Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
LucasGrant #60525 üzenetére
Köszi! Kipróbáltad?
-
laja80
tag
válasz
LucasGrant #60447 üzenetére
Szia!
Igen először úgy csináltam,viszont dunaworld és m1 HD ,M2 HD csatornáim úgy nincsenek,illetve program rendezésnél nem tudom az analóg keresés által talált csatornákat rendezni együtt a digitálissal! -
yvsmad
őstag
válasz
LucasGrant #58695 üzenetére
Be tudtam állítani elsődleges és másodlagos hangsáv nyelvet. Ezek között hogy lehet váltani menet közben? Vagy ez továbbra sem működik?
-
yvsmad
őstag
válasz
LucasGrant #58695 üzenetére
Kösz, valamiért csak a Hang menüben kerestem, az Általánosra nem gondoltam.
-
lukgab
tag
válasz
LucasGrant #56901 üzenetére
-
fenergie84
addikt
válasz
LucasGrant #55103 üzenetére
Gondolom a sima kábeltévét érted ez alatt, mert akkor igen a válaszom
És köszönöm a válaszodat -
Đusty
addikt
válasz
LucasGrant #50240 üzenetére
És nálad működik a timemachine ütemezett beállítása.
Mi lehet annak az oka, hogy az ütemezés inaktív? 42LA620-nál.
-
Đusty
addikt
válasz
LucasGrant #50240 üzenetére
köszi, akkor holnap lefrissítem, nekem timemaschine időzítése nem működik a mostanival
-
bigangel
csendes tag
válasz
LucasGrant #50048 üzenetére
Köszönöm
-
Lallleee25
újonc
válasz
LucasGrant #47729 üzenetére
ilyen okullárét kaptam hozzá, ezt sztem nehéz lesz párosítani .... a nagynevű videómegosztó portálon van fent hiteles 3d egyébként ? :/ én nagyon primitív vagyok az ilyesmihez.
-
petya2012
őstag
válasz
LucasGrant #47728 üzenetére
na majd hétfőn megkérdem őket,hogy melyik is kell nekem ha esetleg a mostani elromlik és náluk mennyi
azt nem tudod esetleg,hogy a 2 év gari erre is vonatkozik??
-
petya2012
őstag
válasz
LucasGrant #47723 üzenetére
tehát akkor ha elromlik,akkor ilyen szürkét kell vennem ami most van
a fekete sima nem jóaz gáz,mert 18000 FT
vagyis nem,mert nekem a tv-ben benne a vevő-tehát jó a fekete is
ugye?? -
razzorr
őstag
válasz
LucasGrant #47561 üzenetére
Értem. És van olyan megoldás más modellnél,amivel ez a távirányító bibi alapból kiküszöbölhető? Mert, hogy azt az über gagyi 20Ft-os távirányítót nem akarom többet látni, az is tuti.
-
asus1
aktív tag
válasz
LucasGrant #47283 üzenetére
Ertem.
WebOS annyit takar, hogy van a tv-n egy bongeszo amin lehet netezni vagy ez egy rendszer?
Mi ez pontosan? Megeri azt a felarat a webOS?( tehat ez a 850v) -
kuruc01
tag
válasz
LucasGrant #47189 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válszokat!Ma este kipróbáljuk a 3D megjelenítést.
-
gigazo
csendes tag
válasz
LucasGrant #47137 üzenetére
Köszi a választ !
SW: 04.30.16
Milyen gyakran jön hozzá friss? Kell nekik szólni a hibáról?
-
kuruc01
tag
válasz
LucasGrant #47139 üzenetére
Köszönöm!
Akkor a következő a kérdés,van a tv-n valami olyan alkalmazás ahol azt olvasok a neten amit én akarok? -
törölt tag
válasz
LucasGrant #46173 üzenetére
Bocsi, pont ezért írtam, hogy lényeges különbség. Netcast vagy webos másodlagos, és mivel mindkettőn van legalább 1 db hdmi 2.0 , tehát innentől a csatlakozók szintén nem meghatározó tényezők. Nálam mindig elsődleges a szép kép, stabil működés, és a kiváló passzív 3D hatás.
-
dWan
tag
válasz
LucasGrant #46173 üzenetére
Néztem a linkelt oldalt és erre jöttem rá én is. De mivel pc-re fogom kötni, így a böngésző akár el is maradhat, usb megint nem lényeges. Panel, illetve kép szempontjából viszont nem találok eltérést. Ilyen tekintetben van valami?
Megnézve az uhd-k képét, azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon szépek. De, egy üzletben tuti valamilyen extra felbontású demót játszanak, ezért is lehet észrevenni. De a jelenleg "elérhető" bd50 filmek is full hd felbontásúak. Tehát ez alapján felesleges 850-et vennem. Szóval ha nem kell UHD, akkor 200k-ig 42"-nál mi a best buy?
-
padi68
senior tag
válasz
LucasGrant #46012 üzenetére
Sziasztok, bent voltam a Saturnban:
a srác azt mondta, hogy 5-10 év múlva talán érdemes uhd-t venni, vagy ha sok bluray filmet nézek.....
néztem az lg-t és megkérdeztem jelenleg mi a legjobb vétel, hát a válasz ez volt: PANASONIC TX-47ASW754
most már elbizonytalanodtam rendesen....
-
padi68
senior tag
válasz
szerintem elballagok a saturba és megnézem élőben/ bár itt nem nagyon van LG tv kiállítva, mindenhol a samut árulják.../
-
direwolf
őstag
válasz
Lesz egyáltalán értelme bármikor LCD UHD tvt venni?
-
cspaller
csendes tag
válasz
LucasGrant #45985 üzenetére
Azt hol lehet kikapcsolni?
Már az automatikus csatorna frissitést?
Thx
-
hadogabi1
senior tag
válasz
LucasGrant #45960 üzenetére
Hja értem. Akkor megnézem majd ha hazamegyek. Addig jutottam el csak hogy az info gombon kiírja hogy full hd tv adás de gondolom akkor ezt feljavítva valamennyire.
-
*H*
aktív tag
válasz
LucasGrant #45456 üzenetére
Láttam. Sőt, nem csak boltban kiállítva. De, ha nem szentírás, hogy a gyártó leírásában, illetve az ügyfélszolgálatuk szerint is IPS paneles, akkor mit kell annak venni? Azt, hogy te láttad és azt mondod, hogy nem az?
-
ozzy711
őstag
válasz
LucasGrant #45457 üzenetére
Miért ne lenne ips-es? [link]
-
max004
tag
válasz
LucasGrant #45448 üzenetére
LG 42LB670V vs. Sony 42W815B teszt-osszehasonlitas
http://hdtelevizija.com/2014/10/29/sony-42w815b-lg-42lb670v-full-hd-smart-televizori-usporedni-test/a Sony 42W815B/805B passiv 3d VA panellal
-
huncutka1029
addikt
válasz
szerinted az IPS méret függő?
LB 650 39" ben nem IPS, de nagyobb méretben igen?
olyan van, hogy egy 42" modell edge ledes, az 50 feletti pedig direktes.
Nem azt mondtam, hogy minden sony Lg panelt használ, hanem azt hogy van oyan tipus Úgy tudom.
Én is látttam már őket, folyamatosan nézem.
És boltban is szoktam kérdezgetni az eladókat, és helyi szakértőket, egy két kivételtől eltekintve, anyit sem tudnak a tv-kről, mint amit egy átlagos webshop oldalán megtalálsz (hiányos infó)Nem fogok vitatkozni, de nem győzöl meg ebben a kérdésben.
-
*H*
aktív tag
válasz
Érdekes, mert több helyen is IPS panel van írva az LB650V szériánál.
Pl. itt is:
[LG-70LB650V] -
taknyí
senior tag
válasz
LucasGrant #45432 üzenetére
Akkor feltétlen írj a gyártónak, hogy ne tévessze meg a vásárlókat...
Kérlek segíts, mert én ilyet nem olvastam, vagy felszínes voltam és elkerülte a figyelmem. Egyben kérem, hogy akinek ilyen van ossza meg, nehogy valakit csalódás érjen.
(#45435) huncutka1029: Gondolom ezt LucasGrant-nak szántad. Én is ezt mondtam, de hát ő saját szemével látta.
-
taknyí
senior tag
válasz
LucasGrant #45400 üzenetére
Ez linkeld légyszi, hogy honnan vetted. Lg szerint az 50LA660S IPS és Cinema Screen... Görgesd a fontos tulajdonságok fület és meglátod.
-
Bandesz18
tag
válasz
LucasGrant #45340 üzenetére
És a dvb-t2-vel tudom fogni a dvb-t adásokat?
-
Tybike81
őstag
válasz
LucasGrant #45158 üzenetére
Uh köszi, már mindent próbáltam és semmi nem segített. Mit érdemes itt választani?
-
OldMike
őstag
válasz
LucasGrant #45040 üzenetére
Az LG honlapon a 04.30.16 verzió van, ezt használja már valaki?
-
TaylorPro
addikt
válasz
LucasGrant #44964 üzenetére
Én is így érzem.
A 700-as nagyon csábít.
-
Roli5
tag
válasz
LucasGrant #44836 üzenetére
Pfff. Akkor ezt benéztem... Na mindegy, ezen az áron sztem nem kaptam volna jobbat... MM -17% a 140000-ből. Észrevenni valami különbséget laikusként SZEMBŐL nézve ez a panel és az IPS panel között?
-
csaba12242
tag
válasz
LucasGrant #44507 üzenetére
Köszönöm, csak a Forma1-et szeretném felvenni, vasárnap mindig melózok abban az idősávban, jövőhéten meglesz a tv akkor kipróbálom.
-
válasz
LucasGrant #44374 üzenetére
Értem, de érdekes, ha a telefont a matrica közelébe rakom, akkor a telefonnak nem kéne felismernie, és letöltenie azt az LG alkalmazást, ami miatt a matricát a TV-hez adják?
Mert nem csinál semmit a telefon. (Galaxy S5)Van egy Google app, amit leszedtek már a telefonra, azzal lehet csatornát meg hangot állítani (kvázi tárvirányítóként használni a telefont ugye), de ha jól értem, az NFC matrica egy konkrét LG appra mutatna.
-
direwolf
őstag
válasz
LucasGrant #44159 üzenetére
Thx, ebben nem voltam biztos. Eredeti ajánlás szerint wifi directre készült, de én is úgy gondolom, hogy nem lehet akadálya egy router.
@brendonka23:
Ha ez alapján és a tv helpje alapján nem megy, akkor passz:
Miracast Windows 8.1-el -
Neohero
tag
válasz
LucasGrant #44085 üzenetére
Köszi.Az a tv-n hol találom ? Mert amikor elsőnek bekapcsoltam a tv-t még akkor kérte be ezeket az adatokat.WebOS-s a tv.
-
szemhal
csendes tag
válasz
LucasGrant #43902 üzenetére
..hát ja, ha UC panelt akarok a mai szériákból, elég rendesen zsebbe kell nyúlni, jól megcsinálta a samu, hogy kihagyta a 6xxxból
...de ezek az LG-k jónak tűnnek, itt meg foltosodás, meg fekete para...ehh, ilyen gondok
-
brendonka23
tag
válasz
LucasGrant #43810 üzenetére
neked is lg lb650v van?mondanál rolla véleményeket?mert én úgy nem értek hozzá,de most vettem nem rég,nem is tudom nagyon még mire jó!
és azt mondod ha hangkeresést alkalmazol előjön ilyen animációs figura?tudnál nekem képet küldeni?
-
Neohero
tag
válasz
LucasGrant #43700 üzenetére
Köszönöm a segítséget ma kipróbálom
(#43702) baker_: Itt nem kaptam sajnos választ arra a kérdésemre így hétvégén próbálkozok. Egyébként ajánlom a tv-t nagyon bejön
.
-
petya2012
őstag
válasz
LucasGrant #43619 üzenetére
értelek
én csak azt írtam,amit nekem mondtak az MM-ben az eladó---akkor ő is fogalmatlan volt
-
cicur99
tag
válasz
LucasGrant #43594 üzenetére
Köszi az észrevételt.
Így kellett volna:
Próbált már valaki MR500-as távirányítót LB650V -hez?
Az LG vevőszolgálatnál azt mondták, hogy szükség van ehhez egy vevő egységre is AN-WF500-ra.Állítólag beépített WIFI-je van a TV-nek, amihez ezek szerint vehetünk egy dongle-t, amiben szintén van WIFI a Bluetooth modulon kívűl.
Egy kicsit redundánsnak tűnik a dolog. -
plaszy
őstag
válasz
LucasGrant #43514 üzenetére
Köszi, sejtettem, hogy valami csavar lesz a méret/ár/tudás tekintetben.
-
torzsa3
csendes tag
válasz
LucasGrant #43394 üzenetére
köszönöm.
-
nines
csendes tag
válasz
LucasGrant #43368 üzenetére
Itt azt írják a 650-esről nem lehet felvenni:
http://www.220volt.hu/Teszt/Samsung+es+LG+LED+TV
A talp nekem tökmindegy. Akkor szerinted a 630-as? -
Gameboy77
aktív tag
válasz
LucasGrant #42990 üzenetére
Köszi,erre gondoltam én is.
-
bgabor224
csendes tag
válasz
LucasGrant #42771 üzenetére
LM 660s
igen a timeshift a lényeg ha film közbe az asszony kimegy pisilni
nem tudod melyikek azok a spéci 64es pendrivek?
SSD nem jöhet szóba?
és ha igen melyikek?
köszönöm a válaszod -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #42695 üzenetére
Ideiek már nem vesznek fel analógról?
-
dunc
nagyúr
válasz
LucasGrant #42603 üzenetére
Frissítve van. És eddig ok volt.
-
pjen
félisten
válasz
LucasGrant #42586 üzenetére
-
Lallerapu
csendes tag
válasz
LucasGrant #42545 üzenetére
Köszi,már veszem is!
-
válasz
LucasGrant #42545 üzenetére
Ez a TV konzolra is "alkalmas"?
-
bambano
titán
válasz
LucasGrant #42516 üzenetére
kösz
-
petya2012
őstag
válasz
LucasGrant #42389 üzenetére
értem köszi
hát sajna a Invitelnél elég drága az HBO,meg nem akarok 2 évet aláírni -
petya2012
őstag
válasz
LucasGrant #42367 üzenetére
semmi baj
nemsoká az lesz
-
petya2012
őstag
válasz
LucasGrant #42358 üzenetére
hali
ennek a menüben nincs olyan,hogy általános
kép,hang,beállít,aktuális idő,lezárás,opció,hálozat,támogatás
-
dunc
nagyúr
válasz
LucasGrant #42360 üzenetére
Köszi!
-
direwolf
őstag
válasz
LucasGrant #42325 üzenetére
Ennek ellenére sajna nem tudja kezelni
Gyanítom a Deutsche Telekomét tudja
-
ÁDI
aktív tag
válasz
LucasGrant #41940 üzenetére
Hol van a 2nd tv funkció? Én nem találom az app-ban...
-
ÁDI
aktív tag
válasz
LucasGrant #41857 üzenetére
Thx! Atávirányító app feltelepítve, de nincs benne 2nd tv...
-
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41855 üzenetére
Ez így igaz, mármint SD és SD között a különbség, ez még a 82-es Samun is látszik. Nálunk még kevés a HD, várjuk a DIGIT nagy-nagy szeretettel (jövő tavasz), de tulajdonképpen akkor alapvetően teljesen élvezhetőre be lehet állítani a kütyüket.
-
Prime110
aktív tag
válasz
LucasGrant #41820 üzenetére
Cserébe meglépte az ED is ugyanezt a -15%-os akciót (mit ad Isten), három napra.
-
ÁDI
aktív tag
válasz
LucasGrant #41841 üzenetére
A TV smart share alkalmazásában. Tehát, mint csatlakoztatott eszközt látja telót, a tv...
Ill. ha magát a képet a telóról próbálom kiküldeni a tv-re, mint megjelenítő eszközre, akkor sem sikerül megjelenítenie.
Köszi a játék tippet! De mi is az az MMR?
És egyébként azt hogyan lehet megoldani, hogy a telón nézzem a tv adást? ("Sőt, akár a televízió képernyőjén lévő adást is nézheti mobiltelefonja képernyőjén is." by lg.com ) -
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41846 üzenetére
Értem, köszönöm, picit belehúzhatnának azzal az Oled-el
Sd felkonvertálás tekintetében tudsz még nekem nyilatkozni, mennyire emészthető?
-
roomi
tag
válasz
LucasGrant #41782 üzenetére
Mondjuk ha fiam 660 LA nekem max jó, akkor a 60"LB650 nem nyúlnék mellé? 4.4 m re.
-
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41752 üzenetére
Ez nem jó. Akkor a jelek szerint erre érdemes rákérdezni adott készüléknél. Köszi!
-
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41686 üzenetére
Konkrétan mondjuk gondoljunk az LB730-ra. Ott ha jól tudom van ez a Time machine(gondolom timshift) funkció.
-
bibababa
csendes tag
válasz
LucasGrant #41679 üzenetére
50pb5600 .
Azt nem próbáltam . Nem is tudom, hogyan kellene. A leírásban semmi nincs róla. Egy útmutató van hozzá ami az összes PB56 seriában lévő tévéhez van. De nem mindegyik rendelkezik rögzítési funkcióval.
Közben egy korábbi hozzászólásban írt valaki olyat hogy legalább 5 pervig kell rögzíteni. Ilyen lehet ? -
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41673 üzenetére
A time machine (timeshift) engem is érdekelne, hogy hogyan is működik a gyakorlatban az LG-n. Gondolom engedélyezni kell a funkciót valahol, és utána simán a rec gombbal el lehet indítani? Majd ezek után akár pillanat álljt is nyomhatok neki, ha mondjuk kimegyek a konyhába, majd ha visszajöttem tovább engedem a lejátszást miközben természetesen a háttérben megy a felvétel? És mivel állítom le a timeshift felvételt. Nyomok egy stop-ot? Ilyenkor automatice törli a timeshift által felvett adatot? Illetve , most kapacitástól függetlenül, mennyit enged timeshift-funkcióban felvenni egyhuzamban. Van ez limitálva? Köszi!
-
bibababa
csendes tag
válasz
LucasGrant #41673 üzenetére
Azt nem tudom. Igazából nem is tudtam, hogy a Time Machine funkció lenne benne. Állítólag tud. Az ügyfélszolgálat szerint.
Viszont Time Macine menüpontot nem találok a tv-n ahol lehetne valamit beállítani.
A távírányítón van egy REC ami a leírás szerint inditja a funkciót. Ha megnyomom el is kezd rögzíteni.
létrejön egy ilyen könyvtár és benne 4 files.
LG_DVR_000000 - >00000001REC - >0000000100000001IDX,0000000100000001STR,0000000100000001THM,00000001PIF
+ még egy LS és TMP könyvtárat.
A tv médialejátszója ezeket nem ismeri fel.
A műsor kábel tv-s digitális adás. -
TOLEDOO
tag
válasz
LucasGrant #41558 üzenetére
Igen belefér. Én is a 98cm-et nézem.
-
Mika1227
őstag
válasz
LucasGrant #41562 üzenetére
Milyen hdmi kábelt vegyek? Látom van több fajta. Egy sima egyszerű elég? Számít, hogy aranyozott végű?
[link] Van itt tripla árnyékolt, mégis melyiket?! -
vj0c1
aktív tag
válasz
LucasGrant #41517 üzenetére
Nagyon kinéztem magamnak ezt a verziót, már csak az árukeresős pozitív vélemények miatt is, de ha decemberig nem marad kínálatban, akkor inkább újabb széria felé orientálódok.
-
Zsmester89
őstag
válasz
LucasGrant #41488 üzenetére
Ha jól látom, az edge ledes...
-
tzimash
őstag
válasz
LucasGrant #41417 üzenetére
A legújabb. Digi kábel.
gubacsino:
éjjel megjavult -
Tome08
tag
válasz
LucasGrant #41349 üzenetére
ez rendkívül érdekes
LM660S 400Hz MCI = tényleges 100Hz
LA620S 200Hz akármi = tényleges 100Hz
ennyit jelentene, hogy az LM az LA lett?
valami tudományos megyarazát erre?
-
atika88
senior tag
válasz
LucasGrant #41315 üzenetére
Köszönöm ez a gond megoldva.
Másik újdonsült hiba.... Ami eddig nem volt, csak a szerviz után: Bekapcsolt állapotban és néma módban is zúg a hangszóró elég kellemetlen hangos frekvencián.....
Nem tudom a szerviz mit művelt, de ez nem munka. Holott a hanggal eddig semmi gond nem volt.
-
Mika1227
őstag
válasz
LucasGrant #41278 üzenetére
Köszi! Nézegettem én is a 42-es lesz a befutó! Vajon mennyi rá a pixel garancia? Vagy az a bolttól függ?
-
Mika1227
őstag
válasz
LucasGrant #41270 üzenetére
Mennyiben más a 47LN5400 mint a 42-es, csak képméret különbség van? Itt a PH-n a 47-ről jókat írtak ezért kérdem!
-
Mika1227
őstag
válasz
LucasGrant #41270 üzenetére
A 42LN5400 szimpatikus már csak az ára miatt is. A többi nekem túl drága!
-
droetker
csendes tag
válasz
LucasGrant #41244 üzenetére
Köszönöm, valóban ahogy írtad a másik app kellett!
-
menyoronc
aktív tag
válasz
LucasGrant #41248 üzenetére
Ezt hol tudom kivalasztani? :-D
Amúgy ezt irja ki pontosan a progi:
Hálózati hiba. A tv-hez kapcsolódás sikertelen. -
Gejike
csendes tag
válasz
LucasGrant #41206 üzenetére
szia!
igen erre gondoltam.
Közben letöltöttem egy 6,5 gigás mkv.-filet. Perchemre kiírta a TV, mikor leakarta játszani, hogy : "a filetípus nem támogatott" ...
Van vkinek tippje mitől és mit lehetne tenni ez ügyben? -
Pa'lBakula
csendes tag
válasz
LucasGrant #41204 üzenetére
@sapics & @lucasgrant:
Köszönöm az infót!
-
Zsmester89
őstag
válasz
LucasGrant #41042 üzenetére
Nekem a 47lw4500 dobozán is rajta van, hogy ips
ujé
Komolyra fordítva a szót, a dinamikus led képére olvastam (még a 671-nél is), hogy elég zavaró tud lenni, hogy egyes részek jóval világosabbak (ahol a ledek világítanak), pl focimeccsnél látszik. Erről tapasztalat?
-
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41032 üzenetére
Válaszod több mint tökéletes, köszönöm!
-
PHenis
senior tag
válasz
LucasGrant #40923 üzenetére
Köszönöm.
Elmentem a boltba, de nem volt csak a kiállított darab. Azt meg nem adták olcsóbban. 225-ért nem szeretnék használt tv-t.
Egymás mellett volt egy 60PB660 és egy 47LB650. Az LB-nek sokkal szebb volt a képe. Távirányítót nem kaptam hozzá így nem tudtam megnézni, hogy csak el van-e tekergetve. A plazmának fakóbbak voltak a színei és darabosabb volt a kép is (szaggatott) pedig elvileg 600Hz-es, az LB-ről meg lemászott a kép az arcomba, világos, kontrasztos, folyamatos.
Kicsit kiábrándultam így a PB-ből pedig olyan jó nagy. Tényleg ennyit tud egy plazma szerintetek? Vagy csak nem volt beállítva. Én azt gondoltam, hogy demó módban minden képjavító bekapcsolódik, de olyan volt mintha nem menne az a 600Hz-es képkitaláló feljavító... -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #40887 üzenetére
És ez a bluetooth rész mire használható?
Billentyűzet és egér csatlakozásra, esetleg headsethez, vagy mondjuk máshoz is?Gondolom régebbi modellekkel úgyse kompatibilis.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #40883 üzenetére
Egyébként 2013asokhoz még jó az an-wf100?
-
PHenis
senior tag
válasz
LucasGrant #40883 üzenetére
Sosem volt még plazmám, 55-ös crt-m van
nem tudom, hogy szeretem-e.
De mindig is egy jó nagy TV-t képeltem el... A mostani tv-m legalább 20 éves és az újjal is tervezek vagy 10 évre, ezért nem szeretnék mellélőni.
Köszönöm a válaszokat! -
PHenis
senior tag
válasz
LucasGrant #40872 üzenetére
És az egyéb szolgáltatások? PL láttam hogy alapból nincs benne wifi, de lan csati igen. Ettől még ugyanazt tudja mintha lenne benne wifi (dlna, internet böngészés) csak vezetéken? A smart része ugyanaz mint a többi nem webos tv-nél? Usb-ről ugyanúgy visz mindent mint a többi?
Csak keresem hol a nagy hiba, mert mondjuk egy 50lb650v 10 collal kisebb és 65 ezerrel drágább. Ez kinek éri meg? A 3D annyira fontos (mert a plazmában nincs)? -
Thunder78
őstag
válasz
LucasGrant #40799 üzenetére
Köszönöm, ez működött.
ScreenMirroring a neve nálam, de AllShare Cast-ként is megtaláltam a playen hozzá a patch-t, ami kellett a működéshez. -
gulyasa
őstag
válasz
LucasGrant #40784 üzenetére
Mint azt említettem, a szervizmenüben aktiválva van (HBBTV = 1) - sőt ott eleve aktiválva is volt, mert ahhoz sosem nyúltam.
(Mondjuk azt nem néztem, hogy 0 és 1-en kívül másra lehet-e állítani...)
Ennek ellenére az opció menüben semmi nyoma a HbbTV-nek. -
fricc_
tag
válasz
LucasGrant #40778 üzenetére
Köszönöm szépen! :-)
-
Norberto008
tag
válasz
LucasGrant #40718 üzenetére
sima, mibe kéne lennie? Esetleg nem tud vki mellékelni 1 jó képbeállítást?
-
Danika256
aktív tag
válasz
LucasGrant #40718 üzenetére
Hát én azt tudom tanácsolni, hogy a legjobb mód a kikapcs
. Szerintem akkor a legjobb a folytonosság, ha a TV, nem avatkozik bele. Bár ez már ízlés dolga, én amúgy is azt szeretem, ha a filmek olyan sebességgel mennek mint a moziban. Ha lehet akkor inkább a zajcsökkentést kapcsolom be..
-
Tirexi
addikt
válasz
LucasGrant #40600 üzenetére
Hát ha meg jön valszeg én is rányomom a frissítést lesz ami lesz.
Mondjuk én nem a TV-ről hanem a Blu-ray lejátszó USB-jéről játszom le a filmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest