasz
Karsa Orlong
üzenetére
Az utolsó mondattal megválastzoltad a kérdésed. Ez ilyen.
-
Karsa Orlong
újonc
Sziasztok!
Új telenyomor HUWAEI E3276 LTE modemmel kapcsolatban lenne kérdésem. Az új modem kb 10 perc használat alatt leszívja a laptop akkumlátorát teljesen, a régi trémobil ZTE MF190 kb 70 perc alatt szívta le, pedig 3 éve vettem. Az internetezési szokásaim nem változtak, a laptop is ugyanaz, mindkét modem működik most is: telenyomor 10 perc, trémobil 70 perc. Viszont a telenyomor sokkal jobban melegszik, mint a trémobilos. Bevittem az üzletbe, ahol azt mondta a kiscsaj, hogy "be kell neki járatódni, majd javul". Nem javul. Lehet, hogy csak én fogtam ki selejtet, de az bizonyos, hogy az áramot saját maga és környezete melegítésére használja és iszonyat sokat fogyaszt. Ha túlmelegszik (másfél-2 óra intenzív netezés: nagyrészt szakmai folyóiratok, publikációk letöltése, filmletöltés soha), lefagy. Ilyenkor már a kezemnél jóval melegebb. Amikor bekapcsol, kb 2 percet spekulál, ezalatt látványosan meghúzza a villanyt (tompább a fény). A laptop akkuról emiatt nem használható netezésre, ami elég nagy gond, mert sokat utazok. Volt valakinek bármilyen tapasztalata ilyen modemmel kapcsolatban? A környezetemben senkinek sincs. Előre is köszi a választ!
Már azon filózom, hogy visszaviszem és szerződést bontok, benne vagyok még a 30 napban. Érdekessége továbbá, hogy kétszer akkora, mint a ZTE-modem, olyan nagy és bumfordi, hogy a mellette lévő USB-csatlakozásba semmi nem dugható be, mert nem fér oda. LTE-t tud használni, de eddig csak Pesten tette. Pest mellett lakom 36 km-re, ott már WCDMA-t és WC-HSPA+-t használ váltakozva. Voltam vele Szegeden, Győrben, Miskolcon és Sopronban, sehol nem használt LTE-t csak Pesten. Az öreg trémobil ZTE-modem csak 3G-t tudott használni, minimálisan volt csak lassabb, de tized ennyit fogyasztott.
-
-
Vangelis
félisten
Megjött az első DPI-s számla

Király. 547Ft
(1napra)Sajnos nem tudják megnzni rendszerhiba miatt mi a tartalma.
(1 napra azért sok a 547ft)09.26.án írtam alá és már 09-27.én el is készült a számla

Számlazárás minden hónap 25. napja.
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Ha a Telenortól szeretnék kártyás csomagban telefont venni a webshopon, akkor:
- Személyes átvételnél (boltban, kiszállítás nélkül) a webshopos árat kell fizetni, vagy a boltit?
- Céges vásárlásra van így lehetőség, vagy azt mindenképpen a bolti áron kell?
- Mikor lehet átvenni ilyenkor a telefont? Kiszállításnál 72 órán belül hozzák, személyes átvételnél azonnali, vagy másnaptól?Köszi.

-
Vangelis
félisten
Nah gyerekek mától újra ITT VAGYOK! Közöttetek

-
darvinya
titán
válasz
harcosparej
üzenetére
Ha lenne stick driver android-ra akkor igen működne OTG-n.
-
harcosparej
tag
Szevastok! Telenoros mobil netet (stick-et) rálehet kötni Tabletre (nincs benne kártyának hely)? Van hozzá usb-s átalakítom csak nem tudom adroidra van e hozzá kompatibilis program. Tudtok segíteni?
-
Gebriel
veterán
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy az ocsemnek új generációs kártyája van. Ugye itt ha havidijat lebeszeli akkor csak feltoltes után tud hívás kezdeményezni. Kérdésem az lenne, hogy alap esetben le tud menni mutatva ha semmi szolgaltatast nem rendel meg? Most töltötte fel 3000ftal és csak 2790ft a felhasználható egyenlege.
Köszi előre is. -
darvinya
titán
Kaptam egy érdekes hívást.
A lényeg, hogy a statisztikai és promóciós felmérés a szolgáltatókról, számhordózásról, szolgáltatásról.
Lényegtelen promócióba torkollot a számhordozással sajnos.
-
Üdv!
Nexus 4 topikban előhozták azt a (szerintem) baromságot, hogy ha Praktikumban veszel egy telefont, és a kártyát soha nem használod, fiókban lesz (tehát nem mondod fel a kártyát, csak nem használod, nem is töltöd fel) akkor tilthatják a telefont...
Szerintem ez oltári hülyeség, de kérlek erősítsetek meg ebben. -
kbn
csendes tag
Ki akar Hipernetet árazni? Itt a lehetőség.

http://www.profession.hu/hu/allas/pricing-manager-telenor-magyarorszag-zrt-545336
-
Tigyi78
tag
sziasztok. vettem 1 évvel ezelőtt előfizetésre egy htc-t. 3 hónap után beszart. már 3szor volt hetekre a telemaxnál. sem a htc, sem a telenor nem tudja megjavítani, viszont mind a két cég kijelentette, hogy nem adnak másikat. addig javítják, ameddig jó nem lesz. van valami jó ötlet, mit tudnék csinálni? használni nem lehet, eladni szintén.
-
club1
veterán
-
club1
veterán
válasz
Outlander
üzenetére
A jótállás és a garancia ugyanaz. A szavatosság, ami más. LG mobilra egy év a garancia.
Bár most nézem:
A garancia időtartama LG okostelefonra:
Munkaerő : 24 hónap a készülékre (T-Mobile,Telenor, Vodafone)
Alkatrészek : 12 hónap a tartozékokra
Kivétel : 2012. április 1 után megjelenő új modellek tartozékgaranciája a T-Mobile-nál is 12 hónapra módosul. -
Hajas Mao
tag
Üdv!
Telenorban vásároltam kb 1 hónapja egy LG 4X HD-t. Most nézem a jótállási jegyét és csak 1 év garanciát írnak. Ez előző telóm (nem samsung) 2 év garis volt. Most komoly 1 év garis vagy 1+1 csak valamit elnéztem?
-
Vangelis
félisten
válasz
novinyul
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szeretnek ott azért engem.. csak a telefont nem veszik fel és az e-maileket nem fogadják tőlem.
Örök barátság van közöttünk.
Jah meg rekord összegű előleget kérnének....ha kötnék náluk előfizetést.

De most nem tudom mi lesz. Neten mindig visszadobott a rendszer.... ott nem engedett előfizetést venni. Egyszer megpróbáltam poénból... de kiszűrtek.

-
Vangelis
félisten
válasz
harcosparej
üzenetére
Hát én szerdától.... de ha ezek megtudják.. akkor lehet nem leszek.

-
edem96
senior tag
Üdv!
Nem tudtok valami megoldást arra, hogy, hogy lehetne a telefont kicseréltetni 1,5 után? Nagyon problémás a telefon, és szervízeltetni nem érek rá sajnos, és mivel a készülék egy ZTE, elég sok panaszt hallottam a szervízről.
-
Vangelis
félisten
Hehe... lehet hamarosan telenor előfizető leszek

De nyugi hűség nélkül.

-
-
Tomi0703
addikt
Üdv újra!

Holnap fogok telefont váltani. A kérdésem annyi lenne, hogy ugye november végén jár le a két év hűségem. Most viszont szeretnék Okos 180-ból Smarttarifa 3-ra váltani.
A számlázás érdekelne, hogy rendesen küldik majd akkor mikor szokták (tehát az addigi Okos 180+ Smart 3 egybe) vagy, ki kell fizetnem az eddigit és innen indul az új? Vagy valami más? -
The DJ
addikt
Buta kérdés: Honnan tudom meg, ha aktiválva lett a telefonomon a 100MB-os mobilnet csomag? Flottában vagyok, a flotta kapcsolattartója fogja intézni és azt mondta 1-2 napon belül meglesz elvileg. Na igen, de hogyan tudom kideríteni, hogy mikor? Van most is netem, valami horror díjas adatforgalom alapú és nem szeretném addig bekapcsolni, amíg nem lett aktiválva a 100 megás csomag.
-
moonguru
őstag
A Speedtest jó. (igaz lassan kezdi a mérést)
Jó ping 5 Mbit le 1 Mbit fel
Hoppá! A második mérés már csak ennyi (stabilan, bármely hálózatba.
Van 3G (a cellán csücsülők)
Előzőleg Hipernet Médiumot használtam, azzal nem volt ilyen gond (korlátlan böngészés opcióval)
Csak akkor jelentkezett vele ilyen hiba, ha nem volt a korlátlan böngészés aktiválva és lekorlátoztak.
Idáig (1 hónap) Smarttal se volt gondom.
-
Csaba1512
tag
Készüléktípusonként egy meghatározott tarifakategóriára érvényes a 70% kedvezmény. Ez olyan akció mint a minden készülék 0 forint. A letölthető árlistán pontosan látszik hogy egy-egy készűléknél melyik az a tarifakategória ahol jár a 70%-os kedvezmény.
Pl: Sony Xperia M-es készüléknél csak az M kategóriás tarifacsomagoknál jár a 70%. A többi kategóriában az eredeti ár érvényes. -
club1
veterán
Én úgy látom, rajta van az aktuális árlistán. És gondolom az augusztusin is rajta volt jóval magasabb listaárral.
A szolgáltatók többségénél a nem akciós listaár magasabb mint a gyártói ajánlott végfelhasználói ár. Utóbbi pedig általában független készülékeket jelent. Pl. én ezért nem vettem szolgáltatótól telefont az elmúlt egy évtizedben... -
moonguru
őstag
Éjszaka volt 4 órás karbantartás, az eredménye:
Sikerült elrontani a nettet a számítógépemen...
A szokásos: Hibakód: ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED (lekorlátozásnál szokott megjönni, ami persze most nincs...)
Sokadik kísérletre azért sikerül néha de ez nem állapot.
Ui:
Smarttarifa 3 USB-n megosztva.
-
g0dl
addikt
Ez a 70% kedvezményt hogyan kell értelmezni?
pl Sony xperia m smart extra 1 ( xs kategória) 38000FtHa a 70% kedvezményes ár a 38kFt, akkor a két év hűséggel a normál ár 126kFt lenne
A készülék függetlenül, hűség nélkül más boltokban kb. 60-70kFt.
Hol a hiba a számításban?
-
club1
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Prepaid előfizetéseknél nem ritka, hogy 7 jegyű ingyenes számok felé nem lehet lemerült egyenleggel hívást kezdeményezni, sms-t küldeni.
Egyébként pedig a csóró ügyfelek ne akarják véleményezni tökéletes szolgáltatónkat.
Ugyanez igaz azokra, akik 5 alatti számokkal próbálkoznak.
Az pedig, hogy az emailjeid mellékleteit is látni szeretnéd tiszta vicc, örülj, hogy az email törzse olvasható... -
darvinya
titán
Ismét nagyot alkot a Telenor.
A válaszomat, már nem tudtam elküldeni.
De miért?Gondoltam nincs pénzzel feltöltve azért.
De ingyenes!
Akkor hogy is van?Arról nem is beszélve, hogy @ címeim mellékleteit letöltéséhez más hálózatot kell használnom, mert nem tudja letölteni.
Vagy 20x újraindítja a letöltés, és mikor végez, akkor sérült az állomány.
Függetlenül korlátozott vagy nem korlátozott időszak.Jó párszor bejelentettem, de azóta kuss van, még vissza sem hívnak.
-
tomp
félisten
Érezhető a korlátlan tarifák hatása a VII. kerületben.

Okos90. Eddig 4-7Mbit között mozgott a letöltés. -
Tomi0703
addikt
válasz
Csaba1512
üzenetére
Igen, én ezt pontosan tudom. Smarttarifa Extra 2 van odaírva és a hozzá tartozó 4800-as havidíj. Viszont M-es csomagként van feltüntetve (ami ugye 7800 ft ha jól emlékszem), és az ára is a telónak M-es kategóriájú.
(#21406) Vangelis: De van. Mert ha elírás (valószínű, hogy az) akkor 7800-as számlákat fognak küldözgetni.
-
-
Csaba1512
tag
Ez azért van mert tarifahűséget csak jelenleg értékesített tarifacsomagra lehet kötni, tehát okostarifa 180-ra nem. Megtarthatód a jelenlegi tarifádat de akkor drágább a telefon. Ha olcsóbban szeretnéd a készüléket akkor váltanod a jelenleg értékesített tarifák közül valamelyikre, és arra már lehet tarifa hűséget vállalni. A smarttarifa extra 2 az tényleg el van írva mert az S kategória.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem merem berendelni, mivel elvileg tényleg elírás és akkor nem szeretnék 7800 Ft-ot fizetni 2 évig...
Szerk.: Nem tudom mi legyen... Telenorba azt mondták, hogy hibás a rendszer. Nem tudom, ha megrendelem és nekem ez volt kiírva, akkor nem e kötelesek azon az áron adni az előfizut... Nem tudom érthető voltam-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)