- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
dongasre #97298 üzenetére
True motiont állítsd, vagy kapcsold ki. Ha ezt használod, akkor minden más képjavítót, (Dinamikus kontraszt, valósághű mozi, szemkímélő, felbontás javítás) ki kell kapcsolni, mer bezavarják egymást. A jelenség, amit leírsz, a szappanopera hatás. A true motion okozza, ha a deblur érték és a dejudder túl szélsőséges értékekre van húzva.
-
huncutka1029
addikt
válasz
B. Tamas #97190 üzenetére
Az 1 kérdésre a válasz, nincs esély és lehetőség.
gyorsíthatod, ha az előzményeket törlöd.
Mivel nem egy erőgép, jobban jársz, ha rádugsz egy Androidos boxot, vahy chromecast egységet és azon keresztül "okosítod"2. Még a legegyszerűbb kínai vezeték nélküli billentyűzetet is kezeli, de előfordulhat, hogy az ékezetes betűket és a hangerő stb funkciókat nem fogja kezelni.
-
huncutka1029
addikt
válasz
wolfman72 #96917 üzenetére
sehogy nem tudod kimenteni sem másik készüléken lejátszani. LG szerzői jogi védelem miatt, Így ha panel csere lesz a tv-n akkor sem fogod többé lejátszani az korábbi felvételeket.
Titkosítva vannak a felvételek.
2011 óta nem találtam rá megoldást én sem...Tsdoctor egy jó program, de a headert nem a felvételek közt tárolja a tv, így nem tudja dekódolni, legfeljebb a hangsávot nyeri ki belőle.
[keresés eredménye] -
huncutka1029
addikt
válasz
kmart93 #96759 üzenetére
Frissítésekkor az ECO mód előszeretettel bekapcsol. Az képes a wifi és a hdd-t is hibernálni, üresjárat esetén.
Ellenőrizd és ha kell, kapcsold ki. Ez általában segíteni szokott.
Illetve a gyári visszaállítás után áramtalanítsd is a készüléke 25-30 percre, az olyan "hard reset" neki. Helyrehozza az ilyen anomáliákat. -
huncutka1029
addikt
válasz
headhunter86 #96755 üzenetére
lehet, klasszik infrás távirányító van hozzá, sok rgb színt lehet raja beállítani. pontos tipusát már nem tudom, mert a csomagolását évekkel ezelőtt kidobtam. 55 " v hátulján van kb 2 x 80 cm és 2 x 50 cm a függőlegeseken.
Sima usb portos táppal. Kb ilyen, csak az egyszerűbb távval vettem még anno.
[ebayről] -
huncutka1029
addikt
válasz
headhunter86 #96753 üzenetére
tud,
max 2A amit lead az USB porton.
Nekem is van egy 55" ös tv n ledszalag. Bár a maximális teljesítményt nem javaslom, egyrészt mert túl fényes, másrészt ott már kevés lehet a kraft a porton keresztül és vagy a led szalagot, vagy a portot nyírja ki. A hangerő szabályozó olykor-olykor ki és bekapcsolgatja a ledszalagot.
De alapvetően ha a tv bekapcsol, akkor a led szalag is, és kikapcsoláskor pedig lekapcsol. -
huncutka1029
addikt
válasz
szarvi #96709 üzenetére
áramtalanítsd pár percre a beltérit.gyári visszaállítás után.
Utána dugd rá a tv-re kikapcsolt állapotban. (mindkettő legyen kikapcsolva).
HDMI CEC és simplink tápszinkronizálás, legyen bekapcsolva. Utána ha ez megvan kapcsold vissza a beltérit és utána kapcsold a HDMI bemenetre a tv-t.
Ha így sem jön helyre, próbáld meg másik bemeneten, illetve a Settop box másik kimenetén, ha van. Ha egyik se jön be, akkor kábel csere, ha ez sem jön be akkor kérj másik beltérit. -
huncutka1029
addikt
válasz
blakey #96593 üzenetére
ok, a Plex a 2011-es tv-men is megoldott sok mindent, de azt nem értem, ha a WebOs 2-3 ban működött a Smartshare, ami a menüsávból is elérhető volt, nem csak a Bemeneti listából, akkor miért kell ezeket "visszafejleszteni", hogy küső app kelljen a normális használathoz.
Vsalami elromlott az LG mérnökeinek fejében. -
huncutka1029
addikt
LG B8 Oled Smart share kérdés.
Tegnap jutottam el odáig a tv próbával, hogy megnézzem a NAS-ról a filmek elérését.
Legnagyobb meglepetésemre azokat a filmeket, MKV fájlokat, amitr a 2015-ös Tv gond nélkül lejátszott, a tz új B8 nem ismeri fel, illetve nem hajlandó lejátszani.
Szinte csak a régebbi Divx formátumokat játssza le.
NASról 4K 60-75-90-2120 Mb/s demókat sem játtsza le. Ez Nagyon komoly hátrány, van esetleg másnak is ilyen tapasztalata? -
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
gago1975 #96572 üzenetére
Köszi,
Az a soundbar mélynyomója, nem nagyon van más helye.Eddig is ott volt, nem okozott gondot, szerencsére jól árnyékolt. Őszintén ha messzebb teszem, nagyon fura a hangzás. Lehet, hogy csak azért mert már így szoktam meg. "Yodabird" esetleg helyet cserél vele, annyit enged a tápkábel talán. :-) -
huncutka1029
addikt
válasz
blakey #96558 üzenetére
uhhhh,
Ne kezdjetek veszekedni, nem azért írtam.
Tegnap sikerült beállítani, a tv-t a helyére.
alap beállításokon sem volt rossz, tegnap addig jutottam, hogy a trumotiont kikapcsoltam alacsony képvezérlésen zajcsökkentést, valamint felbontásjavítást kapcsoltam be, mert nélküle az SD adások nem voltak a legjobbak.
Kicsit féltem a fényerőtől és a tükröződéstől, de szerencsére egyikkel sincs gond. Ha nagyon oldalról nézem a kikapcsolt kijelzőt, vagy a képernyővédőt, akkor a konyha ablak kissé tükröződik, mint a csatolt képen is látható, de bekapvcsolt tv-nél ez sem észrevehető.
A csatornarendezés szerintem visszalépés a korábbi WebOs3 hoz képest. Az átrendezés, mozgatás nem olyan elkülönített és egyértelmű mint a korábbi verzióban.
Így maradni fogok a Pc-s csatornarendezésnél.
USB portis visszalépés a 2015-ös modellhez ahol volt 1 USB3 portom is. Nem értem, ilyen TV esetében miért a 2.0 verziót építik be???
USB HUb-ot aktív hosszabbítón keresztül is gond nélkül kezeli, még egy 1Tb 2,5"HDD-t is meghajt a 2 USB kulcs mellett. Hub-on keresztül is fogadja a billentyűzet Vezeték nélküli reciverét.
Végig próbáltam a gyári képbeállításokat, de végül a haladó 1 világos helyiség beállítást választottam, kis kontraszt emeléssel és 42 ig visszavett fényerővel, 60 színtelítettséggel, G5 árnyalatig elhúzva.
Ezek közel olyan értékek, mint a korább UF 8517-en. Viszont a kontraszt döbbenetes még SD adásoknál is.
Volt 5.1.xx frissítés amit lefuttattam gyárilag 4.10.5 volt rajta.
Az Mr600 3D magic távhoz képest van kis eltérés a távirányító gombkiosztásán, ezt még szokni kell. :-)
Leginkább a Home és a beállítások gomb van más helyen, amire megszokásból rányúltam, és lestem, hogy nem az történik, mint vártam.
Egy bosszantó hiány van a távirányítón, exit gomb nincs csak back gomb. Így az alkalmazásokból kilépés több mutatványt igényel az előző generációs magic remotehoz képest. Ezektől eltekintve nem bántam meg, és nagyon remélem, hogy hosszú évekig családtag lesz nálunk a B8.2019-11-09 23:13:25 (#96552) gago1975
Köszi a jókívánságokat. -
huncutka1029
addikt
válasz
blakey #96548 üzenetére
Amit linkeltél aznem bontatlan, hanem kiállított, használt demo .
Újonnan és átlagárban sem volt 500 alatt.Pana, Sony, Sharp Philips mind LG oled panelt használ. Egyébként :-D
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #96534 üzenetére
Nos úgy tűnik nekem ma jött el a Black Friday
Néztem a nano cell felhozatalt és az oledeket is. a C9 meggyőző volt, de miután az eladóval beszélgettem, elkottyintotta, hogy van egy bontatlan 65 B8 a raktárban, félre volt rakva, de nem jöttek érte, és a főnöke megengedte, hogy kiszóró áron odaadja. Így 499.000 Ért elhoztam (2+3) 5 év garival. Sajna egyedül vagyok, így csak holnap lesz kicsomagolva és beállítva az Uf 8517 helyére. A lényegi különbség, ha a méretet nem nézzük, hogy ebben A7 proci van és nem támogatja a HDMI 2.1 szabványt. De eddig is megvoltam nélküle, és úgy döntöttem 12000 Ft t többletet megér a nagyobb méret és a nyomott ár.
. -
huncutka1029
addikt
válasz
gago1975 #96533 üzenetére
"Igen, sajnos az OLED-ek egy hátránya a tükröződés, de ezt ki lehet küszöbölni ha nem az ablakkal szembe teszed, csak a nappali napsütéses világosság, közvetlen napfény tükröződik.
Ilyenkor tényleg be kell sötétíteni.
A legjobb ha pont az ablakhoz, az ablak elé teszed.
Más fényforrás mint pld. Nappai lámpa, álló lámpa fénye nem tükröződik,"
Ez jó, nálam a szekrénysor 2 ablak között van, ezzel akkor nem lesz gond.Tudom, hogy a 720p kevés, de a felskálázás illetve normál tv adások miatt pont ezzel szoktam tesztelni, mert sajnos" életszerűbb" és látom az interpolálási hibákat, illetve a mozgás megjelenítést, oldal irányú mozgásnál az elmosást, (főleg focilabda homogén háttér előtt) Nagyon háklis vagyok az ilyen "utánhúzás" jelenségekre.
Képjavítók a most használt UF8517 nél is ki vannak kapcsolva, ezek szerint ez nem változott.
Bár a zajcsökkentés alacsony képvezérlésen, és a szuperfelbontás magas képvezérlésen nem egy rossz feature, jól dolgozik. Ezeket használom SD tv adások esetén.
Game, és HDMi , netes források esetén ezek is ki vannak kapcsolva.A Garanciális ügyintézés komoly visszalépés akkor a korábbiakhoz képest. Ezt szomorúan hallom.
Minden esetre köszi a frissítést és az infókat. -
huncutka1029
addikt
válasz
gago1975 #96528 üzenetére
Szia
köszi a válaszokat.
Közben néztem már a c9 es oledet illetve az E9 et is. Ennél azért maradna az 55' mert a 65 sokkal sokkal drágább annál, mint amennyivel nagyobb méretet ad. Az 55 ös teljesen belefér a keretbe. Ezt várom évek óta, hogy az Oled ára ezen (nekem) lélkektani határ alá essen.
A C9 nél azt olvastam, hogy nagyon tükröződik és a fényereje elmarad az elvárttól, így igazán csak besötétített helyiségben jó. Ebben azért nem vagyok biztos, korábban már néztem ilyen modelleket, nem vettem észre, hogy jelentősen elmaradna a fényereje a normál LCD-hez képest.
Ma megyek és megnézem élőben boltban, viszem a szokásos kis USB tesztanyagaimat és meglátom. Nem szoktak szeretni a boltban, mert nem eszem megy a bullshit dumát és a DEMO anyagot, hanem meg szoktam kérni őket, hogy tv adást, vagy egy az USB meghajtómon lévő max 720 p anyagot hagy nézzem meg rajta, mit tud.
A Garanciától nem félek, mert a korábbi LG tv-ket is webshoban vettem, az LG pedig minden esetben amikor kellett elfogadta a szürke EU-s gari papírt. (2 alkalommal volt rá szükség 8 év alatt. Az meg nekem mindegy, hogy ki viszi el és hozza vissza. Az első TVmet 2011 ben Egy 3D modell LW5500 Szlovák webshopból vettem, alaplap cserés lett, 1 hét alatt kész volt. Vitték hozták, nem volt gond. Annyi, hogy nem az LG-ügyfélszolgálatot, hanem a webshopot kellett felhívnom, ők intézték. A Tv a mai napig hibátlanul üzemel anyósomnál. -
huncutka1029
addikt
Sziasztok,
Régen jártam erre, kicsit elengedtem az LG line up követését.
De most újra tv vásárlás előtt állok,
Elsődleges cél 65-70 ' es képátló.
Mit javasoltok ebben a méretben?
65' esetében 65 B8PLA vagy Vagy 65E8PLA amit néztem. Árban sem tűnnek rossznak.
55" ben pedig erről mi a vélemény? 55E9PLA bár most is 55 ös 2015-ös modell van.LCD ből ezt néztem:
70UM7450PLAElőre is köszi a válaszokat
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
kbyte1024 #85462 üzenetére
nem, szerintem sem választottál rosszul. Ár /érték arányban ez egy okos konfiguráció.
Olvasd el a pro, és kontra dolgokat vele kapcsolatban, nehogy az a vád érjen, hogy elvakultan döntöttél, vagy félrevezetett valaki.
És neked is azt javaslom, hogy egyszerre 1 dolgot állíts a tv-n , mert képbeállításoknál is szinte végtelen a lehetőség, és könnyen belekeveredsz, ha egyszerre sok mindent állítasz el.
És a képjavítóknak is nézz utána mert vannak olyanok, amik együtt használva irgalmatlanul lerontják a képminőséget. Pl helyi sötétítés, és a dinamikus kontraszt együtt nem jó. Bevilágítást, cloudingot okozhat. -
huncutka1029
addikt
válasz
kbyte1024 #85457 üzenetére
ha pont a tiéddel egyező típus leírást nem is találsz, azért a kategóriának megfelelőt próbálhatod kiindulásnak.
Amúgy is panel, és panel közt is van különbség. a "szép kép" pedig szubjektív dolog, mindenkinek más a tökéletes látvány.
Vannak általános javaslatok a korábbi HSz-ek között is. -
huncutka1029
addikt
válasz
#46372352 #85452 üzenetére
Ha így is van, akkor a közeli pixelek szoftveresen vezérelve együtt valós színhatást hoznak létre. Máskülönben nem hogy HDR-ről, de még színekről sem igazán beszélhetnénk.
Mivel a subpixelek kicsik, és a lehető legközelebb vannak egymáshoz, így az R-G-B sorrend konstansnak mondható, annyi különbséggel, hogy a 4-ik mindig egy fehér subpixel. Ha 3 cm-nél messzebbről nézel tévét, márpedig tuti így van, akkor a subok olyan közel vannak, hogy a szemed számára szinte megkülönböztethetetlen, hogy a látott képpont színe 1, vagy 3 közeli pixelből áll e össze.
Ilyen szempontból, irreleváns a sub pixelek elosztása LG panel esetén. Korábban linkeltem két képet, egy LG RGBW és a saját RGB sub pixeleimről. Azon is láthatod, hogy gyakorlatilag makro szinten is csak annyi látszik, hogy 1-1 fehér sub be van iktatva.Ez a téma kicsit olyan mintha arról vitáznánk, hogy egy 1,4 es motorból hány féleképpen lehet 150 lovacskát kicsalni. Lesz aki az injektorra esküszik, lesz aki a bi turbóra, és lesz, aki a hibrid hajtást kérné segítségül.
A vége minden esetben ugyanaz lenne. 1,4 150 Le. Más lenne az ára, fenntarthatósága, fogyasztása, és élettartama, de a specifikációt mindegyik hozná. A motortérbe meg egy átlagos vezető max akkor néz, ha ablakmosót tölt be.Ezzel a hasonlattal asszem egyet lehet érteni ugye?
-
huncutka1029
addikt
válasz
nrbi001 #85433 üzenetére
nagy csomag, meg fogják ÁFA-Zni...
És AU UK- ban nem teljesen olyan a hálózati csati, mint nálunk, erre érdemes odafigyelni...Másrészről, ha 100.000-et spórolsz akkor már el kell gondolkodni rajta... -
-
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #85413 üzenetére
Na igen, ez elég gáz így.
Láttam már olyan üzletet, ahol ugyanaz a tartalom ment, de a Sony volt a favorit. Azon a 2 modellen USB pendriveról ment a demo, a többi Tv-re pedig, Scartos elosztón analóg jel ment.Egy Dvd lejátszóról.
Onnan lett gyanús,a képminőségtől eltekintve, ami lesírt ezer méterről hogy egy fickó belepiszkált a sonyba, és amikor visszakapcsolt a kép, csúszás volt a többi demóhoz képest.
Akkor néztem meg, hogy mi lehet, az oka. Mondjuk ott jó fej volt az eladó, és elmondta miért van ez. És ott volt lehetőség a pendriveos próbára utána. Én is korrekt voltam, mondtam, hogy összehasonlító teszteket végzek bolti körülmények között, és nagyban segítene. Mivel nem voltak sokan, így bele egyezett. Később nála vettem cserébe a soundbart a tv-hez, így kvittek vagyunk.
Szóval nem biztos, hogy ha ismer az eladó, akkor nem segít. sőt. lehet egy ilyen "őszinte dumával" odaállsz elé, és elmondod a dilemmádat, esetleg meglebbented neki, hogy ha elmegy a régi tv, akkor biztosan őt keresed az új vásárláskor. Sooookkkkal segítőkészebb lesz. -
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #85410 üzenetére
ha még nincs meg a végleges döntésed, vagy a tv, de ha megvan akkor is fogj egy Pendriveot, és menj el egy üzletbe. MM, vagy Euronics, stb, ahol sok, sok tv van kipakolva.
Ezt is erőteljesen szoktuk javasolni márkától függetlenül.
Kedvenc képed, és filmed vagy demód legyen több formátumban a pendriveon, így rögtön tudni fogod, mit támogat, és mit nem.
Kérj meg egy eladót, hogy engedje meg, hogy rádugd, és hozzon távpiszkát. azzal meg tudod nézni, hogy a demo módban milyen értékek vannak, és, és milyen képjavítók mennek, hogy eladják a tv-t.Mivel azonos forrásod és azonos tartalmad lesz, azonnal látni fogod a különbséget,a tipusok között és előnyöket / hátrányokat.
Illetve azt, hogy a demo mód mennyire a boltban, az otthoni módhoz képest....
Sőt DEMO módban, sokkal könnyebben kiszúrod a cloudingot, és a DSE-t ha van, mert nagyon erősen túlhúzottak a bemutató módok. -
huncutka1029
addikt
válasz
z123456z #85396 üzenetére
jól látod ,a pixel méretekben van különbség. Ugyanis 3 alpixel helyett 4 van egy pixelben, egymás mellett In plane switching (IPS) De ilyen alapon a FHD, és a UHD sem kerek, mert ugyanakkora kijelzőn, 4x annyi pixel van.
Ez finomabb részleteket jelent, semmi mást.
Illetve az RGBW esetében annyit jelnét, hogy az alpixelek fényereje kisebb. És nem kell olyan erős oldal, vagy háttér megvilágítás sem, mert a fehér alpixelek emelik a fényerőt. Ez nem ördögtől való, csupán egy "olcsó" módja annak, hogy a DSE, vagy a Clouding csökkenjen, de a felbontás és a fényerő megmaradjon.
Nyilván kompromisszumos megoldás, és a drágább nagyobb kategóriát igénylők ezt már nem kérik. Ők inkább az Oled felé mennek.
De Európai átlagban, és főleg kelet európai átlagban ez még mindig luxus.... -
huncutka1029
addikt
válasz
jiatur01 #85344 üzenetére
össz-vissz 1 USB portod van?
Ha nem akkor az USB 1 be a vinyót, USB-2 be pedig a HUB-ot csatlakoztasd. Hubról is működni fog a billentyűzet.
Sajna a HUbok terén is elég válogatósak az LG tv-k.Nekem ez vált be több tv- esetén is. Anno 2011-ben az LW sorozat nem támogatta a hubot, csak service hack után, de akkor sem mindet. Ezzel a tetején lévő portba dugott hdd ment a 2-es portba nem szabadott semmit dugni, mert összeakadt, 3-4 es porton pendrive, és egyéb eszköz ment hibátlanul. (vezetéknélküli egér is)
-
huncutka1029
addikt
válasz
gsanyi2 #85308 üzenetére
Nem lesz jó hozzá.
Nem egyezik az évjárat, és a kategória sem.
Valószínűleg ennél több különbség is van benne pl rögzítési pontok, csatlakozó elhelyezése stb.
Kijelző újonnan, kb 30-60 Ezer körül van FHD nem 3D esetben.
alaplap pedig kb- 15-30 ezer ha lehet még kapni hozzá.
Én nem próbálkoznék házi bakráccsal, mert semmi garancia nincs rá, hogy működni fog, így a végén többe lesz, mintha márkaszervizbe vinnéd, vagy vennél egy másikat. -
huncutka1029
addikt
válasz
Daryl Dixon #85300 üzenetére
Én 2015ben az UF8517-et 450-ért vettem. Akkor sem volt olcsó, de kifutó darabokat is 420 körül adták el 2016-ban. A közé és felső kategória mindig drágább. És az LG piac politikája szerint az új modellek mindig nagyon magas áron nyit, és ki is tartják, amíg az előző évi kategória társ modellek el nem fogynak.
Pénzügyi szempontból okos , vásárlók szempontjából szemét húzás, de a többi gyártó is ezt a tematikát követi egyre jobban. -
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #85273 üzenetére
A Linkelt cikked több helyen is sántít.
Pl az Oledet is RGBW nek definiálj,a ami nem igaz.
Mellé itt egy RGBW macro fotó, ami szerint az IPS RGBW panelek sem olyan kiosztásban vannak, mint a cikkben.
Az igen fura is lenne, ha csak mnden 4-ik pixel lenne képes színt megjeleníteni. Akkor nem felbontásról, hanem fekete fehér tv-ről vitáznánk.
Ha Például sony párti lennék, akkor én úgy állítanám be a többi márkát, hogy bullshittel teleszórt, fals infókat közölnék le róla. ezzel a saját malmomra hajtanám a vizet.
Az RGBW kép egyébként egy LG 49UF8409 kijelzőjéről készült. a jobb oldali pedig a saját UF 8517-ről.a 3D kijelzőknél nincs RGBW.. -
huncutka1029
addikt
Te még mindig nem segítesz, csak flamelsz ! Ami tilos! Ja Segítek, mert valószínűleg ezt még nem szakérted.. A Flamelés annyit jelent, hogy személyeskedéssel, nem témába vágó kommentekkel vitát generálsz, és ezt visszatérően teszed.
Továbbá folyamatosan elviszed a topicot az eredeti témától, és a "pana fizetett ügynökeként" reklámozol egy Lg-nél semmivel nem jobb, vagy többet nyújtó készüléket. A mennyiségből szerintem 10.000-et kapsz tőlük minden beírás után.
Ezzel nem minket alázol, hanem saját magadat próbálod igazolni, és még te nevezed "szakértőnek" magad???
Szuper látásoddal látod a különbséget, egy 3K és 4K között??? HD tartalommal?
Bravó...
A többi HSZ-ről nem is beszélve.Próbálod lejáratni a többi márkát, illetve vállalhatatlan a helyesírásod!
Csupán ennyi a baj veled.
-
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #85153 üzenetére
Nem jól látod, mi nem az RGBW-t védelmezzük, és ha nem csak "Kmaró" hozzászólásait olvastad volna el, akkor látnál a sorok között.
Pumma is és én is leírtuk, hogy a +fehér led csak a fényerő növelésére szolgál, ezáltal viszont a színhelyesség csökken. Ez nem felbontás csökkentő.
Természetesen lehet ezekről is beszélni, kell is, csak nem Flamelve, és az LG -t alaptalanul szapuló stílusban, ahogy Ő tette.
Ha szeretnéd, keresünk neked márkafüggetlen teszteket, leírásokat, ha ez a téma foglalkoztat, de nem tudod merre indulj.
És mivel itt jó néhányan az átlagnál jobban tisztában vagyunk az LCD tv-k "fogyatékosságával" És urambocsá' az LG-t pedig még jobban ismerjük, Úgy választottunk tévét, és úgy adunk tanácsokat, hogy aki erre nyitott, megértse, hogy nem azért ajánlunk UHD, vagy magasabb kategóriát, hogy te mindenedet elköltsd, hanem azért, hogy az ilyen Kmaró féle elkeseredett, csalódásokat megelőzzük. mondom ezt úgy, hogy Ő ráadásul nem is LG-t vett, mégis itt szidja, miközben a pana topicban a panát is szidja...
És vagdalkozik mindenféle cáfolható dologgal.
Mivel én megengedhettem, ezért felsőbb kategóriás készüléket vettem, mert gyorsabb menüre, több memóriára volt szükségem.
Ettől függetlenül még vannak jó képbeállítások ezekhez a tv-khez is. Amivel nem lesz felhősebb, vagy fakóbb mint egy normál RGB led világítású tv.
Csak ehhez kell türelem, és némi logika, hogy tudd, mit hová állíts.
Erre nagyon jó személyes tapasztalatokat találhatsz itt is, ha keresel. -
huncutka1029
addikt
válasz
Nemir Ombe #85135 üzenetére
kicsit agymosott a csóka, mint a Fidesz hívő nyuggerek! :-)
Most már akkor sem ismeri el, hogy butaságokat hordott össze, ha közben ő is rájött.
DE legalább feldobja a napomat itt meló közben :-)
-
huncutka1029
addikt
Samu meg ott huz be a nem hozza értö azt hiszi oledet vett pananal az oled oled a lcd lcd.
Ez meg mekkora duma! Képzeld a többi tv-nél is az LCD az Lcd, az Oled meg csak Oled.
Nem mintha az emberi szem 3 -5 méterről különbséget tudna tenni a FHD és az UHD kép között...
Az hogy boltban nézze meg a képet, meg megint csak megtévesztő, mert a demo módban kiállított készülékeknél nem azt látja, amit otthon fog...
De ezt is kitárgyaltuk már.. Mindig az a tv van jól, és rikítóan beállítva, amit a helyi boltos el akar adni, mert az a cég perkál neki jutalékot....A reklámos indokod is finoman szólva bugyuta.... Szerintem ne erőlködj...... most már látjuk, hogy a tv-ken kívül a marketinghez, kereskedelemhez is láma vagy...
Az, hogy az LG , és a többi gyártó felismerte, hogy a kis pénztárcájú fogyasztóknak is van igénye nagyobb felbontásra, vagy jobb tudású tv-re, nem lehúzás, hanem szélesebb piaci rés lefedése. Így egy egy kategórián belül több modellel vannak jelen. Más kérdés, hogy a bolti eladóknak lövése sincs a modellek közti különbségekről, vagy specifikációkról. /tisztelet a kivételnek/
Remélem ez az egyszerű hasonlat felnyitja a szemecskédet.:
Tételezzük fel, hogy autót veszel.Több felszereltségi szint van, és több extra, motor , stb hozzá.
Így vehetsz egy "fapados" márkás autót, ha kevesebb a budget, de ha jobban ki vagy tömve, vehetsz erősebb motorral, jobban felextrázott modellt is. Attól ,még az alap modell nem gagyi, vagy kamu autó. Ha nem szereted a bőrkárpitot, de kell a nagy zene, akkor arra költesz. Ha teljesítmény kell, akkor króm csomag helyett erősebb motort kérsz..(#85118) z123456z
Írtam én az LCD-ről is, csak rávilágítottam, hogy minden technológiában van hiba.
-
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #85122 üzenetére
a magic remote tud univerzális távirányítást. Az tuti.
Szerintem a hagyományos nem. vagy max ki-be kapcsolást. nekem csak magic van a "szar lehúzós 4K "tévémhez így a hagyományosat nem próbáltam.
Régen volt hagyományos, Netcastos tv- idejében, de akkor nem volt mivel öszepárosítani. -
huncutka1029
addikt
Parasztvakításnál, járunk? Mesélj már a SamuQledről, amit úgy promóztak, hogy az OLED ellenfele, és jobb nála, olcsóbb, többet tud.
Ítt a vakteszt eredménye...Komolyan mondom, te nagyon vicces gyerek vagy, de ha nem hagyod abba flamelést, kivágnak a topicpól pillanatok alatt.
Fogd fel, ez Egy LG topic, itt nem érthetsz jobban hozzá, mint akik évek óta tesztelik, használják.
És hiába jössz a panával, sose lesz olyan minőség, és nagy márka mint a többi. Nézd meg a piaci részesedését. Lehet, hogy neked fizetnek érte, de mi itt nem pénzért, hanem saját tapasztalatokból, és segítő szándékból fórumozunk.Na az RGBW-re meg annyit, hogy nem felbontás csökkenést okoz, mivel ez csak egy alpixel a kék, zöld, vörös mellett, hanem élettartamot növel, mivel így a 3 alapszínnek elég alacsonyabb fényerőn dolgozni.
Samszng: Ezt úgy próbálta elérni, hogy 2x akkora kék alpixelt tettek a panelbe, de nem jött be. Így nem is gyárt Oledet megint....
Az LG WRGB pedig azért lehet olcsóbb, mert mert csak fehér fényt állít elő a led, amit a fölé nyomtatott szerves szűrő alakít RGB-re.
Ha van egy fehér subpixeled a többi mellett, az legfeljebb a direct ledes háttérfénynél okoz hátrányt, mert a fehér pixelek miatt több háttérfény szűrődik át, így a fekete, szürkébb lesz, illetve felhősödhet jobban.
De a Direct ledet a belépő, és alsó kategóriáknál használják. Ja meg a panasonicnál...
VA panelnél valóban jobb a fekete mint az IPS nél, de ott is a pixel struktúra miatt.
DE ott meg a betekintési szög, és a színtér torzulás jelentősen rosszabb mint az IPS-nél.
Az IPS nek jelentősen magasabb a fényereje, és jobbak a betekintési szögei. Cserébe az in lane patern elrendezés miatt a fekete kevésbé jó rajta.
Javaslom olvasd el ezt is.DE minek is vesződünk veled, hiszen nem azért vagy itt, hogy az LG-tapasztalataidról beszélj, hanem hogy fikázz más márkát. Menj már át a Sony- fórumba, és próbálkozz ott is ilyennel, vagy az Oled topicba. Hagy röhögjenek már ott is egy jót rajtad! Esetleg arról nem szeretnél minket meggyőzni, hogy a Föld lapos, és a Gyíkemberek Chemtraileznek minden nap hogy átvegyék a hatalmat?
-
huncutka1029
addikt
te komolyan azt hiszed, hogy a Sony -t japánban gyártják?
Max ott szerelik össze....Kínai és koreai cuccokból. Esetleg a nekünk megfizethetetlen High End cuccokat gyártják ott...
2007-2010-között voltam ott.egyébkéntNem minden tv-ben van / volt ilyen nálunk összeszerelt panel.
De nézd meg az LG jelölését a paneleken. ( tipuszám összefoglalóban) rájössz, hogy itt is több beszállítótól vásárol. mint minden gyártó.
És a gyártás nem Magyarországon volt, itt szerelték össze a kijelzőt.... és néhány komplett egységet.. A legtöbb Tv és Autós fejegység alkatrészt Kínából hoztuk be nekik konténerszámra.......DE mondok neked még egy másik számodra új dolgot:
mit Gondolsz a mercedesbe ki szállítja többek között a futóműveket, és a vezérlést? (kivéve az AMG-t mert az full német)
A renault! ;-) Ez is belsős infó mielőtt kétségbe vonnád.És egy csomaó kiegészítő műanyag biszbaszt is Magyarok gyártanak bele. Pl a Jászplasztik.....
-
huncutka1029
addikt
de bizony.
Voltam egy gyárban, ahol pont ilyeneket gyártottak.
Nem írom le a nevét, de magyarországon volt.
Az első osztályú kijelzők, és panelek mentek a Sonynak, ami nem ment át az ő quality controlljukon, / de ettől még kiváló volt, csak pl picit nagyobb volt az áramfelvétel, stb/ Az lett Samsung, Ami oda se volt jó, az ment a Thomsonnak, és a Panasonicnak. Az ő standardjaikon akkoriban átment a javított, vagy rosszabb paraméterekkel rendelkező termék is.
Szóval miután megvolt a szortírozás, a megfelelő soron, a specifikációnak megfelelő dobozba kerültek.
Bizony bizony, ilyen ez a csúnya globális fogyasztói társadalom.
És csak említés szinten azt ugye tudod, hogy az elmúlt 5 évben az LG egyedüli Oled panel gyártó volt? Tehát aki oled tv-t vett, legalább is kijelzőben LG-t vett.Mármint Tv-fronton. a Samu gyárt amoled kijelzőt telóba..
ÉS még ide sorolnám az Almásnokia 4-5 őt, ami szintén LG kijelzős volt.
-
huncutka1029
addikt
Ez butaság.
Már meg ne sértődj érte.
De az LG belépő szintje is odaver a panának. Azonos kategóriában, de talán felfelé egy kategóriával is.
Az Lg-t műszerrel, vagy műszer nélkül beépített szakértői mintákkal is színhelyesre kalibrálhatod.
Lehet, hogy alaposabban meg kellett volna nézned a beállításokat.
a DSE például akár 80% al csökkenthető az LG-n szervíz nélkül a beállításokkal.
SAmsung Suhd, és Oled /HDR Lcd összehasonlító vaktesztek vannak a neten, meglepődnél, hogy az emberek mennyire képben vannak, és mennyire meglátják a képmnőség különbséget.Más részről, tök mindegy milyen márkát veszel, a tv-k 70%-a Ugyanabban a gyárban készül, csak más márkanevet szitáznak rá.
Ugyanígy igaz, hogy az LCD kijelzők 50%-a nem saját gyártás, hanem külső független beszállítótól származik.
Az LG kijelzőit is megtalálod például a pana, vagy a Sony tévéiben is. -
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #84986 üzenetére
néhány éve a NETCAST idején itt is azt javasoltuk, hogy csak akkor frissítsenek a TV tulajok, ha nagyon muszáj, vagy valami nem jó. De WEBOS alatt, már nyugodtan lehet frissíteni.
Magar oldalra késve érkezik a frissítés, így gyakran manuálisan frissítünk. egyszerű, csak egy pendrive kell hozzá. Vagy a tartózkodási helyet kel Angliára, Németországra állítani. Ott hamarabb megtalálja a frissítéseket. -
-
huncutka1029
addikt
válasz
ga_-bor #84923 üzenetére
Van.
Az UH 2016-os az UJ 2017-es modell.és középkategória
Az UH600 tavalyi alsó közép kategória. Kevesebb képjavítóval, és "kisebb" képfrissítéssel rendelkezik.
És ha jól emlékszem akkor az UH szériához a 7-es sorozattól volt alap a magic remote. DE ez nem biztos. Régen volt már 2016. -
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
Tybee000 #84913 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a telefon képe hiába van a tv-n, még nem lesz érintőkijelző belőle....
Ez a telefon, és pc vezérlés nagyon ritkán jön össze, és meglehetősen instabil. Szerintem sokkal több sz@ás van vele, mint előnyt nyújt. mondjuk sose volt fétisem egy 5" teló képét UHD-n nézni -
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #84915 üzenetére
optikán átenged minden hangot. DE kiviheted füles csatlakozón is //Jack/RCA //, akkor a tv távval lehet hangerőt állítani, a Geniuson meg állandó hangerőt állítasz be. Feltekered addig, míg nincs zavaró alapsistergés, és akkor a tv hangerő elég 7-10 es környékén.Kényelmetlensége, hogy oda kell menned ki- és bekapcsolni. Összefoglalóban van róla egy leírásom, nézd meg esetleg. Sokkal olcsóbb, mint a DAC, bár csak sztereo hang lesz..de minden hangszóró szólni fog.
Ha a 4 k lejátszással van gond Pc-n az nem feltétlenül proci, mint inkább memória, és VGA függő.
Én a helyedben egy kis HTPC-t hoznék össze, és HDMI kábellel kötném a tv.re.
Ilyenkor az erősítőre kiteheted a pcről direktben a hangot, így nem kellenek plusz eszközök.
a HTPC-hez meg egy vezeték nélküli bill+egér kombó jó lehet.Az azért megvan, hogy a tv-d nem 4K, csak full Hd?
-
huncutka1029
addikt
hálózati adattárolónak akarod, vagy direkt USB csatlakozással?
USB-n is fel fogja ismerni, legfeljebb a 2 lemez miatt tovább tart neki a beolvasás.
ha NAS szerverként hálózatról akarod használni, akkor is fel fogja ismerni, a képek és videók menüben fog megjelenni, illetve a home menü smart share ben, az eszközöknél.
Miután beállítottad a routert, és atűzfalat, valamint megosztottá tetted a rajta lévő tartalmakat.
Mondjuk az általad említett tv nem smart, így csak az USB csatlakozás marad opció, vagy egy TV"okosító" -
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #84903 üzenetére
tv távirányítóval pc-t nem tudsz vezérelni.
Csak akkor működik a tekerés, léptetés megállítás, ha a tv lejátszóját használod.
PC kijelzőként, a tv csak megjelenít.
Pont úgy, mintha a telefont tükrözöd, csak látod, de ha tapicskolod a képernyőjét, nem fog semmi történni.
ellenben, a távirányító képes univerzális távirányításra, azaz ha set top boxot, vagy Erősítőt, stb, kötsz a tvre, akkor azokat is tudja ki-be kapcsolni. -
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #84890 üzenetére
A Direct led, és az edge led nem változott a korábbi modellekhez képest egyik gyártónál sem.
Csak alap lett, illetve már az alsó közép kategóriánál is alap lett a local dimming. Azaz a blokkonkénti fényerő szabályozás, a háttérvilágításoknál.
De azok a gyerekbetegségek, mint a felhősödés, vagy a bevilágítás még mindig előfordulhatnak. -
huncutka1029
addikt
válasz
blakey #84888 üzenetére
képzeld, próbáltam, láttam, és ismerem is a Sonyt, és a samsungot is..a családban is van belőle.
És rendszerint nekem kell menni, ha valami nem jó. Pl
Tényleg jó, hogy a playből letölthető sok sok alkalmazás.
Csak ott a bibi, ezzel el is fogy a memória, és megáll a tudomány. Jön a fagyás, meg a reboot.
De örülök, hogy nálad minden szuper. De tényleg!
Azt meg ne várd el, hogy valaki idejön flamelni, és nem irányítjuk vissza megfelelő topicjába.. -
huncutka1029
addikt
Vannak itt páran, akik Sony fanok voltak. Később rájöttek, hogy a robotos op rendszer tv-n nem a legjobb és legstabilabb megoldás.
ehhez hozzájön, hogy a szín és képjavítók személyre szabásában is karcsúbb mint az Lg.Szóval globalizáció ide, vagy oda, egyszer sem biztos, a sony annyival jobb, vagy eredetibb. De legalább sokkal többet fizetsz érte a boltban.
-
huncutka1029
addikt
router tűzfalat még megnézném, simán leblokkolja a mobil telót.
De egyébként ha a tv-n bejelentkezel a YT fiókodba, és a pc-n, majd a telefon oi, ugyanazzal az Accounttal, akkor tudod összepárosítani a tv-t a telóval, utána már lesz kis tv ikon is a telefonon...És ha a arouter engedi akkor aktív is lesz..
-
huncutka1029
addikt
válasz
szemese #84756 üzenetére
vezetéknélüli kijelzőként közvetlen wifi kapcsolattal lehet csak megosztani. Win 10 nél
a windows +P kombó után a vezetéknélküli kijelző hozzáadása opvióval keresd meg a tv-t
a TV-n kapcsold be a miracast /widi funkciót, és nézd meg, csatlakozik e wifin is a tv, mert ha kábelen lóg, akkor kikapcsolgaja a wifit időnként. Ha a pc keres, és megtalálja, akkor mindkét szközön el kell fogadni a kapcsolódást, majd a tv-t indítsd újra.
utána a pc már elvileg simán tud kapcsolódni a tv-hez, ha a vezeték nélküli kijelző opciót választod. -
-
huncutka1029
addikt
válasz
senki66 #84632 üzenetére
minden 4K képes modell tud felskálázást.
A képbeállítások haladó, egyéb beállítosok pontjában van, szuperfelbontás néven.
ezt közepes, vagy magas képvezérlés értékre állítva nagyon "hűha" hatást tud elérni HD adás esetében. SD- adást is képes nézhetően FHD közelire felhozni. FHD tartalom pedig felskálázva sokkal szebben jelenik meg, mint sima FHD tv-n.
Én már 3 ik éve UHD -t nézek, pedig előtte nem sokkal még azt mondtam miaf@nak az.
Olvasd el az összefoglalóban az első tapasztalatok részt az UF 8517-ről.
És azóta sokat fejlődött a technológia, és a webos is. -
huncutka1029
addikt
válasz
norberto_th #84594 üzenetére
És majdnem meg is válaszoltad a saját kérdésedet a bandinggal kapcsolatban.
A 4K tv- t nem sd adások megjelenítésére találták ki, pláne nem Analógra, ahol ezt nézik esetleg.
A sávosodást erősíti a gyenge jelminőség, és a a szűk sávszélesség.
Ilyenkor ugyanis a tv kicsi processzora próbálja a hiányzó pixeleket, és képkockákat kiszámolni...
Ha mellé még sok képjavító is be van kapcsolva, az is erősítheti..
Háttérfényt ne vedd 40 fölé, és a fényerőt is max50 ig vidd fel
Dinamikus kontrasztot, kapcsold ki, a szuperfelbontást magas képvezérlésre állítsd, valósághű mozit pedig ne használd együtt a truemotionnal (Bdeblur, dejudder )
Inkább a valósághű mozit próbáld, ha úgy látod, hogy elmosott a kép.
local dimming / helyi sötétítés értéket alacsonyra, vagy kikapcsolt értékre tedd.
Ezek csökkenteni fogják kicsit a sávosodást. És nézz egy jeltesztet is a csatornakezelő menüben.
Jelminőség és jelerősség nem lehet 70 % alatt. -
huncutka1029
addikt
válasz
gameresboy #84578 üzenetére
Szia
4K tartalomhoz mindenképpen HDMI2.0 kell az 1.4 nem lesz elég.
a linkelt kábelről nem derül ki milyen szabványt támogat. 1.3, vagy 1.4mindenképpen olyat keress, ami támogatja
pl ezek közül -
huncutka1029
addikt
válasz
makoss #84540 üzenetére
LA620 Netcastos,
De ugyanúgy az automatikus kikapcsolást kell kilőni ott is.
Ha jól sejtem, boxról vagy IP modemről nézed az adást.
Így a tv úgy érzékel, mintha "tétlenségi idő lenne"
Ha kiírja, hogy kikapcsol, akkor elég 1x bemeneti forrást, vagy csatornát váltani, esetleg a hangerő szabályozóra rányomni, akkor újra indul a 4 óra,. -
-
huncutka1029
addikt
válasz
BBali3 #84338 üzenetére
Ahogy Pumma is írta, ne a SAMU legyen az etalon.
De persze ha akarod, akkor olyanra is be tudod állítani.
Sőt a z LG-ben a szakértői beállításoknál azt is külön állíthatod, hogy az alapszinek hány NIT-en ragyogjanak.
DE én inkább a színhelyességre törekednék, nem a rikító színekre. Főleg, ha monitornak is szeretnéd használni.
Nincs annál nagyobb csalódás, mikor képernyőn megszerkesztesz valamit, és kinyomtatva halál más színei vannak. -
huncutka1029
addikt
válasz
laci503 #84326 üzenetére
azok nem a tv-hez járnak, csak hibás a telekom oldal, mindenhova odaírja. de nyilván ezek telefon kiegészítők, nem tv-hez valók.
Házimozi rákötés, ha nincs füles kimenet a tv-n, akkor venned kell egy DAC átalakítót , és a tv-ből optikán kell kivinni a hangot, és RCA-val be a HM-ba.
-
huncutka1029
addikt
válasz
BBali3 #84316 üzenetére
Na neked is azt tudom javasolni, mint már oly sokszor sokaknak.
Fogj egy Pendriveot, töltsd le rá kedvenc demódat.
Vidd el az üzletbe, és vedd rá az eladót, hogy engedje meg, hogy ezzel próbálgasd a tévéket.ad1 a demo módok nagyon becsapósak, Samu egyébként is túlszaturált, nem túl valósághű színeket produkál ebben a módban sem. Csak figyeld a bőrtónusokat például.
ad2 az eladóknak ki van adva melyik márkát kell promózni az adott időszakban, így nyilván a képi megjelenítés is ennek függvényében változik.
Sok esetben láttam, hogy egy bizonyos márka tv-it direktben Penről lejátszott demóval tették ki, míg a többi márka egy közös dvd-ről analóg jelet kapott. mit gondolsz melyiknek volt szebb a képe?Betekintési szögeknél az IPS és a VA között tisztán kijön a különbség. de oldalról kell nézni hozzá, a boltban nem tudsz olyan szögben alá, fölé menni, hogy ezt meglásd, ha egymás felett vannak a tv-k.
Kb 70 °feletti szögnél oldalról a VA panel már más szineket, és fakóbb árnyalatot mutat, míg az IPS nél ez kb 130-150°felett kezd megjelenni.
A két panel közöti különbséget csak azonos tartalomnál, a sötét, kontrasztos szineknél láthatod, főleg Bolti módban. (VA panel mélyebb szürkét ad fekete gyanánt.) Az IPS viszont nagyobb fényerőt, és kontrasztot produkál.
-
huncutka1029
addikt
válasz
laci503 #84315 üzenetére
szia
nem rossz választás ez a tv.
Game mode az akkor lesz, ha a bemeneti listában a HDMI -t amin a pc jelet ad, átnevezed játékgép, vagy pc -re. erre vannak elő beállítások. Így nem lesz gáz a játékoknál sem.HD adást szépen megjeleníti, és az SD adásnál is felskáláz neked HD közelire, ha szépen be van állítva. De azért észre fogod venni, ha a UPC jelminősége lecsökken.
Egyébként egy UHD tv esetében, bekapcsolt szuperfelbontás, és valósághű mozi opció esetén sokkal szebb a FHD kép is ,mint egy sima FHD tv esetében.
Másrészt az uhd tv-k 4 magos prockóval bírnak, ami azt jelenti ,hogy gyorsabban fut rajta az op rendszer, így a smart rész is élvezhetőbb. Ha jól tudom, ehhez a típushoz még nem széria a magic remote, azt külön kell megvenni hozzá. Ez jó kis kiegészítő, mindenképpen ajánlott hozzá. -
huncutka1029
addikt
válasz
Bowser #84194 üzenetére
Szia
sajnos sehogy nem tudod megoldani. Töröld a sütiket /előzmények/ a böngészőből,
Majd újra keress rá a https://www.facebook.com oldalra a tv beépített böngészőjéből.
első kereséskor elvileg felajánlja, hogy normál, vagy mobilbarát nézetben szeretnéd e megtekinteni..
Más tippem nincs.. -
huncutka1029
addikt
válasz
McNamara #84179 üzenetére
a videóid ugye nem nagyobb felbontásúak mint 1920 x 1080?
Mert akkor nem is fog menni.
Egyéb esetekben nekem így sikerült: találati lista első 2 hsz. -
huncutka1029
addikt
A Router tűzfala tuti átengedi?
otthoni hálózaton "felfűzted" a tv-t és a pc-t?
Mac clónozás. illetve azt nézd meg, hogy a Dhcp forwarding-nál, a véletlenszerű port nem kacsolt e be. Ez, és a dinamikus Ip cím tud még így bekavarni időnként a tv-nek.
Lehet egy router újraindítás sem ártana. -
huncutka1029
addikt
válasz
Petike12345 #84097 üzenetére
jó lesz hozzá
(#84101) pn4hvq
[link](#84100) Gabor970
Ci modul, és kártya működhet együtt, de nincs rá garancia. És valószínűleg hetente, havonta 1 alkalommal akkor is vissza kellene tenni a kártyát a boxba, hogy frissítő jelet kapjon a Tréhómtól.
Próbáld mga szolgáltatónál kérni, hogy adjanak saját modult.
Régebben erről is volt szó, elvileg csak az IP tv esetében nincs lehetőség a boxot kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest