- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
mobilizmo #113903 üzenetére
Engem se vett fel a pénz
De hidd el hogy van benne igazság hogy oled alatt elég gyatra a minőség.
Ami meg közelít hozzá azok a mini ledek viszont oled áron.
Én csak azért írtam hogy nem drága az oled mert ha megnézed az árakat akkor az látszik hogy ár/értékben sokkal jobban megéri jelenleg egy oled,ha 30-50ezer difi van az árban vagy van olyan hogy kevesebb,vagy a mini led a drágább.
Persze lehet venni olcsóbban is nincs ezzel gond,ha ír az íllető árat mire gondol akkor olyan ajánlást kap. -
rainman72
nagyúr
válasz
mobilizmo #113901 üzenetére
Ha egy normálisabb qned-et akarsz,mondjuk egy mini ledet idén,jó képminőséggel,nem egy alap Lg led tv-t,akkor látod hogy oled árban lesz mondjuk pl B4-C4 árában.
Qned85 alatt nem igazán találsz vállaható modelt csak nézhetőt.
Mire gondolok új model 50Qned86A3 egy árban van szinte a 48C4-el és biztos hogy közel se tud annyit. -
Cr00py
senior tag
válasz
mobilizmo #113591 üzenetére
Alapvetően állítható. Pont ez a "gond".
A frissítés után semmibe veszi a rendszer azt az opciót. Hiába a másik bemenetre van állítva a kezdőképernyő helyett..csak azt mutatja.
Szerintem ez valamilyen programozási hiba lehet..vagy ki tudja.
nem találtam még meg az amlített "aszf" frissítés teljes szövegét, amiből talán ki lehetne deríteni, hogy szándékos módosítás történt-e, vagy csak egy hiba történt ezzel kapcsolatban. -
blakey
titán
válasz
mobilizmo #112464 üzenetére
Most csak annyit írtam, hogy webOS-re van Kodi. Bárki, aki ért hozzá és kedve is van, fejleszthet egy alkalmazást.
Kodi alá van YouTube kiegészítő. Tehát meg is van a válasz, Kodi telepítése után lesz YouTube is. Nem próbáltam, de elvileg egész jól működik a Kodi webOS alatt. -
LouiS22
veterán
válasz
mobilizmo #111831 üzenetére
Nem értelek. A FB Watch szolgáltatója a FB (Meta). ÚGy döntöttek, hogy nem támogatják az okostévéket, erről biztosan adtak hírt más felületen is (google a barátod, én nem fogok erre időt pazarolni), és kirakták a saját hivatalos súgójukba is. Ha ennyire izgat, akkor írj az LG-nek és kérdezd meg az ő álláspontjukat is.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
mobilizmo #111588 üzenetére
Az előző tv után borzalmasak a színei. Gyakorlatilag beállíthatatlan. A piros az rózsaszín, vagy lila. Például bármely filmben egy autó világító hátsólámpája nem piros, hanem lila. Sehogy sem lehet beállítani normálisan. Sem tv adásnál, sem YT-n, sem pedig külső eszközről lejátszott tartalomnál. Gyakorlatilag a barna és a lila különféle árnyalatai dominálnak. Valamint eléggé zajos a kép. Előtte Sony tv-m volt, ugyanekkora méret, ugyanez az árkategória. Az fényévekkel jobb volt.
A másik a lassúság. Megnyomom a csatornalista gombot, 7-10 sec alatt tölt be. Sajnos azt az infót kaptam, hogy ez a lassúság már nem jellemző az LG-re. Ezek szerint semmit sem változott. -
Vasti74
senior tag
válasz
mobilizmo #111480 üzenetére
Hát ez ciki...
Külön lejátszót meg nem akarok, annyira nem érdekel a dolog. (volt régen, amikor a tévék még nem tudtak semmit lejátszani, utáltam, hogy +1 doboz, kábelek, stb ;-)
A beépített videólejátszóban a legidegesítőbb számomra a tekerés. Ha valamiről lemaradtam, mert valaki szólt hozzám, és vissza akarok "tekerni" (gyakran előfordul) , csak nagy lépésekben lehet. De ha sokat akarok visszatekerni, az meg vagy lassan megy, vagy plusz nyomogatás le-fel. Utálok távirányítót nyomogatni ;-)
A régi nem-WebOS LG tévé ezt tök profin csinálta: kis nyomás kis ugrás, nyomva tartásra meg gyorsuló tekerés.
A felirat és hangválasztás is igen jó volt a régi tévén, az azt követő WebOS-en katasztrófa volt minden, ez az új tévé már ebből a szempontból egy kicsit jobb.
Hát nem tudom... Lehet, hogy mégis utánajárok a Plex-nek, hogy mire való pontosan ;-) -
Guenwhywer
csendes tag
válasz
mobilizmo #111241 üzenetére
én elhiszem hogy van aki lát különbséget lájtszó és lejátszó között. Nekem van egy popcorn a400 meg van wd hdtv is . mindkettő régi darab én nem láttam közöttük különbséget. Persze van amit a wd már nem tudott kezelni de amit tudott az szerintem ugyanolyan volt. Szóval ha a tv beépített lejátszója átküldi a jelet az erősítőbe hogy legyen rendes hang és megjeleníti a képet akkor öröm boldogság. Ha meg végképp nem akkor kicsi pénzért valami kicsi kínai kütyüt max veszek de nem akarnék még egy távirányítót ha nem muszáj. Havonta 1-2 film lesz megnézve éves üzemideje a jelenlegi tv-nek kb 3-400 óra. Az újnak sem igen lesz több.
-
-
OldMike
őstag
válasz
mobilizmo #111095 üzenetére
Tévesen írtam a tévé korát, 2012-ben készült. Ezek legfeljebb 2-3 nyelvű feliratot tudtak kezelni, de ha nem a magyar volt az első, akkor már baj volt. Azt hiszem a WebOS tévék már kezelnek 8 nyelvet, és lehet is választani közülük. Ilyenkor csak egy-két sorozat lehet problémás, ahol akár 30 feliratot is benne hagytak.
-
-
udavid
csendes tag
válasz
mobilizmo #111023 üzenetére
Köszi a hozzászólásokat. Jobb ötlet híjján gyári beállítások visszaállítása + firmware frissítéssel (03.30.14) próbáálkoztam és úgy néz ki segített: most már normál sebességgel tölti be a könyvtárlistát..
Már csak az zavar, hogy a kezdőképernyőn miért vannak reklámok. Hogy lehet azt eltűntetni? Olvastam külföldi fórumon, hogy néhány domain-t kell tiltani a routerből. Nincs ennél elegánsabb megoldás? Van esetleg lista, hogy melyek a tiltandó magyar domainek? -
udavid
csendes tag
-
dropi
senior tag
válasz
mobilizmo #110634 üzenetére
Na látod, én meg főleg emiatt nem veszek az életben soha többé LG-t.
De az a baj h hiába akarok normál taviranyitokent használni, folyamatosan ott a nyíl, és ha ki is választom a gombokkal azt, amire szeretnék nyomni, ha OK-t nyomok, akkor persze arra nyom, ahol az egermutato áll :( ezért gondoltam h ezt az egész eger funkciót kapcsolnam ki. -
SztiviVander
addikt
válasz
mobilizmo #110342 üzenetére
ja en a 110338-ig neztem vissza, ott ezt a nem tamogatott formatumot irta. regi lv tv-n (mint ez enyem is ami 2011-es modell) ha a hang nem tamogatott akkor le se jatssza, nemafilm azon nincs :) serviio se kodol at nalam, plex elvileg igen, de a gyakorlatban az se tudott ezekkel mit kezdeni valoszinuleg mert a hanghoz pont hozza se nyult.
-
csab2
veterán
válasz
mobilizmo #110296 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Ha 200 W-ot fogyaszt óránként, akkor 1 nap alatt 4,8 kW-ot eszik meg, ami éves szinten 1752 kw. Úgy, hogy napi 24 órát megy az év minden napján.
Meg ahogy te is írod, vannak ennél nagyobb fogyasztók egy háztartásban.
Igaz, a TV nem létszükséglet, a nélkül meg lehet lenni. Bojler, hűtő, fagyasztó, mosógép nélkül nehezen. -
válasz
mobilizmo #110302 üzenetére
LCD-nél nehezen hiszem,főleg ha mondjuk semmilyen local dimming nincs.
Az enyém fogyasztása konstans,hiszen folyamatosan megy a háttérvilágítás (nincs local dimming a tv-ben).
Próbáltam a sötétebb filmmel és nagyon világossal is,a pillanatnyi fogyasztás semmit se változott.
Persze itt az én tv-mről van szó,más típusok máshogy is fogyaszthatnak. -
-
válasz
mobilizmo #110296 üzenetére
Az a baj, h nálunk ez a TV nagyon sokat megy főleg 7végén. A nejem háttérzajnak használja. Majd délután meg este beül elé és a természetfilmek sokasága megy. Néztem az 55-ösök pont a felét fogyasztják, az elég is lenne. Kicsit túllőttem ezzel a 75"-os vásárlással. Nem nagy a nappali, egy társasházban lakom, és mindössze 24m2-es ahol a TV van. Régebben volt egy 55-ös, majd amikor lecseréltük egy 65-ösre, elsőre nagynak tűnt, de pár nap és megszoktuk. Sajnos nem így 75-össel, ez tényleg nagy minden tekintetben. Pedig már vizionáltam a következő 86-ost.
Hát nem!
-
pecccccccca
őstag
válasz
mobilizmo #109180 üzenetére
Milyen szép megfogalmazás az, hogy fogyasztói társadalom. Nem? Ezzel szépen le is seperték a nagyok a vállukról a felelősséget.
Magyarázat, hiszen a fogyasztóknak kell az újabbnál újabb termék, veszik mint a cukrot. Persze veszik, mert arra lettek nevelve, hogy vegyék. Viszont nehogymá’ ne tudják eladni az újabb modelleket a szinte semmi fejlesztésekkel évente 30-40-50%- os felárral. El kell venni az emberek kedvét a régi (2-3, 5-6 éves) modellektől. Nem jó az nekik, majd “mi” tudjuk mikor vegyenek másikat.
De ez megy már 60-70 éve nagyban. Sajnos. -
válasz
mobilizmo #107822 üzenetére
Valóban ha nem fülbedugós kell akkor vannak alternatívák, főleg a költség terén. A nejem táblagépét egy LIDL-s kékfogas fülessel hallgatja. Pár ezres volt csupán, és nincs akkora különbség hangzásban mint árban a kettő között. Sőt, én nem is nagyon látom, h töltögetné. Most néztem, h ismét van, pont ma!
7eHUF, szerintem árban ebben a kategóriában verhetetlen. Ha meg esetleg nem jön be, még egy fél év múlva is vissza lehet vinni a LIDL-be.
-
vlevi
nagyúr
válasz
mobilizmo #107237 üzenetére
TV-knél könnyen előfordulhat.
Nem szokása a TV gyártóknak, hogy gigabites hálókártyát tegyenek a TV-kbe, azonban a wifi az általában már tudja az ac-t.
Így előáll az a helyzet, hogy itthon, a routeremhez kábellel kapcsolva a TV-n futó böngészőben a speedtest.net-el mérve alig-alig 100-at mér, wifin pedig bőven 250 fölött. -
junior19
senior tag
válasz
mobilizmo #106708 üzenetére
Ezt a bekapcsolom és jó, azzal nem igazán értek egyet. Persze a felhasználónak tetszhet, de az még nem jelenti azt is, hogy jó. Ma már annyi mindent lehet állítani a megjelenítőkön, hogy egész pontosan kalibrálhatóak, amennyire a panel és az elektronika engedi. De a sok beállítási lehetőséggel jött az is, hogy egy átlag felhasználó azt sem tudja melyik kapcsoló mit vezérel, s mire,milyen hatással lehet.
Az LG-nél általánosan elmondható, hogy a Szakértői módok a legpontosabbak, ezeknél a Háttérvilágítás értékét kell gyakorlatilag a helyiség fényviszonyához beállítani. Pontosabban csak kalibrálással lehet beállítani.
Ezért nincs igazából értelme az ilyen kérdéseknek, hogy van-e valakinek jó beállítása, mert ha kalibrált beállításokat veszünk, akkor az biztosan nem jó más környezetben, más készüléken. Szubjektív, ízlés szerint értékeket másolgatni pedig azért nincs értelme, mert aki segíteni szeretne, annak az ízlése nem biztos, hogy egyezik a kérő ízlésével.
Ezért marad a két út, vagy kalibráltatás, vagy konkrét kérdést feltenni, hogy ezt a képmódot használja, ezeket állította be, s mi nem tetszik neki. Így lehet csak segíteni. -
junior19
senior tag
válasz
mobilizmo #106322 üzenetére
Nagyon nem mindegy, honnan van a vétel.
A különböző szolgáltatók különböző készülékeket, beállításokat használnak a műsorok továbbítására.
Maradjunk a közszolgálati csatornáknál.
Műholdon 1920 x 1080-as felbontásban, míg a DVB-T-én 1440 x 1080-as felbontásban továbbítják. Az adatsebesség is nagyobb a műholdas adásnál, mint a DVB-T továbbítás esetén, olyan 25-30% -al. Ez természetesen a 9E műholdvételre igaz, mert 1W-on, ahol a Direct One és a Digi előfizetői nézhetik ugyancsak gyengébb.
A Telekom milyen paraméterekkel adja, azt nem tudom, de lehet, hogy a DVB-T-s jobb minőségű.
Ma a közszolgálati csatornákat a legjobb minőségben a 9E műholdas és kábelcsatornák rendszerén lehet nézni. -
válasz
mobilizmo #106322 üzenetére
Én két dolgot tudok ezekről, persze lehet, hogy rosszul. Hogy a DVB-T az ugye Antenna Hungáriától jön, vagyis magától a forrástól, nem megy fel satelit, és nem jön onnan vissza Száva utcába vagy akárhová, hogy aztán onnan menjen be a hálózatba, majd a boxomba, végül a tévémbe.
Illetve még azt, hogy a IPTV-t tömöríti a Telekom, legalább is folyton erről rinyál mindenki a Telekom, de még a konkurenciák topikjában is.
Amúgy légvonalban 1400 méterre lakom az adótoronytól, mióta felnyomták a teljesítményét, itt egy darab dróttal is tűrhető vétel van.
-
pjen
félisten
válasz
mobilizmo #105857 üzenetére
Ilyeneket ne írjál.A Fi megvéd nem földelt hálózaton is, hiszen ha hiba van Te vagy a föld.Attól, hogy a hajszárító kettős szigetelésű még simán agyonvág, ha bele ejted a kádba, van benne vìz, benne vagy és a hajszárító be van kapcsolva.Esetleg elég, ha csak bevan dugva.
-
-
válasz
mobilizmo #105474 üzenetére
"Szerintem irtóztató sok pénz" - nézz át kicsit az OLED topicba
"2 év alatt az eszmei értékét teljesen elveszti" - ez nagyon régóta így van minden műszaki cikk esetében
"5 év alatt teljesen elavul, szinte használhatatlan lesz" - ez is így van már régóta minden TV-nél, vagy tudsz kivételt? -
asdf_
veterán
válasz
mobilizmo #105484 üzenetére
Ez kétségtelen. De sajnos nincs alternatíva, így ezzel kell együttélni. Az okos része olyan szinten érdekes, hogy pár évig menjen, utána a gyártót nem érdekled. Ha versenyeznének a gyártól az okos részen is, akkor tudnánk, hogy milyen proci van az okos része alatt, mennyi memóriával, mekkora tárhellyel, ehhez képest örülhetünk, ha annyi kiderül, hogy hánymagos proci van alatta (ami amúgy majdnem nulla értékű információt hordoz. Vagy kapaszkodjunk meg, az okos rész procival, tárhellyel, memóriával egy kártyán lehetne, és 5 év múlva kicserélem a francba és csók. Csak ugye akkor ki venne új TV-t.
(én mondjuk biztos nem, mert az okos rész elavulása nekem édeskevés ahhoz, hogy kidobjak egy nagy kijelzőt).
-
asdf_
veterán
válasz
mobilizmo #105474 üzenetére
Szerintem irtóztató sok pénz, őszintén nem értem.
Pedig nincs az egyáltalán elszállva. Egy 43-as TV legyen 120e Ft. Egy 86"-os panelből HAJSZÁLPONTOSAN 4 db. 43"-os méretűt lehet szeletelni.4*120=480e Ft. Add hozzá, hogy ez nem a fapad 7300-7400 hanem 8500 (tehát nem ugyanaz a vas benne, 100Hz, HDMI 2.1 stb.) valamint azt is, hogy méretéből adódóan sokkal kevesebbet lehet belőle eladni, sokkal lassabban, a szállítási sérült is több lesz belőle, meg vond le, hogy 4 helyett csak 1 mainboard kell bele), emiatt magasabb haszonkulcs kell rá. Az 550e épphogy a reális ára, teljesen rendben van, és a 780e volt a nem normális.Ha ekkora TV-t akarnék, azonnal megvenném (bár inkább a 82-est a VA panel miatt, csak 9 centivel keskenyebb észre sem venném
).
Ráadásul az, hogy te hosszú távra tervezel a piac nagy ívben letojja, 2 év alatt az eszmei értékét teljesen elveszti. És 5 év alatt teljesen elavul, szinte használhatatlan lesz.
Ezzel nem feltétlen értek egyet, Az árát elveszti persze, de ameddig a HDMI inputja működik és ad képet, addig semmi baja, egy 20-30e Ft-os dobozzal bármikor nulláról, aktualizáltan indulhat újra az okos része, annyit kell csak megszokni, hogy onnantól kezdve csak kijelzőként van használva, az meg nem kaland, sem a 4K 120FPS-t, sem a H.265-öt nem fogjuk átugorni 5 év múlva, az apptámogatás az egyedüli probléma, arra meg csak egy HDMI inputot kell beáldozni.
-
vargalex
félisten
válasz
mobilizmo #105354 üzenetére
Nekem nem sikerült összehoznom a Vodafone TV boxot a Magic remote-val. De azt hiszem, írta már egy topictárs is, hogy neki sem sikerült.
De akkor is fura, hogy tud egy olyan jelet küldeni neki a Vodafone TV távirányító, amivel kikapcsolja és a következő bekapcsolásra nem lesz háttérvilágítás....
Újabb fejlemény: ebben az állapotában ha elindítom pl. a Netflixet kikapcsolom a távirányítóval és vissza, akkor visszajön a háttérvilágítás. Azaz, nem kell áramtalanítani a készüléket. -
gyeniko
őstag
válasz
mobilizmo #105324 üzenetére
Én erre reagáltam: "...arra akartam rámutatni hogy a webáruházak és a visszaküldés joga, meg minden egyéb szabályozás "csak" azért van, hogy minél több vásárlásra tudjanak minket rávenni."
Amit a legutóbbi válaszodban írsz, azt én is így gondolom annyi eléréssel, hogy a tervezéskor szerintem a minél alacsonyabb gyártási költség a vezér-elv, nem pedig az, hogy drágán lehessen javítani. Az igaz, hogy az integrált alkatrészek alkalmazásának az a következménye, hogy a javítás költségesebb, mint ha csak egy (esetleg olcsó) alkatrészt kellene cserélni, nem pedig egy egész alaplapot.
-
gyeniko
őstag
válasz
mobilizmo #105320 üzenetére
"...mi fogyasztók ezt örömmel és ész nélkül habzsoljuk."
A "végtelenített" pénztárcával minden bizonnyal igen, de a valóságban a nagyon nagy többség nem ilyen (a topik témája miatt a televíziókra gondolok. Szerintem az internetes vásárlás nem eredményez számottevően több adásvételt, csak éppen kényelmesebb a vásárlás. Legalább is nem tudok olyan ismerősről, akinek akár csak eggyel is több TV-je volna csak azért, mert webshop-ból rendelhette meg. Más kérdés az Ebay-ről és Ali-ról rendelhető olcsó (2-10 USD) kütyükkel, ezeknél inkább igaz, hogy olyat is megrendelünk, amelyre nincs is igazán szükségünk. -
Harkovz
aktív tag
válasz
mobilizmo #105316 üzenetére
Szerintem alapvetően jó ez a szabályozás,mert ugye hatalmas teret nyertek a webáruházak ami jó dolog,viszont nyilván interneten nem tudod úgy megnézni/kipróbálni mint személyesen.A gyártók is sok esetben átvágják a vásárlót,ami csak használat alatt derül ki.Ezért jó a visszaküldés.Mivel a webáruházak árai már szinte egyformák,most már a garancián és az ingyenes visszaküldésen megy a versengés.Ami jó,de sajnos mint mindennel ezzel is vissza fognak élni sokan.De nyilván ezt a cégek bele kalkulálják és így is megéri nekik.A tiltás nyilván a trágár szavak miatt volt ami sok éve vagyok tag de még nem fordult elő,de amiatt,hogy bunkónak,primitívnek lettem beállítva eldurrant az agyam.
-
pjen
félisten
válasz
mobilizmo #105248 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy kockáztass.Csak leírtam, hogy behoztuk a fűtetlen raktárból a Tv t, kibontottuk, beüzemeltük.A vevő megcsodálta, viszacsomagoltuk elvitte.Van még egy nagyon jó példám.Lányomék kocsijában a multimédia része egy 10" LCD kijelző a hozzá tartozó rádióval.Az igazán kap hideget meleget,egyáltalán nem IP védett,mégis megy gond nélkül.
-
Samott
addikt
-
válasz
mobilizmo #105135 üzenetére
Ha valakit esetleg érdekelne, jött egy szabvány válasz az Eurosport-tól. Én ez alapján nem számítok arra, hogy mostanában lesz LG-re appjuk.
Hamza (Eurosport)
13 Mar 2021, 19:26 GMTHi János,
Thank you for reaching out to Eurosport Support.
I’m sorry to hear that you’re facing difficulties while trying to watch Eurosport using your LG TV, I'm sure together we can get this sorted.
We currently only support Samsung TVs with an OS of Tizen 3.0+. You may see the Eurosport and Eurosport Player apps available on other TV brands. However, the apps were not developed for those devices and you may not benefit from the full Eurosport services. That is the reason why you are not able to access the Eurosport content on your LG TV.
However, you should be able to watch the Eurosport Player on your TV via:
A laptop with a HDMI cable
Chromecast
An Xbox One / PlayStation 4
Apple TV / Fire TV
Your input is really appreciated as it provides us with insight into where we should focus our attention and gives us the opportunity to improve our contents. I assure you that we are in continuous improvement of our services, and your feedback will be taken into consideration for us to provide you enjoyable moments with your favorite sports. We are still working on bringing the Eurosport app to more and more devices. You can check out our full list of supported devices here.
If you have any further questions, you can reach us by replying to this e-mail or via chat. Have a nice day!Best regards,
Hamza
Eurosport Customer Support
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest