Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
golyani
üzenetére
Szokott lenni egy lemez ráerősítve a betétekre. Ún. "anti-whistle" lemez, a munkahenger és a betét között. az sokat segít. Nem tudom Aeroxnál van-e gyárilag, de meg tudod rendelni, be tudják szerezni, ha van. Ha nincs, akkor nyikorogjon, kit érdekel, a lényeg, hogy megfogjon.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
golyani
üzenetére
hu,bocsi,nem irtam választ,hogy nekem mi van benne.de nem volt időm...
most jöttem meg szegedről a CBRel,nagyon jó volt a 260km.és asszem igy 28hoz közel,jelentem felnőttem.120 körül gurulgattam.soha soha nem sikerült ilyen finoman közlekednem.soha nem birtam ki,hogy ne nyelezzem minden nap. hozzájárult persze az is,hogy újra kell tanulnom motorozni.úgyhogy felesben veszünk egy pályaMZt,aztán majd ha lesz időm,akkor pályára is ki fogok menni.
-
tildy
nagyúr
válasz
golyani
üzenetére
A kórházban meghalt a hétfői kunmadarasi motorosbaleset okozója. Ezzel a helyszínen életét vesztett vétlen vezetővel együtt kettőre emelkedett az ütközésben elhunytak száma.
Egy 20 éves budapesti fiatalember a kunmadarasi gyorsulási verseny színhelyén vezetői tudományát fitogtatva egykerekezett motorjával.
A fiatalember elvesztette uralmát a motor felett, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik motorral - idézte fel a baleset részleteit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Az ütközésben a másik jármű 29 éves sárosdi vezetője a helyszínen meghalt, mögötte utazó felesége súlyos sérülést szenvedett. A balesetet okozó motorost kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni.
Forrás: index -
Topiccsendőr
addikt
-
stargazer
senior tag
azt vki nagyon szidta totalbike népitéletben...
kéne egyszer egy olyan hatalmas összehasonlító tesztet csinálni, amiben feltételezzük hogy a vevő bármilyen motort vehet, és ha csak a technikai paramétereit nézzük melyiket érné meg a legjobban megvenni akár a használt motorokat is beleértve. nekem sokat segítene. 650-ért egy robogó, ami igaz hogy új, de ennyiért már 100 másik jó használt motort is lehet venni... melyik a jobb? nemtudom... -
stargazer
senior tag
basszus. a józan ész azt mondatja velem hogy akkor sem érdemes, nézzétek már meg az árát: 550 és még a tuning bele.olyan 650 mire összerakják és akkor még a tárcsafék szóba se került. akkor most nézzük azt meg mit lehet még kapni ennyiért és mindjárt jön hogy eredetiség meg rendhagyóság ide vagy oda, vannak sokkal ésszerűbb választások... fenébe...
Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van attól sokkal jobb minőségű is.

nem zsír, hanem valamiféle anyag, amivel védik a gumit, mig a polcokon van...