Hirdetés
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasz10
junior tag
Itt a velencei tónál ~700.000 most mindenestől. Van eonos ismerős, ő megadta a környékbeli regisztrált villanyszerelők elérhetőségét, körbehívtam őket, kartellszerűen egyforma árakat mondtak. Így a jövőben inkább szigetes napelemben gondolkodok, ha többe is kerül.
https://bit.ly/3UUXZYw
-
TeeJay
félisten
Klímás fórumban volt mikor "szaki" takarított úgy hogy panelhiba lett a vége én meg már voltam "szaki" után aki jól csapágyasra vágta a gőztisztítójával a Midea klíma csapágyát
Panel hiba simán megáztatja úgy hogy ki sem volt húzva a gép és áram alatt kapta a vizet... Egyik másik klímának nem is szabad gőzzel pörgetni a ventilátort mert generátorként működik a motor és tud bajt okozni.Aki profin csinálja az zsákot szépen felrakja hogy sehol egy csepp víz se mehessen ki, előtte én a komplett elektronika részt körbetekerem fóliával hogy az se kaphasson egy cseppet sem, a ventilátor kereket meg fogom a kezemmel miközben csapom rá a nagynyomású mosót. Gőzt sosem használnék mert az mindenhova tud terjedni
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
PROTRON
addikt
válasz Kolondrum #71790 üzenetére
"Az átvihető a többi hónapra" dologgal óvatosan...
Csak akkor működik, ha eleve nem havonta jelented, továbbá ha az éves óraleolvasás is csak az év közepe végefele van.Ha havonta lejelented, akkor az aktuális havi számládban ki fogják számlázni a piaci árat, az augusztusi korrekciónál állítólag korrigálnak majd az éves eredmény alapján, de nem lehet tudni hogy mennyit kell a jogos dolgokért könyörögni manapság, mert MVM-nél nagyon nincsenek toppon számlázásilag...
Nekem pl minden hónap 22-28 között van a diktálási időszak, április 15.-én az EON megbecsült egy olyan óraállást a "H" tarifa téli óra értékre ami 500-al alacsonyabb volt, de mivel csak 22-én tudok diktálni, ezért befotóztam akkor a valódi értéket, láthatóan hogy a téli értékről van szó.
Az idióta MVM belső oktatása nem érti, hogy a téli óraállást lezárja a mérőóra ápr. 15-.ével, ezért tök mind1 hogy utána melyik nap adom meg, azt téli tarifával kell számlázni.
Ehhez képest az MVM arra a 7 napra írta fel nekem az 515 értéket, amivel durván 20k forinttal többet számláztak
Az MVM egyből elhajtott hogy szerezzek igazolást az EON-tól, képtelenek voltak felfogni hogy a mérőórának ez a természetes működése és hogy nem tudom 15-én megadni az értéket mert a rendszar nem engedi.
Az EON-nál meg nem értették hogyan lehetnek ennyire kretének az MVM-nél, de kiadtak nekem egy lepecsételt "igazolást" arról hogy az adott mérőóra igen is úgy működik ahogy és a számlázás rosszul értelmezi a "H" tarifa esetén a dátumozást.
Beküldöm az MVM-nek, válaszolnak hogy "nekünk az EON nem parancsolhat számlázási témákban, hogy merészelek ilyet...írassam át EON-nal az adatbázisban az óraállást utólag..."Csak hogy ilyen utólag óraátírást alapjáraton egyáltalán nem akarnak EON-nál elvégezni, hiszen a "H" tarifás óra egyértelműen úgy működik hogy ápr 15 és okt 15.-én vált...és az MVM barom...de végül 2,5 hónap és 5. levélváltásra de csak megcsinálta az EON központ.
Tehát kitörölték a korábbi becslést és beírták ápr 15-re manuálisan a tényleges értéket.
Csak ezután volt hajlandó az MVM korrekcióra.
Szóval MVM-nél sok a kretén az oktatói részen...Még pluszban megreklamáltam hogy az EON-tól nem kaptam választ 30 nap alatt, ezért az EON még visszaküldött 5k hufot.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Napelem volt a terv, azóta el lett kaszálva nem éri meg, sok nyűg lenne már a H ( földkábel 30m-en stb). Meg ott a gáz és a fa. Még annyira sem mozgat.
60-70 köbméteres habi gáz átlag mellett a klíma csak olyan hátha bejön H nélkül is dolog lett. Úgy h mögötte még fa is van ha nincs gáz, igazából csak olyan ha jó lesz jó lesz, ha nem akkor nem.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz elfelejtette #71787 üzenetére
Ha 6kwh fölé megy a napi átlag/ hó akkor a gáz éri meg. Azt már kiszámoltam. Persze ami maradt októberben 120 nem elhasznált kwh az mind feltolhatja az átlagot. Átvihető a többi hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jolida
tag
Az elmúlt hónapban 1kWh/fűtött m2 ment el.
Ez egy hideg téli hónapban simán felmegy a 2-2.5-szeresére. -
válasz elfelejtette #71781 üzenetére
Gázos van, de ott a leolvasás minden hó 15. Nem úgy mint itt hó végén. Nem lenne valós.
-
arnyekxxx
veterán
nálam 10kwh ment el, az asszony néha este nyafog, hogy fázik a 23 fokban, olyankor kiröhögöm, megsértődik aztán bekapcsolom a gépet alapjáratra.
-
elfelejtette
veterán
válasz Kolondrum #71780 üzenetére
Ha van más jellegű fűtésről adatod, szerintem a 2018-as, vagy a 2019-es októberhez hasonló átlaghőmérséklet lehetett idén.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
válasz elfelejtette #71778 üzenetére
Nekem ez az első ilyen adatom, nem tudom letenni, hogy ez jó vagy sem. De másképp fűteném ha újra kéne, sokat kísérleteztem és ment amikor nem kell.
-
ecaddsell
aktív tag
Az idei október olyan meleg volt, hogy egyáltalán nem kellett még fűteni nálunk (azt az 1 órát amíg teszt üzemben ment a klíma nem tekintem annak).
Igaz nincs olyan meleg bent, 21 fok van csak, kivéve a háló ahol éjjel is bukón van az ablak ott 20 fok van csak. -
elfelejtette
veterán
válasz Kolondrum #71777 üzenetére
Nálunk 90 kWh lett az október fűtésigénye. Tavaly ilyenkor 145 kWh-nál jártunk. Ennyivel volt enyhébb az idei ősz.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
válasz Gergely2319 #71596 üzenetére
Az októbert 60.72Kwh villannyal fűtöttem ki. Gyakran ment amikor nem kellett volna. Hozzáteszem.
-
lekorszke
tag
A befujkálom spray-el, esetleg kigőzölöm, meg kimosom a két szűrőt takaritást továbbra sem nevezném takaritásnak,maximum kókányolásnak.
Aki ezért 20k-t elkér a pofájáról süljön le a bőr( nagy cégek is, nem 1-2 után megyek rendesen kitakakaritani..) illetve aki meg erre kifizet ennyi pénzt meg is érdemli.
Maximum abban az esetben ér valamit ha tényleg alig-alig vannak használva a gépek( csak akkor minek van klímád?!).
15-20k - ért mosom ki rendesen a gépeket, attól függ mennyire hozzáférhető!
burkolat eltávolitással, normális deep clean vegyszerrel, mosózsákkal, mosóval.
És nem gondolnátok mennyi ügyfél lepődik meg hogy milyen dzsuva meg penész jön ki a két hete elvileg más által "takarított" klímából.
És ez nem a reklám helye, mindenki eldöntheti mire hajlandó vagy nem hajlandó kifizetni egy összeget a saját egészsége érdekében!!
Aki meg azt gondolja magáról hogy ért hozzá ,és majd magának kitakarítja, (tisztelet a kivételnek aki ténylegesen megtudja csinálni...) ne lepődjön meg majd ha jönnek a légúti fertőzések, a köhögés legrosszabb esetben meg tüdőgyulladás a dzsuvás penészes klímától![ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz feco70 #71767 üzenetére
Na mondjuk az erős. 20k-t egy fújkálásért elkérni pofátlanság. Itt (Kecskeméten) 8e ft volt per klíma idén a karbantartás számlával. Zsákolásig még sosem fajult a dolog, mert alapvetően tiszták a készülékek és nem indokolt.
Hogy cégeknél nincs pénz még erre sem az elég szomorú, de sajnos nem ritka. Sokan küzdenek az életbenmaradásért. Ettől függetlenül nem keverném ide, alapvetően átlag lakossági felhasználásra vonatkozott a kérdésem, ahol van 1-2 klíma, ne adj isten fűtésre is használva.
Azért sztem nem rossz a gari és sokaknak jól is jöhet, főleg ha nem akar vagy tud az ember azzal foglalkozni, hogy magának takarítsa vagy spóroljon két doboz cigi árat, hogy "feketén" csináltassa. -
Tiédetis
senior tag
válasz Gombinyó #71763 üzenetére
Nézd. Láttam már klímát takarítani többféle módon. Egyszer sem mosózsákkal. Pedig pl. olyan nagy céggel is kapcsolatban vagyunk, akik saját márkanév alatt nyomják ezeket.
Ott ahol most van kb. 22db "klíma" és lesz talán 10 split klíma, elég komoly összeg kijön egy éves karbantartás címszó alatt. Egy olyan helyen, ahol a költségvetés 6 év alatt évi 2-5%-al növekszik, ezeket a tételeket nem lehet kigazdálkodni, csak ha magunk fogjuk megoldani.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
feco70
senior tag
Semmi jó ellen nem vagyok, de ez nem az. Nem vagyok hajlandó fizetni azért a semmit nem erő munkáért amit egyes szakik csinálnak, befújkálja valami olcsó vacakkal elkér 20k. Nálam három gépnél komoly összeg lenne már, én be vállalom, hogy ezért nincs is papíros garim a gépekre. Magamnak megcsinálom a takarítást, és nem csak hűtés/fűtés szezon előtt, két három havonta takarítom őket
-
Kickass
őstag
2x kell egy évben a 10 éves garihoz.
Illetve kazánt nem takarítanék magamtól, de a klíma elérhető helyen van, nyilván a kültéri, simán tudod magadnak tisztítani kvázi anyagárban.
A Daikin kötelező karbantartását ugyanazzal a citromillatú befújhatós szarral csinálták nálam amit bármelyik tesco/spar/auchanban meg lehet venni. Jövőre még kitakaríttatom velük egyszer aztán szarok a garira takarítom magamnak. Hülyének is megéri, hát még a telepítőnek…. -
pjen
félisten
válasz ANDROID??? #71762 üzenetére
Semennyi nem kell, a klíma megoldja, legalábbis az enyém. Télen, ha lefújom gőztisztítóval mindig hűtésre kapcsolom pár percig, aztán fűtesre.Egy led pár percig villog és már fűt is.
-
Gombinyó
őstag
válasz feco70 #71758 üzenetére
Én ezt még mindig nem értem miért érv bármi mellett vagy ellen. Ha nem garis, akkor nem kell karbantartani? Az autómat se csak az első 3 évben hordom szervizbe, a kazánt se csak az első két évben takaríttatom, hanem minden évben. Ugyanúgy a már nem garis klímát is kitakaríttatom minden hűtési/fűtési szezon előtt.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok, működésbeli kérdés, kb passzolna témába. Arról kérdeznék, hogy amikor a klímát szárításra használod, lehűti a levegőt, utána szeretnél vele fűteni, akkor mennyi ideig kell cárni hogy át lehessen kapcsolni fűtésre a gép károsítása nélkül?
Megfelelő a folyamat, ha percekre át lett kapcsolva ventilátor üzemmódta, majd automata üzemmódra, (5-5 perc) aztán fűtésre, vagy esetleg kell neki utána 30perc a fűtésre kapcsolás előtt?[ Szerkesztve ]
-
qqcs1
csendes tag
válasz Lorden #71753 üzenetére
Korábban a Midea saját appját használtam(Midea Air) és emlékszem, hogy abban lehetett alacsony érték állítani és "%"-ban. Nyáron nemigen használtuk fűtésre lettek véve a gáz kihagyására. Közben meg frissült az app a telefonokon gondolom. Meg a Mieda oldalán is az mondják hogy a már a SmartHome nevű app amit használni kéne nem a Mieda Air. Felraktam a SmartHome-ot , de abban is csak a három fokozatú állítást találtam. Elvileg távirányítóról lehetne állítani időzített indítást és azon tudnék %-ot is megadni, de minden alkalommal be kell állítani, és ott ügye az állítom hogy hány óra múlva kapcsolni be, nem azt hogy időben hány órakor pl.: 04:00 -kor
-
-
Tiédetis
senior tag
Ugyanolyan árat kaptam Gree comfort X és Mitsubishi MSZ/MUZ-HR50VF gépre.
Melyiket érdemesebb választani? Hűtésre, de ott eléggé intenzív lesz a használatSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Lorden
senior tag
Én is ezt állítgatom, nem találok egyéb opciót ezeken kívül, Nethome plus appot használok.
Ami mostanság bevált, hogy 1% venti éjjelre és 0,5-1-gyel lejjebb veszem a hőmérsékletet.
Csak ugye jó lenne ütemezni, nem állandóan kapcsolgatni.
Alvás görbe is használhatónak tűnik, de azt se tudom hogy lehet ütemezni[ Szerkesztve ]
-
qqcs1
csendes tag
Üdv!
Ha esetleg valaki használ Midea klímát és van ütemezve indulás/leállítás, akkor lenne hozzá kérdésem. Hol tudom beállítani, hogy milyen ventilátor sebességgel induljon el mikor bekapcsol? Korábban az appban tudtam állítani és akkor 5-10%-on volt. Most 3 lehetőséget látok, hogy alacsony közepes magas fordulat. A probléma az, hogy az alacsony is 40% ami reggel több(hangosabb) mint szeretném. A használt gépek : Midea MOP2-09-SP. Köszönöm!-
-
-
PROTRON
addikt
válasz =Thor= #71747 üzenetére
Ez semmiképp sem okés, én telepítési garancia keretében kérném helyszíni ellenőrzést a telepítőtől. 90% hogy elakarnak majd hajtani, ne hagyd magad! Ezt a hangerőt már első bekapcsoláskor észre kellett vennie annak aki felrakta de ezek szerint elsunnyogott!
Ezért is gondolom hogy be van nekik tárazva egy adag szokásos user béna szöveg, hogy biztos abszolút hallásod van, de Ők nem is hallották, hogy ez a gyártó elképzelhetetlen hogy hibázzon, mert Ők olyanról még nem hallottak, meg ilyenek...Azért is kellenek Ők, mert ha kiderül hogy valami más gyártási/gyártmány hiba, akkor is szakmabelitől származó szakvélemény kell a gyártóval szembeni garancia érvényesítéshez, ha látszik hogy Te csavarhúzóval belenyúltál, már mindent is rád foghatnak...
Mindenképp kíváncsi vagyok a folytatásra.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Frissen telepítettek ay mitshu klímát. Viszont a kültéri kiadott hangjaival valami nem stimmel…
1, Ha beindul a klíma, kis fokozaton, ilyen kerregő hangot ad ki, mint valami visszafolytott traktorhang. 10+ méterről, az utcáról is hallani. (Csendes üzemmódban is kiadja.)
https://jumpshare.com/s/JuIghTWjka5zkDmnbDQg2, Ha felrakom 30 fokra, akkor nekilódul a kültéri és ilyen forma1-es autó szerű hangokat ad. (Padlógáz/gyorsítás/lassítás…)
https://jumpshare.com/s/SXzzNc7CXfbvqiQS7QM9
https://jumpshare.com/s/1E259U4XXm5yQzElcENn
https://vocaroo.com/1e7rZB14VIGL3, Erről nincs felvétel, de olyan hangot is ad, mint a gázóra, amikor jön rajta a gáz. Így kihallani a gázmozgást klímánál is?
Szóval ezek a hangok mitől lehetnek?
(Ilyeneket nem hallottam még kínai klímáknál sem…)(Amúgy oldalfali telepítés; 45-ös konzol; nem a gyári, hanem vastagabb - csonkakúp szerű – gumibak; szendvics miatt 3 méter cső feltekerve a gép mögött.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Lorden
senior tag
Raknék a kültéren lévő csövekre vmi szigetelést, csak a gyári van rajta.
Ez mehet rá körbe vagy mit érdemes venni? [link] -
TeeJay
félisten
válasz Chuck Norris #71735 üzenetére
Ezért vettem Daikin klímát és ahhoz Daikin wifi modult mert ország világ bárhol állítottam működött Mobilnet,wifi mindegy neki. A lényeg hogy otthon a routeren 2,4GHz-re csatlakozik és DIGI netem van Bridge-re rakott ONT-vel és nem NAT mögött vagyok tehát távolról is el tudok érni bármit otthon
-
feco70
senior tag
-
leone1234
csendes tag
válasz feco70 #71727 üzenetére
Én Fishert írtam,igen a Daikin jobb lett volna,de ezt 170 000 hozták,és hát 3 klímánál nagyon nem volt mindegy.Ha majd később ,remélem jó sokat kibír a Fisher ,beújítok Japán gépre.Az szép hogy olyan olcsón szerzett Comfora gépet,a neten 420 000,mondjuk a negyker ára biztos egy 100 000 Ft-tal kevesebb.
-
Lorden
senior tag
válasz leone1234 #71725 üzenetére
Megszakító lekapcs/bekapcs után se húzza teljesen vissza?
Nálam a Midea ekkor húzza vissza teljesen, ha előtte valamiért így maradt, mint nálad.
Gree-nél meg kell szórakozni a távirányítón lapát beállításával és a ki/bekapcsolással, de pár perc után be lehet állítani. -
leone1234
csendes tag
Van 3 db fisher klímám,abból az egyiknek a vízszintes terelő lapátja kikapcsolás után,nem csukja vissza magát teljesen,rés marad.Kicsit zavaró.Szerintetek a motorja romlott el,vagy csak valami beállítási hiba.Még garanciális,de ezért cseréni fogják? [kép]
-
Lorden
senior tag
válasz Northwestern #71720 üzenetére
Emagon néha szokott lenni román Daikin
[link] -
Alpenjunge
kezdő
én ettől a cégtől vettem [link] de nem szállítanak csak romániába.
nekem az volt a szerencsém hogy aki itt szomszédom volt hazaköltözött és tudtam hozzájuk rendelni. -
Tiédetis
senior tag
Vannak-e tapasztalatok gree smart r klímákkal?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
lasz10
junior tag
Nem vagyok biztos benne, hogy szállítanak Magyarországra. Nekem úgy lett volna, hogy a haver megveszi a temesvári cégére, és ha erre jár elhozza.
Az árak pedig ott vannak az árukeresőn.https://bit.ly/3UUXZYw
-
Northwestern
csendes tag
Sziasztok, Romániából honnan érdemes Daikin klímát rendelni? Párszor olvastam itt a fórumon, hogy olcsóbb, mint itthon az üzletekben.
-
isti732712
aktív tag
Polar story x. felvonás [link]
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
TeeJay
félisten
válasz Chuck Norris #71717 üzenetére
EWPE Smart app amit használni kell már
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, van egy gree klímám amit a gree+ appal szoktam kapcsolgatni az androidos telefonomról. Tavaly még szuperül működött minden idén már az időzítést nem lehet vele állítgatni és ráadásul csak azon a wifin keresztül működik amire a klíma is csatlakozik. Visszaraktam az app egy régebbi verzióját azóta már megy az időzítés de a távolról vezérlés nem, van valakinek valami tippje? Köszönöm.
-
TeeJay
félisten
-
Tatomata
újonc
Lenne még két kérdésem.
1. Ha jól tudom, a Fisher Comfort Plus nem méri az appban a fogyasztást. Ha szeretném valahogyan monitorozni, akkor arra van valami megoldás? H-tarifás órán lesz rajta, szóval okoskonnektor nem játszik, viszont annyit meg nem költenék a monitorozásra, hogy elérje az Xtreme Save Pro árát (mert akkor már vehetek azt is).
2. Comfort PLusnál van trükk a felesleges ventillátor-mozgás leállítására (mint pár más márkánál)?
Thx -
törölt tag
válasz TeeJay #71712 üzenetére
Azt hiszem, fűtésben megvan a 60-70 C fok a visszamenő csövön, nem lehet tartósan megfogni, el kell engedni mert meleg.
Hűtésben nem jeges a cső, és az áramfelvétel is elfogadható.
Köszönöm, hogy segítettél ˝távgyógyítani˝ ezt az öreg masinát, talán mások is hasznosítani tudják a tanácsaidat.
-
TeeJay
félisten
-
törölt tag
válasz TeeJay #71710 üzenetére
A telepítő jött és tolt rá sacc/kb az 1 év várakozás után kicserélt gépre. Az eredetinek meghalt a kompresszora kb. 10 nap után, az helyett adtak egy használt kültérit 1 év garanciális ügyintézés után.
Nem hűtött rendesen, jegesedett a 12-es cső.Egyébként a Metróban vettük, Elnett márka, a Stiebel Eltron forgalmazta.
Nem tudom, hogy ér-e annyit, hogy szerelőt hívjak és korrektül bevizsgáltassam, 2006-os gép.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz #94522368 #71706 üzenetére
Na de ki és miért töltötte túl? Rajta van gyárilag kb. mennyi hűtőközeg kell x méter csőhöz, ha több a cső akkor 100-200 grammot rányomnak pluszban és kész. Vagy csak ment valaki csővel és találomra tolt rá valamit "jóvanazúgy" alapon?
Hosszútávon nem biztos hogy jó lesz a kompresszornak ha túl sok hűtőközeget kell komprimálni meg netán vissza is jut a szívó oldalra folyadék állapotban mert nem tud elpárologni. Régi on/off gépnél ráadásul kapilláris csöves "adagoló" van így ott szerintem főleg gond lehet.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz töky76 #71700 üzenetére
Tudsz venni wifis kismegszakítót is vagy valami DIN sorolható okos relét amit telefonnal tudsz kapcsolni. Persze azért ne úgy csináld mint egyes nénik hogy kinyomja a klímát távirányítóval és már tépi is ki a konnektorból a kompresszor meg még megy
-
törölt tag
válasz TeeJay #71688 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, igen jól tippeltél on/off gép.
Már csak a sufniban segít nekem hűteni vagy fűteni ha el akarok vonulni az Asszonyság elől.
Szerencsére a hangja normális, hasonló az újabb készülékekéhez. Hűtés üzemben alig több az áramfelvétele mint a névlegesen megadott, fűtéskor 6,2 A helyett 10 A körül mozog.
Azt hiszem el kell fogadnom ilyennek...
[ Szerkesztve ]
-
Tatomata
újonc
válasz feco70 #71703 üzenetére
Köszi, közben lenyelte egy másik hozzászólásomat a rendszer.
40x40-es pillérzsaluból gondoltam kettőt egymás mellé (40x40x40), ha kapok, zsákos beton és arra a hóhatár állvány (teháv valamennyire beásnám a földbe). Ha maradhat két darabban, akkor elvileg még mozdítható is lesz, ha egy kicsit trükközök vele (mondjuk közepébe rakok XPS-t) két embernek. Vélemény?
Közben láttam a videót; vasat tettél a falazókba? Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Aki esetleg fűtésre optimalizált Daikint használ, nálatok egy idő után nem fűt túlságosan fel? Pl beállítom 22 fokra fűtés módban, egy ideig tartja akörül, majd egyszer csak elkezd fűteni, kábé 25-nél áll meg.
FTXTP25K / RXTP25R és FTXTM40R / RXTM40R is ugyanezt csinálja. Auto módban jó, de ott is néha felfűt, aztán visszahűt.Számíthat, hogy az Onectaval irányítom főleg? Minden funkció amit tud távirányítóval, nincs is benne, ezért tudom elképzelni, hogy nem pont ugyanúgy működik. Ott néha elég durva hőfokokat mutat, pl 22-re van beállítva, de szerinte 27 van már és még mindig fűt (a valóságban olyankor még 24 körül van a polcon lévő hőmérő szerint)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest