Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huncutka1029 #97319 üzenetére
Amit írtál én ezeket a opciókat nem találom a kép beállításnál.
Hol lehet megtalálni őket? -
headhunter86
senior tag
válasz
huncutka1029 #96754 üzenetére
Két méterre amit számoltam 1,152 A, azt max fényerőre adják? Lehet egyáltalán állítani ennek az alisnak a fényerejét?
Neked milyen hosszú van fenn? -
szarvi
csendes újonc
válasz
huncutka1029 #96714 üzenetére
Köszi. Kedden már jön az Upc. :) Tegnap este már ide jutottam. Nem szeretem feladni, de ezeket is próbáltam már.
-
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96597 üzenetére
A Smartshare egy eygszerű program, szerintem abban az esetben ha van bőben alternatív megoldás akkor nincs gond, mint írtam, Emby, Plex illetve DLNA esetén Serviio a megoldás, nem lesz gondod és ezek mind fejlett elérési módok a hálózati lejátszáshoz. TV-vel gyakorlatilag soha nem játszok le filmet vagy zenét, külső lejátszót használok.
-
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96591 üzenetére
Használj Emby-t vagy Plex-et, Serviio-t esetleg külső, normális lejátszót. Emby-vel vagy Plexszel "nyomtam" tesztet régebbi és újabb webOS TV-ken, semmilyen formátummal nem volt gond.
(#96592) Smish
Ha alig van tartalom a képernyőn és megjelenítem az egér mutató,
akkor körülötte a fél képernyő bevilágosodik.
Vagy pl. ha ráküldöm a telefon képét és álló helyzetben tartom a telefont, akkor
Szintén jobbra-balra bevilágosodik. - Local Dimming, Helyi sötétítés az okozó, kikapcsolod és normálisan beállítod a háttérfényt, kontasztot, fényerőt és nem lesz ilyen gondod. -
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96573 üzenetére
Ha valami rossz helyen van akkor az a soundbar, jó lenne valahogy a TV aljához tenni. Ha a szubláda árnyékolt akkor sok gondot nem okozhat de a földön jobb lenne.
-
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96571 üzenetére
Gratulálok még1x a65"-os oled hez.
Egy megjegyzést engedj meg, azt a mélynyomót tedd el onnan, ne legyen olyan közel a tv hez. -
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96547 üzenetére
Szia.
Én csak annyit mondok, hogy ennyi pénzért (499K)65"-os OLED????
Még ha B8-as is (Alpha7-es proci van benne) de ez akkor is nagyon ajándék ár.Használd egészséggel és üdv az OLED klubban.
A demó Tv-nek nem igazán örzik meg a dobozát az MM-ben, úgyhogy maxi gratula ezért a BestBuy-ért.
-
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96549 üzenetére
Olvasd el az utolsó mondatot volt bontatlan is, mint kiderült.
Tudom ki mit használ, nem csak a panel a fontos hanem a mögötte lévő elektronika is. -
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96547 üzenetére
A 65B8 nemrég 350e környékén volt, vagy tévedek?
Amúgy gratulálok, használd egészséggel, nekem C9 lesz ha minden úgy alakul és nem fordulok a Pana vagy a Sony felé.
ui: nem tévedek, ugyan ez 1 hete volt kiállítva de több Euronicsban volt bontatlan is ezen az áron. -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #96534 üzenetére
Nos úgy tűnik nekem ma jött el a Black Friday
Néztem a nano cell felhozatalt és az oledeket is. a C9 meggyőző volt, de miután az eladóval beszélgettem, elkottyintotta, hogy van egy bontatlan 65 B8 a raktárban, félre volt rakva, de nem jöttek érte, és a főnöke megengedte, hogy kiszóró áron odaadja. Így 499.000 Ért elhoztam (2+3) 5 év garival. Sajna egyedül vagyok, így csak holnap lesz kicsomagolva és beállítva az Uf 8517 helyére. A lényegi különbség, ha a méretet nem nézzük, hogy ebben A7 proci van és nem támogatja a HDMI 2.1 szabványt. De eddig is megvoltam nélküle, és úgy döntöttem 12000 Ft t többletet megér a nagyobb méret és a nyomott ár.
. -
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96532 üzenetére
Szia.
-"A C9 nél azt olvastam, hogy nagyon tükröződik és a fényereje elmarad az elvárttól, így igazán csak besötétített helyiségben jó. Ebben azért nem vagyok biztos, korábban már néztem ilyen modelleket, nem vettem észre, hogy jelentősen elmaradna a fényereje a normál LCD-hez képest."Igen, sajnos az OLED-ek egy hátránya a tükröződés, de ezt ki lehet küszöbölni ha nem az ablakkal szembe teszed, csak a nappali napsütéses világosság, közvetlen napfény tükröződik.
Ilyenkor tényleg be kell sötétíteni.
A legjobb ha pont az ablakhoz, az ablak elé teszed.
Más fényforrás mint pld. Nappai lámpa, álló lámpa fénye nem tükröződik,-Ma megyek és megnézem élőben boltban, viszem a szokásos kis USB tesztanyagaimat és meglátom. Nem szoktak szeretni a boltban, mert nem eszem megy a bullshit dumát és a DEMO anyagot, hanem meg szoktam kérni őket, hogy tv adást, vagy egy az USB meghajtómon lévő max 720 p anyagot hagy nézzem meg rajta, mit tud.
A 720p-s anyag kevés lesz. Minimum 1080p de inkább 4K felvételt vigyél el.
Amire szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a beállításokba az 'üzleti"-t váltsd át "otthoni'-ra Ezt a MM-ben meg tudod csinálni, engedik.
Képi beállítások:
Minden segég képjavítót ki kell kapcsolni ez ALAP.
leírom neked, hogy mi a jelenlegi legjobb műszerrel kimért beállítás OLED-hezKép mód sima HD Tv adásoknál ill. 12-25gb-os MKV 1080p
Eredeti felhasználó
Energiatakarékos üzemmód: ki
Oled fény: 64
Kontraszt: 92
Fényerő: 51
Élesség: 50
Szín mélység: 55
Árnyalat: 0
Színhőmérséklet: C10Speciális beállítás menü:
Dinamikus kontraszt: Ki
Dinamikus szín: Ki
Preferált szín: mind 0
Színskála: Automatikus
Szuper felbontás: Ki
Gamma: Magasság2 MKV 1080p-nél Közepes Energia/Magasság2További Beállítások:
Zajcsökkentés: Ki
Mpeg zajcsökkentés: Ki
Fekete szint: MKV 1080p-nél Alacsony képvezérlés
Valósághű Mozi: Ki
Szemkimélő funkció: Ki
TruMotion: Ki4K 2160p HDR beállítások:
Eredeti felhasználó
HDR kép Mód: Eredeti felhasználó
Energiatakarékos üzemmód: ki
Oled fény: 60
Kontraszt: 100
Fényerő: 50
Élesség: 50
Szín mélység: 60
Árnyalat: 0
Színhőmérséklet: 0Speciális beállítás menü:
Dinamikus kontraszt: Ki
Dinamikus szín: Ki
Preferált szín: mind 0
Színskála: Automatikus
Szuper felbontás: Ki
Gamma: Közepes Energia (nem lehet változtatni)További Beállítások:
Zajcsökkentés: Ki
Mpeg zajcsökkentés: Ki
Fekete szint: Alacsony képvezérlés (nem lehet változtatni)
Valósághű Mozi: Be (nem lehet változtatni)
Szemkimélő funkció: Ki
TruMotion: KiEzek a beállítások referencia beállítások, +/- egy-két egység változtatásával egyénileg finomítható személyre szabható, ahány szem annyi beállítás elvén.
De Minden egyébb segég-képjavítót ki kell kapcsolni ez ALAP.
"A Garanciától nem félek, mert a korábbi LG tv-ket is webshoban vettem, az LG pedig minden esetben amikor kellett elfogadta a szürke EU-s gari papírt. (2 alkalommal volt rá szükség 8 év alatt. Az meg nekem mindegy, hogy ki viszi el és hozza vissza. Az első TVmet 2011 ben Egy 3D modell LW5500 Szlovák webshopból vettem, alaplap cserés lett, 1 hét alatt kész volt. Vitték hozták, nem volt gond. Annyi, hogy nem az LG-ügyfélszolgálatot, hanem a webshopot kellett felhívnom, ők intézték. A Tv a mai napig hibátlanul üzemel anyósomnál."
Ez igen, akkor volt, most pedig már 2017/18-tól más a helyzet.
Az LG nem foglalkozik a szürkeimportos Tv-k javításával, hanem azonnal cserét ír ki rá,viszont a szürkeimportos ezt nem biztos, hogy tudja feléd teljesíteni, mehet a harc.
Haver így járt egy-két ilyen céggel, TV + Gamer monitor vásárlása után.
Persze az a legjobb ha nem kell egyáltalán hozzá nyúlni. Csak a Murphy ugye sose alszik sajnos. -
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96517 üzenetére
Szia.
Nem szabad az OLED-eket IPS vagy VA panelekkel összehasonlítani.
Egyértelműem az OLED technológia a csúcs.
Ha megteheted akkor vegyél OLED-et.
De sajnos OLED65B8/65E8-ast itthon már egyáltalán nem, vagy csak olyan boltból kapod meg aki nem hivatalos LG forgalmazó, ergo a garanciális feltételek nem biztosítottak olyan szinten mintha az MM, Edigital, Euronics, Telekom hivatalos forgalmazók esetében.Itt leírtam a miérteket, problémákat nem hivatalos kereskedőtől vásárlás esetén (#96525) gago1975
A 2019/20-as modellek a B9/C9/E9-esek amikek nagyon ajánlott a megvétele, viszont jelenleg még drágák.
OLED55B9 [link]
OLED55C9 [link]
OLED55E9 [link]
OLED65B9 [link]
OLED65C9 [link]
OLED65E9 [link]Én lehet, hogy megvárnám a Black Friday-t Nov 29-én és hátha akkor 15-30%-kal olcsobbak lesznek az OLED-ek.
A 70UM7450 VA paneles ami dinamikus kontrasztban jobb mint az IPS, IPS Nano Cell és társai, de az összes IPS-VA LCD-nek van egyfajta kompomisszum kötés.
IPS - IPS NanoCell-nél sötét-fekete szín megjelenítésnél a foltosodás, VA panelnél pedig a betekintési szög miatti elmosódás. -
Fuvaros
senior tag
válasz
huncutka1029 #88877 üzenetére
XE8505 a bevált gép most ár-kép alapján
pl 65" 480e volt
-
seniman
veterán
válasz
Mivel szinte csak az LG-nek van üzemképes OLED kijelzője,mindenkinek ők szállítanak.
-
olivera88
veterán
válasz
Japánok már múlté. LG , Samsung van a toppon tévéknél. -
tévelygő
aktív tag
válasz
huncutka1029 #85508 üzenetére
Írtam a kereskedő cégnek ahol vettem,ott hallani sem akarnak a garanciáról. Beregisztráltam a LG honlapjára a TV mellé, megpróbálom onnan indítani a garanciális eljárást.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #85486 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
huncutka1029 #85463 üzenetére
még csak próbálgattam de rengeteg beállítás van rajta igen! pl a hdr-t azt se tudom hol kell aktíválni ha egyálltalán lehet
-
kbyte1024
veterán
válasz
huncutka1029 #85459 üzenetére
persze majd hilnap szórakozom vele
beállítgatom a nekem megfelelőt.
-
kbyte1024
veterán
válasz
huncutka1029 #85456 üzenetére
Köszönöm
nézem nézem de nem találtam ehhez a típushoz még beállítási segítséget
a 4k videokat a youtubrol brutál szépen lejátsza akadások nélkül
-
nrbi001
senior tag
válasz
huncutka1029 #85437 üzenetére
SJ850-et tudok hozni kb 800 font meg 50 a szállítás, itthon ez sokkal több- médiába 429e-
-
válasz
huncutka1029 #85417 üzenetére
Nekem egy 9 éves TV nem indul most, de tartaléknak meg szeretném javíttatni, csak kondibaja lehet állítólag, szerencse hogy megvan a doboza, biztonságosabban szállítható.
-
senki66
senior tag
válasz
huncutka1029 #85412 üzenetére
Ez a próbálgatás a legtöbb helyen eléggé nehézkes, a közelünkbem Euronics van, de ott már ismer látásból az eladó, mert elég sokat beszélgettem vele egyik alkalommal, utána meg LG Magic Remote-ot kerestem nála, úgyhogy sejti, hogy nála már nem fogok tévét venni, ráadásul náluk nincs is Panasonic a kínálatban.
A legdurvább a dunakeszi Auchanban volt, rengeteg tévé van kint (a Pana EX600 nem volt, csak tavalyi talán dx600) de a legnagyobb része egy hosszú 3 szintes polcrendszeren. A felső sorban minden tévén M1 megy,
Középső sor minden tévén gyönyörű demok mennek, alsó sor már nem is tudom valami gány kép. Persze a demós tévéken a kép szebbnél szebb, az M1 olyan amilyen, az alsókon rossz. Kértem az eladót, hogy lehetne a felső sorban lévő Panára is valami demó képet tenni, vagy a középső sorban lévő egyik tévére az M1-et, hogy összehasonlítható legyen, hát azt nem lehet, mert ki van adva, hogy melyiken milyen "műsor" menjen, na ez alapján aztán választhatsz. -
jiatur01
csendes tag
válasz
huncutka1029 #85362 üzenetére
tisztelt huncutka1029!
Köszönöm a választ majd meglátom mit tudunk tenni. Még nem tudom, hogy lehet belépni a szerviz menübe. Szeretettel és áldással. "RJ" -
gsanyi2
újonc
válasz
huncutka1029 #85310 üzenetére
Köszi a választ, akkor marad a márkaszervíz.
-
válasz
huncutka1029 #85301 üzenetére
Ez van, ezt hívják fogyasztói társadalomnak és ez mindenre igaz nem csak a tévékre!
Mindentől függetlenül 1 percig sem bántam meg ezt a készüléket, és egy darabig még biztos, hogy maradni fog!
A következő szint nálam a Signature de arra még várok amíg lemegy a 77"-os 2milla alá😁 -
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #85159 üzenetére
Ráadásul pár cikk kiguglizása után már szakértők lesznek és osztják az észt.
-
válasz
huncutka1029 #85136 üzenetére
Én már csak a modit várom, nekem már sok(k) volt
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
huncutka1029 #85136 üzenetére
Szeretem az ilyen embereket .... tökéletesen megfelelnek "elrettentő példának" ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
huncutka1029 #85125 üzenetére
"szar lehúzós 4K " látom, ez jobban ragad mint a kosz
-
z123456z
őstag
válasz
huncutka1029 #85117 üzenetére
Most összekavartál rendesen. Ő 4k lcd-ről beszélt, hogy csalnak, nem oledről. Vagy rosszul értelmezem? Ha az LG fizet érte, akkor sem olvasom újra.
-
válasz
huncutka1029 #85074 üzenetére
Többek közt Ferrariba és Lambóba (na meg szinte az összes autóba) Delphi gyárt, több telephellyel is Mo-n, Kromberg szintén BMW Merci stb kábeleit, és még lehetne sorolni...ilyen ez a világ, olcsó munkaerőnél gyártatnak, a szállítással még így is jobban jönnek ki, mintha az ottani drága munkaerőt kéne fizetni.
-
hcs57
addikt
válasz
huncutka1029 #85072 üzenetére
Ez időben mikor volt? A Sony tv-mben magyar panel lenne? Innen szállították Japánba? Hűha...
-
hcs57
addikt
válasz
huncutka1029 #85069 üzenetére
Ezt a szitázás dolgot nem gondolod komolyan...
-
senki66
senior tag
válasz
huncutka1029 #84918 üzenetére
Sajnos ez a megoldás mégsem jöhet szóba, tegnap megjött a tévém és ma meg akartam próbálni ezt a módszert, de nincs füles kimenet.
-
xy2003
tag
válasz
huncutka1029 #84911 üzenetére
Van amelyik telefonnál,tabnál működik az MR-es tapicskolás,már ha egyre gondolunk.
Képernyő megosztás,képernyő tartalmának átküldése stb neveken fut amikor a tv-n nézzük a telo vagy tab képét? Nem tudom,hogy készülék vagy android (csak ilyennel próbáltam) függő, de van amelyiknél működik.szerk.
Közbe látom,hogy már lerendeztétek -
sapics
csendes tag
válasz
huncutka1029 #84920 üzenetére
2014-s LB szériás TV-vel stabilan megy a PC képernyő tükrözés WIDI használatával. Ilyenkor az MR távirányító, a PC egereként működik, akár acad rajzot is szerkeszthetnék vele. Fényképeket mutogatni, nagyon jó, persze 4k videót tükrözni az más tészta.
-
senki66
senior tag
válasz
huncutka1029 #84918 üzenetére
Igen az ál 5.1 valóban összehozható, de azért még sem ugyan az, de lehet kipróbálom, ha meglesz a tévém.
A pc-és lejátszásnál, azért hibáztatom a procit, mert memória sz 16 GB 2133-on dual channelben, a vga GTX 1050Ti a proci viszont egy AMD Athlon X4 750K, 3800 MHz.
Mármint melyik tévé csak FHD, amit rendeltem UJ6307, mert az tudtommal UHD? -
Julot
aktív tag
válasz
huncutka1029 #84912 üzenetére
Direkt USB csatlakozással tudom csak. Pont az a kérdés, hogy felismer-e a TV egy ilyen kétlemezes eszközt benne a két HDD.-vel? Meg ugye a merevlemez ház az külső tápos. Nem kavar ez be? A routerre nem tudom rádugni, ott nincs USB port a TV-n meg nincs hálózat. Így marad a TV USB.-je.
-
senki66
senior tag
válasz
Igen ettől tartottam. Tulajdonképpen az a problémám, hogy ha a tévé lejátszóját használom, akkor nem tudom az 5.1 hangot az analóg Genius HF 6000-es eszközömre küldeni max ha újabb beruházással veszek egy DAC eszközt amivel a digitális audiót át tudom alakítani analógra bár abban sem vagyok biztos, hogy a tévé optikai hangkimenetén kijön e az 5.1 ? vagy van valami egyszerűbb megoldás? - ha pedig a tévét csak displayként használom és a filmeket a számítógépen játszom le, akkor van bármilyen 5.1,DTS, stb hang, de nem tudom a távirányítóval vezérelni + a gépem nem túl acélos procija miatt nem biztos, hogy a 4K tartalmakat zökkenőmentesen le tudom játszani. MPC-HC-val próbáltam 4k filmeket, ha csak lejátszom ok, de ha bele akarok tekerni vagy egyéb funkciókat használni, akkor már nagyon dadog.
-
Tybee000
aktív tag
válasz
Én a mobilomat simán tudom vezérelni a magic remottal, és elvileg a PC-t is lehet ha az Intel Widi be van kapcsolva, de azt még nem próbáltam.
-
senki66
senior tag
válasz
huncutka1029 #84892 üzenetére
Mármint ezek a "gyermekbetegségek" a direct led-re vonatkoznak és ezért jobb az edge led-es? sajnos amit én rendeltem az direct-es.
-
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #84886 üzenetére
Ez úriási baromság, tapasztalat hiányában nem kéne nyilatkozni. Nálam stabil, nincs semmilyen gond, persze mindig valakitől ki lehet emelni egy apró részletet amivel aztán lehet példálozni, de messze a legjobban használható rendszer, ja és van LG-m, 2 is a Sony és a Panasonic mellett, tudom milyen hozzájuk képest.
Paraméterezhető nagyon is és a képminősége 99%-os RGB lefedettséggel bír.(#84887) Pumma
Örülnék ha itt sem és máshol sem kezdenétek megint a vitát.
Amúgy kapott választ. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #84886 üzenetére
Eleve a kérdése sem ide való volt, de nem akartam mondani neki hogy melyik márka, de józan ésszel az ottani kérdésére se várhat elfogulatlan válaszokat, mint ahogy nem is kapott[link].
-
treend
csendes tag
válasz
huncutka1029 #84827 üzenetére
Jah értem, bocsi ezt nem tudtam , én a héten vettem egy sj810-et azzal szerencsére minden megy tökéletesen
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #84828 üzenetére
"De egyébként ha a tv-n bejelentkezel a YT fiókodba, és a pc-n, majd a telefon oi, ugyanazzal az Accounttal, akkor tudod összepárosítani a tv-t a telóval"
Csak akkor kell összepárosítani, ha a telefon és a tévé nem ugyan azon a hálózaton van. Például mobilnetről is el akarja valaki érni.
Hálózaton belül automatikusan érzékeli a YT, hogy okostévé van a rendszerben és automatikusan párosítja a telóval. -
treend
csendes tag
válasz
huncutka1029 #84800 üzenetére
Pont ma telepitettem fel a Smartshare-t és viszi a 4k hdr-t mindenféle probléma nélkül.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
huncutka1029 #84799 üzenetére
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #84789 üzenetére
Pont ezt mondtam neki én is.
(#84790) Zodiacus
Miről akarod lejátszani? -
szemese
tag
válasz
huncutka1029 #84758 üzenetére
-
fecosrac
tag
válasz
huncutka1029 #84657 üzenetére
"Csak akkor kapcsolható, ha van rajta aktív forrás, és a CEC/ ARC be van kapcsolva"
CEC/ARC? Az meg mi lenne? Nem látok ilyet a menüben.
Egyébként a PS4 rá van dugva és be is van kapcsolva, mégsem aktív az HDMI UHD Deep Colour.
Új, HDMI 2.0-s kábelt használok. Nem vágom mi lehet a baj. -
senki66
senior tag
válasz
huncutka1029 #84633 üzenetére
Bár már nem nagyon találok árat, de ez a UF 8517 szerintem nem belépő típus (volt)
-
Tybee000
aktív tag
válasz
huncutka1029 #84579 üzenetére
1.4-el is át lehet vinni 4K tartalmat, de csak alacsony FPS számmal.
-
nOvOp
senior tag
válasz
huncutka1029 #84479 üzenetére
Rendben, köszi.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
huncutka1029 #84473 üzenetére
Kivettem ezt a gyors bekapcsolást, újraindítottam és most megy. Köszi
-
sapics
csendes tag
válasz
huncutka1029 #84469 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
laci503
tag
válasz
huncutka1029 #84340 üzenetére
Koszonom. Es akkor az lg oldala is hibas hogy nem irja a game mode-t? Csak mert ezen mulik h ez a tv lesz e vagy masik.
-
C. s.
addikt
válasz
huncutka1029 #84313 üzenetére
Köszi szépen, megnézem, mit találok.
-
BBali3
csendes tag
válasz
huncutka1029 #84322 üzenetére
köszi, igen megpróbálom akkor hogy viszek demot és akkor jobban kiderülhetnek a különbségek.
-
laci503
tag
válasz
huncutka1029 #84319 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt. En az lg oldalan azt olvastam nincs game mode a tvn azert bizonytalanodtam meg. Meg ugy vagyok is a valaszidovel kapcsolatban hogy ugye ami volt orion tvm oda irtak 5ms valaszidejw volt es ennel nem talalkoztam vele. Illetve kerdesem lenne meg hogy a tv hez hazimozit ra tudom kotni? Mert fulhallgato csatlakozo nincs rajta. Illetve telekom irja hogy extrak:
Csomagba tartozó kiegészítők: Clear Cover tok, képernyővédő, vezeték nélküli töltőállvány, microUSB Kábel (1.5m), mikroszálas törlőkendő ezek hozzajarnak a tvhez? Illetve ha igen ez a vezeteknelkuli toltoalvany mit takarna? -
Tybee000
aktív tag
válasz
huncutka1029 #84319 üzenetére
701-hez már jár MR
UPDATE: jogos, nem erről volt szó
-
Bowser
aktív tag
válasz
huncutka1029 #84200 üzenetére
Rendben kipróbálom ahogy hazaértem
Köszi!
Ha netalántán elindulna, futna olyan jól mint egy asztali pc-n? (Vajon?)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
huncutka1029 #84176 üzenetére
+1
én sem tartottam fontosnak amíg nem volt, most meg már néha a popcornt is mutogatva akarnám irányítani -
Tomix24
addikt
válasz
huncutka1029 #84157 üzenetére
Köszi srácok. Mindent próbáltam. Szervíz(Bolt) értejön... Alaplapcsere lesz szerintük.
-
Petike12345
csendes tag
válasz
huncutka1029 #84103 üzenetére
Köszi a választ
-
pn4hvq
senior tag
válasz
huncutka1029 #84103 üzenetére
Köszönöm a választ, a keresőt ismerem, de konkrét, ma is kapható, bevált típus iránt érdeklődtem
.
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #84081 üzenetére
..már kapcsolom is ki
(nem adja be, de a tv-t még nem kapcsoltam ki)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
huncutka1029 #84057 üzenetére
Ha te az fps különbségeket nem veszed észre, akkor már megbocsáss, de a látásoddal baj van. (Ezzel most kib*szott nagy darázsfészekbe nyúltál szerintem.)
-
boost
veterán
válasz
huncutka1029 #84057 üzenetére
azért mert neked nincs hozzá tartalmad, vagy téged nem érdekel, attól még másnak lehet, hogy fontos.
én már láttam rendes HDR10 kijelzőt (Samu KS7000) HDR tartalommal (PS4 Pro), és megnyugtatlak, hogy besza-behu. Jobban élvezed, mert látványosabb, mint a felbontás.
-
Aidan85
aktív tag
válasz
huncutka1029 #84051 üzenetére
és #84054 szgergely:
Köszi mindkettőtöknek a választ, nálunk most az ár a TV választó funckió, a magasabb kategória nem játszik (ráadásul a micro hifi is 15+ éves, nincs rajt BT), Sony nincs a kínálatban most a T-nél, ráadásul előfizetőként COOP-os kuponnal, 64.480. Ft-ért tudjuk elhozni a TV-t. Így nem olyan nagy plusz költség az átalakító. -
válasz
huncutka1029 #84049 üzenetére
ezt kerestem még, köszi!
-
válasz
huncutka1029 #84003 üzenetére
Ennyi, ott a pont😁
-
vitemerius
tag
válasz
huncutka1029 #83960 üzenetére
Ez a kendővel való nyomkodás mennyire "biztonságos"? Valóban finom nyomkodás esetén pl. nem okozhat pixelhibát?
-
Gömbike
senior tag
válasz
huncutka1029 #83960 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
huncutka1029 #83940 üzenetére
A Samung tévé néha csinálta az Invitel CA modul-lal, hogy tévénézés közben hitelesítette a kártyát ismét.
A Samsung Ügyfélszolgálat javasolta ezt, s úgy néz ki, hogy így megoldódott a probléma.
Korábban a Invitel fórumán írták, hogy a CA modul esetén egyes tévéknél lehet kompatibilitási probléma.
Az LG-nél nem volt ilyen gondom még, csak kíváncsi lettem volna, hogy itt van-e ez a módszer. -
MaxxDamage
félisten
válasz
huncutka1029 #83853 üzenetére
Nekem 1x full kijelzőt cseréltek (LG 42LE4500 -n), 1 hét folyamatos üzem alatt jött elő a hiba... szóval van esély a cserére (szervizfüggő) de mindenképp hivatalos LG szerviz legyen aki foglalkozik a készülékeddel.
Nekem LED világítás probléma volt (3 év komoly használat után, mely TV-re 5 év garancián volt) és elsőnek az LG elgondolkodott azon, hogy új TV-t adnak (más fajtát/újat)...és nem teljes kijelzőt cserélnek (ezt a szervizes mondta nekem, aki a TV-m hozta vissza mikor befejezték a javítást), szereznek be, de utóbbi történt nagy megelégedésemre és 2 hét múlva (miután tőlem elvitte a szerviz a TV-t) kaptam is vissza.Ezen H.Sz. (#83849) __Zs__ -nek is ment egyben!
MD
L -
balazs025
senior tag
válasz
huncutka1029 #83862 üzenetére
Értem! Nagyon köszönöm a választ!
Sajnos minőségileg se az igazi. Akkor megpróbálok keresni valami más csatlakozásút, vagy marad a tv hangszórója. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
huncutka1029 #83853 üzenetére
Ma már minden telefon rögzít videót, azért egy ilyen hibát biztos felvennék.
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #83841 üzenetére
Igen, ezt írtam én is, csak nem fogalmaztam ilyen egyértelműen.
Szerintem ott a DIGI EPG-jével is lehet valami gebasz. -
Tarlóbetyár
tag
válasz
huncutka1029 #83829 üzenetére
A center van alatta meg dvd lejátszó! Ennyi! Az áramtalanítás megvolt!
-
makoss
veterán
válasz
huncutka1029 #83752 üzenetére
Nállam azt mondták 25 megás net már jó a 4K-hoz, háát közel sem!
Van mikor az 1080p videóknál megáll tölteni! -
Gyno82
csendes újonc
válasz
huncutka1029 #83728 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Időközben tovább nézelődtem és találtam egy másik tévét aminek a talpkialakítása jobban tetszik.
Esetleg ha valakinek van valami tapasztalata vagy véleménye erről a tévéről azt nagyon megköszönném ha megerősítené a végső döntést
[link] -
Lackooo84
nagyúr
válasz
huncutka1029 #83724 üzenetére
Úgy értettem, hogy bármelyik tv-re rádughatod, és lejátszhatod.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
huncutka1029 #83720 üzenetére
Tehát, ha egy média boxra rögzítek, amit bármin le tudok játszani, akkor nincsenek szerzői jogok.
-
vitemerius
tag
válasz
huncutka1029 #83714 üzenetére
Valóban, HDD-vel működik, kösz a tippet. Arra egyébként van esély, hogy esetleg hálózati meghajtóra lehessen vele rögzíteni?
-
vitemerius
tag
válasz
huncutka1029 #83714 üzenetére
Én nem tudtam róla, köszönöm a felvilágosítást, most már én is tudom.
"Nem hiszem el, hogy aki meg tud venni egy x100 ezres tévét, az nem képes venni egy 20ezres HDD-t mellé."
Nem könnyű. Ha eladom tévét, akkor tudok venni egy vinyót. De akkor el kell adnom a vinyót, hogy tudjak venni tévét.
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #83584 üzenetére
Meglehet ,köszönöm!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
huncutka1029 #83586 üzenetére
Ez így OK, hogy a "Chrome motorját" használja a WebOS .... azt hittem valami "kimaradt" nálam .... de akkor mégsem ....
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #83584 üzenetére
Ezt én is így tudom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
huncutka1029 #83562 üzenetére
Az M4 és társai multiplexet hagyta ki, mert azoknál a SR 6000 nem 6900, szóval ezt a multiplexet kézzel kerestem, majd a progival gyerekjáték volt. Végül is így nem vészes megcsinálni, a baj csak az, hogy ez nem official progi, szóval a mazai userek szívnak ezzel rendesen. Köszi még egyszer a segítséget mindenkinek! Még egy utolsó kérdés, ez a TV megtalálja/beállítja magától az új csatornákat mint a Bravia ha frissül a csatornalista?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
huncutka1029 #83555 üzenetére
Próbáltam a nem autmatikust is, de akkor nekem kell beírogatni a frekvenciákat stb, mégis honnan a frászból tudnám azokat.
Valamint a hozzászólásom előtt elolvastam az egész összefoglalót, de valahogy semmi nem passzolt onnan az én bajomra. Ha jól emlékszem nem láttam import/export opciót sem a tv menüjében. Lehet, hogy frissítenem kellene? Hát de ilyen baromságot, most hogy jönnek az analóg csatornák ide? Nem értem ezt a kavarodást, a Sony Bravia tv-men ugyan ez az automatikus keresés szépen kitölti az összes programhelyet 1től 140ig, és utána én azt törlöm cserélem, amelyiket szeretném. Nem így, hogy 2esen van csatorna, 3-4 semmi, hopp 5-ösre megint betesz valamit... mi ez a baromság? Az összes LG tv ilyen már? Mert a régi LG LCD tv-m sem volt ilyen sz*r (már bocsánat), igaz az csak egy HD ready nem "okos" tv volt...
-
acura nsx
kezdő
válasz
huncutka1029 #83230 üzenetére
Oke holnap megtudom nezni, ja am mindenkinek mas beallitas jon be.
Van itthon egy muszerrel kalibralt monitor, annak nagyon jo a kepe, a wond fele ajanlas all hozza a legkozelebb.
A kepjavitokat en sose hasznaltam, egyeltalan van ertelme jo minosegu fhd filmeknel? -
makoss
veterán
válasz
huncutka1029 #83209 üzenetére
Képi megjelenítésnél számít melyikbe dugom bele a kábelt?
-
kisbe88
tag
válasz
huncutka1029 #83151 üzenetére
Gyári visszaállítást még nem csináltam, de akkor ez lesz a következő ha hazaértem.
Minden álltalad említett funkciót kilőttem állítgattam hátha változik a dolog illetve otthonira van állítva. -
válasz
huncutka1029 #83130 üzenetére
A routert megnézem, talán logokban lesz valami baki, de LEDE fut rajta, szóval nincs gyártói himi-humi meg frissítek amikor akarok... Teljesen rendben megy ráadásul a TV-ről elérem a NAS-on lévő filmeket, úgy mint eddig...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
huncutka1029 #80467 üzenetére
Megvan, a hangsávban volt olyan,h 1, 2, 3, 4 függőlegesen,aztán a 2-re nyomtam és máris magyar lett. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest