Hirdetés
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Valaki írta már, hogy ezeket csak cimkézzék. A Mugen cuccok többségét is. Lehet, hogy ugyanezt megtalálnád 3 másik néven is. Sok olcsó cég csinálja más piacokon is.
-
Archer
őstag
Hát ha úgy nézzük igen, a konkurensekhez képest kicsit eljárt már a jelenlegi Blade felett az idő viszont elég sokan mondják, hogy utcára még mindig a Blade a legjobb az ezresek közül, a Honda féle C-ABS-t egybehangzóan mindenki dicséri. Viszont Moto GP-ben ugye most is nagyon jól szerepelnek, szóval szerintem tudnának ők ütős gépet kiadni utcára de már régóta kimaradnak a lóerő csatából és inkább az olcsóbb szegmensekre koncentrálnak, CBR 650 és társaival. Azért várjuk meg az utcai RCV-t. Bár az is érdekes, hogy a Kawa meg a Honda is teljesen új modellt akart a csúcs kategóriába kinevezni, nem a már bejáratott nevű ezresüket, mint a Yamaha az R1-gyel. Amúgy nem vagyok Honda b.zi, egyedül Gixxer nem kéne, mert azok nem tetszenek külsőre de a lepkelámpás Blade örök szerelem, ilyen kevés lóerővel is elfogadnék egyet

-
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Nekem nem volt nagy kitérő. Mennem kellett amúgy is a Lehelre meg az Árpád hídhoz onnan megy egy köpés. Csizma tetszett volna és nem is lett volna vészes, de még az akkut le kéne tudnom előbb és még van 1-2 kisebb kiadás, mint gyerekruha. Lehet kérek fizu előleget és veszek egy normálisabb Daytona csizmát. Fél év alatt meg levonják apránként.
-
-
.mf
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
"Skacok! A KTM gépeket eszik vagy isszák? Mert sok mindent eddig nem hallottam felőlük eddig.
"*pislog*
*tasli*Nem értem, hogy egyesek ráguglizás / wikiben utánanézés (fél perc belefektetett munka) helyett képesek ezt az időt egy olyan hsz írására fordítani, amivel totál beégetik magukat, tanulatlan, tudatlan hülyéknek néznek ki, és a választ a fél perc helyett annak többszöröse után kapják meg, jó adag oltással és trollkodással körítve, ha egyáltalán megkapják.
-
DigitXT
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mondjuk egy krosszmotorral érdekesen néznél ki a városban,
de a krossz utcára inkább alkalmas verziója (Supermoto) már
lehet, hogy nem rossz választás. Super Duke meg brutális.
Főleg az 1290-es. De nem ez a Te motorod... Szerintem.
Szerk: a miheztartás végett: az enyém sem persze.
-
30z.Samu
titán
Skacok! A KTM gépeket eszik vagy isszák? Mert sok mindent eddig nem hallottam felőlük eddig.

-
Pocee
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
jó,tegyük azért hozzá,hogy ez tipikusan olyan hobbi amit vagy rendesen csinálsz és számolsz a kiadásokkal vagy hozzá sem érdemes fogni mert ha megpróbálsz spórolni egy alkatrészen azon fog pont elmenni,sokan azt hiszik lesz turbo akkor király,de kovácsolt dugót nem raknak mert költség...persze,hogy elolvad.
de azért az is hülyeség,hogy egy szett árából már komoly sportkocsit lehet venni...persze lehet de az nem fog mosolyt csalni úgy az arcodra mint egy kis méregzsák és aki ilyet épít az tudja,hogy nem 20 évre épít.
Tessék,nyilván nem napi használatra tervezték,de lehet jobban szeretném mint egy bugatti veyront amire egy szett gumi 20millió forint. -
Outlander
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Az hagyján... de amennyit ráköltenek az emberek egy ilyen hulladékra, annyiért lehet venni rendes autót is...
Ami valóban olyan és úgy is néz ki és tudja is... nem csak sárkányos matrica, meg a teszkós cuccok egy kis motoron gagyi fékkel és futóművel.
Szóval amit nem röhögnek ki...

-
Laraxior
titán
Van itt a forumon egy srac aki az 1.6-os honda civicre tett egy feltöltőt. Hiaba lett a 160-bol 300LE, nagyon sokba került, talan a mai napig nem lehet menni vele rendesen mert mindig van valami baja

-
Ferdzsoo
addikt
Ígyvan szerintem is majomság.
Alapból egy szívó motort feltölteni, csak teljes átalakítással lehet, mert rohadtul nem arra tervezték.
Nemtudom itt linkelték e ezt a cikket, link de totál ideillik, le is írják benne mekkora költség ráfordítással és munkával lehet egy szívó motorból feltöltőst csinálni, úgy hogy ne hulljon szét 500km-er után...
Akkor inkább egy gyári 1000-es.
-
.mf
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ahogy Bogyó is írta, az alu hajlítgatásával nagyobb a veszélye, hogy csak eltörik. Vagy hagyd úgy, vagy csere; utángyártott már 1.5-3k-ból megvan.
Xaels: nagyon téves alkatrészár-oldalról megközelíteni. Én menekülnék egy aftermarket turbótól. Teljesen más egy szívómotor és egy feltöltős kompressziója. Egy magas kompressziójú szívómotorra még pluszba rakni egy feltöltőt... főleg másfélszeresére növelve a teljesítményt... gyorsan le lesz nullázva.
Archer: nem értem, miért csodálkozol. A Kawa ZX10R a jelenleg kaphatóak közül a legfrissebb ezres sportgép: 2011-ben jött ki teljesen áttervezett, 200 LE-s blokkal, alaposan megpakolva csúcstechnológiával, olyan traction controllal, amit még BSB-ben is használtak (míg az összes többi gyárit nagy ívben hajigálják kifelé). A Bléd blokkján, meg úgy összességében, mikor is fejlesztettek jelentőset (értsd: nem csak új festés) utoljára?... Az már ez az évezred volt?...
Viccen kívül, 2008-as, míg az összes többi ezres 2009-es vagy újabb, a Bléd tehát a mezőny legrégebbi és legalacsonyabb teljesítményű gépe, még szép, hogy olcsóbb. Az utóbbi években a Honda igazán nem volt a régi önmaga, ideje lenne már összekapniuk magukat. -
Archer
őstag
4 millió felett mennek, van amelyik közelebb az 5-höz.
Bár nem vagyok szakértő de úgy gondolom, azért nem úgy van az, hogy csak rátesznek egy feltöltőt, aztán mehet, nekem ez elég sufni turbósításnak tűnik ami a videóban van. 115 LE-s gyárilag a gép, az egész csapágyazás, olajozás, hajtórudak, dugattyúk, hengerfej, kuplungszerkezet erre van méretezve. Ekkora mértékű teljesítmény növeléshez már elég magas töltő nyomás kell, hogy ne menjen szét az egész kóceráj, rendesen meg kell erősíteni a blokkot. Ok, hogy ráteszik a csoda szettet meg mérnek egyet a padon de meddig fog ez szuperálni? 3 millió körül van ez a motor + a varázsszett, + a beépítés, gondolom akkor már az ECU-t is érdemes lenne átírni, szerintem bőven millió felett járunk, 3,85 milláért meg már ott van most akciósan a legolcsóbb sport ezres, a Gixxer, ami tutira bírja a nyúzást.Egyébként most, hogy nézegettem, a Fireblade a második legolcsóbb, ezen meglepődtem, ZX-10 jóval drágább nála, pedig a Honda drágább szokott lenni. Ok, mondjuk a jelenlegi csúcsmodell Fireblade SP ABS már 5,4 millió

-
Xaels
félisten
[link] basszus ezeknek rendesen elgurult a gyógyszerük

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Az alumínium fékkart ne hajlítgasd, az cserés. Szerencsére nem is drága (3-5k HUF).
(#42266) DigitXT: Én csak itthon és a benzinkúton állítom középsztenderre (olajszint ellenőrzés, tankolás csurig, elindulás előtti ellenőrzések, stb.), amúgy mindenütt másutt csak oldaltámasz...
-
Laraxior
titán
Már borult el az előző tulajnal regebben annak megvan a helye, most is ugyanott sérült. Meg kicsit meghajlott a fékkar, de gondolom aluminium, majd visszahajtom valami fogóval, előtte bebugyolalom nehogy belemarjon. Mas baja halistennek nem lett. Remelem az ilyen borulasok nem tesznek kárt a belsejebe, ugy ertem elmozdul a motor vagy valami nem ismerem a felepitest belül

-
DigitXT
félisten
válasz
Polemius
üzenetére
Ilyenkor szokták mondani, hogy előbb leszállsz, aztán az oldaltámasz.

Amúgy ez olyannyira így van robogónál (kényelmes!), hogy simán lelépek
róla, aztán... középsztender.
Nem is nagyon szeretem az oldaltámaszt
az ilyen esetleges felcsukódások miatt. (Elég, ha nem teljesen nyitod ki.) -
Polemius
senior tag
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Ne idegesítsd magad. Üdv a klubban.

Ez olyan dolog hogy nincs olyan motoros akivel még nem esett meg...
Főleg kevésbé gyakorlott motorosként...
Engem egyszer a középsztenderről levéve rántott át a másik oldalra, és még nem is a földre hanem fater kocsijára borult rá, szóval még azt is összeb@sztam...
-
Laraxior
titán
Leszallas közben elborult a motorom

Ma lesz benne a 2000. m amióta nalam van, erre meg...
-
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Nekem nincs Flash. Lollipop előtt Opera Classicoztam, most Chrome de egyik sem tudott mit kezdeni vele. Annyira nem izgat. Gondolom katalógusból van feltöltve az oldal, mondjuk legalább egy link lehetne a cuccoknál a részletes leírásokhoz ha már nem töltik ki. Lehet holnap délelőtt kiszaladok körbe nézni most már tényleg.

-
Xaels
félisten
-
Laraxior
titán
Nem tudjatok h Schuberth C2-es sisakhoz lehet-e még valahol szinezett plexit kapni?

-
Czimby
addikt
Tegnapi naptól akciósak a cuccok a superzone-ban, mugen race kesztyűt listaár feléért, Arlen/Berik 30% kedvezménnyel, most még van az összes méret, aki vásárolni akar szerintem most nézzen el oda.
A motoralkatrészek webshopban meg a Motul 300V és az 5100 van jó áron, aki olajcsere előtt áll.
Nincs kapcsolatom egyik céggel se, csak szólok, hogy most lehet spórolni!
-
pakriksz
őstag
válasz
Something_
üzenetére
biztos ráül több motorra. Én 0 tapasztalattal úgy kezdtem hogy robogó, amivel nagyon bénáztam, 125-ös rendes motor amivel jobban ment, 500-as mégjobban, 750-es hasonló. Aztán váltogatás 500 és 750 között forgalomban is, mert 2 tanulóval ment ki az oktató és mindegyik kategóriából 1 motor volt. Egyszer a 125-össel is mentem forgalomban mert akkor kivételesen hárman voltunk, na az félelmetes volt
az 500-as és 750 között nem volt sok különbség, max annyi hogy a 750-es kevésbé rázott 
Szerintem mindenhol így fokozatosan ülnek nagyobb gépekre.
-
Something_
őstag
válasz
Outlander
üzenetére
Minek fokozatosan? Ki beszel arrol, hogy igy kell? Bizonytalan a kobcenti-valasztasban, ezert javasoltuk neki azt, hogy majd raultetik tobb fajta motorra.
Te Bp-n levo suliban vizsgaztal? Itt azert boven van iskola, be tud ugy iratkozni, hogy megemliti, hogy tobb fajta motort is ki szeretne probalni.
Az autos hasonlat meg egy marhasag.. -
Lipton
őstag
Mindenkinek maganak kell eldonteni, hogy tud fejben (jobban) korlatokat allitani maganak vagy kenytelen ezt a motorvalasztassal megoldani. Annyi problema azert van ezzel is hogy egy 250-es motor is tud igencsak menni ha huzzak neki (plane ha a kozlekedes ritmusahoz kepest nezzuk).
Azert altalaban a kisebb motorokon gyengebb minden (futomu, fekek). A robogok meg teljesen mas vilag csak azokba is teszik bele az egyre erosebb motorokat.
En szinte kezdore cb1000r-t vettem. Erzesre nem sokkal masabb mint a 600-as amivel a jogsit csinaltam (meret, suly, kezelhetoseg), de a nyomateka miatt kevesebbet kell valtogatni es ha kicsit jobban huzom akkor megindul szepen szinte barhonnan. Egy 600-as motor jobban "keri" a forgatast. Szempont volt meg az is hogy nem szeretnem 1-2 even belul cserelni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Outlander
üzenetére
De a papíros kézbevétele után ugye még nem érezted azt, hogy
tudsz motorozni? Autó teljesen más. Lehet fújni a korlátozásra,
de az, hogy nálad így volt, nem jelenti azt, hogy másnál is, azaz
lehet, hogy te egy született tehetség vagy, és életedben először
motorra ülve a 600-as meg se kottyan, más meg esetleg rögtön
odacsapja, mert nem vágja a kuplungot, gázt, féket és az erejét.Teljesen normális a motoros oktatáson, hogy kisebb kategóriás
motorjaik is vannak. Senki nem halt bele, hogy az első métereit,
akár egy egész rutin órát (te jó ég!) kisebb motoron tesz meg.
Fordítva meg? Az 1000-es Gixxert friss jogsival szalonból kitoló,
első útja végén fekete zsákba kerülő tinivel tele vannak a hirek...
(Talán nem teljesen alaptalanul vitték fel azt a korhatárt sem.
)Mindig mondják, hogy ésszel(!) bármit meg lehet ülni, csak ugye
nem látunk a másik fejébe: ha úgy érzi nem kéne, nos nem kéne!Amúgy engem 50/125 tapasztalattal elsőre 250-esre raktak. (Én
kibírtam azt az egy órát a nyergében. Soknak is éreztem.) Utána
persze nem volt gond az ER5. De mondjuk az oktatás annyi volt,
hogy "körözgessél". Safetyn elsőre para is volt a nagymotor, nap
végére meg természetes. Csak ott ugye oktattak is, ténylegesen. -
30z.Samu
titán
Ami a túrás videót illeti, Ennél jobb motiváció aligha kell, feldobódtam tőle, pedig én ott se voltam.
Ez talán egy nagyobb, 600 körüli robogóval is egy élmény lett volna, nem hogy egy 1000-es géppel. 
-
-
Outlander
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Az h nálad így volt, nem jelenti azt h másnál is...
Én 0 tapasztalattal ültem rá a 600-as Hondára 4- óra volt a rutinvizsga, 9. a forgalom...
Kenőpénz nélkül sikerült mind elsőre.Még 750es Kawasaki valamije volt a sulinak, ha akartam volna sem tudta volna lépcsősen gyakorolni... meg minek?!
Autónál sem a csettegő majd smart majd ezres swift után ülhetsz be normális autóba.
-
DigitXT
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az aszfalt ugyanolyan kemény kis motorról esve is, hidd el...
Leginkább semmivel nem kéne elesni, de ha 100-nál eldobod,
senki nem fogja megkérdezni, hogy az már a végsebességed
volt (125), vagy esetleg elfelejtetted rúgni a kettest (600+).
Annyi, hogy egy nagyobb motoron az a képzeletbeli 100 km/h
még lehet totál biztonságos is, mert sokkal jobb a futómű, fék.
Az óvatos duhajság rendben van - de írtál már rémtörténeteket
az 50-es robival is. Szóval ez azért elég gyorsan megváltozhat.
Egy a lényeg: olyan motort vegyél, amin jól érzed magad!
Amúgy szerintem korai még ez az ötletelés: messze a tavasz.
HGabor89: na, csak nem egy rugóra jár az agyunk?

-
Something_
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
125-250-500-600-1000 ccm-mel is ha elütnek/elesel Bp-n, akkor is nagy rá az esély, hogy átmegy rajtad/neked megy egy autó/busz/kisbusz/taxis.
Felesleges erről amúgy beszélni szerintem, okosabb nem leszel. Rá kell ülni és kipróbálni a gépeket majd órán. 3-4. rutin órán ki fog tisztulni majd a köd, ami most körbe vesz, csak az ugye kb április vége

-
polimorf
tag
Ma sikerült összehozni 250km-t osztrákban. Csak az erős oldalszél zavart picit néha.
-
30z.Samu
titán
válasz
Something_
üzenetére
Ennyiben mákom van, hogy bizonyos értelemben óvatos duhaj vagyok. Van, hogy hiába érzek némi késztetést arra, hogy megpróbálkozzak valamivel, inkább úgy vagyok vele, hogy egy picit még maradok a seggemen. Lehet, hogy így lesz a motorral is, hiába fogok játszadozni a gondolattal, úgy leszek vele, hogy először egy kisebb motorral essek, ha esek rutintalanság végett.
-
Pocee
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na ezért nem kell a kezdőknek egyből 600 motorokat ajánlgatni...ez baromság,hogy ha valakinek elég finom a csuklója akkor nyugodtan vegyen "nagy" motort...egy 1000-t vagy nagyobbat is lehet finoman terelgetni.de már az 5-600 is akkorát tol egy kettőbe hogy egy rutintalan megijed.semmi gond nincs abból,hogy 125-250el akar kezdeni...főleg ha nem bízik magában és mindig mindenki meg akarja győzni a kezdőt,hogy apám vegyél csak nagyobbat.lehet azzal lassan is menni.az 1300as busával is lehet jámbor módjára motorozni.miért nem azt javasoljuk?
-
Something_
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát sok jóra ne számíts. Most így visszagondolva botrány, hogy hogyan kezeltem a féket, a váltót és nem szólt semmit az oktató vagy az elején nem mondta, hogy mit hogyan kéne. (még így is nagyon várom, hogy jöjjön a jó idő és "megtanítsák" vészfékezést alaposan, nem olyan egyszerű használni az első féket megfelelően)
Jah és ezt kb úgy mondom, hogy az első motorommal eddig mentem 800 km-t és már most fényév távolság az, hogy hogyan használom, mint a tanuló CBF600-at az órákon. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
A tanfolyamon - autós "rossz" szokásom alapján - piros lámpához gurulva szépen gázfröccsel egyesével visszakapcsolgattam és csak az utolsó 3 méteren értem a fékhez. Mondja az oktató, hogy:
"Nagyon ügyes, csak egyszer hátulról egy bamba autós telibe fog verni, mert úgy lassítasz, hogy nem ég a féklámpád."
Tulajdonképpen igaza volt. -
DigitXT
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát az oktatástól sok jóra ne számíts. Nem tanítanak ott kb. semmit.

Ha jót akarsz, a korlátlan jogsi után húzol is el vezetéstechnikai tréningre.Amúgy megértem, mert én is elfirkáltam egy elfékezés/vizes záróvonal +
új gumi kombón, és azóta "óvatosabban" nyúlok a fékhez, de akkor is kell.Bolondbiztos megoldás közútra persze az ABS, mert vészfékezni nehéz...
(Amit elméletben tökéletesen tudsz, nem biztos, hogy pánikhelyzetben is.) -
30z.Samu
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Nyilván más dimenzió és bízom abban, hogy majd az oktató is fog 1-2 apróságot mondani, amivel jobban el tudom sajátítani nagyobb motorok vezetését is.
Egyébként azért van ez a beidegződés, mert a Scarabeo-val anno sikerült így esni egyet.
Előtte az elsőt használtam, mert "hát az mégis csak tárcsafék..." 
-
DigitXT
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Aztán ha meg kéne állni, akkor inkább telibevered az akadályt?
Jó, hogy most egy harmatgyenge 4T 50-es robeszt hajtasz, de
nehogy ilyen rossz beidegződéseket (?) vigyél át nagymotorra!Szerk: persze, nem rángatni kell a féket, ésszel használni.

De ha választanom kéne, melyik fék sz*rjon be, inkább a hátsó:
az elsővel meg is lehet állni. A hátsó meg max. visítva csúszik. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Ma is "nyeregbe voltam pattanva" kb. 125 km erejéig, két részletben (a kettő között írtam az előző hsz-emet).
Kísérleteztem a láncáttétellel, de nemigen jött össze: annyira megfogja a menetszél a 15 fogú első lánckerékkel (ez volt a gyári méret, de egy éve 14-est használok, csak most próbára visszatettem a nagyobbat), hogy a legkisebb ellenszélnél - volt ma rendesen - vissza kell váltani negyedikbe. (Igaz, hátszéllel meg óra szerint 110-et is megy) Szóval ment vissza a kicsi, így 100-nál többet hátszéllel sem tud, de szembe is elbírja az ötödiket, kb. 85-tel...
Szerk: a múlt hétvégi fékjavítás viszont király lett, végre van első fék a Csótányon. Eddig mindig betonkemény volt, de fogni alig fogott, így csak vészhelyzetben használtam, teljesen rászoktam a hátsóra. Most puha a fékkarom, két ujjal lehet blokkoltatni, így megint első fékkel fékezek. Be volt rohadva teljesen az egyik dugattyú, a féknek csak a fele fogott. Most király!
-
30z.Samu
titán
válasz
sziada5925
üzenetére
Ez még nagyon odébb van, csak tájékozódom.

-
30z.Samu
titán
válasz
sziada5925
üzenetére
Akkor lehet, hogy Ő lesz az én barátom.

-
30z.Samu
titán
válasz
sziada5925
üzenetére
És milyen sűrűn kell szervizelni?

-
30z.Samu
titán
válasz
sziada5925
üzenetére
És a tiédről mit tudsz elmondani? Szereted?
-
sziada5925
aktív tag
-
Xaels
félisten
-
30z.Samu
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

Viccen kívül, 2008-as, míg az összes többi ezres 2009-es vagy újabb, a Bléd tehát a mezőny legrégebbi és legalacsonyabb teljesítményű gépe, még szép, hogy olcsóbb. Az utóbbi években a Honda igazán nem volt a régi önmaga, ideje lenne már összekapniuk magukat.

)