Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jattila48
aktív tag
válasz
gyeniko #109147 üzenetére
Egyébként ha gyári javított, akkor semmi gond. Az gyakorlatilag új. 1 éve vettem egy Hitachi Ultrastar 4 tb-os HDD-t, ami "factory recertified" volt, vagyis gyári javított, kb. fél áron, gyári gari nem volt rá. A "recertified" cimkén kívül nem lehetett volna megmondani, hogy nem "vadi új". NULL km.-es, NULL s.m.a.r.t.-os volt, és természetesen azóta is 100 %-os.
-
válasz
gyeniko #105370 üzenetére
A gyerekem humán ökológiát tanul mester szakon, nem tudom megmondani milyen régóta eszméletlen alapossággal gyűjtjük szelektíven a hulladékokat. Eleve nem fogyasztunk ész nélkül, de vásárlásnál viszünk (feleségem által varrt) hálós zsákokat, hogy ne eldobható műanyag zacskókat használjunk. Majd 2 éve nem azért vettem baromi drágán egy 6 éves plug-in hibridet mert az annyira nagyon megéri, hanem mert főként városi használatban 2,5 l-es átlaggal járok, ezért durván 5 l üzemanyag égéstermékeit nem pöfögöm ki a többiek orra alá. Nem sorolom tovább, felismertem és meg is teszem ami tőlem telik.
Mondjuk nem lettem vegán, hiába nyüstölt a gyerek.
-
asdf_
veterán
válasz
gyeniko #105363 üzenetére
Igen, de most, amikor már nem 60-75-100W-os izzőkkal világítunk, így az egyéb fogyasztás egyre nagyobb arányt képvisel a havi számlában. No meg ha ezt a csekély havi 500 Ft-ot megszorzod 1 millió Telekom ügyféllel, egyből látható szám lesz az. És amúgy nekem nem is a havi plusz 500 Ft-tal van bajom, mert az azért olyan összeg majdnem mindenkinek, amit pont leszarunk, a fölöslegességével. a környezeti hatásával van a problémám.
-
válasz
gyeniko #105322 üzenetére
Nem igazán érted mire akarok kilyukadni.
Először is a svájci frank hiteles események óta elég jól észlelhető itthon is a bőven erőforrásokon felüli, ész nélküli, fogyasztási cikk vásárlás. Ezt tagadni teljesen felesleges.
Másodsorban, nem feltétlenül több tv-ről szól az elmélkedésem. Hanem arról a jelenségről, hogy kvázi nem létező előnyöket kidomborítva adnak el a gyártók számunkra újabbat, az előző tökéletesen működő termék helyett. Ezzel lecsökkenti egy adott tudású termék ciklusidejét, így az eszmei értékét az drasztikusan gyorsan elveszti. Egy szinte új, de esetlegesen már nem garanciális terméket ami elromlik, már nem is érdemes javítani, mert nem is könnyen javíthatóra tervezik és szinte azonnal gazdasági totálkárosnak tekinthető. A fogyasztóknak olcsóbb (ez csak rövid távon igaz persze) újabbat venni. A kör bezárult.
De ezzel tényleg lezárom a témát, mert nem ennek a topiknak a témája. -
válasz
gyeniko #101994 üzenetére
Valószínűsítem én is, hogy ez valamilyen megállapodás alapján történik a két fél részéről. Szóval ezért a helyzetért nyilván az HBO (Go) is felel. Ez a mondjuk az üzletpolitikai része a történetnek. De meggyőződésem, hogy technikai okai nincsenek (mármint, hogy nehezen valósítható meg a kompatibilitás). Sajnos világ szerte még mindig ez a rövid távú szemlélet határozza meg a gondolkodást. Pedig már egyértelműen látszik, hogy hosszútávon ezzel saját magunk alatt fűrészeljük az ágat. Jelenleg úgy tűnik a befektetők nem fogják felülvizsgálni ezt az üzleti logikát, nekünk fogyasztóknak kellene valami más irányt mutatni.
-
mexel
veterán
válasz
gyeniko #99829 üzenetére
Igen, ezt tudom, ezzel tisztában is voltam már amikor ezt meglépték, és pl az stb-on a nyaralóban nem is lehet ezeket a csatornákat átrakni, de itt sajnos nem erről van szó. Nem csak a pár királyi adóval van gond, hanem bármelyikkel, random módon. Pl a királyi kettes vagy M1 vagy a sport 4 is átmegy mondjuk a 105-öshelyre ha éppen úgy dobja a gép, de van amikor a 8-ason egyszerre van 3 digitális adó is. Ha a távirányítón megnyomom a 8-as gombot, akkor választani lehet RTL, TV2 és pl discovery között. Szóval összívissza logikátlan az egész.
-
válasz
gyeniko #98946 üzenetére
Persze,nem vitatom hogy sokoldalúbb egy router.
5 routert állítottam be az ismerősi körben ilyen céllal,ebből 2-vel megkínlódtam,mert nem akarta az igazságot,az egyiknél fel is adtam.Az egyik egy Dlink volt,a másik egy TP-Link (ez nem ment sehogy sem).
A másik 3 Asus volt,azokat könnyű volt munkára bírni.
A range extenderekkel viszont pikpak végeztem.
Ezért is ajánlottam ezeket,mert nagyon könnyű beállítani.
Ha most cserélnem kéne az egész hálózatot,tuti mesh-ben gondolkodnék és nem DIY megoldásokban. -
törölt tag
válasz
gyeniko #98147 üzenetére
Az nem balgaság, ha megveszed az elérhető legjobbat. Akinek telik rá, miért ne venné meg, ha igényli? Annak nincs értelme, hogy azután az LCD topikban villogjon vele, mert akkor annyi értelme van, mint egy szín arany WC-csészének. Az pénz kidobás, ha csak azért veszel meg valamit, hogy csóróknak mutogathasd. Mondjuk csak így lehet gazdagisztánból visszacsalni a pénzt a körforgásba.
-
törölt tag
válasz
gyeniko #98138 üzenetére
Csak arra céloztam, hogy egy jó nagy oled tv jelenleg az az árkategória, ami egy szűk rétegnek elérhető, ahol nem számít a minőség/ár viszony. Meglátja, megtetszik, megveszi. Azután különböző fórumokon (sohasem az oled topikban) közli velünk, hogy a miénk fasorban sincs.
Köszönjük a nincsmit! -
MrBazsi
senior tag
válasz
gyeniko #98118 üzenetére
jóesetben , igen nincs, az én tv-m pedig jóeset. a mai napig "meglep" a brutálisan jó fekete, és a tényleg hibátlan kép. persze vannak az oledből is hibás példányok, de példaértékű az lg hozzáállása ezekhez.
tigerclaw, nem egy fokkal , hanem sokkal jobb. ha az oled a 100, akkor egy jó lcd max 60 jóindulattal. ez az én tapasztalatom. nekem is volt csúcs 4k lcd-m hidd el látom a kettő közt a valós különbséget.
nem vitát akartam gerjeszteni, csupán a saját tapasztalataimat osztom meg. Sosem néztem demókat viszont sok 4k HDR tartalmat nézek, és az bizony állelejtős, összehasonlíthatatlan. idén jön a 49es oled is és akcióban már volt idén 350ért is 55ös oled ami egy 250k-s lcdhez képest már nem olyan nagy különbség, egy szónak is 100 a vége, megéri a többletet. Más világ... -
Falconer
aktív tag
válasz
gyeniko #97330 üzenetére
Áhh sorry most látom hogy monitoron alig látszik, OLED telón jött át csak.
Itt egy világosabbra exponált kép…. Sokkal közelebb áll ahhoz amit szabad szemmel is lehet látni.
LG 55UM7610...Vélemények? Ez ilyen, el kell fogadni?
Ismerősnek van egy tavalyi belépő kategóriás Philips TVje, sokkal de sokkal homogénebb a feketéje (a fényereje jóval kisebb azt tegyük hozzá).
-
Dani3457
tag
válasz
gyeniko #97257 üzenetére
Hát ezt jó hogy még most le írtad mert így semmiképp nem szeretném az LG tudom milyen mikor bevilágit láttam már és eléggé zavaró ahogy a szélek nagyon élesen világitanak ... Nem tudom elbizonytalanodtam lehet várnom kéne még többet hozzá tenni az összeghez, mert hosszú távra terveznék, és nem szeretném azt hogy megveszem és elégedetlen leszek magamat ismerve
-
Dani3457
tag
válasz
gyeniko #97255 üzenetére
Rendben köszi!
Annyi lenne hogy ha valamelyik készüléket megveszem a fentiek közül, akkor ár/érték arányban azért érezni fogom a 4k ? Ezt ugy értem hogy 150eft szerintem egy ilyen készülék esetében belépő szint tehát 300ezernél kezdődik a normális tv, véleményem szerint javíts ki ha tévedek
-
Dani3457
tag
válasz
gyeniko #97251 üzenetére
Ezt sajna nem tudom, mármint hogy nekem melyik felelne meg jobban , gép rá lenne kötve az biztos, film inkább este sötét körülmények között, szemüveges vagyok ezt azért írom mert idő után nagyon bántja a szememet, ismerősőm tvje viszont nem tudom hogy IPS vagy VA, de a színek nagyon jók a fekete az tényleg nagyon fekete, mivel azon is néztem már videót meg filmet és egyáltalán nem zavarja a szememet, és nálam is otthon és ismerösömnél is meg van a tv től hát nem akarok hazudni de jó 3-4 méter van a ágytól. Szóval ebből nem tudom milyen eredmény jön ki, IPS tudom milyen mert a laptopom is az. viszont VA lehet még nem is találkoztam..
-
-
gyeniko
őstag
válasz
gyeniko #97175 üzenetére
Ezt megelőzően az utolsó TV, amelyet vettem, egy Samu UE50NU7402 volt. Azt kell mondanom, hogy az LG 55UM7510 nagyon kellemesen meglepett. Az IPS-ségét is figyelembe véve, igen jó a képe: homogén, nagyon jónak tűnnek a gyári színei ("ISF világos helyiség", "meleg 1", kép javítók és "Eco" kikapcsolva, judder=3). A menüje talán-talán egy árnyalatnyival lassabb, mint a Samué, de nem zavaró. A betekintési szög fantasztikus, a reflexió minimális. Teljesen sötét szobában mozizni persze jobbak a VA paneles / oled készülékek, de minden más célra és környezetben abszolút nagyon versenyképes bármelyik másik gyártó LCD masináival. És - amint látom - okosabb, mint az azonos kategóriába tartozó Samu NU7402.
-
gyeniko
őstag
válasz
gyeniko #97093 üzenetére
Tegnap felmerül a Sony KD-49XG8096, tulajdonképpen ez maradt, mint az LG 49SM8200 alternatívája. Az utolsó Sony-m 65W859C volt, a kezelését nem szerettem, lassúskodott, az androidja ügyetlen és buta volt. Összességében nem fűznek hozzá kellemes emlékek...
Ennek ellenére nyitottan állok hozzá, mit gondoltok? Egy árban vannak. -
gyeniko
őstag
válasz
gyeniko #97076 üzenetére
Elakadtam... A kondi szobába kerülne a TV a Samu 50NU7440 helyére. Azt 123 e Ft-ért vettem szuper-mega-giga akcióban (MM), az utódjáért sem adnék szívesen 180 e Ft-nál többet. Mindenképpen IPS panel kell, a korábban leírtak miatt. Érdekes, hogy a 60 Hz-es NU7440 mozgás megjelenítése egyáltalán nem rossz, de ehhez képest milyen lehet egy 60 Hz-es LG mozgás megjelenítése? Volt már több LG TV-m (ma is van még 19, de mindegyik 100/120 Hz-es volt. Gyakorlatilag már csak a 49SM8200 maradt, amelynek IPS paneles, mert az UM sorozat 50" méretben VA paneles. Az Euronics 175 e Ft-ért árulja az SM8200-at, megér annyit?
-
blakey
titán
válasz
gyeniko #97079 üzenetére
Nagy hatással nem volt csak addig nem láttam értékelhető IPS-t és mostanság is kevés ami jó. Bár volt korábban egy LW659-em, ami elég jó volt de akkor nálad eléggé használhatónak túnt az a készülék.
Általában nagyon jó memóriával rendelkezem és szinte mindenre emlékszem (főleg ami érdekel is) -
blakey
titán
válasz
gyeniko #97076 üzenetére
Első meglepetés, hogy az LG TV-k semennyivel sem olcsóbbak, mint a Samsungok (alma-alma), - nem olcsóbbak de ha eltekintünk a panelbéli különségektől akkor bizonyos szempontból jelenleg jobbak. 90%-ban VA paneles LCD-im voltak, aztán valahogy IPS paneles TV-kre kényszerültem, mert az adott, méretben minden más sz@rabb volt, így alakult ki, hogy 1,5 évvel ezelőtt egymás mellett tudtam tesztelni a Sony W75C-met és egy LG SJ810V-t, sokat nem vártam tőle de meglepetés fogadott, mégpedig pozitív, használat közben nem is volt olyan egyértelmű, hogy gyengébb a kontraszt, a feketeszint sem volt olyan rossz, olyannyira, hogy szinte azonos volt mindkét TV-n, mindkettő normálisan beállítva és egyikenél sem bukott be a fekete vagy égetett a fehér, és a homogénítás meg parádés volt a Sonyhoz képest. Mondjuk először jó IPS-t nálad láttam a 60LM620 személyében.
-
direwolf
őstag
válasz
gyeniko #45246 üzenetére
Nem hiszem, hogy egyszerűsítek. A színhelyesség nem egyenlő a színmélységgel! És még az se mond semmit, hogy pl. az Adobe színtérnek hány százalékát képes megjeleníteni egy adott panel. Megnézel egy VA panelt, amikor sötét árnyalatokat jelenít meg, utána egy IPS-t, és azt mondod, hogy ég és föld. Azután ugyan ezt plazmán, és az állad a padlón, hogy ezt még ennyivel lehetett fokozni
Nem harsány színekkel gazdagon megrakott fényes képekkel kell tesztelni, azokkal tényleg ugyan olyan az összes.Szerk.: ááá, látom Samus vagy, akkor értem
(amúgy nekem is van Samum, nem a levegőbe beszélek
)
A korrektség kedvéér megjegyzem, van amiben a jobb az LG-nél. A bőrszín tónusa szebb. -
laszlo168
senior tag
válasz
gyeniko #45216 üzenetére
Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz. Én is nagy plazma fan voltam, de lássuk be a plazmának vége.
Ahogy ment le a plazmák fogyasztása, aránytalanul ment le a fényerő, a fekete, a kontraszt, nem lehetett már belőle többet kihozni. Nekem még egy régebbi darab van, amin van fényerő meg minden, de a fogyasztása is megvan. Épp ezért már csak a hálóban teljesit szolgálatot, néha. -
direwolf
őstag
válasz
gyeniko #43780 üzenetére
Nem tudom milyen plazmáid voltak, az én Panasonicom nem égett be.
Jó elfogadom, hogy vannak akik "érzékenyek" a villogásra (csak azt nem tudom, hogy ők hogy néztek tévét amíg csak CRT létezett...) de azt neked is be kell látnod, hogy itt nem arról van szó, hogy minden képfrissítésnél elsötétülnek a "pixelek" mint a CRT-n. Egyszerűen nem olyan statikus a fényerő.
Ezt kb. azzal tudnám összehasonlítani, hogy van akit a szappanopera effekt akaszt ki. Az pont a másik véglet. -
törölt tag
-
MrChris
nagyúr
válasz
gyeniko #42641 üzenetére
azt kell mondjam hogy egy sima tvhíradó esetén is ez a jelenség áll fennt. Beszél a néni, beállítom a megfelelő hangerőt, majd jön egy bejátszás ahol zajok is vannak és az zavaróan hangos, lehalkítom, de akkor az újra megszólaló bemondó meg már halk. Majd megfigyelem hány egységet kell ingázni.
-
Stef@N
tag
válasz
gyeniko #42317 üzenetére
Igen, valószínűleg ez a probléma az összes (led-es) TV-nél, gyártósoron összerakják úgy ahogy, aztán vagy jó helyen van az a szalag, vagy nem, vagy szállítás közben elmozdul. Szerintem még az is gond lehet, ha pl. a kijelző csavarjai nem egyenletesen vannak meghúzva, ha két ellentétes sarkot nem egyenlő erővel szorítják le, az is okozhat ilyen gondot. Fene tudja, lehet, hogy csak nekem nagyok az igényeim de azért 100-150e forint felett már illene megfelelő összeszerelési minőséget produkálni. Persze minden cég a legolcsóbb előállítási költségekre törekszik, ennek meg is van az eredménye.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
gyeniko #41930 üzenetére
Én is az AtomTV-ben vettem a masinám (47LB650V), s ott kibontotta nekem az úriember, pendrive-on vittem tesztképeket a gradiens stb vizsgálathoz és ezt is meg tudtuk ejteni minden további nélkül. (Bár nem tetszett neki, hogy kibontjuk a TV-t vásárlás előtt de úgy láttam, ha érzi a vételi hajlandóságot a vevő részéről, akkor ő is hajlandó többet megtenni az üzlet nyélbe ütését illetően).
Gari ügyben nem tudok beszámolni, remélem nem is fogok tudni mert nem lesz semmi baja a TV-mnek. -
apszi
őstag
válasz
gyeniko #41926 üzenetére
Én is így gondolnám, bár pl. az NFH oldalán található internetes vásárlás fogalmát nézve, nem biztos, hogy mégis annak számít. Mindenesetre könnyen csőbe lehet kerülni.
És a 14 napos elállási idő kitolódik annyival amennyi ideig én nem tudom rendeltetésszerűen használni a terméket, azaz mondjuk az a szervizben dekkol?
-
apszi
őstag
válasz
gyeniko #41922 üzenetére
Csak, hogy kerek legyen a kép...
"Cégünk nem WEB áruház, hanem a hagyományos üzlet előnyeit a web nyújtotta reklámmal és kényelmi szolgáltatásokkal ötvözi.Bármilyen termékkel kapcsolatos kérdése van hivjon minket bizalommal!
Cégünkre a hatályos törvények szerint a 3 napos csere vonatkozik, amennyiben vásárolt termék hibás.Cégünk az elirás jogát fenntartja,kérjük minden esetben egyeztessen eladóinkkal.Az árváltozás joga fenntartva."
Egyébként netes vásárlás esetén, most nem a fent említett céggel kapcsolatban, hanem úgy általánosan, ha 14 napon belül, de 3 napon túl, meghibásodik a termék akkor már nem élhetek cseregaranciával? És elállni sem tudok?
-
salapp
addikt
válasz
gyeniko #40943 üzenetére
Örülnék, ha legenda volna. De a vásárlás előtt átnéztem az összes gyártó összes lehetőségét, és szemikus vizsgálattal is megállapítható volt a dolog. Most nem szeretnék belemenni. Meg kell nézni "élőben" mindet, azonos forrással. Nekem egyértelmű volt pl. hogy gyengébb sötét-átmenetek megjelenítése.
Egyébként Cnet vagy bármely más "komolyabb tesztelő" forrás is rendszeresen leírta.Viszont ár/méret arányban brutál jó egy 60pb660v, ez nem vitás. Meg felszereltségben is nagyon jó. Van benne még külön antennabemenettel ellátott sat tuner is. Ilyet más gyártóknál csak jóval drágább modelleknél láttam (pl Samsung d6900) vagy a németországi eresztésben (pl. Panasonic GT30).
-
closedown
csendes tag
válasz
gyeniko #40156 üzenetére
Amúgy az LA620S tud kép a képben funkciót? Mármint tudom, hogy két tévéadónál nem tudja, de azt vajon tudja-e, hogy egy hdmi forrás nézése közben mondjuk a TV adást is látom a kis képen vagy fordítva. Mert ezt mintha a hasonló kategóriás Samsungoknál láttam volna. De az LG oldalán is van olyan, hogy "Multiscreen". Vagy ez nem ezt jelenti?? Ha nem, akkor mit??
Egyébként nagyon szomorú, hogy megszűntek a nyomtatott kezelési kézikönyvek, mert amivel helyettesítik, hogy a TV-ben van, az szerintem egy kalap szart sem ér. Így viszont egy "újonc" számára az adott TV elég sok képessége és beállítási lehetősége szerintem ismeretlen marad.
Gáznak tartom, hogy 2014-es műsort (említett Hiradó v. Luxor-show, de még említhetnék sok mást is) SD-ben vesz fel és sugároz egy olyan adó, amelyik HD-ként hirdeti magát. Digim van, ahol RTL HD nincs, mégis sokszor jobb képe van, mint az M1, M2 v. Duna HD-nek.
-
Pukikaz
csendes tag
válasz
gyeniko #40041 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszaidat.
LA660s típusnál is van ez a 25Gb-os korlát 3D-ben?
Azért kérdezem mert letöltöttem egy 35Gb-os filmet és ettöl vannak nagyobbak is.
Akkor azokat hogy tudom megnézni?
A helyszini megleséssel az a gond hogy nagyon messze van.
Digx.hu az árukeresőn ez a legolcsóbb. Itt Eu garit adnak. -
-
Gicz
addikt
válasz
gyeniko #40009 üzenetére
ennél komolyabb cikket is olvastam a témával kapcsolatban a displaymate.com-on. Most nem keresem meg, de ott van a tesztek között.
ott is azt kapták h fullhd, mert elolvashatóak voltak az 5-6 pixel magas szövegek is, de nekem is van itthon mind2 féle, és az aktíva egyértelműen részletesebbnek látom BD3D-vel etetve.
szerk: megkerestem a cikket: Displaymate 3d tv összehasonlítás
-
Lackki
őstag
válasz
gyeniko #39433 üzenetére
Jól látod, de nem az általad említett csodamárkánál dolgozom.
Viszont mesélek neked egy érdekes story pont LG-vel kapcsolatban.
Adott egy cég, aki nem LG Magyarországtól veszi a tvket, hanem szlovák, esetleg cseh cégektől, majd ő úgy adja el, hogy a szerencsétlen magyar, nem is tudja hogy ez biza nem gyári, hanem bolti garancia és egy eldugott sarokban Feri bácsi javítgatja a tvket. Szegény magyarnak beszarik a tvje és elviszi hozzájuk szervizeltetni, amire az a válasz jön hogy elküldik az LG-nek. Szervízből visszakapva kb felére csökkent a hangerő, amire az volt a válasz, hogy ők nem cseréltek ilyen alkatrészt. Szegény magyar elvitte egy másik "Feri bácsihoz", hátha tud ezzel csinálni vmit, hamár a másik helyről elhajtották és láss csodát, mit talált a kettes számú "Feribácsi"? ki lett cserélve a hangszóróDe tudok olyan példát is felhozni, ahol nem adnak gyári távrecsegőt, hanem vmi utángyártottat. Vagy a legtöbb ilyen kis boxban ülök egy asztal mögött és tv nincs körülöttem boltokról, ahol majd hoznak a raktárból rendszer megy és a refurbished samukat árulják gyáriként.
-
törölt tag
-
-
vt500mike
csendes tag
válasz
gyeniko #37459 üzenetére
és 37458 OldMikeIgen ez lehetett
Még arról is volt szó, az említett tv boltban, hogy egy sima wifi jelerősítő is jó lehet.
Azt lehet tudni, hogy a wifi technológia megfelelő adatforgalmat biztosít akár 3d-s filmek lejátszásához a tv-n?
Rémlik, azt olvastam valahol, hogy nem midig?
Ahogy átfutottam a powerline ismertetést, a jel stabilitást írják nagy előnynek a wifivel szemben.
Bár ez némileg drágább megoldásnak tűnik, de ha ez a lényeg (stabilitás) akkor ez a jobb? -
törölt tag
válasz
gyeniko #36113 üzenetére
Nem akartam megbántani senkit az árérzékenységgel,szerintem ez tény és nem vitatható állítás a hazai piacra vonatkoztatva.Annak meg én őszintén örülök,hogy a $1899.99 TV-d ugyanazt tudja képminőségben mint a
$2599.99 es 60LA7400.Nem is kétséges,hogy kiváló vétel volt a részedről -
törölt tag
válasz
gyeniko #36111 üzenetére
Én a fenti háborúhoz szóltam hozzá ami nem kötődik a "60 as szériához.De ha már megszólítottál akkor sajnálattal kell közölnöm veled is,hogy a LG USA ( ami ugye 10000X millió dolláros per terhe mellett kell, hogy reális adatokat írjon
) se állítja,hogy valós 200hz es lenne a panel benne,sőt.[link] Szerintük is a 60LA7400 al kezdődik a felsőbb panel ketegória.
-
Gicz
addikt
-
törölt tag
válasz
gyeniko #36078 üzenetére
Hááát ezért erre se vegyél mérget ,ugyanis az LG USA honlapja szerint TruMotion 120Hz a 60LA6200-as.Szóval egy árva szó sincs se valós 200hz ről,de még 800hz MCI ről sem
Amúgy nekem 3 LG TV van a háztartásban egy biztos,hogy a 42LE4500 az 50hz es,a 42LM669S és a 55LA6918 az meg bármi lehet.
-
törölt tag
válasz
gyeniko #36074 üzenetére
Itt is sokféle információ van Amazon szerint és még sok üzlet tech lapján is csak 200hz es a 60LA660X MCI. Más helyeken meg 800-at írnak.Szóval mérget azért egyik infóra se lehet venni.
-
Piftuka
veterán
válasz
gyeniko #33908 üzenetére
"Bocsánat, ha pontatlan, amit írok, de nem vagyok jogvégzett."
Pontatlan. Éppen az a lényeg, hogy - garancialevél és forgalmazó-importőr megállapodás ide, vagy oda - a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint a fogyasztó dönt, hol és hogyan érvényesítteti a garanciális jogait.
-
Gicz
addikt
válasz
gyeniko #34386 üzenetére
egyetértek veled, de csak oda mertem megemlíteni a plazmát itt, ahol sötétben filmet néznek és nincs beégés veszély. sehova máshova nem mondtam, mert mindenhova máshova rosszabb. ezt aláírom. de amikor azt kezdik el mondani hogy ott is jobb az lcd, (úgy hogy mást nem is láttak) az pedig nálam veri ki a biztosítékot.
edenyke ezt értette félre. én megértem ha sötétben filmre lcd-t használ, de érdekelne a miértje. amire ő vagy csak ideges lett, vagy nem is tud indokot mondani, márpedig a gondolkodó ember érvekkel támasztja alá az álláspontját nem?
-
fabiandaniel
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest