- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas01234
csendes tag
-
-
-
-
domerator
veterán
válasz
rainman72 #113949 üzenetére
Köszi, megkönnyebbültem... én ajánlottam ezt a típust nekik, de nem volt időm alaposabban utánanézni. Remélem miniledes lesz. Bestbyte-ban néztem az 55-ös változatát (már nem vagyok benne biztos, hogy melyik verziót
), annak jó képe volt.
Egy 20 éves kis tévét váltana, nincs igény oled szintű minőségre, de mindenképp jobbat és nagyobbat akartak. -
válasz
rainman72 #113902 üzenetére
Hát én nem hinném, hogy az átlag felhasználónak ezek a dolgok tényleg számítanak. Én nem értek hozzá, csak egy sima 55-ös UHD LCD-m van (meg egy még régebbi 3D-s), csak kapkodom a fejem amikor olyanokat írnak hogy OLED alatt szinte csak nézhetetlen szar van. Azt se gondolom, hogy akik ilyeneket írnak azokat mind felveti a pénz, sőt. Nem áll szándékomban senki pénztárcájába turkálni, de nem értem azokat akik 2-3 havi jövedelmüket költik ilyesmire. (Nem) kicsit bele vagyunk tévedve a fogyasztói társadalom útvesztőibe.
-
satmen
tag
válasz
rainman72 #113867 üzenetére
Hali. a történetem:
Nem vagyok kezdő megjelenítők terén, így hát eredetileg egy 65C4-et néztem ki, bár szemezgettem a 65QNED91-el is. Április végén megrendeltem a C4-et (bemutatóterem) és kifizettem, május 7-i szállítással. Az a hetem sok vívódással telt, ahelyett, hogy örültem volna a "szuper" tv-nek. (felhasználói szokásomba belefér a tv nézés és a pc használat is) A szállítás előtt két nappal lemondtam, hihetetlen megkönnyebbülést érezve. Utána tettem fel itt a fórumban a szerény kérdésem... (113864 hsz) Olvasgattam teszteket, s mivel nem zúdultak rám a vélemények, döntöttem. Pár nap múlva az LG visszautalta a vételárat, és onnantól felgyorsultak az események. Euronics rendelés 65QNED, másnap elhoztuk az üzletből, és azóta is örvendezés!
Szerintem a történetem arról szólt, hogy érdemes alaposan átgondolni a felhasználói szokásainkat mielőtt engedünk a csábító technológiáknak. -
Kerni62
tag
válasz
rainman72 #113649 üzenetére
Igen bevillan, én is úgy teszteltem anno. Mondjuk a samu VA soha többé. Amúgy az említett TCL-ről tudnál vélemény írni? A QLED miatt lehet jobb mint a választott LG? Tegnap néztem az MM-ben és megragadott a nagy mérete. A képe is tetszett, és a fényereje is jó volt még bolti viszonylatban is. Gondolom otthon kevesebb fény mellett még erősebb fényereje lehet? Erre nem találtam adatot sehol!!! (A TCL 450 cd/m2.)
-
-
Winnie The P
őstag
válasz
rainman72 #113479 üzenetére
Köszi a segítséget. A blooming kezelés nem tudom mi. A linken levő tesztbe beleolvastam google fordítóval
A betekintési szöget írja sok helyen, hogy nem valami jó. Szemből nézzük, és nem ablakkal szemben van/lesz. Digi/One műholdas van, sok focit /angol/ nézek, igaz nem mindig hd minőségben /spíler1/ nem hd csatorna. A labda a levegőben nem egy darabnak látszik hanem soknak, remélem valamit javul ezzel a tévével a helyzet. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
rainman72 #113417 üzenetére
Ezt honnan tudod? Akkor kinek gyártják az 50" és 85" IPS panelt?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
rainman72 #113412 üzenetére
Köszi! Ezt ismerem. Valami ilyen oldal volt, lehet pont ez
, csak meg kell találni a megfelelő szűrést, ahol a gyártók összes TV-je fel volt sorolva, jelezve milyen panel van benne.
Érdekes, hogy minden márka 50" TV-je VA paneles. Illetve úgy néz ki, pont az LG-nek van 2db 50" IPS panele. -
Dracula
őstag
válasz
rainman72 #113290 üzenetére
Sajnos a TV hibás. Legalábbis a régi LG LED tv-vel optikai kábellel simán megy a vezérlés... Abban csak Arc HDMI van, eARC nincs. De azzal valamiért hangja sem volt a soundbar-nak... Az optikain megy az LG Sync, a hangerő állítás működik a TV távirányítóval és a soundbar ki- és bekapcsol ismét. Egy 2014-es TV. (LG 42LB700V-ZG)
Köszi azért. A másik helyen más HDMI van, tehát az nem volt azonos.
Üdv
Dr. -
balazsovics
tag
válasz
rainman72 #113216 üzenetére
Mini led van LG? Nincs, igaz?
OLED-ből mondjuk ez milyen lehet?
LG OLED55B43LA -
Bernyó84
aktív tag
válasz
rainman72 #113075 üzenetére
A korábbi LG Cinema 3D Tv-m egész sokáig bírta... 9 év után elkeztde csíkozni a képet, akkor kellett megsütni az alaplapját 200 fokon 10 percig a sütőben
, aztán még ment, 2-3 évet szépen üzemelt... sajnos a második műtétet már nem élte túl ... műtéti hiba okozta a vesztét
-
albiosz
őstag
válasz
rainman72 #113056 üzenetére
Sok mérlegelés után szerintem én is LG mellett teszem le a voksom. Idei 75UT80003LA-nál (297e HUF kiszállítva) ér ~50e-vel többet a nanocell 75NANO81T3A?
Esetleg qned 90e-vel többért? 75QNED80T3A
-
Kátai
senior tag
válasz
rainman72 #112960 üzenetére
Ilyen Lg 65UR73003 tv-d van? Mi a véleményed róla? Nekem is LG-m van most szeretnék egy 65"-at.
Samuban még ezt [link] néztem ki, vagy még ezt [link] . Többet nem akarok érte adni. Már a 805-öst is határeset. Sima mezei tv nézésre használom. Mondjuk VA panelest szeretnék, de az LG ebben a kategóriában még mindig ragaszkodik az IPS-hez. -
repvez
addikt
válasz
rainman72 #112821 üzenetére
valahogy én is igy vagyok vele, mert furcsa, hogy egy tipus alapján magasabb tudásu készülék hogy lehet olcsobb vagy gyengébb.
Mert egy 7300 vagy 7600as drágább 55 be mint ez 65 ben,Volt egy 8100asom 55" os 2018ban, nem volt rossz, de felhősődőtt és a local dimminget kikapcsoltam, mert csak rosszabb volt tőle. egy vastag 10cm es függőleges sávban szó szerint szurke lett a kijelző mig máshol fekete maradt csak azért mert egy fekete háttérnél a kurzor nyil ott volt.
Ezeknél az ujabb fajtáknál nem tudom ez hogy van megoldva van e már több zönás rendszer a HDR tartalmakhoz.
-
Bendo
tag
válasz
rainman72 #112641 üzenetére
Engem nem kell meggyőznöd, 2db PHILIPS van nekem is itthon, plusz egy 14 éves SAMSUNG, mindhárom felhősödés, és bevilágítás mentes.
Holnap hívnak megint LG-től, hogy kielemzték a nappal készített képeket is, de a mai beszélgetésből kiindulva a mérnökük azokban sem fog kivetnivalót találni. Azt nem értem miért rugóznak ezen, vissza akarom küldeni és kész.
-
Midway
senior tag
válasz
rainman72 #112588 üzenetére
Mindvégig abban a tudatban voltam , hogy 55" os lg tvk IPS panelesek.
De most hogy mondtad , utána olvastam. Azt írják az 55nano753 VA paneles mind . 😳Próbáltam én kopogtatni, de nem sikerült megállapítani a videó alapján .
Cserébe ujjlenyomatos lett a képernyő. 😄Én meg vagyok vele elégedve . Nálam forgatható állványon van a falon , így ha kell elfordítom.
Mindig tanul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest