Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jattila48 #109177 üzenetére
Szerinted hogy máshogy lehet arra “ösztönözni” az embereket,hogy új eszközt vegyenek?
Nagyon sok eszköznél van tervezett elavulás,van ahol szoftveres oldalról,van ahol hardveres oldalról.
Az autóiparban is ez megy.1literes turbóval feszített motorok 30-40k-s olajcserékkel…
Nehogymán elmenjen a paraszt 300-500k km-t komolyabb zsebbenyúlás nélkül.
Vagy nyúlj zsebbe nagyon mélyen ha fel kell újítani 150-200e km-nél,vagy vegyél újat jó drágán.
TV-nél is ez van.Vagy valami elpusztul benne és/vagy szoftveresen herélik ki,aztán a polgár mehet újat venni.
Kapitalizmus… -
gyeniko
őstag
válasz
jattila48 #109168 üzenetére
Szerintem az "out of warranty" felirat jó dolog, mert a gyárban javítás biztosan megfelelő volt, ezért nem hiszem, hogy eleve hátrányban volt a készülék. Az én esetemben a baj az volt, hogy valamilyen lengyel nagykertől szerezték be a TV-t, gondolom, hogy (nem gyári) garanciával, ezért kellett ezer km-eket utaztatni a készüléket. Az pedig nem tudható, hogy márkaszervizben javíttatták, vagy sem (pár a main-board csere nem negy kihívás szakmailag). Annak ellenére, hogy én minden ketyerém eredeti dobozát megőrzöm, nem kívánatos a hosszú zötyögtetés.
-
Kaba
veterán
válasz
jattila48 #109168 üzenetére
A tv vásárlás bizonyos mértékig a szerencsétől is függ.
Hivatalos helyen vásárolva van gyári garancia 2-3 évig és élhetsz az elállási joggal 14, 30, 60 napig bolttól függően.
Sufnis boltban, akkor érheti meg csak a vásárlás, amennyiben közel féláron vásárolható meg a készülék és nem okoz problámát, hogy egy esetleges hiba esetén akár hosszabb ideig tv nélkül is lehet az ügyfél. -
gyeniko
őstag
válasz
jattila48 #109164 üzenetére
De volt, nem sokkal a garancia lejárta előtt elromlott. Eljöttek érte és elküldték Lengyelországba javítani. 4 hét után visszakaptam, meg volt karcolva a TV kerete, a doboza pedig szétszakadt. Alaplapot cseréltek benne, utána jól működött, amíg el nem adtam, nagyobbra váltás miatt.
-
mrmft
senior tag
válasz
jattila48 #109142 üzenetére
Tok mindegy mikori, 2021-esekre is van ahol bolti garancia van. De mar az ar miatt is eleve 2 evet kellett volna kapnod, hacsak nem hasznaltkent adta el.
Leirtam mi volt a gondom a bolti "garanciaval". Igy tobbet nem jarok, ezert kerulom ezeket. Ettol meg a TV-d jo, valoban minden evben ugy fejlesztenek, hogy valojaban butitanak... -
mrmft
senior tag
válasz
jattila48 #109138 üzenetére
Csak annyi a gond, hogy az "oregekhez" support mar nincs. Valamint imadtam, amikor bejelentettek (mar ha), hogy az adott alkalmazas a TV-n mar nem mukodik tobbet amit hasznaltam. Legyen sok oromod benne, en biztos csak az adott legfrissebbre cserelek, ha cserelek, vagy az epp kifutora ha akcios es gyari garancias. Boltos garnciaval is szivtam mar, megszunt a ceg - a bolt ugyanugy ment tovabb, csak mas neven, es a hajamra kenhettem az elozo ceges garancia papirt / szamalat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest