Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flickering
aktív tag
válasz
Warter #46234 üzenetére
Igen, igazatok van, nekem is megírták, és még ezt tették hozzá: Egy területen jelnthet csak kellemetlenséget: amennyiben a szerviz csereutalványt állítana ki Önnek, úgy azt a bolt nem fogadja el, hiszen amennyiben külföldről vásároltak, úgy nem tudják beváltani!
Ha webshopból veszi a zember, ez az egy probléma merülhet fel. Én a ledtvplaza és az aqua-ról érdeklődtem.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
Warter #46234 üzenetére
Lehet, hogy az én infóm elavult, de 2011-ben is megvívtuk a magunk harcát ezen a téren, mert akkor is a szlovákiából szürkén importált darabok 10-15%-kal olcsóbbak voltak, de nem járt hozzá az LG Magyarország által teljesített garancia mondván, hogy így ők nem kapják meg a részüket az eladott készülék árából, így nem vállalják rá a garanciát.
Azóta ez változhatott, ha így van, akkor elnézést megtévesztő információért.
Hétfőn azért még utánakérdezek az LG-nél.
*H* kollága válaszából kiderül, hogy nagyon friss ez a hozzáállás az LG részéről, de így sokkal jobb lesz.
végre EU konform. -
dugomc
tag
válasz
Warter #43957 üzenetére
Akkor meg itt van nem egy helyen aki leírta akinek nem egyértelmű. Nem véletlen lett szép kerek a mondandóm. Általában ha valaki baromságot ír akkor reagálnak rá mint most is. De ha már nem hiszek 1 embernek akkor használom azt a fenti rublikát ami elméletileg a keresést szolgálja.
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-47LA620S-smart-3d-tv
Nem látok sehol olyat hogy lenne rá magic remote előkészítés. Se a fő tulajdonságoknál se a kiegészítőknél.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Warter #42153 üzenetére
Még egy oldallal ezelőtt címkézted nekem, hogy hogy bírom elviselni a széles vásznú filmeknél a fekete csíkoknál a felhősödést. Sehogy, de nem is kell, mivel az lb még több részre van felosztva, direkt ledes, ezért azok a sávok pont ki vannak kapcsolva ---->tökéletes fekete, mivel ki van kapcsolva ott teljesen az adott részleg
A te edge ledesed és volt tv-m is felhős volt ott, az újak nem.
------Az La szériához képest szebb képe van az Lb-nek, én többször elmentem megnézni MM-be, edigitalba őket, azonos anyaggal (amit az oleden nyomnak) és sokkal erősebb a fénye, élesebbek a színei, a feketéi is sötétebbek. webOS jobb, stb..
-
törölt tag
válasz
Warter #42146 üzenetére
Filmnézés közben két total fekete sáv látszik.
Lehet hogy látsz egy minimális felhősödést egy homogén egyszínű háttérképen, de én az ilyen háttér helyett inkább filmeket nézek meg HD tv adást. Azokat a képeket meg nézegesse más órákon keresztül.
Neked milyen LG-d volt?
-
Danika256
aktív tag
válasz
Warter #42142 üzenetére
A samu sem jobb egy fokkal sem, de már írtam erről is. Tök mindegy melyik márka, az a baj, hogy a megvilágítási technikák egy kalap szrt sem érnek. Nem jók. Egyedül az Oledben lehet reménykedni, meg persze vannak jobban sikerült kijelzők, de nehéz beletalálni és tényleg sokat számítanak a beállítások is. Átlagos, "megfizethető" áron ez van sajna..
-
Danika256
aktív tag
válasz
Warter #42139 üzenetére
47-esem van. Igen ez már határeset, ugyanilyenből nagyobb már nem kéne. De ezt még be lehet állítani, hogy jó legyen és ne legyenek nagyon feltűnőek és zavaróak a dolgok.. Mit lehet tenni... Várni kell majd a jobbra vagy kicsengetni majd egy millát már annak aki megteheti
-
huncutka1029
addikt
válasz
Warter #42012 üzenetére
Az nem biztos,
jellemzően a webshopok is új termékeket árulnak, csak nem hivastalos magyar forgalmazótól szerzik be.
"szürke import"
azaz Pl szlovákiában veszik meg, ott megfizetik az ÁFA-t, majd kihozzák az országból, és visszaigénylik.
Itthon már"használtcikk-ként " léptei be, így nem fizet utána adót, ezért tudja olcsóbban értékesíteni.
sok helyen fel is tüntetik, hogy az ár szlovák adót tartalmaz. -
-
törölt tag
válasz
Warter #39770 üzenetére
Dirty screen effect a jelenség neve, nagyjából kézen fogva jár az LCD banding-gel. Olvass utána ... Gondolom kihozta a foci VB homogén háttere és a lassú kameramozgás. Sajnos akkora méretben, mint a tiéd, természetes jelenség, csak nagyon elvetemült mértékben cserélik ki, ha lejárt a 3 napos leehetőség. Másik megoldás panelcsere, de nincs garancia, hogy ne legyen rosszabb.
Egyébként bevált a tévé? BD alatt tuti nagyon ritkán találkozol vele.
-
Piftuka
veterán
válasz
Warter #39569 üzenetére
"Mondjuk én telefonon intéztem. Lehet, hogy egyéni elbírálással mennek ezek a dolgok."
A fentiek alapján szinte majdnem 100%-ban biztos vagyok benne. Hozzáteszem... helyesnek tartom ezt a hozzáállást.
Sok-sok-sok éven keresztül mindig az új előfizetőknek kedveztek gyakorlatilag mindennel. Az utóbbi 1-2 évben mozdult el abba az irányba a UPC, hogy valamivel a hűséget is jutalmazza.Hozzáteszem... ~25 év megszakítás nélküli hűség esetén a magam részéről ezt tartom a legkevesebbnek, hogy ilyen "gesztusokat" tesznek, mint például az ingyenes eszközcsere.
Ami pedig a "statisztikát" illeti... én mindig személyesen intézem, és intéztem az ügyeimet náluk. A két említett médiakártyát ott helyben átadták, a médiabox-ot pedig 8 napon belül kellett leadnom.
-
Shingen
addikt
válasz
Warter #38887 üzenetére
Hát az ami gyárilag van össze rakva,és adott hdd ami benne van.
Nem pedig te szereled össze.
Mert ha veszel egy 3.5" pc hdd, ahhoz venned kell egy házat is hozzá.
Te tudod kiválasztani milyen hdd kell milyen legyen a fordulatszáma, mekkora legyen a puffer memoria, sata 3 legyen, stb. és ehhez választasz egy házat amibe stimmel.
És így lesz egy külső hdd.
Gyári meg az amit összeraknak, és ott adott egy adattárolás (hány TB), adott egy fordulat, és adott egy puffer memória. Ott ez van benne és eldöntöd hogy így megfelel-e, de gyári az olcsóbb mintha összeraknád! -
gyeniko
őstag
válasz
Warter #38890 üzenetére
Szerintem értelmesen elfér itt, ugyanúgy, ahogy a soundbarokkal és külső hangszórókkal kapcsolatos hozzászólások. A TV-k smart funkciói/DLNA lehetőségei miatt érthető az a logika, hogy a TV a routereknél kezdődik és az erősítőig/soundbarig/hangszórókig tart.
Én nem vagyok elég bátor, ezért off-ba teszem! -
farkas-j
őstag
válasz
Warter #38890 üzenetére
Igazad van, off-ba kellett volna tennem!
Csak azért írtam ide, mert többen panaszkodnak, hogy szakadozik WiFi-n keresztül a DLNA-s filmlejátszás. Sokan egyből a routerüket gyanúsítják, és a cserén törik a fejüket. Ha végigcsinálják az általam leírt felmérést, beállítást, kiderülhet hogy esetleg egy apró módosítással a routerben, megúszhatnak néhány ezer forintos kiadást.
(Csak megjegyzem, hogy azért bőven elfér a topikban az oldalakon keresztüli 50Hz-es viták árnyékában. Talán még tudtam is segíteni valakinek)
De még egyszer elnézést az off-ért! -
-
samspade
csendes tag
válasz
Warter #37847 üzenetére
Tény, hogy a kábel megbízhatóbb a wifinél, de optimális esetben (nincs vastag fal, vagy emelet, vagy egyéb zavaró körülmény) és egy megfelelő eszközzel nem jellemző, hogy gond lenne. Én az esetek 90 százalékában DLNA-n nézem a filmeket, eddig egyszer sem akadt meg lejátszás közben.
-
törölt tag
válasz
Warter #36472 üzenetére
De ha országonként eltérő a beszerelt panel ( amit végképp nem hiszek ),akkor végképp nincs semmi támpontja a vevőnek.Amúgy tapasztalatból mondom,hogy pld az itteni ( Osztrák ) 55LA6608 tök ugyanaz mint az otthoni 55LA660S. Hogy más lenne a panel benne? Legyen
Egy biztos a konyhában van egy 42LE4500 itthon és az tuti 50 hz es. Az 42LM669S és az 55LA6918 az meg bármilyen lehet,ennek ellenére én nem sértődnék meg,ha feketén fehéren kiderülne, hogy az utóbbiak is csak 50 esek
-
törölt tag
válasz
Warter #36469 üzenetére
Miért?Az LG USA weboldala az nem az LG-é?
Ennek ellenére tőlem lehet akár X M hz is,de ennek ellenére össze-vissza írnak mindent hivatalos oldalakon is és zéró hivatalos ( gyártói ) infó nincs a beszerelt panelek valós ( nem elektronikusan feljavított ) paramétereiről.
Te is abban a cipőben jársz,hogy vettél egy adott típust és az csak a 1567 db leírásból csak a jobb adatokat közlő lehet.
-
törölt tag
válasz
Warter #36460 üzenetére
Címsorban ellenben LG 60LA6208 152 cm (60 Zoll) Cinema 3D LED-Backlight-Fernseher, EEK A+ (Full HD, 200Hz MCI.Ezért is linkeltem példaként,hogy nincs egyértelmű infó szinte egyik típusról sem.Az viszont érdekes,ha valaki megvásárolja egy adott széria legócskább,legolcsóbb típusát és utána hitévé válik,hogy ugyanolyan panellel van szerelve mint az adott széria prémium kategóriája ami 3X annyiba kerül.Persze lehet végül is ez a helyes tulajdonosi szemlélet ( és mindenképpen a legtakarékosabb )
Amúgy Német és Osztrák fórumokban egyöntetű a vélemény,hogy valós 100 as panel csak a 7XXX sorozattól van.Így tehát rossz esetben még a 66XX is kiesik pikszisből.
-
törölt tag
válasz
Warter #36097 üzenetére
Ha a 60" 620-as valóban a 740-es paneljára épül, abban az esetben IPS vonalon jó vételnek számít, elvben natív 200Hz-ről beszélünk, ami jó mozgóképfelbontást és mozgásmegjelenítést feltételez. Egyet furcsállok, az árát, ha valóban a 740-nek felel meg, gyanúsan olcsó ekkora méretben.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Warter #36041 üzenetére
60LA620S megegyezik teljesen a 60LA740S el ugyanaz a 2 Tv panelbe elektronikába mindenbe, itt a 620S kapta meg a 740S belbecsét. Designba 60LA740S teljesen más mint az 55"-be vagy a kisebb méretbe.
(kivéve a mélynyomó illetve ugye a Magic, ami az 60LA740 javára írható, illetve a tartozék).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest