- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tepenzed #263696 üzenetére
Igen ezt tskarítsni kell elsőnek, de nem szappanos fogkefével. 😀
A lényeg, h jobb lett. Én meg szoktam nézni elemlámpával, hogy tényleg koszos-es, ha igen, akkor pl fogpiszkálóval óvatosan kitakarítom, meg kifújom, nincs kompresszorom, így veszek nagy levegőt…
Max isopropyl, ha van azt használhatsz, de én nem szoktam, eddig nem kellett. Szóval, ha nem koszos, akkor tényleg csere. Mondjuk ha csináltál már ilyen cserét, akkor olcsóbban is megúszhatod.
[link]
A lightning port, kb 5-7e kb -
col
addikt
válasz
tepenzed #222112 üzenetére
Ha tokban van, pláne nehezebben hűl le (esetleg ekkor vedd ki a tokból is), illetve nem tud szellőzni megfelelően. Mindenképpen árnyékos és lehetőleg a klíma által jól hűtött helyre tedd, mert csak így fog gond nélkül működni. Mellesleg sajnos az ilyen túlmelegedés az aksit is nagyon "koptatja"
-
Noxy
veterán
válasz
tepenzed #201273 üzenetére
pl waze figyelmeztessen ha túl gyorsan megyek
Pld így:
Nem olyan komplikált ez, csak párat bökni kell a beáll-ban.
(I)vagy mérnek?(/I)
TrafiHunter app a háttérben.
(I)A sygiccel az a bajom, hogy egy évben csak négyszer van frissítés(/I)
Felétek akkor gyorsan készülnek az új utak, meg az aut.pályák hogy a Sygic sem bírja követni.
-
válasz
tepenzed #186344 üzenetére
Én ilyet használok, és nagyon szeretem. Tapaszthatod a szélvédőre is, vagy kis kétoldalú ragasztós tappanccsal fixen a műszerfalra (pl a szellőzőrács elé). Mindkét verzióban baromi stabil, jól tartja a telefont, és gyakorlatilag egy iPhone 8 Plus is könnyedén elfér benne tokkal (vonóval
).
-
ERipley
tag
válasz
tepenzed #186351 üzenetére
Én ezt használtam/használom évek óta. (többek közt 1-es Focus-ban is) Még a falon is megtapad. Szellőzőrács alá is tehed, nyáron jó neki a klíma. Leesni nem fog, úgy kell lecincálni még érdesebb felületről is. És oda tekergeted, ahová akarod.
https://iphonekozosseg.hu/2014/03/29/exogear-exomount-touch-autos-tarto-teszt/
-
-
FollowTheORI
nagyúr
-
válasz
tepenzed #172477 üzenetére
Te kevered a szezont a fazonnal eleg emberesen
A letiltas es a fuggetlenites kizarja egxmast
mivel letiltani csak olyan keszuleket tiltanak ami meg huseg alatt van, tehat ami huseg alatt van azt nem tudod fuggetleniteni.
Ha simerult a fuggetlenites akkor mar nincs huseg tehat letiltani sem fogjak -
válasz
tepenzed #172451 üzenetére
Nincs összefüggés, akár a még hűségidős készülékek is ingyen függetleníthetők, köszönhetően annak, hogy mostantól minden készüléket függetlenül árul a Telekom, és a függetlenség az általános policy.
Már kértem is a függetlenítést, várom az SMS-t.Egyébként ha van idegen SIM karid, nem kell restore, csak berakod a karit, és aktiválásnál megkapja a teló, hogy akkor ő mostantól független.
-
hemaka
nagyúr
válasz
tepenzed #172413 üzenetére
Az eredeti tulaj tudja a fuggetlenitest kerni szamlaval, ha jol emlekszem 15ruppo es iPhone-nal 2-3 munkanap, aztan iTunes-ra kell dugni.
Most hogy elvileg a husegido lejarta utan ingyen fuggetlenitheto(vagy csak lesz), azt nem tudom pontosan, erdemes inkabb megkerdezni a T-t. -
Pano
addikt
válasz
tepenzed #172413 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a T az iphone-okat függőként adja vagy függetlenként, de ha függő, akkor a függetlenítést külön kell kérvényezni és csak a hűségidő lejárta után lehetséges.
S igen, ha a telefon előfizetéshez van kötve, akkor ha nem fizetik és bedől a vállalt hűségidő alatt tilthatják. Ez mondjuk elég ritkán fordul elő, csak a teljes felmondásnál (tehát ha mondjuk 1-2 hónapot megcsúszik az előfizető azért még nem tiltják le, csak akkor ha felmondják a szerződést és behajtásra kerül). -
SzinaCat
csendes tag
-
Clemi
veterán
válasz
tepenzed #163310 üzenetére
Nálam nem ez a helyzet. Mikor megvettem az telefont és elkezdtem használni a az Apple Music-ot már megvolt a Spotify előfizetésem. Pont ugyanazokat a számokat és ugyanazokat az albumokat töltöttem le mindkét felületen. Az Apple Musicnál nem állítható a minőség, a Spotfy-nál pedig a "Jó" minőséget állítottam be, hogy ne foglaljanak túl nagy helyet a letöltött albumok.
Többször hasonlítgattam fülesen (több félén) és a BT hangfalamon, de egyértelműen a Spotify adta a jobb, telítettebb és erőteljesebb hangzást. Mindezt azért, hogy melyikre fizessek elő, ha lejár az Apple Music próbaidő és a Spotify 3 hónapos kedvezményes előfiztésének lejárta után.
Nálam a minőség miatt a Spotify nyert. -
Clemi
veterán
válasz
tepenzed #162341 üzenetére
Az a füles max telefonálni jó.... nekem a legújabb van, aminek már lighting csatlakozója van, de az igaz, hogy tisztán szól, de kurva halk és semmi mély, semmi közép, semmi dinamika. Van egy kb 4000 Ft-és legalább 5-6 éves Sennheiser kis fülesem az 2x jobban szól (Sony SBH-20 BT vevővel csatlakozok a telóhoz).
De azért azt megjegyezném, hogy van egy Soundcup-om, amire ha BT-n küldöm hangot, sokkal de sokkal jobb a hangja, mint mikor az átalakítóval vezetékes kapcsolattal csatlakoztatatom. Szvsz a Lighting aljzaton gyengébb a jel valamiért, de hogy mi lehet az oka, ehhez már nem értek. -
-
Chiftain
aktív tag
válasz
tepenzed #158127 üzenetére
Kicsinek még nem éreztem, szerencsére. Most úgy vagyok hogy nem kell nagyobb. Aztán majd kijön az i8 5,8 collal és akkor egyből az kellene majd!
Eddig még mindig így voltam. Mindig pont az volt a jó méret amit használtam, és úgy voltam vele hogy a nagyobb átmérő felesleges. De ha belegondolok hogy főleg mire használom, és hogy használat közben mégiscsak a kijelzőt nyomkodom és nézem. Mindig az jön ki hogy a nagyobb jobb! De ez magánvélemény persze. -
Diokhan
addikt
válasz
tepenzed #157371 üzenetére
Nincs olyan csodaszer amivel ha megtisztítod, utána ne lenne maszatos ha használod.
Én 2-3 naponta letörlöm az üvegfóliát és a tokot is. (Egyszerű olcsó szilikon tokom van). Azzal törlöm le ami éppen a kezembe akad. Vagy nedves törlő vagy száraz zsepi és akkor én nedvesítem meg egy lehelletnyi ablaktisztítóval.
Ha használod, akkor maszatos lesz, nem tudsz ellene mit tenni. Esetleg annyit, hogy mielőtt kezedbe veszed minden alkalommal utlraderm-el kezet mosol. -
Ragnar95
félisten
válasz
tepenzed #157158 üzenetére
Van iOS alkalmazások, oda mehetnek játékokkal kapcsolatos kérdések is.
-
válasz
tepenzed #156863 üzenetére
Szerintem több lehetőséged is van.
A legolcsóbb megoldás a univerzális tasakos vízálló tok,ezekből van olyan is ami teljesen átlátszó,elvileg fotózni is tudsz bennük.
A második olcsóbb megoldás a kínai olcsó típus specifikus vízálló tok.
Víz ellen valójában kérdéses mit bírnak,de arra amire neked kell,arra tökéletesek,nem lesz dzsuvás és büdös a teló,de teljesen használható marad minden funkciója.
Aztán ott vannak a drága megoldások,mint pl a Lifeproof tok,vagy a Ghostek Atomic tok.
Ghostek ebayen
Az első kettőt aránylag apró pénzért megveheted és könnyű a telót is ki-bepakolgatni.Horgászathoz amúgy se kell überbrutál extra divatos drága tok,úgyis csak addig kell fent lennie amíg lógatod a kukacodat.
-
-
Black Dragon
addikt
válasz
tepenzed #156845 üzenetére
Mert a saját rádiójuk.
Olyan kb mint egy Rádió 1, van egy műsorvezető(talán több is) és azok keverik a zenéket egész nap, dumálnak, behívnak embereket stb, nem pedig a gép dobálja random a számokat.
7etape: Inkább Jony Ive kellene oda, és tolhatná a hipnózis beszédét 0-24-ben.
-
válasz
tepenzed #156778 üzenetére
Semmi korlátozás nincs benne a 3 hónap alatt, akár offline-ba is le tudod menteni a zenéket, keresés, listák mentése stb. minden teljesen ugyanúgy működik mint a fizetős verzióban. Én nagyon ajánlom hogy próbáld ki, kifejezetten érdemes, úgyse fogod lemondani a végén. A mostani zene appban sokkal jobban működik, sokkal használhatóbb mint az első időkben. Nekem volt google play music is, lemondtam, ez sokkal jobb.
Az egyetlen szolgáltatás jobb csak ennél, a Tidal hifi, sokkal jobb a hangminőség, de ez csak gépen jön ki, telefonon szerintem nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest