Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha veszek egy 80W-os csepptálca fűtést és részben a tálcára részben a kompresszor köré telepítem, az mennyire befolyásolja a leolvasztást vagy a hatásfokot? Jelent ez nekem többet mint, hogy nem fagy bele a víz és meleg olajjal indul?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz TeeJay #83430 üzenetére
Olvasgatva nem csak itt, az jön le, h megvezethetőek az emberek. Ami miatt szívni fognak később is. Mert ugye adott az SCOP, abba tette a pénzét. Én itt aggodok h sokat eszik (gázhoz képest nálam igaz ~ ), de rá kell jönnöm, h amúgy nem ha másokat nézek.
[ Szerkesztve ]
-
Egyre jobban úgy látom nem kell másik klíma. 0 fok körül még elég az 1db és ha ház bővítés lesz, akkor ami felkerül az biztosan fizikailag mozog, illetve már a Kw sem biztosan jó, aztán meg akkor talán egy jobb SCOP-s kerül fel. Pár fokos fagyban is kifűti az AY42 a teljes házat.
Gáz, fa mellett még egy klíma. Csak ugye később ez csak drágább lesz.[ Szerkesztve ]
-
Hátha valakinek hasznos. Mitsubishi AY42 leolvasztás hangja, időtartama ilyen körülmények között. Tud sokkal rövidebb idő alatt is, nem olvaszt le 2* ugyan úgy.
[link]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Van új a nap alatt ha app hibáról van szó. Mitsusoknak.
-
Igen reggelre megoldódott. Az appos távvezérlés fontos.
-
[kép] Mondom én h rossz az app.
-
Ismét halott a Melcloud app ....
-
-
Polar Zenit
Fisher Comfort Plus
Midea All Easy ProAzt az információt kaptam, hogy ezek ugyan azok. Lehetséges?
-
Hátha. Még 5ft a kwh, addig kizárt.
Itt kis kályha van, mini.
Reggie0! Nekem mondod? Vágom, hasítom, autóval haza hordom. Beviszem, eltüzelem, hamut kihordom. Minden évben. Csak a hangulata maitt van. Ropog meg minden. Illetve már 6 éve free a fa. Még kb 2 évig. Utána kiszámoltam, egy olyan fubar ami nekem kell, olyan drága, ami irreális.
-
válasz feco70 #83269 üzenetére
Van csempézett tér előtte, de volt ami már azt is átugrotta. A lehetetlen is megtörtént. Kicsit úgy Mintha a víz felfelé folyna. Nem hagyjuk magára. Amúgy is csak hangulat miatt van nagy hidegben, mert amúgy annyira durván befűt. Csináltam már 31 fokot vele, nem akartam.
-
Én meg éppen, hogy a gázt akarom visszafogni. Nem mintha a gáz drágább lenne. Sőt. Szimplán mind a kettőt önálló fűtési megoldásként akarom fenntaetani. A másik klíma kizárólag asszony miatt lesz: Hőérzet.
A H tarifát valahogy nem érzem magaménak. A technikai megoldása is egy horror lenne itt, meg ilyen matek mellett súlyos évek alatt jönne vissza az ára (nálam). Én inkább bízok abban, hogy a napelem valamit mozdul majd hó irányba, mivel anno annak lett megágyazva technikailag.F-ECT$! Pontosan! Mellé nekem még ott a fa is. De az csak akkor fűt, ha jelem vagyunk mivel lakótérben van és extra kockázatos a szikra kipattanás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz TeeJay #83249 üzenetére
Valahol a korszerűtlen villany vonal alakul át hőszivattyússá (klíma formájában alakot öltve, mint aranyközépút). Pl kollégám erre készül. Másik ismerős a gázt valóban klímára cseréli. Megint másik ismerősöm csak részben áll át gázról klímára.
-
válasz F-ECT$ #83170 üzenetére
A ház mint egy "Y". A hosszabb rész a nappali, a két kicsi a gyerekszoba + fürdő. A nag tér a konyha, nappali, háló. És elég kettő 3.5-ös?
Azért zenit mert árban szereléssel az járható. Vagy mondj árban olyan Polárt ami jó és ugyan itt van.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ismerősöm télen napi 20-30kwh villanyt fűt el ellenállás fűtésel. Hősugikkal. Igen jól látjátok. Klímát akar. 50m2-re. Kb 230 belmagasság, dryvit van a házon, h mennyi nem tudom. Ő is Polár vonalon mozogna. 5+3.5Kw Zenit-ről mit gondoltok? Teljesen ismeretlen neki a klíma . Annyit tud róluk, hogy jön belőlük a meleg.
Árban a Zenit eme két típusa fér bele.[ Szerkesztve ]
-
válasz Szerpentin #83152 üzenetére
Nem gyűjtitek a vizét?😲
-
válasz TeeJay #83142 üzenetére
Midea bele van, Nethome allap megy azt már tudom. Egyéb információtok van? Fontos a függőleges, vízszintes lamella allítás appal.
Nem akarok belefolyni miért nem ilyen egyszerű a dolog mint amit írsz. Zenit, ebből kell gazdálkodni.
Van olyan netws oldal ami szerint van kartel fűtése? Ugye nem?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Polar Zenit 3.5Kw vélemények? Fűteni részben, nagy hidegben menne csak. Nem kell sok hő.
A többinek ami szóba jöhet kicsi az SCOP-je.
Thx[ Szerkesztve ]
-
Polarnak vannak nyűgösebb szériái? Maga a márka ajánlott?
-
-
Csepptálca fűtésnél mi alapján kerül bele a megfelelő Watt szám? Honnan tudom, hogy 80-100-120 stb watt elég neki?
Lehet, hogy telepítek bele egyet. Én mindössze a kompresszor hidegindítás elkerülése miatt. Manuális kapcsolható lenne, nem termosztát alapján.
2m fűtött hosszra gondoltam. A tálcába és s a kompresszor köré.[ Szerkesztve ]
-
Eddig azt hittem alig van anyagi rés a gáz és a klíma között NÁLAM. Aztán a gáz szerelő bebizonyította, hogy esetemben 25.000ft van éves szinten abban, hogy klímával fűtök legalább az átmeneti és a szezon végén lévő időszakban. A kulcs a kazán karbantartás. A klímát évente kell, cserébe legalább hideget ad nyáron, a tél nélkül is illik takarítani. Tehát a klíma oldalon az van, hogy fűtés kifejezve forintban a szezon két végén kb 10.000ft. A kazánnál nem így van. Legutóbb kijött a szerelő és tök véletlenül derült ki h klímázok. Erre Ilyet szól akkor 2 évente jövök ki. Most is elenyésző kosz volt benne. Mert alig megy (!!). És egy kazán takarítás 35.000ft nekem, ami a majdnem egy szezon fűtésem fele. Tehát A klíma megeszik az átmenetiben kb 10.000ft villanyt. Ezt leveszem a kazán 35.000ft-os karbantartásából és marad 25.000ft. Lelkemre kötötte, h milyen használat mellett mikor hívjam. 2026 április ha így fűtök vele mint múlt évben.
Nah ugye hogy ugye2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
válasz arnyekxxx #76157 üzenetére
A1, H-van természetesen a villany nyert volna, idővel ahogy ledolgozza a bekerülési költségeket.
Viszont esetünkben olyan csekély összeg a közmű, h nem vagyok érdekelt a H-ban. Főleg ha azt nézem, hogy 3 fázist akarok ami le lett hurrogva - mert a trafó nem bírja - meg már annyira nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
-
🥁 pergés, ítélet a klíma fűtésről, mi mennyi! Mitsu AY-42
Röviden: Totál mind 1 nálam, hogy gáz vagy klíma megy, Számokban elenyésző a difi. Köszönöm a figyelmet, sziasztok!
-
-
Mitsusok írjanak már be ha megy az app. Köszi.
Ma beültünk az autóba, mondja asszony, h kapcsold ki a fűtést megy a szárító, az megoldja. Mondom oké életem, de mi az ami nem megy 4 napja na mi? A távoli vezérlés. Vissza a házba, cipő le, kikapcs, újra cipő fel, autóhoz vissza
-
Mibe fáj az éves karbantartás(takarítás) mostánban? Kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Újra tanítás után is azt villogja mint a videón, ergo még nem jó.
-
Üdv. Az elmúlt időszakban többször jött mail, hogy elveszett a klímával a wifi kapcsolat. Ma reggel óta totál döglött . Már mail sem jön, simán nem vezérelhető. Áramtalanítás nem segít, redet után a unit lassan villog. Látott már valaki ilyet? [link]
AY42-es.[ Szerkesztve ]
-
válasz TeeJay #74207 üzenetére
Ezért kérdezem mert nem tudom ezt hova tenni. Nem olvaszt le. Simán megy mondjuk 5-7 fokban egész nap és ahogy kint jártam keltem feltűnt, hogy csöpög a víz belőle, úgy mint egy erősebben csepegő csapból, egész álló nap. Látszott a betonon, hogy tartósan. Nem páratlanítok, fűt kis teljesítménynel. De ez a jelenség se mindig van így, néha néha.
-
Üdv! Sallang vonal: Mitsubishi AY42VGK - Bejött, többet tud mint hittem. Nekem jó lenne fő fűtésnek is, de asszonynak hiányzik belőle a komfort. Ennek ellenére rendszeresen használjuk főleg ahogyan megyünk ki a télből.
Fő vonal: Ha kint folyamatosan csepeg a víz fűtés közben, az mit jelent? Kint vagyunk nagyon párásak, vagy bent sok a víz a levegőben? Ilyenkor ilyen 150-200W-al dolgozik.
-
Asszony korán melóba ment, kint meg -7 volt így gáz off, Mitsu AY42 ON. Fel kellett venni a termosztátot 23 fokra az én hőérzetem miatt és valamivel több mint 6 órát ezzel fűtöttem a teljes 51Nm2-t. Simán ment neki. 2* olvasztott le ez idő alatt. [kép] [kép]
Átlagosan 500W-ot vett fel. Ez idő alatt leolvasztással együtt megevett 3.73Kwh-t. Szerintem menne neki a 0-24 üzemmód is. Ennyit nem gondoltam róla, azt hittem itt már gyenge lesz.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz isti732712 #72026 üzenetére
Itt is ha nem lesz itthon akkor megy a klíma.
-
Klíma fűtés OFF, asszony eddig bírta. Hiába mutata többet mind a 9 hőmérő mint gázzal, neki ez a kellemesebb.
-
-
válasz PROTRON #71906 üzenetére
Csak nappali. Fűtés nélkül kb 2300kwh az év, legyen 2500.
Talán én várok el sokat, de ha az évi fűtéssel H nélkül eléri 4000-et akkor rosszul fogom magam érezni. Ebben még az is benne van h ősszel/télen az autót is fűtöm reggelre mire megy párom. 20perc 1 órát megy az 1050W-os kerámia fűtő.[ Szerkesztve ]
-
Kollégám meg a nappaliban 7kw-ost rett fel, és van még 5db klímája a 66nm2-es házba, azaz összesen 6db. Ő maga mondta. Szóval ki hogy mint. 10.000kwh felett fogyaszt/év. Én meg sirni fogok ha fele körül lesz az 51nm2.
Legyen vele szerencséd[ Szerkesztve ]
-
válasz lala666 #71856 üzenetére
A kettő típus (AP-AY) gyártói adatlapja alapján kisebb difik vannak közöttük. Utóbbi papíron kisebb hőfokon képes működni, de sztem ebbe nem érdemes belekapaszkodni. 0 fokban még simán jó a 4.2-es 51nm2-re. Egyelőre ennyit tudok róla.
[ Szerkesztve ]
-
Atomstabil adatok alapján a házat 22 fokra óránként 0.21-23 Kwh villannyal fűtöm ki 7-10 fok között. 0.15-17Kwh pedig akkor ez a szám, ha 21-re veszem le a klímát. Folyamatosan nagy mennyiségben folyik ki a kondenzvíz. Ez az első alkalom, hogy így tiszán meg tudtuk mérni. Ha otthon vagyunk akkor ez csak csökken grafikon alapján,mert megy Tv, Szárító, mosó, mosogató. Pár század kwh-t farag ezekből.
Ergo 7-10 fok között 5Kwh alatt megúszom a fűtést / nap.[ Szerkesztve ]
-
-
Napelem volt a terv, azóta el lett kaszálva nem éri meg, sok nyűg lenne már a H ( földkábel 30m-en stb). Meg ott a gáz és a fa. Még annyira sem mozgat.
60-70 köbméteres habi gáz átlag mellett a klíma csak olyan hátha bejön H nélkül is dolog lett. Úgy h mögötte még fa is van ha nincs gáz, igazából csak olyan ha jó lesz jó lesz, ha nem akkor nem.[ Szerkesztve ]
-
válasz elfelejtette #71787 üzenetére
Ha 6kwh fölé megy a napi átlag/ hó akkor a gáz éri meg. Azt már kiszámoltam. Persze ami maradt októberben 120 nem elhasznált kwh az mind feltolhatja az átlagot. Átvihető a többi hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz elfelejtette #71781 üzenetére
Gázos van, de ott a leolvasás minden hó 15. Nem úgy mint itt hó végén. Nem lenne valós.
-
válasz elfelejtette #71778 üzenetére
Nekem ez az első ilyen adatom, nem tudom letenni, hogy ez jó vagy sem. De másképp fűteném ha újra kéne, sokat kísérleteztem és ment amikor nem kell.
-
válasz Gergely2319 #71596 üzenetére
Az októbert 60.72Kwh villannyal fűtöttem ki. Gyakran ment amikor nem kellett volna. Hozzáteszem.
-
válasz Gergely2319 #71558 üzenetére
Így a te leírásod alapján a 3.5-ös kell neked. A szigetelést stb te ismered, de biztosan sok lenne a 4.2-es.
-
Kereséshez: Mitsubishi AY42-VGK AY42 VGK Mitsu
Hűtés nyáron: 51Nm, kb egy légtér, 5cm drájvit, nappali több mint 8nm2 két rétegű ablakkal, ergo itt akár 4 fokkal is hűvösebb van mint máshol. 119-124 közötti légköbméter, 230+240 között ugrál a belmagasság. 3 cica, 1 kutya amik ki be járnak, illetve 1 kisebb ablak nyitva nyáron cicák miatt non stop, tehát ez mellett hűtjük a házat, ez fontos.
23.5 fokra állítva a klíma a fenti körülmények között 1-3Kwh villanyt kíván/nap (soha nem ment egész nap csak órákat/fél napot) ha a külső hőmérséklet kb 32 fok. 30 fok vagy ez alatt többet áll mint megy a klíma. 37 fokban harapódzik el a teljesítményfelvétel. Érthető okokból a 23.5 fok a klíma közelében értendő. A ház végében a klímától legtávolabbi ponton a sok ablakos részen 25 fokot lehet mérni. Hőérzet alapján tökéletes ez így. Próba képpen 30 fok felett kiadtam a 20 fok parancsot és tudja. Nehezen sok energia árán, de tudja.
Nagyon fontos, hogy a 25 fok amit átlagosan tart a házban, az rendes hidegnek érződik és a jelenség később fontos lesz a fűtés oldalon negatív értelemben.Fűtés átmeneti időszakban:
22 fokos beállítás mellett a nappali végében a legtávolabbi leg leg hűvösebb ponton, ha kint 10 fok van, akkor van legalább 18, de inkább 19-20 fok. Nekünk ez teljesen normális szint. Ha kint 5 fok környékére csökken a hőmérséklet, akkor már emelni kell 23-24 fokra a beállított értéket, hogy a nappali végében megmaradjon ez a hőmérséklet. Ha kint 0 fok van akkor egyértelműen 24-re kell állítani a klímát. A házban 9, kint 2 hőmérő van, szóval van képem hol mennyi a hőmérséklet. Az egésszel az a baj, hogy én hiába látok magasabb hőfokokat mint gáz mellett (21 fokra van állítva), a hőérzet elmarad a gazétól. És minden korrekció alapja ez, ebből pedig jön a többlet fogyasztás is. Egyébként csak külső 10 fok, belső 22 fok mellett kapcsol ki a klíma alkalmankénk. Minden más esetben egy 150-400W közötti értéken ketyeg és nincs benne logika miért éppen ennyin.
Arra is rájöttünk, hogy nem szabad 10 fok alatt Kikapcsolni nappal, mert amikor este indítjuk, akkor nagyon sok villanyt megeszik az első időkben, mire beáll.
Azt is megfigyeltük, hogy 0 fokon olvaszt le átlag 7 óránként. Erdő szélén lakunk, párás a környezet erősen. Ilyenkor csont maxon jár és pár perc alatt végez. A nap télen kb soha nem tudja sütni a kültérit, ellenben nyáron kapja telibe.
A fenti adatok sokkal jobbak mint vártam, ennyire sem számítottam. Az látszik, hogy kellene egy kis 2.6-os a nappali ba ami miatt a fő klima hőmérséklete is alacsonyabb lenne és a hőérzet is javulna, de ennek ára + így már kettő karbantartása anyagi rémálom.
Sokat szórakoztam a lemallák állásával, de sokat nem számít. Egy a lényeg, mivel az oldalfalon van, maximálisan balra kell fújatni. Éjjel egy kis korrekcióval a háló felé is be-be szivárog a befúvás, ami miatt nekem kva melegem lesz, asszony meg szereti. Közel max venti mellett lehet csak üzemeltetni, másképp a nappali végébe nem jut meleg. Hangra cseppet sem zavaró. 5-ösön viszont sok lenne.
Nagyon szélsőséges határok között megy a villany. A napi nem egész 1Kw és a napi 8kw között láttunk mi már mindent ebben a 10 és 0 fok közötti kategórában, de azt fontos megjegyezni, hogy ebben sok a kísérletezés a hőfokokkal és itt is él a cica kutya ki be jár a bejárati ajtón ami a nappalira nyílik rá. Ez miatt rengeteg meleget engedünk ki. Klíma mellé van gáz és fa is, de jelenleg erőltetem a klímát, hogy mit mutat és addig használom még ésszerű. Az igazi erőpróba a 0 és -10 között lesz.Legközelebb akkor jövök ha itt a masszív hideg.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lorden #71515 üzenetére
Nappal elvagyunk nélküle. Most kapcsoltam be és kb reggel 8-ig megy majd. Napokon kérdése és 0-24 menni fog
Bírja ameddig bírja, max átváltok gázra. De kellett a klíma h kialakuljon a véleményem, az elmélet és a valóság más. Főleg a hőérzet vonalon. 11 hőmérő van a házban (hobby),.de hiába látom rajta a nálunk megszokott magasabb érdekeket, nem érezzük annyinak. És ez lesz itt a baj.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
válasz feco70 #71401 üzenetére
A valódi off alatt becsuk mindent. Ha túlfűt akkor meg minden beáll vízszintesbe és extra kicsit fúj levegőt szobahőmérsékleten. Ha rájön, h ismét függeni kell akkor beállnak a lamellák a programozott helyzetbe és lassan a venti is felpörög erre a szintre és jön a meleg.
A fűtés parancs kiadásakor még kitalálja hogyan legyen, abban a passt kb 10-15 percben mindent csinál nem logikus módon.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Gergely2319 #71398 üzenetére
Ez ennél kicsit bonyolultabb dolog sztem. Az SCOP és COP-k világa is befigyel. Meg nem mind1 hogy valami cső gázon fűti ki vagy leszabályozva ketyeg. Nekem nem fogja kifűteni, nem jön ki éppen a matekom, de 5-öst nem akartam és kettő klímát sem. Ott a gáz vagy a fa ha kevés a villany oldal.
-
válasz Gergely2319 #71393 üzenetére
SmartLife alapú cucc. Zigbee-s getway-el megy. Csak kíváncsi voltam mit mér az meg a klíma amit mutat megegyezik e. Meg. Legyen vele szerencséd
arnyekxxx! Ott a pont! Hány W az annyi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz arnyekxxx #71389 üzenetére
Kertes ház, erdő körbe, 3 macska 1 kutya ki be jár napjában 628x, nyitott ablak nappal. Ha nem így lenne, akkor nálunk sem lenne fűtés határon a dolog.
Azért kapcsol be ki, mert nem tud lejjebb szabályozni és minimumon is túlfűt. De ez pár nap hét alatt nem lesz gond.
Ha zavar a hang elmondom azért ez is ad hangot, de nálunk senkit nem zavar az a kicsi amit kiad. Mellé néha a lemallákat állító szervó motort hallod ahogy kikapcsol, beáll vízszintesbe. Ha újra indul akkor meg beáll a beprogramozott pozícióba hozzá igazítja a ventit. Nekem mondjuk tetszik ez amit csinál.
Én egy 3 hengeres legsűrítő felett is tudok aludni.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Gergely2319 #71385 üzenetére
143-150W-on megy ha már kitalálta a dolgot. Ugyanis a fűtés parancs után egy ideig össze vissza ki be kapcsol, lamellák ide oda álknak, venti fokozat is változik, minden fajta logika nélkül. Aztán egy egyenletes szinten megy ahogy egyébként a beállítása szólt, meg néha kikapcsol. Grafikusan: [kép] [kép]
A fűtés tényleg később érdekes. Most jó az fix.
5Kw nálunk azért sem lett mert lebeszéltek róla a nagy hang és légiszállítás miatt. Ha a 4.2Kw kevés akkor gáz és kész. Nem sok kép van.
Képek: [kép] [kép]
Ház: [link][ Szerkesztve ]
-
válasz Gergely2319 #71383 üzenetére
122.4 légköbmétert fűt. Az egész ház egy tér kb. 230-240cm kötött ugrál a belmagasság. 51nm2.
Telepítés alatt mit értesz? Hol van a klíma vagy hogyan szerelték be?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Mitsubishi AY-42 és a fűtés. Már egy ideje be-be indítom pár órára és szépen teszi a dolgát. Logika nem mindig van abban mikor fűt éppen, mikor állnak a lapátok vízszintben, de alapvetően amit csinál az jó. 4-es befúváson pár méterre tőle lehet aludni semmi féle gondot nem okoz. 5-ös már egy kicsit hangos az tény. Hangosabb mint a hűtés 5-ös fokozat.
Az app nyár óta nem mutata fogyasztást. Nem hiányzik, de érdekes, h tudta, de már nem tudja. Ilyen 7 fokban kint, bent ha csinál 21 fokot, akkor 0.15Kwh (kevesebb, de ez egy kerek szám) megy el / óra és változó időközben kikapcsol. Ritkán egyébként.
És miért fűtünk már? Mert nyár óta van egy Nyitott ablakunk a cicák miatt és ott jön be a hideg. A hidegebb napokon be van csukva még fűtünk és a nappali meleg nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
válasz gabro0 #70509 üzenetére
Nekem kettő AY42 kéne. Az a jelenlegi házat, majd később a bővítést is fűtené. Minden adná magát, később csak át kéne rajni az új helyére, mert most a másik a jövőbeli ajtón bújna ki a külvilág felé. De igazából gáz és fa mellett oly mind 1.
-
válasz gabro0 #70505 üzenetére
Nekem is fal sík problémáim vannak, jelezték is, hogy nem ideális ez így. Nálam is kb ennyi a rés, egy picivel kisebb, de van.
Jaja arra rájöttem, h patent kis gép. Hang terén nagyon jó és a teljes házat (51nm) le tudja hűteni. Ma már biztos vagyok benne, h fűteni nem tudja majd a házat, csak átmenetiben, egyszerűen leszűrtem.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz lasz10 #70373 üzenetére
Miért? Nálam néha kell 1 óra mire leszabályoz. Mellé ha megy a konyhában a sütő azonnali több száz wattor vesz fel. Ez a cucc az egész házra van ami kb egy légtér. Kétlem, h bármikor is leszabályozva el tud indulni, olyat még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
-
A külső hőmérséklet változása erősen befolyásolja a topic látogatottságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest