- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seep
senior tag
Kiderult mar mi lett Duracellel?
-
Seep
senior tag
válasz
flashpointer #54283 üzenetére
Gratula hozza, azt a VGA-t nagyon irigylem. Gyonyoru lett. Nekem meg van forditva es fent van a VGA, egy morpheussal. Szinten a Mindfactoryrol jott.
-
Seep
senior tag
válasz
flashpointer #54224 üzenetére
IM1 pocket-ba reszeles nelkul belefer.
-
Seep
senior tag
válasz
PROTRON #53275 üzenetére
Nekem van drevo calibur 1, Szerintem vegyel egy Apple magic keyboard 2-ot, Ez sokkal kissebb, 1-2 honapig megy bluetoothrol. Mehet kabellel is. Windows ala meg Applewirelesskeyboard softwerrel mindent be lehet alitani. Hasznaltan egesz olcson ki lehet oket fogni. Vagy ha a penz nem gond akkor az uj Logitech MX mini.
-
Seep
senior tag
válasz
hszilard666 #52782 üzenetére
Mar a telre keszulsz? Uj futotest?
-
Seep
senior tag
Helo, nekem alternate.at-rol sikerult, de van mindfactory.de-n is. Nem tudom ezek szalitanak e Magyarorszagra.
-
Seep
senior tag
-
Seep
senior tag
válasz
AxBattler #52357 üzenetére
ID Tech IM1 Pocket. Axbattler Köszönöm az ajánlást. Sikerült itt sógoréknál 56€-ért megrendelni. Szerelés szuper, szellős. Rögtön invertáltam is mivel nekem jobboldalt van a ház , de egy ikea kallax polcban. Az oldal lapok, elő, alsó es felső lapok gond nélkül megcserélhetőek, és az USB meg bekapcsoló gomb panel is áthelyezhető. Venti iranyokkal még játszom. Meg akkor mondom ha lúd legyen kövér es bele ugrott egy Raijintek Morpheus is. Az NH-U12A hűtő belefér, 1mm hogy hozzáérjen az oldallaphoz. Az összes nyilas por [kép] szűrős kivéve a hátsó lapot. Méretre gyártott kábelek még úton vannak, szóval azzal nem nagyon foglalkoztam. Es igen tudom hogy lóg a grafikus kártyám is.
-
Seep
senior tag
Szerintetek melyik most a legjobb mATX lap ? Itx hazba lesz.
AM4 vs 1200? 5600x vs 10700k? Csak jatek, net, kis programozas. Valoszinuleg 550 vagy 560 csipszet. 2 x m.2 szlot kell. eleg 2 ram. Wifi nem fontos.
-
Seep
senior tag
válasz
hegegabi80 #51909 üzenetére
Biztos csak tavaszi faradtsag
. Nekem is mar az asztal melletti ikeas kallax polcrendszerben ul a metis, azota kevesbe hallom es latom. Szoval nem izgat a csere. Meg most ilyen arak mellett az upgraditisz is szunetel.
-
Seep
senior tag
válasz
gordonfreemN #51735 üzenetére
Csak arra irtam ajanlatot amit kert a kollega. Szemely szerint en is a lassan forgo Noctua ventilator + bohom nagy borda hive vagyok.
-
Seep
senior tag
válasz
gordonfreemN #51718 üzenetére
Igen, jok, a corsair arulja kulon is a kabelszettet.
-
Seep
senior tag
válasz
gordonfreemN #51703 üzenetére
A corsair Sf platinum tapokhoz egyenkent "sleevelt" kabeleket adnak, tehat nem szallagkabel.
-
Seep
senior tag
Szervusz, Chieftec mini hazak pofasak es olcsoak. Chieftec Compact Series IX-01B. 27Euro amazonrol. 30Euro egy 90W-os picopsu szinten amazonrol. paneltapot meg aprorol valami dellt.
-
Seep
senior tag
válasz
Graphics #51439 üzenetére
Szervusz, ez kicsit nagyobb mint a Silverstone de belemennek a kissebb mATX lapok.
Kolink Satelite. -
Seep
senior tag
Mi ez az uresjarat? mindenki gyorsan posztoljon kepet az aktualis konfigjarol.
Valaki nem epitett kozuletek IKEA Kallax polcrendszerbe konfigot mostansag? 335 x 335 x 390 mm. Ebbe mondjuk uATX is elfer siman. -
Seep
senior tag
válasz
flashpointer #50632 üzenetére
igen, jol latod.
-
Seep
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest