- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
lionskull #56737 üzenetére
Igen jó kis hűtő, nekem is volt, csak sajna nem fért el a memória miatt, így végül túladtam rajta. Pedig a 25mm vastag venti épp elfért volna rajta.
De van helyette IS-47K külön vett ID Cooling slim ventivel, de erre sajna már nem megy rá nekem a 25mm vastag venti. Max fordulaton van egy kis hangja, de nekem nem vészes.Igaz most Noctua NH-L9i black van rajta, amivel nagyon meg vagyok elégedve.
Igaz így az nvme ssd melegebb pár fokkal. -
Rick4
félisten
válasz
lionskull #56737 üzenetére
Nekem kettő ilyen is van, szerintem elég jó választás, bár én azonnal lecseréltem a ventiket két Arctic 12 PWM-re, amik 1100 körül gyakorlatilag némán dolgoznak, igaz az eredetihez képest ez dupla magaság, de nekem befért, ráadásul annyira közel van a tetejéhez, hogy ez már egész biztosan csak kintről szív. A ryzen7 5700g most épp 41°C-on van.
-
hegegabi80
addikt
válasz
lionskull #47992 üzenetére
Nekem van egy Realan E-D5 kuckó, igaz eddig csak teszt jelleggel volt benne konfig. Azért egy fokkal jobban szellőzik, mint a C2, hiszen a tetején is van venti. Én az alját kicsit átalakítottam, hogy oda is lehessen ventit rakni (Pl. 1 vayg 2 db 120-as, vagy 1 db 140-est). Így talán még jobb lesz a szellőzése SFX táppal.
-
törölt tag
válasz
lionskull #47957 üzenetére
milyen konfigot tervezel bele?
az inwin bq 6xx is ketfele tappal elerheto: egy sajat formatumu belso tap, valamennyire flex atx formaju, illetve paneltappal. 5 literes haz alatt erdemes paneltapon gondolkodni, de van hatranya azert rendesen: nagyobb teljesitmenyhez eleg draga es a kulso tapkocka is kerdeses. 100W v alatta viszonylag olcso paneltapok vannak es egyszerubb kulso tapegyseget is loni hozza.
-
kzoltann
aktív tag
válasz
lionskull #47957 üzenetére
1u flex atx psu,
Itt találtam a legjobb kinalatot eu-ban: https://www.overtek.co.uk/collections/flex-atx-1u-psu
ja most latom hogy kisebb kell akkor semmi. Akkor kb cska a hdplex van már. -
Seep
senior tag
válasz
lionskull #47857 üzenetére
In Win Chopin? Szep, van benne tap.
-
HookR
addikt
válasz
lionskull #47852 üzenetére
AM4-es Mini-STX deszka éppenséggel akad ASRock A300M-STX néven, de nem tudom, hogy piacra került-e valaha is önmagában. Ellenben ASRock Deskmini A300 barebone PC részeként igen: asrock.com / smallformfactor.net / ipon.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest