- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
kakuk.tamas #288762 üzenetére
Közben redditen és az apple.com-on is annak írják.
-
válasz
kakuk.tamas #288759 üzenetére
Szitén eddig megy minden szépen.
-
Jaded
őstag
válasz
kakuk.tamas #288759 üzenetére
És a widgetek interaktívak? Volt egy fél mondat, ahol azt mondták igen, de egyébként csak az iPadOS-nél volt kiemelve.
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #287896 üzenetére
Ez mióta is van így?idén még simán tudtam intézni nem is 1x. [link]
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
kakuk.tamas #287896 üzenetére
Ebben az esetben téves tájékoztatás olvasható a szolgáltató honlapján?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kakuk.tamas #287815 üzenetére
Én ERSTES-s vagyok, de ilyet nem tapasztaltam, simán ment minden elsőre. Vagyis úgy, hogy nem a George appon keresztül adtam hozzá a kártyát, hanem a Tárcát nyitottam meg és úgy adtam hozzá ezt az ERSTE-s kártyát és REVOLUT kártyámat.
Azt viszont észrevettem, hogy amikor már rég hozzá volt adva az Erste-s kártya, akkor feldobta, hogy adjam hozzá a Tárcához. Nem is értettem, nem foglalkoztam vele. -
Doki42
őstag
válasz
kakuk.tamas #287823 üzenetére
Nekem a telefon ajánlotta fel berakja a tárcába. Azóta is jól működik.
-
válasz
Az ERSTE-nél csak telefonhívással sikerült eddig hozzáadnom kártyát, más hitelesítési mód le is volt tiltva. Szerintem ne appból próbáld hanem rendesen, és hívás.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Ez egyszer fordult elő velem, az évek során. Akkor pár órával később már sikerült, úgy gondolom, valami átmeneti hiba volt a rendszerben.
-
gyapo11
őstag
válasz
Erre nem tudok válaszolni, csak kapcsolódok a témához. Csináltam egy virtuális kártyát a Revoluton és hozzáadtam ApplePayhez. Minden OK. Majd szokásom szerint lefagyasztottam a kártyát, és hamarosan kaptam üzenetet az Apple-től, hogy az ApplePayhez csatolt kártya nem jó, a szolgáltatás leállítva vagy valami hasonló. Amint feloldottam a fagyasztást a kártyán, megint jó lett. Szóval nem lehet a kártya lefagyasztva.
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #285393 üzenetére
En mindig elofizetes melle veszek telefont,igy adott.Meg alltalaban reszletre,igy kenyelmesebb.Ugy,hogy a vesemet meg nem kellett eladnom
12 kibirt 2 evet a 14-nek tobb idot adtam, de a kisordog mindig ott lapul
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #285391 üzenetére
Vegul is en is,iden ugy is 15 PM valtok,ha hoz olyan ujitast ami erdekes szamomra
De azert valamilyen szinten probalom nem leamortizalni
Hasznaltpiacon is valamivel tobbet er,ha meg az akkumlator majdnem tokeletes.
-
Dika22
tag
válasz
kakuk.tamas #285383 üzenetére
Köszönöm szépen! ☺️
-
Oliverda
félisten
válasz
kakuk.tamas #285380 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet!
Jelen formájában amúgy sem ér egy fabatkát sem az optimalizált töltés. Jobban lehetne kímélni az akkut, ha manuálisan maximalizálható lenne a töltési plafon.
-
esbii22
őstag
válasz
kakuk.tamas #285316 üzenetére
Munka miatt jöttem, lassan 3 éve. De csak a szomszédból. (Somogy)
-
Garada
őstag
válasz
kakuk.tamas #285311 üzenetére
Mindig csekkolgatom frissítések után a parancsok részt, de érdemi változás itt max egy nagyobb főverzió frissítés után lesz... talán.
Az apple egyáltalán nem gondolt dual simesekre, ahogy írták a többiek, elég gáz, hogy egy csengőhangot nem tudsz simenként beállítani, akkor mit akar az ember automatizált kikapcsolással?
De ami késik nem múlik, én bizakodó vagyok.
-
esbii22
őstag
válasz
kakuk.tamas #285295 üzenetére
Ez érdekes mert az iOS 16 óta az időjárás app egy nagy rakat…. Esik az eső de csak felhős időt mutat ( múlt hétvége ) Előtte semmi gond nem volt tok jók voltak az előrejelzések és a valós adatok. Valami transdanubia-s sourceot szoktam látni néha. Én azt hittem változtattak a forráson.
Két friss kép. A százalékok nem azonosak.
[Apple Weather]
[The Weather Channel] -
Mike81
senior tag
válasz
Amúgy én is örülnék ha lenne valahol egy fellelhető tutorial video magyarul. Vagy szájbarágósan
-
Shyciii
veterán
válasz
Megnéztem a Shortcuts-ot és a Focus mode-ot is. Semmilyen opció nincsen sim kártya, vagy bejövő vonal kapcsolgatására, némítására stb. De igazából ezen semmi meglepő nincsen. Semmilyen módon nem gondolt az Apple a több sim kártyát használókra. Egy retkes csengőhang beállítás sincsen simenként, hogy tudd, hogy saját vagy céges számról hívnak.
-
col
addikt
válasz
kakuk.tamas #285304 üzenetére
Ha jól értettem, ő nem bizonyos számokat szeretne blokkolni, hanem adott időszakban hívásokat nem fogadna, erre meg a Fókusz tökéletes.
(Amúgy erre a megoldás az lenne, hogy kikapcsolja a telefontA Repülő mód meg lényegében "kikapcsolja" a sim-et.)
-
válasz
kakuk.tamas #285295 üzenetére
sztem más forrást használ az óra Sirivel és anélkül
-
Garada
őstag
válasz
kakuk.tamas #285285 üzenetére
Szerintem a 120Hz önmagában eladja a 13PM-et a 14-el szemben.
Annak idején top deal volt ez a telefon mielőtt jött a 14-es széria, utána is, amíg még kapni lehetett arra a rövid időre újonnan. -
válasz
kakuk.tamas #285279 üzenetére
Nekem 13pm van és tényleg jó a fényereje egészen addig míg nyáron a melegbe fotózásnál vissza nem veszi annyira, hogy le kell venni a napszemüveget hogy lásd a kijelzőt. Ezt is érdemes megemlíteni...
-
esbii22
őstag
válasz
kakuk.tamas #284371 üzenetére
Ebben nem is kételkedem. A fórumtárs szavaiból erős szarkazmus jött le nekem. Ennyi, nem kell ezt túl gondolni.
Októberben cseréltettem akksit, még mindig 100%. De nem érdekel már, nem nézegetem. Szóval egyik frissítés sem csökkentette a mágikus számot. -
válasz
kakuk.tamas #284371 üzenetére
Ugye tudjátok hogy ez csak egy becslés ami egyáltalán nem pontos?
A töltési ciklusok számát is figyelembe veszi.Nem a rendszer csapja le neked, hanem természetes módon elhasználódik az akksid.
Bár mit is feltételezek én itt erről a fórumról, amikor azt hiszik itt az emberek, hogy attól lesz gyári vagy nem gyári az akksi, hogy kiírja-e a százalékos maximális kapacitást a rendszer
És persze ha nem gyári az akksi akkor az csak szar lehet
Pedig azt hinné az ember, hogy ez egy szakmai fórum. -
markknight
veterán
válasz
kakuk.tamas #284358 üzenetére
Működik az Apple féle marketing
-
bbendre
őstag
válasz
kakuk.tamas #284358 üzenetére
Ezzel együtt itt van a 16.4 is (Nekem most jelent meg)
-
Ronaldohun
tag
válasz
kakuk.tamas #283951 üzenetére
köszi, megpróbálom. hátha...
-
balinlin
senior tag
válasz
kakuk.tamas #283867 üzenetére
Nekem csak egyszerűen nem írja be a mezők e az adatokat, igaz én Chrome-ot használok, az is lehet kaki.
-
válasz
Én nem vettem észre ilyet, bár nem is használok generált jelszót.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Toltam róla feedback-et, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak.
-
Abassc1982
kezdő
válasz
kakuk.tamas #282947 üzenetére
Rendben köszönöm szépen a segítséget.
-
Joachim21
őstag
válasz
kakuk.tamas #282915 üzenetére
Én is várnék, bár ahogy keringenek a hírek, hogy szeretné széthúzni specifikációban is a termékpalettát az Apple, így terelve a drágábbak fele a népet, úgy el tudom képzelni, hogy a 15 is ugyanaz lesz a végén mint a 13.
Legalább is hardveresen és a nagy újítás kimerül a szigetben notch helyett.
-
oszy
veterán
válasz
kakuk.tamas #282898 üzenetére
Ezt találtam meg én is. Ezért gondoltam, hogy ennyi és kész.
Most fogom törölni mindkét helyről. Az iCloudban a feleségem kártyája van megadva. Azt nem akarjuk módosítani, csak a pay működjön.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #282800 üzenetére
Én utoljára akkor bosszankodtam, amikor Google Photos-ból átraktam a fotókat iCloudra, azért az tényleg sokáig tartott és egy ideig több, mint bosszantó volt.. egyébként pedig szerintem kellő sebességgel teszi a dolgát. Igaz, én nem 3-5-10 perces 4K60fps videókat dobálok fel és nyitok meg / szedek le másik eszközökön.
Próbáltam már más backup megoldásokat fotókra/videókra, de mindent összevetve az Apple eszközeimhez ez a legegyszerűbb. És néha ez elég is, mármint az egyszerűség hogy döntsek valami mellett. Persze nyilván van egy szűkebb réteg akiknek ez lassú, teljesen megértem őket, de az átlag usernek szerintem teljesen jó.
-
válasz
kakuk.tamas #282646 üzenetére
a kettő azért nem ugyanaz, de értem mit szeretnél mondani, és igazad is van.
Én is adtam el "használt" fülest, de csak kibontva volt, fülben soha. Persze vagy hiszi valaki vagy nem. Viszont én tuti nem vennék olyan használtat, amiket árulnak bármelyik felületen.
Persze ez az én magáánügyem. -
válasz
kakuk.tamas #282618 üzenetére
Te használnád más által használt ilyen terméket? Én tuti nem
Higéniai terméknek minősül. -
gippazoid
senior tag
válasz
Pedig a MediaMarkt ÁSZF-ben is ugyan ez van: higiéniai terméknek tekintik.
-
Sungoo
addikt
válasz
kakuk.tamas #282610 üzenetére
Nekem látja mindkettőt, rá is csatlakozik az 5 Gh-re. Soha nem nyúltam hozzá.
-
herdsman12
őstag
válasz
Hááát, nekem nagyon egyértelmű.
-
válasz
Sok helyen írják, hogy nem veszik vissza. Nekem az EMAG visszavette. Igaz egyszer volt a fülemben és eltakarítottam.
Valahol érthető, de hogy a fenébe tudnád kipróbálni, hogy méreted-e… -
Fritz Teufel
addikt
válasz
kakuk.tamas #282604 üzenetére
Így van, egyetértek.
-
plejik
addikt
válasz
kakuk.tamas #282561 üzenetére
Ez amúgy elég gáz... Biztos nem sokan használják az appot..
-
Kobe
veterán
válasz
kakuk.tamas #282216 üzenetére
Ez kicsit pontatlan
akkor ad hangjelet magatol ha 24/48 oraig nem csatlakozik bt-n legalabb egyszer a regisztralashoz hasznalt telefonra
nekem a kutyan van, neha szokott is emiatt boci fejjel ertetlenkedni hogy moert pittyeg a nyakorveertesitest kuld egyeb telefonokra is. Ha pl valaki a taskadba rejtett egy airtaget es kovetni akar, a szigonodon kijelzi hogy nem regisztralt airtag van a kozelben.
Ez azota van hogy US ben par arc aki tul sok gyilkos elmelet nezett, airtaggel kezdte el az aldozatokat kovetniakik irtak, hogy lopasra haszontalan: ez egy a-gps alapu cucc, ha ellopnak valamit es kiviszik bivalybaxnad hatsoba a cuccot, a susnyasba parkoltatni, persze hogy nem mukodik mert nincs a kozelben pingelheto szifon. De varoson belul meterre pontos.
Erdoben susnyasban pedig 2-3 szifonnal tokeletesen haromszogel, mi neha a kutyat szoktuk vele az avarosban trackelni ha elmaszik -
atirag
őstag
válasz
kakuk.tamas #282172 üzenetére
Köszi.
-
Just486
senior tag
válasz
kakuk.tamas #282219 üzenetére
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
kakuk.tamas #282219 üzenetére
De kap. Pont azert hogy embert ne lehessen vele sunyiban kovetni. Tudom, minden egyes alkalommal vinnyog a telom, ha asszony kocsijaval elmegyek egy napra.
-
dud998
őstag
válasz
kakuk.tamas #282191 üzenetére
-
sztivo
őstag
válasz
kakuk.tamas #282025 üzenetére
Háát, volt a Vivo-nak is ilyen megoldása (gomb nélküli, sőt azon még port sem volt) de szerintem el kellene engedni a dolgot, nem praktikus akárhogyan nézem
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
kakuk.tamas #281825 üzenetére
Jellemzően a Messenger és a Safari, ezek 30-30% akkuhasználatot simán jeleznek. Közben beszéltem az Apple Supporttal is, javasolta a srác hogy ezeket töröljem, ne használjam őket. A Safari oké, azt leváltom, de a Messengerre nincs vmi alternatíva?
Mindenki azon van fent :/ -
Steelers
senior tag
válasz
kakuk.tamas #280683 üzenetére
Először hozzá kellene adnom a telefonhoz az órát hogy ezt meg tudjam tenni, nem?
-
brembo
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #280617 üzenetére
Nincs. És akkor jól gondolom, hogy telefonszámot semmilyen módon nem lehet lementeni a készülékről, csak az iCloud-on keresztül? És gondolom az alapértelmezett telefonszámot sem lehet megváltoztatni a régi szám használata nélkül?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
kakuk.tamas #280593 üzenetére
60% iPhone ProMax ellenében csak 40% iPhone 14 Pro ment el. Szóval nem jól sejtetted. Ez már idei adat…
-
-Skylake-
addikt
válasz
Kizártnak tartom, hogy a sima Pro fogy a legjobban. Ezt honnan veszed ?
-
sharp4
őstag
válasz
Reméljük, hogy megtartják, de kompromisszumot biztos eszközölnek, nem úgy mint az eddigi Pro variánsokban.
-
mpv
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #280540 üzenetére
Csak netezés
-
domerator
veterán
válasz
kakuk.tamas #280443 üzenetére
-
pamesz
tag
válasz
kakuk.tamas #280430 üzenetére
Új kártyát szeretnék beállítani az előfizukra. A meglévőt megszüntetem, ezért kellene törölni. A benne lévő előfizetéseket mind megszüntettem, ugye futnak addig tovább, amíg fizetve vannak a díjaik. A Cloudot már átraktam az új kártyára, de nem az volt a baj. Van még D+, YT premium, meg YAZIO. A YAZIO egyedüli éves, de előre ki van az is fizetve.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kakuk.tamas #280431 üzenetére
Soha. Hiába lépek be a zene appba. Csak az első hónap ingyenes lehetőséget ajánlja fel.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #280304 üzenetére
Bocsánat 2022.11.23 a dátum, azóta minden nap töltve volt esténként.
Akkor ez így valószínűbb? -
rellif
senior tag
válasz
kakuk.tamas #280261 üzenetére
Főleg,ha olyan jófejek mint a telenor/yettel-nél ahol csak annak végzik el aki vásárolta a készüléket. Az sem számít,ha már régen lejárt a hűség és a készülék egy összegben volt amúgy is vásárolva.
-
válasz
kakuk.tamas #280261 üzenetére
Alapból független nem?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #280216 üzenetére
Na ez azért parás mert ha kérné a régit akkor ez a telefon is off lenne,de gondolom a boltosnak figyelnie kéne milyen telefont vesz át.
Itt van ismerősöm másik telefonja is mellettem,viszont összenézve a kettőt más a két telefonon az email cím minimális eltéréssel ehhez a másikhoz meg már fingja sincs a jelszóról mert csinálta neki xy és van egy emlékeztető emailcím amiről szintén fogalma sincsen meg egy telefonszám amit nem emlékszik kié,szóval ahhoz holnap apple costumer segítséget próbálunk kérni.De a lényeg két telefon két külön apple id ez amit most vette nekem azt mondta a boltos nő most csinálta a fiókot ide is adta a papírt amire le van írva az email apple id-hez meg az apple id jelszó meg két telefonszám azonosításhoz de semmi más kód nincs rajta az a régi zárkód sem amit kér.
Én teljesen újként kezdtem meg a telefon beállítását. -
Pityu.
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #280206 üzenetére
Na jó nem az enyém a teló hanem egy ismerősömé,használt boltban vásárolta bár az eladó nő nem valami nagy agytröszt az elmondása szerint az csinálta neki a fiókot papíron le van írva az apple id email cím a jelszó és a telefonszámok hitelesítés és fizetési beállításhoz vagy mihez.Na most ugye én csak annyit tusok amennyit ismerősöm elmondott,hogy elméletileg ez új fiók a másik telóján van egy régi fiók de ahhoz nem fér hozzá mert sok ipheosnál nem divat,hogy leírják és megjegyezzék a kódokat itt a másik fióknál meg már azt sem tudja milyen emlékeztetőt adott meg meg kié az email cím ami másodlagos azonosításra alkalmas sőt ugye mivel az email címek google fiókok eredetileg a másik telefonon lévő emailcímhez azt se tudja milyen jelszót adott meg a fiókhoz.Szóval ezt a kicsit bonyolult sztorit kéne nekem kibogozni,De holnap viszem hozzá vissza a telefont megpróbálom kiszedni belőle,hogy ez tényleg új fiók e de szerintem fingja sincs az esetleges négy számjegyű kódról.
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #280183 üzenetére
Augusztusban ezt vettem Alzánál, 13ezer forint akkor.
Működik, de szerintem az órát "lassan" tölti, a gyári "tappancs" kb 1 óra alatt 100%ra tölti. -
ubid
senior tag
válasz
Köszönöm.
Buta kérdés, de 'Plusz mellé veszel egy Baseus' ez miért kell ? -
Malfroy
aktív tag
válasz
+1
-
válasz
kakuk.tamas #280141 üzenetére
Meg van, köszönöm.
Azt jól látom, hogy böngészőben nem lehet iCloud jegyzetet zárolni? Mondjuk létrehozom a böngészőben és beállítom rá a zárolást a telefonon, de mégis egyszerűbb lenne.
-
ricogsm
őstag
válasz
kakuk.tamas #280166 üzenetére
Sejtettem
köszi.
-
Sungoo
addikt
válasz
kakuk.tamas #279901 üzenetére
Lehet fordítani. Én így használom, a korona felesleges benyomódása miatt.
-
kchris78
veterán
válasz
kakuk.tamas #279859 üzenetére
Én a programok 99%-anal atallitottam hogy csak hozzavetoleges poziciot kapjanak. idojarastol elkezdve mindennek eleg, es ahhoz nem kell ramerni a gps-re hogy meghatarozza, sok energiat lehet sporolni ezzel.
-
Buckey
őstag
válasz
kakuk.tamas #279860 üzenetére
Az lesz holnap.
Nem az enyém a telefon, és nincs is nálam. Majd holnap meglátjuk, mi lesz újratelepítés után. -
Pawaja79
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #279816 üzenetére
Neked is Boldog Karácsonyt!
-
Pawaja79
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #279814 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, így sikerült.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #279813 üzenetére
-
Pawaja79
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #279811 üzenetére
Telekom.
szerk.: Köszönöm
-
oszy
veterán
válasz
kakuk.tamas #279739 üzenetére
Ne zavarjanak fókusz van bekapcsolva. Nem aktiválódik másik. Az időérzékeny értesítések nincsenek bekapcsolva!
-
allein
addikt
válasz
kakuk.tamas #279743 üzenetére
Van Telekom számom, feltöltős. Tudom, hogy előfizetés kell a multisimhez. Valószínű a Telenor esimem megy vissza fizikai simre ès a telekom lesz előfizetéses és multisim az óra miatt.
-
Dirtyz
őstag
válasz
kakuk.tamas #279732 üzenetére
Köszönöm, megnézem.., ezt úgy is fel tudom rakni, hogy még nincs iCloud? (nem ismerem a rendszert, nem volt még iphone a kezemben)
-
Geri89
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #279710 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. iOS 16 kellett neki, így már jó is.
-
Geri89
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #279708 üzenetére
XS-en 15-ös iOS van még (elvileg már elérhető rá a 16, de még nem lett frissítve..).
Az órán nem tudom megnézni sajnos a szoftvert, mivel így a beállításoknál/aktiválásnál megáll, nem tudok semmilyen menübe menni. -
CharlieDrop
veterán
válasz
kakuk.tamas #279531 üzenetére
Akkor sry,
a válaszom annak szólt, aki hisztizik a 15.7.2 miatt
-
CharlieDrop
veterán
válasz
kakuk.tamas #279509 üzenetére
jó, de ha egy teló támogatott 16-ra mi a fenéért nem arra update-elsz?
Persze tudom, van egy csomó tévképzet az ember fejében a frissítésekről, de én az összes eszközöm a lehető legfrissebb szoftvert használom, és köszönöm jól vannak.
-
evo87
őstag
válasz
kakuk.tamas #279509 üzenetére
Lehet 2. ill 3. gen SE is.... azokra meg van 16.2
-
CharlieDrop
veterán
válasz
kakuk.tamas #279483 üzenetére
Mondjuk én pont tegnap frissítettem rá.
egy SE-t -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #279498 üzenetére
A sounds & haptics menüben a naptár, email stb. értesítéseknél a rezgés mintáját lehet állítani vagy kikapcsolni.
-
cintula187
addikt
válasz
kakuk.tamas #279498 üzenetére
Alkalmazásban (outlook, teams) nem látok erre vonatkozó opciót, csak töbek között; hangok, jelvények, szalagcímek
-
Retekcloud
tag
válasz
kakuk.tamas #279494 üzenetére
Igen én is így gondoltam 😅 bár cserélném már, csak a telekomnál készlet hiányos az új 😊
-
válasz
kakuk.tamas #279387 üzenetére
Ezt nézem én is, de van állítva minden jól, de maga az értesítési üzenet nem jön fel. Értesítési központban sincs semmilyen családi bejegyzés. Nem látok beállítást, hogy ez akár véletlen kikapcsolható lenne. Régen ez működött, nem tudom minek hatására nem akar most.
-
juve600
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #279277 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
kakuk.tamas #279146 üzenetére
4. Ennyi van gyárilag.
Amúgy meg Goo.. naptárat használom. -
Stark95
tag
válasz
kakuk.tamas #278834 üzenetére
Ha beírom ezt a 3U tools nevet az App Store-ba, még csak véletlen sem jön elő ilyen nevű aplikáció.
-
jansky1
senior tag
válasz
kakuk.tamas #278778 üzenetére
Nincs sajnos beállítva. Ha zárolva van a sim kártya, úgy is tudnak rá ezzel a Lokátorral üzenetet küldeni rá ?
-
waccamár
senior tag
válasz
kakuk.tamas #278783 üzenetére
Na jó de ezt nem tudjuk ceteris paribus vizsgálni, szóval az, hogy megvédte a Spigen, az nem jelenti azt, hogy nem védte volna meg ugyan úgy az olcsóbb. De oké, a 3-4.000 Ft a 2.000-hez képest még mindig tök oké, és nem 8.000 Ft. (de akkor lehet én vagyok eltévedve és a 8.000 Ft-os az már 2 db, ebben az esetben azt mondom, hogy az is tök oké ár).
-
válasz
kakuk.tamas #278679 üzenetére
Nekem nincs bajom vele. Évente kb. 1x rányomok a szinkronizációra, akkor frissíti a kontaktok fényképét és kb. ennyi.
-
lypen99
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #278674 üzenetére
Király, akkor maradhat a GaN fej.
(Nem, nem vágott volna földhöz egy PD-s töltőfej ára.
)
-
Laurh
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #278409 üzenetére
Neked a legújabb OS van fent? 16.1.2 nem indul el.
-
umfrider
senior tag
válasz
kakuk.tamas #278399 üzenetére
Ö lehet. Jó, hogy mondod… eszembe nem jutott volna. Nos, a sors akarta, hogy ne tudjam megvenni. Nekem alapból van 200 gb, amiből 60 használt.
-
andersen32
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #277715 üzenetére
kakuk.tamas:
Erste-s kátya. A kódot megkaptam SMS-ben, és be is írtam a Watch alkalmazásban, amikor a kártyát vettem fel az órára.
Megpróbálom az oldalsó gomb 2x megnyomás fizetést, utána pedig Noxy, Oldman2, és iceman tanácsát, hogy a telefonba vegyem fel, és úgy próbáljak órával fizetni.
-
andersen32
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #277712 üzenetére
kakuk.tamas:
Köszönöm, megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest