- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Zsmester89 #89380 üzenetére
Sehogy, veszel egy Androidos boxot amin futnak ezek az alkalmazások vagy csatlakoztatod a laptopot.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Zsmester89 #65390 üzenetére
Nem található új frissítés" Hol lehet a hiba? Leszedtem a gyárit, bemásoltam, dns ip-re átírva..
-
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #65388 üzenetére
Igen újabb,de kell a downgrade vissza az 1.3-as 25-re(04.45.25) majd onnan a 05.00.15 ,de ha beta kell akkor 05.00.20-ra !
Az összefoglalóban leírás ,illetve a linkek a downgrade-hez illetve itt a fótum keresővel is van még egy-két dolog hozzá amit érdemes elolvasni! innen akár! -
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #65341 üzenetére
Szerintem a webOS 1.4.-2507-05.00.15 is van olyan hibátlan mint a 04.45.25!
Sőt jobb, mert WebOs 1.4!
ha rtlmostot akarsz nézni,akkor rakd a 04.45.25-öt -
contaxg
veterán
válasz
Zsmester89 #65341 üzenetére
talán ez
Software_File_(Version_04.45.25).zip -
d900t
senior tag
válasz
Zsmester89 #61431 üzenetére
a madaras és a madár nélküli teszkót már többször hazavágták idő előtt kifogyott akciós termék miatt. Ha esetleg mostanság olyat látsz náluk, hogy az "akciós xxxx Ft-os cucc kifutott, helyette adjuk az xxxxxFt-os nagyobb tesóját ugyanennyiért", na az emiattt van.
Nem a fogyasztóvédelemmel kell fenyegetőzni, mert azok kispályások, csak virgácsot osztogatnak. Ellenben a GVH-tól mindegyik összerezzen.
-
szente
addikt
válasz
Zsmester89 #61415 üzenetére
Ha megnyomod a gombot, akkor nem kéri, hogy válaszd ki, milyen 3D?
-
rongylab
tag
válasz
Zsmester89 #61411 üzenetére
ahogy írták előttem, kell hozzá powerdvd 14-15 program, kell egy olyan videokártya ami hdmi-s. kell v1.4 hdmi kábel, + a videokártya driverjében beállítani, hogy hdmi csatlakozás és 1080P 1920x1080 60hz és igy automatán átkapcsol ha érzékeli a tv a jelet. wifin nem fog működni, még a sima lejátszás sem, nem hogy a 3D, ha esetleg így próbálkoznál.
-
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61411 üzenetére
Melyik pdvd verzióval? 15?
Van 1.4hdmi -s vga-d a pc-n? Arra az opcióra állítottad a mégtöbb 3d beállításnál a megjelenítő eszköz fülön a /hdmi1.4 kompatibilis 3D tv (1080p 24hz)
Ha nincs azért!
Nekem nem ment! -
törölt tag
válasz
Zsmester89 #61398 üzenetére
Így igaz, sokkal gyorsabb lett.
-
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61400 üzenetére
A sebességre írtam,a boot idő rövidebb lett,de a gyorsaságra nem innék mérget,illetve vannak olyan részek nálam ami késik ,és elég kellemetlen!
Pl: a magic 123
/input gombja simplink menü előhívása 1x megnyom előjön még 1x eltűnik! ez o.k!megnyomom,nem jön elő,mire megnyomom még-egyszer,de addigra előjön,de eltűnik mert már megnyomtam
meg lehet szokni,de eddig nem volt ilyen gondom,majd kiküszöbölik a fejlesztők a 03-as verzióban! -
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61398 üzenetére
Az biztos,de én a legfrissebb hivatalosra tettem fel! a 04.45.25.-re
Úgy azért más! -
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61390 üzenetére
Sokkal jobban tetszik nekem az új FW. ami még egy béta ,hivatalos még nincs,mert tesztelik a "mérnökök" és a mérnökök,ez a második kiadása.
Az alap 1.3 nekem sokkal gördülékenyebb volt,ezen van még mit csiszolni szerintem!
Lb731v-m van teljesen megvagyok elégedve,nem bántam meg,hogy nem vettem meg az uhd-t amelyikben nem volt 3D(UB820V)
-
yvsmad
őstag
válasz
Zsmester89 #61392 üzenetére
Link: [25.10.02-2502]
Hozz létre egy LG_DTV könyvtárat egy pendrive-on és abba másold be. -
yvsmad
őstag
válasz
Zsmester89 #61390 üzenetére
A szoftvertől nem lesz fakó a háttér, semmilyen beállításhoz nem nyúl hozzá a frissítés.
-
rwu
tag
válasz
Zsmester89 #50017 üzenetére
Emlékeim szerint LB650-től felfele jó.
(én 650-re raktam fel) -
Papi86
csendes tag
válasz
Zsmester89 #49452 üzenetére
Teljesen igazad van nekem 47lb730 van és tökéletesen működik, nagyon jó a upc hdmediacard is! Villám gyors a smart része is. Ps3-al nagyon nagy élmény játszani, nagyon alacsony az inputlaggja is! Szép a passzív 3d is. Szerintem megfizethető tv.Aki nyavajog az vegyen más márkát vagy vegyen fél milliós felső kategóriás tv-t. olvasson fórumon vagy olvasson teszteket mielőtt valamit megvesz! A beállításokról nem is merek beszélni, mert sokan arra se képesek, hogy youtubeon nézzenek egy tv beállítást.
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Zsmester89 #49622 üzenetére
Zsmester az én emberem
-
válasz
Zsmester89 #49510 üzenetére
Homogén színű háttérrel mozgás közben nézd, így nem lehet látni.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Sajnos nálam is nagyon koszos a kép 55LB730 És nem vagyok vele egyáltalán megelégedve.Az előtte lévő 55LM660 szebb volt.Ennek a javára csak az írható hogy gyors mozgásnál nem hullik szét a kép trumotion használata mellett.Kicsit bánom hogy ugyanezen az áron nem a 8-as szériát vettem.Vettem egy média lejátszót mellé a BD25 és BD50 lejátszására.Nem tudom de nagyon kaki a kép.van viszonyításom.És az x-box képe se olyan mint volt.Röhej és nem hiszem el hogy valaki tudja nézni a gyári kép beállításokat(sport...meg a többi) hihetetlen szar.Sajna nekem már lejárt a 14 nap biztos élnék vele.Mikor megrendeltem sokat dilemáztam és ezt ajánlották itt a fórumon és ha megjött nem volt időm vele foglalkozni.
Videókat néztem az edge és direkt ledről.Röhej hogy azt írták és mutatták videón hogy a direkt ledesnél fekete háttérnél a világos betü körül semmi fény.Gyönyörű fehér téglák vannak még a remote kurzorja körül is.
És még nagyobbat akartam venni.Gondolom azon milyen lehet a koszos kép világos jelenetnél. -
szaszalino
csendes tag
válasz
Barátom, a gyártó szakembere is elismeri "látja" a "hibát" kvázi, nem csak "jó szem kérdése" az LG-s csóka megmondta, nem tudják eltüntetni panelcserével a "port és maszatot" minden LB széria ezt tudja!
-
szaszalino
csendes tag
válasz
Zsmester89 #49448 üzenetére
Mind ilyen, nem csak az enyém, néhány üzletben már végigböngésztem a készülékeket. A vásárlás hevében ezek a dolgok nem tűnnek fel, majd csak otthon...
...most már tudom, mit kellett volna nézni.
(szopóka-nyalóka) -
válasz
Zsmester89 #49443 üzenetére
De akkor inkább ki se adjanak 42" alatti TV-t...
Nem gondoltam volna, hogy még a régi, nem LED háttérvilágítású, szintén 32-es Sharp Full HD TV-men is sokkal jobb lesz meccset nézni, mint ezen..döbbenet. -
válasz
Zsmester89 #49416 üzenetére
32LB650V.
Sajnos gyakorlatilag minden sporteseménynél könnyen észre lehet venni, mikor a kamera mozog. Ugye ilyenkor homogén a háttér, és mozgás közben rettentő idegesítőek a sötét foltok a háttérben. Eurosport 2-n most röplabda megy, itt is nagyon könnyen észre lehet venni a felhősödést. Megtennéd, hogy belenézel te is?
-
alisck
tag
válasz
Zsmester89 #48035 üzenetére
Jaja igazad van, a barátom is azt mondta, hogy inkább az olyan 50-60" felett érdekes az UDH és pont ahogy mondod még gagyik az olcsóbbak, csak parasztvakítás...
Meg én mindenképp LG-t fogok venni, bár elég sokan esküsznek a samsungra, de az nekem valahogy nem jön be.... Szerintem az LG-nek szebb és jobb képe van. A szolgáltatás meg nekem aztán tökmind1, ha netezni akarok meg ilyenek akkor arra ott a gép v laptop azt cső, mit nyomkodjam állandóan a tv távirányítót...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsmester89 #47077 üzenetére
Utolsó megjegyzésként, csak hogy a terelésedet ne higgye el senki: idáig amellett kardoskodtál, hogy a 3d effekt jobb a 3d bd iso-n, nem pedig a képminőség.
A bitrate más valóban, de van egy színt, ami felett már mindegy, de a 3d effekt mindenhol azonos, és idáig csak ez volt a nagy érvelésed.Szerintem te meg fel se állj.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsmester89 #47055 üzenetére
Latod, ez a baj, te vitazol, en meg tenyeket mondok.
Reszemrol itt fejeztem be ezt az ertelemtlen "csevegest".
Higyj amit akarsz, csak ide ne irj ilyen orbitalis nagy butasagokat. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsmester89 #47021 üzenetére
Igen, azzal látok át a baromságokon.
-
padi68
senior tag
válasz
Zsmester89 #47024 üzenetére
rendeltem tv-t, de a 731 nem jött meg és nem is tudják mikor jön meg...
viszont 730 van raktáron...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsmester89 #46989 üzenetére
Placebo.
-
direwolf
őstag
válasz
Zsmester89 #46961 üzenetére
Elnézést kérek, meg kell követnem magam. A Blu-Ray 3D tényleg jobb lehet, mint az mkv-ba kódolt 3D! Az a helyzet, hogy a BD3D 2 teljes képet kódol, míg az általában h.264-el kódolt 3D mkv-k 2db félképet tartalmaznak, vagy OU vagy SBS módon.
Tehát a szemed nem csalt -
direwolf
őstag
válasz
Zsmester89 #46943 üzenetére
Placebó....
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsmester89 #46943 üzenetére
Szerintem ott inkább lokális, esetleg szemészeti probléma lesz.
Az effekt ugyanaz. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsmester89 #46931 üzenetére
Köze nincs a 3d hatásoknak ahhoz, hogy ou vagy 3d bd iso a forrás, a kép ugyanaz, csak felbontás és méretbeli különbség van.
A 3d hatások azért hulladékok java részt, mert lassan már csak konvertált 3d filmet adnak ki. -
vj0c1
aktív tag
válasz
+1
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Szia!
Nem hiszem, hogy ajánlgatva lett a 650 a 67x ellnében, max ha annyi pénze van valakinek és pont, abban egyetértünk, hogy jobb a képe a 67x-nek szerintem is.
PS4 másolt filmhez hozzászólva: nem vagyok szakavatott, PS4-em sincs így nem tudom megerősíteni sem cáfolni, de pár perc keresgélés után most azt mondom, hogy lehetnek olyanok amik tényleg frankón futnak. Tudomásom szerint 2013 óta viszont egyre több Cinavia "vízjellel" ellátott BD film jött ki. Ebben az esetben ugye a hangsávban található meg a "vízjel" ami másolt lemez esetében lehet, hogy csak 15-20 perc után jelentkezik. Ekkor elnémul a hangsáv és ennyi. (BD licences eszközökről beszélünk).
Ismétlem nem vagyok kompetens a témában, de gyanús és logikus is lenne. Példának egy régi forrás:
http://blugeek.blog.hu/2013/01/09/technikai_rovat_cinavia_ujabb_remalom_a_horizonton
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Zsmester89 #46778 üzenetére
Igen csak cserébe a sarkok olyanok amilyenek. De ezt már átbeszéltük egyszer kétszer- Ez ilyen és az is marad
-
huncutka1029
addikt
válasz
Zsmester89 #46371 üzenetére
Megkövetlek,
tegnap este felfigyeltem a tv-men a felhősödésre, lőttem is egy képet róla.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Zsmester89 #46371 üzenetére
nem vitázni akarok, de nem a hd ready-n van a hangsúly, hanem azon, hogy direkt led vagy Edge led.
Hogy te nem ajánlod a 8xx szériát, hát lelked rajta.
hidd el nézem a tv-ket folyamatosan, eléggé képben vagyok.
Hetente több alkalommal útba ejtem haveromat az egyik nagy áruházban, és elbámészkodok a műszaki osztályon.
És azt kell mondjam, elkeserítő a képminőség az LM és főleg az LW sorozat után.
Főleg a gyors mozgások.
És bizony, amikor váltanak a lejátszók a demó anyagok között, ott vannak bemutató módban is a "szürkés" feketék, és maszatos hátterek.
Ezalól a samuk és a sony-k sem kivételek. -
huncutka1029
addikt
válasz
Zsmester89 #46347 üzenetére
mindenki arra panaszkodik, hogy foltos a direkt képe, főleg szürke, és fehér háttérnél, mintha koszos lenne.
szerintem semmivel sem mélyebb a fekete, illetve a szinek sem élénkebbek rajta.
Van otthon egy LW5500, LW5590. és egy direktes LN570R
Az igaz, hogy a direktnél nincs bevilágítás az éleknél, és bátrabban fel lehet húzni pont emiatt a háttérvilágítást.Én szeretek bíbelődni a beállításokkal, kicsit ez a fétisem talán
ezért én jól beállítottam és nincs felhősödésem, és bevílágításom sem.
Szubjektív véleményem, de szerintem a direkt led gyengébb minőséget sugall megjelenítésben. -
huncutka1029
addikt
válasz
Zsmester89 #46343 üzenetére
Éspedig?
felsorolnád őket?
Nekem van 2 edge ledes tv-m, de (2011es modellek) simán kenterber veri az idei direktreseket is megjelenítésben. -
hadogabi1
senior tag
válasz
Zsmester89 #46195 üzenetére
Sd adások közül csak pár db rossz. Igazából úgy jellemezném itt a upc nél nálunk 55ub850v -s tv-vel. Amiből elérhető nálunk upcnél a hd csatorna az sd -be nézhetetlen. A többi sd-vel nincs gondom. Pl sport1 sd -be nézhetetlen sport1 hd-be tökéletes. Comedy central sd-be nem hd-s mivel nincs belőle upc-nél de sd-be is bőven eléri a nézhető színvonalat nem olyan mint a többi. Sokkal szebb mint a m1,m2,rtl,tv2,sport1,sport2, és egyéb csatornák sd-i amiből van hd is már. De ezer ft nem nagy dolog havonta.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Zsmester89 #45957 üzenetére
Én abszolute nem értek egyet azzal, hogy mellé nyúlt az EDGE leddel.
Csak tudni kell beállítani, és ugyanolyan szép képet ad mint a direct.
Hidd el tudom miről beszélek, mindkettőből van itthon. -
sapics
csendes tag
válasz
Zsmester89 #45957 üzenetére
Nem egyedül nézem. Próbáltam röviden leírni a határokat, egy 4m-s kanapé bármelyik részén ülve nincs bevilágítás. Szerintem is szép képe van.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zsmester89 #45813 üzenetére
Az LB730 direkt ledes és úgy látom leírás szerint a hangban különbözik csak.Vagy másban is?
Jobb választás lenne? -
hadogabi1
senior tag
válasz
Zsmester89 #45731 üzenetére
Egyébként szerintetek karácsonykor várható valami nagyobb árzuhanás? Pl ha a mostani 55 ub850V-t nézzük. Most max 400 ért lehet már venni 370 és 400 között. UB820V-320 ért. Lesz érdemi árzuhanás karácsonyig szerintetek vagy nyugodtan vegyek ilyet. Asszony ígyis hülyét fog kapni ha megtudja mennyibe kerül 1 tv. 600 ezres tv válóok lenne kb
-
bprubin
tag
válasz
Zsmester89 #45720 üzenetére
Épp ez az, hogy senkit se vezetek meg,azt maximum Te a négy hónappal ezelőtti tesztekkel.
Ezért is írtam, hogy mindenki nézze meg saját maga és hasonlítsa össze a készülékeket, ne tesztekre meg fórumokra hivatkozzon...
Pl: anno az S4-et össze vissza ajnározták, megvettem azt egy kalap szar az egész telefon.
Utána mondok véleményt, ha a kezembe fogtam és láttam
Ennyi
-
bprubin
tag
válasz
Zsmester89 #45713 üzenetére
Vicceseket írsz nem saját tapasztalat alapján és a 49"-ról linkelsz régi bejegyzéseket:
Itt egy friss
-
hadogabi1
senior tag
válasz
A vásárlás karácsonykor lesz mindenképpen.
December 19.ig dolgozok és utána indulok a boltokba csak gondoltam előre nézelődöm hogy mik a választási opciók. Igen lesz hdmi2-es vga-m amivel meg tudom majd hajtani. Ez a LG 55UB850V -nagyon tetszik. Uhd hdmi2 és 3 d is. Egyedül a konkurencia ambilight-ja nincs de az most nem annyira fontos az úgyis csak p...s tv-kbe van. Oled-lg-k mennyivel fognak többe kerülni várhatóan? Ha megjelennek azoknál már normalizálják az laggot? Az hogy 49 vagy 55 nekem nem mind1 a méret miatt nem a panel miatt kérdeztem.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Nem tudom már szerkeszteni, de nem jött át az input lag kép:
-
WaterWawe
őstag
válasz
Zsmester89 #45582 üzenetére
Ha forgatni kell a fejed az már azért nem olyan jó.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Zsmester89 #45318 üzenetére
Mármint gyárit...
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Zsmester89 #45227 üzenetére
Ez nem igaz, még a Tv-re, a HDMI-knél is felvan tüntetve, hogy HDMI 2.0-as, ez így is jött ki, és mind a 4db HDMI 2.0as verziójú. Én láttam ez már otthoni körülmények közt sötétbe, és egyáltalán nem ilyen, ez több mint baromira túlzó kép. (49UB850V)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
ami elég sovány mert az újabb filmeket már 48p-vel adják ki
Aha, a Hobbitokat meg a VGHS-t leszámítva mondjad már azt a sok újabb filmet, amit úgy adnak ki.
-
direwolf
őstag
válasz
Mivel méred az input lagot?Ja bocs, látom nem te mérted."az újabb filmeket már 48p-vel adják ki"
Ezt honnan veszed? A HFR (Hifgh Frame Rate) elég vegyes fogadtatást kapott a Hobbittal, és nem is nagyon erőlteti semelyik stúdió. Itt egy elég rövid lista.Utolsó két linkelt kép mit akar reprezentálni?
-
bprubin
tag
válasz
Rengeteg fórumba írták ezt a hibát a 49" kivitelben, de azt is hogy a firmware frissítéssel megoldódtak a gondok...(szept. 27, okt. 7.)
-
bozsozso
őstag
válasz
Zsmester89 #45141 üzenetére
Köszönöm, valami ilyesmire gondoltam.
-
Shingen
addikt
válasz
Zsmester89 #45034 üzenetére
És a HDMI portok
Ahhoz is mind hosszabbítót -
Zirowe
nagyúr
válasz
Az lenne a legoptimálisabb, ha a csatlakozók lefele néznének és nem oldalra, vagy hátra, mint régen.
-
pit stop
addikt
válasz
De változó melyik csatlakozóra van szükségem (kedves Telekom variál) - de majd beállnak dolgok, és nem tervezem sűrűn mozgatni. A tippért köszönet.
Nem kellene teljesen a szélére rakni - ebből a szemszögből nézve igazad van, de a kettő közötti megoldást mégis jobban tartanám, de lehet egyedi a nézőpontom -
sznoopy1977
tag
válasz
Zsmester89 #44969 üzenetére
szia
Hát MM-ban nézegettem őket, 671-est néztem ki először, főleg az ára miatt, de nagyon nem tetszik a képe, az előd LA-hoz képest is rossz a feketéje
A 870-es az LG szerint "Háttérvilágítás: Direct LED" és a képe is sokkal szebb mint a 671-é, pont egymás mellett voltak és látszott némi különbség. Aztán invitáltak át a 4K-s készülékhez, azon persze demo ment, mást sem lehetett látni rajta, azt ugye eltalálták, de HD-s film nem tetszett jobban mint a "sima" Tv-ken
Nagy igényeim nincsenek, de a fekete lehetne fekete
-
Shingen
addikt
válasz
Zsmester89 #44969 üzenetére
Azért nem minden Edge led felhős.
Abból is ki lehet fogni jót is, tény hogy nagyobb az esély rá mint a direct lednél.Csak akkor a kedves Lg miért a felső kategóriájába egde ledet tesz.
2013 modelleknél is a felső kategóriákba az volt. pl LA740S -
huncutka1029
addikt
válasz
Zsmester89 #44789 üzenetére
nem szeretnélek kiábrándítani, de ez még csak erős közép kategória.
-
bag53
tag
válasz
Zsmester89 #44671 üzenetére
Sokkal bővebbet nem tudok én sem, ezek az infók egy LG-s embertől vannak. Egy cserém volt 47LB731v-re akkor kérdeztem mi a különbség a 47LB700v és e között a 40k-n kívül. A 700as egy felturbózott 671, de a 73x az magasabb kategória.
-
Nagylajos_1
tag
válasz
Zsmester89 #44613 üzenetére
Rákerestem kiváncsiságból erre a 4k oledre... egyből az lg-t dobta ki :
65" Class (64.5" Diagonal) UHD 4K Smart 3D Curved OLED TV w/ webOS™
65EC9700Curved 4K OLED
Infinite Contrast
4 Color Pixel Technology
4K Resolution$11999.99
Suggested PriceMondjuk én nem szeretnék ívelt tv-t, nekem csak az egyenes jöhet szóba a szoba elrendezése miatt...
Nem mindenki tudná pont szemből nézni.
Remélem nem csak ívelt tv-k lesznek ebből az oled ből -
Nagylajos_1
tag
válasz
Zsmester89 #44613 üzenetére
Hát lényegében erre voltam kiváncsi.. és akkor sajnos jól sejtettem, hogy ez még kezdetleges.
Köszönöm
-
jaklimakli
csendes tag
válasz
Zsmester89 #44569 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a gyors válaszod! Ahogyan értelmeztem a leveled, ha szűkösebbek az anyagi kereteim a 671 is számomra zseniális lesz. Sima TV adást (mindig TV) biztosan próbáltál rajta. Mennyire élvezhető úgy a képe. Mivel nekem nem lesz mellette másik készülékem, így ez is fontos szempont számomra.
u.i.: még valami, hányadik hozzászólás óta van meg a tv-d, mert akkor onnan megpróbálom átnézni, hogy másoknál milyen kérdések merülhettek fel, esetleg van-e lehetőség pl kilistázni csak a te hozzászólásaidat?
Más! Szerinted meddig eshet ezen kategóriák ára (esetleg ünnepek előtt?)? Van-e értelme várni még, vagy essek rajta túl és élvezzem?
Köszönettel: J
-
jaklimakli
csendes tag
válasz
Zsmester89 #44558 üzenetére
Üdv!
Az eddigi infók alapján a 671 és a 730 között nincs lényegi különbség. Te miért mégis a 730 mellett döntöttél. Mi az a plusz ami megért 40e Ft-ot? A 671 és a 730 képminősége között látni különbséget (biztosan sokat nézegetted vásárlás előtt a TV-ket)? Van-e olyan hibája ami zavar téged?
-
válasz
Zsmester89 #44530 üzenetére
utána sasolok
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Zsmester89 #44366 üzenetére
Filmezésre venné haver. Ott talán az input lag nem jönne ki, de a felhősödés igen.
-
Lefty
addikt
válasz
Zsmester89 #44345 üzenetére
Nekem igy jott le, aruhazakban neztem tv-t, ott meg ezt nem tudom megallapitani. Plusz a direkt lednel meg ott van a sarkok sotetsege is.
-
Dave567
addikt
válasz
Zsmester89 #44112 üzenetére
Ez csak a szerencsén múlt, hogy Te nem fogtál ki olyat, de más gondolom szidhatja, aki esetleg megvette, és bűn rossz a képe?
De egyetértek abban, menjen el nézze meg, csak ugye haza viszi és azt mondja, hát ez a boltban nem ilyen volt, rengeteg ilyen eset van.
Amúgy én nem várok semmit, főleg nem az LG-től/Samsung-tól, láttam eleget. -
seger
addikt
válasz
Zsmester89 #44240 üzenetére
Legközelebb kipróbálom. Köszi
-
ozzy711
őstag
válasz
Zsmester89 #44069 üzenetére
Valahogy nem győztél meg!
-
Biga123
addikt
válasz
Zsmester89 #44059 üzenetére
Pana - Philips -ben nem LG panelek vannak ?
-
brendonka23
tag
válasz
Zsmester89 #44046 üzenetére
a full hd filmeknél jó,amúgy a sima tv adásoknál szükrke a fekete máshol nem annyira
-
laszlo168
senior tag
válasz
Zsmester89 #44042 üzenetére
Nekem az LA 660 ugyan ilyen, a plazmám nem tud ilyet, az csak olyan szürkés...
-
brendonka23
tag
válasz
Zsmester89 #44037 üzenetére
akkor nem éri meg a pénzét a 650v?
-
törölt tag
válasz
Zsmester89 #44025 üzenetére
Nem veszed észre hogy csak provokálnak? ozzy711 fórumtársról tudjuk hogy plazmás, és mióta mellényúlt azóta itt offol és szidja a tévéket. Hogy mi a célja nem tudom. Pedig a plazma topicban tárt karokkal várják.
brendonka23 Az alap, hogy aki tudja az élőben is nézze meg a tévéket, de akkor jönnek a tanácsok, hogy neontengerben nem érdemes, meg ott üzleti módban mennek a tévék, vagy teljesen elállítgatva. Tescóban pl. egy eladó se foglalkozik velük, agyonhasznált, kukába való scart csatlakozókat használnak.
Én történetesen úgy vettem tévét, hogy szétnéztem egy üzletben egy szórólap hatására. Egy tavalyi modell tetszett meg belőle, az üzletben sem volt kifogásom ellene, csak az hogy sokkal többért adnák, mint a webshopokban. 3-4 hét fórumozás után egy másik és nagyobb tévét vettem meg online, és jól jártam vele. Az LB671V-t, és nem felhősödik, még bevilágítási hibák sincsenek. Szép képe van, a böngésző az elejétól kezdve jól működik, 3D-ben is jó stb. Hihetetlenül kevés áramot eszik, és a hangja is szépen szól.
direwolf Vannak akik az egyszínű homogén háttérképeket nézegetik, míg a többiek tévéznek, meg filmeket néznek.Másik márkáknál, pl.Sonyról is írták, hogy ilyen üres háttérnél felhős, de műsorok alatt nem.
-
direwolf
őstag
válasz
Zsmester89 #44025 üzenetére
Bevilágítás tényleg nincs, de felhősödés igen. Világos homogén képernyőn szépen kirajzolódnak a ledek holdudvarai. Nem vészes, de egyértelműen látható. Hihetetlen, hogy képtelenek egy normális diffúzort belepakolni
-
törölt tag
válasz
Zsmester89 #44002 üzenetére
A HDMI bemenet PC-re átnevezése, és a játék képmód kiválasztása biztos használhatóvá teszi játékra. Ezeket a trükköket sajnos egyes tesztoldalak nem ismerik.
-
tome.jr
addikt
válasz
Zsmester89 #43999 üzenetére
Játékra kellene 40 col körüli 4k kijelző. Az uhd monitorok vagy kicsik vagy brutálisan drágák. Filmezésre amúgy van egy 65-ös LG tv-m.
-
direwolf
őstag
válasz
Zsmester89 #43986 üzenetére
A plazma az amit a gonosz rovarok köpködnek a Csillagközi invázióban
-
válasz
Zsmester89 #43986 üzenetére
Nem keverjük én csak azt akartam szemléltetni, hogy lehet edge leddel is jó feketét csinálni nem feltétlen kell a direct led.
Kár hogy direct ledes modellel nem teszteltek.
Ami képet beszúrtál 9 pontot kapott ellenben az IPS Edge Led 7-et.
Tükröződésre: [link] Nézd végig a tesztet ott van a tükröződés szintén 9 pontos az ips jobban tükröződik.
Na de hagyjuk is inkább nincs értelme vitázni ezen engem zavart a sötét sarok ezért nem fogok olyat venni pont.
-
válasz
Zsmester89 #43983 üzenetére
PC nem lesz rá kötve tehát egér nem lesz.
Na meg ez miatt a sarkos dolog miatt eldőlt, hogy Sony lesz ott meg más a panel is.
Pl:
Szerintem igencsak látható a kül és mind2 edge led csak ugye az LG IPS a Sony meg VA panel.
Engem a VA panel meggyőzött.
Ha a sarkai nem lennének ilyenek, akkor lg mellett döntöttem volna.
-
direwolf
őstag
válasz
Zsmester89 #43983 üzenetére
Erre jó a plazma
-
válasz
Zsmester89 #43981 üzenetére
Persze ez tiszta sor tökéletes nincs, de engem ez zavart sajna azonnal ki is szúrtam hogy mi a fene ez a sarkokba mivel nekem a régi ccfl-es lcdmen nincs ilyen.
Nyilván pár óra használat után már hozzászokik az ember, de én inkább maradok az edge lednél.
-
válasz
Zsmester89 #43977 üzenetére
Csodás, azért ez így eléggé gáz szvsz.
(#43978) Shingen Nálam ezzel az LG kihúzta magát a listáról nekem ne legyenek a sarkok ilyenek biztos hozzá szokik az ember, de én nem akarok hozzá szokni.
(#43979) Pumma Azt hittem ez az.
-
Trueo666
újonc
válasz
Zsmester89 #43953 üzenetére
Köszi!
-
szemhal
csendes tag
válasz
Zsmester89 #43904 üzenetére
Hmm, elkezdtem visszanézni a hsz-ket és igy "elsőkézből" informálódva azért eléggé meggyőző..(star trek és blank screen...woa)..mint az előbb irtam, nekem abszolút nem gond a "glossy" jelenség, sőt azt keresem
A samu félmatt panelje valami borzalom volt (saját vélemény)..amúgy van valami érdemleges, szemmel észrevehető különbség a 670 és 730 között? dizájnon kivül
-
ozzy711
őstag
válasz
Zsmester89 #43783 üzenetére
Köszi, ( a frissítés megvolt ) tehát nem a készülék, hanem a széria hibája. Akkor jól döntöttem egy hasonló árú plazma mellett, ( netes vásárlás miatt vissza tudtam vinni ) mert azon semmi ilyet nem tapasztaltam és a képminőségen sem kellett meditálnom, hogy melyik a jobb.
Szóval én nem ajánlom ezt a szériát ( ha a többi is ilyen elven működik akkor azokat sem ) senkinek, ha valaki ilyenen gondolkodik, mindenképpen vigyen saját filmet amin megnézni ( akár egy felvett foci meccset ) vagy neten vegye, így ha nem tetszik csak a visszaszállítás költségét bukja 14 napig ).
Nem beszéltem még a zavaró oldal bevilágításról ( tudom az ips sajátossága, de az sovány vigasz ), ami pl. egy koncertfilmnél a sötét részeknél rettenetesen zavaró.
Mindez annak fényében érdekes, hogy több mint negyed millába került, és gyakorlatilag a 4500-as szintjén van a képméretet leszámítva! -
szabieable
aktív tag
válasz
Zsmester89 #43771 üzenetére
Ár/képátló
nem szándékozom/tam flamewart indítani
-
Lefty
addikt
válasz
Zsmester89 #43562 üzenetére
Köszi szépen.
-
marczi77
csendes tag
válasz
Zsmester89 #43495 üzenetére
Köszönöm a gyors visszajelzést. Elég jónak tűnik, csak úgy 20-30k-val drágább is. Én 130k fölé nem nagyon szeretnék menni.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Zsmester89 #43465 üzenetére
Egy öt éves Samsungot cseréltem most erre az LG-re és valóban ütős és látványos a fejlődés.
Persze az is számít, hogy kinek mire van pénze. Hitelből nem veszek ilyesmit, inkább spórolok és mérlegre teszem, hogy valóban mire van szükségem, mit tudjon de ne legyen valami "no name" sem.
Persze a "no name" kategóriában is ki lehet fogni jókat ha tudja az ember, hogy az adott cuccba mit kukáztak össze a neves gyártók előző szériáiból. -
sweetsour
tag
válasz
Zsmester89 #43425 üzenetére
Szerintem ez nem így van. Egyszerűen azért nincs szuper médialejátszó szoftver a TV-kben, mert siettetik a kiadási folyamatot, és a fejlesztőknek nincs ideje megcsinálni. Ha maradnának egy oprendszernél pár évig és folyamatosan feljlesztgetnék, akkor nyilván kiforranának.
Látszik, hogy mi történik, ha valaki egyszercsak lenyom mindenkit szoftveresen, és sikerül meggyőznie a gyártókat is a használatára. Ezért lett a Windows és az Android is piacvezető. Talán egyszer a Smart TV-k világában is ez fog történni.
A TV gyártók legfőképp egymással versenyeznek. Ha egyszer csak nyilvánvalóvá válna, hogy az egyik gyártó médialejtászója sokkal jobb, mint a többi, az nagy versenyelőnyt jelentene. Nekem speciel az volt az egyik fő ok az LG vásárlására, mert egy PH-s tesztben meg itt is azt olvastam, hogy mindent szuperül lejátszik. Aztán utólag derültek ki a turpisságok a feliratlejátszással... Persze azért nem szörnyű a helyzet. A feliratlejátszást igen egyszerű lenne helyrepofozni, remélem meg fogják csinálni egy frissítésben.
-
Danika256
aktív tag
válasz
Zsmester89 #43425 üzenetére
Igen igazatok van..
Ha beleraknák mindenből a legjobbat, akkor nem lehetne minden évben új szériát kiadni, nem lenne miért. A kijelző panelek úgy sem fejlődnek szinte semmit, csak technológia váltásoknál, Hw-t meg elég lenne akkor 3-4 évente frissíteni. Ebből a gyártó nem él meg. Meg persze akkor nem is lehetne ezeket a TV-ket megkapni ennyiért. Így minden évben beleraknak egy szinttel jobb HW-t ami még éppen használható, aztán kiadnak egy új szériát..
Akinek meg több kell, vegyen céleszközt.. ez is csak a pénzről szól.. -
MR!!
aktív tag
válasz
Zsmester89 #43422 üzenetére
Nem értek teljesen egyet azzal az állítással, hogy "Csupán marketing"
Egy ilyen mai okos tv születése kb úgy zajlik, hogy a mérnök úr Szöulban megtervezi , megálmodja a tv-t. A fő komponenseket (SoC-Main IC,NYÁK,Display) a gyártó készíti el . De a többi részét (Chip Tuner,Audio Amp, DDR Memoriák, stb...) más gyártóktól szerzi be (Dél Amerika, Európa, Japán).
A lényeg, hogy egyetlen processzorhoz kapcsolódik minden egység:
kép: bemenetek kezelése HDMI,RF,SCART,USB, meghajtás -T-CON- ->Display, 2D->3D
hang: bemenet , vezérlés, audio kódolás - DTS stb
Remote Con, BT, Wifi, LANvezérli egyszerre. Ez van összeintegrálva 1 prociba !
Ez kb olyan, mintha a számítógéped processzora csinálna mindent és nem lenne pl déli híd, vagy külön lan rész.
És a más gyártóktól beszerzett részeket kell összehangolni úgy, hogy minden simán működjön mindennel.
Ezért van az , hogy a mai tv-k 2-3 panelból állnak. (általában 1 táp panel és 1 main board). Ezért olyan borsos egy-egy panelnak az ára, ha elromlik (pl nincs hang, nincs 1ik bemeneten kép stb) javítani nem lehet ( több rétegű panelok) és csak csere .... display-ről nem beszélve, drágább mint maga a tv készülék...
Ezzel ösztönözve arra a fogyasztókat, hogy újat vegyen. Hiszen ha inkább megjavíttatod nem veszel újat -> nem megy a gyártás annyira és ez a gyártóknak nem kedvez...
Szóval ha csak a média lejátszásra törekednének, nyugodj meg simán tudnának olyat csinálni, ami a te készüléked is simán lenyomná. Csak nem lenne költséghatékony.
Nekem semmi panaszom nincs az én LA620S-emre. Simán viszi a filmeket, nyilván nem úgy mint a sz.gépem amiben külön VGA van több RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest