Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #76281 üzenetére
Számomra felfoghatatlan, hogy lehet valaki ennyire balhere.
-
válasz
runner 125 #76217 üzenetére
Értem. Ha hegyekbe jár, és előfordul hogy télen, jeges úton is, én mindenképpen valami kisebb terepjárót ajánlanék. Már csak azért is mert eleve magasan ül, könnyű ki-be szállni, ami időseknél jól jön. Fogyasztás a kapcsolható őszkerekesekkel 1,6-1,8 ccm között simán kihozható 9 liter alatt. A Jimny ebből hátrányt szenved mert az állandóan 4 kereket hajt, így 10 litert is lenyeli az 1,3-as (azért a linkelt példányt a helyedben elmennék megnézni is kipróbálni közúton-földúton, egy komolyabb utazósebesség mellett is). 3 ajtós Pinin azért előfordul, de nézd nyugodtan a Vitarát is, hajtása szintén kapcsolható, 1.6-os motor elég. Így ezekkel a feltételekkel én mindenképpen kisebb terepjárót ajánlnék, már lassan magyar útviszonyokra való tekintettel is.
-
válasz
runner 125 #76165 üzenetére
Pedig a Panda 100HP egy nagyon vagány autó. Eleve magasan ülsz, rálátsz a forgalomba, városban meg szépen ki lehet lőni vele. Motorikusan és elektromos ügyekben sem szokott hiba lenni velük, tehát én bátran ajánlom. Használtautón 2db-ot láttam, 1,7 és 1,9m között.
Ha mégsem nyerte el a tetszésedet, akkor Mitsu Colt, Honda Jazz, Peug 207 is nézhető.
Az én titkos favoritom a Suzuki Jimny lenne, mondjuk ez.
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #76146 üzenetére
És ha olasz, akkor mi van?
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #76144 üzenetére
Nekem az elmult 2 evben kb 10 orat volt bekapcsolva, mostantol meg kevesebbet lesz ( ha lehet ennel kevesebb
) , mert holnap hozom haza a kisfiamat es a felesegemet a korhazbol
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #76082 üzenetére
Panda 100HP
-
válasz
runner 125 #76077 üzenetére
Minek ez a volvo mellé? Az sokkal szebb meg jobb...
-
Khelben
nagyúr
válasz
Egyik ismerősöm nemrég 1,7-ért vett Swift Sportot, makulátlan állapotban. Szereti.
318i: 1400 kg - 143 LE. Azért az 1000kg - 125LE kicsit jobban megy
-
dragonfx
veterán
válasz
bmw 318i
ez a kocsi gazdasági totálkár.... -
válasz
runner 125 #75964 üzenetére
sittszállítás?! Mit akarómán béletuszkóni?!
-
Acheron
őstag
válasz
runner 125 #75839 üzenetére
Nem, mert ezt már foglaltnak jelezte anno. Ron Oximo. Azt hittem rájössz a Lexus -ból.
De ott is inkább csak olvasgatok, jó nézni, hogy sokaknak több az autó egy használati tárgynál - még ha magam nem is bütykölöm ilyen aktívan az enyémet
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #75832 üzenetére
A torsen-nel jobbat meg nem csinaltak.
A Haldex alapbol FWD, es ha elporog az elso kerek, akkor kapcsolodik be a hatso resze is
-
Acheron
őstag
válasz
runner 125 #75803 üzenetére
Ez az automata kérdés engem is érdekel - az elkényelmesedés velejárója, hogy az automaták felé is elkezdtem kacsingatni (a nézett típusok között van, aminek nincs is kéziváltós kivitele). Mennyi lehet a "locsolgatnivaló" egy ilyen Volvo automatánál? Ismerve az alkatrészáraikat, gondolom nem kevés
Módosítani nem akarnám (bár tudom, hogy te most ebben élsz
), nekem a 163 ló is pont elég volt, úgy vagyok vele, hogy ha annyira tervezték, úgy biztosan jó lesz.
Az AWD nagyon bejön, régebben igen sokat nézegettem, bár tartok tőle, kihasználni nem tudnám (nem a motor erejét, hanem a négykerékhajtást). -
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #75805 üzenetére
Meg se néztem.
Enyém 300.000 felett is fényévekkel szebb.
TaaT: sose hallottam róla, biztos gazdaságos.
-
Acheron
őstag
válasz
runner 125 #75797 üzenetére
Sosem bántanám ezt az autót és ezt a motort
Pont azt mondtam a minap a feleségemnek, hogy minimum ilyen jót kell keresnünk, ami hat év alatt a rendszeres, tervezett karbantartáson kívül sosem kívánt mást. A hangja dízel fronton az egyik legjobb, amit hallottam (össze sem hasonlítható a négyhengeres kerregéssel- ). Szóval szép a hangja, de nem csendes - néha picit már zavar, de persze ez személyes probléma, nem a motoré
(#75800) MunezXBK: Igen, tudom, teljesen igazad van, főleg, hogy 20 - 30e km -t tekerek le egy évben. De most egyszerűen másra vágyom - ezt is ki kell próbálni. Nincs kizárva teljesen a dízel, de most sokkal inkább a másik oldal tapasztalatai érdekelnek (a D5 tudásáról van némi fogalmam, sőt
)
-
blt.62
őstag
válasz
runner 125 #75797 üzenetére
A Volvo S80-ból automata váltóval inkább a benzines a megbízhatóbb?
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #75772 üzenetére
Az egy 4 hengeres turbó motor 4 kerékkel, ez meg egy hat hengeres szívó hátsókerékkel
Plusz az impreza jóval kisebb is. -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #75757 üzenetére
Annyiért már Volvot kapni.
[rvilike]: kezdünk öregedni, hogy egyre inkább bejönnek a kombik?
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #75757 üzenetére
Persze az kurva sok
, én csak az autóra értettem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #75635 üzenetére
Én ezt Hondával hallottam.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #75635 üzenetére
Kedves József!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor hazaértem, nem hittem a szememnek. A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor így lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van. Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá.
Kérlek segíts!
Köszönettel: Mónika
-----------
Kedves Mónika!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok oka lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegőt, vagy a gyertyák piszkosak és nincsen szikra.
Remélem, ezzel segíteni tudtam.
Üdv: József -
NorDezs
senior tag
válasz
runner 125 #75602 üzenetére
Passz, nem voltam ott, meg sógor se. Az emberei mentek fel szerelni, és tele volt a kocsi szerszámmal, éppen pakoltak le.
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #75607 üzenetére
24 autóból 9 van 150k felett, de végignézve tényleg sok autó van 70k futott km környékén.
Egyébként láttam már 8 éves Skodát 600k km-rel ilyen állapotban és a belseje teljesen gyári volt, nem lett cserélve semmi. Ha vigyáztak rá akkor egy alapos takarítás után kinézhet így szerintem. Persze ki tudja, hogy tényleg volt-e cserélve valami, vagy tekerve, törve stb...
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #75604 üzenetére
Ebben kicsit több van
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #75591 üzenetére
Azért a vízilabdás arc A4-e is komoly. Vasárnap vette, tegnap trombitának nézték már.
-
kpal
nagyúr
válasz
runner 125 #75458 üzenetére
Debibe van 1 biztos a minap lattam
kicsit fura volt az biztos .
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #75458 üzenetére
Még pickup is.
-
w333
félisten
válasz
runner 125 #75349 üzenetére
Vérbosszúhoz ... csak Daciát Link
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
A wartburgom jutott róla eszembe.
-
törölt tag
válasz
Nagyapád már 20 évvel ezelőtt is loganokat tákolt össze?
Azért bírják azok annyira a magyar meg a román utakat. A csomagtérnyitó mechanika miatt. Éljen a kátyúfutó hidas ajtó mechanika. LOGAN-t a népnek, semmi cicó!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #75201 üzenetére
Nem. Konkrétan a lökhárítók 4 sarka meghúzva, fogyasztás az egekben, 130-nál meg úgy dadogott, hogy a kormányt haraptam. 1.4 8V, 12.5-et evett.
-
válasz
runner 125 #74828 üzenetére
Tudtam én,hogy eljön az idő.
KIT gyere értem
-
w333
félisten
válasz
Lol ... biztos hogy nem gurult el a gyógyszere ?
Nem is értem hogy ki vásárol ilyen hülyeséget, csak egy példa : kirakja az étteremben az asztalra így mindenki azt gondolja neki valami komoly BMW van, majd mikor csörög és fel veszi mindenki azt gondolja majd hogy ez hülye, miért tarja az autókulcsot a füléhez
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Az szép. Ez már perverzió. Kompaktfetisizmus
-
Melack
veterán
válasz
Ez egy mini mobil?
-
w333
félisten
válasz
runner 125 #74458 üzenetére
De most őszintén ki vásárol meg egy ilyen bohóc autót ?
Én ha egy ilyen kis Swift -t tuningolnék, max sötétíteném a hátsó ablakokat, 1.6 Sport hátsó lökhárító dupla kipufogóval, max.16" alufelni + valami komolyabb féktárcsák
De akinek egy ilyen borzalom kipattant a fejélből, annak biztos elgurult a gyógyszere
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #74449 üzenetére
Ez tűnik valószínűnek.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #74403 üzenetére
Attol fugg tied-e...
Eladokent nyilvan nem az. -
Laraxior
titán
válasz
Volt fent egy amit kinézett, beszélt is az arccal, teljesen rendben van azt hirdették 1.55-be. De most belementek oldalról, és leszedte.
Szerintünk (többi munkatárs) is sok egy 15 éves autóért a másfél guriga, de tudod milyen amikor szívvel vesz autót az ember, majd a következöt jobban meggondoljaBár nekem is tetszik ez az Audi, de én valami quattrot vennék, jó nagy motorral
De neki fontos a fogyasztás, abban a hiszemben van, hogy dízel akkor 6 liter.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
De...főleg, hogy csak 5 gangos.
-
válasz
Az 400k, de mivel 4 karika van az 4x szorzó
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #74325 üzenetére
+1
-
válasz
runner 125 #74209 üzenetére
"Becsületes"nepper sem mindenható, ő is beleun, közhelyessé válik. Néhányan olyan tévképzetekbe élik magukat, ami egyszerűen nevetséges, és ha olyat ír hogy "...ember, ne cseréld le, mert barom vagy, ha Suzi-ra nem költesz, akkor az S60-ra pláne nem fogsz." A a nepperűzőben nem nézne ki jól, neki ajánlani kell az autót, ennyi. Az meg pláne hogy a legtöbb autóban az automata váltóból nem gyakran cserélik a szervizben az olajat. A WagonR+ meg tényleg nem nagyon szervizigényes autó.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #74175 üzenetére
"Mini SUV crossover"
gyakorlatilag már minden olyan autóra ráaggatják aminek nagyobb a hasmagassága egy golfnál
-
mycso
veterán
válasz
runner 125 #74071 üzenetére
Ez esetleg szerinted van így, mert én abszolút nem így látom.
-
!Overdose!
őstag
válasz
A legkisebb felszereltségi szinten is illene, hogy alapfelszereltség legyen ebben a kategóriában.
-
szőröscica
addikt
válasz
Simán lehet, hogy elfelejtették bepipálni rendelésnél. Az értékesítő elfelejtette erre felhívni a figyelmét a vevőnek, vagy a gyár cseszte el. Ismerek olyat, akinek radaros tempomatos, full memóriás, motoros bőrbelsős 535d-je van, és nincs benne pohártartó....
-
DeFranco
nagyúr
válasz
A németekről például ezt simán csont nélkül el tudom képzelni, hogy amit hasznosnak tartanak, azt keményen beleverik a felszereltséglistába, viszont ami szerintük nekik nem hasznos, azt ugyanolyan kíméletlenül ki is irtják belőle. Ha 30 EUR-ral lesz kevesebb a vége, akkor is.
-
válasz
runner 125 #74021 üzenetére
sok ilyen videó van injektor kiszedésről,gyakran alkalmazzák ezt a módszert
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #73639 üzenetére
Nekem is rögtön ő jutott az eszembe.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #73436 üzenetére
véletlenül se oszd meg
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #73427 üzenetére
persze, jó cucc.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #73433 üzenetére
Hol kapható amúgy? Mindig Norauto-ban vettem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
-
válasz
-
tildy
nagyúr
válasz
runner 125 #73286 üzenetére
Csak akkor van ra mozgaskorlatozottaknak tamogatas, ha kereskedesbol van. A hatarozat megkapasa utan pedig 3 honap van valamit talalni.
A szabalyok kotottek, max 5 eves lehet az auto, csak kereskedesbol lehet. A tamogatas annyi, hogy anelkul csak joval regebbi autot tudnank vennijoamilestone: focust nezegettuk. Talan meg a zafira jott szoba esetleg. A focus nekem szimpatikus. Kerdes, mennyire megbizhato.
-
Zewa
senior tag
válasz
runner 125 #73270 üzenetére
A 8. generációs ufo Kuvikkal viszont árban van, és össze sem hasonlítható a 2 autó formája..
-
Zewa
senior tag
válasz
runner 125 #73261 üzenetére
-
sNORh
addikt
válasz
runner 125 #73259 üzenetére
Nemtom amúgy melyik ferdehajlamú tette a Civicet a listára.. Singlerére max..
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #73145 üzenetére
szilvásbuktát, mert azt szeretem
Mit csinálnék? Megcsináltatom, mert szeretném hosszú távon megtartani az autót, és azt az évi 30km-t, amit ebbe az autóba teszek, azt muszáj üzembiztosan megtennie.
Addig meg behúzom asszony corsáját.
Hát, olajcsere,összes szűrő cseréje is lesz, remélem 200ból megáll, nemtudom mennyire kell bontani
Kettőstömegűt, kuplungot nem emlitették, bár csak egy percet beszéltünk, holnap jobban ráérek foglalkozni vele, mert ma nem emberi időben értem haza...
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #73103 üzenetére
HI!
mond ennyoire setit vagyol? 3 db provokativ piszkalassal elarultad hogy mijjen inditasgatlas van a volvoban, konyorgom ne legyel mar ennyor pirmitiv, mert en nem fogom kihasznalni, de ijjen infot publikka tenni...
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #73095 üzenetére
HI!
voltal ojj kedves hogy elaruld egy gombos rendes gyerok vagy, azt meg a szkik ugysi megtanaja:- )))
udv
neduddki
-
sNORh
addikt
válasz
runner 125 #73090 üzenetére
Akár, vannak ezek a 3-4000ft-os Androidról nyomonkövethető gps-ek, még simkártya is megy bele, ha megmoccan az autó, megy az sms neked. jócucc
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #73090 üzenetére
Hi!
mostma cska aze imadkozz hoyg ne ajj meg semmi ojjan hejjenmert a kocsit esmerjik azt si ugygyuj mi van benne
udv
neduddki
p.s. koszonjuk az indokfat:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #73088 üzenetére
HI!
miert Te amikor inidtasz nem a testeddel zarod?:- )
udv
neduddki
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #73084 üzenetére
Igen, pont azért. A biztosító ameliyknél melóztam anno szervezett ilyen nyílt napot, csávó kb 10 másodperc alatt leszedte ezt a zárat. Max annyiban segít, hogy ha van könyebb práda akkor azt viszik el, de igazából kb semmit nem ér.
Az az áramkörös az már jobb megoldás, de abban sincs túl sok varia, megtalálják, tudják hol kell keresni, ez a szakmájuk ne feledd.
Van pár alaptézis amit megtanultam a viszonylag rövid biztosítós pályafutásom alatt:
- amit el akarnak vinni azt el is viszik, (mindegy mi van benne, max ha mákod van keresnek könyebb prédát)
- annak van elsőbbsége akinek megadják
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #73084 üzenetére
HI!
egy femig elutod festeket es testelked a inditolulcal...
udv
neduddki
mod: 10 perc az maga az elet:- ) nemkel megkersnmi mivle az egesz felems kaszni foldelos e\ert elg ha csak eljucc afemig:- )))
"annak van elsőbbsége akinek megadják" az az alsobbseg amit megansk...
-
válasz
runner 125 #73009 üzenetére
nem számítottam rá, hogy ilyen általános névre értelmes talált jön
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #72200 üzenetére
Jól hangzik
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #72909 üzenetére
Haha
SZERK: Laraxior: ez megfelel?
-
Laraxior
titán
válasz
runner 125 #72909 üzenetére
Eridj már, csak a két kerekű Honda ér valamit...
-
törölt tag
válasz
runner 125 #72903 üzenetére
Nem olvassátok el sem amire válaszolgattok???
"Nyilván nem értek egyet azzal, hogy lakott területen belül tolják neki."
Erre belinkelsz egy videót amin előzgetnek lakott területen belül. Ügyes vagy.(#72904) kornelka:
Írtam én olyat, hogy lakott területen mész, 65-el letol és húzódj le??? Idézd már be, nem emlékszem!(#72906) Vladi:
Aha. Beengedték, megköszönte, visszavillogtak neki. De ezt nem tudod mit jelent, nem részletezem inkább, felesleges. Te sem figyelsz. Nem írtam sehol, hogy ha szabálytalankodik, az jó. Azt írtam, hogy jobban tudnak vezetni mint a Magyarok. Tudod nem csak abban nyilvánul meg a vezetési tudás, hogy betartod a kreszt. -
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #72861 üzenetére
ja, ha valami modernebbe ul biztos, de egy g3 vagy a regi civicek se eletbiztositas, meg a legtobb 2000 elotti konstrukcio. az biztos, hogy a regi swift kiemelkedik kozuluk, negativ ertelemben.
ezert is adtam el az enyem, feltem benne.
Qru: palyan kamionnal belsobe menni sogoreknal nem tilos? mert itt igen. es akkor barmi van, a kamionos a hibas.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #72833 üzenetére
Paszujban is van ilyen, tényelg hasznos.
Kefélés: ez nagyon puha kefe, olyan amivel a hátad is moshatnád, annyira puha. Nagyon régi, anno már a 120-as Skodámat is ezzel csutakoltam. Az meg nem tegnap volt...
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #72833 üzenetére
Így már az s60 is egész vállalható.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #72827 üzenetére
Nálunk 6000ft-ról indult, 10000-et nagyon ritkán kértünk el, de már a 6K-t is csak nagyon kevés ember engedhette meg magának, többnyire csak vállalkozók.
Az átlagember csak akkor takaríttatta ki a kocsiját ha műszakira kellett vinni, vagy ha már nem lehetett benne megmaradni olyan ganés.
Tükör Radiál
-
törölt tag
válasz
runner 125 #72823 üzenetére
Jaaa, ezt láttam én is, brutális
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
1 oto kel venni nem porszot muasnyagot...
2 esszes kell asztat azt aszerkezetet hasznyaniu!uv
neduddki
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Van erre egy jó öreg puha kefém, azzal szoktam én is neki esni, az nem karcol.
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #72817 üzenetére
HI!
vegye ma egy alap kerhert oszt nem bohockocc:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #72775 üzenetére
HI!
igen a sevroljet fole pozicionalt atszabott megallapodott jomodu csaldosok otoja amugy a legoregebb otomarka usa-ba
udv
neduddki
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #72775 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #72751 üzenetére
HI!
hutomasz buick. tip[usra ra kel keresi
udv
neduddki
-
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #72751 üzenetére
Nem tudom, de egy Lincoln tippet tennék rá.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #72742 üzenetére
german kid rage-re az első találat a tecsőn
ha már ott vagy próbálj rá a wow kid rage-re is
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #72697 üzenetére
Bár az lenne [link]
-
válasz
runner 125 #72697 üzenetére
a cikk arról szól, hogy a motoros fake, a repülős igazi, de a repülős hihetetlenebb, mert még túlélő is volt
-
válasz
runner 125 #72523 üzenetére
Számít bármelyik is?!
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #72293 üzenetére
nekem nincs okom a pánikra, szerencsére, és nem is lesz.
-
válasz
runner 125 #72191 üzenetére
Én nemrég láttam egy 390k-t futott kúhetet. Simán lehetett volna az órájában 80k km. Nem érdekel ha 999k-t mutat is, mert átnézetem, és az a döntő. Szvsz.
-
!Overdose!
őstag
válasz
runner 125 #72191 üzenetére
+1
Teljesen más lenne a szitu, ha bevallottan 300k-t futott volna az autó és a márkaszerviz szerint becsülettel elvégeztek rajta minden egyes szervizt. Ez már rég nem az 500k-s kategória, ahol örülj, ha jó állapotú autót kapsz...
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #72094 üzenetére
Ááá, csak egy időben aktívan nézegettem a 850/S70 hirdetéseket, aztán ott láttam, hogy szinte mindegyiknek elvált már a bőrkárpit.
Meg mintha olvastam is volna valahol, hogy ez típushiba.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #71978 üzenetére
Anno linkeltem be ilyen oldalt, majdnem kivégeztetett érte a sok kocka.
Vigyázz, sok az ilyen kis g€ci, hátulról orvul köpködnek a modkerbe. -
deicide
veterán
válasz
runner 125 #71978 üzenetére
Na most egyfelől én is ideges vagyok azokra a faszokra, akik beállnak a kereszteződésbe úgy, hogy lámpaváltásig nem tudják elhagyni azt és a keresztező forgalom nem tud haladni emiatt (legutóbb pl nagykörút, oktogonnál, 2. lámpánál sem tudtam kikanyarodni, mert mindig beállt oda valami idióta. A másodiknál kiszálltam és megkérdeztem, hogy ezt tényleg így oktatják-e. De csak ablakon keresztül, mert felhúzta és bezárta az ajtókat
Pedig annyira nem vagyok ijesztő). Másrészt azért továbbmenni úgy, hogy nem győződök meg róla, hogy nekem zöld-e, vagy keresztbe, hát az fail.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
runner 125 #71898 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
Nagyon furious. A felni meg le van fordulva a gumiról?
-
erik88
aktív tag
válasz
Azta kurva
-
Stukker1987
senior tag
válasz
runner 125 #71836 üzenetére
Ez a tipikus hozzáállás az Alfákhoz igen,de a 156 és 159 is motorikusan megbízható szerintem.(vagy ha nem akkor az Opel és a Fiat és a Saab sem mert azokban ua a motor van)
A 156 gyenge pontjának a futóművet és az összeszerelés minőségét tudnám említeni,míg a 159 elektronikai szempontból nem sikerült annyira jól,de kortársaitól nem mondanám őket rosszabbnak.
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #71764 üzenetére
De a legdurvább a Mégane. Na meg a kéccáhatos hádéji.
-
footy
addikt
válasz
runner 125 #71764 üzenetére
nemigaz mer a lámbordzsííni
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest