Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Tothgera30 #76216 üzenetére

    Igazából mivel sűrűn jár Ausztriába a hegyekbe, első körben valami Jimny-hez hasonló kompakt SUV-t néztünk volna, de sajnos a személyautós komfortról mindnél le kell mondani. Értem ez alatt, h a kényelmes utazójuk a 80. Ha, már 100-110-re beállsz, bever 12 litert, autópályáról meg nem is beszélve. S, alapvetően az összes valamire is használható SUV nagy része fapados, ami meg jól felszerelt már a kereten kívül esik.
    Nem szokott száguldozni, de a 100-110-es utazót jó lenne, ha tűrhető fogyi mellett produkálná. Ezért az SUV-kat háttérbe helyeztük.
    Nyíregyházán árultak nemrégiben egy patika 3 ajtós Pinin-t. 1.8-as, 125 lovas benzinmotorral, noh mivel annak alapból csak a hátsó kereke hajt (és a nagy Pajero-hoz hasonlóan tökéletes Super Select hajtással van felszerelve felező és diffizár mellett), leírások, tesztek alapján vegyesben 8-9-ből kihozható, ami még belefért volna, de mire odajutottunk, h elmegyünk megnézni az ország másik felébe, eladták.
    3 ajtós Pinin meg nagyon ritka.

    ui.: Ezt a Jimny-t meg itt árulják mellettünk, 20km.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák