- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlo168
senior tag
Sziasztok, segitséget kérek. Két tévé közül ki mit választani?
LG 55UQ81003LB smart tv, a másik
LG 55NANO763QA NanoCell smart tv, LED -
laszlo168
senior tag
válasz
érdeklÖDÖN #49853 üzenetére
vegyél elő egy telefon hetszetet vagy minek hivják, azt dugd be a tv-be, szól e?
-
laszlo168
senior tag
válasz
érdeklÖDÖN #49845 üzenetére
Húzd ki a tv-ből a dugót, és dugd be a telefonba, ha akkor van hang az erősitőn akkor a tv a hibás, ha nincs akkor az erősitő vagy a kábel.
Nekem LA 660 van, és abba elég nehéz bele dugni a kábelt. -
laszlo168
senior tag
válasz
érdeklÖDÖN #49841 üzenetére
De a hangerőt a tv-n fel kell nyomni fülhalgatónál is.
-
laszlo168
senior tag
válasz
padi68 #46668 üzenetére
Hát a tegnapi nap betett az edigitálnak, sokan el fognak pártolni onnat, főleg igy hogy lassan magasabb árakkal dolgoznak mint mások. És ahogy nézem sok termék maradt a tegnapi áron, mivel ezeket amugy sem lehet drágábban eladni. Jó nagy kamu volt ez a tegnapi nap náluk, az MM- ben sok termék olcsóbb volt.
-
laszlo168
senior tag
válasz
csaba12242 #45218 üzenetére
+1 az LA660-nak
-
laszlo168
senior tag
válasz
gyeniko #45216 üzenetére
Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz. Én is nagy plazma fan voltam, de lássuk be a plazmának vége.
Ahogy ment le a plazmák fogyasztása, aránytalanul ment le a fényerő, a fekete, a kontraszt, nem lehetett már belőle többet kihozni. Nekem még egy régebbi darab van, amin van fényerő meg minden, de a fogyasztása is megvan. Épp ezért már csak a hálóban teljesit szolgálatot, néha. -
laszlo168
senior tag
válasz
szabieable #45125 üzenetére
Nekem olyan van az LA 660-hoz
-
laszlo168
senior tag
válasz
Zsmester89 #44042 üzenetére
Nekem az LA 660 ugyan ilyen, a plazmám nem tud ilyet, az csak olyan szürkés...
-
laszlo168
senior tag
válasz
petya2012 #43818 üzenetére
Nekem is van egy 47-LA 660 -as, meg van mellette egy régi plazma is, aminek tökéletes képe van, nem ugy mint az új plazmáknak, amiknek előtérbe helyezték a fogyasztást, a kép minőség rovására.
Az LA 660-as képe tű éles a plazmához képest, pedig mint mondtam annak is elég jó képe volt, dehát lejárt a plazma ideje, fogyasztás, beégés, villódzás, meg a többi probléma miatt. Én már nem vennék plazmát, elismerem régen verte az LCD ket, én is azért vettem meg, de ennek vége. Be kell látni minden plazma hivőnek, még a haverom is belátta, pedig ő esküdött a plazmára, ma már LCD-t használ ő is.ozzy711-én sem vettem észre sávosodást, valószinü a tied hibás volt, én is kifogtam ez előtt egy hibásat, ami nem is LG volt, előfordúl az ilyen bármeik márkával, de ezért van a garancia.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Wheelbarrow #43460 üzenetére
Szuper kis tévét vettél, látnád mit állitgatnak, meg kalibrálnak a plazma topoikba, de nem találják a nézhető képet
-
laszlo168
senior tag
válasz
bulldoser222 #42269 üzenetére
Mért nem kapcsolod ki?
a trumotion-t állisd 5 alá -
laszlo168
senior tag
Volt itt szó a multkor a foci VB alatt, hogy sok mindenkinek életlennek látszik a fű a pályán, nekem is olyan volt LA 660-asom van. Na most megy a meccs a Duna tv-n, és érdekes módon most szép éles a kép a fűnél is, szerintem valószinű hogy a közvetitéssel volt a baj, a VB-n.
-
laszlo168
senior tag
válasz
SunChemical #41327 üzenetére
Lehet át szelleműlt a tévéd
-
laszlo168
senior tag
Hátha valakit érdekel, a Debreceni AUCHAN-ban az LG 50LA660-as tv, 250000ft
A hangvezérlés hogyan működik a 660-on? próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest