- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #85486 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Drótszamár #85445 üzenetére
Új infó, de nem biztos hogy helyes, mert én úgy látom, hogy 8 bit + FRC, vagyis 10 bit színmélységet tud mindkettő. Az persze igaz, hogy a 7507 néhány dologban jobb a 701V-nél, például nagyobb maximális fényerőt tud, vagy nagyobb képfrissítést. Meg kellene nézni hasonló beállítások alatt, hogy látunk-e különbséget azonos tartalom mellett.
Doky1988 Nézd meg az alkalmazások közt(Content Store), és telepítsd újra, ha ott megtalálod.
-
törölt tag
válasz
speter003 #85409 üzenetére
Üdv. Nem ritka az ilyen panasz, főleg a direkt led háttér világítású tévéken, de focihoz inkább edge ledest kellett volna választani, mint pl az 55LJ625V FHD, UHD-ben pedig ezek. De szerintem teljes mértékben egyik lcd tévénél se zárható ki a jelenség. Próbáld meg esetleg a képet belőni így, mint Imy-nek is írtam róla. Aztán kérheted a cserét 3 napon belül, ha szerencséd lesz, akkor jobbat kaphatsz ugyanebből. Ha online rendelted, akár a 14 napos indok nélküli elállással is élhetsz, és akkor kereshetsz másikat helyette.
-
törölt tag
válasz
senki66 #85394 üzenetére
Továbbra sem értem miért traktálsz másokat a lerágott csonttal?
Semmit nem tudsz bizonyítani, a tévédnek meg a leírásod alapján semmi hibája nincs, a kategóriának megfelelően működik. Tapasztalatról valóban kérdeztek, de attól már messze jársz szerintem.
Csak nem a kisördög sugall valamit?
Nem találod ki? Mert olyan tévéje van, amiről erőltetsz itt valamit, valamilyen érthetetlen indok, és sok-sok guglizás alapján nyomtok ketten is, vagyis már csak te vívod egyedül a szélmalomharcot. Olyanról papolsz, amiről semmit nem tudsz: amit csak makro objektívvel és számítógép által generált tesztképekkel lehet igazolni. -
törölt tag
válasz
Tomi13 #85389 üzenetére
Nézd meg a kezelésiben(benne van a smart menüben is) az Univerzális távirányító részt, de lehet, hogy ehhez MR kell, pl. itt van róla videó[link].
Ez pedig a webOS Magic Remote alkalmazás, és az LG TV Plus alkalmazás bemutatásasenki66 Ott csak a tévék tulajdonságairól vannak (részben hiányos, esetenként téves) infók, panel típust nem írnak. Miért, nem jöhet ide a véleményével a tévékről, mondjuk a sajátjáról? Én is kérdezném, hogy jön ide a te kisördögöd, amit beléd ültettek, amikor többek közt pl. huncutka neked is elmagyarázta a lényeget, és vajon meddig tolod még a témát?
-
törölt tag
válasz
tylerhun #85383 üzenetére
Van itt beszámoló az 55"-os változatáról.[link], [link]
senki66 Már megbeszéltük a témát, kár hogy hagytad magad befolyásolni egy dilettánstól, de ez már a te dolgod. Meg azt is, hogy valószínűleg hasonló vagy ugyanolyan a panel a másikban is. Amivel neked sincs semmi gondod, én úgy vettem le. Kérdezzük meg esetleg Milka78-at a témáról?
-
törölt tag
Jó terv, keresd vond írásait a témában, pl.: [link], [link]
ga_-bor Csak sacc/kb-t tudok mondani neked, a BF sokaknak csalódás szokott lenni, mint a karácsonyi csodavárás is, de majd látjuk. Ahogy te is mondod korrekt ár, esetleg még nemsoká lesz Joy napok is, ha addig nem fogy el a készletük, de nagyságrendekkel jobb árat ennél nem várnék. Előtte majd megint jól felárazzák, és majd kitalálják, hogy abból mennyit engednek. De ezek csak tippek.
-
törölt tag
Van néhány írás[link]. Ez is.
Edge led, ami pl. sporthoz jobb lehet, gyors menü és smart, jó lejátszó, stb. A 6307-es alapnál több dologban is eltérő tulajdonságokkal. [link]
Holnaptól(talán éjféltől) a Red Friday a médiában, saccra 220k-ért lehet venni, és 5 db piros ruhadarabviselése esetén az üzletben még + 5 % engedmény.
kisbalazs83 Talán a hasonló tudású 614V-624V jobban megérné 124k-ért a jobb talp és a +1 HDMI, vagy a kicsivel jobb hangzás miatt. Jack kimenet egyiken sincs, ha keresnéd.
Ezt pedig az aprón találtam, ha valaki 43-as UHD-t keresne, 95k 2 év garival.
-
törölt tag
válasz
ballington #85330 üzenetére
Ezek tudják a Sound Sync Optique / Wireless funkciót LG 43UH664V és LG 43UJ6517. A 7-es szériához már MR(Magic Remote) jár: LG 43UH7507 és LG 43UJ701V
Rotor82 Átkódolási beállításoknál, de lehet, hogy az UMS nem jó UHD-re, annyira én se ismerem. Esetleg olvasd át ezt a topikot. A tv biztos tudja a lejátszást, mert USB-ről gond nélkül megy, tehát a rendszerrel lesz valami, de innen passz.
Az ott nem baj a képen. -
törölt tag
válasz
Rotor82 #85318 üzenetére
Talán az UMS-ben az átkódolást szüntesd meg, esetleg az Általános beállításban a max sávszélt vedd fentebb, de wifi helyett jobb lenne vezetéken használni. Vagy tedd fel helyette a Serviiot, ott megjelenítőt kell csak választani, és betallózni, de ott a topikja is.
Tomi13 Magic Remote, vagy egy kisegér megoldja(vagy légegér is). UJ670-hez pl. Vagy egy másik. Vagy a kereső, hátha írt be valaki ilyen vagy hasonló tévéhez.
Met Válassz másik képmódot, mint itt: [link] [link]A Tv beállítása vond leírása szerint, vagy lehet találni további cikkeket a neten, pl: How to Calibrate Your TV másik: [link]....
-
törölt tag
válasz
Shepherdke #85298 üzenetére
Nézd meg az Összefoglaló DLNA részét is, hátha segít, + ezt is, és még itt is van pár db hasznos videó.
ga_-bor
Szerintem nem ér annyival többet[link], mivel eléggé hasonlóak, de ha még hozzá vesszük, hogy tudásra az UJ6517 is pont ua. mint a 670V(csak a talp más), és a 234k-val még olcsóbb, és hivatalos boltból... MR-t majd utólag is lehet venni ezekhez, ha kellene. -
törölt tag
válasz
soldi3r #85231 üzenetére
Itt is nassolhatsz, de inkább ez a szakértő topikja a témának.
Nemir Ombe Pár embert biztos meghülyített, annyit elért vele(már akit lehetett), holott semmi bajuk nem volt vele addig. Kb. ahhoz hasonlítanám, ahogy vették a tavalyi 55KU6ezres samukat sorban, és mind ajánlotta a többinek is, majd 1x csak pár hónap után kiderült, hogy nem is va paneles tévék
Onnantól 1-2-nek minden baja lett, de inkább csak lelkileg.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #85152 üzenetére
[link] Ha valóban fontos a smart a tévén, azt így érdemes megoldani.
senki66 Rosszul látod, de nagyon. Ne ess túlzásokba, csak a trollok és a tiltott flame-elés az, ami ellen felszólalunk. Felőlem vegyél bármit, menj nyugodtan a senki után, szerinted hol érdekel minket, hogy mit veszel? Azt se mondd, hogy nincs írva beszámoló a tévékről, mert ez nem igaz.Tavalyi UH770V és idei UJ850V alatti típusokról nem találsz véleményt?
Egyet mutatok [link], a többit majd magad. Vagy használd a szemedet, és mondj te véleményt, ha van már tévéd. Én leírtam, amit akartam a témáról. Kérdezz tv tulajokat, sokan leírják a típust, amit használnak.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #85111 üzenetére
Nem, mert nincs benne Bluetooth, de helyette bármilyen USB-s egér is bill. használható hozzá.
senki66 Erősen félreérted, az csak egy keresztkérdés volt, tekintve, hogy már megbeszéltük vele előtte itt is, és semmi konkrétat nem tudott mondani. Sajnos kmaro áldozatá váltál, csak ennyit tudok erre mondani.
-
-
törölt tag
válasz
senki66 #85101 üzenetére
Amint látod, csak megjegyzésként írják oda a struktúrát, és csak tudni kellene összeadni egyeseknek, de akiknek az írás is gondot okoz..... Szinte mindenütt panel lotto van, leginkább a samsungnál, ami szintén szerződött a panelgyártóval, az pedig csak ilyen panelt gyárt, szvsz. De miért nem a használók véleményét olvasod, vagy kérdezed őket, mint a 1-2 ember trollkodását? Én többször is teszteltem ezeket, és semmi hátrányt nem láttam rajta, egyik tesztoldal szerint natív 4k tartalomnál, és extra közelről lehetne észlelni valamilyen hátrányát. Olvasd el az összes UH6-os tévéről szóló hsz-t. De a témát már átbeszéltük, ha érdekel olvass többet is, és csak a szemednek higgy.
(#85093) Nemir OmbeEnnél már csak ez a kabaré a jobb.
-
törölt tag
Most nem tudom, hogy szórakozni jöttél át ide
, mert a másik topikban nincs válasz, vagy mi a célod?
Amit itt sokan használnak, arról ne te mondd már meg, hogy nekik milyen? Amiket itt állítasz, annak a nagy része nem igaz, a tudomásom szerint.
Mert hogy a Dave567 csak trollkodni jár ide rendszeresen, azt már rég tudjuk, és Flame-el is, ami itt tilos. A többi márkának van topikja, inkább ott kellene azokat promózni.senki66 Azt olvastam, hogy a többi nagyobb tv gyártó is vásárol UHD panelt, de ők nem tüntetik fel, mert nem is kell.
-
törölt tag
válasz
#42044160 #85052 üzenetére
Szerintem igen, egy céleszköz mindig jobb lehet egy meghatározott feladatra, mint egy univerzális mindent tudó multimédia központnak használt tv. De erről a legjobb lenne tapasztalatok útján meggyőződni, de lehetőség hiányában olvasd a Milyen asztali médialejátszót? topikot.
-Philip--nek szintén azt a topikot mondanám.huncutka1029 Ahogy mondod: Made in Poland vagy Czeh, asszem inkább utóbbi, ez elég messze van Japántól, de ez már mindegy is. Kicsit naívság volt neki azt hinni, hogy a távol-keleten gyártják.
A másikra: Valóban a Pana gyártatott/rendelt a török Vestel cégtől alsó kategóriás tévéket(UHD-t is), amiből csak a név volt az övéké, a tartalom pedig török-kínai vegyes vágott.Némelyiket a rajta lévő PC(D-sub
) csatiról lehetett felismerni, amit más gyártók már rég nem raktak bele) de a mostaniakról már nincs ilyen infó. Tehát bármi elképzelhető, mert biznisz az egész világ.
-
törölt tag
Nem ismerem a pana szervizt, mert LG-nél ez 1 hét alatt bonyolódik, BP-en még gyorsabban, mert helyszínen javítanak általában. De ha hibás, és nem tudod elfogadni a jelenséget, akkor addig kötöd az ebet a karóhoz, amíg meg nem oldják a problémát, vagy adnak egy csereutalványt.
-
törölt tag
válasz
cadgers #85047 üzenetére
1 db 50"-os van még esetleg, az 50UH635V, ami LG-ben ritkaság, mert Va paneles, a mostaniak 49" és Ips panelesek. Itt leginkább utóbbi a jellemző. Például most írt -Philip- az SJ810V-ről, de az drágább, de még az 1-el alatta lévő 49UJ7507 is[link]. Itt van a többi idei széria[link], a magasabb számozású általában nagyobb tudású.
-Philip- TruMotion (azaz mozgáskompenzáció) beállítás. Kapcsold be, ha off-on van, vagy másik fokozatra, vagy egyik helyen ezt láttam: egyéni módban - állítsd a De-Juddert-5-re, De-Blur-t 8-ra. De nem biztos, hogy neked is ez lesz jó. Lehet, hogy 1 és 7 vagy nem tudom. Ezt a Beállítások>Kép>További kép beállításoknál találod[link].
-
törölt tag
Ez még a Panasonic, vagy már lecserélted? A jelenség a direkt ledest jobban érinti, de az edge-nél is jelen lehet, csak elvileg kisebb mértékben. Focit szerintem nem sokan néznek, ezért ezt nem sokan tudják.
juno35 A típusokat már megbeszéltük, az árképzésükről a boltok tudnának felvilágosítani.
-
törölt tag
válasz
ga_-bor #85030 üzenetére
LG 55UJ6517 + LG 55UJ670V, csak a külsőben eltérőek, de a 2017 line up itt látható. Ha webshop is játszik, akkor még a tavalyi 55UH661V is hasonló szint.
gyuromoj Plazma után inkább egy va paneles 50UH635V-t néznék a helyedben, amíg van, de ha az UJ63 érdekel, ez éppen terítéken van, és többen is írtak róla mostanság akik használják. Az itthonról is annyi, és a 6307 még olcsóbb is.
-
-
törölt tag
válasz
arpi6k #85012 üzenetére
Tippeket tudok mondani: app törlés és újra felrakás, frissítés és/vagy visszaállítás, router újraindítás és stb. de erről több infót a keresővel találhatsz, upc? Vagy esetleg ipv6-ba tettek[link], adatvédelmi baromságok elfogadva? A tv böngészőjéből lejátssza? Wifi helyet lan kábellel próba?
Srob Be van állítva valami hasonló módon, mint itt? (white balance and colorspace calibration nem kell) Mivel a tévén működik, máshol kell keresni a hibát, vezeték, forrás, PC és videokártya beállítások, stb., de olvasd ezt a topikot.
-
törölt tag
Mivel kb. mindenkinél működik a DLNA, ezért a saját rendszeredben keresném a hibát először is. Router, ip cím, net/wifi sebesség vagy túlterheltség, stb., ezt mi innen nem tudhatjuk. Vagy próbáld másik filmet, hátha azzal van gond. 1080p film, Plex? stb,
Huncutka leírását is olvasd el az összefoglalóból, és talán próbáld ki Lan vezetékkel is. Van akinek másik szerver program kellett. Ha UMS nem megy, akkor Serviio, vagy más. Van a tévédben ilyen is. -
-
törölt tag
válasz
wrongduke #84985 üzenetére
Annál kicsivel jobb a 43UJ6517, most éppen akciós az MM-nél. Vagy a tavalyi UH661-664V is kapható. 3D most nincs, de UHD kell neki, vagy csak a jobb és gyorsabb smart tudás miatt? Elég jó árban van itt a 661V.
GejzaR Csak az UHD tévék, mint 49UH6-os, ami már alig kapható és 49UJ63-as szériák a gyorsabbak.
-
törölt tag
válasz
andorka14 #84960 üzenetére
Ezek tudásra ugyanazok, csak a külső más. Ám, ha megnézed a 2017-es speckókat, akkor az látszik, hogy a következő szint már több dologban is jobbnak tűnik, legalábbis papíron, mert 55"-nál vannak váltások, kivéve az UJ63-as tévéket.
AN MR650A, nem sok helyen van most[link]. Itt pedig a másik kérdésre találsz választ.[link] [link] -
törölt tag
-
törölt tag
Ha képes vagy átállni egy teljesen más jellegű képi világra, pl. kontraszt és mozgásmegjelenítés tekintetében is. Az UJ634V Ips paneles, mint a többi UHD az idén. Ugyanakkor van ott 399k-ért FHD OLED is, ami megfontolandó inkább a kisebb méret ellenére is.
gulliver123 Ez a sötétebb sarkok a direkt ledesre jellemző dolog, nálam is van, de nem zavaró mértékű, és nem mindig látszik. Ha használat közben zavaró nálad, akkor 3 napon belüli cserét kérhetsz, ha kifutsz ebből, akkor online vétel esetén 14 napig indok nélkül elállhatsz. Ha ez is letelik, és gondod van, akkor marad a gari. UH7507 és UJ7507 már edge ledes, valamint UJ65-től, az 55" méret és felette.
-
törölt tag
válasz
silentkiller #84906 üzenetére
Szerintem itt nézz szét: Milyen asztali médialejátszót?
-
törölt tag
válasz
norberto_th #84907 üzenetére
AN MR650A.
Pettya53 Nem rakott véletlenül ipv6-ba a szolgáltatód, pl. upc? What Is My IP Address? KATT
-
törölt tag
válasz
senki66 #84890 üzenetére
Általában a magasabb kategória, és a nagyobb méret kap edge ledet, mint a táblázatból láthattad, viszont érdekes módon a 43" alap FHD belépőmodellek közt is volt tavalyi szériában ilyen panel. Nekem van itthon mindkét féle, és a lényeg, hogy egyik megoldás se tökéletes, de ettől még jók. Jobb lenne egy Oled.
-
törölt tag
válasz
blakey #84888 üzenetére
Már mondtam, a vitakeltő maga hcs57 volt, ahogy a két márkáról kérdez az egyik tv márka topikjában, és ezt eljátssza minkét helyen, sőt vétel után még odaát is.
Te pedig a nálad mindig minden szuper válaszaiddal jössz mindig, pedig a sony topikban mindenki el tudja olvasni a többi felhasználó írásait is a fagyásokról, ésatöbbi."Örülnék ha itt sem és máshol sem kezdenétek megint a vitát."
Örültem volna én is, de ezt mondd meg inkább az ottani kezdeményezőknek.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #84886 üzenetére
Eleve a kérdése sem ide való volt, de nem akartam mondani neki hogy melyik márka, de józan ésszel az ottani kérdésére se várhat elfogulatlan válaszokat, mint ahogy nem is kapott[link].
-
törölt tag
Igen, csak egyből bukod vele a 24p-t, vagyis a Real Cinema(Valósághű Mozi) megjelenítést, meg lesznek ott még egyéb dolgok is. Ha a kontraszt lett volna fontos, abban jobban teljesít a sams mu7-es és 8-as is, nagyobb fényerő, és kisebb input lag mellett, és legalább stabil az op rendszerük is. Ő megnézte ezeket.[SJ8], vagy [link] A képmozgásokat jobban kezeli egy 100Hz-es LB670 vagy 671V-nél
, na ezzel nem értek egyet, de nem is akarok vitázni, sok sikert a droidhoz.
BBali3 Szerintem ezt még fél évig minimum forgalmazzák majd.
-
törölt tag
Amelyik neked tetszik, és egyetértek ELACielvtárs úr véleményével.
De neked kell eldönteni, hogy mi az amit inkább szeretnél: Mélyebb kontrasztot, aminek az előnye leginkább teljes sötétben jön ki, de az oldalsó betekintési szögei elég szűkösek, vagy a mostanihoz hasonló képi világot, egy sokkal gyorsabb op rendszerrel, mint a webos1-es, de sztem a droidnál is jobb a 3-as webos, ami egy kész szoft, míg amott azért még mindig előfordulhatnak akadások, és egyéb furcsaságok.Sz.Miki Eléggé jól látod a helyzetet, kivéve egyet: saját tapasztalat, hogy a jó FHD filmek minimum olyan szintet adnak, még az alsó kategóriánál is, mint egy FHD tv, sőt...
-
törölt tag
válasz
cadgers #84849 üzenetére
UJ670V 404eFt. Képileg hasonló, de néhány extrával többet tud az UJ701V(MR, PAP, stb) de már majdnem 10%-al drágább. Ha kisebb is lehet, 60"-ból egy magasabb kategóriás 60SJ810V is beleférhet.
Ezek csak a Glamour-os akció és a készlet erejéig lesznek ennyiért. Esetleg egy közeli mediamarktban offline előferdülhetnek szintén ilyen, vagy kedvezőbb árak még a mai nap[link].hcs57 Az ívelt Oledet használók szerint ez nem gond[link], de itt van a sík FHD verzió. LCD-ből pedig találsz itt típusokat, mert nem írtál keretet, felhasználást, semmit.
-
törölt tag
válasz
silentkiller #84841 üzenetére
Gratula.
Nézd át az összefoglalót, ill. a A webOS kezelése (3.0) videókat is itt jobb oldalon. A MANUAL itt azt írja, hogy MP4-nél támogatott a H.264/AVC, MPEG-4, HEVC, de van még OLED topik, és Milyen asztali médialejátszót? , Blu-ray lejátszók, stb.
Dreddy32 Pont most volt ilyen kérdés, írd be jobb fent a keresőbe a settings vagy beállítás szavakat.
-
törölt tag
válasz
z123456z #84840 üzenetére
Az UJ63-as mind egyforma, csak a külső más. A 6517-től van Wide Color Gamut vagyis szélesebb színtér, és nagyobb a képfrissítés, és a fényerő is több, de nézd meg itt a 2017 Line Up-ban. 55"-os méret és felette még több a változás.
dani0113 Szerintem jó meglátás, én is azt venném. Edge led, MR, nagyobb képfrissítés(PMI), HDR-ben a Dolby Vision-t is tudja, ha majd kellene, és lesz hozzá anyag. stb. Lásd fentebb a 2017-es táblázatot. -
törölt tag
válasz
Thorkos #84821 üzenetére
Értem, csak gondoltam a+2 mag miatt a gyorsabb menü, gyorsabb fájlbeolvasás, a + böngésző, Jack csati, stb. miatt megemlítem, mivel csak filmezésre megy, a HD és FHD filmeket teljesen jól skálázza fel. De lehet, hogy már nem is kapható a típus. Uff.
senki66 Ugyanúgy mindent kezel, mint a többiben, neki is van hozzá. Írj neki nyugodtan, ha van még kérdésed. PIP vagy PAP? Úgy tudom, hogy nincs ebben a kategóriában idén, a tavalyi szériában volt, de ezekből csak az UH661V-hez lehetett MR650-es Magic Remote-ot használni, a többiben nincs hozzá Bluetooth. -
törölt tag
válasz
Thorkos #84816 üzenetére
Ez gyengébb az LF650-nél, és még a régi menü van rajta. Szerintem legalább LH6-ot nézz, amíg van, ott morfondőrnek írtam ezekről. Vagy erre a használatra talán már jobb lenne egy UHD, nemrég 129k-ért volt ez a 49UH603V.
Tdizsolt Ennyi[link].
Imy A WIDI-t szeretnéd használni, vagy wifin filmezni a gépedről? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Tibis77 #84762 üzenetére
Ez a tv itt nem ajánlott, meg szerintem egyébként se, mert a noname-ekhez tartozik most, ismeretlen gyártás és minőség.
droti25 Akkor neked ez a topik ajánlott, és az összefoglalója.
vzsryl OK.Sógor, koma, jóbarát, stb. eszközeivel gondoltam. Semmi kommunikáció nincs a tv és a mobil között, és be van kapcsolva a mobilon a Miracast?
-
-
törölt tag
válasz
Tibis77 #84760 üzenetére
Nem tudom, hogy egy akkora tv mennyire lenne jó klasszikus monitor helyett, ha az a cél. Okt 12-15 ig vannak akciók az MM-ben edigitalban, stb. 3D tv már nem igazán van a kínálatban, egyelőre talonba tették a gyártók. 49-es tévének az UJ701V lehet a keretedből elérhető, a holnapi akcióban. FHD-ben a 49LH 6-os, és 49LJ6-os széria van, ezekről olvashatsz itt, nem rég beszéltünk róla.
droti25 Beállításra: Ezt, vagy ez alapján próbálkozz, majd saját ízléshez igazítsd amennyit kell, a whit balance és a color management kivételével. Vagy még az összefoglalót is nézd át.
-
törölt tag
válasz
Dreddy32 #84749 üzenetére
Nem tudom, ha jobb árakat keresel: 624V helyett az elődje is van még jobb árban, ami szinte ugyanaz, és azon még van Jack csati is. UHD-re pedig a tavalyi 49UH603V-t lehet venni a teszkóban 20% akcióban 139,9k-ért. Már amelyikben van készleten bontatlan darab. Az UHD-k jóval gyorsabbak, menüben és smartban is, de erről biztos olvastál itt, már sokszor le lett írva. Ezekről a tévékről van szó, vannak tulajoktól beszámolók a 2 típusról.
bbdzyx Szerintem bármilyen usb-s egér+bill. kombóval menni fog, de pl. a youtube nem enged külső billentyűzetet használni. A TV VEZÉRLÉSE Bluetooth-on csak az Magic táv(ebben hangalapú keresés is van), és a hangeszközök tudnak működni, ha jól tudom. Hogy vált be a tv választás, még nem írtad?
-
törölt tag
Kép beállítása: Pl. így, vagy e settings alapján is lehet indulni(a végén a
White Balance-tól nem kell a kis képeken lévőket, mert az tévénként más lehet. Vagy volt aki írta, hogy élénk képmódban használja, és azt állítja be magának.faterson Bármelyik profilban állíthatsz a háttérfényen, kontraszton, fényerőn, ahogy neked tetszik.
Vagy kalibráld át a fentiek szerint, és a saját ízlés szerint módosíts rajta, csak ez a settings nálad kicsit eltér. SD adáshoz nem tudok szólni, mert azt én FHD tévén se néznék, meg azt minden szolgáltató más minőségben adja. -
törölt tag
válasz
senki66 #84718 üzenetére
Kivéve az adott időpontra ugrást, az nem megy a normál távval, (talán 5x, 10x, vagy 20x pörgetést tudnak max) de azt meg egy usb-s egérrel meg lehet oldani.
dantre Már többen is elmondták a lényeget, rajtam kívül, nem kell ezt tovább nyújtani. A lényeg itt a webosról mondott pontatlan infó volt, nem is a tv választási hiba. Ez nem szak topik.
-
-
törölt tag
válasz
OPiiPO #84713 üzenetére
Ugyanezt írtam én is, hogy elszúrta, mert nem jött ide kérdezni, és nem is tesztelte le, erre fel vádaskodik.
Tök vicces.Jah, nem.
Olvastam, hogy MR-t is akart utólag, és Jack is hiányzott, nyilván ezek miatt is dühöng most. Sőt, még tévét is másikat javasoltam egy kérdésére. -
törölt tag
Igen, úgy éreztem, ne haragudj
. De egyébként minek írnál ennyit, ha nem indulatból?
Ez a panaszáradat nem semmi.
Hogy mit illene, azt esetleg az illemtan órán tudják megmondani, én tévéknél nem tudok ilyen etikettről. Az pedig, hogy nem gondoltam, meg úgy gondoltam, azok nem segítenek. Mondta valaki, hogy amit veszel, az fejlettebb a réginél? Kérdezted itt, hogy az LH590V az alkalmas-e a céljaidra. Vagy hogy az adott igényeidre mi a legmegfelelőbb vétel?
Ha gyártóval van gondod, az nem ránk tartozik, de annak van egy kínálata, a választás meg a tiéd.
Amit vettél, azt te választottad(ha nem alkalmas gyorsan szörfözni, vagy száguldozni a világhálón, és hogy nem egy villám, azért egyedül te vagy a hibás, mert ilyet vettél) de írtam egy tippet, amivel feljavíthatod, nekem nincs, de olvasom, hogy az nyerő megoldás. Az hogy téves infót írsz a kérdezőknek, az nem tudom, hogy mire jó. Nézd a videókat, ilyen a webos3 egy megfelelő(nem csúcs PC) szintű hardverrel. Neked ez lassú? -
törölt tag
Te utánakérdeztél, hogy mennyire alkalmas a te céljaidra az a tv amit kiszemeltél?
Nem is tudom, hányszor be lett ide írva, hogy a FHD-k kétmagosak, és belassulhat a menü vagy smart rész[link].
A kutya ott van elásva, hogy a nem okos samun, igen, a 8 éves fapados kis LG is gyorsabb az okos FHD-s társaihoz képest.
Ez a hsz, akár neked is segíthet még utólag:Ezt vásárlás előtt is ki lehetett volna ám deríteni:
Amúgy meg vegyél egy 30-40 dolláros S905/S905X boxot, MicroSD-re LibreELEC-Kodi + Spotify addon, és meg van oldva nem csak a zenehallgatási, hanem minden médialejátszási, és smart funkciós problémád.Ezeket az írásaidat most egy utólagos dühöngésnek látom, de nem miránk kellene ezt zúdítani, nem mi vagyunk a hibásak, se a belépőszintű smart FHD miatt, se a tájékozatlan vásárlásodért se.
-
törölt tag
Hát, nem. Itt senki nem kövez meg, ez nem az a topik. Csak annyit felejtettél oda írni, hogy melyik tv és milyen webos 1, 2, 3,?
De, mivel MR-t ír, és a mostani tévékből csak a 4 magos procival ellátott UHD-k kezelik, ezért nem olyan lassú a rendszerük, mint a 2 magos webos FHD-nél. -
törölt tag
válasz
norberto_th #84674 üzenetére
Az általános menüben van Képernyővédő, és Eco mód is nálam. Ha valamit nem találsz, a menüből előhívod a FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET-et, és az odavisz(asszem). A jobb oldalon a Téma tudnivalóknál vannak a webos3 kezeléséről videók is[link].
Csak az emag ad 4 év garit, de nem tudom, milyen feltételekkel. Gyári nem gyári, román vagy magyar?
Van hozzá ilyen kisméretű és csak magyar nyelvű LG garifüzet? Ilyen fényképpel az elején[link].
Tdizsolt Ugyanaz lehet, de a többi magasabb típusszámnál már mérettől is függ néhány dolog. más panel , 55"ban és felette Edge led. 2017 Line-Up. 2016. -
törölt tag
válasz
sirály69 #84666 üzenetére
A Fénykép és Videó menüben[link]
Tdizsolt Kereső? A 43-as verzióról most írt tompyka, ő a régi tévéje után(mint végül kiderült, hogy va paneles) másképp vélekedik, mint vzsrl, de olvasd el magad is. Ha te is VA panelest vennél, előtted linkeltem az utolsó ilyennel szerelt 50"-es UHD típust. Ha ips-t, akkor lehetőség szerint magasabb számozásút is figyelembe vennék, pl. UJ6517, vagy az előző évi középszintű 49UH664V-t. Edigital hétfőtől áfamentes akciózik, de nem tudni előre, hogy mely termékekre, a teszkóban most van 20% akció, pl. 49UH603V 139k-ért.
-
törölt tag
válasz
tompyka #84655 üzenetére
Na, ugye, miből lesz a cserebogár?!
Ha megvan még, kipróbálhatnád élénk kép módban, mint előtted írta vzsryl kolléga, és Trumotion kikapcsolással is? Viszont most va paneles nincs az LG-nek, csak a fapados 43LH500T, FHD.
Angelo69 Elvileg már csak ez a két alap FHD típus.LG 43LH500T, LG 43LH5100 Vagy még ez a jól bevált, de nagyobb UHD ebben a webshopban: LG 50UH635V, már amíg van... -
törölt tag
A lehetőségeivel ő is tisztában van, már írtuk neki többen is. De az ipv4 problémát nem akarja megérteni, pedig azt írják a upc-sek, hogy telefonon is lehet kérni, de bármire is cserél, szerintem megmarad a jelenség. De ha nem lenne igazam, akkor se veszít vele semmit, de legalább megpróbálta megoldani. De sokaknak segített a visszarakás, akik hallgattak másokra, hogy ez nem memória gond miatt van. Érdekes, te rögtön megcsináltad, amit mondtak tanácsként a beüzemeléskor.
fecosrac Eddig működött a dolog? A szokásos procedúra, bármilyen gond esetén: frissítés, majd tv visszaállítás meg volt? Vagy másik kábellel tesztelés.
-
törölt tag
válasz
norberto_th #84640 üzenetére
Semmi gond.
A Upc-re megvan a megoldás, már írtam, itt is ilyen gondok vannak másik márkánál is. Nem a Lan kábel a megoldás most. A tv nem tud diagnosztizálni, ezért látod a
memóriahibát, de nem az a gond.
A másik dologra TA68 is írta, ez az LCD tévékre jellemző, kisebb-nagyobb mértékben. Ha zavaró a szintje, akkor tv csere(mint amit a papagáj is ismételget) megint. Vagy 3 napos típuson belüli csere, vagy a 14 napos indok nélküli elállást választhatod. Elvileg az edge ledes csak kisebb mértékben érintett ebben, ezért próbálj olyat megnézni az üzletben. Ezek oldalról nézve sokkal keskenyebbek a direkt lednél. Itt 55"-tól váltanak edge ledre, vagy a tavalyi 7-es szériában is az van. Van itt is egy tipp az LCD tévék képi beállításához a jövőre nézve, de másnak is jól jöhet[link]..
-
törölt tag
válasz
OPiiPO #84631 üzenetére
Mint ahogy én is, az SD adást kerülöm, bár igaz, hogy a műholdas adás minőség és bitráta még gyengébb a kábelesnél is, de FHD tévén se szeretem az SD-t nézni, meg hát ahhoz azért kell a távolság, egy 55" tévének a 4 méter az ajánlók szerint. Szóval nézze, aki akarja.
vzsryl
Köszi.
-
törölt tag
válasz
tompyka #84618 üzenetére
Hát ezt nem tudom, mert vannak mások, akik meg vidáman használják ezeket. (már az user error nélküliekre gondolva). Neki például a 43UJ6517 jött be. Vannak írások a 6307-ről, pl. itt 55-ösben.
morfondőr Megbírkózik velük, de vannak tapasztalatok a hasonló típusokkal[link] , mert ezek is olyanok, kivéve az idei LJ624-et, mert annál nincs Jack audio out csatlakozó.
-
törölt tag
válasz
vzsryl #84619 üzenetére
Akkor használd HDMI kábellel.
Mint Klara_ mondja, ingyen frissítheted win10-re. De azért nézz utána, mert régebb sokan nem díjazták a 10-est, én elvagyok vele, és most már kipofozgatták azért valamennyire, állítólag a biztonsági dolgai sokkal jobbak például. Ennél a C-n levő filmeket meg tudom nézni a tévéről (nem fogok a C meghajtóra filmeket tölteni), de 100x inkább Serviio és társai, most Plex-et használok, annak webes felülete van sok hókuszpókkal, kinek mi jön be. UMS is tetszik, de van, hogy egyik-másikkal gond van elsőre. Van a tévében is Plex, de elég a Fénykép és Video alkalmazással használni, mert sokkal gyorsabb.
Milyen az új tv? Van különbség a 43UH603V-hez képest?
-
törölt tag
válasz
norberto_th #84605 üzenetére
Ok, ha nem hinnéd, akkor ne állítsd vissza, és ne is kérd meg a szolgáltatót, hogy tegyen vissza ipv4-be, de majd másik tv esetén se
.
Csak tudnám, hogy akkor minek írod be a problémádat, ha nem hiszed, hogy segítünk, már amiben tudunk itt néhányan, még egyelőre.[link] [link] Ettől függetlenül lehet, hogy más egyszerűbb megoldás is van, ha valaki tud, akkor segíthetne, de én erről tudok csak. Esetleg upc topik.
"Most dühből írom ezeket"
Ilyentől megkímélhetnél minket. -
törölt tag
válasz
vzsryl #84606 üzenetére
Miről beszélsz? Ez egyáltalán nem kényelmetlen, szinte mindenki így használja, aki hálózatról akar filmezni.
Semmit se kell átnevezni. DLNA a megoldás. Ott van az összefoglalóban huncutka leírása, sztem eddig mindenkinek sikerült megoldani ahhoz hasonlóan a hálózatos filmezést. Serviio vagy bármely más szerver progit felraksz a gépedre, majd abba betallózod a (előzőleg megosztott) filmes mappádat, és kész. A tévén a Home/Smart menüből a Fénykép és video alkalmazásban kiválasztod a filmet és már nézheted is. Vagy a gépeden megkeresed a filmet, jobb klikk>lejátszás a tévén, és már indul is. Az összes tévén így működik, ez a praktikus, és tök egyszerű. Vagy a külső lejátszó, de azt is menedzselni kell először. Azért van TruMotion, mert sokan használják, hasznos dolog.
tompyka Küldd vissza. Két hete láttam én is egy 43" UH63xx tévét, és gyanús volt, hogy tényleg nem ips, vagy valami hibás panel. Mi van a hátulján a típuszámnál? Ez alapján azonosítsd be, kivéve, hogy az utolsó "G" az ips, csak elírták, mert tn paneles tv nincs. -
törölt tag
Talán inkább törölte az alkalmazásokból? Akkor újra kell telepíteni a Content Store-ban. Ha nem sikerül, akkor nyomj egy TV visszaállítást, ez mindent nulláz.
norberto_th Csinálj már egy visszaállítást, és installáld újra a tévét, majd utána próbáld meg a YT-ot. Gyanítom, hogy a samsunggal is így jártál volna. Lan kábellel is próbáltad, vagy csak Wifin? Lehet a wifi rendszered, router vagy más probléma is.
Upc vagy digi net, ipv4-ben vagy ipv6-ban vagy ? Nálam több féle tv van, és egyik se tököl a yt-nál. -
törölt tag
válasz
vzsryl #84587 üzenetére
Az összefoglalóban semmi hasznosat nem találsz ehhez? Mert szerintem saccra már olyan 5 éve van erre megoldás, de én még csak 3 éve használok ilyet.
trippla Találtál hozzá jóféle settings-t? De mihez képest nézed a HDR-t? A HDR az sok dologtól függ, én nem használok ilyet, de nem is sok anyag lehet, csak a demók, amihez nem mindegy, minőségi HDMI vezeték kell és UHD Deep Colour beállítása engedélyezése, meg ilyenek. Próbáld ki PS4 Pro vagy hasonló játékokkal, de azokat hozzá kell állítani. -
törölt tag
válasz
mantaxsz #84575 üzenetére
Helyes.
A linkelt 43UH661V-t mondanám, és árban is benne van a keretedben, és ha találsz neked is tetsző boltot. E típusnál csak egyedül az emagos vétel lenne gyári garanciás, ha ilyen kívánságod is lenne, amíg van nekik persze. A többinél az összefoglalós leírás szerint működik a gyári szerviz igénybe vétele. Jó lejátszó, gyors menü, stb. Elmosódás és akadozás nincs vele, mint a Samsung legolcsóbb UHD tévéinél szokták írni ezt, pedig ez is 60 Hz-es. Akár Magic Remote-ot is lehet venni hozzá a smart funkciók könnyebb használata érdekében.
huszar90 Szerintem ezeket nézd meg, tudásra ugyanazt adják, és csak a talp jelenti a 20k különbséget.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sztem 001 szokott lenni az első, aztán nemtom hogyan számozza, ha több mentés van. [link] A Téma összefoglalóban van írás a szerkesztésről, Egyebek címszó alatt. Van a Chansortban Reference list, és majd az alapján sorba rakja(ami egy előző kész lista).
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekünk meg itt a többségnek IPS-es hálistennek
Ha nem írod be milyet keresel, akkor nem tudjuk, mert mint köztudott, LG-k nagy része IPS. Amit kinéztél, az LJ624V se VA paneles.
Pár db 43-as alap tv van még VA paneles, vagy egy elég jó féle, de már kifutófélben lévő 50UH635V UHD.
42" és 50LF652V-ből volt mindkét kijelzővel is, ha a használtak közt keresel, oda kell figyelni, hogy milyen. De szerintem kell oda az 50-es, hogy igazán észleld a méret növekedést. -
törölt tag
Mekkora tévéd van, és LB650V vagy LF650V? Hát, 42"-ról szerintem nem éri meg a 43"-ra váltani csak hogy picivel(25,4 mm) nagyobb képátlód legyen
. 42-ről 49-50"-ra már jobban megéri. De ha váltanál, a szűk FHD kínálatból, szerintem inkább a tavalyi 49LH630V, vagy az 55". Ha bevált a mostani típus, akkor majd eldöntöd, hogy használtra vagy újra váltasz. Itt van írás az LH-ról, az LJ szinte ua, csak pl. nincs már Fejhallgatóhoz jack csati rajta. Még az előtted szóló ELACielvtárs-nak is ilyen tévéje volt egy rövid ideig az Oled előtt.
treend Nem tudom milyen éjszakai fényről van szó, de szerintem nem zavaró. Találsz róla itt beírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest