- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurboK0
tag
válasz
tippm86 #65721 üzenetére
A 8600G-vel sajnos böszmék voltak (értsd: elqrták, nem kicsit, nagyon), a hőelvezető nem forrasztva van hanem pasztázva. Ha lefejted és kicseréled karbon szálas lapkára (Kryosheet) vagy mimetikus polialoidra (conductonaut extreme), akkor elég látványosan lejjebb megy a proci hőmérséklet, akár 20 fokkal is. Úgy már elég kell hogy legyen annak a hűtőnek, főleg ha lekapcsolod a PBO-t (a turbo órajelet).
Persze ha leszeded a hőelvezetőt akkor azzal tuti ugrik a garancia is, de ha nem bénázod el akkor nem lehet nagy gond, nálam egy 3570k tíz évet ment leszerelt hőelvezetővel és folyékonyfémmel.Egyébként sff hűtőknél a Noctua nem annyira jó, emlékeim szerint az ID Cooling volt a legjobb amikor legutóbb utánanéztem. De azt nem tudom hogy ilyen ~40mm magasságban is van-e jó hűtőjük.
szerk: ID Cooling IS-30 kapható itthon, 4 heatpipe van rajta, a noctuánál csak 2. Kicseréled a ventijét egy Noctuára és zajban is ugyanott vagy, bőven 20e alatt.
-
sb
veterán
válasz
tippm86 #64558 üzenetére
A dvga annyira nem érdekel, plusz lehet bele venni utólag is ha tényleg bejön és nem csak az overkill cpu miatt.
Ha maradna mint írtam vélhetően más házba kerülne... akkor pedig inkább egy normál magas, rövid dvga mehetne mellé. (Pl. Jonsbo C6/C6-ITX-nél nem kéne tovább agyalni az mITX/mATX lap kérdésen, ATX táppal is minden beférne, egy vízhűtéssel is el lehetne játszani, bár nem tudom felfelé meddig emelhető a TDP, át lehet-e lépni a gyári ajánlásokat.
Amúgy meg még decemberben rendeltem, kicsit akciósabb is volt az ára. -
-
HUN_Sector
őstag
válasz
tippm86 #64422 üzenetére
ja, akkor ne csodálkozz
AMD-Intel cross platformmal próbálkoztam anno telepítés nélkül, de 2 napig egyesével bújtam utána a rendszermappákat és uninstalláltam meg telepítgettem. Soha többet.
A proci és alaplapcseréd sem intézhető el annyival, hogy amd-amd. Mivel az AM4 és AM5 között a freki limitáló tényező, teljesen két külön világként üzemelnek ezek a processzor chipsetek, akkor érthető mi a baja a windowsnak -
Pista0001
addikt
válasz
tippm86 #64405 üzenetére
Nem feltétlenül gondolnám. Jó lenne kipróbálgatni, ha jól emlékszek van is valakinek itt a topikban.
Én nem vagyok híve a "szétlyuggatott" házaknak, a légcsatornaszerű kialakítást pártolom. Nem véletlenül ilyenek a szerverek is. Ezzel Kolinkkel az a baj, hogy csak 2 házventilátora lehet, nem 4, mint a Jonsbo A4-nek. A másik, hogy a táp "hátulja" lefelé van, nem felfelé, mint a Jonsbonak, ez is bekavar.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
tippm86 #64405 üzenetére
Minden ram oc-zható. Pl. ddr4 3200-es ramokat is 3600-on futtatok asszony gépében 3400g-nél, gyárilag felrántotta oda a rendszer a frekvenciát.
Ha nem csak biosban próbáltad beállítani, nézd meg az alaplapgyártó hopnlapján a progikat. Ha az alaplap tudja, ha a ram tudja, a 6000 a minimum amit ki kell sajtolni belőle.
Frissítsd a firmware-eket, lehet a BIOS-t is kell (ez mindig csak saját felelősségre).Simán benne van a pakliban hogy legelső bios kiadással kaptad és csak a programkódját kell egy update-tel frissítened.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
tippm86 #64390 üzenetére
Ez a terheletlen adat nálam windowsban.
A Mhz az fix, a feszültség meg automatikusan igazodik.
6200 és 6400 Mhz-en teszteltem, mivel utóbbi stabil volt mindenkörülmények között, így maradt. (kb +2 fps)Játék alatt stabil a rendszer. A 6600 Mhz és 6800 Mhzhz-et nem próbáltam, 7000-nél ellenben 15 perc alatt kék halál van. Lehet ott a feszültségértékekkel kellene trükközni, de ahhoz n00b vagyok.
-
Vigneau
félisten
válasz
tippm86 #64391 üzenetére
Látom, itt legalább a feszültségérték rendben van.
Szerintem dobd be ide is a kérdésed: AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5) - ha még nem tetted meg. De csak akkor, ha az összefoglalóban nem találtál rá választ. Cifu igen segítőkész, de harapós is egyben.
-
emiki6
veterán
válasz
tippm86 #64244 üzenetére
Balage lapja érdekelt volna valamelyest, de amikor néztem, akkor még félconfigot árult és leszögezte, hogy csak egyben eladó. Aztán nemrég látom, hogy felkerült a lap végül magában is...
Na mindegy, igazából nem akarok már alaplapot cserélni. Még az elején kellett volna, amikor beszereztem az 5700x3d-t. Már így is 2x volt pasztázva, mert procihűtőt is cseréltem, de ki gondolta, hogy itt kötök ki...
-
HUN_Sector
őstag
válasz
tippm86 #64192 üzenetére
Ne annak higgy, hanem a teszteknek. 8700g-m van, tudom miről beszélek.
6400 felett windowsban jó de játékokban instabil, ellenben 6400-on megkapod játékokban a legjobb fps mennyiséget, afelett max 1-2 fps csapódik már csak hozzá, kisimul a képzeletbeli görbe.
6200 alatt azonban exponenciálisan hanyatlik a teljesítmény.Nekem 7000mhz cl32-es dual channel ramok vannak a gépben, ez van 6400mhz-re belőve sok tesztelés után és atomstabil baldurs gate 3 alatt fhd highon. (Simán bírja az igpu)
-
válasz
tippm86 #61238 üzenetére
Jó cuccnak tűnik, a hasonló niche házaknak hasonló az árazása.
Azt mondjuk nem értem, hogy pl. SXM2 7.3L-nek elöl van a bekapcsológombja, alatta USB-A és USB-C... más képeken meg hátul van a gomb, USB nélkül. Mivaa'?#61247 sasNAXO
Nem rossz, csak kár hogy fehér.
AKLLA és SIXGE házakat nézegettem, horror áron kínálják, marad a MetalFish...
K39PRO
METALFISH T40
SS30 - utóbbi új felfedezett, nálam elég erős befutó. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
tippm86 #61238 üzenetére
Alin körülnéztél már?
Most hirtelen ez ugrott be onnan: 2023NEW K39PRO portable A4 portable SFX -
HUN_Sector
őstag
válasz
tippm86 #60279 üzenetére
HP 400S-em van valahol. Azt hiszem asszony gépébe rendeltem. (legalábbis a pcx megrendeléseim alatt látom hogy van ilyenem is
)
Ez meg a két legutóbbi Jonsbo-som volt:
Jonsbo HX4170D
Jonsbo HX6200DA nagytesót vettem először, de nem fért rá az ITX alaplapra, VRM hűtőbordákba ütközött. Pedig még a lamella széleiből csíptem is le fogóval, de úgy se. Ment a gyerek i5 4460-as procijára.
Ezt követően vettem meg a kisebbet, ott meg a második szerelésnél lett a fenti kiszakadás. -
Victorio
aktív tag
válasz
tippm86 #60267 üzenetére
Nálam egy ID-Cooling SE-226 XT teszi a dolgát egy CM NR200P házban.
Részemről teljes az elégedettség vele. Ráadásul méretre is mintha épp ebbe a házba találták volna ki, a meglehetősen nagy borda pont befér - nem kellett semmit reszelni.Szóval nem hiszem, hogy le kellene írni az ID-Coolingot.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
tippm86 #56945 üzenetére
1-2mm lesz, a képen látható tápcsatlakozóra szükséged lesz. Korábban 127mm széles kártyán nem használtam és lenyomta az üveg oldallapot.
Már a 1660S Gaming X-et is csak alaplappal együtt lehet berakni, a ház kialakítása miatt nem fért be a megerősített backplate miatt. RX 570 Pulse éppen elfért. Ezért is írtam macerás szerelni.
Szerintem ez a 131mm már határeset.
-
viperabácsi
addikt
válasz
tippm86 #56761 üzenetére
Igen ! amire használnám mindenképpen egy G-s proci a megoldás D--VGA nélkül.
Amúgy számolgatva nem " olyan rossz " a 75K.
Ami benne van :
Alaplap
Ház
Táp
Ha el kezdenék egy itx konfigot ( ismét , volt egy ASUS ROG Strix B450-I Gaming -s gépem R5 2600 -al és SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 8GB-vel ) az sem jönne ki SŐT !
Ha AM5 / ddr5 akkor meg csillagászati az ár ! -
T J
tag
válasz
tippm86 #55310 üzenetére
Várjál, mert nem tudlak követni.
Ok, értem, most minden fogyi 120W alatt van, még a peak-ek is (vagy legalábbis nem kapcsol ki a géped).
Led táp alatt ledszalag tápot értesz? Mert ha ilyened van, akkor még lehet az is elférne a gépházban. Viszont nincs rajta 2,5/5,5mm csati, ... szereztél rá egyet, vagy átforrasztottad a pico-n is sima drótra? -
T J
tag
válasz
tippm86 #55308 üzenetére
Így egy kicsit becsaptál minket: "Nekem ugyan ez a pico psu + egy utángyártott Xbox one külső adapter (220W) elvitte a jelenlegi konfigot egy gtx 1050ti kártyával."
Mert a 220W adapter az ami elvitt mindent.
De legalább már értem miért nagyobb az adaptered. Eddig gondolkodtam rajta, de nem jöttem rá.Akkor a pico lényegében csak az 5V és 3,3V miatt kell. És mert nem akarsz +egy tucat 12V-os drótot összevissza huzigatni a térben.
Én a proci csatihoz félek kicsit nyúlni, de így tényleg elég egy 120W pico is. És nem csoda hogy nem melegszik, ha a nagy fogyasztó át se megy rajta. Ezt az "apróságot" eddig elhallgattad.AxBattler:
A minősége elég kérdéses a vélemények alapján. Pl:
"Hewegg.com calculated my ATX i5 6600K with (2) 8GB DDR4 plus three hard drives to require 227 watts. So I purchased the 250 watt model and blew it up. Knowing I should not have cut it so close, I purchased the 450 watt model thinking I had plenty of watts to spare and installed a 30A fuse to guard it. I turned the computer on and the 30A fuse blew immediately. 30 Amps at 14 Volts (charger was on) means I pulled 420 Watts before blowing the fuse. I reverted back to 125 Volt power supply, and attached my ampere meter. Push the button to turn the computer and and my ammeter recorded a peak current of 5 Amps at 125 Volts which is 625 Watts. How could Newegg be so wrong? Well, once the computer is on and idle, it draws only 0.4 Amps at 125 Volts which is 50 Watts. Newegg shows the running power, not the peak power required to start up. So... Watch your peak power and test it with an ammeter that will record max before wasting a bunch of money on DC-DC power supplies that are not rated high enough for your computer to initially turn on."
"50% dud rate, but when they work they're awesome "
"Great when it works." ... -
Sub-S
senior tag
válasz
tippm86 #55285 üzenetére
i5-10600.
Itt egy i5-10600K-s komplett alap konfig fogyasztása megáll 180W-nál. -
T J
tag
válasz
tippm86 #55253 üzenetére
Jól kihasználtad a helyet.
Mértél már fogyasztási csúcsot? Tápod mennyire melegszik ha meghajtod?
Itt 110W-ot mértek a ph-s tesztelők aida alatt, de úgy tudom ők nem a legnagyobb értéket szokták leírni, hanem a leggyakrabban felvillanó számot, vagyis valami átlag szerűt.
Mellesleg amd fanok.Ja és mennyivel halkabb a jonsbo, mint a gyári hűtő?
szerk
Úgy rémlik, valamikor olvastam, hogy a hőcsöves hűtő akkor hűt legjobban, ha a hőcső legalacsonyabb pontja a processzor felőli vége, mert akkor tud visszafolyni oda a kicsapódott víz. Gondolom ilyen élére állított helyzetben ez kivitelezhetetlen.
Érdekes lenne egy cpu hőmérséklet-mérés álló és fekvő helyzetben is, hogy mennyit számít ez. -
imibogyo
veterán
válasz
tippm86 #55142 üzenetére
Bocsánat pongyolán fogalmaztam. A "terhelés nélkül"-t én az "idle" terhelésre értettem, tehát hogy nem mondjuk játék, vagy komoly izzasztás közben lőttem be a kimenő feszültséget, hanem csak szimplán elindítottam a gépet és akkor állítottam be a kimenő feszültséget 12V-ra a kimenet mellett található kis potméterrel. Lehet ez sem a "jó eljárás", de most már sok éve tökéletesen üzemel a cucc. Biztosan van fesz. ingadozás, de szerintem nemes egyszerűséggel ez az ATX szabvány tűrésén belül van és kész...
fatpingvin: köszi!
-
Ribi
nagyúr
válasz
tippm86 #55143 üzenetére
Bármilyen tápegység, ami 12V-ot hivatott kiadni, az jó, mert általában azért tudják tartani az 5%-ot. 5%-al együtt értettem a 12V-ot. De egy akksit általában 14.4Val töltenek ami már bőven sok. Lehet, hogy még 11Von is megy a gép, szimplán nem javasolt.
A kis gépemnek egy LT1083 stab IC adja a 12Vot, na annak is esik a feszültsége terhelésen, de még elfogadható mértékben. Nekem is paneltápon megy át, de ott is csak van egy bemeneti LC szűrő és utána annyi. Konverteres pico jó, csak azoknak a feszültsége nagyon beszőrösödik ha a bemeneti fesz 12V közelébe esik. Ami akksinál gyakori terhelésen. -
Archttila
veterán
válasz
tippm86 #55081 üzenetére
jajj
----
Ez most fajt: [link]
Szinte rendre mindenhol a Thermalrigt AXP-90 a befuto, erre vegen a makifej kihozza abszolut bestgááádnak a Noctua-t. A Noctuanak meg mindig szuksege van az efajta huncutsagokra? nem ertem... egy SFF user kb 2 perc alatt kideriti Redditen hogy mi a best a kuckojaba... Ennel mar az is elegansabb ha a grafikonokat lovi be ugy, hogy abbol egyertelmu legyen a Noctua elonye.
Persze ertem en, ez egy atlag pistanak gyartott csilivili kameras anyag... de azert szanalmas na.* veletlenul futottam a videoba, nem vagyok feliratkozva az ilyen es ehhez hasonlo divatcsatikra
** a tesztgyoztes Noctua egy remek cooler5700G 1.9 literbe, Thermalright AXP-90 hutovel (itt meg nincs minden alulfeszelve)
Tell me Why, 2560x1440 (medium preset) -
PROTRON
addikt
válasz
tippm86 #54269 üzenetére
Tökéletes alap a tervemhez, csak nem látom hogy tényleg 2.3 liter lenne.
Ellenben ha tényleg annyi, akkor már csak alul hozzá kell csapni a HD plex AC-DC téglát (hisz RTX képes VGA-k picivel nagyobb igényűek mielőtt lekorlátoznád), nomeg átdolgozni a hűtőt, hisz ahhoz hogy beleférjen a méretbe közös cpu-vga hűtőegység kell.
Emiatt a VGA irányát is el kell forgatni, valszeg egyedileg tervezett riser-nyákkal. -
Rick4
félisten
válasz
tippm86 #53410 üzenetére
A középárfolyam olyan, mint ha azt mondanád, 300 a benzin, mert a mol 200-éert veszi, 500-ért adja, de te se tudsz 300-ért venni, én se, más se.
Pont úgy mint egy banknál, ahol működtetni kell az infrastruktútár, hogy az ügyfél belépve 4 perc alatt megcsinálhassa amit akar, sokezer embernek kell dolgoznia ezen, ahogy a benzin se a te kocsidba kerül direktben, hanem kell bele adalék, szállítás, mililiterre pontos kiadagolás évenkénti felülvizsgált fejekkel, benzinkút alkalmazottakal, stb stb stb.
A középárfolyam egy marhaság, pláne bank megjelölés nélkül, mert minden banknál más a vételi ár, más a marzs, más az eladási ár, így más lesz a középárfolyam is.Amúgy ez a pár forint semmit se indokol, pláne nem közel 20% növekedést, mivel szeptember végén is alig 2Ft-tal volt olcsóbb egy dolcsi, azaz 6%-ot mozdult a beszerzési ár, ehhez képset nem kell 6%-ot mozdulnia az értékesítésnek, ghogy ugyanaz a haszon megmaradjon.
Jön a karácsony, minek olcsóbban adni bármit is. -
PROTRON
addikt
válasz
tippm86 #53221 üzenetére
Persze, de azért én csak raknék oda egy buck boost konvertert, de tényleg csak azért hogy mindig stabil 12V-om legyen a PICO-nál.
De a csavaros cuccomnak örülök, mert így nem kell gondolkodni hogy polaritás helyesen kössem be, hisz a mean well-en van V- meg V+, a csaroson meg szintén...de azért rámértem hogy a henger külső részén negatív legyen.
Ami még kérdéses hogy mennyire bízhatok a parkside lakatfogómban, mivel a mean well-en van potméter 10,8-13,8 közötti fesz állításhoz, én most 12,02-re lőttem be a lakatfogó szerint.
Mondjuk ezen videó szerint 0,04 V-t felfelé tévedett az illető példány: [link] -
PROTRON
addikt
válasz
tippm86 #52816 üzenetére
Megint? Nem is lett befejezve, elvégre még(!) nem készült el.
Tokaji-t szeretem.Amúgy on: valakinek van Be quiet TFX power 1,2, vagy 3 tápja használatban?
Mennyire gáz hogy azon csak 4 pines cpu csati van a komolyabb 1200-as alaplapokon (mármint amire céges melót rámernék bízni) azokon meg 2x4-es? i5-10400-at hajtana...
Illetve még kérdés hogy a 300W mire lesz elég a jövőben, tehát ha kiegészül egy már nem belépő kategóriás VGA-val nem lesz-e kevés...nyilván teljesítmény igény terén szigorúan 3070 alatti kategóriából kerülhetne bele valami... -
Qkackca
őstag
válasz
tippm86 #51300 üzenetére
Az például egy valós ok lehet.
Én most egy székkel szenvedek, még dec. elején rendeltem, 4-6 hét szállítási idővel, külső raktárról, bíztam hogy karácsonyra meglesz vagy esetleg jan. elejére, de egyelőre 'kabaré' a dolog. Na, azóta az is drágult egy jó 20%-ot, meg már nem merik kiírni hogy raktáron, csak rendelésre...
Először, mikor érdeklődtem mi van, akkor az volt a válasz hogy a gyártónak téves volt a készlete...most meg késik a konténer...Ezt már lepingpongozom, kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Pedig európai gyártóról lenne szó, nem is olyan messzi van a székhelye, ünnepek-újév-határzár esetén se kellene legalább 3 hónap mire megkapom, úgy gondolom...
Nemtom, most ültetik a szövetnek valót, vagy műanyagfát amiről szüretelik a hozzávalókat.
Vagy a külső raktár az mondjuk Kínát jelenti esetemben? -
Qkackca
őstag
válasz
tippm86 #51294 üzenetére
Hát nem igazán csak a vga...., minden, szó szerint minden drágul(t) +25-100% között, szóval most még jobban oda kell figyelni mint eddig.
Bár egyik-másik alaplap meg hdd viszonylag tűrhető áron van, de nem tudom csak épp egy hullámvölgyet nézek vagy annyi az ára tartósan is -
törölt tag
válasz
tippm86 #51259 üzenetére
Lényeg, hogy nem ugyan arra gondoltunk, de itt nekem esett le a leglassabban a tantusz (Utólag is köszi PROTON!).
Tök jó, majd ha low-power dvga-ra állsz át akkor is jó lesz így. Arra használni azért szerencsésebb eset, mert az idle-ben is csinál tetemes terhelést a 12V-ra az alaplapon, DC-DC-n keresztül.
Esetedben ez nincs, ezért arra kell tekintettel lenni, hogy a DC-DC-n keresztül a "kapcsolt" 12V-os-ága továbbra is kapjon valamekkora állandó terhelést, különben az alacsonyabb/ingadozó feszültséget szolgáltathat mint 12V, ami miatt az alaplap le akarhat kapcsolni.
Példaként: ha elaltatod a gépet és onnan nem jönne vissza, csak a táp ki és bekapcsolásra, akkor akár erre is gyanakodhatsz. -
törölt tag
válasz
tippm86 #51236 üzenetére
Ha ez nem is nyugtat meg, de két variáció van abban az esetben, ha az meghibásodik:
-Megszakad a fet és kikapcsol a gép.
-Zárlatos lesz és nem kapcsol ki.
A többi alkatrész számára annak az alkatrésznek a tönkremenetele nem hoz pusztulást.Ha koppon hajtod, játszani fogsz vele sokat, akkor légáram mindenképpen kell, de kell a VRM-nek is, szóval nem szabad megoldhatatlanak lennie a táp szellőzésének.
Vannak a piacon ilyen tápegységek, amik már bizonyítottak. Azt javaslom, hogy az legalább derüljön ki, hogy a hardvert jelenlegi formában biztosan meg fogod tartani legalább 2 évig, akkor megéri ezekre költeni. Ezek akár 10 évet elmennek probléma nélkül, később is tudod használni, egy ugyan ilyen fogyasztás kategóriába tartozó géphez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest