- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Az alábbi vezetéket keresem, hátha lapul valakinél:
Lehet fehér is.
Köszönöm
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy UJ6307-s tv esetén, ha netre van csatlakoztatva, milyen programmal tudnék tv-t nézni a digi online vagy horizon go kódommal? Az áruházban nem találtam dedikált programot, de lehet, hogy ti tudtok rá megoldást. Köszönöm előre is a segítséget! -
Zsmester89
őstag
válasz
Zsmester89 #65390 üzenetére
Nem található új frissítés" Hol lehet a hiba? Leszedtem a gyárit, bemásoltam, dns ip-re átírva..
-
Zsmester89
őstag
válasz
olasz69 #65389 üzenetére
Nekiugrok downgrade-ni, csak 30p-t ír ki a .25 letöltésére az lg honlapjáról. Ha jól olvasom a pdf-et, akkor ip cím átírva a tvn, kapcsolódva, a két progi gépen elindítva. Leszedem az fw-t, bedobom a mappába és rákeresek tv-n a frissebbre. És megtalálja..ha megtalálja
Nem tudom, hogy a béták miért nem tudják nagyjából számozásban követni az előzőt: pl most 05.10.50 vagy felette és akkor nem lesz alacsonyabb az új, mint a régi.
-
Zsmester89
őstag
Ahoy! 55lb730-hoz melyik a legfrissebb hibátlan fw? köszönöm!
-
Zsmester89
őstag
Aloha! Valaki nem tudja, hogy a Glamur-ban lévő Media Marktos kupon mire vonatkozik?
elméletileg 20% kedvezmény, de miből?
-
Zsmester89
őstag
válasz
[CS]Blade2 #61486 üzenetére
Állvány csere, nagy tv
-
Zsmester89
őstag
A megoldás egyszerű, hozzá voltam szokva, hogy automatán átvált 3D-re a tv, ha olyan jelet kap...most meg meg kell nyomni a 3D bekapcsolást.
-
Zsmester89
őstag
Pc-n valaki elmondaná, hogy kapcsol automatán be a 3D? Power DVD-vel próbáltam, de a tv nem kapcsol át... 3D bd iso-ról.
-
Zsmester89
őstag
04.41.32 fw 1.3.2-3232 webOS verzió-val frissítve lett az alább linkeltre
Hát azért ég és föld, rendesen érezhető a gyorsulás.
-
Zsmester89
őstag
Erre valaki?
Az uhd-nak tartalom hiányában még mindig nem látom értelmét, aki hasonlóan gondolkozik és full hd-ra vesz nagy tvt, annak bátran ajánlom az lb730/731-es szériát, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nálam csak a pc van rákötve, tv adást nem nézünk rajta, csak a minőségi online téka csemegéit + ugye játékok. Valamivel több mint egy éve használom, megy is rendesen, jelenleg 6437 óra van benne.
Eddig tapasztalt hiányosságok:
- ritkán használom a tv rendszerét, de a webos 1. valamennyi tényleg lassú tud néha lenni -
Zsmester89
őstag
Olvastam pár oldalt, és akkor most pontosan melyik a legújabb szoftver az 55lb730-hoz? Vagy pont abban van a fakó háttér, stb? - mert akkor inkább hanyagolom.
Amennyiben ilyen hibával nem találkoztatatok, akkor viszont frissíteném. -
Zsmester89
őstag
még mindig nem látom az uhd létjogosultságát
-
Zsmester89
őstag
Aki 47" felett vesz tv-t, az már használja ki a minőségi képi élményt és 3D BD-ISO-kat nézzen vagy (eredeti lemezest), amit nem a webos-el fog irányítani. Maximális minőséget meg kell fizetni.
-
Zsmester89
őstag
Vigyétek csak a 650-est, aztán két hét múlva 1/3 meg jön azzal, hogy mi ez a szutyok, felhős meg foltos meg minden..LB670-től felfelé!!!
-
Zsmester89
őstag
válasz
Shingen #49548 üzenetére
Nyugi, ugyan olyan szép a kép mint mindig
soha nem tagadtam, hogy a sarkokban van kb 1-1,5cm sötétebb rész
de 140cm-nél ez már kb semmit nem jelent
észrevehetetlen filmezés során
Aki pedig homogén fehér vagy szürke.... képeket szeretne nézegetni, az ne vegyen ilyen tv-t
Amúgy meg 650-es tv hibáival ne zaklasson itt senkit semaz a tv belépő kategória
az egyetlen aki hibás, aki olyat vesz és hisztizik
-
Zsmester89
őstag
válasz
szabogabor10 #49511 üzenetére
Nem látni :S
bár én ennek örülök.
-
Zsmester89
őstag
válasz
sz.z.csicsi #49507 üzenetére
mondom, hogy neked gond van a tv-del. Telefonnal készített képeim, mikor megvettem a tv-t: (és ugyan olyan tv-nk van)
Ha neked ennél rosszabb, akkor szerviz, ha pedig ott elküldenek, akkor .... a szervíz háttere a cégnek.
-
Zsmester89
őstag
válasz
szaszalino #49450 üzenetére
érdekes, mert van itt alsó hangon 70-80 ember (bár szerintem jócskán alálőttem) akinek 670 és feletti készüléke van
és van kb 2-3 ember aki panaszkodik a szériára..
a többiek nem látnak ilyen hibákat. Én örülök, hogy kimagaslóan jó a szemed
-
Zsmester89
őstag
válasz
szaszalino #49446 üzenetére
Akkor duplán is beletenyereltél....
-
Zsmester89
őstag
válasz
szaszalino #49441 üzenetére
A hiba az ön készülékében van, kérem cseréltesse.
----
Kisebb méretben jobb minőséget? Szerintem ezzel ösztönzik a népet, hogy vegyél nagyobbat, ami jobb (és drágább, ami nekik a lényeg). Ugyan ez a helyzet a buta, 3D nélküli készülékekkel is, azokba sem raknak felső kategóriás panelt, mert nekik az-az érdekük, hogy többet fizess és ez nem lg gondolkodás...ez a világ marketing ma. -
Zsmester89
őstag
válasz
szabogabor10 #49418 üzenetére
Az LB széria belépő szintű 650-től ne várj csodát. Itt a fórumon is a 671-től ajánlunk, mert abban már lényegesen több és jobb képjavító rendszer dolgozik. Egyik ilyen pl a sötétebb feketéért felel..stb..
Én nem találkoztam még egyszer sem felhősödéssel, pedig direkt néztem most pár síelős videót is.
Ha az ember jobbat akar, többet fizet és (90%) jobbat kapcsak előtte utána kell járni.
LW -ről váltottam én, ég és föld a direkt led javára -
Zsmester89
őstag
válasz
szabogabor10 #49415 üzenetére
Mutatsz egy műsort? Mert én még nem találkoztam vele. Milyen típusú tvd van?
-
Zsmester89
őstag
válasz
alisck #48031 üzenetére
55" fölött éri meg az uhd, ott már látni lehet a különbséget, ha viszonylag közelről nézed. Ahogy többen is írták, ezek az 500e alatti uhd-k még edge ledes próba cseresznyék
Nem éri meg, már a tartalom hiánya miatt sem. Az oled 4K-k már jók lesznek 1-2 év múlva, én is addigra időzítem majd a cserét, nyugodtan vegyél full hd-t, abból is jobbat. LB470-től 730-ig.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Digital51 #48011 üzenetére
Ez durván lehúzás, ugye tudod?
Ugyan ezek a termékek csomagban olcsóbbak és egy csomó helyen kaphatóak. Pl itt 6500-ért, bár tegyük hozzá, hogy ingyenes szállítással 2700-3000ft körül meg is lehet rendelni szintén ugyan azt.
Keret minek? Nem öntapadós a ledsor, amit rendeltél? Amúgy olyan könnyű, hogy egy csomag ragaccsal megoldható simán.És már spóroltál volna majdnem 20e ft-ot
-
Zsmester89
őstag
válasz
Hűtőmágnes #47906 üzenetére
LG42LB671V
-
Zsmester89
őstag
válasz
keljoe1970 #47192 üzenetére
3D formátumú a file? Vagy 2D-s és te akarsz 3D-t készíteni belőle. Gondolom mkv kiterjesztésű sbs vagy ou (vízszintesen vagy függőlegesen felezett), amit a tv jobb esetben összefűz neked, kiírja, hogy rakd fel a 3D-s szemüveget, bla-bla-bla. Ha ezek után nem éles a kép (nincs rendesen egymásra rakva, olyan mintha bandzsítanál), akkor a beállításokban a bal-jobb szem képet át kell állítani jobb-bal -ra
Ez sajna filmenként változik, de nagyon zavaró így hamar észre lehet venni.
Amennyiben viszont 2D-ből akarsz 3D-t készíteni, akkor ne várj csodákat, nem lesz tökéletes a térhatás (bár én ilyet max 1x csináltam). -
Zsmester89
őstag
válasz
Stevenstyle #47083 üzenetére
+1 köszönöm a helyreigazítást. Így, hogy már mindenkinek igaza van, szerintem visszakanyarodhatunk az eredeti témához.
-
Zsmester89
őstag
-
Zsmester89
őstag
válasz
Zirowe #46942 üzenetére
" a kép ugyanaz, csak felbontás és méretbeli különbség van"
Rosszabb felbontás=rosszabb kép=rosszabb 3D
Amúgy én megnéztem már rengeteg mkv és 3D BD ISO filmet, így határozottan állíthatom, hogy 10-20gb 3D mkv-k térhatása sokkal rosszabb, mint akár egy 25gb-s BD ISO-nak.
----
Normális BD ISO lejátszásra pedig nem ps4-et, hanem normális médialejátszót kell venni. -
Zsmester89
őstag
válasz
RootRulez #46929 üzenetére
Igen, tud.
----------------------
Végigolvastam 140 komités amit mindenképpen leírnék:
1. Miért ajánlgatjátok a 650-est, mikor az a legalja, minimális ráfizetéssel ott van a verhetetlen áron kapható 671-es, ami lényegesebben jobb képet produkál
2. A sima mkv 3D lényegesen rosszabb, mint a 3D BD ISOúgy a 3D hatások, mint maga a képi világ is
3. Én viszont úgy tudom, hogy a ps4 nem eszik semmit másoltan -
Zsmester89
őstag
válasz
jaklimakli #46787 üzenetére
Ez nagyon durva, én kb negyedét nem tapasztalom ezeknek a dolgoknak a 730-al. Márpedig akkor neked sem kéne, szóval...csere...
-
Zsmester89
őstag
válasz
Stevenstyle #46780 üzenetére
ezt én csináltam, tv alap beállításon, csomagolás után
nagyon durvák a sarkok ugye?
cserébe szebb fekete és színek
-
Zsmester89
őstag
válasz
huncutka1029 #46699 üzenetére
Én az lw mellé raktam az lb-et
és sokkal szebb a képe, jobbak a feketéi és a színei is mélyebbek, bevilágítás semmi, áthúzás semmi...
szóval?
Edge ledet soha többé... -
Zsmester89
őstag
válasz
huncutka1029 #46351 üzenetére
NA
ezt most azért te sem gondolod komolyan, hogy a hd ready ln szériást hasonlítjuk a felső kategóriás full hd-s panelekhez?
Akkor csak hogy tudd, ezek amikről én beszéltem, jobbak mint az edge led, amit te mondasz, lehet h rosszabb. Itt szebbek a színek és a fekete is, nem maszatos, nem homályos (sarkokban állóképeknél lehet, így aki homogén képeket akar nézni, azoknak nem ajánlom!!persze nem arra veszünk tvt
)
Tényleg, valamelyik üzletben nézz meg direkt ledes minőségi panellal szerelt tv-t és meglátod h mennyivel jobbgondolj bele, ha még normálisan (ahogy te is szoktad) be van állítva minden
Az LB8xx edge leddel szerelt, ezért nem ajánljuk
hiába felső kategória...
Amikor megvettem a tv-t, lőttem pár képet gyorsan a telómmal, gyári beállításokon minden
ITT megnézhetitek, látszik, hogy amit itt írtok maszatos sarkokat, mennyire látszik kb egy film alatt (Bosszúállók).
-
Zsmester89
őstag
válasz
huncutka1029 #46345 üzenetére
Nekem LW széria volt, ami családban maradt, így volt alkalmam összehasonlítani a képüket (+ boltokban a többi tv-vel az lb-t).
- szebb színek
- mélyebb fekete
- nincs felhősödés (minimális max 1 blokkon belül, hála a direkt lednek)
- az éleknél nincs bevilágítás
- erősebb a háttérvilágításNem azt mondtam, hogy az edge nem jó, mert tökéletesen meg voltam azzal is elégedve, de a direkt led jobb, sőt, az oled még annál is jobb.
így megy ez..
Maddoxtomi:
Direkt led. Sokat olvastam, meg jártam pendriveon képekkel és videóval az üzleteket, mert ha már költök rá, a legjobbat vegyem..és a 8xx elmarad a 7xx képminőségben. -
Zsmester89
őstag
A kérdésekre a válasz: az edge led-nek több hibája van, mai látványos filmezés közben, mint a direkt lednek.
-
Zsmester89
őstag
Többen is jelezték, hogy az sd adás uhd-n mocskosul csúnya...akiknek a tv adás fontos, vegyen felső kategóriás full hdt, azon nézhető.
-
Zsmester89
őstag
válasz
zsolt19900 #46105 üzenetére
Amit írtál, nem edge hanem direkt ledes, aminek a lényege, hogy blokkokra van osztva a megvilágítás (nem körben oldalt). A 650 belépő széria, nem tudja olyan jól kezelni ezeket a blokkokat, talán a legnagyobb különbség az, hogy a 670(1)-től felfelé szebb a feketéje. Ez nem marketing bulls.it, tényleg szükséges jó.
Az alább kérdezőnek ha pontosabb kérdései vannak 730-al kapcsolatban, írjon privátot, vagy itt kifejtve, amúgy nagyon jó választás.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Maddoxtomi #46064 üzenetére
Ezekből válassz:
LG 55LB650V
LG 55LB730V -
Zsmester89
őstag
Passzív 3D-nél 4K-nál csak 4K-s blurayel van meg a full hd
ilyet én meg még nem láttam.
Most felső kategóriás full hd-t éri meg venni, mert arra van tartalom. Jövőre meg oled 4k (ha lesz tartalom), amúgy sok a hibája és felesleges. -
Zsmester89
őstag
válasz
hadogabi1 #45949 üzenetére
Ha ennyi tv adást nézel, tényleg jobban jártál volna egy felső kategóriás full hd tv-vel.
Sapics:
"LB870-nel próbáltam....ha szemben ülök a TV-vel (kb. +-30 fok) észrevehetetlen az alulról érkező világítás. Ha oldalról nézem akkor már látható."
Ha egyedül nézel csak tv-t akkor lehet így nem olyan gázos, viszont hidd el te is mellé nyúltál az edge leddel. Nekem is edge volt 2 évig, nem mondom, hogy nem jó, mert igen is szép képe van, viszont a betegségi megvannak. Persze évekig élveztem rajta minden filmet én is, de hidd el a direkt led szebb és nem kell ilyen hülye kompromisszumokat sem kötni. - saját tapasztalat. -
Zsmester89
őstag
válasz
sz.z.csicsi #45814 üzenetére
870-ben és felette edge led van, aminek több a hibája mint a direkt lednek.
-
Zsmester89
őstag
válasz
sz.z.csicsi #45809 üzenetére
A 870 direkt ledes? Én úgy emlékszem, hogy nem...akkor viszont keress másik változatot, ami az. (ha netán mégis az, akkor jó)
-
Zsmester89
őstag
válasz
bprubin #45718 üzenetére
Mikor privátban megkerestél, akkor elmondtam, de itt a fórumon is, hogy sokat kutattam az iránt, hogy melyik tv-t éri meg a legjobban megvenni. 2 hét teszt olvasás az egész neten, meg napokig pendriveval rohangálás a MM-ba, Euroni...ba, Edigi..ba, stb... éééés saját tapasztalatomat csak alátámasztotta a sok előtte már látott cikk, miszerint az edge ledes uhd-k baromira felhősek. Játszani nem játszottam rajtuk, de a 84ms -os válaszidőből lefaragtak pc módban 20-at, annál többet nem fognak, így ez pl alap probléma azoknak akik pc-hez játékra veszik. Filmezésre nincs tartalom, felskálázással eléred egy felső kategóriás full hd szintjét
wow, megéri akkor a rosszabb, sötétedés, áthúzást, felhősödést produkáló edge led a direkt ledesekkel szemben.
A beszúrt pixeles kép alapján meg nem mondanék véleményt, én amikor megvettem lőttem képeket, ha rákeresel, többször is megtalálod itt a fórumban (55lb730, bosszúállok, stb. címszavakkal), és felvállaltam, hogy a sarkokban ott a hiba.
Te pedig kb még egy pajtásoddal jössz itt azzal, hogy ti megvettétek azt a két példányt ami tökéletes, a többi tesztben szereplő és fórum társak által tapasztalt hibáktól mentes készülékeket.
Sajnos a 49" panelja ugyan az mint az 55" csak kisebb és megkérdezheted az lg-t, nem cseréltek panel szériát bennük sem gyártósort, úgyhogy baromi nagy mákod van, hogy valami csuda darabot fogtál ki, én csak annyit kérek, hogy ne vezesd meg a fórumtársakat azzal, hogy nem állnak fent az általam leírt hibák, csendben örülj a kivételes tv-dnek.Amúgy 2.0-s HDMI-vel szerelt videókarija kinek van?
Nekem G1 gtx 980 van és full hd-ban is van olyan játék ami megeszi az egészet
szóval tényleg kíváncsi vagyok, hogy kinek van hdmi 2.0-s karija, amivel megtud hajtani fullon egy 4k-s játékot stabil 60fps-el...
-
Zsmester89
őstag
válasz
Zsmester89 #45713 üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni, de nem jött át az input lag kép:
-
Zsmester89
őstag
válasz
hadogabi1 #45710 üzenetére
Ha van hozzá frankó hdmi 2.0-s kimeneted, akkor elérheted 4K-ban a 60fps maxot
Említett kollégának is írtam, aki ilyet vett, hogy nem szabad még beruházni 4K-ba, max majd karácsony tájékán 4K oled lg-re.
Olvastál már tesztet róla?
Mindegy, hogy 49 vagy 55", a panel ugyan olyan benne.TESZTInput lag is óriási, pc bemenetre állítva:
Anélkül 84ms
Próbálj meg egy jót játszani rajtaNem te vagy az első akinek leírtam,segíteni próbálok neked is, ahogy másoknak is.
Aztán jönnek azzal, hogy megnézték és szebb a képe mint a full hd-nak.igen, van hogy szebb, meg jóval felhősebb mint a direkt ledes, továbbá durva áthúzások vannak benne, óriási input lag mellett, kevésbé jó háttér sötétítéssel (szintén edge led hátránya), stb......
Én sem vagyok hülye, a mostani tv-m 20e ft-al volt olcsóbb mint az ub szériás 4K tv, mégsem azt vettem, mert láttam amit látnom kellett továbbá utána olvastam fórumokon, tesztekben.
Nem kell mindig bedőlni a marketingbullsh.tnek -
Zsmester89
őstag
válasz
raiden1bak #45288 üzenetére
Meder8er Med600x3d - Nagyon jó a támogatottsága, 5 év garancia, kadenciahelyes filmlejátszás, van benne egy csomó + funkció, mindenevő és gyönyörű a képe.
-
Zsmester89
őstag
válasz
direwolf #45236 üzenetére
Ha rákeresel lőttem pár képet
és hidd el aznap este amikor megvettem a tv-t nem állítgattam semmiféle művészi megvilágítást ahhoz, hogy én csúcs képet kapjak. Annyit mindenesetre le lehet szűrni róluk, hogy nagyon minimális (szinte 0) a felhősödés, a sarkokban lévő homályos részek még állóképnél sem zavaróak, és hogy van olyan szép és jó a felbontása, hogy egyelőre nem éri meg 4K-s tvt venni. A lényeg az utolsón van, mert abból indult ki a beszélgetésünk.
Amúgy meg ha jól olvasom, ez most mellékes mert a fórumon fontosabb, hogy már vajdát nevezhetünk ki, aki összeesketi a tagok gyermökeit
-
Zsmester89
őstag
válasz
direwolf #45232 üzenetére
A felhősödést, mint problémát nem tudják frissítésekkel sem eltüntetni, csak csillapítani. Gondoljunk bele, hogy csak fele annyira felhős most mint a képen, az akkor is nagyon druva.
Az utolsó két képet ugyan akkor fényképeztem, az elsőn látszik, hogy milyen állatira foltos a sarkokban a direkt led és hogy ez mennyire zavaró tud lenni
Az alsón pedig látszik, hogy full hd-ban közelről milyen képet nyújt egy 3D BD-ISO (2D módban) kb 30 centiről
Na akkor ezt húzd ki egészen 2.5-3m -ig
Ezért mondom, hogy tartalom nélkül egyelőre nem éri meg 4K tv-t venni, mert rengeteg a gyermekbetegsége. Most egy felső kategóriás direct led tv éri meg a legjobban.
Ezeket nem vitaindításnak írtam, csak segíteni akarom azokat, akik tvt akarnak venni. Mi az amit megéri venni, mi az amit nem. UHD-t alsó szinten 4-700e ft-ig nem éri meg, majd karácsonykor egy milla körül OLED-et, bár tartalom még akkor is soványan lesz rá.
-
Zsmester89
őstag
Úgy látom, hogy hetente/havonta vissza kell illesztenem a képeket.
LG 49UB850V:
És az input lag pc módban:
Továbbá 1.4-es hdmi-vel van szerelve, ami 24(30)p/sec -ben tud csak 4k képet továbbítani, ami elég sovány mert az újabb filmeket már 48p-vel adják kiLegyen viszonyítási alap, ezeket én lőttem Xperia Z-vel a 730-ról:
-
Zsmester89
őstag
válasz
brendonka23 #45101 üzenetére
Persze, ha tudod, hogy a 4k alsó kategóriája (érts 400-600e ft) olyan foltos az lg-nél, hogy a fél kijelző felhőt alkot, ha középen meg kell valamit világítani, továbbá magas az inputlaggja, akkor tuti nem vennél. A sumunál is van ilyen alsó kategóriás 4K, ott meg a röcögnek a filmek, mert elcseszték a 24p támogatást
meg ott is az input lag, stb....
NINCS RÁ TARTALOM!
Pc-t rákötöd, nem hdmi 2.0-ja van, így nem lesz jó.
NEM AJÁNLATOS MÉG 4K-T VENNI!Sry, csak 10x leírtam már ide, mégis ajánlgatjátok..
-
Zsmester89
őstag
Azért rakták beljebb, hogy semmilyen csatlakoztatott eszköz ne lógjon ki a tv oldalánál.
Kolléga, neked pedig usb hosszabító kábelt ajánlok, így nem kell mindig mozgatni a tv-t. -
Zsmester89
őstag
válasz
sznoopy1977 #44948 üzenetére
UHD-t ne, viszont a 870v-t sem ajánlom, mert az edge ledes, 671-től felfelé egészen a 7-es végig válassz.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Nagylajos_1 #44617 üzenetére
Ez az ívelt dolog csak marketing, élőben megnézed, akkor látod, hogy max az nem látja oldalról, aki konkrétan a tv síkjával párhuzamosan ül.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Nagylajos_1 #44609 üzenetére
Én is filóztam a 4K-n, de még nem éri meg, nem forrta ki magát, a javán nincs hdmi 2.0 sem. A samsungok 24p lejátszása hardveresen bajos, ezért csak képnézegetésre ajánlják, gondolom ahol nézted, ott is csak képek vagy nagyon lassú videók mentek rajta.
Amúgy meg az alja edge ledes óriási felhősödési problémával, magas input laggal.
Vegyél egyelőre valami csúcskategóriás direkt ledes vagy ha megteheted oledes tv-t.
Az igazi a karácsony tájékán megjelenő 4K-s Oled tvk lesznek, majd 1-2 év múlva én is arra szeretnék cserélni. -
Zsmester89
őstag
Én MM-ben vettem, megbízható ám nagyon drága áruház. DE sikerült 10% kuponnal ajándék HDD-vel 10-15e ft-al megvennem a tv-m anno ott egy 10% kuponnal, mint online a 2. legolcsóbb helyen.
-
Zsmester89
őstag
válasz
jaklimakli #44570 üzenetére
Tényleg nem néztem még rajta tv adást
Az előző tv (47lw4500) -at is úgy adtam el másfél évesen, hogy egy percet nem kapott
tv adásból.
Ha a topicban jobb oldalt felülre beírod, hogy "lb730" akkor egy csomó bejegyzést ki fog hozni, válogass kedvedre.
Amúgy karácsonyra pont, hogy picit feljebb viszik az árakat, aztán ott vissza akciózzák az eredeti árra, mondván óriási akció van karácsony végett. Amúgy februárban vannak a legjobb áron ált. az elektronikai cikkek. -
Zsmester89
őstag
válasz
jaklimakli #44568 üzenetére
Tényleg nincs sok lényegi kül. maximum a szoftveres frissítése 100-al több, más a talp és még egy két apróság. Én úgy voltam vele, hogy a kevés + ellenére is kiadom azt a különbözetet a jobbért, ekkora tételnél már nem oszt nem szoroz.
Nem nézek tv műsort, csak médialejátszóról 3D BD ISO-kat, mkv sorozatokat, sima BD ISO-kat, azoknál tökéletes a kép.
A számítógép is rá van kötve, játszok rajta, netezek rajta, 100%-ban monitor helyett is használom, negatívumokat ezen felhasználási módozatok alatt nem tapasztaltam.
10% kedvezménnyel, 5év MM gold biztosítással +500gb külső winyóval 380-390-et fizettem érte, nem bánom, most is ezt venném. -
Zsmester89
őstag
LG 55"LB730v-m van, ha valakinek infó kell, képek, írjtatok nyugodtan.
---
A 650 és a 671 közötti árrést vállalni kell, mert megéri a többletet. -
Zsmester89
őstag
válasz
LaptopSystem #44529 üzenetére
Lg 55lb730v
nekem tökéletesen bevált. Full hd ledeknél lg-nél ez a felső kategória alja-közepe.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Shingen #44330 üzenetére
Ez a teszt kb olyan meg te és a két társad itt a fórumon
ti azért vagytok itt, hogy lehúzzátok a terméket, ebben a tesztben is lehúzzák, mellette van másik 10 amiben viszont nagyon jól szerepel (10/8 csillag legalább)
van itt 10-15 tulajdonos, akik szerint tökéletes, bár nem hibátlan - én is elmondtam, hogy a sarkoknál ott van a homályosabb rész, ami kiteszt 1cm-t az 55" tvn
És vagy te meg a 2 kollégád akik csak ültök a gép előtt és mindent jobban tudtok mert olvastátok, vagy láttatok 480p-s videót rajta a médijamárktban -
Zsmester89
őstag
válasz
brendonka23 #44045 üzenetére
Milyen anyagokat nézel rajta? (BD, avi..?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest