- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
motogp streamet tudtok adni?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Geresics #132281 üzenetére
Senkit sem szidtam. Nem értem ezt a hamgnemet. Azt veszem észre,hogy ha már nem ezres sportmocival kapcsolatban írsz ide,hanem egy hoki 25-ös ( értsd 125),akkor egyből húzz el. Anno amikor megvolt a 600-as,nem néztem le a kisebbet. De látom,itt nem mindenki vallja ezt a nézetet. Átnézek amoda. Bocs,hogy mertem itt kérdezni. Sajnos ez a topik volt a fejemben a régmúlt végett.
-
FIREBLADE78
addikt
Volt anno cbr125 mocim is. Az sem volt valami hú de. 100-ig gyorsult,utána nehezen 120-ra. Szembeszél mértékétől függően 100-110 el ment. Hátszél 130
Elsősorban városi használat. Lehetetlen kocsival közlekedni már Szegeden is. Biciklit meg már unom. Vennék 300-ast,de nem költenék egy robogóra 2 millát még elvből sem. Illetve szélesebbek is,nehezebbek is. Akkor veszek megint egy supermotot. Értelme nincs. -
FIREBLADE78
addikt
Lehet visszatérek a motorosok világába. Agyalok egy min 25-ös robogón. Néztem a pcx,nmax párost. Nmax kicsit jobban bejön. Van esetleg vkinek ilyen robija? Szinte csak városban használnám. Néha 30-40 km-es táv városon kívül.
-
FIREBLADE78
addikt
A bukómmal semmi gond. Plexin kis karc,de ennyi. Patika! Alapból a 200 plus ezres kategória. Még szezont sem használtam. Ment a moci anno,bukó megmaradt. Most kell a pénz,nem tartom,de szaré-hugyé nem adom.
-
FIREBLADE78
addikt
Bukót hol érdemes hirdetni?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
V.Stryker #92297 üzenetére
Bmw-s létemre több embert engedtem el a zebrán,mint a többi csóró márka
Pláne az index. Szutyukis nem ismeri vagy csak irigységből nem indexel és ezzel próbál engem bosszantani.
Kutyával szoktam reggel jönni munkába utána vele haza,de szinte senki nem enged át a zebrán. Legyen ez bmws vagy zsigulis. Féreg az összes.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Geresics #91724 üzenetére
Jó kis videó, nem is értem miért basztatnak
Ez a gyorsítás dolog kár volt bele,inkább egy kis gyorsítás és utána mittomén 5 perc múlva és kész eredmény,mivel így a ezdurva stb unalmas szavakból kevesebb lenne. Amúgy grat
biztosan fizetett reklám vót,mert ingyé kaptad a cseppetRozsdás ömlőt is tisztítja?
-
FIREBLADE78
addikt
Miután eladtam a gépet, nem emlékszem pontosan de 1 hónapja biztos volt kaptam egy levelet miszerint fizessem az adót. Az a vicc,hogy élből kidobtam a picsába
. Ezt nekem kellett volna fizetni v az új tulajnak?
Időszakra nem emlékszem a papíron,mert akkor kitudnám sakkozni,hogy kit is illet meg. Ügyfélkapun meglehet ezt nézni?
-
FIREBLADE78
addikt
Egy szezont használt bőr szerkó mennyit bukik? Tökéletes állapotban. Alig használtam sajnos. Berik.
-
-
FIREBLADE78
addikt
Dodor videóval kapcsolatban mi a vélemény? Én csak a válasz vidit láttam,de majd megnézem forrást is.
-
FIREBLADE78
addikt
Rs is nagyon szép. Rs-nak alacsonyabb a ülése? Kardán az fasza,nem kell szórakozni láncal.
Az új duke 790 meg aaaaahhh -
FIREBLADE78
addikt
válasz
demars #91348 üzenetére
Igazad van,de egyik sem várja meg. Anno amikor vettem aprón a macbookot,akkor kibontottam egyből. Igaz mire msgszámolta a bő 300 ezret,addig volt időm. Természetesen nem tesztelgettem,de mégis megnézi az ember,hogy mit kap. Pláne,ha nem aprópénzről van szó.
Kiskacsa: abba ne legyél olyan biztos. Szerintem te fikázol,szólogatsz be itt mindenkinek ok nélkül. Téma lezárva. Okos vagy,szép vagy,bölcs vagy,kurva jó vagy,mindenki hülye. Viszlát. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
runner 125 #91286 üzenetére
desokpézedvan
-
FIREBLADE78
addikt
Nincs is szebb pillanat annál amikor meki pult előtt a pénztárcából kiesik a bankba bevinni való cash.
. Ez is csak velem történhet meg.
-
FIREBLADE78
addikt
Eladás után hova kell bemenni az adásvételivel? Biztosítót is értesíteni kell? Tudom,láma kérdés.
-
FIREBLADE78
addikt
De jó,hogy nincs robogóm. Igaz motorom sincs
.Veszélyes egy dög.
-
FIREBLADE78
addikt
Motoros lízingel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire jók,melyik bank ajánlott?
-
FIREBLADE78
addikt
600rr? Azok "utcásabbak",nem?
-
FIREBLADE78
addikt
Na eladtam. Hiányzik basszus. Jó darabig nem lesz motor. Köszi a segítséget,néha még jövök trollkodni. Szevasztok. Májki: ez nem fűnyíró more.
-
FIREBLADE78
addikt
Jogász topikban írták h vissza lehet vonni. Akk marad a gép.
-
FIREBLADE78
addikt
Ma jönne egy vevő motorra. Állítása szerint nem adtak neki kp-t és utalnà a pénzt előttem. Szerintetek lelehet állítani az utalást másnap reggel? Úgy értem h kamuzik vmit a bankjának. Szoktam sűrűn utalni,de ilyen információt nem tudok. Másik, lejárt a forgalmi. Ő haza akarna vele menni Bpre,adásvételivel ha megbasszák a rendőrök,ő felelőssége lesz már vagy még az enyém?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Topiccsendőr #88164 üzenetére
Szigorúan csak a fém ételesben. Gyerek koromban láttam olyat, azóta nem.
-
FIREBLADE78
addikt
Lidlben vásárolt cuccot gariztatás szempontjából oda kell visszavinni? Van most egy mindent tudó porszívó. Megvenném, 3 év garis.
-
FIREBLADE78
addikt
Láttam egy új nakedet. Szerintem mv volt vagy duci,de inkább mv. Gyönyörű,hangja is. Bár lenne 5 millám és szabadidőm ilyen mocira.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Topiccsendőr #87522 üzenetére
Azé vettem fél áron,mert nem ér 200-at. Ezt tanácsoltam az ipsének is.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
AllTheBest #87510 üzenetére
Kérdés volt. Tőlem vehet papír csákót is. Le... Csak tanács volt.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
CyberPunk666 #87499 üzenetére
Végül is érthető. Miért fizessen új árat egy 5 éves eszközért. Gondolom casco díj is csökken fordulókor,mivel már nem ér annyit az a jármű.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
freelanced #87467 üzenetére
Moci azért drágább,mert veszélyes mókának minősül. Nekünk azért drága a céges casco,mert bmw drága vót. Amúgy szerintem nem fizetik ki az új árat. Biztos vagyok benne,hogy a lopáskor kiszámolgatnak amortizációt és levonja a geci.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
freelanced #87464 üzenetére
70 sok? Havonta vagy évente? Mi fél millát fizetünk egy évre. Ne síránkozz.
-
FIREBLADE78
addikt
Rengeteg német jön 1200gs-el,kurvára tetszik. Valki próbálta már ezt a fajtát? Nem tűnik nehéznek ill. magasnak sem az ülése a supermotohoz képest.
-
FIREBLADE78
addikt
Szerviz háttér. Ott a maurer. Hivatalos forgalmazó. Utálok egyedül motorozni. Legalább egy ember kéne. Erdély hiába van kopesre,ha nincs szabad hétvégém. Úgy van szabadidőm,hogy mostanában haza érek 6-7 fele,akkor csak ne induljak románba
-
FIREBLADE78
addikt
Nem gondoltam,hogy ilyen nehéz eladni nyáron egy mocit. Megnézték v 800-an,de egy sem telefonált még.
Amúgy mostanában lenne időm motorozni esténként,de annyira nincs kedvem. Úgyis tudom,hogy egyedül leszek,mindig ugyanarra az útvonalra megyek,semmi változatosság. Ott rohadjon meg -
FIREBLADE78
addikt
válasz
Topiccsendőr #86249 üzenetére
Csak neked 800, ennél lentebb nem mék,akkor ott rohadjon meg
ja ez olcsó me te külföldi vagy.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha valaki szeretne egy supermotot,akkor felém jelezze. Nincs erőm nézni,hogy porosodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest