Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Qkackca #51568 üzenetére

Én meg sírok ha munkaállomásban a VRM szenzor 48 fok fölé mászik, így inkább ráirányítok egy extra ventit. Nem is megy 60 fok fölé akkor sem amikor a proci 210W-ot zabál(HWinfo-s alulbecslés)... :D
    Bakker már megint elkanyarodtam, ez nem is a mini-itx gépem....

A topichű masinán most lehúztam az nvidia quadro k620-as LP kártya ventijét mert baromi hangos kis 3 centis műtyür, már 3 ezren is megőrjít, nem hogy amikor 6-8k-ra felpörög. Egyelőre az eredeti hűtőegység van rajta, csak már nem őrjít meg a hang.
    A proci venti csati is üres, mert ennél a h110-es alaplapnál nem lehet nem PWM-es ventit "fordulat" vezérelni, az alaplap meg az alapbeállítás 75%-áig engedi csökkenteni a fordulatot, ami még mindig sok.

Így most egy Phanteks 12-es ház venti van bekötve a ház venti csatira, és úgy helyeztem el hogy mind a két hűtő egységet érje fuvallat. Ezen a csatin a fix fordulatszám 4-500 körüli. Ezzel a légárammal átlagos használatom mellett a proci 50 fokig, míg a VGA 58-ig kúszik fel.
    Na majd ha sikerül kiválasztanom végre a megfelelő donor laptop belső hűtőegységeket ehhez a kis mobil munkaállomáshoz, na akkor lesz ne mulass. :Y

Jelenleg úton van Kínából az ADT-LINK x4 to x16 riser (most fogják felpakolni szállításhoz, remélem 2 hét alatt beérkezik EUba) hogy el tudjam fektetni a vga-t, továbbá ha sikerül végre találkozni a kollégával akkor hamarosan lehet lesz egy 13,3" érintő kijelző. Ehhez még ki kell találnom hogy honnan lesz átalakító vezetékezésem az eltérő belső kijelző csati/szalagkábel típusok miatt. :Y
    Utána már csak némi ház építés úgy hogy beleférjen egy akkupakk elektronikával és mehetek bányászni kínába. :D

Új hozzászólás Aktív témák