- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pecccccccca #109176 üzenetére
Na hát ez az ami nagy szemétség. Más okot én sem tudnék mondani. De azért az, hogy egy 4 éves drága, egyébként teljesen jó készüléket emiatt dobj ki és vegyél újat, megérdemelnék a gyártók, hogy jókora bírságokat szabjanak ki rájuk.
-
jattila48
aktív tag
válasz
asdf_ #109172 üzenetére
" És akkor emellé jön még, hogy 2 éves okosrendszer, azaz apptámogatásban ennyivel hamarabb fog kifutni mondjuk az HBO meg Netflix meg ilyenek."
Ez mondjuk nagy szemétség, és nem is értem mi szükség erre. Magát a rendszert nem lehet frissíteni? Meg egyébként is. Mi a fene különlegesség van (vagy lesz) egy hót egyszerű HBOGo/Netflix alakalmazásban, amit a meglévő rendszeren nem lehet leprogramozni? Egyébként programozó vagyok, úgyhogy szerintem más oka van. Ezért mondom, hogy nagy szemétség.
-
-
jattila48
aktív tag
válasz
gyeniko #109147 üzenetére
Egyébként ha gyári javított, akkor semmi gond. Az gyakorlatilag új. 1 éve vettem egy Hitachi Ultrastar 4 tb-os HDD-t, ami "factory recertified" volt, vagyis gyári javított, kb. fél áron, gyári gari nem volt rá. A "recertified" cimkén kívül nem lehetett volna megmondani, hogy nem "vadi új". NULL km.-es, NULL s.m.a.r.t.-os volt, és természetesen azóta is 100 %-os.
-
jattila48
aktív tag
-
jattila48
aktív tag
válasz
mrmft #109140 üzenetére
Ezekkel a kockázatokkal tisztában vagyok, de úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért egy 4 éves (majdnem) csúcs modell így is jó vétel. Megnézegettem az újabbakat, samsungot, LG-t, VA, IPS paneleseket, olvasgattam teszteket, fórumokat, és ez jött ki legjobbra (ár/érték). Az eladó szerint képminőségben a mostani 9-es sorozatnak felel meg (csak az sokkal drágább), a hangja pedig jobb. Műszaki adatokban is veri a mostaniakat, pl. ennek a panelje 10 bites (nem 8+FRC), az újak között nem is találtam ilyet. Az IPS is jobban tetszik mint a VA (tudom ez ízlés kérdése), és szerintem a kontrasztja is teljesen rendben van. Na meg 200e Ft-nál egyébként sem szántam rá többet. Most úgy gondolom, hogy ebből a keretből sikerült kihozni a maximumot
.
Egyébként ugye nem úgy értetted, hogy ha nincs gyári gari, az azt jelenti, hogy 2018-nál régebbi modell? Tudtommal ez a típus 2018-ban jelent meg. -
jattila48
aktív tag
válasz
mrmft #109129 üzenetére
Hanem mikori? Az 55SK8500PLA lehet régebbi is? Nekem egyébként mindegy mikori, ha a képe jó. A típusról elég jó teszteket olvastam. Egyébként megvettem (itt: www.electrovision.hu), IPS paneles, 1 év gari van rá, gyári gari nincs, újracsomagolt. Nagyon szép képe van, remélem tartós is lesz. Az újabb modelleket is néztem, semmivel sem jobb a képük, sőt. Nekem az IPS panel különben is jobban tetszik mint a VA.
-
jattila48
aktív tag
Az LG 55SK8500PLA milyen TV? Érdemes 189e Ft-ért megvenni? Van egy LG 49UK7550MLA Tv-m, azzal meg vagyok elégedve. Valami (legalább) olyat keresek. A színhűség, finomabb színátmenetek számomra fontosabb, mint a mély fekete és a nagyobb kontraszt. Ilyen szempontból az LG IPS-t jobbnak látom, mint a Samsung vagy LG VA-t. Tudom, hogy kb. 3 éves modell, de a mostani hasonló árúak nem igazán tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest