- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delfi
tag
válasz
applause #98927 üzenetére
Szia!
Én egy régebbi Sony tévéhez vettem egy ilyet: https://www.tp-link.com/hu/home-networking/wifi-router/tl-wr802n/
Pofonegyszerű beállítani, és a tévé usb portjáról is adhatsz neki tápot. Össze kell kötni a tévével egy netkábellel és onnantól a tévé úgy tudja, hogy hálózaton van. Ha nem elég a sebessége, akkor van nagyobb testvére is.
Apró megjegyzés, én oltárit csalódtam a Sonyban, mert semmire sem tudtam használni a hálózatot, így nekem ez az eszköz végül extender lett a felső szinten. -
válasz
applause #98940 üzenetére
Lehet őket alkalmazni bridge módban,tehát amolyan jelismétlőként hasonlóan ahhoz amit én ajánlottam.
Én ilyen célra csak akkor alkalmaznám,ha van otthon elfekvőben egy használaton kívüli router.
Ha már vesz az ember,akkor jobb a repeater/extender,sokkal egyszerűbb beállítani mint a bridge módban összelőni egy routert a hálózattal.
Meg tud szivatni a beállítása,nem minden esetben akar könnyen összejönni.A repeater/extender meg egy dedikált eszköz,erre lett kitalálva így pofon egyszerű a beállítása. -
gago1975
őstag
válasz
applause #98940 üzenetére
Sziasztok.
Tegnapi hír, hogy mind az LG, mind a Samsung befejezi az LCD technológiát.Na végre!!!
Befejezi az LCD panelek gyártását a Samsung
Samsung Display to end all LCD production by end 2020
"A cég jelenleg Dél-Koreában és Kínában gyárt LCD paneleket: a hazájában lévő két gyártósorát átállítja QLED (kvantumpontos) megjelenítők gyártására"
Dehát a QLED is LCD tech. VTF??? -
gyeniko
őstag
-
válasz
applause #98927 üzenetére
Lan van rajta?Ha igen,akkor annyit lehet vele kezdeni,hogy veszel egy wifi repeatert/range extendert,azokon van lan csati.Tv mögé konnektorba a repeater,azt rálövöd az otthoni hálózatra,a kütyüből egy rövid lankábel meg a tv-be.
9-12e körül már kapsz egy egész megbízható AC-s TP-Link-et.
Persze van olcsóbban és sokkal drágábban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest