- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
válasz
Zjunior #67784 üzenetére
LG Full HD 3D SMART LED TV (42LF652) igaz csak 106(7) cm a képátlója!
-
Black Dragon
addikt
válasz
Zjunior #66043 üzenetére
Nem tudom mennyire éri meg, nálunk senki sem árulja, még a magyar LG oldalon sincs fent róla infó, de az biztos, hogy 4K-s. Emag-tól egyébként nem rendelnék, Romániába nem rohangálnék garanciát érvényesíteni, még akkor sem, ha az itthoni LG bevállalná azt, ha probléma lenne vele.
Akkor már talán inkább ez: 43UF680V, de majd a többi kolléga is ajánl valamit szerintem.
-
farkas-j
őstag
válasz
Zjunior #43309 üzenetére
Ustream: Hazaértem és kipróbáltam, de továbbra sem indult el egyetlen videó sem. Gondoltam eltávolítom, majd újratelepítem. Az eltávolítás sikeres volt, ám most nem találom sehol az appok között, hogy újratelepítsem!
Akinek LA sorozatú TV-je van, megnézné, hogy neki elérhető e a Smart World-ben az Ustream app? Nekem gyakorlatilag szőrén szálán eltűnt, pedig anno onnan telepítettem. Az LG levette volna a kínálatból???Szerk: Most néztem a Smart World weboldalát de ott sem találom. Ezek szerint már nem elérhető az app, de hogy miért?
-
sapics
csendes tag
válasz
Zjunior #42927 üzenetére
Igen, természetesen. Beállítható, hogy EPG alapján, vagy manuálisan beállított időpontban vegyen fel, egészen jól konfigurálható a sorozatos felvétel is. Kikapcsolt állapotból is felébred, amikor végzett újból elalszik. Ha bekapcsolt állapotban indítottad ela felvételt és kikapcsolod a TV-t, akkor is folytatja a felvételt a beprogramozott időpontig.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Zjunior #42914 üzenetére
Igazából a gyári gyors kép testreszabást ajánlom, mert magadnak kell belőni, hogy mit tartasz "élethűbbnek". Én legalább is ezt csináltam.
---
WebOS meg maradni fog még egy jó darabig és szerintem be is fogja váltani a hozzá fűzött reményeket. A Samsung Kit-nek is lenne létjogosultsága, de 85e ftazért mások tvt vesznek. Ha egy évre rá eladod használt ár alatt a most új tvd és hozzádobod a 85e-t, akkor mindig minenből a legjobbat kapod
szerinem ez nem életképes, max 1milliós tvknél.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Zjunior #42909 üzenetére
pont az ellenkezőjét jelentette be az LG júniusban.
sőt, hasonlóan a régi openGL rendszerhez, ezt is megnyitja a fejlesztők előtt.
Lehet majd rá alkalmazásokat, írni.
Gondolom ezzel akarja elensúlyozni a SAmsung evolution kit-es megoldását.
Ami nem rossz dolog, ha van egy jó kijelződ, 2-3 évente megveszed a kitet, és a legfrisebb appok, proci, és grafikai gyorsítók, +háttértárral bővül a tv tudása. -
-
-
Jodanovich
senior tag
válasz
Zjunior #42823 üzenetére
Lg 32LN575S
Tehát eddig minden működött most meg sehogy és nem változott semmi beállítás.
Most hívtam a kecskeméti hivatalos szervízt még jó hogy unokatesóm ott melózik, mert a bolti számuk mindig foglalt. Mondta, hogy lg t hívjam mert a munkalapot ők küldik ki... Tájékoztatlak titeket mi lett! -
törölt tag
válasz
Zjunior #42791 üzenetére
3 nap (2-5 napot írnak), de ha valaki sürgeti, akkor biztos előre sorolják. Érdemes egy-két telefont megereszteni ha sürgős, meg az amúgy se árt.
Pénteki rendelésekből biztos 5 nap lesz.
Az a +20 cm, mondjuk 2,5 m-ről nekem már nagy lenne, bár ki tudja. Állítólag túl nagy tv nem létezik. -
törölt tag
válasz
Zjunior #42773 üzenetére
Én is onnan vettem a tévét, mert a legjobbnak találtam az összes közül (ár+ szolgáltatások)
A tévét egisztráltam az LG-nél, a bolt intézné oda-vissza szállítással ha javítani kell (remélem sohanapján, mert nagyon meg vagyok elégedve a tv-vel).
Az LG-vel szervizeltetnek, de én is intézhetném magam, ebben az LG is megerősített. EU-s garipapír+ számla legyen. Mert fő a biztonság.reservoir Én telefonon a Mediahouse appot használom, PC-re a serviio ajánlott, van itt PH-n Házimozi alatt külön topicja is.
-
törölt tag
válasz
Zjunior #40988 üzenetére
Én néztem a Sky Deutschland nál focimeccs közvetítést 4K ban. Eszméletlen nagy a különbség és szinte lemászik a kép a panelről.Megvan a Netflixes House of cards sorozat legutóbbi évada szintén 4K ban az is megdöbbentően szép.( egyéb már kapható 4K-s filmekről nem is beszélve ) Amúgy nem értem a felháborodást, nekem is van LA 660-os TV-m,szeretem, elégedett vagyok vele, de nem hibátlan darab.A hibáit és a képminőségét LG tulajként próbálom reálisan értékelni és nem homokba dugni a fejemet.Ha valakit ez zavar,elnézést kérek érte.
(#40993) taknyí Gratulálok, most sikerült belekötnöd a fórum egyik legsegítőkészebb,legnormálisabb tagjába.
Hidd el nem gyűjt hsz eket,nagyon sok embernek segített már,ha bármilyen gondja is akadtAzt meg leírom még 1X,nekem nincs plazma TV-m, de elismerem reálisan az erényeit és nem állítom,hogy 80 as évekbeli fakó massza a képük.
-
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Zjunior #22136 üzenetére
Helló!
Zjunior 2013-04-06 08:17:19 wrote:
"Nekem nem szaggat!
Ugyanaz a TV!
Szerintem a Hdmi kábeled a ludas!"Majd cserélek, talán. Egy PH fórumtársnak is van hasonló problémája az erősítőjével.
Cserélt már kábeleket, de a probléma megmaradt.Más HDMI eszközöknél nem volt nála gond.
Lehet, hogy a TV-m nem bírja a BD-plalyet HDMI-n kompatibilitási problémája van, mert 1.3? Ez
azért hülyeség lenne szerintem. -
frantyi
tag
válasz
Zjunior #22136 üzenetére
sajna nem. 2 Kábellel is próbáltam, és az SD és HD TV adásoknál is ilyen :S, Egy csomót szórakoztam már a beállításokkal is.
KB egy hónapja elkezdett remegni a kép, Gyári állapot vissza. és azóta ilyen.
ha fehér háttér előtt megy valami akkor kettőt látok belőle :S, és nincs bekapcsolva a 3D -
Fang
aktív tag
válasz
Zjunior #19502 üzenetére
igen, ez csak akkor működik ha megy a laptop! a kérdésed ez volt:
"Serviio-val lehet úgy streamelni h közbe nem megy a gépen is a film? Jelen esetben laptopon nem kell elindítanom a filmet hanem csak kitallózom és lejátsza??"
Tehát, serviio-val lehet úgy streamelni, hogy nem megy a film a laptopon (nem indítod el vlc-vel, media playerrel stb.), de úgy nem ha a laptop ki van kapcsolva.
Ha nem akarod a laptopot zúgatni, akkor sajna venned kell egy külső winyót. (ha esetleg van más megoldás akkor majd a többi fórumtárs felvilágosít, nekem nem jut más eszembe)
-
-
-
pomk
őstag
-
pomk
őstag
válasz
Zjunior #11213 üzenetére
Akkor most hogy is?
1. 43120 csak 5 jegyű, és 6 jegyű számot kell beírni.
2. A többi helyre mit kell beírni? Hagyjam úgy, ahogy az előbb beállítottam?Így jó lesz:
Frekvencia(kHz): 346000
Symbol rate(kS/s): auto
Moduláció: auto
Hálózati azonosító: 43120
Induló frekvencia: 346000
Záró frekvencia: 431200De jó, hogy ennyi félét lehet állítani.
Szerk.:
Így nem jó. Keresés után ua. az minden. -
pomk
őstag
válasz
Zjunior #11206 üzenetére
Én így csinálom:
Kártya ki.
Auto hangolás -> Kábel -> Gyors hangolás
Beállítások hangolásnál:
Frekvencia(kHz): 346000 (UPC füzet hátulján 346 MHz van, ezt átváltottam kHz-re, ezért adtam meg ennyit)
Symbol rate(kS/s): auto (nem is tudom állítani)
Moduláció: auto(nem is tudom állítani)
Hálózati azonosító: 43120 (Veszprém-et kinéztem UPC füzet hátuljából)Induló frekvencia: 114000
Záró frekvencia: 862000OK
Keresést követően 31 csatornát talál, 1-en csak fekete képernyő van. Itt nem írja ki, hogy "Kódolt adás" vagy bármi. Semmit nem ír ki, csak fekete a képernyő.
Ezen a csatornán dugtam be a kártyát, de semmi nem történik.Remélem, mindent jól csináltam.
-
pomk
őstag
válasz
Zjunior #11204 üzenetére
Nem raktam be előtte a kártyát. Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban van. Keresés -> kártya be...na és itt nem történik nekem semmi. De látni látja a kártyát, mert a CI beállításokba be tudok menni, viszont ha kiveszem a kártyát, akkor ide nem tudok belépni.
Szerk.:
És csak 31 csatornát látok. -
kemalboy01
tag
válasz
Zjunior #11050 üzenetére
én azt vettem észre hogy a boltba nem is tünik akkorának...de pl egy 18-20nm-es szobában biztosan jóval nagyobb...te is igy voltál vele? (legallábbis auchanba,media marktba)
És milyen házimozit javasolsz hozzá max 120 körül?
(fontos hogy zenehallgatásra is használnám így erős mély is lényeges) -
blakey
titán
válasz
Zjunior #11013 üzenetére
Természetesebb, a "környezeted része lesz", minden hasonlít az eredetihez, nincsenek felesleges plusz dolgok amik "vizuális orgiába fajulnak" de semmi közük a realításhoz. A samuk is ettől tudnak szépek és jók lenni a boltokban, mert" mindent a szemnek de semmit a minőségnek" elven elkápráztatják a vásárlót aztán otthoni körülmények között mégsem az az igazi. Dinamikus mód semmire sem jó, gyakorlatilag minden szín rossz, a fehér besül, a fekete körül fehér aura keletkezhett, feketének nincs mélysége a bőr rikítóan pirossas, stb.
-
blakey
titán
válasz
Zjunior #11010 üzenetére
Jó beállítást? Ez egyéni ízlés dolga, ha most dinamikus módban nézed, akkor amit adni fogok nagyon fakó lesz, viszont egy idő után megszokja a szemed és nagyon kellemes pillanatokat fog okozni. A neten nemigen találni normális beállításokat, mert mindig az adott helyiséghez mérten kallibrálják, de nekem általában hasonlóak a beállításaim plazma és lcd esetén is, persze lcd-nél még van háttérvilágítás is. Minden esetben mozi színprofil, de, kikapcsoltam a local dimminget és a trumotion-t (alacsony beállításon akár használható lenne, de nekem anélkül jobban tetszik) háttévilágítást felveszem 35%-ra (számozástól függ), kontraszt 90%, fényerő 50% (de a 659 esetében a 45% is jónak tűnik teszt alapján is) a szín 50% színhőmérséklet meleg (W50), gamma közepes (2.2) egyéb beállításokhoz nem nyúlok, még a valósághű mozit is bekapcsolva hagyom, nekem ez így nagyon kellemes képet ad, még a plazmások is megnézik és minden bementen jónak tűnik (a fekete színt eltérő, hdmi esetében alacsony, mert ott 4:4:4- ra vannak állítva a lejátszók, viszont RGB esetén (scart, yuv, stb) magasra van állítva, szóval ebben azért eltérnek).
-
pedrő
aktív tag
válasz
Zjunior #10987 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt még nem teszteltem, remélem engem nem fog szívatni.
tomyka74: Sajnos mi nem csak teljesen fekete képernyőnél látjuk, viszont az tény, hogy csak engem zavar a családban. Kicsit érzékenyebb vagyok ezen a téren a többieknél, ráadásul hozzá szokott a szemem a plazmához. Szerencsére tőlem nincs olyan messze a forrás, futok pár kört az ügy érdekében. Lehet nem egy felsőkategóriás készülékről van sző, de azért ennyi pénzért is illett volna rendesen összerakni.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Zjunior #10787 üzenetére
"A LedTvFutar.hu legkésőbb a panasz beérkezésétől számított 30 napon belül elvégzi a kifogásolt áru javíttatását vagy cseréjét, azonban a szükséges alkatrészek külföldi gyártóktól történő beszerzése esetén a határidő kitolódhat."
Szerintem ez nem itthoni garis, nem véletlenül az van benne hogy ő elvégzi.. -
sz.z.csicsi
tag
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10756 üzenetére
Én is arról játszottam(2TB) a tv UE55C7700 (hibátlan volt mindent játszott,MKV általában)...váltottam 55LW659s-re..(kár volt) közel annyit se tudott lejátszani..vissza is adtam a tv-t(nem a lejátszási probléma miatt,hanem kép minősége) ,DE most LM körül kukucskálok(már elég régóta várom és ülök a pénzemen,de még győzködöm magam).Ez az ami külsőre is OK....De megjegyzem ne a lejátszó miatt dönts...bár nem rossz szemszög az se.!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10753 üzenetére
Sajnos a saját lejátszóján igen..bár a tavalyihoz fejlődött(azt mondják).De itt is azt javasolták,hogy a legalapabb BR lejátszó is többet tud.És ezt láttuk a saját szemünkkel is .Az eladó is csodálkozott.Ez nem azt jelenti,hogy sz.r ..sőt lehet van aki észre sem veszi vagyis biztos hogy nem.Érzékenyebb szemmel igen.Most csúnyát mondok:a samu lejátszója hibátlanul adta és próbáltuk D és ES sorozatúval.MM-ban néztük a különbséget.Most megyek az Euronicsbe ott hátha tovább és jobban belenézhetek.Ja és én 55"-ba gondolkozom.
És még mindig LG-ben..(mielőtt kapnám a kritikát megint)
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10749 üzenetére
2D-t nézzél rajta.Tegyenek be Bluray anyagot természetesen külső lejátszóról,mert sajna a sját média játszója nem szupi.Teszteltük az eladóval és ugyanaz a jelenettel.Mozgó jelenet ember feje melletti vonalon elmosódik-eltorzul a kép---Na ez a külső lejátszón már nem jelentkezett.Ezt próbáltuk a 42"- 55 " tv-ig LM660
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10744 üzenetére
Nem nálam!Nekem már nincs !
De ezt már kivesézgettük itt...sőt majdnem megdobáltak....de nem gond
Az üzletekben nézegetem az LM seriát mert nagyon szép a tv ..csak nekem(bár már nem csak nekem)valahogy a mozgó kép
De még megyek ma is mert eddig csak 10 féle anyaggal próbáltam tesztelni.Addig megyek amíg valamelyik jó nem lesz mert ez kellene nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest