Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Ha-ha-ha... képzeld, kellőképpen utána olvastam a tv vásárlás előtt, de ez az "apróság" elkerülte a figyelmemet, mégpedig, hogy nincs a tv-n fülhallgató csatlakozó. Szerintem ritkán figyeli bárki is tv vásárlás előtt, hogy van-e fejhallgató csati a leendő tv-n.
Amúgy az oké, hogy AV IN, tehát ott lehetne többek között kompozit kábellel csatlakozni, én csak fényképet készítettem a TV "összes" bemenetéről. Mindenesetre fülhallgató kimenet nincs tv-n (mint ahogy mondtam is), mivel ennek a hosszú hozzászólásnak az elején már megemlítettem, hogy ez a probléma. Lehet érdemes lett volna alaposabban átolvasnod, mielőtt kioktatóan beböfögsz, ahelyett, hogy legalább értelmes/hasznos választ adtál volna (azt gondoltam egy fórumon ez evidens).
Tehát a kérdésem még mindig él, milyen kábelezéssel lehetne összehozni a dolgot.
-
Danika256
aktív tag
Na, csakhogy lezárhassuk ezt az értelmetlen vitát
.
-Gicz amit leírtál az úgy van, de a lényeget nem veszed figyelembe! A jobb és a bal szem együttesen látja a 3D-s képet és így a páros és páratlan sorok együtt látszódnak, ezáltal összeadódnak. Értem én, hogy mi zavar, az, hogy a két kép a forrásban valójában 1080p-s. Ez így van, de ezt a TV ketté szedi 540/540 sorokra.
Így kialakul a 3D és a két kép összegéből megvan a felbontás is. Ez egy trükk amivel az ember agya be van csapva. Így amit látsz az agyaddal az összeállt 3D kép 1080p-s.-Az aktívnál meg szimplán a teljes kép van váltogatva a két szem között.. az 1X1080p-s, a passzívval meg egyszerre jelenik meg 2X540=1080p-ként áll össze.
És igen ami nem Full OU és FULL SBS forrás, annál lehet, hogy észre lehet venni a különbséget, de ugyanez a helyzet az aktívnál is.. -
huncutka1029
addikt
És szerinted ha két szemmel nézel, az agyad nem rakja össze a két felet egy egésszé?
Vagy beszéljünk a színlátásról?
Hogy áll össze a szín a Tv-n?
3 alap színből vörös kék zöld.(RGB)
Mégsem csak ezeket látod, hiszen a szem és az agy színhatásokat lát, és a 16000000 színárnyalatot így kapod.Ezért lesz szép színes a tévé képe.
A Passzív 2 x 540 sora is 1080-ad ad fejben.
és gyanítom egy szemmel nincs térlátásod, mert nem vagy te sem űrlény, akkor bizony OU-esetében full HD 3D képről beszélhetünk.
Aktívnál valóban a bal szem 1920 x 1080 képét látod másodpercenként akár 12-szer felvillanni, míg a másik 12 szer a jobb szemét. de az is cak 1920 x 1080 pixel megjelenítésére képes.UHD kijelzőn lehetne passzív full HD, illetve UHD 3D aktív esetében
-
Danika256
aktív tag
Jól mondod, és ezért a páros+páratlan 540 sor összegéből jön össze az 1080. A két 540 sor nem ugyanaz a tartalom, pontosan kiegészítik egymást egy teljes képpé. De ez már csak az emberi agyban áll össze. Nem tudom mi ebben a felfoghatatlan.
Aktívnál meg Egyből FuLLHD ahogy írtad, de csak váltogatva a két szemnek. Eredmény ugyanaz! -
Tirexi
addikt
Nos az oké, hogy mit mondtam, de azért nekem is van egy keret összegem és egy elképzelésem, hogy mit szeretnék.
Minimum 55"-os legyen és ne legyen több 400k-nál. Meg ne csak én tudjam nézni, hanem a családom többi tagja is.Azért akartam sötétben nézni mert a mostani TV-mnek elég gyenge a megvilágítása, de akkor ezek szerint lehet "nappal is" 3D-zni ami jó igazából. Tehát maradhat az IPS.
Eddig sem full sötétített szoba volt, hanem csak annyira, hogy azért lássak is valamit a szobában.
-
Tirexi
addikt
1) Nos terveim szerint a 3D-s FullHD filmeket 3D-ben nézem majd a simákat meg simán.
2) 3 méter egyelőre de ha kevés lesz még hátrébb tudok ülni.
3) Filmeket csak is sötétben a redőny leengedése mellett szoktam nézni. Akkor az igazi.Többiek:
Most, hogy ennyi mindent írtok erről a 3D-s dologról kicsit meglepődtem és eltántorodtam az egésztől.
Azt hittem, hogy leülök és nézem a 3D-t, azt nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent kell állítgatnom majd nekem.3D-s monitorom volt aktív NV Vision 2 szemüveggel szal az aktívval van tapasztalatom, csak ez a passzív dolog érdekelt igazából. Hát eléggé bonyolultnak hangzik.
Az mennyire igaz, hogy ha nem pont szemből nézed akkor nem lesz az igazi meg fejfájást, hányingert is okozhat?
Az a baj, hogy a szobám eléggé "érdekes" kialakítású így arra nem igen van megoldás, hogy valaki közvetlenül mellettem üljön. Inkább oldalt ülne és nem olyan messziről mint én. -
Flashget
félisten
te magad írtad.."fülhallgató kimenet" biztos a gyártók akkor tévedésből tesznek a készülékeikre kimondottan hangkimenet miatt optikait, koaxálist stb.
mivel a fejhallgató kimeneten eleve már erősített így magas jelszintje is van.
scartból is kilehet nyerni a hangot ha már az optikai nem megoldható. -
pgemil
aktív tag
Két hete voltam az MM-ben ( nem Veled, az Asszonnyal, Szegeden).
Egymás mellett volt 620 és 690 42"-ban (ugye a 690-es ezüst keretes, a 660 pedig fekete műanyag) és a 690/660 -nak szebb volt a képe, de hogy miért?
Lehet, hogy csak beállítás kérdése!!
Tehát az egymás mellett nézés sem egyértelmű számomra, ha nem ugyanaz a tesztadás megy rajta!!
Egyébként meg nem tesztadás nézek, hanem tv műsort, ettől függetlenül igazatok lehet. Erre vettem egy 47LN575s tv-t, mely lehet, hogy felhős-szappanoperás amikor váltom a csatornát és a fekete háttérben vélem felfedezni, de a "műsor" alatt nem.
Vagy csak később fogom látni?
Egyenlőre meg vagyok elégedve a nagy méret miatt, 2x akkora mint a régi LG 32.....
Töltöttem hozzá tesztábrákat, bevilágítást stb. , ott nem láttam semmi rosszat!
Saját tapasztalatból ennyi hozzáfűzni valóm van.ui. volt régen egy HiFi Magazin tesztekkel, na majd ha olyat csináltok, akkor szóljatok! Arra beneveznék, de az is szubjektív, hogy kinek mi tetszik és mit lát. Vagy csak mit kell néznie.
-
Zirowe
nagyúr
Igen, ideje lenne innen törölni az összes "szakértő" hsz-edet.
De most megint lenyugszol, majd pár hét múlva kezded elölről.
Sok értelme nincs, de ha téged ez boldoggá tesz, az elég szomorú.Részemről pedig befejeztem ezt az mostani ismételgetést.
Aki pedig menni akar mm túrára, az Gicznél tud jelentkezni.
-
Zirowe
nagyúr
Amire az volt a válaszom többször is, hogy van itthon régebbi szériás valós 100hz és 200hz-s tv, van összehasonlítási alapom, csak ez is szintén hidegen hagy, mert csak az jár a fejedben, hogy mikor mehetsz végre újra az mmbe.
Ismét ezek a felesleges és üres körök, amikből nem csak nekem, hanem a többi topic látogatónak is rég elege van, minden hibás, mindenki rosszul tudja, csak Gicz tudja jól.
-
Zirowe
nagyúr
De mitől is zárkózom el?!
Attól, hogy nincs kedvem elmenni veled mm-be megnézni azt, ami itthon is van, attól nincs kedvem találkozni veled és attól, hogy nincs kedvem meghallgatni a butaságaidat?!Igen, baromira idegesítő az egész hozzáállásod és érvelésed.
Többször is linkeltük a tényeket, amiket te továbbra is semmibe veszel és csak osztod az észt, komolytalanul és hiteltelenül, de úgy látszik vmi perverz élvezetet találsz ebben, hogy különböző időközönként újra előveszed a témát.
-
TMT7TMT7
tag
Értem, mindenkinek megvan a joga a véleményéhez.
Leírom a tapasztalataim (nem kell elharapni a torkom), amit most leírok, annak a tükrében teszem, hogy közel két éve heti 20 órában bámulom ezeket a tv-ket és egyenként, különböző tesztvideókkal néztem meg őket. (tehát mindegyik tv-t, hangsúlyozom, mindegyik tv-t alaposan megnéztem és én a szememnek jobban hiszek, mint egy netes tesztnek, amit ki tudja ki írt, egyébként elég egyszerű megállapítani ránézésre az 50-100 Hz-et, film végén stáblista, 50Hz-nél szaggat, 100 Hz és afelett folyamatos. )
A kép nem lesz folyamatosabb fekete képkocka beszúrástól két képkocka közé, csak ha interpoláció van és van köztes képkocka kiszámolás (trumotion). A 660-tól azért van bennük a deblur is, nem csak a dejudder,mert abban egy fejlettebb képalkotási algoritmus dolgozik. Ezért is van,hogy bár mindegyikben 100 Hz panel van, van apróbb eltérés a képminőségben.LN570: 100Hz MCI = köztes képkocka + valós 100Hz
LA620: 200 Hz MCI = köztes képkocka + fekete képkocka + valós 100 Hz
LA660: 400 Hz MCI = 2 köztes képkocka + fekete képkocka + valós 100 Hz
(lehet 3 köztes, de a lényeg, hogy többet számol ki, ezért nem 200 Hz MCI,hanem 400 Hz MCI)minél több képkockát villant fel mp-enként, annál rövidebb ideig látja a szem, vagyis annál folyamatosabb lesz az érzékelt kép.
-
eladogeppc
veterán
Nem. HDD a TV-be dugva.
Nem vagyok 3D guru, de egy TV-t azért tudok kezelni.
IT-s vagyok vagy 16 éve, azért ez belefér szerintem.
Nincs mit állítani, amikor a 3D-t automatikusan beállítja, nekem meg ilyen gondom nincs.De még mindig nem olvassátok el mit írtam. 2 új frissítés óta áll fent a fura jelenség. Egyébként mint írtam, SBS jó, OU nem jó. Tehát nem avval van bajom hogy egyáltalán nem jó semmi...
-
F_Zolee
nagyúr
Én pl néztem egy hd-s filmet és csak kíváncsiságból kikapcsoltam ezt a feature-t és borzalmas volt nélküle(ha valaki azt élvezi akkor tegyen úgy). Wifin keresztül ment, azt nem tudom, hogy azért volt annyira darabos nélküle de ha be volt kapcsolva semmi problémát nem észleltem.
-
gyeniko
őstag
Jajj, már!
A filmgyártás is tudja néhány tíz éve, hogy gagyi a 24fps, ezért agyalnak már egy ideje azon, hogy megkétszerezzék a kpékockák számát. A 24 fps egy őskövület, emely kb. a múlt század közepén fogant és kizárólag azért maradt fenn, mert rettentő költséges az átállás.
A mozi fílinghez hozzátartozik más zavaró tényező is? Pl. ropogtatás, böfögés, beledumálás, már megy a film de egyesek még ekkor érkeznek, stb.?
Az én szememnek szinte fáj a 24 fps, különösen a gyors kamera mozgásoknál. Volt már olyan is, hogy egyszerűen kikapcsoltam az egész hóbelevancot, annyira felidegesített.
Ez nem azt jelenti, hogy imádom a rossz minőségben történő képkocka interpolálást, de ez a kérdés szerintem nem fehér/fekete és őszintén szólva, nem tudok egyetérteni az ilyen "vallásos" megnyilvánulásokkal.
Írom ezt úgy, hogy kifejezetten kedvellek! -
törölt tag
Miért?Nagyobb energiabefektetéssel jár egy tagadó mondat kinyögése,mint egy félretájékoztatás ugyanannyi tagból álló mondat és nyelvtani szerkezettel?
A kérdés valóban hülyeség,de hát nem mindenki vágja ezeket a
hz dolgokat,elnézően és jóindulatúan kell ismertetni a rideg valóságot a mezei userrel szerintem -
MR!!
aktív tag
HD7750, 1920x1080p 60Hz, minden ki van kapcsolva Catalystben (19.9) csaka zajszűrés van bekapcsolva meg a Deinterlancing auto)
másik Tv-n is így ment de ott OK volt.
-
törölt tag
Biztos igazad van,de mivel az újabb panelek az LM-LA szériában vannak leszámítva az idei típusokat áll az hogy szebb képélményt adnak az újabbak.Amúgy meg nyugi,én nem akarok beszállni hz polgárháborúba és gerilla hadviselésbe,tőlem lehet .0.0000000001 hz es is egy panel ha nekem tetszik a minősége
-
Lackki
őstag
-
törölt tag
Napsütéses filmeket kell nézegetni,amiben nincs fekete egyáltalán
(#38625) jer1cho Nincs ezzel baj,ez egyéni megítélés-ízlésvilág kérdése.Nekem pld házimoziban jön be a színezősebb hangzásvilág,mást meg attól ver ki a víz.Engem spec idegesít a samu harsánysága,monitorban se tudtam elviselni őket.
-
gyeniko
őstag
Személy szerint én azt gondolom, hogy nagyon tájékozott vagy a TV-ket illetően, többnyire ismered a pontos adatokat.
Ugyanakkor - pontosan ezért - én inkább arra számítanék tőled, hogy a plazma vs. lcd vonatkozásban is tárgyilagos vagy:
Látom, hogy gyakran megfordulsz a palzma topicban is, én s szoktam ott olvasgatni, írni már kevésbé...
Kérlek, hogy ne "állj be" azok táborába, akik - nyilvánvalóan saját meggyőződésből - elvakakultan térítenek a plazma mellett!
Érdekes volt olvasni a palzma topicban, amikor egy fórumtárs a plazma technológia gyengeségeiről, illetve az egyes modellek gyengéiről írt. Gyorsan rászóltak, hiszen abban a topicban az a sikk, hogy a plazma hibáiról-hátrányairól-gyengéiről nem illik írni.
Azt gondolom, hogy személy szerint én tárgyilagos vagyok ebben a témában - mindenféle technológiájú TV-im voltak-vannak, mindenféle szobákban és funkcióra - és azt gondolom, hogy csak annak érdemes plazma TV-t vennie, aki:- szinte kizárólag tök sötétben nézi
- szinte soha nem néz rajta TV műsorokat (logo-k miatt)
- nem internetezik és nem játszik rajta
- nem zavarja a szemét a villózás
- nincs elég pénze egy megfelelő lcd TV-reA fentiek alapján egy átlagos magyar családnak semmiképpen nem plazma TV-re van szüksége (valószínűleg átlagos EU-belinek és USA-belinek sem, ellenkező esetben nem halna ki a plazma, pont úgy, mint a dinoszauruszok).
Az átlag TV használó vegyes felhasználásra veszi a ketyeréjét: igenis nézi az erős logo-jú csatornákat is, az asszony lóg a TLC-n (saját példa), a gyerek a Minimax-on, én a Sport TV-n, együtt pedig a Discovery-n, Anamal Planet-en, stb. Én emellett - részben androidos okosítókon, illetve a 4 magos procijú TV-n a saját smart rendszert használva - internetezek is rajtuk. Emellett az erősítők OSD menüje is gyakran megjelenik a képernyőn. Megannyi beégés veszély...
Ez egy lcd Tv topik. Az ide látogatók nem feltétlenül érdeklődnek a plazma technológia iránt, főleg nem úgy, hogy nem olvashatják a teljes igazságok a plazmákkal kapcsolatban. Akit a plazma érdekel, az a plazma topikban olvasgat, kérdez (elég "belterjes" az a topik, maroknyi "törzsgárda tag" bátorítgatja egymást).Nagyon egyetértek azzal, hogy itt az lcd-vel kapcsolatos tényeket, illetve tapasztalatainkat írjuk le egymásnak, de ennek az is része, hogy a TV képe nem csak a fekete színből áll, a jó képnek van sok más jellemzője is. Biztosan szoktál olvasni a tesztekben olyat, hogy pl.: "...mindent egybevetve az XY TV képe nagyon tetszett..."
Tetszik a türelmed, ahogy a kritikákat fogadod és kezeled! Ha kicsit kevesebbet promózod itt a plazmákat, akkor ezek száma is csökkeni fog, az LA620 50 Hz vs 100 Hz vita pedig egyszer úgyis eldől. Van egy fórumtársunk, aki rettentően elégedetlen az új LG42LA620 képével, olcsón megveszem tőle, hogy meg tudd nézni a teszt lemezeddel, hmmm?
-
LucasGrant
aktív tag
Olyan valakivel vitatkozol akinek ilyen modellje van, és állítod a hülyeséged, úgy, hogy nem is láttad 50"ban ezt a típust, lemerem fogadni, hogy arról sincs tudomásod, hogy egyedül 50"-ban nem Cinema Screen az LA660S, megint az általánoságokat pufogtatod, úgy hogy láttál volna ilyet.
-
-
Gicz
addikt
az avforums link szerint T500HVD02.1 a típus.
panelok.comon ez nem szerepel. ellenben van T550HVD02.1 ami már 55"
LG gyártmányokra szűrve [link]
az utolsó előtti az egyetlen 100hz-es, valószínű h ez van az 50LA-ban. Mind IPS.
1. a linkeden az adott típus nem létezik, csak 55"-ban.
2. az LG IPS-nek reklámozza, fura lenne ha nem az lenne, mikor ez az egyik fő feature.Edenyke: még mindig tartom hogy gyere el, mert hülyeséget állítasz a 620s-ről....
-
nobeige
tag
Hát, nem sikerült megtalálnod. Furcsa, nekem működik.
Próbálom akkor így:
Ide most beidézem a hozzászólásomat, majd a végére berakom az abban található linket.
Idézet:
Ha valaki 2013-as LG tévét szeretne venni és sötétben is jó feketét akar - viszont nem bánja, hogy oldalról nézve hamar kifakul és elszíneződik a kép, annak nagyjából két választása van: 39LA620, 6208 és 50LA660, 667, 6608, 6678. Ezeket szerelik VA panellel.
A többi méretben és típusban mind IPS panelek vannak, leginkább az LG-től, de néhány más gyártótól is lehetnek.
Ezek sem rosszak, sőt, de sötétben nézve nem adnak jó feketét. Viszont oldalról nézve nem romlanak olyan drasztikusan, mint a VA-s panelek.
Link a lg tévékbe szerelt panelekről:
Idézet vége.Link:
[link](Elsőre természetesen elrontottam a linkelést, remélem mostmár jó)
-
LucasGrant
aktív tag
Hallod, az a vicc, hogy más Fórumban, te szólsz be másoknak, hogy trollkodni járnak oda, amikor magadon nem veszed észre, hogy LG fórumba, csak IPS panelt fikázni, 50Hz-ezni, meg Plazmát téríteni jársz, más fórumba is csak a Pana plazma a király, minden más márka csúcs kategóriája egy vicc szerinted. Más fórumokat nagy %ban csak olvasok és nem kommentelek, de annyi helyen olvasom az okoskodásaid, meg adott márka fórumban, csak a márka fikázást, és a Plazma térítést, és nem tudod felfogni, hogy sok embernek nem játszik a plazma sok szempontból, de baromira szűklátókörű vagy hallod.
Kicsit vedd már észre magad. -
nobeige
tag
Szerintem nincs olyan.
Talán - és ez egy nagy talán - az LG plazmákkal és a Panasonic X60-nal felveheti a versenyt - bekapcsolt local dimminggel. De ez is jelenetfüggő. Mint ahogy ezt le is írtam.Megkérdezhetem, hogy mi a relevanciája a kérdésednek?
Világosan megírtam anno, hogy mik voltak a szempontjaim az új tévé beszerzésénél. Azoknak nem felelt meg egy plazma sem. Világosan megírtam azt is, hogy a saját plazmáimhoz hasonlítom. Akkor mégis miről kérdezősködsz szemforgatós szmájlival?
-
Müszi
senior tag
Természetesen nem. Ettől függetlenül jobb mint gondoltam a kommentek alapján. Igaz az enyém nem 620, hanem 660, de ilyen téren nincs sok különbség.
Képminőség elfogultság nélkül általánosságban jobban tetszik az enyémen, mint haver Samu F6400-asán, szinek meg főleg. Nem estem tőle hanyatt mikor mutogatta. Persze egy Orion biztosan ráver -
Tamás34
senior tag
Ugyanezt akartam írni én is! Köszi!
A TV amúgy tökéletesen megfelel minden más területen! Két hete vettem anyámnak egy Orion "lapos" TV-t, irigykedem, hogy este sokkal jobb a képe mint az enyémnek! Mint írtam, bebuktam, de már ki is néztem a másik TV-met! Ezt már interneten fogom megvenni, ha nem tetszik indoklás nélkül 12 napon belül visszavihetem, most már biztosra megyek!
-
LucasGrant
aktív tag
Még mindig nem csak feketéből áll egy film, vagy nem tudom Te miket nézel
Már megint általánosítasz, hogy Samsung meg Sony, szóval egy EH4003-nak is 3x 0jobb a feketéje, meg egy IPS-esW805-nek is mi
Ez a 3x mélyebb is hülyeség már nem azért, megint a mért számokból indulsz ki nem a gyakorlatból, van egy matt panelos Tv aminek mért adatok alapján jobb a feketéje, meg van mondjuk egy Ultra Clear panelos, aminek jóval csillogosabb mélyebb a feketéje viszont mért értékek alapján rosszabb a feketéje. Te azt mondod, hogy a mért érték a mérvadó, aki meg megnézi élőbe hidd el nem az mellett dönt.... de ennyit megint az általánosításaidról. -
retesz147
addikt
rendben köszönöm!
Szóval nagynak semmikép se lesz nagy a 42, inkább kicsi....
Rendben köszönöm, akkor még nézelődök....de sokkal nagyobbat nem vehetek a szekrény miatt (tipikus probléma
) még a 47-es fér be....tovább már nem....
bár most egy 55cm-s képcsöves van....nem mondom hogy nagy, de már megszoktuk
de itt az ideje a cserének....
-
Tékozló
tag
Nálam a 690-esben és a 660-asban sem volt de-blur LA sorozatnál. Erre azt írták hivatalos válaszban: "a különböző funkciók és opciók lehetnek modell és szoftverfüggők.Elképzelhető, hogy a cikkben egy másik régiós vagy szoftververziót teszteltek."
Mivel a geeks.hu 660-as tesztre hivatkoztam.
Szóban az ügyfélszolgálat meg azt mondta, hogy a magyar garanciás LA600-as szériában nincs benne a de-blur. Persze itt a fórumban vannak olyanok, akiknek van benne és magyar garanciás.Úgyhogy lényegében azt mondanak ami nekik jólesik.
Más:
Szóvá tettem, hogy a kép kikapcsolása (de hang van) után miért nem az előző energiatakarékos állapot jön vissza, mert így megint állítgatni kell.
Erre ezt válaszolták több hét után (se többet se kevesebbet): "az energiatakarékos üzemmódnak ilyen a standard funkciója."
Erre megkérdeztem: "Nem várható, hogy az energiatakarékos funkciót átírják olyanra a fejlesztők, hogy a tv a kikapcsolt képernyő után a korábbi energiatakarékos funkció mértékére térjen vissza?"Válaszuk:"Erről jelen pillanatban nincs információnk."
Úgyhogy a lényeg, hogy kopjak le róluk és marhára nem is érdekli őket.
-
Mr.Rain
senior tag
Úgy gondoltam,hogy felveszem,aztán felveszem egy régebbi LG LCD-vel is,ami tuti 50Hz-es. Vagy megnézem őket egymás mellett egyszerre,ha technikailag meg tudom oldani....
Úgy gondoltam,hogy az egyiket a monitor csatira kötöm a szgéphez,mondjuk a régi LG-t,az LA620 meg maradna a HDMI-n. Így láthatnám a különbséget,nem?
-
Zirowe
nagyúr
Én meg csomószor linkeltem neked, hogy nem, nincs igazad, nem csak ebben, hanem másban se.
Ezt alátámasztandó, a linkeken kívül a személyes tapasztalatom, de neked nem elég.
Igazából nem érdekel, hogy te mit gondolsz, hiszen rég kiderült, hogy egy hiteltelen ember vagy, csak ne terjesztenél folyamatosan butaságokat itt a topicban.Én befejeztem ezt az értelmetlen szópárbajt.
Nem írom, hogy vita, mert ahhoz rendes érvek kellenek, nem pedig az mm állandó hajtogatása.
Elég csak azt megnézni, hogy máshova is miket írogatsz. -
Zirowe
nagyúr
Komolyan, nem tudom hányszor kell még leírnom.
"Összes tesztoldal", aha, 1db, ami nem korrigálta a régi infót, amit a többi igen.
Veled ellentétben, én felismerem a saját 100hz-s tv-met, 3 éve van a lakásban több 100hz-s tv, van mivel összehasonlítanom, te még a sajátodon sem látod meg.
Aztán meg hónapokon keresztül mondod a mantrádat anélkül, hogy bármelyiket is láttad volna élőben.
De persze később elmész, és lám, magadnak adsz igazat, aki meg nem hiszi, menjen el veled mmbe és meg fogja látni az igazságot, különben is, a plazma a legkirályabb, ezt legalább 100hsz-enként kétszer le kell írni.
Unalmas és hiteltelen vagy, továbbiakban ignorállak, de ha megint kezded a butaságokat írni, akkor továbbra is írni fogom, hogy nincs igazad. -
Zirowe
nagyúr
Megint ez a félsz.
Úgy látom szükséged van ennek a felesleges témaragozásra pár hetente.
Vagy csak baromira unatkozol és szeretnél elcsábítani embereket az mm-be, sőt, lehet, hogy ott dolgozol a plazma részlegen és így akarsz vevőket odacsalogatni.
Igazából bmelyik fikció jobb lenne, mint a kopár valóság, vagyis az, hogy rendíthetetlenül hajtogatod a butaságaidat pár hetente.
Rendkívül sajnálni tudlak ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest