Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaktib
tag
Ma végre kipróbáltam az ER-5-öt. Amit 19. én vettem. Eddig nem volt igazán alkalmam, mert még nem itt van nálam, míg rossz az idő. A papírokat is elintéztem átírási költsége 60 ezer volt, ebben benne van a biztosítás is. Még kevés tapasztalatom van nagymotoron, előtte 50-es robogóm volt. Most mentem először egyedül nagy motoron friss jogsival. NAGYON JÓ VOLT!
Tudom van jobb, drágább is, de akkor is jó volt. Most sem mentem sokat de azért arra jó volt, hogy egy kicsit szokjam. Egyből indult szép hangja van. Majd az idő megmutatja milyen lesz. Vettem egy csizmát is, elég kényelmes, remélhetőleg nem lesz olyan rossz, de most erre volt keret.[link] -
V.Stryker
nagyúr
válasz
sznorbert86
üzenetére
Az átírás nincs...a magyar forgalmi és a regadó befizetést takarja. Szvsz. De kérdezz rá, lehet az alku tárgya. Én mindig úgy szoktam alkudni autóra is, hogy ha nem magán embertől veszem, hogy amit lealkudnék, az legyen az átírás.

-
sznorbert86
csendes tag
a "magyarországi forgalomba helyezés esetén" lévő ár az azt jelentené, hogy forgalmi,átírás stb benne van az árban?
-
V.Stryker
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Nekem motorra 3250,- a kocsira meg 8600,- az éves kötelező biztosításom. Nem mindig baj az, ha az ember "kispályás"...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, a kocsira havi 1900,-ért van Casco-m is, de csak nyár közepéig: betölti a 15. évét, és onnantól már nem köt (nem tart fent) a biztosító. -
Olaszországban egy 2010-es ER-6n-re 820 euro a biztosítás / év. Most mondta a fazon, de pl leesett a székről mennyire drágák a motorok nálunk.
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Na ja, az 1x nekem is jól jött volna.polimorf! Megszokja az ember. Meg nézem a futott KM-t. Most szinkron után van, megint le fogom mérni mennyit eszik 100KM-en, de most lesz a nyúzzuk a vasat és 7000 alatt nem megy, meg lesz a békés városi 50-70-es tempó. Várok egy kis meleget, mégsem -1 fokban méregessek.
-
Something_
őstag
Gyors ez az FCMoto, 1,5 napja adtam le a rendelest, most jott a mail a kovetesi szammal, hogy feladtak a csomagot.
UPS hozza, gondolom kedd-szerda magassagaban. -
Type-R
őstag
-
DigitXT
félisten
válasz
Archer
üzenetére
Tudom, tapasztalat. Van jó, csak meg kell fizetni, s az gyári helyre belemegy.
Ill. atomvillanás fénye van, töredék fogyasztásból. Szóval VAN olyan na.
Ja, persze, LED-es indexrelé alap, különben mit nyerne vele az ember, nem?Pocee: a lefelé "őrült mód rugdosás" nekem már csak a DT50-ről rémlik, úgy
15-20 évvel ezelőttről. Amikor megállsz a kereszteződésben 5-ben, rutintalan
tizenéves módjára (jogsi nélkül) és SOKAT kellett rugdalni lefelé. Franc tudta,
mennyit. És annyira nem volt erő abban a motorban, hogy felfelé sem tudtad,
hogy hol jársz. Húztad, amíg bírtad, rúgtad neki fel... aztán egyszer csak volt
csodálkozás, hogy nem váltott, mert nem volt hova, itt a vége a dalnak.
Nyilván el tud vele közlekedni az ember érzéssel: a két vége lehet érdekes...(Amikor a rendőr üldözött, az csak azért tudott megelőzni, mert nem tudtam,
hogy még van egy fokozatom felfelé, s üveghangon csapattam: csak azért!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, ha odarakom az utsót, s 10 km/h-val többet megyek, akkor nem is az
előzésem lett volna neki pálya, hanem az útról való lelökés - olyan faszi volt.) -
Xaels
félisten
Európai gyártók közül kik csinálnak chopper/cruiser stílusban motort a Guzzin és a Triumphon kívül? Nekem most hirtelen más nem jut az eszembe.
-
Pocee
senior tag
Lefelé amúgy sem kell nyolcmilliót rakni mert az egyesben megáll a váltókar,nem tudod üresen lefelé pumpálni egy alatt.Felfelé én is 6ban még raknék néha, de nem kell neki.szerintem aki érzi annak nem kell és itt a 6. nem számít,ismerned kell a motorod annyira,hogy adott kanyarban/ból hol lesz a legnagyobb erőd gyorsítani.
-
Archer
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Látni kell. Amelyik napfényben is látszódik normálisan. Noname között is biztos vannak jók csak vaktában rendelgetni elég lutri. Nevesebb gyártók (Rizoma, Barracuda pl.) cuccai tuti jók csak az árukat is megkérik.
-
Xaels
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Érdekes, egy féktávon lenézni csak azért, hogy lássam hanyasban vagyok... Nekem a motorozás érzésekről szól, ezt is érezni kell.
-
Archer
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Elég szutyik ezek a kínai ledes indexek. Ha nincs pénz normális ledesre, inkább a gyári izzós, az sokkal jobban látszik mint a gagyi led. Meg akkor már illik egy ledes indexrelé, hogy ne ellenállásokkal keljen szórakozni (meg az melegszik is hosszabb használatkor) meg szerintem illik szerezni valahonnan a gyárihoz passzoló steckereket, hogy ne kelljen vagdosni a gyári csatikat meg forrasztgatni. Nem olcsó móka ha az ember normálisan meg akarja csinálni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Ugyan kérem... Mindent szét lehet szedni... Sőt, ha utángyártott feketét veszel,
abban is lehet ugyanolyan gyenge izzó, amire esetleg azt mondod, nem tetszik.
Akkor azt is szét kell szedni. Szóval mindent szét lehet szedni.De összerakni?Egyébként meg a kolléga pont most fóliázott karbonmintára... Mi van, ha neked
is csak egy fólia van a cuccon? Gondolom ha fel lehet rakni, le is lehet venni.
-
fattyu
veterán
válasz
Something_
üzenetére
szoktam hármat rakni. Dózsán a rendőrség előtt mindig vicces.
amugy túlspilázod.az egyet észre veszed ugyis. Másképp veszi mert átrúgod az üresen. másrészt ugye nagyon másképp reagál egyben mindenre. Annyira ugra hogy lejjebb ugyse akarod tenni.
Nekem volt annó a gixeremen. Fene se nézte. Én is hetediket próbálok rugni néha. nagy ügy.
-
Czimby
addikt
válasz
Archer
üzenetére
Pályán van igazából értelme, közúton csak azoknak kell akik az hiszik Cagiva Mito-val járnak

Pl: egy csúszókuplung nélküli motoron, ha véletlenül egyet többet raksz vissza és ráengeded a kuplungot kanyarbejáraton könnyen megelőzhet a hátulja, ami azért nem túl kellemes.
Vagy pl egy erősen leáttételezett gép (-2/+2) simán kiforog 300-ig célegyenesben és akkor betilt az elektronika, ezért jó, ha nincs meg a 300-as tiltás.
Mert egy ezres gyári áttétellel 5-ben is simán kiforogja a 300-at.
És ekkor átéttel módosításnál a valós tempó kb 250-270 amikor a műszerfal már 300-at lát meg spártaiakat!
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Ha csak azért nem vagy vele elégedett, mert gyenge az izzó, akkor PowerLED!
(Nem olcsó, de neked nem tétel.
) Utángyárott szarok lehetnek... izé: szarok. -
Something_
őstag
válasz
Archer
üzenetére
En azert szeretnek, mert ugy gondolom, hogy mivel kezdo vagyok, segitseg, hogy hanyadikban vagyok, meddig rughatom vissza, stb.
Fattyunak egyszeru ez az egesz. 1es, 2es lakott terulet, 3as, 4es pedig lakott teruleten kivul
RR-hez nem is talaltam ebayen ilyen helyzetjelzos indexes tukort. Jelenleg nekem is indexes tukor van, de szerintem rendelek majd egy masikat, nem vagyok megelegedve az index erossegevel, plusz karbon mintas, ami szerintem nem megy a motorhoz, sima lakkfeketet fogok majd rendelni.
Ebayes kormanyvegsulyok szarok? Habar gondolom, hogyha megegyezik a sulya a gyarival, akkor gond nem lehet. Egyik kicsit le van karcolva.
-
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Archer
üzenetére
Én egy olyan fokozatkijelzőt fogadnék el, ami egy 3 színű LED:
Zöld - üres (ez mondjuk úgyis van a műszerfalon, szóval nem fontos);
sárga - 2., hogy tudjam, hogy visszafelé az 1. jön, ott nagy az ugrás áttételben;
piros - 6., itt a vége
Ez olyan motorokra lenne jó, ahol nem néz ki jól a sok basz a klasszikus műszerek mellett. -
nauro
aktív tag
Ducatti Scrambler-eket néztétek már? Elférne egy a garázsban

-
Archer
őstag
Nem rossz cucc a fokozatkijelző de igazából minek? Olyan szépen szól a Leo SBK, nagyjából mindig tudom, hol tart a blokk. Néha akarok 7-est váltani de annyi baj legyen
Pályán mondjuk jól jöhet.Indexes tükör: jól néz ki meg biztos hasznos is de kb. 50k egy olyan gyári Honda tükör, ha esés van, nagy valószínűséggel törik az is. Persze lehet rendelni ebayről kínait de az jó eséllyel "Messziről nagyjából hasonlít" szabvány.
-
-
Czimby
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Az ATRE Suzukinál kiveszi a környezetvédelmi tiltást 1/2/3 fokozatban és a 299-es végsebesség korlátozást is.
-
Czimby
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Nekem volt GiPro ATRE, szerintem k*rva jó cucc, nem hiába magyar teknika.
És idehaza jóval olcsóbb mint pl usa-ban, ez is nagyon szimpatikus hozzáállás a healtech-től!
AGO a beszerzési forrás ha rám hallgattok! -
polimorf
tag
Ma szabin voltam és megpróbáltam az Erdélyi borulás nyomait eltüntetni. Festeni nem volt kedvem így kipróbáltam a karbonfóliát.
Ez lett a végeredmény
Nem profi, de nekem megfelel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Jó a cikk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"...Az előadás, pedig az, hogy elkezdett megúszni a hátulja, kicsit tudtam tartani, és elfektettem. Így, cselekvőben. Az igazság pedig az, hogy köze sincs a motorozáshoz, hülye, mint a meredt fasz..."
"... Ha elég gyorsak vagyunk, egyszerűen nem ér utol a baj...."
-
DigitXT
félisten
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Azért remélem néha az útra is rá-ránéztél...
Régi cikk, de ma is jó.
HGabor89: köszöni, jól van.
Kitoltam, kamerát fel, pöcc-röff, oszt' GO.
Az, hogy állt már megint egy csomót, meg se kottyant neki. Csak poros volt. -
Something_
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
nem bánom, brutál nagy élményt adott ilyen kevés idő alatt is az RR :-) Jól szuperál nálad a Majesty?Csomagtartót említve, ugye vettem egy Alpinestars Tech Aero-t nem kevés pénzért, de rá kellett jönnöm, hogy baromi kicsi, szóval majd valami nyeregtáska is jól fog jönni. Tanktáska valamiért nem szimpatikus.
Lipton: én is tervezem szezon előtt, nézegetted őket? Nekem eddig a GiPro a legszimpatikusabb.
-
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hm, nekem (a perec után különösen) elkezd szitálni ha elengedem a kormányt.
Kaphatott a kormánycsapágy egy-két ütést, így lett még szarabb...
(Persze,
azt is fel lehet újíttatni. De önmagában az, hogy szétkapják - idomos - 12K.
)Mondjuk csináltassam meg, és kussoljak!
Ha használni akarom, nos muszáj:
az más kérdés, hogy ma pont a másikat toltam ki, annak meg eleve úgy be van
rágódva a kormánycsapágya, hogy külön "erőlködni" kell, hogy kivedd* középről.
(De Yamahánál megszoktam: elhanyagolják a tulajok/talán fel sem tűnik nekik.)*: ami persze nem jelenti azt, hogy beáll nyílegyenesre, nem húz, és nem szitál.
Csak nagy a dilemma, hogy ezt is csináltassam meg, vagy minek - ha adom el? -
válasz
DigitXT
üzenetére
[Ezt] pát hete még nem tudta. Nem cserélni kellett. Most hátra teszem a kezem és megy egyenesen.

Xaels! Én még most is pólóban flangálok kint, de csak napon. Megyek éjjelre nem voltam kint. Bár eljön a nap amikor végleg kihozom, akkor nem gond elindulni vele, csak be kell indítani.
-
Xaels
félisten
Ma letoltam 60km-t a városban. Csak hát vártak haza, pedig mentem volna még
Egy cseppett sem fáztam, pedig mindenki kérdezte. Beöltöztem, bár még a neoprén arcmaszkom nem jött meg, de a sállal megoldom. Már csak a sisakra kellene valami ami megoldja, hogy ne csapjon alá a menetszél. -
Lipton
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Fokozatkijelzőt is én szeretnék feltenni a motorra.... Szerintem a szezon elején kap egyet

-
DigitXT
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Kellett Neked eladni a robogót?
Van azon minden: óra, hőmérő, csomagtartó.
Mondjuk ha "sietni" kell, akkor persze "kevés".
Ma úgy lenyomott két gyökér
a Lágymányosin (120-szal!), mint annak a rendje. Madisonnal lettem volna, nos
lehet, hogy lett volna meglepetés. Kis "Pug" már előtte is kekeckedett, de nem
tudta legyorsulni a Maját 80-ig, LOL. Onnantól fogy a kraft+nem kell jaszkarizni.bogyo112: a Sparta kép nagyon jó!

SymbianOS: GS.-re is van árlistám.
Hát, az a baj, hogy nekem nem árlista volt, hanem berendeltem - kicseréltem.
Mondjuk ég és föld lett a motor kezelhetősége, "leharcolt" telókon életveszélyes
volt néha, szóval "megérte", csak hát ezt senki nem fizeti meg. (Úgyhogy eladni
nem mostanában fogom - rengeteget költöttem rá, hogy "egyben" legyen.
) -
válasz
Something_
üzenetére
Az is van. [link]
Egyelőre nem rendelek.
-
-
Nektek van óra a motoron? Már egy ideje gondolkodom rajta.
-
Déjà vu. Szűrő kéne.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Igen az aerox látta a Mátrát és a Dunakanyarból indultam. Nyélen ment 60-et felfelé.

"Főleg amióta benyal a 9K-ba, nem?
De ahogy írtad korábban, ha bizonyos szitukban 100 lóra adod a tüzet,
talán már te se írnál ide. Hamarabb érsz oda, hova nem akartál menni." >> Ez is így van, legalább 1 szitu volt ahol ha több a ló akkor előbb odaérek ami nem lett volna szerencsés."Emlékszel, amikor 3 éve kirongyoltam hozzád a kis 180-as kecskével?
Nem volt az rossz, hogy volt... Neked nem kell magyaráznom, mennyi
idő lett volna busz-metró-hév-volán-gyaloggalopp módon megoldani.*
Az idő pedig pénz; a tiéd is, az enyém is: luxus a motor? Nem feltétlen!" >> Maga a meglépte az (legalábbis itt), nekem még az aeroxra is azt mondták úr isten mennyibe kerülhetett ez. Nem nézett ki 10 évesnek.Madisonon csak a két rugóstag 80K? >> GS.-re is van árlistám. HAVERI alapon kaptam volna 40k-ért két villát. 50-55-től indultak a tárgyalások használt piacon. Fék kar eredeti 15k. Megkérdeztem mi van ha dugó gyűrű vagy valami a jövőben. Oda se hozzam, mert olyan irreális drága játék, hogy nem éri meg foglalkozni vele. Guma olcsó 22k-s tétel volt. Párban 60k-ból megvolt. Olaj 10k + szűrő is kell még. Alapvetően drágább játék fenntartani mint egy kisebb autót. Ha csak a kopó fogyó cuccokat nézem. Ezért luxus, sztem.
-
KoVee84
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem, az csak a regadó, erre jön a vagyonszerzési illeték, forgalmi, törzskönyv. Ez még nagyjából ugyanennyi

-
FIREBLADE78
addikt
Kinéztem egy husky sm610-et,de érvényes külföldi okmányokat ír,reg.adónak írja,hogy 110.000 Ft. Ez minden papír költségét takarhatja?
-
Archer
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Sry, azt nem néztem...
A győri Auner-nél is vannak AS ruhák, esetleg érdeklődj ott is. -
Archer
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Nem akarok beleugatni de pl. ez szerintem sokkal jobb vétel.
-
Something_
őstag
Na ez fajt.
Alpinestars Atem Leather Jacket (60, Black/White/Red)409,90 EUR409,90 EUR -
-Mosquito-
őstag
-
PoLizei
aktív tag
-
Something_
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Jol mutat, sokat szamit lathatosag teren szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudom van jobb, drágább is, de akkor is jó volt. Most sem mentem sokat de azért arra jó volt, hogy egy kicsit szokjam. Egyből indult szép hangja van. Majd az idő megmutatja milyen lesz. Vettem egy csizmát is, elég kényelmes, remélhetőleg nem lesz olyan rossz, de most erre volt keret.

... valaki mesélte, hogy horror a kötelező ára. Én épp tavaly lepődtem meg év végén, mikor biztosítót váltottam,hogy kevesebb, mint a fele lett idén a kötelezőm a tavalyinak. Ilyen 17k az éves díj baleseti adóval együtt a Mondeora. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na ja, az 1x nekem is jól jött volna.

(Persze,