- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Qkackca #54027 üzenetére
de k**vajó... újabb epizód a "kijött egy relatíve olcsóbb CUDA-képes kártya, de fatpingvin rohadtul nem fogja tudni használni ugyanis max x4-es slotba tudja beletenni" történetben.
a nvidia igazán elengedhetné ezt a f*szságot végre, ez senkinek nem jó, bányászni meg ugyanúgy veszik őket, csak ugye veszik alájuk az amúgy ezer más dologra is jó szerver lapokat... -
hszilard666
veterán
válasz
Qkackca #53616 üzenetére
Mert ez a táp nem megy bele sajnos a K39 be
Elengedem a sztorit, gondolkodtam és nem csak szerelni lenne szívás hanem hűteni is, sőt az upgrade path is elég kérdéses. Viszont most a T60 as igazán "kompromisszum mentes" ITX, nagy VGA megy bele, a hűtés is oké, és a 2 vinyóm is elfér.
Maradok a seggemen
Köszönöm a hozzászólásokat!
-
Rick4
félisten
válasz
Qkackca #52989 üzenetére
Msotmár frissítettem, lefutott hiba nélkül a frissítés, és minden egyéb is ok.
Az volt a kérdés csak, hogy minek a hercehurca, és miért a felsorolt procik szükségesek az 1.5->1.8-as bios frissítéshez, ha nekem ment a fel nem sorolttal is.Köszönöm, tényleg jó, érezni sima katt- katt esetén is, hogy van kraft, bár ugye új ssd-re új rendszer ment, a másik meg 9 hónapos volt, az biztos lassult már valamennyit.
Az viszont tuti, hogy a ryzen ezen példánya forróbb, mint az i5-10600, amíg az elég jól elvolt 65°C környékén, ez felmegy akár 80-ig is. Igaz, még két mag van benne, meg ugye a gpu is komolyabb.
Érdekes, ez szokkal szebben rajzolja a karaktereket...
-
PROTRON
addikt
válasz
Qkackca #52969 üzenetére
Igen, csak hogy 8.-án ajánlotta, mivel 7.-én vetettem bele magam az egész összerakósdiba és kezdtem kérdezősködni...6-14 között nem lehetett elérni boltban.
Hát a Dell U2410-nek eléggé masszív a tartókonzolja, remélem elbír 4 Kg-ot...ugye az akyga házikó kicsit vérszegényebbnek tűnik.
Tápra 0,9 kg-t ír a be quiet, a hűtő kb 0,5 kg, alaplap meg egyebek még max 1,3 kg lehet...szal kb 2,7 kgnyi alkatrész megy bele, szal elvileg működhet a koncepcióm.amúgy még az NFC Skyreach S4Tiny is faja a modularitásával, csak abban meg a tápegység oldali korlátozottság nem tettszik...idehaza nem találtam hdplexet boltban. :S
Szendvicselt közös cpu+gpu DIY hútővel meg is van az XBOX S méret. -
zsirfecske
addikt
válasz
Qkackca #52954 üzenetére
ja, csak az kb semmire nem jó
noctua NH-L9i/a-AM4, vagy vmi id cooling javallott.
imibogyo
ha már letisztultság, olyanom nincs, de az asztal mindig üres volt stx/itx vonalon:
(vesa mount a300 az asztal oldalán > ikeás kisasztalba költözés, thermaltake core v1 itx kocka az asztal oldalára. több mint 10x-ese volumen, de így befér egy 2 slotos max 285 mm-es vga is) -
zsirfecske
addikt
válasz
Qkackca #52878 üzenetére
a 200GE-t egy krumpli is lehűti halkan
jó az x300, főleg a bios-a (hw 100%-ban egyezik az a300-zal), backportolni lehetne régi vasra, de van benne valami hardveres ellenőrzés sajna. persze attól még páran futtatnak x300 bios-t a300-on. de az előlapja akkor is gagyi az x300-nak.
-
PROTRON
addikt
válasz
Qkackca #52604 üzenetére
Igazából ha jó monitorod van, akkor a bill-egér-hang mehet mind a monitorba és akkor már csak 1 monitor kábel meg 1 usb megy az alaplap irányába.
Ha nem ilyen a monitorod, akkor szerintem usb-k terén kell a 2 db 2.0, 4 db 3.0 vagy erősebb, meg 1 db c-s. A mini gépemben csak 4 db 3.0-A van, kevés: egér, bill, webcam, scanner....hova dugom fel a c-s punidriveomat? -
Rick4
félisten
válasz
Qkackca #52521 üzenetére
Nem néztem még semmit, ez kétirányba ment, mert benne volt a borda+ hűtő cseréje is, de végül csak a hűtő lesz ledobva, azóta gondolkodtam is ezen, és még minden előtt egy 50->80-as átalakítás lesz, mivel gyanítom a másik 50-es, aminek zaj vs hűtés között kell válasszak, sosem lesz tökéletes, mivel egyszerűen fizikai korlátai lesznek.
A gpház teteje lent van, hadd kapja a friss levegőt, inkább beszerkesztek a borde fölé egy 80-ast, és 1500-as fordulaton többet tol, mint a kics dupla sebességen, tripla zajjal.
Ráadásul költözés volt, most már egybe van rendezve szünetmentestől a routerig minden gép egy régi szép állapotú, de már nem használt fekete, íves füstüveges elejű tv állványba, hátul nyomul 4 db keresztülfújós 80-as venti, (3 alsó be, egy felső kifelé) meg minden van már, csak ez a venti nem lett még megoldva, és ha csendet akarok, akkor nem lesz jó az 50-es ide... De azért pesze utánaolvasok. -
Crabface
senior tag
-
PROTRON
addikt
válasz
Qkackca #52215 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok, egyelőre csak holnap fogom folytatni a tesztelést. Kaptam másik példányt.
Nem SSD-ről van szó.
M.2-ből csinálnék PCIe x4 slotot adapterrel. De nem szólalnak meg a rádugott 45W-os VGA vagy 2,5GBe hálókártya. Igazából a második, tehát az ethernet kártya lenne a fontos.
2 alaplappal próbáltam.
Valszeg az adapterrel van gond. Csak nem akartam addig az eladóra ráírni amíg nem zárom ki a tévedhetőséget.Az egyik MSI x299 pro [link] alaplap, mind a 2db M.2 slotjában kipróbálva, amit írsz a sávosztozás, úgy megy hogy ha a 2-es PCIe slotban lenne valami akkor történik váltás, de nekem üres az a slot, tehát automatán az M.2 irányába küldi a sávokat.
A biosban nem találok ezzel kapcsolatban állítható opciót, csak generálban lehet pl gen1-re állítani az összes pcie sávokat.
Ha meg bekapcsolom a "crypto mining above 4g" vagy hogy híjják' opciót, akkor meg nem látok semmit a fő VGA displayportjára kötött 2 db monitoron.De lehet el vagyok bambulálva. Ezt akartam kizárni az itteni jelentkezéssel.
A másik alaplap ASUS h310m-A, rev 2.0 [link], ennél meg a biosban beállítottam az M.2 -re a pcie-t, de semmilyen generációs beállítás nem hatotta meg az adaptert. Linux LSHW -SHORT parancsra sem listázza ki az adott rádugott eszközt, pedig ha közvetlen dugom megfelelő slotba akkor megjelennek.
#52216 Duracellm...
köszi a pin layout. Fogok majd méricskélni.
#52217 hszilard666
Az a kemény nem a Dr. Frankeinstein szörnye.
-
-
PROTRON
addikt
válasz
Qkackca #51991 üzenetére
Pont erre írtam. Azért javasolja, mert neki a papíron szereplő maximális értékre kell kiadnia a javaslatokat. Nem fog 10 oldalnyi doksit írni hogy 50-60w, 60-70...stb egészen 200-ig, különböző foglalatra kerülő eltérő méretű procik esetén, lépcsőzetesen hogy melyikesetben mennyi az elhelyezés rugalmassága...egyszerűbb ha beleírja a maximális terhelési esetben a biztosan működő eseteket, aztán ha valaki nem úgy helyezi el nem reklamálhat hiába sírja tele a tecsőt.
Meg persze ha valaki amiatt sírna hogy 58 helyett 62 fokos átlagot kapott, akkor is tudják lobogtatni hogy nem tartotta be kiadott ajánlást. -
törölt tag
válasz
Qkackca #51976 üzenetére
Amit &rew linkelt összefoglaló, abban pont van egy táblázat ami taglalja, hogy melyik típusú/kivitelű heatpipe milyen orientációban használható.
Talán ha 20%-ot degradál a folyamatos max.: teljesítményen ha egy modern szinterezett réz őrleménnyel töltött megoldást fejjel lefelé üzemeltetsz, feltéve, hogy közben viszonylag kicsi marad a távolság a hőfelvevő/hőleadó felület között.Gyakorlatban jellemzően a felület x légszállítás /fordulatszám tartalék/ az ami el van spórolva, a heatpipe általában később válik szűk keresztmetszetté mint ezek, ezért el tudom képzelni hogy marad benne annyi tartalék, hogy normál használatnál ne legyen észrevehető az hogy milyen orientációval van felszerelve.
Persze én is figyelek arra, hogy optimális legyen az elhelyezés, folyadék/gáz/gravitáció viszonyában, mert jobban alszom tőle.
-
imibogyo
veterán
válasz
Qkackca #51984 üzenetére
Éveken át használtam gépeket hőcsöves hűtéssel, a legkülönfélébb elrendezésben (sajnos sokról nincs képem), "normál" ATX-es függőleges alaplap + derékszögben a dVGA kialakítással, ugyanez a kombó elfektetve, fejjel-lefelé is volt a GTX680-am egy Noctua NH-C12P-vel (az asztal aljára volt felcsavarozva a gép stb.), BTX elrendezésben is volt ITX gépem. Nem tapasztaltam pár foknál nagyobb eltérést a hőmérsékletekben, pedig alapvetően nem kis teljesítményű/hőtermelésű gépekről volt szó és sok esetben volt a hőcső "kunkora" felfelé...
-
Chaser
legenda
válasz
Qkackca #51984 üzenetére
ránéztem, de én már minden helyzetben használtam gépet - még úgyis, hogy a lap pofával lefelé volt vízszintesen -, soha nem tapasztaltam hogy számítana a hőcsövek elhelyezkedése
olyan alaplapok is vannak, amikbe fejjel lefelé tudod beépíteni a lapot, szó szerint feje tetejére fordul minden, mégsem hallottam soha senkitől hogy akár a cpu, akár a vga hűtésével emaitt gond lett volna -
Chaser
legenda
válasz
Qkackca #51982 üzenetére
függőleges lapban is használnak vga-t lappal párhuzamosan, egyre több olyan ház van
és nem hiszem, hogy az alaplap vízszintes/függőleges mivolta bármilyen kihatással lenne arra, hogy a cpu/vga hőcsövei hogy viselkednek, hiszen attól független a vga lehet vízszintes, de függőleges poziban is, és sok hűtőt több irányba is fel lehet szerelni -
Chaser
legenda
válasz
Qkackca #51568 üzenetére
visszaraktam a motyót a b450m s2h-ba
az úristen enyhe kifejezés, mennyivel hűvösebb minden, nvme ssd úgy hűvösebb hogy most még a bordát se raktam vissza rá ( : cw pedig nincs sehonnan
szóval b450 i aorus, vagy én fogtam ki olyat amit hitványul gap padeztek, vagy ilyenek nagy átlagban, de komolyan örülök hogy elcsomagolhattam végre
hagyon on-ban mert a lap is itx téma ha a házak és hűtők meg egyebek is -
PROTRON
addikt
válasz
Qkackca #51568 üzenetére
Én meg sírok ha munkaállomásban a VRM szenzor 48 fok fölé mászik, így inkább ráirányítok egy extra ventit. Nem is megy 60 fok fölé akkor sem amikor a proci 210W-ot zabál(HWinfo-s alulbecslés)...
Bakker már megint elkanyarodtam, ez nem is a mini-itx gépem....A topichű masinán most lehúztam az nvidia quadro k620-as LP kártya ventijét mert baromi hangos kis 3 centis műtyür, már 3 ezren is megőrjít, nem hogy amikor 6-8k-ra felpörög. Egyelőre az eredeti hűtőegység van rajta, csak már nem őrjít meg a hang.
A proci venti csati is üres, mert ennél a h110-es alaplapnál nem lehet nem PWM-es ventit "fordulat" vezérelni, az alaplap meg az alapbeállítás 75%-áig engedi csökkenteni a fordulatot, ami még mindig sok.Így most egy Phanteks 12-es ház venti van bekötve a ház venti csatira, és úgy helyeztem el hogy mind a két hűtő egységet érje fuvallat. Ezen a csatin a fix fordulatszám 4-500 körüli. Ezzel a légárammal átlagos használatom mellett a proci 50 fokig, míg a VGA 58-ig kúszik fel.
Na majd ha sikerül kiválasztanom végre a megfelelő donor laptop belső hűtőegységeket ehhez a kis mobil munkaállomáshoz, na akkor lesz ne mulass.Jelenleg úton van Kínából az ADT-LINK x4 to x16 riser (most fogják felpakolni szállításhoz, remélem 2 hét alatt beérkezik EUba) hogy el tudjam fektetni a vga-t, továbbá ha sikerül végre találkozni a kollégával akkor hamarosan lehet lesz egy 13,3" érintő kijelző. Ehhez még ki kell találnom hogy honnan lesz átalakító vezetékezésem az eltérő belső kijelző csati/szalagkábel típusok miatt.
Utána már csak némi ház építés úgy hogy beleférjen egy akkupakk elektronikával és mehetek bányászni kínába. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Qkackca #51477 üzenetére
Köszi Qkackca, storm4! Tényleg jó ez a ASRock DeskMini A300 ház, de mégis laptopot kell keresnem tovább. Ismerősöm ragaszkodik hozzá.
Illetve most látom ez nem is ház, hanem egy komplett gép. -
Rick4
félisten
válasz
Qkackca #51139 üzenetére
Láttam már, még a keresés folyamán jöt szembe vagy 5x, de a tölcsér forma ide nem jó, mert annyit emel az egészen, hogy akkor már nem fér rá a ház oldala, plusz ennyiből veszek valami LP-s komoly hűcsöves hűtést.
Déltán megyek az obiba, hozok 4 db kis fémlemezt, és összerakom azzal.
800Ft a 4 db, ennyit még meg is ér.
-
Chaser
legenda
válasz
Qkackca #50969 üzenetére
ez akkor lesz passzív mikor én szűz lány ( :
az nem passzív, hogy olyan légáramlat kell mellé ami leszakiccsa' a fejed
a fizikát nem lehet megb@szni, hiába próbálják meg sokan
valamikor sok éve még bőven volt 100w feletti passzív vga, amik hullottak is mint a legyek, nem véletlen nem erőltetik azóta
ez mondjuk meglepett
eleve normál kiépítésnél már ott elvérzik, hogy maga alá termeli a hőt a vga, és a szerencsétlen meleg nem lefele igyekszik hanem felfelé
föggőleges beépítésnél vízszintes lapban életképes lehet, ha teljesen nyitott a konfig - bár akkor is meglepne egyéb hűtés nélkül, pláne klíma nélküli helyiségben nyáron -
az a bedobozolt 8-10 kártyás gép nagyon szép, 100w-tal számolva is 0,8-1kw hőmennyiség, nyilván működni fog...jah nem ( : -
Chaser
legenda
válasz
Qkackca #50807 üzenetére
simán működik
egyébként lehet venni tálcát hátlapi rögzítővel
tényleg, itx-ben itthon van valami ilyen?Kowi84
a crucial ballistixek max úgy férnének alá ha lefexelem a tetejüket ( :
vissza kellett rakjam az aegiseket, azok elférnek
5mm-t látok még fölöttük a lamellákig, de azokon nincs semmilyen borda
am4 lapról van szó -
Chaser
legenda
válasz
Qkackca #50777 üzenetére
így ( :
vga végének alá rakok egy spéci "szivacsot', kábelt kitámasztom a falhoz és kész
de herótom van ezektől az ordas vga-któl és hűtőktől, vágásra kell de lesz@rom, amit tud a gt1030 és zen 3600 annyi lesz
néma, 5dB alatti az egész gép terhelve is
vga passzív, táp 180w-ig passzív, cpu-n kaze flex max 400rpm-mel - de a tápé is annyit megy 300-350w-ig -
még itx lapot kell kitaláljam, majd át akarom építeni függőbe - de házikó nélkül - , ez így már elég kompakt
de lehet tápot is sfx-re cserélemszerk:
épp ma raktam el dobozába a 3060-at
és a kezem nem remeg ( : lakás sem
de lökdöshetem is az asztalt, ez így stabil - volt - -
Allihoppa
aktív tag
válasz
Qkackca #50445 üzenetére
Persze 6 óra az teljesen korrekt, ha alázattal és odafigyeléssel csinálod, főleg úgy hogy nem mindennap szerel az ember gépet. Nyilván nem egy vacak irodai gép 5 perces összeszerelési idejével kell összehasonlítani, de ott se az összeszerelés vesz el időt, hanem inkább a sok doboz kibontása.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Qkackca #50298 üzenetére
nem szavaznék neki bizalmat, akkor már a régi SG13, itt aprón van is 10e körül épp.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Qkackca #49928 üzenetére
messzemenően rétegigény... egy ideje játszottam a gondolattal, hogy hogyan tudnám ízlésesen bepakolni egy erősítő mellé a CM Elite 120-ból a rendszert. sejtettem, hogy nehéz dió lesz, de inkább lehetetlen küldetésbe torkollt.
köszi a tippet neked is és mindenkinek.
ITX és mATX méretben a 4x3.5" kizáró ok, hát még ha gyári megoldással, hűthetően szeretné elhelyezni a lemezeket valaki. az ATX tápról nem is beszélve.
tegnap éjjel még átnéztem a TT, Antec, Silverstone, Aercool összes most kapható megoldását, de beletört a bicskám. az egyetlen ház, ami ezt nagyjából teljesíti, az a Silverstone GD06. ez egyrészt gyönyörű, másrészt ha nem is pici (mATX), de teljesít minden egyéb kritértiumot. cserébe 60 ezer itthon, pont kétszer annyi, mint a NAS eddigi összes hardvere
Duracellm...
alapvetően sok érved jogos, de azért én mégsem egy Snyo konfig mellett döntöttem, mert a 400 ezres Syno rendszer kb. 40 ezer értékű hardverben nekem megállt (természetesen lemez nélküli árak). halkabb egy Syno / QNAP sem lesz, ha mennek. egy Q1900-ITX, 2x2GB DDR3, 4x5TB lemez 20-40W között elketyeg, ahogy számoltam. azért az nem egy horror, semmilyen szempontból.
-
törölt tag
válasz
Qkackca #49928 üzenetére
Teljesen egyet értek. Nekem volt 4 3,5"-os lemezes nas dobozkám ami sok éven keresztül szépen futott. De mára két lemezzel, vagy két 2,5"-os SSD-vel ki lehet váltani a négy lemez teljesítményét, ha meg két lemeznél nagyobb kapacitásra, és folyamatos bővíthetőségre van szükség, egyszerűbb venni egy sok lemezes nas-t, annyiért amennyit nem szégyenlek alá írni.
Szerintem erre a "nagy cégek" is rájöttek és azért nem csinálnak mára 4 lemezes belső helyes, akármilyen kivitelű házat mATX-ig bezárólag, mert nincs rá igény.
És sajnos meg kell erősítenem, hogy otthonra nem szabad ilyenben gondolkodni, mert 4 lemez nem való lakótérbe, nagy a fizikai mérete, nagy ház kell neki, rezeg-kattog és k#rva sokat tud fogyasztani, ha használva is van. -
-
tthom
senior tag
válasz
Qkackca #49636 üzenetére
Jó kérdés, hogy támogatja-e a fesz állítást, soha nem néztem. A saját gépem átalakításán már gondolkodtam én is, mert az eredeti ötlet jó volt, csak nem ekkora hőterheléshez.
Az a baj, hogy az előlapot ragasztottam, hogy ne látszódjanak a csavarhelyek, aztán azt nem tudom mennyire tudom szépen leszedni. De lehet ez lesz, majd meglátom. -
törölt tag
válasz
Qkackca #49628 üzenetére
ugy, pci riserrel. messze nem idealis persze, mert a kartya letakarja a procihutest, tehat vagy extra alacsony huto kell h kapjon levegot, vagy blower, de akkor hangos (vagy osszeforgatni a vga-t es a cput, egy kozos tombbel huteni, de nincs nagyon hova elszallitani a hot meg hocsovekkel sem)
ha a kartya hutese felfele nez, legalabb tud picit szellozni a perforacion,
igen, a 05 talan meg jobb ugyanilyen atalakitasra. es akkor meg a gyari dcatx helyere be kell zsufolni valami erosebbet is. hat... nem kihivasoktol mentes -
-
nrbx
tag
válasz
Qkackca #49092 üzenetére
Hello, koszi a tippeket, gondolom a belso felepitese ugyanaz ezeknek a hazaknak. Valoban siman belefer egy 15x15cm-s ATX tap? nem modularis BQ Pure Power 10 300W menne bele. Masik kerdes, minden foton ugy van, hogy allo helyzetben alul vannak a gombok. A talpat ra lehet tenni a masik felere is, tehat hogy a gombok fent legyenek? Azert lenne jobb, mert a padlon lesz a gep...
-
kzoltann
aktív tag
válasz
Qkackca #48832 üzenetére
Nekem K39 volt, K55 van uton (mar valszeg csak eladasra mert vettem Dan Case A4-t). Vekonyabb/hajlos lap, de osszesegeben teljes oke az arkategoriaban. A tervezes is teljes jo. Nem volt nagy gondom a K39 szerelessel pedig picike az is. A nagyobb lyukak miatt a szellozese is nagyon jo volt. (Jobb mint az A4-nek)
-
MeroM
senior tag
-
Archttila
veterán
válasz
Qkackca #48603 üzenetére
Sajnos meg az olcso, standard henger alaku antenna is eppen h csak jo.
(Nagy meglepetesemre volt itthon 1 par occcokinai edition)
Nos akkor maradnak ezek az olcso darabok, lenyegeben nincs veluk baj mert mukodnek, csak csunyak
Vagy lehet szereznem kellene egy Asus capa edition-taz elozo setup-al jol mutatott
[kép]
-
-
kerobi
senior tag
válasz
Qkackca #48120 üzenetére
Tudtam rögzíteni kicsit le kellett feszíteni az alját és nagy nehezen be tudtam nyúlni és rá akasztani a ventilátort egyébként egy i9 processzor van a borda alatt. Iszonyat rossz tervezési kivitelezés a noctua hűtőt alig tudtam rá fogatni mert rövid a rögzítőcsavar szerintem már szét kentem teljesen a processzoron a hűtőpasztat. elvileg kész vagyok csak piszkosul nem merem bekapcsolni a gépet.
-
törölt tag
válasz
Qkackca #47884 üzenetére
Nekem nincs semmi bajom vele, sőt az összes általam birtokolt VGA kártya ilyen kialakítású volt.
Annyi a szerencsém, hogy mindig CPU limit mellett játszottam magas FPS-el, soha nem láttam 100%-on járni a GPU-t játék közben, ezzel az állapottal meg tud küzdeni a blower hangoskodás nélkül.
Nekem 1080ti FE van egy átalakított FT-03 mini-ben.
-
válasz
Qkackca #47393 üzenetére
No, hogy teljes legyen a kép, itt a Guru+D teszt is:
Zotac Gaming GTX 1650 Super 4G review
Valahogy eddig nem tűnt fel, hogy arányaiban milyen sok shader-t kapott a 1650 Super, eddig csak a GDDR6-ra figyeltem fel. Mindenesetre ez a Zotac hűtés nem lesz a kedvencem, kár hogy nem hozták tovább a 1060/3GB 1 ventis, vagy AMP! hűtését, utóbbinál is nézhetne hátrafelé a PCIE 6pin csati.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest