- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #66228 üzenetére
-
DZs
senior tag
válasz
LaptopSystem #56631 üzenetére
Francia Yarist nem szabad venni, az nem megbízható.
-
Melack
veterán
válasz
LaptopSystem #56650 üzenetére
Azért nem rossza a Kalos sem, ültem benne, kényelmes. És nem egy Suzuki
Ami még eszembejutott, az a Fiat Panda - nagyiékból kiindulva egy szervós, 1.1-es motorral szerelt változat jó választás lenne (ennél kisebb motor nem az igazi, nem dinamikus, és eszik is rendesen) -
8th
addikt
válasz
LaptopSystem #56629 üzenetére
Lupo 3L
-
Melack
veterán
válasz
LaptopSystem #56637 üzenetére
Opel Corsa fel sem merült? Esetleg egy Daewoo Matiz/Kalos? Mert azok sem nagyok.
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #56635 üzenetére
HI!
jo hogy mondis: 147 2003as 1.6ts 105lo mos konyokol ki a hajtokar, folyamaosna szervizelt nem hajjoitt joszag
udv
neduddki
mod: en Juliacskavla kezdem nekm ne kell monddani:- )
-
Bdanyy
addikt
válasz
Dacia?
mondjuk a yarisnal meg corollanal nem puritanabb
-
válasz
golf 3-4?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #56623 üzenetére
Hihetetlen, hogy ezt írom, de Suzuki.
-
runner 125
nagyúr
válasz
LaptopSystem #55720 üzenetére
Stringiamci a coorte
Siam pronti alla morte
L'Italia chiamňBocsika.
-
válasz
LaptopSystem #54959 üzenetére
Barátomnak van, 2 üléses kisteherben és 2 éve sömmi baja nem van, pedig területi képviselősködik.
-
zolikaDB
veterán
válasz
LaptopSystem #54754 üzenetére
-
Revolit
senior tag
válasz
LaptopSystem #54754 üzenetére
Azon én is elgondolkoztam anno, nem rossz autó, nem elromlós fajta, bár ne várj tőle sokat, csak kinézetben "sportos", viszont szerintem nőies, főleg hogy az eleje tiszta Frod Ka, amiről mindig a lámpára aggatott szempillás szőke cica autó jut eszembe
-
latyak17
tag
válasz
LaptopSystem #45252 üzenetére
us ba a golfba patent kis ötletet találtak ki, bár kicsit törökös a beütése, nekem bejönne waltiba, persze nem 30 ezerért... [link]
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #45261 üzenetére
Szvsz. a fólia.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #45252 üzenetére
Fekete bőrre is jó hatással van. És épp tegnap illant el a gáz a klímámból.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
LaptopSystem #45249 üzenetére
Amúgy gyakran használod azt a szélvédőárnyékolót? Én vettem már, de még nem tettem ki. Érdemes, segíti, hogy a nap ne szívja ki a belteret?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
LaptopSystem #45246 üzenetére
Jó, hát ha abszolút nem érdekel mások véleménye, vagy hogy mennyire divatos, vagy ciki, akkor szerintem jól mutatna. Nekem tetszik. Én már pár éve gondolkodom ezen, hogy miért metálfényű minden autó és miért nincs igény mattra, hát tessék
itt van.
(mellesleg azt sem értem, hogy miért kell minden - 99,8% - autónak egyszínűnek lenni)
-
ABE
őstag
válasz
LaptopSystem #45246 üzenetére
Ennek az autónak minden szín jól áll, ezt a formát el nem lehet rontani.
Mondjuk én inkább piros/bordó színben választanám, de az legyen az én bajom. -
DeFranco
nagyúr
válasz
LaptopSystem #45244 üzenetére
Magánvélemény következik: most minden séróbáró ilyen mattfekete kocsival csapatja a Mammut előtt, szerintem annyira lesz divat mint a felhajtott pólógallér. És kb. annyi ideig.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
LaptopSystem #28373 üzenetére
-
válasz
LaptopSystem #28373 üzenetére
igaz csak az 1.9 és a 2.4JTD-t ismerem
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #28370 üzenetére
Ez a kocsi 4 éves, 30k km-rel számolva lehet benne 100-150k km körül, szerintem ez még nem lehet annyira lestrapált, de ha az olaszokkal megvagy elégedve, akkor az 1.3-as dízellel is jól jársz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
LaptopSystem #28370 üzenetére
Kilehet fogni belőle jobb példányt, de általában 150-200k km után meghalnak a befecskendezők és a magasnyomású szivattyú (bosch rulz). Ez több százezer Ft-s móka...
Szóval dci, tdci-ket kerüld el inkább ha jót akarsz...
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #28368 üzenetére
Very good
-
aero.
veterán
válasz
LaptopSystem #28365 üzenetére
A HDI-vel eljársz városba 5-5,5 literrel, 1.4 benzinnel meg olyan 7-8 liter között.
-
Melack
veterán
válasz
LaptopSystem #28362 üzenetére
Mamáéknak van lassan 6 éve Pandája, alapfelszereltségű, benzines. Mennek vele kb 20.000km-t, fogyasztása ha jól emlékszem a leírtak alapján - mama mindent ír - 6 liter városban. Ez még szervó nélküli. Alap motorral, jól gyorsul - nem szélvész, ezt aláírom. A csomagtartó necces, de ha nem kell 4 ember + csomagot belerakni, vállalható.
-
Zewa
senior tag
válasz
LaptopSystem #28362 üzenetére
Panda jó döntés lehet pedig.
Yaris annyira kézenfekvő, jó döntés lenne, mi a baj vele? Jól fogyaszt, nem erőgép de közlekedni lehet vele -nem úgy mint az 50lovas Polóval-, alkatrész nem drága, megbízható és tartja az árát. Mi kell még?!
Nem könnyű találni de egy normális SDI vagy TDI is jó választás lenne, még ha pár évvel idősebb is monnyuk mint egy Shitroen C1..
-
Zewa
senior tag
válasz
LaptopSystem #28358 üzenetére
Miért mi a baj a digókkal? Szívesebben ülnél egy Siftben ugyan ezzel a motorral?
Oktatóm egy dízel Wagonnal küldi de mellette van egy Punto mk2-je is. Mind a kettő ugyan az az 1.3M-jet dájzel, egyikben sincs rszűrő. Azonos körülmények közt +6-7dl a Wagon fogyasztása. Városban is, közúton is. Ő sem érti hogy miért. Wagont 89e km-el vette most van benne 180 (nagy része oktatás) és a motor még frankó de a futómű már kevésbé.
Próbáld ki őket és akkor bizonyos hogy könnyebb lesz a döntés. Ha már meg van a típus akkor lehet menni keresni belőle egy tisztességeset. Én még mindig azt mondom hogy Yaris 1.0 benzin!
-
Zewa
senior tag
válasz
LaptopSystem #28353 üzenetére
1.2 60lovas motor megbízható, szög egyszerű de azért 5L-nél többet fog fogyasztani de legalább erő nincs benne.
1.3M jet dízel a Te erőforrásod. 75ló teljesen jó és 5literből kijön a város. Pest/ Vidék? Hidegen pár km-ek vagy szinte mindig melegen hosszabb táv? Agresszívan vagy eco üzemmódban? Ennek függvényében lehet 4l vagy akára duplája is.
Nem egy rossz konstrukció az 1.3M-jet és ha nem lett kitaposva a bele és megadták neki amit kell hűséges lesz.
Tény hogy benzinesből könnyebben, olcsóbban fogsz ki egy olyat ami jó állapotnak örvend.Mekkora évi futás teljesítményt tervezel?
-
Zewa
senior tag
válasz
LaptopSystem #28351 üzenetére
32éve jelen van a piacon a Fiat Panda. Minden bizonnyal segítene ha kicsit konkretizálnád a kérdést.
teljesség igénye nélkül az ajánlott példányok:
0.9 TA Turnyó, 1.3 Multijet, 1.2 8v
1.0karbis őskontrukció felejtős. Harmat gyenge de legalább zabál. -
hdman
őstag
válasz
LaptopSystem #28324 üzenetére
De már kezdődik a susmus. Ha tekerte, akkor legalább egy új váltógombot vehetett volna 10k-ért.
Népítéletre: +1
-
Melack
veterán
válasz
LaptopSystem #28326 üzenetére
Ugyanaz az Astra apám vezetési stílusával eszik 5.4et százon, nálam 6.5öt. Lehet nálatok kevesebbre jönne ki.
-
Melack
veterán
válasz
LaptopSystem #28324 üzenetére
Tudom nem mérvadó, de én a Népítéletben bízok ilyen téren.
-
hdman
őstag
válasz
LaptopSystem #28319 üzenetére
Ugyan csak mobilról nézem, de a váltógomb nem kopott picit ennyi km-hez?
-
Melack
veterán
válasz
LaptopSystem #28319 üzenetére
Hogyhogy nem Alfát nézel?
Ezt nem lehetett kihagyni
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27625 üzenetére
ha 900-ért el tudsz vinni egy jó állapotú aygo-t, akkor azzal rosszul nem jársz.
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27625 üzenetére
Csak a 800k-nak a duplája, vagy legalább az 1,5x-e
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27621 üzenetére
Ahogy nézem, egy árban vannak mindhárman...
Amelyikből többet engednek / jobb állapotú, azt vidd -
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27621 üzenetére
HI!
ooo, ugyan az az oto:- )
udv
neduddki
mod: gondolod velennul hoztam igy ossze oket egy keresesbe?:- )
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27615 üzenetére
Igen, a klíma nagyon kellene, de ha nincs, hát nincs.
Holnap felhívom mind a 4-et, aztán kiderül.
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27609 üzenetére
HI!
iQ: 143 Gasoline 4,05 5,66 8,78
ill tom mije aimagyak, mert 2 szemejjnek akkor ahejj van benne, hogy tancolni lehet es kenyelmes, leglabbis amiben ultem magas felszeretlsegi szintenudv
neduddki
mod: lehet hogy igy meg ocsobb is lesz: bof
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27609 üzenetére
ha rászánod, akkor az aygo-val jársz a legjobban, újabb is, megbízhatóbb is, és 4 csillagos a töréstesztje! Ha nem országútra kellett volna nekem a kocsi, lehet ilyen lett volna a splash helyett
(#27611) -secret-: az a kocsi 7 litert csak valami falábúnál fogyaszthat, ezt garantálom neked
688 emberből 6-nak volt 7 liter feletti átlaga... -
válasz
LaptopSystem #27600 üzenetére
7,0 / 5,0 l/100km
-
Kornel
veterán
válasz
kb. ezres swift körül ehet, szerintem vállalható, sőt!
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27606 üzenetére
HI!
a varos es eleg a 2 szemejj akkor iQ, egyszeruen imagyak nem ertem, de imagyak:- )
udv
neduddki
mod: de az tul draga, ahogy nezem
-
neduddki
nagyúr
válasz
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27601 üzenetére
Enyém kicsit nagyobb és kicsit gyengébb.
-
giigz
veterán
válasz
Ha jó, veheted.
-
8th
addikt
válasz
-
válasz
LaptopSystem #27597 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27597 üzenetére
Tempomattal nekem is el van annyiból, bár dieselem van.
Tiedben mekkora a ccm?
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27525 üzenetére
Akkor keress klímásat, 800 körül ki lehet fogni jó 1.4-es dízeleket a 206-ból. Meg ami 900-ért van hirdetve az is jó lehet, odaraksz 800-at, aztán vagy kell, vagy nem.
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27518 üzenetére
HI!
a golfra km-re reagalt:- )))
udv
neduddki
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27520 üzenetére
A 206-ot
Ja, meg az Alfát is.
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27506 üzenetére
Holnap hoznám el.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27509 üzenetére
ha már ennyit költenél rá, akkor vegyél inkább egy ilyet, ez szinte új autó, és okosan simán 6 alatt elvan városban is, és ehhez tuti nem kell hozzányúlni egy darabig.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27509 üzenetére
bp-en 6-7 minimum, de inkább a 7.
ennyiből egy swift2 is elmegy óvatosan, az meg olcsóbb is.(#27511) hobizoli: városba keres autót, hiába megy el egy kocsi országúton 5 alatt, ha városban 1-1,5 literrel többet kér, és mint írta, neki ez fontos szempont. szerintem bp-en nincs is szükség arra, hogy hű de nagyon gyorsuljon az autóval
ha azt akarja, előveszi az alfáját
-
hobizoli
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27497 üzenetére
de, meg atnyomod a padlolemezt es nem_megy
1.7 szivodezso Combo-val jartam, ami 57lo meg 1050kg, tehat tomeg/lo aranya kb mint a 1.9SDI Fóbai-é,, lehet 4.5-t eszik csak, de egy Volanbusz is kihivas vele orszaguton
csak nekifutasbol, mert 3-4-5-ben meg mar egyenletesen sehogy nem gyorsulinkabb kene egy oldschool TD, mint ezek
komolyan, egy 1.3-s Swift is erosebb egy jo 30%-l konnyebb, es az sem egy repulogep, gondolhatod a menetdinamikajat 18kg/loero aranynak (uresen)
amugy meg 100-110 korul 5 literrel elpotyoreszik a Swift is benzinbol, mert baszomhosszu 5.-e van
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27506 üzenetére
korrektnek tűnik, de itt megint készülj fel arra, ha valami megmakkan, az többe fog kerülni. márpedig előbb utóbb minden elromlik
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27504 üzenetére
ár meg az állapot inkább.
azért dízelt még ilyen kis kocsiknál se azért vesznek, hogy havi egyszer elmenjenek a telekre...
viszont annak idején láttam olyan sdi octavia taxit, amiben majd' 700k km-t mutatott a km óra, és a taxis saját bevallása szerint nem volt még megbontva a motor.szerintem az utolsó megbízható vw dízel volt
lehet megkövezni most
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27497 üzenetére
VW lupo 1,7 SDI 1.059 kg 60 LE
skoda fabia 1,9 SDI 1.125 kg 64 LE
szerintem kg/le arány közel azonos, szóval emiatt nem aggódnék, fent linkeltem fogyasztási adatokat, az elég meggyőző. -
8th
addikt
válasz
LaptopSystem #27496 üzenetére
Homlokfalat, lámpákat, kormányt, emblémákat és egy két jelentéktelen apróságot leszámítva csavarra megegyezik a kettő.
(#27495) MunezXBK: a 195-ös nyári gumikat kihagytad.
-
válasz
LaptopSystem #27493 üzenetére
most ezt a két tipust nézem Volkswagen vagy Seat melyik a nyerőbb?
Gondolom nagy eltérés nem lehet közöttük!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27493 üzenetére
1.0 + klíma?
Ahogy a Showderben mondták anno:
Vagy melegben mész, vagy hidegben állsz.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27491 üzenetére
szerintem még a skoda fabia sdi-ket is nézd meg, fogyasztásban ugyanott van, és több helyet kapsz a pénzedért
(#27493) alfa156: 955 kg és 50 LE, hát a gyenge az enyhe kifejezés szerintem. a régi swiftem 750 kg és 53 LE volt, az se volt egy sportautó
-
8th
addikt
válasz
LaptopSystem #27487 üzenetére
Tapasztalatból mondom véres a torka mindnek. Ebből vagy 1.4 TDI vagy 1.7 SDI.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27488 üzenetére
En vagy benzinest, vagy sdi-t vennek, igenytelenebb es megbizhatobb is, mint a tdi.
Most lehet hurrogni, a teny az tenysdi elég kevés van belőle...
-
8th
addikt
válasz
LaptopSystem #27486 üzenetére
Az 1.0 50lovas benzines nagyon gyenge még abba a pici autóba is és sokat fogyaszt. Nekem Ibizában volt hozzá szerencsém. Siralmas volt. Az 1.4 60lóerős már használhatóbb egy fokkal de a dízelhez képest az is sokat fogyaszt, főleg városban neked meg pont az lenne a lényeg, hogy ott ne egyen. Ha a fogyasztás fontos akkor én mindenképp a dízelt venném.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
LaptopSystem #27474 üzenetére
Igazából nem ez a probléma, a fő probléma az, hogy rá vagyunk szorulva a spórolásra. Kit érdekelne hogy mi mennyit fogyaszt városban, amíg 20liter alatt marad? Senkit, ha úgy lennének itt a dolgok. EZ A PROBLÉMA
-
8th
addikt
válasz
LaptopSystem #27407 üzenetére
Hagyd a Citroen Saxo-t az minden szempontból egy komolytalan autó. Ott van viszont a lupo/arosa sdi. Szerkezetileg egy végletekig egyszerű, problémamentes autó és egy hajszállal még kevesebbet is fogyaszt mint a Saxo az 1.5 dízelével. Emellett sokkal kulturáltabb a beltere (volt szerencsém mindkettőhöz). Minőségibb anyagok, elöl kényelmes a derekat is jól támasztó ülések (ilyen kisautónál ez nagy dolog!) és alsó-középkategóriát megszégyenítő helykínálat fogad. Szükség esetén kisebb távolságokra elindulhat vele négy felnőtt is. Nem sokkal kisebb belül mint a Volkswagen Polo viszont a csomagtartója az nagyon kicsi.
És a lényeg: Saxo vs Lupo/Arosa
Adatlapok: Saxo, Lupo/ArosaHa valami őrült kamikaze betalál a városban te melyikben ülnél szívesebben?
-
tomcsi23
veterán
válasz
LaptopSystem #27432 üzenetére
Ezzel meg is dőlt az előbbi elmélet.
Amúgy inkább a felelőtlenség veszélyes, meg a birkaság. Ejj, milyen egyének voltak kint megint 1-én, anyám. -
válasz
LaptopSystem #27430 üzenetére
és a szomorú az,hogy mindig azok élik túl akik okozzák a balesetet sajnos!!!
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27430 üzenetére
+1
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
LaptopSystem #27413 üzenetére
+1 a saxo
Nekem volt meg még van is (bár nem használjuk) de agyonüthetetlen.
Amire figyelj. Izzítókat megvétel előtt tekertesd ki ha szépen jönnek akkor jó ,ha viszont nem cserélték és belerothadt akkor 100 ezer fölötti a javítás. Hátsó kerekek ha nagyon dőlnek az sem jó jel ,ugyan meg lehet tajkolni de nem az igazi. Amúgy BP en tökmindegy padlózod vagy sem az max 5 de akkor már tényleg kirugdaltad a szemét. Igénytelen egyszerű autó, ára is az volt újkorában ergo nagy dolgokat nem lehet tőle várni de amit tud azt megbízhatóan tudja. -
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27415 üzenetére
Én azért kíváncsi lennék ugyanerre a tesztre a legújabb 7-es BMW-vel... Nyilván ilyen tempónál mindegy, csak azért az arányokra...
(#27416) kornelka: Meg az országút 200, és stb...
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27402 üzenetére
Na most versenypályára mész, vagy városban fogod használni? A 206 futóműve a mindennapokban, városban, országúton normálisan közlekedve tökéletesen használható, kényelmes.
-
válasz
hát nem könnyű a döntés
a 6 literes fogyasztás még belefér a megbízhatóság is fontos szempont,mert amit megspórolok az üzemagyagon azt nem szeretném a szervizre költeni!
-
Kornel
veterán
válasz
ja, hátsó híd tönkremegy, pár 100k kiadás
Szplöttyy: aztán meg elrepedt a blokk
Ezt nem csodálom, főleg alattad
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #27396 üzenetére
HI!
hajaj idetal Dare es az isten se ment meg yaristol:- )))
az 1 litres varoogepet keresd, ha orut modifikaciokat talalsz az oton /tukor nincs, ablaktorlo sincs, kocsi sincs ja bocs az matulzas:- ), de sajat gyartasu start-stop/ akkor vmi hipermillere voltudv
neduddki
mod: pozsofan-unk midnieg elfedkezik rola, hogy a 206 elektrinik huladek
"a peugeot 206 futóművét nem dicsérik sajnos" gyak osszeszedtek ami a polcon volt es csinaltak ra egy kibaszott designs kasznit ennyi nem tobb a fejlestese
Szplöttyy: es mar a szomszedcfaluba berve tudtak hogy hazafetartas:- (
-
giigz
veterán
válasz
206 1.4 HDI is jó autó, bírja a strapát, 5 L-ből elvan, és normálisan néz ki, modern formája van, kényelmes is. Punto 2 szintén jó, az 1.2-es benzines gázzal pl., vagy az 1.3-as dízel.
-
Zewa
senior tag
válasz
Mert 800ért csak nagyon az alját kapod a kínálatnak.
Régi Thália ne viccelj már! Multkor votl szerencsém hozzá, 140e km, 1.tulaj de minden baja van. Beltér kopógos, csörög-zörög..
-
Kornel
veterán
válasz
jó autó, megbízható, de biztosan többet fog enni, főleg városban, főleg bp-en!
-
aero.
veterán
válasz
Nem fog 5 litert, inkább 6-ot fogyasztani városban és a csomagtartója is alig nagyobb a Saxo-nál.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
LaptopSystem #27384 üzenetére
A kis dízelnél fogyasztásban nincsen jobb lehetőséged. Ha nincs nagy igény, akkor 2kilóért egy literes swift, abba bedobod a gázt még egy 100ért, és van fél milliód tankolni, városba 6,5-7l gázból.
Szvsz egy tháliának sokkal igényesebb és kulturáltabb beltere van mint egy régi fabia-nak
-
Kornel
veterán
válasz
ezres swift 300ezerért?
-
giigz
veterán
válasz
Én gázosat vennék, nincs jobb alternatíva.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27373 üzenetére
skoda fabia 1.2 12v elmehet 4 literből, de max. országúton, városban nyilván több... de nem egy csúcsminőségű autó, a népítéletek is vegyesek, ez az árán is tükröződik.
Gáz lassan nem fogja megérni. Január 1-én kb. 25 Ft-al emelik az adóját, utána július 1-én megint kb. ennyivel, szóval 300 Ft körüli LPG árral lehet számolni, és még egy ezres swift is elkéri a 6,5 liter gázt vegyesben, aminél sokkal
jobbolcsóbb egy saxo 1,5D -
Szplöttyy
senior tag
válasz
LaptopSystem #27377 üzenetére
Az egyetlen egy dolog ami baja előjöhet, hogy hengerfejes lesz, ha nagyon hajtod, de azt is fillérekből lehet orvosolni. De ha nem ész nélkül mész, akkor örök élet+1 nap.
(#27380) Zewa:Városba(bp) 5liter alatt csak dízel fog enni. Saxo/106 1.5D és a VW Lupo/ Audi A2 1.2TDi. Másról nem igen tudok ami képes lenne rá. Nagyon a hibridek sem még.
-
Zewa
senior tag
válasz
Max 5liter városban? Esetleg a Yaris 1.0 tudja benzinesekből. (nem Pesten!)
Fabiákból max az 1.9SDI megy el 4-el de az is városon kívül stabil 90-el. Egy normális SDI bőőven túl vana 800k-n.
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #27369 üzenetére
Az Alfával mi a helyzet?
-
aero.
veterán
válasz
Városba 4,2 - 4,5 liter. Mivel itt nincs turbó, kötve hiszem, hogy elromlana, szívódízel a legjobb konstrukció.
Benzinesből nem nagyon fogsz találni olyat, ami 5 alatt fogyaszt BP-n.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #27372 üzenetére
előttem említett saxo 1,5D valóban ellenne annyiból városban is, az mindennel együtt teljesen rendberakva kijönne annyiból. amikor én kocsit vettem, nekem is fontos szempont volt a fogyasztás, ezért a spritmonitor-t böngésztem, és nem bántam meg!
Ezt elhozod 600-ért, és még pénzed is marad az esetleges hibákra.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
LaptopSystem #27372 üzenetére
+1 A Saxo/106 1.5D-re.
-
aero.
veterán
válasz
LaptopSystem #27373 üzenetére
Szívódízel tehát kb. olajat cserélsz benne és úgy semmi más.
-
Kornel
veterán
válasz
árban mennyit gondoltál?
-
aero.
veterán
válasz
Saxo 1.5D
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #22734 üzenetére
Nekem működik, egyébként boxter.hu.
dj Peer:
Csak én furcsállom?
Azért ez majd' 10 liter olaj egy csereperiódus alatt!!!"No én is mondok néhány szót a Golfikámról:
Elég jól összeszoktunk a kb. 2500 km alatt. Nagyon össze van rakva. Német precizitás.
Ami a legjobban teszik az a fordulatszámmérő és a km-óra folyamatos párhuzamban állása 5. sebességi fokozatban.
Az olajfogyasztás csökkenni látszik, most kb. 600km alatt evett kb. 0,5 liter-t.
Azért kicsit jobb a 500/1literes arányhoz.
Nagyon meg vagyok elégedve vele"
-
t1
veterán
válasz
LaptopSystem #22730 üzenetére
Passzolom a kérdést (talán Gödöllő) ismerősi körömben vannak akik itt csináltatták állítólag megbízhatók és nagyon profik
-
t1
veterán
válasz
LaptopSystem #22725 üzenetére
Inkább ide menj ez biztos forrás
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest